USA:n uusi UAP-raportti julkaistu.Puolet selitetty.

USA:ssa on julkaistu uusi viranomaisten UAP-raportti jonka mukaan vain puolet havainnoista on selitetty:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11373603/New-classified-report-congress-says-HALF-UFO-sightings-properly-explained.html

8

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käännöstä:

      "Kesäkuussa 2021 julkaistussa asiakirjassa kerrottiin, että yksi tapaus oli selitetty ilmapallona, ​​ja jäljellä olevista 143:sta selittämättömästä tapauksesta, jotka ajoittuivat vuosille 2004–2021, 80 raporttia "liitti havainnointiin useilla antureilla".

      Kaikki tapaukset tulivat "Yhdysvaltain hallituksen lähteistä".

      Tiedusteluyhteisön jäsenet, jotka haluavat innokkaasti, että hallitus käsittelee selittämättömiä veneitä taivaallamme, olivat pettyneitä raportin keskittymiseen tapauksiin, jotka tutkijat pystyivät ratkaisemaan.

      "He taputtavat itseään selkään, että he ovat ratkaisseet yli puolet niistä", ODNI-lähde sanoi.

      "Mutta emme välitä niistä asioista, jotka he ovat ratkaisseet. Kyllä, siellä on ilmapalloja, ja ilmapalloja erehtyvät joskus UAP:ksi.

      "Mutta on olemassa paljon luokiteltuja videoita, jotka ovat melko syvällisiä ja melko selkeitä.

      – He eivät halua puhua näistä asioista, koska he eivät todellakaan tiedä, mitä helvettiä ne ovat. Se on totuus.'

      Turvaluokiteltu raportti on lähetetty edustajainhuoneen ja senaatin puolustusvoimien, määrärahojen, ulkoasiain tai suhteiden sekä tiedusteluvaliokuntiin"

      Kommentti: -On aikamoinen pomppu että 20 vuotta on tutkittu tapauksia ja saatiin yhdelle mahdollinen selitys ja sitten aivan ykskaks havaitaan että puolet on säähavaintopalloja jne.

      USA on siirtymässä takaisin totaalisen salailun aikaan lupaavan alun jälkeen tehdä todellisia paljastuksia?

      • Anonyymi

        "– He eivät halua puhua näistä asioista, koska he eivät todellakaan tiedä, mitä helvettiä ne ovat. Se on totuus.'"

        Kysymysmerkki on että tietävätkö edes mustien operaatioiden sisäpiiriläiset vai voivatko he todella pimittää tietonsa kongressilta? Jos tilanne on todella tämä ettei ole hajuakaan niin kyseessä täytyy olla sitten "uuden sukupolven ufot", jos kerta aiemmat tiedot eivät tuo tähän valoa.


    • "ODNI-lähde sanoi, että turvaluokiteltu raportti lupasi lainsäätäjille parempia tietoja tulevaisuudessa, koska sotilaiden UFO-tapauksista ilmoittamiseen on parannettu järjestelmiä ja äskettäin uudistettu UFO-työryhmä, joka toimii tiedustelupalvelun alisihteerin viraston ulkopuolella ja heillä on ennakoivampi lähestymistapa sekä turvallisuus.

      – Emme lähteneet etsimään niitä. Me törmäsimme niihin vahingossa", tiedottaja kertoi DailyMail.comille. "Nyt he itse asiassa luovat kokonaissuunnitelmia mennä ulos ja yrittää oppia lisää, ensimmäistä kertaa. Se on jotain, mitä on tapahtunut vain viimeisen kuuden kuukauden aikana.

      "Näemme luultavasti viisi uutta raporttia kuukaudessa, ehkä 10 kuukaudessa. Yhdessä raportissa voi olla 10 tapausta.

      "Pyrkimyksenä on että tulevat raportit olisivat huomattavasti yksityiskohtaisempia ja sisältävät paljon enemmän tietoja.

      "Olen enemmän toiveikas kuin ei, että olemme menossa oikeaan suuntaan."

      Uutiset tulevat sen jälkeen, kun Nasa ilmoitti, että sen oma 16 asiantuntijan ryhmä aloittaa yhdeksän kuukautta kestävän "Tuntemattomien ilmailmiöiden tutkimuksen".

      Vuoden 2023 NDAA, josta on määrä äänestää ennen vuoden loppua, sisältää ilmiantajien suojan virkamiehille, jotka paljastavat työryhmälle aiemmin salaisia ​​UFO-hankkeita, ja luo järjestelmän tiedusteluviranomaisille, jotka voivat raportoida erittäin turvaluokiteltuista tapauksista työryhmälle rikkomatta niiden vaatimuksia, kuten turvallisuusvalat"

      Kommentti: -Se on mukavaa että ne raportit ovat yksityiskohtaisempia, mutta utelias rahvas ei siitä tiedosta mitään hyödy, koska yksityiskohtia ei aiota näemmä meille julkaista.

      • Anonyymi

        " He eivät halua puhua näistä asioista, koska he eivät todellakaan tiedä, mitä helvettiä ne ovat. Se on totuus.'"

        Mielestäni ufotutkimuksen yksi ongelmista on se, että ilmiöissä on paljon sellaista mikä kuuluu kvanttimekaniikan piiriin. Tällöin mennään alueelle jossa eivät tunnetut fysiikan lait päde.
        Vaikka olisi keinot tallentaa ilmiö niin sitä tallennetta ei uskota. Jotain väitetään menneen pieleen kun näkyy sellaista mikä on fysiikan lain vastaista.

        Nielsh Bohri taisi olla joka kiteytti asian näin: " Jos kvanttimekaniikka ei saa päätäsi pyörälle, et ole ymmärtänyt siitä yhtään mitään"

        Siis miten voidaan ymmärtää ufoilmiötäkään kun ei ymmärretä niiden käyttämää kvanttimekaniikkaa.

        Mielestäni näissä ufoja tutkivissa ryhmissä pitäisi olla henkilöitä jotka olisivat aivan kehityksen kärjessä mitä kvanttimekaniikasta tiedetään. Ufohavainnot saattavat opettaa jotain.

        Esim. kun ufo lähestyy takaa, sinut ensinnä ohittaa aalto mikä pimentää alueen. Kyseessä ei ole varjo, vaan ufo taittaa valon. Se kääntäisi valon mikä tulisi vaikkapa edestäsi Auringosta.
        Tuossa hämärässä alueessa saattaa olla ohut aalto mikä on lähes täysin pimeä.
        Tuo täysin pimeä kohta näyttäisi havaintoni perusteella (oma tallenne) olevan myös eri ajassa.
        Ufo ilmeisesti omalla gravitaatiollaan aiheuttaa valon polarisaation. Kun otetaan puheeksi gravitaatio niin kohta ollaan gravitonissa (välittäjähiukkasessa) mikä onkin jo hypoteettinen, huomaan, että ufotutkimukseni loppui tähän.


      • Anonyymi

        << Vuoden 2023 NDAA, josta on määrä äänestää ennen vuoden loppua, sisältää ilmiantajien suojan virkamiehille, jotka paljastavat työryhmälle aiemmin salaisia ​​UFO-hankkeita, ja luo järjestelmän tiedusteluviranomaisille, jotka voivat raportoida erittäin turvaluokiteltuista tapauksista työryhmälle rikkomatta niiden vaatimuksia, kuten turvallisuusvalat" >>

        Ilmiantajien suoja olisi tosi merkittävä asia, heitä ei voisi vetää oikeuteen paljastuksistaan. Mahdolliset ilmiantajat joutuisivat miettimään lojaalisuuttaan, onko se ihmiskuntaa, us kansalaisia, us valtiota vai salattujen asioiden työnantajaa kohtaan.

        Jos yksikin ilmiantaja kertoisi nimiä, niin siitähän seuraisi ketjureaktio. Nimettyihin otettaisiin yhteyttä ja pyydettäisiin kertomaan omat salatut tietonsa.

        Jos suoja koskee vain tietylle taholle kertomista niin sehän tarkoittaisi vain salauksen piirin laajentamista, eikä peruskansalaiselle edelleenkään kerrottaisi totuutta.


    • Anonyymi

      Netistä löytyy hyviä tutkimuksia ilmaa ionisoivista tulikärpäsistä, joiden siippien suuri nopeus muodostaa ilmasta plasmaa mikä kiihdyttää pois valtaisalla nopeudella. Tämä varmaan selittää paljon tapauksia.

      • Anonyymi

        Tuo luonnollisempaa kuin matkustaminen toisista tähdistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo luonnollisempaa kuin matkustaminen toisista tähdistä.

        Jos ensimmäinen mieleenputkahtava teoria hyväksyttäisiin, jäisimme lapsen tasolle.
        Lasten suusta tulee ne helpoimmat teoriat kuten että tuuli johtuu siitä että puut huiskuttaa ja Roope 3v:llä oli kaiken teoria ”Tulppakakka on suora, pehmeä kakka on ympyriäinen. Sellaista se elämä on!”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe