Seniorit saunassa

Anonyymi-ap

Tarina nuoruudesta

Olen aina katsellut vanhempia miehiä vaikka naistenkin kanssa kyllä tykkään olla. Tämä tapahtui kaverin mökillä joskus,kun olimme 17-18 vuotiaita.

Olin lähtenyt kaverin kanssa uimaan heidän mökilleen ja oltiin jo tovi siellä oltu. Kaveri oli aikasemmin kertonut että hänen isoisänsä tulee kylän miesten kanssa saunomaan hetken päästä. Tämä jo laukaisi sen,että en saanut asiaa mielestäni enään ja odotin vain koska he saapuvat.
Kohta kuulinkin jo traktorin äänen ja ajattelin että se on varmaan kaverin isoisä Pekka. Pekka oli 65 vuotias raamikas mies,olin joskus aikasemmin jo nähnyt hänet pelkissä pikkuhousuissa ja silloin huomio kiinnittyi hänen isoon etumukseen ja harmaisiin rintakarvoihin. Pekka ajoi traktorin parkkiin ja huikkasi moikat minulle. Samalla hän kouraisi muniaan ja totesi että pitää käydä kusella. Olen huomannut että näillä maalais ukoilla on aika härskit eleet ja puheet välillä.
Saunan olimme jo lämmittäneet valmiiksi joten ukot pääsisivät heti saunaan kun saapuivat. Hetken päästä tulivat muutkin kylän miehet. Aimo,joka asui minun naapurissa. Hän oli noin 70 vuotias harmaa hiuksinen ukko, melko lyhyt mutta kuulemani mukaan todella isokaluinen. Tästä oli kaverin isä joskus jotain vitsiä heittänyt. Sitten oli Ensio,vanha kyläkauppias. Hoikahko pitkä mies ja sitten tuli vielä Paavo kaverin isoisän veli,hän oli jo 77 vuotias.

Ukot istuutuivat mökin terassille ja avasivat oluet ja juttelivat niitä näitä. Kaverini yhtäkkiä sanoi että hän tuntee olonsa kipeäksi ja lähtisi kotiin. Ajattelin että "ei hitto" nyt jää kaikki kiva näkemättä. Pakkohan minunkin oli sitten lähteä hänen kanssaan,koska en olisi viitsinyt yksin sinne jäädä. Kaverini meni kotiin ja olin itsekkin lähdössä kunnes huomasin että puhelimeni oli jäänyt heidän mökille. Oli pakko lähteä hakemaan sitä.

Saavuinkin hetken päästä mökille takaisin jossa miehet vielä istuivat terassilla. Moikkasin taas miehet ja sanoin että puhelimeni oli jäänyt ja sitä saavuin hakemaan. Samalla kun tein lähtöä niin Pekka huikkasi että haluaisiko nuori poika jäädä selän pesijäksi ukoille saunaan. Hetken ajattelin että mitähän hittoa,mutta uteliaisuus voitti. Pekka avasi oluen minullekin ja jäin miesten kanssa istumaan iltaa.

Oluen juotuani,sanoi Pekka muille että lähdetään saunaan. Porukka alkoi riisuutua terassilla. Sydän pompsahti kurkkuun kun ajattelin että kohta saan nähdä neljä senioria ukkoa täysin alasti.
Pekka otti työhousut pois jalasta,katsoin että harmaat slogit oli jalassa ja etumus edelleen iso. Kun hän otti paidan pois huomasin että harmaat rintakarvat loisti poissaolollaan. Hän näköjään sheivaa,ajattelin. Kun alkkarit lähti jalasta niin sieltähän paljastui ihan äärettömän isot kivekset ja täysin ajeltu kalu. Samalla Pekka vetäisi vielä terskan esille,tämä jo teki sen että kaluni värähteli housuissani.
Muut olivat jo kerenneet mennä saunaan mutta Paavo oli vielä vaatteita ottamassa pois koska liikkeet olivat hitaat jo. Samalla myös itse riisuuduin. Paavolla oli myös isot roikkuvat kivekset,mutta karvat olivat tallella. Harmaantuneet munakarvat olivat upean näköiset paksuhkon kullin ympärillä.
Lähdimme saunaan lopulta paavonkin kanssa...

Jatkoa?

3

3615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä kiitos

    • Anonyymi

      Kyllä laita lisää vain

    • Ehdottomasti

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe