Valioluokan isukin haavekurrikulumni on hauska.

Anonyymi

Markkamiljonääri vuonna ________.
Ensimmäisen ok-talon rakennus vuosina _______.
Toisen talon sama _______
Ensimmäinen avioituminen _______ vuonna.
Edellisen kariutuminen _______vuonna.
Vanhimman pojan syntymä _______ vuonna.
Toisen pojan syntymä _______ vuonna.
Toinen avioituminen _______ vuonna.
Edellisen kariutuminen _______ vuonna.
Tytär syntyi _______ vuonna.
Adoptio pojasta alkasi vuonna _______ ja päättyi _______ vuonna.
Vietti talvet Pattayalla vuodet _______ - _______.
Muutti pysyvästi Thaimaahan vuonna _______ .
Oli rappioalkoholisti vuodet _______ - ________.
Palkansaaja vuodet _______ -_______ jonka jälkeen yrittäjä.
Vietti viikonloput lastensa kanssa samalla kun viikonloppuisin harrasti ravintolaelämää ja nettideittailua vuodet _____-______.
Hankki maksukaatokokemuksia 400 vuosina _____-_______.
Löysi tinderlumpun vuonna ______ ja vahingongossa lumppu paksuksi vuonna ______.
Ja toinen vahinko vuonna _______.
Piipahti suomessa juhannuksena vuonna 2019 haavevaimonsa kanssa joka trippi venyikin syksyyn kun passileimaa tarkastelee.
Tuon kaiken välissä vielä ollut aktiiviurheilaja ja viettänyt vuosia leireillä Thaimaassa.

Siinä on kuulkaas sellainen omaelämänkerta että sitä ei voi julkaista kokonaisuudessaan vaan pätkissä, koska aikamatematiikka ei oikein stemmaisi, niin ja liikuntaa 40.000 tuntia muun ohessa.
Veneilyä, asuntoautoilua paljon, sekä moottoripyöräilyä lasten iloksi, unohtamatta lapin reissuja tavisin kun isukki on ollut talvet Thaimaassa.

Kysymys kuuluu .... missä exien kumppanit on ollut isukin ollen esimerkillinen isukki, entä kuka on arkena viettänyt aikansa ylivertaisten lasten kanssa kun isukki on napannut itselleen vain laatuajat?

Valioluokan isukki on siirtynyt ulkoruokintaan laatuaikaetäkasvattajaksi molemmista perheistään nuorimmaisten ollen vielä rintaruokinnassa.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkkaan on kyrvånsyylä rakkaansa taustat pannut muistiin.

      • Anonyymi

        Sitä vartenhan asianomainen elämäänsä pullistelee palstalla.

        Unohtui 400 aivotärähdystä.


    • Naurattaa tuo yksinkertaisuutesi ja ihmettelysi siitä että ihminen ei samaan aikaan voi olla perheenisä jolla on harrastus tai pari, joka matkustelee ja moottoripyöräilee. Kyllä noihin riittää ihan hyvin aikaa.

      Tietäisit sen jos olisit joskus lapsiperheen isänä ollut, joka ei ole työtön ja laiska sohvaperuna. Myös lapset tekee kaikenlaista koulun ohella. Lomailee, tekee kesätöitä, käy kaverien luona, harrastelee kaikenlaista ja ovat aina menossa.

      Ne ei tuijota sinua sohvalla katselemassa kun sinä tuijotat heitä läheiskasvatusmetodillasi.

      Markkamiljonääri vuonna 1995-1996. Koostuen talon maksetusta osuudesta, mökistä ja käteisvaroista. Liikevaihtoni oli toiminimellä ekana vuonna 1,5 miljoonaa markkaa.

      Ensimmäisen ok-talon rakennus vuosina 1993 valmis
      Toisen talon sama 2001 valmis
      Ensimmäinen avioituminen 1994 vuonna.
      Edellisen kariutuminen 2006 vuonna.
      Vanhimman pojan syntymä 1995 vuonna.
      Toisen pojan syntymä 1999 vuonna.
      Toinen avioituminen 2008 vuonna.
      Edellisen kariutuminen virallisesti 2012 vuonna.
      Tytär syntyi 2002 vuonna.
      Adoptio pojasta alkasi vuonna 2008 ja päättyi 2013 vuonna.
      Vietti talvet Pattayalla vuodet 2010-2017
      Muutti pysyvästi Thaimaahan vuonna 2017 kun täytin 50v
      Oli rappioalkoholisti - ei koskaan. Et tiedä mikä on rappioalkoholisti. Vajaa puoli vuotta meni lujaa 2012
      Palkansaaja vuodet 1985-1995 armeija välissä ja 1995 yrittäjä.
      Vietti viikonloput lastensa kanssa samalla kun viikonloppuisin harrasti ravintolaelämää ja nettideittailua vuodet. -En ole Suomessa käynyt ravintoloissa vuoden 2010 jälkeen lainkaan, paitsi vaimon kanssa käytiin 2017. Nettideittailu rajoittui kesään 2012 Suomessa.
      Hankki maksukaatokokemuksia 400 vuosina. -En hankkinut, vaan niitä tuli vain jotakin 200 ja risat molempien erojen jälkeen lähinnä hyvin lyhyessä ajassa. Ekaa vaimoa petin loppuvaiheessa. Toista ja tätä kolmatta en kertaakaan.
      Löysi tinderlumpun vuonna -Ei löytänyt, vaan tuli toisen naisen kautta Facekaveriksi ja siitä juttelu alkoi.

      vahingongossa lumppu paksuksi vuonna -Muista että lumputtelu menee Pasasen piikkiin ja saattaa aiheuttaa läskin lätisemisen jonakin päivänä. Yksikään lapsistani ei ole vahinko, vaan tarkkaan harkittu. Seurustelimme jo 2016
      Ja toinen tarkkaan harkittu lapsi syntyi 2021 alussa.

      Piipahti suomessa juhannuksena vuonna 2019 haavevaimonsa kanssa joka trippi venyikin syksyyn kun passileimaa tarkastelee -Ei venynyt, vaan taisin käydä kaksi kertaa silloin Suomessa. Toisen kerran yksin.

      Tuon kaiken välissä vielä ollut aktiiviurheilija ja viettänyt vuosia leireillä Thaimaassa. Thainyrkkeily harrastus Suomessa 1991 tai 1992 vuodesta noin vuoteen 2006 vaihtelevassa määrin.

      Treenejä 2-3 kertaa viikossa. Joskus oli vuosikin taukoa polvivammojen takia ja taukoja myös työkiireiden vuoksi. Tiistai ja torstai, josku myös sunnuntai 90 minuuttia per treenit.

      Viikossa on 10080 minuuttia joten minulle jäi vielä kaksien treenien jälkeen
      vielä 9900 minuuttia kaikkeen muuhun.

      Leireillä en suinkaan ole ollut vuosia, vaan yhteensä joitakin kuukausia. Ekalla kahdella leirillä jo ennenkuin eka lapsi syntyi.

      "Siinä on kuulkaas sellainen omaelämänkerta että sitä ei voi julkaista kokonaisuudessaan vaan pätkissä, koska aikamatematiikka ei oikein stemmaisi, niin ja liikuntaa 40.000 tuntia muun ohessa" -Laskin väärin tuon päässä nopeasti. 7-8 tuntia viikossa 40 vuotta on lähellä totuutta. Siinä on aamulenkit mukana.

      16640 tuntia tekee keskimääräinen arvio neljällekymmenelle vuodelle kahdeksan tunnin viikkotahdin mukaan. Nuorena kouluikäisenä saatoin treenata 20 tuntia viikossa. Lintsasin koulusta sen takia että voin treenata. Saatoin paukuttaa säkkiä viisi tuntia päivässä kasettisoittimen tahdeissa.

      "Veneilyä, asuntoautoilua paljon, sekä moottoripyöräilyä lasten iloksi, unohtamatta lapin reissuja tavisin kun isukki on ollut talvet Thaimaassa" -Kyllä. Kesälomalla, syyslomalla, hiihtolomalla tehtiin aina joku retki jonnekin. Viikonloppuja mökillä lukemattomia ja kaikki juhannukset vuoteen 2017 saakka.

      "Kysymys kuuluu .... missä exien kumppanit on ollut isukin ollen esimerkillinen isukki, entä kuka on arkena viettänyt aikansa ylivertaisten lasten kanssa kun isukki on napannut itselleen vain laatuajat?" -Yhdessä on arjetkin vietetty. Et ole kuullut ilmeisesti sellaisesta kuin yhteishuoltajuus?

      Kun minä ja lapset ollaan yhdessä, se on aina laatuaikaa kaikille.

      "Valioluokan isukki on siirtynyt ulkoruokintaan laatuaikaetäkasvattajaksi molemmista perheistään nuorimmaisten ollen vielä rintaruokinnassa"

      -En ole.
      Minä erosin ekasta exästäni tyttäreni ollessa viisi, mutta olimme silti yhdessä niin arjessa kuin juhlassa. Hän oli täyttänyt 15 kun muutin pysyvästi Thaimaahan ja hän nukkuu paraikaa tuolla siskopuolensa vieressä. Ovat syvästi kiintyneitä toisiinsa ensinäkemältä.

      Toivottavasti vastaukset tyydyttivät sinua. Nyt tutimalullaa. Join vain kaksi lasia "hileviskiä". Tänään rento kotipäivä. "Tytöt" käy keskenään vähän kaupoilla aamupäivällä. Minä jään pojan kanssa.

      • Pikku maininta että seurusteltiin ekan exän kanssa jo 1987 vaikka mentiinkin avioon vasta 1994. Hän lähetteli tuossa sydämenkuvia syntymäpäiväni juuri.


      • Anonyymi

        Voitin konjakkipullon, isukki tarttui villalankaan


      • Anonyymi

        Tuolla on yksi vakava virhe joka vesittää paljon muutakin, adoptio ei pääty koskaan, se on sopimus joka tehdään pysyväksi eikä sitä voi koskaan purkaa eikä muuttaa. väliaikainen holhous on toinen juttu, mutta peukalo ukko kertoi nimenomaan adoptiosta, jos adoptoit lapsen on syytä ymmärtää käsitteet, joten taas paskaa huuleen.


      • Anonyymi

        Tuohon pitää vielä kommentoida tämä peukalosankari on arvostellut paljon minun eroa kun poikani oli 8 vuotta ja tyttäreni 5 vuotta siis saman ikäinen, kun tämä peukalohemmon pentu, mistä hän on saanut päähänsä että en olisi ollut mukana lasteni elämässä, mutta hän tietysti on ollut, kuten kertoo "Minä erosin ekasta exästäni tyttäreni ollessa viisi, mutta olimme silti yhdessä niin arjessa kuin juhlassa.", mistä hän tietää että minä en olisi ollut lasteni kanssa arjessa kuin juhlassa.

        Lisäksi mikäli isä on yhteinen, ei ole kysy sisar tai velipuolesta, vaan biologisesta veljestä tai sisaresta, koska biologinen sukulaisuus määräytyy isän mukaan ja vain isän mukaan.

        Mutta onhan tämän tyhjäpään juttuihin totuttu, että jauhaa paskaa muista ja kehuu itseään, useasti olen miettinyt että mitä suomen valtion on tuossa peukaloissa menettänyt, kun on valinnut asuinmaaksi thaimaan, muutakin kuin verotuloja, huomaa en taaskaan kertonut mitään osakaslainasta, hyvää viikonloppua, tai no se onkin jo lopussa, mutta siltikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon pitää vielä kommentoida tämä peukalosankari on arvostellut paljon minun eroa kun poikani oli 8 vuotta ja tyttäreni 5 vuotta siis saman ikäinen, kun tämä peukalohemmon pentu, mistä hän on saanut päähänsä että en olisi ollut mukana lasteni elämässä, mutta hän tietysti on ollut, kuten kertoo "Minä erosin ekasta exästäni tyttäreni ollessa viisi, mutta olimme silti yhdessä niin arjessa kuin juhlassa.", mistä hän tietää että minä en olisi ollut lasteni kanssa arjessa kuin juhlassa.

        Lisäksi mikäli isä on yhteinen, ei ole kysy sisar tai velipuolesta, vaan biologisesta veljestä tai sisaresta, koska biologinen sukulaisuus määräytyy isän mukaan ja vain isän mukaan.

        Mutta onhan tämän tyhjäpään juttuihin totuttu, että jauhaa paskaa muista ja kehuu itseään, useasti olen miettinyt että mitä suomen valtion on tuossa peukaloissa menettänyt, kun on valinnut asuinmaaksi thaimaan, muutakin kuin verotuloja, huomaa en taaskaan kertonut mitään osakaslainasta, hyvää viikonloppua, tai no se onkin jo lopussa, mutta siltikin.

        Ensimmäinen avioituminen 1994 ja sen kariutuminen 2006 eli kokonaista 10 vuotta tuloksena kolme lasta ja ero kun tytär 4 vuotta.

        Toinen avioituminen 2008. ja sen kariutuminen 2012 jopa 4 vuotta kestäneenä.

        Adoptio pojasta alkoi vuonna 2008 ja päättyi 2013. Avioituminen toisen exän kanssa ja adoptio alkoi samana vuonna ja päättyi vuosi eron jälkeen, eli isukki jätti myös adoptiolapsensa exän hoiviin.

        Vietti talvet Pattayalla vuodet 2010 - 2017. Siis oli aviossa toisen exänsä kanssa vuoteen 2012 asti, mutta vietti talvensa ilman vaimoa, adoptiolastaan ja ilman ylivertaisia lapsiaan kaksi talvea.

        Ryhtyi asumaan Pattayalla talvet kun tytär oli 8 vuotias.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen avioituminen 1994 ja sen kariutuminen 2006 eli kokonaista 10 vuotta tuloksena kolme lasta ja ero kun tytär 4 vuotta.

        Toinen avioituminen 2008. ja sen kariutuminen 2012 jopa 4 vuotta kestäneenä.

        Adoptio pojasta alkoi vuonna 2008 ja päättyi 2013. Avioituminen toisen exän kanssa ja adoptio alkoi samana vuonna ja päättyi vuosi eron jälkeen, eli isukki jätti myös adoptiolapsensa exän hoiviin.

        Vietti talvet Pattayalla vuodet 2010 - 2017. Siis oli aviossa toisen exänsä kanssa vuoteen 2012 asti, mutta vietti talvensa ilman vaimoa, adoptiolastaan ja ilman ylivertaisia lapsiaan kaksi talvea.

        Ryhtyi asumaan Pattayalla talvet kun tytär oli 8 vuotias.

        Ekaa vaimoa kertoo pettäneensä vain loppuvaiheessa, vaikka tarinaa kirjan verran Pattayn matkoista ensimmäisestä matkastaan lukien, eikä toistakaan exää pettänyt edes Pattayan piipahduksillaan, ei myöskään ns.liikemiesmatkoillaan, eikä varsinkaan kun oli aviossa mutta kaksi talvea Pattayalla.

        Pattayan rakkaallehan ei ole pettämistä naida Pattayan baarilumppuja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuolla on yksi vakava virhe joka vesittää paljon muutakin, adoptio ei pääty koskaan, se on sopimus joka tehdään pysyväksi eikä sitä voi koskaan purkaa eikä muuttaa. väliaikainen holhous on toinen juttu, mutta peukalo ukko kertoi nimenomaan adoptiosta, jos adoptoit lapsen on syytä ymmärtää käsitteet, joten taas paskaa huuleen.

        Veljekset veivaa vuorotahtiin kupoliteltan kokoisen pään antimia.

        Kirjoitin varsin selvästi, et ymmärtänyt vaan aloitit taas nuo skitsofreenikon "koukkupuheet", joiden mukaan kysymyksiin vastaaminen on "koukkuun menemistä".

        Kerroinkin kun meidän entisessä hoivalaitoksessa oli seonnut narkomaani ja skitsofreenikko, joka määräsi maailmaa ja hänellä oli tappajasatelliitti kiertoradalla. Et poikkea hänestä yhtään.

        Pikku oikaisuna 1987-2007 (viralliseen eroon saakka) on 20 vuotta. (En tiedä mistä raapaisit vuodet 1994-2006 suhteen mitaksi) Siinä oli 19 hyvää vuotta.

        Rouva oli kotona kaikki ne vuodet lasten kanssa, sen mahdollisti minun hyvät tulot. Hänkin kävi omilla lomillaan yhteisten lomiemme lisäksi. Kotona riitti puuhaa kolmen lapsen kanssa molemmille, varsinkin siinä vaiheessa kun lapset alkoi harrastella.

        Tyttö ratsasti ja tsiippasi. Pojat thainyrkkeili kaksi vuotta opetuksessani, kunnes vanhempi alkoi harrastaa uintia ja parkouria ja toinen kiekkoa, jota hänen kaikki parhaat kaverit harrasti. Yksi kavereistaan pelaa Jenkeissä paraikaa farmisarjassa.

        Saldona noista kolme SM-mitalia ja yksi nuorten Suomen ennätys, edelleen voimassa.

        Tokan avioliiton lapsi oli siis tokan vaimon lapsi, jonka isäksi ryhdyin. Kun hän perusti uuden perheen ja sai toisen lapsen uuden miehensä kanssa, niin päätettiin että lapsilla tulee olla sama isä ettei lapset joudu perheessä eriarvoiseen asemaan.

        Uudelleen adoptointi mahdollistaa adoption purkamisen kaikkien asianosaisten suostumuksella.

        Tuuliviiri kakkosvaimoni on jo eronnut siitäkin miehestä. Onnea vaan hänelle, hieman surettaa sillä on aivan valloittava persoona joka vetää jokaisen miehen ansaan joka tulilinjalle sattuu. Miljoonaperintö ei tehnyt hänestä kuitenkaan koppavaa, vaan työskentelee edelleen päiväkodissa kunnan virassa, aivan kuten ekakin exäni.

        Hänet tapasin alunperin matkatoimistossa, jossa hän työskenteli asiantuntijana ennen siihen hommaan tympääntymistä. Työnsä puolesta päästiin matkailemaan miltei ilmaiseksi tutustumassa Arean uusiin kohteisiin ja arvioimassa niitä.

        Saaripasanen on liian tyhmä isäksi. Ne jutut että "isä on paha poliisi ja äiti on hyvä poliisi" ovat natsisaksan ajoilta olevia kasvatusmetodeja joilla koetettiin kasvattaa tahdottomia sotilaita lapsista.

        Mainitsipa tuo että "isän tehtävä on pelotella lapsiaan". Tuollaiselta isältä pitää lapset ottaa välittömästi huostaan.

        Oletko Saaripasanen nyt Suomessa? Olen aivan varma että olet Kelan listoilla edelleen, etkä saa ympärivuoden kestävää vakuutusta, joten et uskalla olla koko vuotta Thaimaassa. Oliko varaa vaimolla lentää Suomeen, vai jäikö pitelemään vuokratorppaa pystyssä?

        Katsos kun et sinä olisi ollut Kelassa riitelemässä muutaman euron lääkekorvauksista, ellet olisi Suomessa kirjoilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon pitää vielä kommentoida tämä peukalosankari on arvostellut paljon minun eroa kun poikani oli 8 vuotta ja tyttäreni 5 vuotta siis saman ikäinen, kun tämä peukalohemmon pentu, mistä hän on saanut päähänsä että en olisi ollut mukana lasteni elämässä, mutta hän tietysti on ollut, kuten kertoo "Minä erosin ekasta exästäni tyttäreni ollessa viisi, mutta olimme silti yhdessä niin arjessa kuin juhlassa.", mistä hän tietää että minä en olisi ollut lasteni kanssa arjessa kuin juhlassa.

        Lisäksi mikäli isä on yhteinen, ei ole kysy sisar tai velipuolesta, vaan biologisesta veljestä tai sisaresta, koska biologinen sukulaisuus määräytyy isän mukaan ja vain isän mukaan.

        Mutta onhan tämän tyhjäpään juttuihin totuttu, että jauhaa paskaa muista ja kehuu itseään, useasti olen miettinyt että mitä suomen valtion on tuossa peukaloissa menettänyt, kun on valinnut asuinmaaksi thaimaan, muutakin kuin verotuloja, huomaa en taaskaan kertonut mitään osakaslainasta, hyvää viikonloppua, tai no se onkin jo lopussa, mutta siltikin.

        "Lisäksi mikäli isä on yhteinen, ei ole kysy sisar tai velipuolesta, vaan biologisesta veljestä tai sisaresta, koska biologinen sukulaisuus määräytyy isän mukaan ja vain isän mukaan"

        Huhhahhei ja rommia pullo...? Eli siis äideillä ei ole biologista osuutta äitiyteen...? Nyt Saaripasanen murjaisi taas kuukauden parhaan älynväläyksen. Satokausimiehen kannattaa nyt ottaa se biologian kirja käteen, joka jäi lukematta aiemmin.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Veljekset veivaa vuorotahtiin kupoliteltan kokoisen pään antimia.

        Kirjoitin varsin selvästi, et ymmärtänyt vaan aloitit taas nuo skitsofreenikon "koukkupuheet", joiden mukaan kysymyksiin vastaaminen on "koukkuun menemistä".

        Kerroinkin kun meidän entisessä hoivalaitoksessa oli seonnut narkomaani ja skitsofreenikko, joka määräsi maailmaa ja hänellä oli tappajasatelliitti kiertoradalla. Et poikkea hänestä yhtään.

        Pikku oikaisuna 1987-2007 (viralliseen eroon saakka) on 20 vuotta. (En tiedä mistä raapaisit vuodet 1994-2006 suhteen mitaksi) Siinä oli 19 hyvää vuotta.

        Rouva oli kotona kaikki ne vuodet lasten kanssa, sen mahdollisti minun hyvät tulot. Hänkin kävi omilla lomillaan yhteisten lomiemme lisäksi. Kotona riitti puuhaa kolmen lapsen kanssa molemmille, varsinkin siinä vaiheessa kun lapset alkoi harrastella.

        Tyttö ratsasti ja tsiippasi. Pojat thainyrkkeili kaksi vuotta opetuksessani, kunnes vanhempi alkoi harrastaa uintia ja parkouria ja toinen kiekkoa, jota hänen kaikki parhaat kaverit harrasti. Yksi kavereistaan pelaa Jenkeissä paraikaa farmisarjassa.

        Saldona noista kolme SM-mitalia ja yksi nuorten Suomen ennätys, edelleen voimassa.

        Tokan avioliiton lapsi oli siis tokan vaimon lapsi, jonka isäksi ryhdyin. Kun hän perusti uuden perheen ja sai toisen lapsen uuden miehensä kanssa, niin päätettiin että lapsilla tulee olla sama isä ettei lapset joudu perheessä eriarvoiseen asemaan.

        Uudelleen adoptointi mahdollistaa adoption purkamisen kaikkien asianosaisten suostumuksella.

        Tuuliviiri kakkosvaimoni on jo eronnut siitäkin miehestä. Onnea vaan hänelle, hieman surettaa sillä on aivan valloittava persoona joka vetää jokaisen miehen ansaan joka tulilinjalle sattuu. Miljoonaperintö ei tehnyt hänestä kuitenkaan koppavaa, vaan työskentelee edelleen päiväkodissa kunnan virassa, aivan kuten ekakin exäni.

        Hänet tapasin alunperin matkatoimistossa, jossa hän työskenteli asiantuntijana ennen siihen hommaan tympääntymistä. Työnsä puolesta päästiin matkailemaan miltei ilmaiseksi tutustumassa Arean uusiin kohteisiin ja arvioimassa niitä.

        Saaripasanen on liian tyhmä isäksi. Ne jutut että "isä on paha poliisi ja äiti on hyvä poliisi" ovat natsisaksan ajoilta olevia kasvatusmetodeja joilla koetettiin kasvattaa tahdottomia sotilaita lapsista.

        Mainitsipa tuo että "isän tehtävä on pelotella lapsiaan". Tuollaiselta isältä pitää lapset ottaa välittömästi huostaan.

        Oletko Saaripasanen nyt Suomessa? Olen aivan varma että olet Kelan listoilla edelleen, etkä saa ympärivuoden kestävää vakuutusta, joten et uskalla olla koko vuotta Thaimaassa. Oliko varaa vaimolla lentää Suomeen, vai jäikö pitelemään vuokratorppaa pystyssä?

        Katsos kun et sinä olisi ollut Kelassa riitelemässä muutaman euron lääkekorvauksista, ellet olisi Suomessa kirjoilla.

        Ime peukkuus alkkis, sut on loppuun taputeltu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ime peukkuus alkkis, sut on loppuun taputeltu.

        Lue idiootti oma kirjoituksesi: Ensimmäinen avioituminen 1994 vuonna.
        Edellisen kariutuminen 2006 vuonna.

        Sen lisäksi sulla on varsin outo käsitys mitä pettäminen tarkoittaa kun olet ammattipetturi.

        Internetin idiootein Urpå.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Veljekset veivaa vuorotahtiin kupoliteltan kokoisen pään antimia.

        Kirjoitin varsin selvästi, et ymmärtänyt vaan aloitit taas nuo skitsofreenikon "koukkupuheet", joiden mukaan kysymyksiin vastaaminen on "koukkuun menemistä".

        Kerroinkin kun meidän entisessä hoivalaitoksessa oli seonnut narkomaani ja skitsofreenikko, joka määräsi maailmaa ja hänellä oli tappajasatelliitti kiertoradalla. Et poikkea hänestä yhtään.

        Pikku oikaisuna 1987-2007 (viralliseen eroon saakka) on 20 vuotta. (En tiedä mistä raapaisit vuodet 1994-2006 suhteen mitaksi) Siinä oli 19 hyvää vuotta.

        Rouva oli kotona kaikki ne vuodet lasten kanssa, sen mahdollisti minun hyvät tulot. Hänkin kävi omilla lomillaan yhteisten lomiemme lisäksi. Kotona riitti puuhaa kolmen lapsen kanssa molemmille, varsinkin siinä vaiheessa kun lapset alkoi harrastella.

        Tyttö ratsasti ja tsiippasi. Pojat thainyrkkeili kaksi vuotta opetuksessani, kunnes vanhempi alkoi harrastaa uintia ja parkouria ja toinen kiekkoa, jota hänen kaikki parhaat kaverit harrasti. Yksi kavereistaan pelaa Jenkeissä paraikaa farmisarjassa.

        Saldona noista kolme SM-mitalia ja yksi nuorten Suomen ennätys, edelleen voimassa.

        Tokan avioliiton lapsi oli siis tokan vaimon lapsi, jonka isäksi ryhdyin. Kun hän perusti uuden perheen ja sai toisen lapsen uuden miehensä kanssa, niin päätettiin että lapsilla tulee olla sama isä ettei lapset joudu perheessä eriarvoiseen asemaan.

        Uudelleen adoptointi mahdollistaa adoption purkamisen kaikkien asianosaisten suostumuksella.

        Tuuliviiri kakkosvaimoni on jo eronnut siitäkin miehestä. Onnea vaan hänelle, hieman surettaa sillä on aivan valloittava persoona joka vetää jokaisen miehen ansaan joka tulilinjalle sattuu. Miljoonaperintö ei tehnyt hänestä kuitenkaan koppavaa, vaan työskentelee edelleen päiväkodissa kunnan virassa, aivan kuten ekakin exäni.

        Hänet tapasin alunperin matkatoimistossa, jossa hän työskenteli asiantuntijana ennen siihen hommaan tympääntymistä. Työnsä puolesta päästiin matkailemaan miltei ilmaiseksi tutustumassa Arean uusiin kohteisiin ja arvioimassa niitä.

        Saaripasanen on liian tyhmä isäksi. Ne jutut että "isä on paha poliisi ja äiti on hyvä poliisi" ovat natsisaksan ajoilta olevia kasvatusmetodeja joilla koetettiin kasvattaa tahdottomia sotilaita lapsista.

        Mainitsipa tuo että "isän tehtävä on pelotella lapsiaan". Tuollaiselta isältä pitää lapset ottaa välittömästi huostaan.

        Oletko Saaripasanen nyt Suomessa? Olen aivan varma että olet Kelan listoilla edelleen, etkä saa ympärivuoden kestävää vakuutusta, joten et uskalla olla koko vuotta Thaimaassa. Oliko varaa vaimolla lentää Suomeen, vai jäikö pitelemään vuokratorppaa pystyssä?

        Katsos kun et sinä olisi ollut Kelassa riitelemässä muutaman euron lääkekorvauksista, ellet olisi Suomessa kirjoilla.

        Ei sinulla mitään perhettä ole jos ex-vaimollasi on poika se on sinun sitä ei tarvitse adoptoida olette ns. uusio perhe, aikaisemmin kerrot että olet adaptoinut lapsen alkoholisti perheestä, ja olette palauttaneet lapsen takaisin oikeille vanhemmilleen, kun he olivat korjanneet elämänsä. Nyt kerrot että lapsi on ollut ex-vaimosi, jonka olen adoptoinut. Noin ne jutut muuttuu taas... kerran..

        Sisaruksia ollaan jos on sama isä, puoli sellaisia jos sama äiti, tätäkään et näytä tietävän.

        Kiitos kun kysyt olen hua hinissä kotonani, eikä toistaiseksi ole asiaa Suomeen.

        En riidellyt mitään kelan kanssa, vaan vaadin että saan kelakorvauksen suomessa lääkkeistä ja lääkärikäynnistä mehiläisessä käynnistä sain, lääkkeistä ei.

        Ota poju kuitenkin rauhallisesti kyllä se elämä on elämisen arvoista vaikka sen tekeekin laitoiksesta pattayan savossa, vai oletko nyt jo laitoksen omistaja "Kerroinkin kun meidän entisessä hoivalaitoksessa" tuollainen johtopäätös on kuitenkin pakko tehdä... tarkoitat siis hoitolaitosta, jossa olet asukkina, sinänsä hauskaa... tämä totuuspelle on myös ollut hoitolaitoksessa, kohtalotovereita, vai sama huone ja vuode.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sinulla mitään perhettä ole jos ex-vaimollasi on poika se on sinun sitä ei tarvitse adoptoida olette ns. uusio perhe, aikaisemmin kerrot että olet adaptoinut lapsen alkoholisti perheestä, ja olette palauttaneet lapsen takaisin oikeille vanhemmilleen, kun he olivat korjanneet elämänsä. Nyt kerrot että lapsi on ollut ex-vaimosi, jonka olen adoptoinut. Noin ne jutut muuttuu taas... kerran..

        Sisaruksia ollaan jos on sama isä, puoli sellaisia jos sama äiti, tätäkään et näytä tietävän.

        Kiitos kun kysyt olen hua hinissä kotonani, eikä toistaiseksi ole asiaa Suomeen.

        En riidellyt mitään kelan kanssa, vaan vaadin että saan kelakorvauksen suomessa lääkkeistä ja lääkärikäynnistä mehiläisessä käynnistä sain, lääkkeistä ei.

        Ota poju kuitenkin rauhallisesti kyllä se elämä on elämisen arvoista vaikka sen tekeekin laitoiksesta pattayan savossa, vai oletko nyt jo laitoksen omistaja "Kerroinkin kun meidän entisessä hoivalaitoksessa" tuollainen johtopäätös on kuitenkin pakko tehdä... tarkoitat siis hoitolaitosta, jossa olet asukkina, sinänsä hauskaa... tämä totuuspelle on myös ollut hoitolaitoksessa, kohtalotovereita, vai sama huone ja vuode.

        En kutsuisi vuokramökkiä kodikseni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kutsuisi vuokramökkiä kodikseni.

        Onko työsuhdekaksio koti?

        Kodin kriteerit?

        Onko liisinkiauto oma?

        Voiko aviopari ilman sinun suostumustasi päättää mikä on kenenkin nimissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko työsuhdekaksio koti?

        Kodin kriteerit?

        Onko liisinkiauto oma?

        Voiko aviopari ilman sinun suostumustasi päättää mikä on kenenkin nimissä?

        Miten se 2010 osamaksu mese, kutsutaanko sitä autoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko työsuhdekaksio koti?

        Kodin kriteerit?

        Onko liisinkiauto oma?

        Voiko aviopari ilman sinun suostumustasi päättää mikä on kenenkin nimissä?

        Osui kyrvånsyylää arkaan paikkaan.


    • Anonyymi

      Luojan kiitos että on ilmainen NETTI!

      Muuten te mielisairaat kuormittaisitte yhteiskuntaa....

      Kiitos että teette itsehoitoa täällä :-)

      Ja mukaviakin juttuja teiltä irtoaa, noin 10%. Useimmat 100% p*kaa.

    • Anonyymi

      Kas kun nyt on Dillen ja Laiffin suominaiset päiväkotityöläisiä, on jutunjuurta klooneilla keskenään kesäkarkeloissa mökillä ensviikolla ballokrillin ympärillä.

    • Anonyymi

      Aloittaja CV on yhtä lyhyt kuin kertomus ruotsalaisista F1 mestareista.

    • Anonyymi

      Saaripasasen viikon älynväläys:

      • Anonyymi

        "Lisäksi mikäli isä on yhteinen, ei ole kysy sisar tai velipuolesta, vaan biologisesta veljestä tai sisaresta, koska biologinen sukulaisuus määräytyy isän mukaan ja vain isän mukaan"

        No niin sillä lailla. Äidit siis vain voivat synnyttää sisarpuolia eri isille, mutta isien kaikki lapset ovat veljiä ja sisaria keskenään? Hehheh, Suosittelen Saaripasasta miettimään asiaa uudelleen, ennenkuin nimittelee ketään tyhmäksi.

        "Ilmaisulla sisarpuoli tai harvinaisemmalla ilmaisulla puolisisar tarkoitetaan jonkun toisen kannalta naispuolista henkilöä, jolla on kyseisen henkilön kanssa vain toinen vanhemmista yhteinen. Sisarpuoleksi voidaan kutsua myös henkilön isä- tai äitipuolen tytärtä, joka ei ole tämän henkilön verisukulainen"

        "Vain toinen vanhemmista" voi olla isä tai äiti. Kun Saaripasanen oli pieni, luolapaviaanit kaappasivat hänet ja opettivat tätä luolassa sanomaan hu hu ja ho ho. Sosiaaliviranomaiset löysivät Saaripasasen luolasta kun tämä vietti paviaanien kanssa viisikymppisiään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Lisäksi mikäli isä on yhteinen, ei ole kysy sisar tai velipuolesta, vaan biologisesta veljestä tai sisaresta, koska biologinen sukulaisuus määräytyy isän mukaan ja vain isän mukaan"

        No niin sillä lailla. Äidit siis vain voivat synnyttää sisarpuolia eri isille, mutta isien kaikki lapset ovat veljiä ja sisaria keskenään? Hehheh, Suosittelen Saaripasasta miettimään asiaa uudelleen, ennenkuin nimittelee ketään tyhmäksi.

        "Ilmaisulla sisarpuoli tai harvinaisemmalla ilmaisulla puolisisar tarkoitetaan jonkun toisen kannalta naispuolista henkilöä, jolla on kyseisen henkilön kanssa vain toinen vanhemmista yhteinen. Sisarpuoleksi voidaan kutsua myös henkilön isä- tai äitipuolen tytärtä, joka ei ole tämän henkilön verisukulainen"

        "Vain toinen vanhemmista" voi olla isä tai äiti. Kun Saaripasanen oli pieni, luolapaviaanit kaappasivat hänet ja opettivat tätä luolassa sanomaan hu hu ja ho ho. Sosiaaliviranomaiset löysivät Saaripasasen luolasta kun tämä vietti paviaanien kanssa viisikymppisiään.

        Kyllä noinhan se juuri on kuten aikaisemmin kerroin, sisaruksia ovat silloin kun on yhteinen isä, sisarpuoli silloin kun on yhteinen äiti, näin on ollut aina ja tulee olemaan... By NumBall HHN 61v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Lisäksi mikäli isä on yhteinen, ei ole kysy sisar tai velipuolesta, vaan biologisesta veljestä tai sisaresta, koska biologinen sukulaisuus määräytyy isän mukaan ja vain isän mukaan"

        No niin sillä lailla. Äidit siis vain voivat synnyttää sisarpuolia eri isille, mutta isien kaikki lapset ovat veljiä ja sisaria keskenään? Hehheh, Suosittelen Saaripasasta miettimään asiaa uudelleen, ennenkuin nimittelee ketään tyhmäksi.

        "Ilmaisulla sisarpuoli tai harvinaisemmalla ilmaisulla puolisisar tarkoitetaan jonkun toisen kannalta naispuolista henkilöä, jolla on kyseisen henkilön kanssa vain toinen vanhemmista yhteinen. Sisarpuoleksi voidaan kutsua myös henkilön isä- tai äitipuolen tytärtä, joka ei ole tämän henkilön verisukulainen"

        "Vain toinen vanhemmista" voi olla isä tai äiti. Kun Saaripasanen oli pieni, luolapaviaanit kaappasivat hänet ja opettivat tätä luolassa sanomaan hu hu ja ho ho. Sosiaaliviranomaiset löysivät Saaripasasen luolasta kun tämä vietti paviaanien kanssa viisikymppisiään.

        ilmeisesti sinulla on lukemisen ongelmia, juuri noin kuten numball on asiasta kertonut, asia on myös kerrottu wikipediasta "Ilmaisulla sisarpuoli tai harvinaisemmalla ilmaisulla puolisisar tarkoitetaan jonkun toisen kannalta naispuolista henkilöä, jolla on kyseisen henkilön kanssa vain toinen vanhemmista yhteinen. Sisarpuoleksi voidaan kutsua myös henkilön isä- tai äitipuolen tytärtä, joka ei ole tämän henkilön verisukulainen", josta olet kopioinut kirjoituksen, ymmärtämättä mitä tuossa asiasta kerrotaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä noinhan se juuri on kuten aikaisemmin kerroin, sisaruksia ovat silloin kun on yhteinen isä, sisarpuoli silloin kun on yhteinen äiti, näin on ollut aina ja tulee olemaan... By NumBall HHN 61v.

        Oh my Buddha miten kujalla olet... Väitätkö tosissasi että jos isä kuksii viittä eri naista niin ne lapset ovat täyssisaruksia keskenään, mutta jos nainen tekee viiden eri miehen kanssa lapset, niin ne on sitten puolikkaita vaan? Olet historiallisen tyhmä mies. Maailmanennätysluokkaa ja olet omassa kastissasi.

        Et siis ymmärrä edes Wikipediaa lukemalla. Siinä lukee että kun toinen vanhemmista on eri, silloin on kyse sisarpuolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oh my Buddha miten kujalla olet... Väitätkö tosissasi että jos isä kuksii viittä eri naista niin ne lapset ovat täyssisaruksia keskenään, mutta jos nainen tekee viiden eri miehen kanssa lapset, niin ne on sitten puolikkaita vaan? Olet historiallisen tyhmä mies. Maailmanennätysluokkaa ja olet omassa kastissasi.

        Et siis ymmärrä edes Wikipediaa lukemalla. Siinä lukee että kun toinen vanhemmista on eri, silloin on kyse sisarpuolesta.

        Millä kummalla saaribumba on selvinnyt peruskoulusta ulos.. Vänkäämällä että kuuluu päästä ulos vaikka saa ehdot kaikista aineista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oh my Buddha miten kujalla olet... Väitätkö tosissasi että jos isä kuksii viittä eri naista niin ne lapset ovat täyssisaruksia keskenään, mutta jos nainen tekee viiden eri miehen kanssa lapset, niin ne on sitten puolikkaita vaan? Olet historiallisen tyhmä mies. Maailmanennätysluokkaa ja olet omassa kastissasi.

        Et siis ymmärrä edes Wikipediaa lukemalla. Siinä lukee että kun toinen vanhemmista on eri, silloin on kyse sisarpuolesta.

        Määrittely tulee perintökaaresta, numball on oikeassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Määrittely tulee perintökaaresta, numball on oikeassa.

        Ja kissanpaskat on oikeassa. Ehkä koko vuoden pahin lapsonen jo tässä vaiheessa vuotta.
        Tarvitseeko selittää mikä on lapsonen? Jos toinen vanhemmista on eri, on kyseessä aina sisarpuoli, velipuoli tai siskopuoli, tai miten sitä haluaa kutsua. Sana "puoli" tulee nimenomaan siitä että hän on puoliksi sisko tai veli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kissanpaskat on oikeassa. Ehkä koko vuoden pahin lapsonen jo tässä vaiheessa vuotta.
        Tarvitseeko selittää mikä on lapsonen? Jos toinen vanhemmista on eri, on kyseessä aina sisarpuoli, velipuoli tai siskopuoli, tai miten sitä haluaa kutsua. Sana "puoli" tulee nimenomaan siitä että hän on puoliksi sisko tai veli.

        jatkoa... siis isän TAI äidin puolelta. Sillä ei ole väliä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Määrittely tulee perintökaaresta, numball on oikeassa.

        Pattayan rakkaat taputeltu.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3387
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1850
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      946
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe