Kymppi voittaa 400:lla.

Anonyymi

Minulla on kokemusta ja käsitystä, mutta sinulla ei ole.

Minä olen ollut ammattilaisten ja ei-ammattilaisten kanssa asioimassa vähintään sadan eri naisen kanssa ja siten että siinä on seurusteltu myös eikä ainoastaan naitu.

Sata kertaa kahden viikon miljonäärinä ja kokemusta & käsitystä paljon.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet taas hankkimassa itsellesi uusia vihamiehiä nimittelemällä yms.
      Ei voita kympit minua, jos hän on vain pannut. Seurustelu on hieman syvällisempi juttu. Tuolta kun Thaicupidista alan jututtamaan kiinnostavaa tapausta, niin siinä ollaan etäsuhteessa oltu usein kuukausia ennen tapaamista, jos siihen saakka päästään. Etäsuhteen aikana videopuheluin on juteltu ummet lammet, vaihdettu ajatuksia ja valokuvia sadoittain.
      Tunnetaan toisemme varsin hyvin jo ennen tapaamista ja video ei valehtele, kuka siellä toisessa päässä on.

      Kerron sinulle pienen salaisuuden. En ole ikinä tehnyt aloitetta seksikeskusteluihin yhdenkään thainaisen kanssa netissä videopuheluissa. En ole koskaan ehdotellut ensin mitään, enkä ole koskaan vilautellut ensin mitään, ennenkuin aloite tai pyyntö on tullut heiltä. Tiedätkös mitä? Jokainen heistä on itse tehnyt sen aloitteen. Kääntänyt puheen seksiin ja mieltymyksiinsä ja siitä on lyhyt matka siihen että he alkavat vilauttelemaan ja räpläämään itseään ja seuraavaksi he jo kysyvät että saisivatko nähdä.... Arvaat varmaan minkä? Minähän kyllä näytän, koska sitä kelpaa näytellä.

      Kun livetreffien aika koittaa, menee max 10 minuuttia hotellihuoneeseen pääsyn jälkeen, kun olemme jo sängyssä. Eikä maksa mitään ja tiedetään jo etukäteen mistä kumpikin tykkää.

      Cupidman

      • Anonyymi

        Tämä on suurempi pelle kuin 2010, joka alkaa vaikuttaa varsin viisaalle tämä stupidomanin jalkeen, lähes nerolle, 2010 sentään jotain jälkeä oli välillä tällä stupidolla on täysin tyhjä pää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on suurempi pelle kuin 2010, joka alkaa vaikuttaa varsin viisaalle tämä stupidomanin jalkeen, lähes nerolle, 2010 sentään jotain jälkeä oli välillä tällä stupidolla on täysin tyhjä pää.

        Kuitenkin samat piirteet, kuumenee kuten tyttökin kun antaa vastakaikua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuitenkin samat piirteet, kuumenee kuten tyttökin kun antaa vastakaikua.

        Nää näyttää kaikki olevan hieman heikko hermoisia, kun parisuhteesta puhutaan... ovat kaiketi kanki kaikkosia, valtava hormonitaso päällä 24/7, kun pattayan huorista puhutaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nää näyttää kaikki olevan hieman heikko hermoisia, kun parisuhteesta puhutaan... ovat kaiketi kanki kaikkosia, valtava hormonitaso päällä 24/7, kun pattayan huorista puhutaan.

        Yksi ja sama kusipää eri profiilein, sama asenne, samat sanat, samaa kaikki.


    • Anonyymi

      Saarikanki juttelee itsensä kanssa parin minuutin välein, huutaa ja mesoaa, mutta muna ei seiso silti vaan.

    • Anonyymi

      Tais olla SianMain mies jota 18sm putki ei kiinnostanut?

    • Olenko taas tietämättäni osallistunut johonkin kilpailuun, jossa esitetään korkeinta palkintopallia minulle? Pahaa pelkään että en pärjää tässä kisassa.

      Joudun korjaamaan taas tuota 400 tilastoa, varmaankin viidennen kerran, kun Hua Hinin Henry Saari muistaa sen aina väärin.

      Siviilipuolen "kaatoja" on sellainen 90kpl, joista noin 60 tapahtui ennen armeijaa amerikanautoilun sivutuotteena.

      Armeijassa oli tupa täynnä Pohjanmaan maalaispoikia, jotka ei olleet vielä päässeet kärkeä kastamaan kuin ehkä kerran.

      Joku kysyi illalla sitten kun oltiin punkissa jo että onkos jätkät saaneet minkä verran? Vastasin rehellisesti että viime kesänä noin 25 "kaatoa". Kukaan ei uskonut ja alkoi hirveä manaaminen ja kiroilu.

      Enkä minä ollut edes tuvan kovin panomies, sillä Lahdesta niinikään oli yksi keskustan alueella asunut mallipoika, joka nuoresta iästään huolimatta oli jo armoton playboy ja jatkoi sitä uraansa vielä 15 vuotta armeijan jälkeenkin.

      Hän oli mallitoimiston listoilla ja pani kaikkea mikä liikkui tai ei liikkunut. Järjesteli myöhemmin missikisoja ja sen sellaisia.

      Loput meikäläisen siviilikaadoista tuli erojen jälkeen treffailun yhteydessä. Se oli aina treffit ja kaato. Vain kerran jäi yksi neito vaiheeseen, kun oli ehtinyt kiinnostua jostakusta muusta.

      Sitten saapui työn puolesta tehdasvierailut ja sen sellaiset ulkomaille. Niissä mentiin poikkeuksetta illallisen jälkeen jatkoille ilotaloihin ja strippiluoliin.

      Saksassa enimmäkseen käytiin, kerran Ranskassa ja kerran Italiassa. Pari kertaa Latviassa ja useita kertoja Virossa. Oli tavallista että Tallinnan viikonlopun retkellä mentiin suoraan ilotaloon ja sitten vasta käymään hotellilla.

      Kuten mainitsinkin aiemmin niin veljeni "apuna" olin Kyproksella Nikosiassa "töissä". Totuus oli että paineltiin toisen kaverin kanssa suoraan Pafokseen golfaamaan ja ilotaloon.

      Rakastuin ainakin neljä kertaa neljän illan aikana. Äärettömän mukavia ja naisellisia venäläisiä naisia, mutta kaikkein eniten rakastuin Milenaan, joka oli Moldovasta ja uskomaton akrobaatti strippitangon kanssa.

      Hyvässä lykyssä meistä olisi tullut pari, ellei Milena olisi kadonnut juuri sinä päivänä kun hänen työsuhteensä iloluolassa loppui. Siellä ne varmaan Milenan luut somistaa jotakin soraharjua rannikon tuntumassa Pafoksella.

      Näistä ulkomaankeikoista kertyi siis jotakin 50 pikaromanssia ehkä. Ei jaksa laskea tarkemmin.

      Pattayalla en Muay Thain aikoihin koskaan harrastellut kuin korkeintaan hieromoiden happy endejä. Iloittelu alkoi vasta ekan liiton loppuvaiheessa, mutta se alkoikin kunnolla.

      Ensimmäisen baaripitoisen kaksiviikoisen aikana Pattayalla korjasin tilastot kerralla uuteen uskoon. Sama toistui tulevilla matkoilla.

      Tahti oli hiipunut jo kun olin ekaa talvea asukkina. Nopeasti olin luonut sellaisen tyttöringin ympärille, etten kehdannut heitä panna paljoakaan, kun he kaikki oli kavereita keskenään ja kuuluin siihen laumaan jo monessakin roolissa.

      Se oli kuninkaallista aikaa, kun ainoana sonnina painelen kaupungilla neljän tai viiden tytön kanssa ostoksilla, rannalla, bileissä, ravintolassa, karaokebaareissa ja vaikka missä. Koko posseen kuului noin 11 tyttöä.

      Joku suomalainen joskus kysyikin "onks noi kaikki sun", johon vastasin ilman hymyn häivääkään että on.

      Tytöt valehteli toisilleen että ei se mua pannut, vaikka olinkin siellä yötä. Totuus oli että panin varmasti viimeistään aamulla.

      Näistä ne sitten kertyy ne meikäläisen vaatimattomat, ehkä vajaat kolmesataa kokonaiskaatoa.

      Viikonloppu ollaan kotona, hevi illallinen kaatoi jo muut. Maanantaina lähdetään kiertueelle tyttären kanssa kaksistaan.

      • Mainitsen vielä että eräällä suomalaisella eläkeläisellä merimiehellä oli Pattayalla 120 vakituista tyttöystävää, joille oli laadittu tarkat seurusteluajat vuosikalenterissa.

        Kyseinen seilori ei koskaan ollut ollut parisuhteessa, eikä koskaan ollut viettänyt yötä naisen kanssa, vaan hän laittoi heidät aina illalla kotiin.

        Piti hyvin tarkkaa kirjaa näistä sääntöjen miehenä ja oli ottanut valokuvat heidän henkkareistaan talteen, jos jotakin joskus esimerkiksi häviää ja varmisti ettei ole alaikäisiä.

        Hänelle teki sitten eräät siskokset mustasukkaisuuksissaan pikku källin, joka vei häneltä passin pitkäksi aikaa, kunnes selvisi että tytöt oli lavastaneet asian. Vanhempi siskoista sai lavastuksesta yli kaksi vuotta linnaa, mutta seilori ei suutuspäissään koskaan palannut Pattayalle.


    • Anonyymi

      Olet saanut "400 kaatoa" maineen joten pidä se.
      Kukaan muu ei kiistä sitä paitsi HuaHin'in mies.

    • Anonyymi

      Tämä kymppi on esimerkillinen jokaisen tytön, myös exiensä, jopa lapsiensa mielestä toiveiden täyttymys poikakaverina ja lottovoitto aviomiehenä ja isukkina.

      Siis yli viiskymppinen mies kirjoittelee tuollaista matkailupalstalle nimimerkillä.

      Taitaa viirata aikamoisesti korvien välissä kyseisellä.

      Heh .... jenkkiautoilija joka maksaa liisinkiä pissapojan täytöstä.

      • Anonyymi

        Rehellinen mies verrattuna sinuun ja melko tavallinen viriilin yrittäjän tarina. Sinä sensijaan olet täysfeikki. Hoivakodin juoppo retku, jonka ainoa Thaimaan matka oli äitin kanssa 2008 ja sitten kodinhoitaja lähti takaisin thaimaaseen, eikä siitä sen koomin ole kuulunut. Jäljelle jäi vain katkeruus ja loputon valehtelu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rehellinen mies verrattuna sinuun ja melko tavallinen viriilin yrittäjän tarina. Sinä sensijaan olet täysfeikki. Hoivakodin juoppo retku, jonka ainoa Thaimaan matka oli äitin kanssa 2008 ja sitten kodinhoitaja lähti takaisin thaimaaseen, eikä siitä sen koomin ole kuulunut. Jäljelle jäi vain katkeruus ja loputon valehtelu.

        Rakkaat Pattayan panomiehet.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      313
      3638
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2095
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      92
      1319
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1197
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      914
    Aihe