Oulun ja Kempeleen lestadiolaiset tuomittiin jättikorvuksiin

Anonyymi-ap

Isännöintifirmojen kartelli sai rankat tuomiot ja kovausvelvollisuudet. Tahkolat, jotka ovat tunnettu vanhoillislestadiolainen suku. Itse asiassa Tahkola-suvun lukuisia ja taas lukuisia yrityksiä käsiteltiin oikeudessa.

HS:n hakukone kertoo, kuinka monta taloyhtiötä omalla isännöitsijälläsi on vastuullaan. Tuoreet verotiedot paljastavat, ketkä isännöitsijöistä ja isännöintifirmojen toimitusjohtajista tienasivat viime vuonna eniten.

Kun työnkuva on näin laaja ja tärkeä, espoolaisella isännöitsijä Tuomo Tahkolalla pitää varmasti kiirettä: hän on nimittäin vastuussa jopa 915 taloyhtiön asioista. Luku on suurempi kuin yhdelläkään toisella isännöitsijällä Suomessa. Rahapuolellakin Tahkolalla menee mukavasti. Hän oli viime vuonna myös Suomen parhaiten tienaava ammatti-isännöitsijä 4,17 miljoonan euron ansio- ja pääomatuloillaan.

Tahkolan veljekset hallinnoivat kiinteistöimperiumia, jonka omstussuhteet ovat monimutkaisia. Tuomo Tahkolan tilanne ei ole aivan tyypillinen, sillä isännöitsijän töiden lisäksi hän on veljiensä kanssa omistamansa Kiinteistötahkola-konsernin osakas ja sen Helsingin yksikön toimitusjohtaja.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/markkinaoikeus-maarasi-yhteensa-miljoonien-seuraamusmaksut-isannointiliitolle-ja-isannointiyrityksille/95473b96-45a0-4f20-a753-1bc76f197d61

15

225

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Normilestakepulaista bisnestä, muistuttaa vahvasti kepun Nuorisosäätiö kusetusta.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tässä Iltalehden artikkelin alkua:
    - Yksi väitetyistä yrityksistä on Oulun seudun mahtisuku Tahkolan pyörittämä.
    - Lestadiolaisten taloudellisia verkostoja tutkinut ei yllättynyt.

    Kilpailu- ja kuluttajavirasto totesi, että isännöintialalla on ollut kartelli. Yhtä kartellista syytetyistä isännöitsijätaloista johtaa Tahkolan mahtisuku Oulun seudulta. Kiinteistötahkola-nimellä isännöintiä tekevä perhe pyörittää miljoonien eurojen kiinteistöimperiumia ympäri Suomen. Lestat vetivät jättitulot ja nyt saivat tuomiot, mutta kiinteistöyhtiöt tulevat vaatimiuksineen perässä.

    Sipilän kavereita?


  • Anonyymi

   Kirottua! Chempolis!

  • Anonyymi

   - Lestadiolaisten taloudellisia verkostoja tutkinut ei yllättynyt.

   • Anonyymi

    Sipilään yhteyksiä?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koska joku lestadiolanen, vaikka Juha Sipilä ottaisi kantaa edes yhteen tämänkaltaiseen rikollisjengin toimintaan kiistämällä, tai edes myötäilemällä heidän toimintaansa.

   • Anonyymi

    He elävät ja tekevät "busineksiaan" aivan omassa piirissään, eli rikollisosastoissaan. Heitä ei kiinnosta vähääkää mitä heistä kirjoitetaan, tai sanotaan. Heitä kiinnostaa vain keskustalaisten poliitikkojen "busineksilleen" lobbauksiensa kautta luomat toimintaedellytykset - ei mikään muu.


  • Anonyymi

   Lapset ei ole vieläkään suojassa lestakepumafialta, omerta on vahvasti pohjoisessa voimassa.

  • Anonyymi

   Timo Soini sanoi aikoinaan, että siinä rikos, missä lestakepulainen!

  • Anonyymi

   Lestayhtiö Lehto, börssikurssi - 97,65% viimeisen viiden vuoden aikana. Omistajat vetivät kuitenkin rahat liiveihinsä.

  • Anonyymi

   Lestoissa ja VKKssa uskonto on ainoastaan omien etujen ajamista varten, ei mitään tekemistä kristillisyyden kanssa, tosin ei helluntalaisillakaan. Nillä pyhitetään rikoksilta omatunto.

  • Anonyymi

   Setämiesten lahkolaisuutta.

  • Anonyymi

   Alueemme kuuluisan Lesta-rakennusfirman hallituksessa istui kuuluisa Kartelli-isännöitsijä, mutta nämä HyväVeli-verkostot ja muut yritysten sisäiset rikokset eivät ole kuitenkaan niin vakavia, kuin näiden viattomien ihmislasten seksuaalinen ahdistelu, vauvasta asti aivopesu ja vakavien mielenterveysongelmien eli "Helvettiin joutumisen pelkotilojen" - tuottaminen.

   Miksi Lestat saavat jatkaa rikollista lahkotoimintaansa yhä, mutta muut rikolliset yhteisöt esimerkiksi liivijengiläiset eivät saa toimia vapaasti rikollisjärjestönä? Eikö kukaan näe tässä epätasa-arvoa? Näkeekö joku jotain hyvää Lestadiolaisuudessa, voitko kertoa?

   Kaksinaismoralismilla eivät varmasti pääse Taivaaseen, esimerkiksi että kotiin tilataan salaa kondomeja ja katsotaan Netistä Pornoa aivan innoissaan, mutta Suviseuroilla piilotetaan taas tekopenikset, televisiot ja meikit. Eikö olisi oikein Lestoille siitä kertoa, että kyllä ne halukkaat, jotka haluavat yhä vapaaehtoisesti Jumalaan uskoa pääsisivät yhä Taivaaseen, kun lopettaisivat vain tuon sairaalloisen Lesta-lahkoilunsa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   624
   5283
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   12
   1604
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   133
   1208
  4. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   155
   1048
  5. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   102
   937
  6. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   49
   875
  7. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   59
   834
  8. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   177
   820
  9. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   174
   790
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   41
   773
  Aihe