Varoitus ostamasta huutokaupasta näkemättä, ilman kunnon koeajoja

Anonyymi-ap

Varoitan ostamasta mitään autoa huutokaupoista näkemättä ja koeajamatta, testaamatta laitteita!

Jatkuvasti ihmiset menettää rahaa jopa tuhansia koska eivät käy paikan päällä toteamassa! ilman koeajoa et voi auton kuntoa todeta.

Jos et pysty korjaamaan vikoja itse niin milläkään remontilla ei ole ylärajaa vaan olet muiden armoilla!

17

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moottorihäiriövalo syttyi ensimmäisten kilometrien jälkeen autokaupalta lähtiessä ja moottori meni vikatilaan. Autossahan ei myynti-ilmoituksen mukaan pitänyt olla mitään tällaista vikaa

      Auto ei vastannut ilmoituksessa annettuja tietoja

      Suurimmat viat oli unohtunut kertoa.

      Auto oli nelivetoinen ja taka tasauspyörä oli rikki ja piti ääntä.

      käy epätasaisesti, vikavalo palaa

      Ensimmäisenä päivänä ilmoitin ongelmasta vaihteisto kanssa., haluan peruuttaa kaupan

      Mm pakoputki poikki

      välillä 2-vaihteen synkro särähtää, välillä 3-vaihteen synkro, eli jotain vikaa on jo vaihteistossa. Takapyörän laakerit pitävät melkoisen ulinan

      Avaiet heitettiin käteen, Vikavaloja ei olisi pitänyt myynti-ilmoituksen mukaan olla. Ajoon lähdössä näitä kuitenkin oli läjäpäin.

      SAKA:n tekemä ilmoitus oli puutteellinen. Kuvat oli otettu sellaisista kuvakulmista, ettei pahat ruostevauriot takalokasuojissa näkyneet.

      imoituksessa kehuttiin moottorin käynnistyvän hyvin ja sen se tekikin. Se oli jätetty kertomatta, että moottori oli niin tukossa, ettei se suostunut kiertämään yli 3000rpm

      Kauppaa yritetty purkaa ,koska myyjä unohti mainita, että oli jo käytetty katsastuksessa ja saatu ERITTÄIN pitkä vikalista. Eli oli tiedossa paljon vikoja, joita ei mainittu myynti-ilmoituksessa

      Ostin nelivetoauton mutta paljastui viikon päästä ettei neliveto toiminut.

      Lasin kuntoa ei kerrottu, Lasin vaihto maksaa yhtä paljon kuin auto

      Autossa paljon enemmän vika ku mitä ilmoitettu.

      Autoa myytiin "sanalla "huippukuntoinen". Kotona autoa autotarkastellessa autosta paljastui melkoinen pommi. Vikalista siis pitkä eikä auto ole edes katsastuskelpoinen.

      Todella epäluotettava myyjä! En koskaan tule asioimaan tämän yrityksen kanssa huutokaupoilla ja muutenkaan, enkä suosittele kenellekään.

      Auto oli täysin romu ja hajosi alle 300km ajon jälkeen

      Autossa oli useita vakavia vikoja, jotka varmuudella / todistettavasti olivat myös myyjäliikkeellä tiedossa, mutta niitä ei oltu kerrottu kohteen kuvauksessa.

    • Anonyymi

      Korjaamon mukaan pitää korjata heti, korjaamo ilmoitti, että ei kannata ajaa ennen korjausta. Korjausarvio 3000-4000 euroa

      auton moottori oli rikki, 2500€ korjaamon arvio

      Auto täristää ja pomppii sekä ratti varttitunnin vinossa. Autossa oli jokainen rengas kankailla ja yhdestä renkaasta kudokset rikki

      Autossa syttyi moottorivikavalo 120km jälkeen

      Autossa paloi vikavalo vaikka autokaupan huutokauppailmoituksessa luki ettei pala

      Autossa ei pitänyt olla vikaa, turbo oli viallinen.

      Auto todettiin konevikaiseksi.

    • Anonyymi

      Kytkin loppu. Juuripääsi kotiin sillä. Ei oltu laitettu ilmoitukseen siitä.

      Hiukkassuodatin täynnä jarrut loppu ja moottorissa öljyvuotoja En ikinä huuda enään Kamuxilta autoja !!!!!!

      Kamux airportin työntekijöiden käytös autoa noudettaessa todella törkeää

    • Anonyymi

      takatukivarren kiinnikkeet on ruostunut irto taka-akselista, ei kerrottu.

      Korjaamolla selvisi että ABS tunnistin oli vaurioitunut laakereiden kuluneisuuden takia, takajarru-levyt olivat ruostuneet kiinni ja jarrusylinteri vuoti. Moottorin häiriövalo syttyi viikon käytön jälkeen.

    • Anonyymi

      Älkää ostako näistä huutokaupoista yhtään autoa koskaan. Me laitamme sinne kaikkein heikoimman aineksen, siis ne todelliset pommien pommit joita kukaan ihminen joka pääsee sen katsomaan ja ajamaan ei osta millään hinnalla milloinkaan. Siihen tämä huutokauppasysteemi on luotu, se ei ole mitään hyväntekeväisyyttä yksityishenkilöille vaan täydellisen raakaa bisnestä autoliikkeiltä. Hyvät ja kunnolliset myydään AINA ilman poikkeuksia muissa kanavissa kuin huutokaupoissa.

      • Anonyymi

        Kaveri on ajanut 5 vuotta huutokaupasta ostetulla vm 05 tai 06 2,0tdi (103Kw) dsg golffilla ilman teknisiä ongelmia, nyt lasissa n. 350tkm. Viime kesänä kun lainasin autoa, ihmettelin miten hyvin laatikkokin pelasi. Suurin osa dsg ongelmista johtuu käyttövirheistä, lyödään d päälle kun auto vielä liikkuu taaksepäin tai päinvastoin. Ilmeisesti kaverini tavoin myös tämän golfin edellisillä omistajilla on ollut taito käyttää autoa, niinkuin kuuluu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaveri on ajanut 5 vuotta huutokaupasta ostetulla vm 05 tai 06 2,0tdi (103Kw) dsg golffilla ilman teknisiä ongelmia, nyt lasissa n. 350tkm. Viime kesänä kun lainasin autoa, ihmettelin miten hyvin laatikkokin pelasi. Suurin osa dsg ongelmista johtuu käyttövirheistä, lyödään d päälle kun auto vielä liikkuu taaksepäin tai päinvastoin. Ilmeisesti kaverini tavoin myös tämän golfin edellisillä omistajilla on ollut taito käyttää autoa, niinkuin kuuluu.

        Huutokaupassa on 99.9% tavarasta kuraa. Olen tarkastanut näitä huutokauppaan meneviä vuosien saatossa töissäni varmaan tuhat autoa ja kyllä ne romuja on olleet kaikki. Niissä ok näkyvää vikaa, piilovikaa, 2x sileät renkaat, lasit halki. Vajaat huoltokirjat, epämääräinen tausta ym.. Yhtä ainoaa hyvää autoa sinne en ole nähnyt laitettavan kertaakaan vaan ne hyvät on kyllä myyty liikkeistä ulos normaaleja myyntikanavia pitkin. Vikoja on kielletty kertomasta liian tarkasti huutokauppa ilmoitukseen. Tässä totuus.


    • Anonyymi

      Niin, ja ne kaikki huudon autot on perusrehellisen suomalaisen autonvaihtajan itsensä mukaan täysin ehjiä autoja, jonka he ovat antaneet vaihdossa ja jotka autoliike vaan laittaa huutoon perusrehellisen suomalaisen autonvaihtajan antamin tiedoin ja kehuin.

      • Anonyymi

        Yksityiset myyvät piilovika pommeja huudossa tai miinottavat ne liikkeisiin ja liikettä syytetään kusetuksesta.


      • Anonyymi

        Kyllähän me alalla tiedämme mitä ne on kun huutoon laitamme. Kyllä sillä halvalla ja keskihinnan vehkeelläkin yritetään tänäpäivänä ottaa oikea hinta jos se on kunnollinen.


    • Anonyymi

      Ainakin Huutokaupa.com sivuston huudoissa kannattaa pysyä kaukana Saksalaisista "premiun" romuista ja Toytota merkkisistä autoista, porukassa tyhmyys ja kilpailuvietti tiivistyy, niin että jengi tarjooaa useita tuhansia euroja jostakin 500€ arvoisesta ++300tkm ajetusta romusta.

      Joskus sieltä saa ihan hyvääkin edullisesti jos ei ole Suomalaisten "asiantuntijoiden" lempi merkki. olen sieltä yhden auton huutanut n. 300 erolla ja ihan hyvä laite oli kaks vuotta mitä se mulla oli ja sain myydessä siitä vielä 500€

      • Anonyymi

        Tuolta ei todellakaan kannata menopeliä ostaa ,täysin arpapeliä ja kunnossa olevat käyvät kaupan muutenkin ,yritetään saada omia takaisin tulleista vaihtareista joissa mahdollista vikaa , turhaa hankkia vaivaa itselleen jos ostaa huutokaupasta , ja myyjätkin voivat heittäytyä yllättävän hankaliksi . Sivusto ei kyllä herätä luottamusta muutenkaan , ihan perus tietoja kun puuttuu ilmoituksista , eikä asiat ole korjaantuneet vuosienkaan aikana , meno jatkuu samanmoisena .


    • Anonyymi

      Kuten on todettu monessa keskustelussa, huutokauppaan pannaan myytäväksi ne autot joissa on kalliisti korjattava vika tai useita kalliisti korjattavia vikoja.

      Lisäksi epäilen vedätystä. Automyyjä, tai muu sopiva henkilö, korottaa hintoja sopivaan tahtiin ja jos vedättäjän huuto jää korkeimmaksi, valeprofiili poistetaan nopeasti.

      • Anonyymi

        "Huutokauppa on peruttu" noita näkee ja sopii tuohon hyvin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Huutokauppa on peruttu" noita näkee ja sopii tuohon hyvin

        Niin sopii. Vesa Keskinen myi erikoista autoaan huutokaupan kautta ja kun huutokauppa päättyi, ei ostajaa löytynyt mistään. Vedätys valeprofiilien avulla on siis mahdollista.


    • Anonyymi

      Tästä ei enää auton ostaminen turvallisemmaksi ja huolettomammaksi mene:

      Kun ostat meiltä yksityishenkilön myymän ajoneuvon, niin sinulla on aina 14 päivää aikaa palauttaa ajoneuvo Huutokaupat.comille, mikäli et syystä tai toisesta olekaan tyytyväinen kauppoihin.*

      Suosittelemme aina tutustumaan huutamaasi kohteeseen mahdollisimman hyvin etukäteen. Mikäli kuitenkin ajoneuvon ostettuasi tulet toisiin ajatuksiin ja haluat palauttaa ostamasi kohteen, niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

      *Palautusoikeus ei koske yritysostajia, vaan pelkästään kuluttajia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      336
      3173
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1662
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1456
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1323
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1083
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      164
      998
    Aihe