Oulun ja Kempeleen lestadiolaiset tuomittiin jättikorvuksiin

Anonyymi-ap

Isännöintifirmojen kartelli sai rankat tuomiot ja kovausvelvollisuudet. Tahkolat, jotka ovat tunnettu vanhoillislestadiolainen suku. Itse asiassa Tahkola-suvun lukuisia ja taas lukuisia yrityksiä käsiteltiin oikeudessa.

HS:n hakukone kertoo, kuinka monta taloyhtiötä omalla isännöitsijälläsi on vastuullaan. Tuoreet verotiedot paljastavat, ketkä isännöitsijöistä ja isännöintifirmojen toimitusjohtajista tienasivat viime vuonna eniten.

Kun työnkuva on näin laaja ja tärkeä, espoolaisella isännöitsijä Tuomo Tahkolalla pitää varmasti kiirettä: hän on nimittäin vastuussa jopa 915 taloyhtiön asioista. Luku on suurempi kuin yhdelläkään toisella isännöitsijällä Suomessa. Rahapuolellakin Tahkolalla menee mukavasti. Hän oli viime vuonna myös Suomen parhaiten tienaava ammatti-isännöitsijä 4,17 miljoonan euron ansio- ja pääomatuloillaan.

Tahkolan veljekset hallinnoivat kiinteistöimperiumia, jonka omstussuhteet ovat monimutkaisia. Tuomo Tahkolan tilanne ei ole aivan tyypillinen, sillä isännöitsijän töiden lisäksi hän on veljiensä kanssa omistamansa Kiinteistötahkola-konsernin osakas ja sen Helsingin yksikön toimitusjohtaja.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/markkinaoikeus-maarasi-yhteensa-miljoonien-seuraamusmaksut-isannointiliitolle-ja-isannointiyrityksille/95473b96-45a0-4f20-a753-1bc76f197d61

15

751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Normilestakepulaista bisnestä, muistuttaa vahvasti kepun Nuorisosäätiö kusetusta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tässä Iltalehden artikkelin alkua:
        - Yksi väitetyistä yrityksistä on Oulun seudun mahtisuku Tahkolan pyörittämä.
        - Lestadiolaisten taloudellisia verkostoja tutkinut ei yllättynyt.

        Kilpailu- ja kuluttajavirasto totesi, että isännöintialalla on ollut kartelli. Yhtä kartellista syytetyistä isännöitsijätaloista johtaa Tahkolan mahtisuku Oulun seudulta. Kiinteistötahkola-nimellä isännöintiä tekevä perhe pyörittää miljoonien eurojen kiinteistöimperiumia ympäri Suomen. Lestat vetivät jättitulot ja nyt saivat tuomiot, mutta kiinteistöyhtiöt tulevat vaatimiuksineen perässä.

        Sipilän kavereita?


    • Anonyymi

      Kirottua! Chempolis!

    • Anonyymi

      - Lestadiolaisten taloudellisia verkostoja tutkinut ei yllättynyt.

      • Anonyymi

        Sipilään yhteyksiä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koska joku lestadiolanen, vaikka Juha Sipilä ottaisi kantaa edes yhteen tämänkaltaiseen rikollisjengin toimintaan kiistämällä, tai edes myötäilemällä heidän toimintaansa.

      • Anonyymi

        He elävät ja tekevät "busineksiaan" aivan omassa piirissään, eli rikollisosastoissaan. Heitä ei kiinnosta vähääkää mitä heistä kirjoitetaan, tai sanotaan. Heitä kiinnostaa vain keskustalaisten poliitikkojen "busineksilleen" lobbauksiensa kautta luomat toimintaedellytykset - ei mikään muu.


    • Anonyymi

      Lapset ei ole vieläkään suojassa lestakepumafialta, omerta on vahvasti pohjoisessa voimassa.

    • Anonyymi

      Timo Soini sanoi aikoinaan, että siinä rikos, missä lestakepulainen!

    • Anonyymi

      Lestayhtiö Lehto, börssikurssi - 97,65% viimeisen viiden vuoden aikana. Omistajat vetivät kuitenkin rahat liiveihinsä.

    • Anonyymi

      Lestoissa ja VKKssa uskonto on ainoastaan omien etujen ajamista varten, ei mitään tekemistä kristillisyyden kanssa, tosin ei helluntalaisillakaan. Nillä pyhitetään rikoksilta omatunto.

    • Anonyymi

      Setämiesten lahkolaisuutta.

    • Anonyymi

      Alueemme kuuluisan Lesta-rakennusfirman hallituksessa istui kuuluisa Kartelli-isännöitsijä, mutta nämä HyväVeli-verkostot ja muut yritysten sisäiset rikokset eivät ole kuitenkaan niin vakavia, kuin näiden viattomien ihmislasten seksuaalinen ahdistelu, vauvasta asti aivopesu ja vakavien mielenterveysongelmien eli "Helvettiin joutumisen pelkotilojen" - tuottaminen.

      Miksi Lestat saavat jatkaa rikollista lahkotoimintaansa yhä, mutta muut rikolliset yhteisöt esimerkiksi liivijengiläiset eivät saa toimia vapaasti rikollisjärjestönä? Eikö kukaan näe tässä epätasa-arvoa? Näkeekö joku jotain hyvää Lestadiolaisuudessa, voitko kertoa?

      Kaksinaismoralismilla eivät varmasti pääse Taivaaseen, esimerkiksi että kotiin tilataan salaa kondomeja ja katsotaan Netistä Pornoa aivan innoissaan, mutta Suviseuroilla piilotetaan taas tekopenikset, televisiot ja meikit. Eikö olisi oikein Lestoille siitä kertoa, että kyllä ne halukkaat, jotka haluavat yhä vapaaehtoisesti Jumalaan uskoa pääsisivät yhä Taivaaseen, kun lopettaisivat vain tuon sairaalloisen Lesta-lahkoilunsa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe