Mikä on valmisruokiesi "ykkönen"

Anonyymi-ap

vai laitatko kaiken ruoan itse ?

59

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maksalaatikkoa siloin tällöin, puolukkahillo ja ruisleipää, kyytipojaksi kylmää maitoa.
      Juuri muita näitä perinteisiä valmisruokia ei tule osteltua, mauttomia mielestäni.

      Hernekeittokin keitellään itse tulee hyvä.

      • Anonyymi

        Tillilihaa einesruokavalmistajat eivät ole huomanneet valmistaa Suomessa,
        mutta se onkin harvojen herkku kuten maksalaatikko, jota itse ostan valmiina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tillilihaa einesruokavalmistajat eivät ole huomanneet valmistaa Suomessa,
        mutta se onkin harvojen herkku kuten maksalaatikko, jota itse ostan valmiina.

        Ihan totta minä inhoan tillilihaa , mutta pidän maksalaatikosta jonka teen itse


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihan totta minä inhoan tillilihaa , mutta pidän maksalaatikosta jonka teen itse

        Se vaikuttaa olevan monienkin oikein inhokki.

        Joskus ollut kysely (oliko näillä palstoilla vai jossain facebookryhmässä), että mistä kouluruuasta tykkäsi vähiten. Siinä oli just tilliliha suuren osan inhokkilistalla.
        Meillä ei koulussa sellaisia herkkuja minun kouluaikanani ollutkaan koskaan. Kotona äiti teki aina silloin tällöin kun olin lapsi ja tykkäsin jo silloin.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Se vaikuttaa olevan monienkin oikein inhokki.

        Joskus ollut kysely (oliko näillä palstoilla vai jossain facebookryhmässä), että mistä kouluruuasta tykkäsi vähiten. Siinä oli just tilliliha suuren osan inhokkilistalla.
        Meillä ei koulussa sellaisia herkkuja minun kouluaikanani ollutkaan koskaan. Kotona äiti teki aina silloin tällöin kun olin lapsi ja tykkäsin jo silloin.

        Joo, muistan kyllä,,epämääräisen harmaata liisterimäistä " kastiketta" perunoiden päällä koulun ruokalassa.

        Eipä kuulunut minunkaan suosikkeihini,,mutta tein kuitenkin kokeeksi kesällä tillilihakastikkeen,,no söi sen mut enpä taida uudestaan kokeilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joo, muistan kyllä,,epämääräisen harmaata liisterimäistä " kastiketta" perunoiden päällä koulun ruokalassa.

        Eipä kuulunut minunkaan suosikkeihini,,mutta tein kuitenkin kokeeksi kesällä tillilihakastikkeen,,no söi sen mut enpä taida uudestaan kokeilla.

        Minä inhosin koulun hernekeittoa.
        Kumma kyllä, niin kotona tehty hernekeitto oli ihan herkkuani.

        Koulun hernekeitossa oli vedessä lilluvia puolikypsiä herneitä ja jotain läskinriekaleita.
        Minun ei tarvinnut sitä syödä, kun en halunnut, vaan äitini sovitteli keittiöhenkilökunnan kanssa, että minulle lämmitettiin edellisen päivän ruokaa hernekeittopäivinä.


    • Anonyymi

      "Lataa ja varmista" on hernekeittoa , vanhalla inttislangilla.
      Hernis on nopea ja ravitseva ruoka, joka maistuu ruisleivän ja piimän kanssa.

    • Anonyymi

      Jakkihärän nenärustoja happamassa vuohenmaidossa lillumassa.
      Tästä ei kyllä makunautinto parane! Nam!

    • Anonyymi

      Teen keittoja viikottain ja muut ruuat ostan kaupasta valmiina.
      Laiska kun olen.
      Kokkikartanon Lohilaatikko 700 g on maistunut hyvin viime aikoina
      ja siitä riittää kahdelle tai kaksi kertaa yhdelle.
      Siirryin Saarioisten tuotteista Kokkikartanon tuotteisiin, ne ovat maultaan täyteläisempiä/maukkaampia.
      Niissä on myös minulle pakollisia laktoosittomia vaihtoehtoja.
      Purkkihernekeittoa on aina kotona, se on kestosuosikki.

    • Anonyymi

      Riisiä, kanaa, jotain vihanneksia. Kolme minuuttia mikrossa ja ääntä kohti:)

    • Anonyymi

      Maksalaatikko. pätkä herran lenkkiä. Puolukkahilloa ja sinappi. Namia on ja halpaa.

    • Anonyymi

      Valmistan eläkeläispariskuntamme sapuskat itse.
      Pahimmillaan sorrun eineksien käyttöön valmistaessani purkkihernarista mukaeltua keittoa lisäämällä siihen esimerkiksi lihapotun jämää, joskus jauhelihaa ruskistettuna, kuullotettua sipulia, käsillä olevia juureksia silppuna tms.
      Joskus sorrun myös ostamaan eineslihapullia. Proskua 12% ja kilohinnaltaan paljon halvempia kuin esimerkiksi halvimmatkin nakit tai vastaavat vaihtoehdot tai edes samasta taikinasta tehdyt jauhelihapihvit.
      Usein teen ruskean soosin tarjouksesta ostamani sian ulkofileen rasvasta.

      Ehdoton valtaosa valmisteistani syntyy perusaineksista. Vaimollani on muutamia ruoka-allergioita ja rajoituksia tiettyjen vitamiinien saamiselle niin itse sapuskat tehden tilanne on hallinnassa. Tosin, tekisin pöperöt muutenkin itse.

      • Anonyymi

        Kun nostat niitä puntteja niin
        mikä on paras proteiiniruokasi hintasuhde huomioiden ja vaimosi allergia
        jos se on gluteeniton laktoositon ....


    • Anonyymi

      Kaikki Citymarketin mytävät ravintola kokien valmistamat ateriat. Maksaa,mutta on ravitsevaa ja pitää nälkää.Ei tule syötyä turhaan leipää,karkkia,pulaa. Asun yksin ,ei huvita tehdä ruokaa. Mahdollista rahat niihin kun en tupakoi,en käytä alkoholia.

    • Anonyymi

      Ikinä en ole maksalaatikkoa tehnyt.

      Eli eineksellä menty. Aika usein käynyt mielessä tehdä ite, muistin mukaan mutsi teki kerrassaan herkullista maksista, laiskuus voittanut. Mutta ei se rakettitiedettä voi olla tietenkään.

      Hernekeittoa sen sijaan ehkä kerran vuodessa teenkin, mutta tölkkikamaa kuluu enenpi.

      Näissä tällasissa on se, ne on halpoja ja simppeleitä ruokia, vaikka eines on einestä, mukavuussyyt ja halpa hinta verrattuna tarvittavaan työhön puoltaa eineksiä.

      Koska ei viiti kokata jatkuvasti, kuluuhan sitä einestä noin muutenkin. Monet einesjutut kelpo kamaa ja snadisti tuunaamalla ihan mainiota murkinaa. Se joskus keljuttaa, eineksissä turhan reilusti suolaa. Toki säilyy paremmin, mutta ite laittasin mieluummin enenpi pippureita ja vaikka chiliä suolan sijasta.

      Muuten, pitäis käväistä lidlissä hakemassa iso lasagne parilla ekellä. Lasagne just sellanen hyvä einesruoka, jonka tekeminen ite ois aika työlästä, eikä edes oikein halvempaakaan. Ketsuppia ja mausteita päälle, jotain salaattia, täydestä menee.

      Joskus miettinyt, hyvä eines parempaa, kuin normi lounasmättö. Ja puolivalmisteista se laitostruokakin tehdään. Einekset ihan jees.

      =DW=

      • Anonyymi

        ''Ja puolivalmisteista se laitostruokakin tehdään..

        Ja jonkun äiti ne on tehnyt...melko varmasti:)


    • Teen kaiken itse. Olen hyvä kokki jo 20 vuoden kokemus.

    • En tykkää eineksistä, paitsi maksalaatikko on hyvää, puolukkahillon kanssa tietysti.
      Ja pitää olla myös rusinoita, muuten ei tunnu oikealta maksalooralta.
      Keitän keittoja yksin ollessani. Niitä voi lämmittää ja joitakin keittoja pakastaa.

      • Anonyymi

        Ketsuppi.

        Mun mielestä ketsuppi on ehdoton maksalaatikolle. Yleensäkin ketsuppi sopii monenlaisten ruokien kans. Eilein sattumalta tein kaalilaatikkoa ja vasta sen laitettuani uuniin luin jostain, siirapin sijasta ketsuppi käy vallan mainiosti siihen. Pitää kokeilla seuraavalla kerralla.

        Noh, ketsuppi, valkosipili ja chili nyt käy melkein mihin tahansa muutenkin. Mutta meitsi laittaa kyllä aina ketsuppia maksiksen päälle, puolukoita ei aina edes ole.

        =DW=


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketsuppi.

        Mun mielestä ketsuppi on ehdoton maksalaatikolle. Yleensäkin ketsuppi sopii monenlaisten ruokien kans. Eilein sattumalta tein kaalilaatikkoa ja vasta sen laitettuani uuniin luin jostain, siirapin sijasta ketsuppi käy vallan mainiosti siihen. Pitää kokeilla seuraavalla kerralla.

        Noh, ketsuppi, valkosipili ja chili nyt käy melkein mihin tahansa muutenkin. Mutta meitsi laittaa kyllä aina ketsuppia maksiksen päälle, puolukoita ei aina edes ole.

        =DW=

        Ketsuppi ei ole minun mielestäni hyvää maksalaatikon kanssa, puolukka hillo ja muutama siivu suolakurkkua , niin on minun makuuni sopiva


    • Anonyymi

      Lasagnen ostan aina kaupasta, en viitsi itselleni sitä laittaa. "Hätävarana" on kaapissa aina nuudeleita ja tonnikalapurkkeja, niistä saa helposti hyvän aterian jos ei huvita alkaa pidemmän kautta laittamaan.

    • Anonyymi

      Itse laitan kaikki ruokani alusta asti , joskus jos laiskottaa niin tilaan pizzan

    • Anonyymi

      Joskus pitää....tilata pizzaa tai rullakebab. Myös jos sattuu kulkemaan ohi hyväksi tietämästni grillistä voin makkaraperunat tai lihiksen ottaa " välpalaksi"

      Kuitenkin itse pääasiassa valmistetaan ruoat, tulee edullisimmaksi kolmen hengen taloudessa. Keittoja, kastikkeita pottuja, myös riisi ja makaroniruokia.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Minä jo kerkisin kokeilla noita. En pitänyt, eivät maistuneet lihapullille ollenkaan.


    • Anonyymi

      Tässä on valmislihapullien lihapitoisuusvertailu vuodelta 2015.
      Snellmanilta on tullut uutuus, joissa lihapitoisuuden kerrotaan
      olevan 95%, en niitä mainosta, en ole maistanut,
      mutta aion kokeilla. Ne ovat voimakassuolaisia,
      mutta eihän niitä kiloa syö.....
      https://www.is.fi/ruokala/uutiset/art-2000000964463.html

      Listassa on Pirkka-pullat, joissa ei ole yhtään lihaa.
      Olen niitä joskus ostanut kastikkeessa ja muusia K-Supermarketin lämminruokatiskiltä (irtohintaan)
      Onkohan ne kasvispullia vai mistä ne on tehty ?
      Olivat syötävän makuisia joka tapauksessa.
      Olin yllättynyt, etteivät ne olekaan lihapullia.

      • Anonyymi

        Lihapitoisuus?! Minä jatson mm. proteiinin ja rasvan.
        S:n kilohinnaltaan halvimpien lihapullien, 2,45€/kg proteiini pitoisuus 12%. Riittää minulle.
        Lihapitoisuuden mainitsemisen katson mainostempuksi.
        Ravintoaineiden jakauma ja hinta / g ratkaisee valintani.
        Rasvalla ja suolalla on käänteinen vaikutus.


      • Anonyymi

        Pyörykät.

        Muutama vuosi sitten myivät "Pirkka"-merkkisiä lihapullia. Osoittautui, niissä ei lihaa, piti vaihtaa tuotteeksi sitten pyörykät.

        Ite asiassa net oli hiton hyviä pyöryköitä, liekö sama resepti enää, en tiedä. Niissä oli kaikenlaisia lihankaltaisia juttuja, kamaraa, jänteitä, kanan perkuutähteitä jne. Mutta ei ollenkaan kokolihaa.

        Uusin tuote idea vasta tulossa kauppoihin, Kananluista jauhetaan ja prosessoidaan tahnaa, mitä voi käyttää kananuggeteissa. Tähän asti luita ei ole hyödynnetty elintarvikkeissa, nyt nekin siis pystyy syömään. Ideaa mainostanut luutehtailija mainosti, että nuggettien maku erinomainen ja koostumus kiinteä.

        Sama juttu, b-luokan grillimakkara parempaa grillattuna, kuin a-luokan lihamakkara. Halvemmissa makkaroissa enenpi rasvaa ja muita hyviä makuja jotka vaan paranee kypsennettäessä.

        Joop, ei lihapullia, vaan pyöryköitä :D

        =DW=


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lihapitoisuus?! Minä jatson mm. proteiinin ja rasvan.
        S:n kilohinnaltaan halvimpien lihapullien, 2,45€/kg proteiini pitoisuus 12%. Riittää minulle.
        Lihapitoisuuden mainitsemisen katson mainostempuksi.
        Ravintoaineiden jakauma ja hinta / g ratkaisee valintani.
        Rasvalla ja suolalla on käänteinen vaikutus.

        Kolesterolin kannalta on pakko katsoa ensin liha- ja rasvapitoisuus.
        Valmiissa lihapullissa on älyttömästi rasvaa ja niissä makkaroissa,
        joissa lihapitoisuus on alhainen. Loppu on rasvaista kamaraa ja perunajauhoa tms.

        Terveellisemmin saa 18 g proteiinia lähes rasvattomasta sokeroimattomasta
        (Valion) proteiinirahkasta (1,05 €) tai (Valion) proteiinijuomasta 28 g (1,70 €),
        josta saa mm. kalsiumiakin.

        Syön monia valmiseineksiä, joitakin en, niitten runsaan rasvapitoisuuden vuoksi.
        Verisuonet on tukossa jo muutenkin.
        Mustamakkara olisi herkkuani, joskus syön sitä vähän,
        olisko siinä rasvaa peräti 25 % ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyörykät.

        Muutama vuosi sitten myivät "Pirkka"-merkkisiä lihapullia. Osoittautui, niissä ei lihaa, piti vaihtaa tuotteeksi sitten pyörykät.

        Ite asiassa net oli hiton hyviä pyöryköitä, liekö sama resepti enää, en tiedä. Niissä oli kaikenlaisia lihankaltaisia juttuja, kamaraa, jänteitä, kanan perkuutähteitä jne. Mutta ei ollenkaan kokolihaa.

        Uusin tuote idea vasta tulossa kauppoihin, Kananluista jauhetaan ja prosessoidaan tahnaa, mitä voi käyttää kananuggeteissa. Tähän asti luita ei ole hyödynnetty elintarvikkeissa, nyt nekin siis pystyy syömään. Ideaa mainostanut luutehtailija mainosti, että nuggettien maku erinomainen ja koostumus kiinteä.

        Sama juttu, b-luokan grillimakkara parempaa grillattuna, kuin a-luokan lihamakkara. Halvemmissa makkaroissa enenpi rasvaa ja muita hyviä makuja jotka vaan paranee kypsennettäessä.

        Joop, ei lihapullia, vaan pyöryköitä :D

        =DW=

        Juu,,b- luokan grillimakkaraa kun haukkaa on kuin samettia söis....


    • Anonyymi

      Valmistan ruokani itse, leivän valmiina. Nuorempana keitin viinaa, vähäisen kulutuksen takia en enää.

    • Tuunatut pakaste pizzat.. Lisäämällä täytetteitä syötävää tulee.

      Esim burgerit laitan itse, parempaa tulee kuin mäkki/hese/bk.

    • Anonyymi

      Hapankaali. Ite valmistettuna menee aika kauan, yhen kerran yrittänyt.

      • Hapankaali on hyvää.
        Tykkään eniten siitä, joka on katajanmarjoilla maustettu.


      • Anonyymi

        Omavalmisteinen hapankaali ei ole mikään pikaherkku.
        Ostan syksyisin halpaa kaalia. Minulla on pesismailan kokoinen, tylppäpäinen koivupuinen nuija jolla jyskytän suikaloidun kaalin mössöksi.
        Käytössäni 20 litran muovipänikkä.Pänkän pohjalle asetan valikoidun kokonaisen kaalinpään tulevana talvena valmistettavia hapankaalikääryleitä varten.
        Pänikkään kerroksittain kaalimössöä ja karkeaa suolaa. Minulla on vain merisuolaa muitakin tarkoituksia varten. En tiedä on kyse pelkästä tunteesta?
        Aikanaan heittelin sinne väleihin katajanmarjoja mutta luovuin siitä.
        Kun pänikkä on 10cm vaille täysi niin päälle koivusta leikatuista säleistä tehty ristikko ja kivi.
        Kansi päälle ja huoneen lämpöön. Muutamassa viikossa on muhinut riittävästi. Tarkistan välillä.
        Sitten kylmiöön. Taloyhtiön kylmiö on riittävän viileä ja asuntokohtaiset pömpelit tilavia.
        Eniten käytän hapankaalia keittona ja kalipatana mausteisen makkaran kanssa. Myös osana salaattia ja sellaisenaan kun mieli tekee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omavalmisteinen hapankaali ei ole mikään pikaherkku.
        Ostan syksyisin halpaa kaalia. Minulla on pesismailan kokoinen, tylppäpäinen koivupuinen nuija jolla jyskytän suikaloidun kaalin mössöksi.
        Käytössäni 20 litran muovipänikkä.Pänkän pohjalle asetan valikoidun kokonaisen kaalinpään tulevana talvena valmistettavia hapankaalikääryleitä varten.
        Pänikkään kerroksittain kaalimössöä ja karkeaa suolaa. Minulla on vain merisuolaa muitakin tarkoituksia varten. En tiedä on kyse pelkästä tunteesta?
        Aikanaan heittelin sinne väleihin katajanmarjoja mutta luovuin siitä.
        Kun pänikkä on 10cm vaille täysi niin päälle koivusta leikatuista säleistä tehty ristikko ja kivi.
        Kansi päälle ja huoneen lämpöön. Muutamassa viikossa on muhinut riittävästi. Tarkistan välillä.
        Sitten kylmiöön. Taloyhtiön kylmiö on riittävän viileä ja asuntokohtaiset pömpelit tilavia.
        Eniten käytän hapankaalia keittona ja kalipatana mausteisen makkaran kanssa. Myös osana salaattia ja sellaisenaan kun mieli tekee.

        Hapankaali on kumma juttu,,jotkut inhoaa tuoksuakin,,mut minä tykkään!
        Erikoisesti grillattujen tai pannulla paistettujen makkaroiden keralla.

        Samoin oliivit,,velipojan luona kyläillessä maistelin ensimmäiset noin neljäkymmentä vuotta sitten,,sen jälkee liene syönyt jo tuhansia lasipurkillisia niitä paprika täytteisiä.

        Toki on myönnettävä,,minä syön mitä hyvänsä paitsi tappaiskeittoa, sitä olen penskana isäukon pakottamana kylässä lautasellisen syönyt.
        Mutta sen jälkeen en.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omavalmisteinen hapankaali ei ole mikään pikaherkku.
        Ostan syksyisin halpaa kaalia. Minulla on pesismailan kokoinen, tylppäpäinen koivupuinen nuija jolla jyskytän suikaloidun kaalin mössöksi.
        Käytössäni 20 litran muovipänikkä.Pänkän pohjalle asetan valikoidun kokonaisen kaalinpään tulevana talvena valmistettavia hapankaalikääryleitä varten.
        Pänikkään kerroksittain kaalimössöä ja karkeaa suolaa. Minulla on vain merisuolaa muitakin tarkoituksia varten. En tiedä on kyse pelkästä tunteesta?
        Aikanaan heittelin sinne väleihin katajanmarjoja mutta luovuin siitä.
        Kun pänikkä on 10cm vaille täysi niin päälle koivusta leikatuista säleistä tehty ristikko ja kivi.
        Kansi päälle ja huoneen lämpöön. Muutamassa viikossa on muhinut riittävästi. Tarkistan välillä.
        Sitten kylmiöön. Taloyhtiön kylmiö on riittävän viileä ja asuntokohtaiset pömpelit tilavia.
        Eniten käytän hapankaalia keittona ja kalipatana mausteisen makkaran kanssa. Myös osana salaattia ja sellaisenaan kun mieli tekee.

        Vaikka tämä ei olekaan mikään reseptiryhmä, niin voisitko laittaa kuinka kauan pidät huoneen lämmössä, ite pidin vain kolme päivää ja laitoin jääkaappiin sen jälkeen. Se ei onnistunut. Kaiken lisäksi laitoin joukkoon porkkanaa ja muta vihannesta. Talossamme on myös kylmiö, jossa oi säilyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka tämä ei olekaan mikään reseptiryhmä, niin voisitko laittaa kuinka kauan pidät huoneen lämmössä, ite pidin vain kolme päivää ja laitoin jääkaappiin sen jälkeen. Se ei onnistunut. Kaiken lisäksi laitoin joukkoon porkkanaa ja muta vihannesta. Talossamme on myös kylmiö, jossa oi säilyttää.

        Valmistan aina hapantuotteeni 20 litran erissä joten en uskalla arvuutella minierien valmistukseen liittyviä asioita.
        Muhimisaika riippuu ilmeisesti mössön määrästä. Huonelämpö on syksyllä vakio.
        Muutaman vuorokauden jälkeen tarkistan muhimisen etenemisen tarpeen mukaan.
        Mössäämisaste vaikuttanee sen käynnistymisen ja etenemisen nopeuteen.
        Tylppäpäinen, pesismailan kokoinen juntta on tehokas väline.
        Jyskytän mössön kerrostalon autotallissa ja jytinä kuuluu runkoäänenä kauemmaksikin joten käyn tarkistamassa ettei yläpuolen asukkailla ole menossa mitään hiljaisuutta ja rauhaa vaativaa,
        Tietävät myös jytinän syyn eivätkä soittele isännöitsijälle eivätkä huoltoyhtiöön.. Jyske on kestoltaan rajallinen.
        Jyskytän aamupäivällä.
        Rauhoittava tieto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valmistan aina hapantuotteeni 20 litran erissä joten en uskalla arvuutella minierien valmistukseen liittyviä asioita.
        Muhimisaika riippuu ilmeisesti mössön määrästä. Huonelämpö on syksyllä vakio.
        Muutaman vuorokauden jälkeen tarkistan muhimisen etenemisen tarpeen mukaan.
        Mössäämisaste vaikuttanee sen käynnistymisen ja etenemisen nopeuteen.
        Tylppäpäinen, pesismailan kokoinen juntta on tehokas väline.
        Jyskytän mössön kerrostalon autotallissa ja jytinä kuuluu runkoäänenä kauemmaksikin joten käyn tarkistamassa ettei yläpuolen asukkailla ole menossa mitään hiljaisuutta ja rauhaa vaativaa,
        Tietävät myös jytinän syyn eivätkä soittele isännöitsijälle eivätkä huoltoyhtiöön.. Jyske on kestoltaan rajallinen.
        Jyskytän aamupäivällä.
        Rauhoittava tieto

        Kiitos tiedosta. 4 litraa oli oma kokeiluni mikä ei onnistunut. 8 litran erää kokeilen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos tiedosta. 4 litraa oli oma kokeiluni mikä ei onnistunut. 8 litran erää kokeilen.

        Silppua ja murskaa kaali niin perusteellisesti, että se mehustuu! Kunnon paino päälle, että mehu nousee satsin päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silppua ja murskaa kaali niin perusteellisesti, että se mehustuu! Kunnon paino päälle, että mehu nousee satsin päälle.

        Kiitos :)


    • Anonyymi

      Kävin äsken kaupassa. Yli kolmeenkymmeneen vuoteen en ole syönyt frisbee-pizzaa.
      Nyt ostin. Mikroon. Vähän oreganoa.
      Tuskin hirveästi ravintoarvoa. Hmmm. Puuttui Coca-Cola.
      Beng
      Pidän hapankaalista. Ihan raastesalaattia. C-vitamiinia.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsopa huvikses montako sokeripalaa on kokiksessa ja muissa sokeripommeissa
        https://syohyvaa.fi/sokeripommit/

        22:37
        En ole katsonut. Ei tullut ostettua.
        Muutaman kerran vuodessa tulee juotua cokista, siis yleensä sen kerran, kun ostan valmispizzan ja sen oikeastaan tilaan mieluiten kurdien pizzeriasta.
        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsopa huvikses montako sokeripalaa on kokiksessa ja muissa sokeripommeissa
        https://syohyvaa.fi/sokeripommit/

        Juomia saa myös sokerittomina, joten ei yhtään sokeripalaa. On kummallista kun aina väitetään että virvoitusjuomissa on kamalasti sokeria, eikö muka tiedetä että on myös sokerittomia vaihtoehtoja, kuten monessa muussakin tuotteessa. Minä tilasin juuri Odasta mm. 18 tölkkiä Pepsiä saunajuomaksi, ja sokeritonta sellaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juomia saa myös sokerittomina, joten ei yhtään sokeripalaa. On kummallista kun aina väitetään että virvoitusjuomissa on kamalasti sokeria, eikö muka tiedetä että on myös sokerittomia vaihtoehtoja, kuten monessa muussakin tuotteessa. Minä tilasin juuri Odasta mm. 18 tölkkiä Pepsiä saunajuomaksi, ja sokeritonta sellaista.

        18 tölkkiä on juuri mukava määrä saunaolutta.Koffia tai Karhua, kumpikin maistuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        18 tölkkiä on juuri mukava määrä saunaolutta.Koffia tai Karhua, kumpikin maistuu.

        Issesses 18 tölkkiä olutta. Mitä saunomista se on?
        Unohdut lauteille. Käy kehnosti.
        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Issesses 18 tölkkiä olutta. Mitä saunomista se on?
        Unohdut lauteille. Käy kehnosti.
        Beng

        Kaksi saunassa,,loput kotona, täytyyhän se nestevajaus korvata.


    • Anonyymi

      Laitan ruoat ja leivon alusta alkaen itse. Ranskalaiset perunat silloin tällöin on Nam. Berliinin munkki harvoin on poikaa. Viilin ostan, en hapata. Graavilohta sekä ostan että teen. Makkara maistuu joskus sellaisenaan mikrokuumennettuna.
      Hyvä tuo viinankeittäjä, miten muistikaan. Nuorena rouvana tein joskus kiljua, enää en minäkään ja sama syy, vähäisen tarpeen takia.

    • Anonyymi

      Tapolan savulenkki kylmänä suoraan jääkaapista. Paras makkara.

    • Heh. Nakki lihis juustolla ja perunasalaatilla.

    • Anonyymi

      Pottua ja kalaa. Kalakin voi olla valmista, vaikka purkista.
      Ei tarvitse keittiössä murista.

    • Anonyymi

      Mauton valkoviini.

    • Anonyymi

      Viina, esim Blackmint tai Salmari tai Jäger eli jekkuli

    • Anonyymi

      AB-piimä. Punainen maito. Kerma!!!

    • Anonyymi

      Kotiorja on hyväksi.

    • Anonyymi

      Sardiinipurkki.

    • Anonyymi

      Savustettu tai hiillostettu silakka kun vaan jostain saisi ostaa !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe