Vuotaako Suomen Poliisi

veli virosta

Epäilen myös suomen poliisista löytyvän henkilöitä jotka ovat rikollisliigojen otteessa.Joko rahallisen hyödyn tai oman/perheensä turvallisuuden vuoksi.Asia vain on täällä tabu eikä siitä puhuta.

17

1732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaa

      Vai että epäilet..

      Meitsikin epäilee ettei sulla ole kaikki kotona.

      • Coiffeur

        Kun vertaa esim. poliisien palkkoja paperimiesten palkkoihin, niin ei se mikään ihme olisi vaikka vuotaisikin.


    • Uskon näin!

      Jos asiasi on totta, niin käräytä ihmeessä. Tietosi auttaa näin poistamaan epärehelliset työntekijät rehillisistä, jos tuossa ammattikunnassa rehellisiä edes onkaan. Yleisesti ottaen on niin, että kansalaisen tekemiin ilmoituksiin ao.ammattikuntaa vastaan ei noteerata, vaikka olisi näyttöjä. Mutta jos ao.ammattikuntaan kuuluva tekee toista samaa tekevää vastaan ilmoituksen, niin jopas asia laitetaan eteenpäin. Toivon siis, että puututte jokaiseen vilpilliseen toimintaan kuuluvasti, sillä luulen muualla asian olevan rehellisemmissä käsissä kuin täällä ns.vanhalla mantereella.

    • FINLAND

      Luulempa,että täällä suomessa tuo ammattirikollisuus on vielä sen verran pienimuotoista,että tuskin kukaan virkamies minkään "Suomen mafian" alaisena toimii taikka oman turvallisuuden takia toimii työssä oman työvelvollisuuden vastaisesti.Tulevaisuudessa rikollisuuden kasvaessa ja rikollisliigojen lisääntyessä tulee viranomaisilla vuosi vuodelta olemaan vaikeampaa suoriutua tutkinnoista rikollisjengejä vastaan.Pahin uhka lähivuosina tulee olemaan erillaiset ulkomaalaiset järjestöt joilla on kytkentöjä ympäri maailmaa muihin vastaaviin järjestöihin.

    • HarryCallahan

      Poliisissa sen näköistä tatuoitua ruunaa tänä päivänä että,,,ei mikään mahdottomuus. Hiukset on lähteneet, eivät kuitenkaan hormonaalisista/perintötekijöistä johtuvista syistä.Johtuuko elämänkatsomuksesta? Munkismistako?
      Liekkipaitaa siviilissä yms. Kaikki mahdollista....Make my day! Vielä tulee kuraa silmille...

      • eiköhän ne poliisitkin oo kuule ihan tavallisia ihmisiä, jotka vaan valvoo lakia työkseen??? Siis mitä helkutin väliä sillä on jos kaverilla on tatskoja tai liekkipaita??? HÄH??? Hanki elämä!!!


      • HarryCallahan
        ninni_hoo kirjoitti:

        eiköhän ne poliisitkin oo kuule ihan tavallisia ihmisiä, jotka vaan valvoo lakia työkseen??? Siis mitä helkutin väliä sillä on jos kaverilla on tatskoja tai liekkipaita??? HÄH??? Hanki elämä!!!

        Ei ole respectiä tällaisilla kavereilla!!
        Kyllä tavallisessa raamikkaassa suomalaisessa miehessä on enemmän luottoa!
        Monesti nämä rambot elvistelevät siviilimaailmassa siihen malliin et oksat pois..
        Punttisalilla viihdytään, mutta kun hieman painia otetaan loppuu paukut muutamassa sekunnissa? Mielestäni nykyään valmistuu uskomattoman paljon ääliöitä koulusta?


      • Näin on
        ninni_hoo kirjoitti:

        eiköhän ne poliisitkin oo kuule ihan tavallisia ihmisiä, jotka vaan valvoo lakia työkseen??? Siis mitä helkutin väliä sillä on jos kaverilla on tatskoja tai liekkipaita??? HÄH??? Hanki elämä!!!

        Ihminen viestii sitä, miltä haluaa näyttää ja tietyt ulkonäölliset seikat on osa ihmisen sisäistä kulttuuria, jonka hän hyväksyy myös omassa itsessään. Klanipää ja tatuoinnit on koviksen merkki ja näin ko. haluaa ikäänkuin hyväksyä ja samaistua näihin koviksiin ja heidän maailmaan. On hirvittävä yhdistelmä koviskulttuurin hyväksyntä ja ko. ulkomuoto ja samalla käräyttäjä ja kyttä ja sen kautta vallahurmio.


      • blackmagictiger
        HarryCallahan kirjoitti:

        Ei ole respectiä tällaisilla kavereilla!!
        Kyllä tavallisessa raamikkaassa suomalaisessa miehessä on enemmän luottoa!
        Monesti nämä rambot elvistelevät siviilimaailmassa siihen malliin et oksat pois..
        Punttisalilla viihdytään, mutta kun hieman painia otetaan loppuu paukut muutamassa sekunnissa? Mielestäni nykyään valmistuu uskomattoman paljon ääliöitä koulusta?

        mä ajelisin sivilimallisella toyotalla.mulla olisi käsiraudat ja 9 millinen sig hanskalokerossa sekä partiokeikoilla mondeo


    • kusessa

      Ja he tuskin ovat tatuoituja körmyniskoja.Poliisi joka tutkii kovia rikoksia vaatii myös rikollisen ajattelutavan.Pieni palkka, uhkailut, omat velat ,pienet tulot voivat antaa pikkusormen.Kuinka monen kovanluokan tutkijan hermot kestää eläkeikään?Tuskin kukaan pohjanmaalainen bodaripoliisi mitään tutkii.Ovat vain rekvisiittaa.

      • Samson

        ja toiselle pyllistät. Eikös se siellä Virossakin ylikomisario jeesannut jotain rikollista ja sai varmaan vastapalvelukseksi hedelmällistä tietoa muiden rikollisten puuhista.


    • Per Saukko

      Poliisikin on vain ihminen. Voi vuotaa tai sitten ei.

      Poliisi kuitenkin käyttää pelottavaa valtaa. Lääkkeiden avulla kehitettyä lihasmassaa ja agressiivisuutta yhdistettynä viran puolesta määrättyyn aseen kantamiseen, on hyvin pelottavaa. Pelkään poliisia.

      • kokenut

        pelkään olen nähnyt


      • Beagle Boy
        kokenut kirjoitti:

        pelkään olen nähnyt

        Kokenut kirjoitteli pelkäävänsä poliisia, mutta ilmeisesti jätti sanomatta, että rosvosta hän tykkää. Poliisia on helppo pelätä, kun sillä on virkapuku yllä ja sen erottaa. Konnalla ei tällaista ole ja sen tunnistaa vasta, kun kirves tai puukko lyö tai ei enää silloinkaan, kun kaikki oli jo liian myöhäistä.


    • justice for all

      Poliisi tuntuu vuotavan medialle kaikenlaista, jota normaalisti ei kerrota. Liekö tutkinnallisista syistä, mutta oikeuttaako se? Toimittajalle kerrotaan paljon enemmän mitä hän kirjoittaa. Tällä varmaan annetaan toimittajalle usko, että hän on hyvä tyyppi. Tosiasiassa hänet samalla myös ostetaan hiljaiseksi, sillä onhan se "statusta" tietää poliisiasioita.
      Hormonien käyttö näyttää yleistyneen räjähdysmäisesti järjestyspoliisien keskuudessa. Tätä en pidä niin pahana, kunhan hermot pysyvät kurissa. On oikeastaan ehkä turvallista olla vahva ja taitava itsepuolustautuja, ovathan vastapuolellakin melkoisia kaappeja.

    • Manne

      Kyllä poliisi vuotaa verta, jos moralla raapaisen.

      • VeliKulta

        Osat sie halval miult Mersu. Vähän ajettu, neljä pyörää ja hevonen kaupan päälle. Saat alennusta, jos otat trailerin mukana.
        Katohan sie hyvä veli, ku miu käly haastoloi, jotta veli rootsista tiesi kertoa jonkun käyne saksas hommailemas. Kato sielt se sitte oli kuulu veri virolase tarjonne sille paluukuormaks jotakin valkosta se ol. Osat sie, vai et? Jotta on se myvä peli, eikä varmasti petä tiel, katastus tuloo vasta kolme kuukauen peräst ja on sivupeilitki asuntovaunul valmiina. Veli toi ne keravalt, oli jäänyt käteen ku siel oli niin ahast, ettei omal autol mahtunu niitä irrottamati.
        Jos siul sanoo mitä tää Poppa-Maijanen, niin se se vasta siel velilöil karju siel tullis ku koko mersu oli täyn venhäjauhoi. Ja luuli meit joksiki trokareiks. Iha niiku me oltai jotakin rikollisi. Rehellisi kappamiehiihän me. Eihä sil miehell o edes kunnon kenki ja se va karju meil. Kyl se on se varma, kun ne sitä trottyylikiä sinne Irakkiin olisvat junal vienet tosta lahren ylithe. Elä sie hyvä veli, mie mietin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe