Bileporukka miettii syntyjä syviä-

Bileporukka oli kokoontunut kuppilaan yksille oluille ja siidereille muistelemaan menneitä.

Mirja: "Jos totta puhutaan, nii on kyl viimekertasista bileistä aika hämärä kuva. Muistaa kyl joteski, et oli riehakasta, ja et tuntu kivalta, kun Miko työnsi kyrvän mun vittuun, ja lauettiinki, mut oli niiku jotaki ois kuiteski jääny hämärän peittämäks."

- "Sit ku Riku kans laukes mun vittuun, kyl se niiku kivalta tuntu seki, mut ku jälestä päin sitä aattelee, ohkane muisto siitäki jäi."

Pinja: "Hyvä ku otit puheeks. Täst ei oo uskallettu puhuukaan. Moltiin niin kauheessa kaasussa, et jälestä ei tunnu miltään, eikä muista juur mitään. Määki nussin kaikkien kolmen pojan kanssa, mut tunnepuolest ei muista juur mitään, eikä pal muustakaan."

Miko: "Sehä on ihan selvä, Ei hapanta oteta vaan sevvuoks, et ois hauskempaa, vaan myös enämpi sevvuoks, et se laukasee estoi. Jos ei ois runsaat juotavat, kukaan ei uskaltais bilettää, mut si kaikki on niin pöpperös, et jo siinä kaik on kehnoo, ja muistois vielä kehnompaa."

Meea: "Meijän kaik pojat on kyl miellyttävii. Aatella, jos voitas bylsii niitten kans ihan selvinä. Voiks sitä ees kuvitella."?

Riku: "Peetu ei oo viel sanonu mitään, mut mää jo arvaan. Soon ihan samaa mielee ku muutki. Seuraavat bileet pidetään limubileinä."

Peetu: "Ja meillä, ku fossiilit on ens viikolloppuna Ruotsin laivalla tanhuamas. Ja sit jo etukäteen sovitaan, et sekä tytöt että pojat sonnustautuu bileasuun sitä mukaa ku paikalle tullaan, eli tytöille vittu paljaaks, samoin pojille kyrpä, eikä si ujostella jos jo siinä vaiheessa ottaa eteen."

- "Ja kukaan ei ota pohjii, vaik kuin kamaloittais." 🌹👀

4

2886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bileporukka miettii syntyjä syviä. 2

      Pitettiin vanhaan malliin nyyttikestit. Oli pitsaa, raksuja, naksuja, karkkiikin, jätskii ja limsaa.

      Tytöt tulivat yksitellen, kaikilla vain nätti pusakka ja minihame jo valmiiksi ilman pöksyjä ja vittu viimeisen päälle seivattuna. Ottivat vain minin pois ja olivat heti bileasussa.

      Samoin pojat riisuivat housunsa. Kaikilla jo kyrpä pystyssä.

      Peetu: "Näyttää ihan siltä, ku olis heti alotettava herttailulla. Mää oon jo etukäteen arponu alkujärjestyksen: Mirja ja Riku, Pinja ja Miko, Meea ja mää. Niet otetaan kai loputkin kledjut pois, ja käydään sängylle."

      Rutistivat pariaan oikein tosissaan, olihan elämän ensimmäinen kerta, kun oli tulossa yhdyntä selvin päin. Pojat innostuivat suutelemaan tyttöjen sukupuolielimiä ja persereikää heti kättelyssä, ja tytöt kiljuivat ihanoituksesta. Oli kuin olisivat sulaneet kuin vaha.

      Huusivat kuorossa, etteivät olleet vielä koskaan kokeneet mitään niin ihanaa. Kun pojat vielä työnsivät kyrpänsä tytön vittuun, huusivat tytöt, että vieläkin ihanampaa: "Ei olis voinu kuvitella, että mitään näin ihanaa onkaan."

      - "Paljas kyrpä paljaassa vitussa tuntuu niin suloiselta, ettei sitä kannata edes yrittää kuvata. Voisko kuiteski, et ollaan ihan yhtä olentoo, mut ei sekään kerro tarpeeks."

      Nussittiin vain hetki, sitten koko poppoo sai valtavan orkun, ihan kuin taivas repeäisi. Kietouduttiin toiseen yhä tiukemmin, suudeltiin ja siliteltiin, hyväiltiin ja hypisteltiin.

      Meea: "Ny kyl tiietään, milt bylsiminen voi tuntuu, mut ei sitä tienny, ennenku oli ite kokenu."

      Käytiin alapesulla ja pantiin kevyt taustamusiikki soimaan, luonastettiin herkkupitsaa, -naksuja ja -limua.

      Pinja: "Mulloli ihan järettömän suuret ootukset, mut neki ylitty kaksinkertasesti."

      Riku: "Nii oli kyl mulki, mut enhämmää osannu kuvitella, mimmost soon aivo terävänä."

      Juteltiin niitä näitä, mutta siina rupesi jo tuntumaan että enämpiki seksi tekis gutaa. Sekä tytöillä vittu että pojilla kyrpä rupesi muistuttelemaan. Peetu kertoi, että etukäteisarvonnan mukaan nyt Meea ja Miko, Pinja ja Riku, Mirja ja hän voisivat nyt ponnahtaa.

      Taas tarttuivat toisiinsa kuin käsittämättömän himon vetäminä. Pojat hyväilivät tyttöjen tukkaa, kasvoja, kaulaa, rintoja, koko vartaloa ja vittua. Tytöt vaipuivat transsiin. Suutelivat entistäkin kiihkeämmin tyttöjen sukupuolielimiä, mutta kun suutelivat vielä peräaukkoa, tytöt sulivat siihen paikkaan.

      Kuin komennosta, työnsivät kypänsä yhtaikaa tytön sisälle. Tytöt taas sekopäisinä huusivat ja parkuivat aivan sekavia. Ja taas sperma tulvi tyttöjen emättimeen. Orkun jälkeen rutistettiin oikein voimalla, suukoteltiin ja herttailtiin.

      Mirja: "Mää kyl hiukan pelkäsin, et siit ois menny jo uutuuvvenviehätys, mut ihan tuntu yhtä ihanalta ku ekakerralla."

      Miko: "On niiku superhyperbilettämistä. Ei ois uskonu." 🌹👀

    • Bileporukka miettii syntyjä syviä. 3

      Lounastettiin lisää herkkupitsaa ja herkkunaksuja herkkulimun kera. Sauna oli ollut jo lämpiämässä, ja oli nyt valmis. Ei kun sinne, kun ei tarvinnut riisuukaan. Kasteltiin kuiteskin pinta suihkus.

      Tytöt olivat niin innostuneet, että jättivät saunan oven raolleen ja nousivat ylälauteelle. Nostivat jalatkin haralleen ja aukaisivat vittunsa niin auki, kuin saivat ja herttailivat emätintä supistelemalla,

      Pojat olivat kauniista näystä niin otettuja, että kaikilla nousi kyrpä pystyyn, vaikkei vielä osannut odottaakaan. Nyt pojat vaativat. Pieni pesu vallan ilman löylyä saa toistaiseksi riittää. Sitten KIIREESTI kolmannen tytön kanssa sängylle ihanehtimaan.

      Pojat levittivät salamana saippuan kolmansille tytöille ja nämä kolmansille pojille. Sitten nopeasti suihkuun ja pikakuivaamaan ja bylsimään. Pojat olivat niin ihanoituneet näkemästään ja tytöt näyttämisestään ja saamastaan kauneuden ylistyksestä, että ei tarvinnut, eikä kerinnyt, harrastaa esileikkejä.

      Pojat mielipuolisuuden vallassa survoivat kyrpänsä tyttöjen vittuun. KAIKKI huusivat aivan sekavia, parkuivat ja heittelehtivät. Laukesivat niin totaalisesti, kuin henki olisi pakenemassa,

      Tytöt: "Ääh, lääh! Ups, glups!"

      Pojat: "Veitte sanat suusta."

      Jatkettiin saunomista, mutta vielä jonkin ajan kuluttua tytöt herttaisesti onanoivat poikien katsellessa, siiten taas pojat tyttöjen katsellessa.

      Viimeisimpien tyttöjen kanssa istuttiin vierekkäin. Pojat pitivät sormeaan tyttöjen emättimessä ja hyväilivät hiljalleen. Samojen tyttöjen kanssa käytiin myös nukkumaan, poikien sormi edelleen tyttöjen vitussa.

      Ihana ilta kääntyi ihanaksi yöksi. 🌹👀

    • Bileporukka miettii syntyjä syviä. 4

      Bileet kestivät kolme päivää, koko viikonlopun. Samaa rataa mentiin kuin alussakin. Heti kun herättiin, oli käyty aamutoimissa ja pesty hampit, nautittiin ihanaakin ihanammasta herttailusta samassa järjestyksessä kuin alussakin. Sitten vasta aamuherkkusapuskalle, herkkupitsaa, kripsuja ja kropsuja ja herkkujätskiikin, kahvin kera.

      Se nyt jäi, etteivät kolmannet voineet viettää yhteistä yötä, mutta sovittiin, että sitten ensi kerralla.

      Kun oli sitten pakko erota, pojat antoivat vielä märän suukon kaikkien tyttöjen sukupuolielimille ja saattelivat kukin viimeisen kumppaninsa kotiin.

      Kokoonnuttiin taas kuppilaan yksille oluille ja siidereille juttelemaan, miltä tuntui. Jokaisella oli kiire korostamaan, kuinka selkeät muistot bileistä olivat jääneet. Ei tarvinnut enää kuvitella, vaan saattoi KIRKKAASTI muistaa, miten seksi oli tuntunut niin ihanalta, ettei koskaan aikaisemmin.

      Peetu: "Oli odotettavissa, et olis tarvittu rohkaisut, mut ku eeltä sovittiin, et voijaan muuteski ihanehtii, nii hyvin voitiin, ja se oliki paljon ihanempaa, ku oli kuviteltukaan."

      Pinja: "Ei tää raittiuseuran perustamist oo, mut yks asia on ny varma: Akunaali kyl rohkasee, mut hämärtää kokemuksen ja kaiken enämpi muistii. Oli tosi kiva kerrata, miten jätkät vuorotelle anto vitulle ja persaukolle klottusii pusui ja laukes vittuun. Oli muistellessa ihan, ku ois kokenu sen uuestaan."

      Riku ja muut: "Kyl me eelleen voijaan muitten kans kaljailtoihin osallistuu, mut kun meijän porukalla biletetään, nii limulinjalla."

      Nostettiin mukia ja sanottiin kippis. 🌹👀

    • Bileporukka miettii syntyjä syviä. 5

      Bileporukasta syntyi itsestään, suunittelematta ja pyrkimättä, kolme romanssia, Mirja ja Peetu, Meea ja Riku, Pinja ja Miko. Oltiin vähän hölmistyneitä, mutta ei kellään ollut valittamista. Bileet olivat kuitenkin niin miellyttäviä, että niitä jatkettiin entiseen malliin.

      Kun oli jo kasvettu nuoriksi aikuisiksi, sana bileet ei enää sointunut, mutta nyt niitä kutsuttiinkin vierailuiksi. Pitsasapuska oli monipuolistunu gurmeesuuntaan, mutta ei liioteltu. Oman ajan nuorisomusiikkia soitettiin jonkin verran nostalgiasyistä, mutta oli myös Griegiä, Smetanaa, Merikantoa ja Kiven lyriikkaa. Milloin mitäkin, mutta herkkää.

      Volyymi oli hiljaisempi. Välillä ei soitettu ollenkaan. Mutta ihanehtimista ei jätetty, ei olisi tuntunut kivalta.

      Asuttiin jo omissa asunnoissa, joten vierailuja voitiin tehdä jopa useammin. Näin esimerkiksi, kun muut tulivat Mirjan ja Peetun luo. Siskot riisuivat heti hameensa. Kaikki miehet antoivat kaikille naisille tulisen ja pitkän suudelman sulovitulle.

      Tytöt kiihottuivat ja herttailivat emätintä supistelemalla, huolellisesti, että kaikki miehet varmasti näkivät. No, miehillä nousi kyrpä pystyyn. Jakauduttiin kolmeksi pariksi jatkoherttailemaan ja bylsimään. Tarttuivat kiimoissaan toisiinsa, hyväilivät ja silittelivät, rutistivat ja suukottelivat.

      Tytöt kävivät sangyille kontalleen, ja pojilla oli esteetön näkymä kaikkein kauneimpaan. Suutelivat peräaukkoa. Naisen ihanoituivat kuin ekakerralla. Pojat vielä hellien hieroivat tyttöjen sukupuolielimiä. Sitten työnsivät sormensa syvälle persereikään ja hieroivat sormellaan sisäkäutta.

      Tytöt olivat kuin hengenhädässä. Miehet työnsivät vielä kyrpänsä emättimeen pohjaan asti. Se oli jo sinetti. Kaikki laukesivat niin, että oli yleinen huuto ja parku. Käännähtivät niin, että jäivat makaamaan miehet alle ja naiset päälle.

      Pinja vartin päästä: "Kyl taas teki gutaa, ihan ku ekakerralla, kun oli honattu, et pietään aivo kirkkaana. Ei se haalistu."

      Alapesun jälkeen käytiin ruokapöytään. Oi karjalanherkkupaistii, herkkupottumuussii ja herkku salangii. Jälkkäriks herkkuleivoksii ja herkkuteetä. Kaikki tytöt osallistyivat tarjoiluun, tietysti edelleen prinsessehtimissyystä sulovittu paljaana. Ihan siinä välillä avasivat vittua ja herttailivat.

      Yhdyttiin toinenkin kerta, nyt toisen kanssa.

      Meea: "Mää evvoi käsittää, Väsyyk kyl saattaa, mut koskaan ei tunnu, et riemuseksii ois likkaa. Soon nii iiiiihaaaanaaaa mieluisten niiku miesten kaa."

      Ihanuutta piisasi. Sitten olikin sauna odottamassa. Siellä tytöt vielä levittivät ihania elimiään. Otettiin löylyä, tytöt pesivät pojat ja pojat tytöt. Viipyivät sukupuolielinten pesussa niin kauan, että olivat äärimmäisen kiihottuneita. Tytöt onanoivat mielille ja miehet naisille.

      Saunan jälkeen herkkukahville. Oli jotakin herkkuglöttyä, joka maistui metsämarjoille.

      Nyt levättiin jo perusteellisemmin. Ei enää bylsitty jo senkin takia, että kaikki olivat jo saaneet ponnahtaa muun kuin omansa kanssa, mutta tuskin ois enää jaksanutkaan. Nukahdettiin poikien sormi viimeisen tytön emättimessä. Ja heti herättyä samaan tapaan.

      Saivat parit tenavia. Kasvoivat aikuisiksi vapaina ja luonnollisina, fossiiliensa kaltaisina. □ 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2073
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      80
      1435
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      87
      1408
    4. 52
      1273
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1032
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1019
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      940
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      908
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      901
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      893
    Aihe