Kovia sällejä?

Anonyymi

Joku vanha sotahullu kapiainen ( ei koskaan yhdessäkään sodassa ollut suomalainen " sodankäynnin asiantuntia"kouluttaa ukrainassa muita hönöpettereitä ja loihe lausumaan.. " Suomalaiset sotilaat ovat olleet vuosikymmenten ajan arvostettuja esimerkiksi rauhanturvatehtävissä. Niin asia oli Ukrainassakin."..

Olenkin aina ihmetellyt, miksi nämä ylivoimaisesti viisaimmat pisapärjääjät ja sodankäynnin tietäjät aina siirrettiin pois, jos rauhanturva alueella alkoi oikea taistelu??.. varmasti siksi, ettei näitä lähes yliluonnollisia "taistelukoneita" haluttu menettää? Sotilaalle niinkin vähäpätöisessä asiassa kun taistelussa vihollista vastaan?

Jos otatte taikku vaimon, niin laatikaa itsellenne minuuttiaikataulu päivittäiseen käyttöön. Jos vaimonne kysyy jotain, täytyy kellonaika mahdolliselle tapahtumalle olla tiedossasi kaikkina vuorokauden aikoina. Tietäkää joka päivä mitä haluatte syödä, sitä saatetaan kysyä 05.45 ja jos et tiedä vaimo voi pahastua, eikä laita ruokaa kun itselleen.
Nälkäsi on hyvä arvioida, ennen pöytään menoa, koska pyöräytettyäsi lusikkaa eteesi tuodulla keittolautasellasi ensimmäisen kerran näytösluonteisesti, saattaa vaimisi kysyä, otatko lisää?

Huutaminen, suuttuminen ja äänen korottaminen on huono asia, silloin menettää kasvonsa?

Olenkin ihmetellyt kun noin 80% " kaadoistani" (joiden kanssa oon töyssytellyt yli viikon) ovat kaikki naamattomia.

Muistakaa pelata, mutta älkää rakastuko. Ainakaan täysillä. Ainakaan naisiin joiden isät asuu puussa.

6

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä se vasta kova sälli ja teräsmes olen, housutkin ovat ruosteessa.

    • Sotilaskoulutus on kuin peruskoulun ala-aste. Se on vasta alku, jossa opitaan periaatteet. YK on ollut lähinnä symbolisessa asemassa rauhoittamassa tilanteita ja sehän se heidän tehtävänsä onkin.

      Oikotietä onneen ei ole. Sotiakin on monenlaista, eikä kellään ole niistä kaikista sotakokemusta paitsi Rambolla.

      Joskus ajatellut TST-pioneerina että ei olisi pitkä eliniän odote eturintamassa virittelemässä niitä alkeellisia jousi ja putkipommeja ansalankoineen, joita ainakin 80- luvulla vielä harjoiteltiin laittelemaan.

      Joissakin oli sokka niin tiukassa että sait kompastua ansalankaan ja se ei lauennut, kun taas osasta sokat putosi melkein itsestään. Hiihdin harjoituksissa kahdesti omaan ansalankaan surkean suuntavaistoni vuoksi.

      Huolto, tiedustelu ja sodanjohto on varmaankin suuremmassa roolissa kuin ramboilu.

      Monikohan Ukrainassa kuolleista sotilaista ehti kosketuksiin vihollisen kanssa ja kuoli kiväärin luotiin? Eiköhän suurin osa kuole tykkituleen, raketti-iskuihin ja pommituksiin. Kun vihollisen jalkaväki lähestyy, niin silloin Ukrainan poika lähtee lipettiin.

      "Elä tänään niin voit taistella huomenna" -kuuluu vanha viisaus. Turha tapattaa itseään ylivoiman edessä.

      Tuo mitä puhuit thainaisista kuulostaa siltä ettei oikein kommunikaatio pelaa.
      Jukuripäistä tyhmää naista ei kannata ottaa, joka ei ole koulutettavaa mallia. Koulutus toimii kahteen suuntaan ja sitten tehdään kompromisseja.

      On yksi naistyyppi jota en voi sietää. Se on sellainen feministinen miesvihaaja joka ei kuuntele, kysyy jotakin ja alkaa itse kertomaan vastausta puolestani ja toteaa että te miehet olette juuri tuollaisia, hekottelee päälle heti kun alan puhumaan ja toteaa että antaa olla.

      Se sama naistyyppi pysyttelee vanhoissa uskomuksissa ja käsityksissä, ja on täysin kykenemätön muuttamaan mielipidettään vaikka se väännettäisiin hälle rautalangasta todistajien läsnäollessa, hän kun tietää aina kaikesta paremmin.

      Hän myös epäilee kaikkia aina juonittelusta ja kaikki liittyy aina jollakin kummallisella tavalla häneen itseensä. Esimerkiksi säätilat johtuu hänestä jne.

      Eräs edesmennyt kaverini sanoi eräästä sellaisesta naisesta, että normaalisti ajatellaan että Maa kiertää Aurinkoa ympäri, mutta Anun mielestä Aurinko kiertää Anua ympäri.

      Suomessa on paljon kertomani kaltaisia naisia. Thaimaassakin olen heihin törmännyt.

      • Anonyymi

        Kyllä ne naiset taitaa perusluonteeltaan olla aika samanlaisia ympäri maailmaa? Kulttuuri, jossa elävät koulii loput heidän käytöksestä ja tavoistaan.

        Vaikka nyt onkin valloillaan "ei ole tyttöjä tai poikia on vain lapsia" buumi, niin laitahan pari poljettavaa formula- autoa ja kaivuri hiekkalaatikon toiseen reunaan ja nukkekoti, nukenvaunut ja pari nukkea toiseen reunaan. Päästä " lapsi" joukko leikkimään. Näin voit erottaa vulvalliset ja vulvattomat taaperoikäiset toisistaan, vaikka kaikilla lapsilla olisi samanlaiset sateenkaarihaalarit päällä.


      • Anonyymi

        Eikä sen naisen välttis tarvi miesvihaaja olla, eikös, (kun noita dokkareita joskus näistä " iloisista opastytöistä, jotka tekevät kaiken mitä haluat, leikkaavat kyntesi ja harjaavat hampaasikin, siinö koko yön rakastelun touhujen keskellä")
        Ne kerro vihaavansa falleja ja tekevät tuota työtä vain ja ainoastaan siksi, koska muuten heidän vanhempansa, he itse ja heidän koko suku kuolisi nälkään?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eikä sen naisen välttis tarvi miesvihaaja olla, eikös, (kun noita dokkareita joskus näistä " iloisista opastytöistä, jotka tekevät kaiken mitä haluat, leikkaavat kyntesi ja harjaavat hampaasikin, siinö koko yön rakastelun touhujen keskellä")
        Ne kerro vihaavansa falleja ja tekevät tuota työtä vain ja ainoastaan siksi, koska muuten heidän vanhempansa, he itse ja heidän koko suku kuolisi nälkään?

        "Päästä lapsijoukko leikkimään. Näin voit erottaa vulvalliset ja vulvattomat taaperoikäiset toisistaan, vaikka kaikilla lapsilla olisi samanlaiset sateenkaarihaalarit päällä"

        Tuo pitää tismalleen paikkansa ja siitä on aikoinaan tehty tutkimuksiakin. Nykyisin sellaiset tutkimukset on kielletty. Ehkäpä liikakansoituksen kannalta on hyväksi, että on olemassa kellohameissa kulkevia miehiä, kuten Paraisten paranormaali hinaaja Senssu.

        Dokumentit eivät kerro totuutta siitä millainen on keskimäärin se tavallinen maksullisen tytön tarina. Dokumentteihin valitaan tarkoituksella normaalista poikkeavat henkilöt, jotka joko ärsyttävät, säälittävät, vihastuttavat tai ihastuttavat.

        Sitten ne dokkarit vielä käsikirjoitetaan ja lopuksi leikataan mahdollisimman raflaavaan muotoon, jotta niitä voi sitten kotisohvalla paheksua ja ihmetellä.

        En puhu pelkästään omista kokemuksista, vaan näistä asioista on paljon vaihdettu miesten ja naisten kesken ajatuksia parin vuosikymmenen ajan. Myös thaimaalaisten naisten kanssa.

        On ikäviä asiakkaitakin olemassa heillä, sovinistisikoja sun muita, mutta tytöt osaa pitää Pattayalla puolensa heitäkin vastaan. On muutamia suojelijoita, joihin itsekin joskus lukeuduin, jotka suojaa selustan, jos on väkivaltaa käytetty ja- tai jätetty maksu suorittamatta.

        Pääasiassa Pattayalla kyseessä on GFE, eli tyttöystäväkokemus.
        "Tyttöystäväkokemus on kaupallinen seksipalvelu, joka hämärtää rahatapahtuman ja romanttisen suhteen välisiä rajoja. Se vaihtelee transaktiallisesta seksisuhteesta siihen, että asiakas maksaa seksityöntekijälle siitä, että hän käyttäytyy kuin tyttöystävä"

        Japanilaiset vanhat herrat ovat erikoistuneet tuohon. Niin myös suomalaiset ja vähän nuoremmatkin suomalaiset.

        Kohdellaan tyttöä kuin tyttöystävää, hän saa tulla ja mennä kuten haluaa, hän saa osallistua hotellin valintaan, ravintolan valintaan ja siihen mitä tehdään seuraavana päivänä.

        Suomalaiset on jumalattoman kilttejä ja pääsääntöisesti tytöt vie ja miehet vikisee. Itsekin aikoinaan aina kun lähdettiin baarista, niin tyttö sai päättää mennäänkö musabaariin jatkoille vai ostetaanko pullo vodkaa huoneeseen jne.

        He päättivät minne ravintolaan mennään ja he päättivät pitkälti senkin, mitä minä syön, kun halusivat esitellä omaa makuansa ja herkkujansa.

        Niinkuin jokaiselle jolla on aivotoimintaa ja hieman elämänkokemusta, on selvää ettei kukaan pane 24/7 (paitsi tänään on 24/7), vaan sitä tapahtuu keskimäärin max kerran vuorokaudessa lomalla ja se kestää joitakin minuutteja.

        En ole koskaan kuullut yhdenkään thaimaalaisen sanovan vihaavansa ketään, paitsi arabeja ja muita lähi-idän miehiä he pelkäävät, koska heillä ei ole käsitystä miten naista kohdellaan ja ovat jo kasvatukseltaan naista halveksuvia sovinisteja.

        He eivät tule saamaan tyttöystäväkokemusta, koska he eivät pidä maksullisia edes ihmisinä.

        Ne thaineidot joita minä olen jututtanut ja seurustellut, ovat pääsääntöisesti "keikalla". Heillä on jokin tavoite kerätä sitä rahaa esim taloon ja lasten koulumaksuihin. He ottavat sen ihan työnä, eivätkä häpeä työtään.

        Ne jotka ei viihdy tai pärjää, he lopettavat ja palaavat riisipellolle tai kevätkääryleitä myymään esim.

        Sitten on Pattayalla ne hedonistit partyanimalit. He rakastavat työtään, ei välttämättä niitä asiakkaita, vaan työtään. Kisailevat ulkonäöllään ja viettävät tyttöporukalla iloisia iltoja vähintään viisi päivää viikossa. Lesboja on paljon niissä tytöissä tai vähintään biseksuaaleja.

        Ne tytöt valkkaa itse asiakkaan ja vievät mennessään. Osaavat flirttailun siihen malliin että äkkinäisellä tulee lahkeeseen.

        Minun "posse" Pattayalla koostui näistä partyanimaleista. Kaksi siitä possesta jatkaa alalla edelleen. Toinen heistä on aktivisti, joka ajaa prostujen asiaa myös politiikan suuntaan.

        Toimintaahan ollaan laillistamassa, jotta duuni saadaan suojattua. Käsi sydämellä voin myös kertoa että en koskaan ole nähnyt parittamista Thaimaassa.

        Virossa, Ranskassa, Espanjassa, Kyproksella, Venäjällä, Italiassa ja muutamassa muussa maassa olen nähnyt selkeää parittamista.

        Nekään naiset eivät syyttäneet asiakasta eikä parittajaansa tilanteestaan, eikä he kokeneet että heitä alistetaan, vaan että he työskentelevät sekä itselleen että parittajalleen, kuten tehdään kaikissa muissakin ammateissa.

        Tiedän että Saaripunkerolla on asiaan aivan erilainen mielipide, vaikka hän ei todellisuudessa tunne yhtäkään alan ammattilaista henkilökohtaisesti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3517
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      252
      1973
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      91
      1285
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      59
      1164
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      986
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe