Palstakirjoittelu

Luulempa että palstakirjoittelu tulee rauhoittumaan, syykin lienee kaikkien tiedossa.

26

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei apinan kanssa voi olla asiallinen, pahoittelut muille siitä, en tykkää soittaa poskea, mutta tuon vittumaiseksi itseään mainostavan läskikasan kohdalla teen poikkeuksen.

      Äijällä on ämpärin ÄO ja ulkonäkö, siihen päälle huikentelevainen luonne, äärimmäinen patologinen valehtelu, suorastaan ammattimainen kadehtiminen, pahantahtoisuus ja ääretön katkeruus höystettynä kaikilla mahdollisilla persoonallisuus- ja ymmärryshäiriöillä niin ei voi muuta sanoa kuin että hirvittää ajatella millaiseksi hän on tehnyt exiensä elämän.

      Totuudella ei ole mitään merkitystä tuolle supertampiolle ja olen hakannut ihmisiä paljon vähemmästäkin. Se mitä hän on sihteerinsä kautta puhunut vaimostani ja lapsistani riittää siihen että minulla täytyy olla hyvä päivä, jos sattuisi vastaan tulemaan. Muuten puhutaan henkirikoksesta.

      Niin siitä koulusta..

      Se riippuu koulusta ja ilman muuta pätevyyttä kuin kielitaito ei välttämättä pääse mihinkään kouluun opettajaksi. Pitää käydä haastattelussa ja osoittaa että osaa riittävästi kieltä ja matematiikkaa myös käytännössä.

      Opetusmateriaali tulee koulun puolesta eikä alle 10 vuotiaiden opetus kamalasti vaadi. Pitää tulla vaan toimeen lasten kanssa.

      Kolme suomalaista tunnen jokseenkin, jotka on olleet opettajina. Kaikki nuorehkoja miehiä, yksi heistä pokeriammattilainen. Sai kenkää julkisen kännäämisen vuoksi.

      Ainakin yksi heistä kävi Pattayalla haastattelussa ja sai duunin Chumphonista. Alkupalkka oli 30 tuhatta bahtia kuussa.

      En ole aikeissa opettajaksi, eikä minusta olisi siihen. Jumppatunnit voisin pitää, en muuta. Se on kärsivällisen ihmisen hommaa ja olisin todennäköisesti liian lepsu ja opettaisin heille kaikkea muuta kuin mitä opetussuunnitelmassa on.

      2010

      • Voin vakuuttaa että olen ja pysyn Thaimaassa, ei ole ollut ajatuksena palata Suomeen missään tilanteessa, enkä ole pätkääkään masentunut.


      • Anonyymi

        Et tykkää soittaa poskea ... et ymmärrä että se on sun käytöksesi perusta, apina.

        Ammateilla on myös thaimaassa pätevyysvaatimukset, joten pitele sinä jumppatuntejasi niille korealaisille internetimuroiduille kakaroillesi huorasikanssa.


      • Anonyymi

        Sinun kannattaisi mennä ammattiauttajalle, vaikka se onkin turhaa pääsi parantamisen kannalta.
        Liikaa jabaa, viinaa ja mielenterveyslääkkeitä.
        Mutta ehkä ammattiauttaja kanavoisi sinut sinne mihin kuulut, mielisairaalaan pysyvästi


    • Anonyymi

      Muista että kaikki mitä sanot Senssuna, Numballina tai ilman nimimerkkiä, menee sinun tilillesi ja siellä alkaa olla saldoa.

      Eihän siinä mitään jos olet itsetuhoinen. Silloinhan kaikki on hyvin ja menee suunnitelmiesi mukaisesti. Haluatko että selvitän osoitteesi? Siinä menee noin puoli tuntia. Saanko julkaista sen osoitteen?

      2010

      • Anonyymi

        Tervetuloa suorittamaan henkirikoksesi tänne Chiang Maihin, se onnistuu simppelisti, osoita uskottavuutesi Eedenistäs muilla kuin fotosoppauksillasi ja vihjailuaijailuilla, eli siis räps ja räps. mutta …

        Hyvä kerrostalourakoitsija, kerronpa sinulle hieman realiteettejä.

        Ensinnäkin kun harjoittaa liiketoimintaa, niin yksi perustekijöitä on saada tuloja, sekä tulojen hankinnassa ei ole järkevää maksaa jostain palvelusta enempää kuin se aiheuttaisi tuottoa.
        Sinä väität että toimeksiantajasi maksaa sinulle 18 % voitoistaan, kun etätyöpanoksesi on muutamia tunteja viikossa puhelin- ja sähköpostiasiointia.
        Toimeksiantajasi varmuudella käyttää aikaa omaan liiketoimintaansa enemmän, sekä myös hänellä on muitakin “henkilöstökuluja” kuin sinä.
        Siis sinun palvelusi tulee aiheuttaa toimeksiantajallesi enemmän tuottoa kuin mainittu 18 % että sinä olisit hänelle liiketaloudellisesti järkevä.
        Pelkästään edellä mainittuun viitaten totean sinun olevan pelkkä huuhaa.

        Jatketaanpa selityksiisi että sait kerrostalosi toimeksiantajaltasi työsuorituksiasi vastaan ja sitten juttusi muuttuikin että olet ostanut kerrostalosi käyttäen kauppaan ⅔ omaisuudestasi.
        Lisää tuubaa siis.

        Kerrot jo aloittaneesi asuntojen myynnin kerrostalostasi, jossa jokainen asunto on vuokralla.
        Joo, onnea myyntiisi ja suosittelen myyntikampanjaasi sisällyttävän tarjouksen ostajille, että kauppojen syntyessä tarjoat ja kustannat puolen vuoden sopeutumisjaksolle siedätysterapiaa, niitä voi tilata sieltä mistä sinunkin tulisi hankkia vihanhallintakurssi itsellesi naisten fläimijä.

        Ai että miksi?
        No siksi että onnellisen asunnonostajan naapurin parvekkeella on lammas, alakerrassa poltetaan suitsukkeita ympäri vuorokauden, seinänaapurissa lauletaan harikrisnaa ja yläkerran työtön muusikko antaa lapsille pianotunteja 7 am - 11 pm opetusohjelman ollen kissanpolkka.

        Voisit kerrostalosatuasi vielä parantaa kertomalla että olet antanut kokonaisurakan valtakunnalliselle rakennusliikkeelle, jota pääkaupunkiseudulla johtaa hyvä klooniystäväsi 44 ja että sopimuksen ehdoksi asetit, että urakoitsija palkkaa kohteen siivoojaksi klooniystäväsi TT:n haaveilluusiovaimon.
        Myyntiähän voisi hoitaa kloonilaiffi, koska kaikki Vantaalaiset on hänen kavereita tai kavereiden kavereita, vähintäänkin kaverin kaverin kavereita, tai heidän sukulaisiaan tai kummilapsia joiden lapset ryppysen päiväkodissa.
        Konserni-isukin arabilapsi opiskelee nykyisellään liiketaloutta, joten hän olisi oivallinen kustannusseuraaja sadullesi.

        Luonnollisesti sinä seuraat projektisi edistymistä etänä riippukeinustasi tai majasta puussa, kun et ole kirjautunut tälle palstalle riitelemään Numban kanssa.

        S


    • Anonyymi

      Hahhah! Alkoiko läskikeijoa taas pelottaa kun aloitti Senssuna uhoamisen? Chiang Maissa ei ole ketään senssua koska senssua ei ole olemassakaan.

      Soitin Hua Hiniin vanhalle kaverille. Hän selvittää osoitteesi. Päätän sitten mitä teen sinun kanssa.

      2010

      • Niinkö taas sinä olet suomessa, minä en pysty palstalle kirjoittamaan muuta kuin siniselläni ylläpito on nostanut valvonnan tasoa, vai olet sinä poika saanut tiedon millä alueella asun, täällä kukaan selvittele toisten osoitteita... ole sinä melkoinen reppana, juttuinesi.


      • Enpä huomannut että tämä idiootti on taas uhkaillut, resupekka sinun uhkailusi on kokenut inflaation kun olen sitä harrastanut kymmeniä kertoja, sanoin jo aikaisemmin että tapaan sinut mielelläni, jopa tänä vuonna pattayalla, paljon on puheita, vähemmän villoja sinun jutuissa, tuo lause sai minut nauramaan, "mies" joka ei pysty edes ymmärtämään että minä en ole Senssu, enkä vastaa hänen kirjoituksistaan millään muotoa, kertoo sitten että päätät sitten mitä teen minun kanssa, sinun lääkärisi pitäisi ilmeisesti päättää mitä tekee sinun kanssasi, hoitotasapainosi ei ole oikein kunnossa, eilen kerroit että olisin kateellinen sinulle jopa siitä että lyöntivoimasi on suurempi kun näillä kisailijoilla, kerrohan lisää satuja, ilmeisesti alkoholismi ei ole vieläkään jättänyt sinua rauhaan, eikä se jätäkään, jos ei lopeta kokonaan dokaamista, jos tullaista juttua tulee selväpäiseltä pysy hyvä "mies" suomessa, täällä thaimaassa pitää pystyä huolehtimaan itsestään, resupeppu.


    • Anonyymi

      No niin nyt tiedän jo alueen, kaveri käy vähän mopoilemassa niin palataan asiaan. Me lähdetään nyt torille.

    • Anonyymi

      Pannaas pystyyn pienimuotoinen äänestys.

      Kuka uskoo, että alla olevat kirjoitukset ovat saman kirjoittajan kirjoittamia?

      Kuka ei usko, että alla olevat kirjoitukset ovat saman kirjoittajan kirjoittamia?

      Saa perustella, mut ei oo pakko, jos ei haluu.

      - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Numball
      2022-10-15 09:15:29

      Voin vakuuttaa että olen ja pysyn Thaimaassa, ei ole ollut ajatuksena palata Suomeen missään tilanteessa, enkä ole pätkääkään masentunut.

      Anonyymi
      2022-10-15 09:23:52

      Et tykkää soittaa poskea ... et ymmärrä että se on sun käytöksesi perusta, apina.

      Ammateilla on myös thaimaassa pätevyysvaatimukset, joten pitele sinä jumppatuntejasi niille korealaisille internetimuroiduille kakaroillesi huorasikanssa.

      • Anonyymi

        Ei voi olla kahta yhtä tyhmää olemassa.


      • Niinkuin sanoin Thaimaasta ei pysty kirjoittamaan muutakuin sinisellään, tämä on ollut jo muutaman päivän, tracesin mitä tuossa tiedonlähetyksessä tapahtuu, jos ip-osoite on suomen ulkopuolellla se menee erroriin, jos ei kirjoittaja ole sinisellään, mikään ei auta, minulla on nippu vpn ohjelmia aikaisemmin niillä on voinut kiertää ongelma ei voi enää... olen kirjoittanut tänne ainoastaan siniselläni... sitä en ole kokeillut että voiko suojauksen kiertää vaihtamalla anonyymiksi mutta epäilen... Tosiasiassa taidan olla ainoa thaimaassa.


    • Anonyymi

      Kahta tuollaista ei ole.

      Varsinkin kun he ilmestyvät aina samaan aikaan ja alkavat aina vastailla "toistensa" puolesta ja kiihtyvät toistensa puolesta. Toinen ei ole paikalla ilman toista ja aina kun numeromies hermostuu, hän vaihtuu senssuksi. Heillä on vahva luottamus toisiinsa.

      Bumban täysin kipeä senssu-hahmo esiintyi naisena MP-palstalla haastaen sielläkin riitaa haukkuen japsimotoristeja itse ollen "Harley-lady Chiang Maista"
      Senssu kun tuli tälle palstalle niin aluksi hän oli rikkaan suomalaismiehen thaivaimo. Mieheksi hän muuttui siinä vaiheessa kun Bumba jäi kiinni valheestaan että olisi ollut suurlähetystössä sotilaspuvussa 2017 everstin kanssa kutsuvieraana itsenäisyyspäivän juhlissa. Juhlia ei ollut sinä vuonna kuninkaan hautajaisten kanssa.
      Saman vuoden jouluna Senssulle ilmestyi satumainen omaisuus, johon kuului muun muassa Azimut 100METRI jahti jolla hän vaimon kanssa seilasi Hua Hiniin antaen miehistölle vapaapäivän.

      Myöhemmin "molemmat" herrat esitteli saman muovisen pikku kaukoputken sinisillä nimimerkeillään. Numeromies on pähkähullu ja ei ilmeisesti tiedosta että Senssunsa on satuhahmo mutta Senssu tiedostaa hyvin numeromiehen olemassaolon ja on itsensä suurin fani. Senssu-sivupersoonalla ei ole historiaa laisinkaan, mutta hän komppaa innolla pääartistin vaatimatonta historiaa, joka on 99% keksittyä.
      Jyväskylästä sain tutuilta sen verran tietoa että kyseessä on pelkkä mentaalipotilas joka löysi riittävän tyhmän naisen auttamaan hänet pois Suomesta ja pakkohoidosta.
      Numeromies on painanut Jyväskylässä ollessaan liki 200 kiloa ja kukaan ei tiedä että hänellä olisi lapsia Suomessa. Voihan se olla että eivät vaan pidä yhteyttä.
      Olette tekemisissä historiallisen pahasti sekaisin olevan miehen kanssa. Minä en jaksa tätä sirkusnorsua enää ruokkia.

      TT

      • Anonyymi

        Kiitos kommentista totuustorvelontti, oletko ruokkinut norsua, montako vuotta?

        Ruokippa nyt sitä sun thaimaalaista oleskeluluvatonta haaveilluusioperhettä.

        S


      • Anonyymi

        Kannattaisi hieman harkita miten tuntemattomia panetteleen, numball saa täällä jokaisen kuseen jos niin haluaa, pahaan kuseen, nainen on ollut hänen vaimonsa 22 vuotta ei hän ihan kertomasi mukainen taida alla, sinuna olisin varovainen paskan puhumisella on myös rajansa.


      • Anonyymi

        Senssulla on 2suuntainen vakava mielentilahäiriö,se selittää jakautuneen persoonan


      • Anonyymi kirjoitti:

        Senssulla on 2suuntainen vakava mielentilahäiriö,se selittää jakautuneen persoonan

        Tuollaista ei ole olemassakaan, bibossa ei ole jakautunutta persoonaa, vaan mania ja depressio vuorottelevat vaihtelevaan tahtiin, vai mitä 2010.


    • Anonyymi

      NumpaIIi kirjoitteli äsken:
      "Tosiasiassa taidan olla ainoa thaimaassa"

      Unohti sitten Pohjoisen miehen Chiang Maissa, kun on ainoa.

      Ylläpidolla ei ole mitään tekemistä "valvonnan" kanssa. S24 on niin pikkuinen lafka mitättömällä liikevaihdolla. City Digital firmalla on vain kaksi henkilöä töissä ja tappiota tuli viime vuonna 77 tuhatta euroa. Luuletko tosissaan että he valvovat puolta miljoonaa kirjoitusta päivässä ja seuraileva jotakuta kirjoittajaa? Tuokin on täysin skitsofreeninen ajatus.

      Kirjoittaa voi ilman nimimerkkiä Thaimaasta, mutta vastata ei voi muuta kuin aloitukseen tällä hetkellä. Jokin bugi kai.

      • Anonyymi

        Kokeilua


    • Anonyymi

      Kokeilua kuin kuntouttavassa työkokeilussa konsanaan ja niistä kokeiluista muodostuu koko työurasi.

      • Anonyymi

        Näin on mutta hyvän eläkkeen se toi, ja sain kaikki laskutkin maksettua, ei ole tarvinnut kupata valtiolta, eikä pakoilla viranomaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on mutta hyvän eläkkeen se toi, ja sain kaikki laskutkin maksettua, ei ole tarvinnut kupata valtiolta, eikä pakoilla viranomaisia.

        Miksi päivystät tätä palstaa vuorokaudet ympäriinsä vuodesta toiseen? Oletko yksinäinen?


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe