Oletko tietoinen valtuustoryhmäsi nimissä lähetetyistä uhkauksista?

Anonyymi-ap

Hyvää Joulua ja kiitokset ylläpidolle ripeästä ja asiallisesta toiminnasta.

Jouluaattona noin kello 20.22 tällä Haapavesi palstalla esitettiin allekirjoitettu uhkausviesti.

Viesti oli allekirjoitettu Haapaveden kaupunginhallituksen ja valtuuston nimissä.

Haapaveden kaupungin nimissä on kuulemma oltu yhteydessä useisiin kansanedustajiin saadakseen viestintäsalaisuuden rikottua ja IP-osoitteita urkittua.

Lisäpontta viestin uhkauksille haettiin mittavilla korvausvaateilla kun rikosilmoitukset Poliisille on nyt allekirjoittajan mukaan viimein saatu aikaiseksi. Syytettynä on nyt myös Suomi 24 palvelu josta kirjoituksia kopioidaan aktiivisesti lisänäyttöjä hakien.

Hyvää Joulua kaikille rehellisille ja kunniallisille kaupunkilaisille

87

1856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö olekin hyvä juttu että tällaiset törkyviestien kirjoittelijat saadaan kiinni? Aloituksesi tosin on kaikkea muuta kuin järkevä. Ei ole uhkailua ilmoittaa poliisille asiattomista viesteisä. Eikä ole väärin kerätä talteen niit poliisia varten. Eikä ole väärn kertoakorvausten vaatimisesta. Juuri näin pitää tehdä kun mennään noin lujasti asiattomuuksiin.

    • Anonyymi

      Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille ystäville ja tutuille. Toivotan hyvää joulua myös henkilölle, joka on minua homotellut ja syyttänyt varkaaksi useita vuoisia Suomi24 palstoilla. Rajansa kaikella ja pullo päivässä. Olen tehnyt kirjoituksista rikosilmoituksen ja kerännyt lukuisia kirjoituksia talteen ja eiköhän tämä ole tässä. Olen muutamia vuosia ollut yhteydessä useisiin kansanedustajin ja yrittänyt saada heidät puuttumaan Suomi24 törkeisiin kirjoituksiin. Kukaan ei ole välittänyt. Eli nmettömänä saa solvata ja rienata selän takana niin paljon kuin haluaa ja siihen ei puututa. Jään odottamaan mielenkiinnolla omalta kohdaltani, kuka on tämä henkilö, joka on vuosia tehnyt tätä solvaavaa ja provokatiivista työtä. Kymmeniä solvauksia olen kerännyt lähiajoilta ja niiden kirjoittaja saatetaan edesvastuuseen. Ei muuta kuin jatka mielestäsi hyvää harrastusta. Tulen kopioimaan jokaisen kirjoituksesi talteen ja ne menevät poliisin tutkintaan. Poliisi ottaa yhteyttä operaattoriin ja sieltä IP-osoitteesi kautta sinut tunnistetaan. Ja usko pois, käräjillä tavataan.

      • Anonyymi

        Kai käräjätuomari osaa lukea, että ei tarvitse tavata?


      • Anonyymi

        Muistuttaisin että törkykirjoittelun aloittaminen ja vuosia jatkunut tarkoitushakuinen törkykirjoitus maalitus Haapaveden kaupungin hallinnossa työskenteleviä kohtaan on vaatinut sen kohteilta hyvin kovaa mielenhallintaa ja asianosaisilta suurta malttia olla tekemättä rikosilmoitusta.

        Nyt saatuaan maistiaisia vähän siittä itse aloittamastaan kohtelusta
        vetoaminen luottamustoimiasemaansa ja sen tuella kansanedustajiin on naurettavaa .

        Netin syövereissä on yhä kuin myös lööppilehtien arkistoissa naispuolisiin ministereihin kuin myös valtionkirkkoon kohdentunutta törkykirjoittelua.

        Nyt päällimmäiseksi jää kyllä se vaikutelma että tässäkin haetaan vain lisää sitä aiheetonta sitä taloudellista etua?

        Nähtäväksi jäänee millaisen kannan tähän Jouluaaton ukaasiin ottanee Haapaveden Kaupunginhallitus ja valtuusto jonka nimissä alkuperäisen ukaasin allekirjoitus oli tehty lisätäkseen ns. painostusvaikutusta.


      • Anonyymi

        Kerroit, jossain vaiheessa fasessa, että asia on ollut tutkinassa poliisissa, mutta se naistutkija ei saanut mitään aikaiseksi, niin päätit antaa tutkinnan toisen poliisiaseman tutkittavaksi... muistanko väärin Ilkka?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerroit, jossain vaiheessa fasessa, että asia on ollut tutkinassa poliisissa, mutta se naistutkija ei saanut mitään aikaiseksi, niin päätit antaa tutkinnan toisen poliisiaseman tutkittavaksi... muistanko väärin Ilkka?

        Mitä sillä on väliä vaikka olisikin. Se on ollut silloin ja nyt on nyt.


      • Anonyymi

        Anonyymi
        25.12.2023 18:32

        Mitä iloa on kiikuttaa syyntakeeton käräjille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi
        25.12.2023 18:32

        Mitä iloa on kiikuttaa syyntakeeton käräjille?

        Syylinen se on ei siinä mitään, ei muutakun kovemalla käjellä
        tuommon mies ei kule vappaalla jalalla päivääkkään (Murhamies).


    • Anonyymi

      Tässä asiassa Repo on oikeassa. Suomi 24-palstalla kuten myös Facebookissa ja Twitterissä tulee osata käyttäytyä. Ja jos ei osaa, kannattaa pysyä niistä kaukana.

      • Anonyymi

        Käyppä tutustumassa Revon omiin julkisiin Fasebook sivuihin ja puhu sitten miten pitää osata käyttäytyä. Ei todellakaan uskoisi olevan opettajan ja valtuutetun sivujen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyppä tutustumassa Revon omiin julkisiin Fasebook sivuihin ja puhu sitten miten pitää osata käyttäytyä. Ei todellakaan uskoisi olevan opettajan ja valtuutetun sivujen.

        Anonyymi
        25.12.2023 18:12

        Anonyymi kirjoitti:
        Käyppä tutustumassa Revon omiin julkisiin Fasebook sivuihin ja puhu sitten miten pitää osata käyttäytyä. Ei todellakaan uskoisi olevan opettajan ja valtuutetun sivujen.

        Lue lisää
        Sinä pjärven trolli se jaksat itsesi kanssa rähistä omia viestejä uskollisesti peukuttaen..🤭


    • Anonyymi

      Ompa kummallista poistaa tuota viestiä. Tämä jo osoittaa aloittajan kirjoituksen mallintamana tiettyjen tahojen ylimielistä: "ähähää, ette voi meille mitään" jyräämis asennetta.
      Hyvä asia, että homottelun kohteena jo pitkään ollut ja varkauksista asiattomasti syytetty vihdoin on asian saattanut Poliisille tutkintaan. Ihmeen kauan onkin ollut pitkämielinen.

      Toivotan kaikille hyvää joulua ja jotakin rajaa tuohon nimettömänä solvaamiseen. On eri asia ottaa kantaa asioihin kuin harrastaa nimettömyyden suojasta julkista kiusaamista. Vaikka käytettäisiin vain etu- tai sukunimeä tai muuta vihjailua, niin joka kerta koko kylä tietää ketä tässä solvataan.
      Ja 24 palsta on tämän sallinut samalla, kun poistaa asiallisia kannanottoja. Mielestäni tämä on pohdittava asia miten mielikuvia luodaan ja autetaanko joltakin taholta omien intressien mukaisesti tahallinen eri mielipiteen omaavan tahon solvaaminen.
      Palstan vahti tulisi vähintäänkin vaihtaa neutraalimpaan vahtiin, joka poistaa kaiken nimittelyn,olipa kenen taholta tahansa ja kelle vaan kohdistettua.
      Asioita ja niiden hoitamista voi ja pitääkin tarvittaessa arvostella, mutta ihmisten yksityiselämään tai persoonaan ei tule kajota kenenkään.
      Uusi vuosi saisi olla uuden alku ja jokainen voi tarkastella tahollaan miten asiansa ilmaisee.

    • Anonyymi

      Varastaako rehellinen älytaulun?

      • Anonyymi

        Eikä uhkaile mm. ministereitä Facessa.


      • Anonyymi

        Kuule. Tuo sinun vanha vitsi ei toimi. Se mainostamasi "varastettu" älytaulu on edelleen siellä koulun käytössä. Ymmärrät varmaan mitä tuollaisen valheellisen syytöksen jatkuva esille tuominen tulee tekemään sinun kohdallesi. Älytaulu ei ole kaupungin omistuksessa ja siltisitä siellä käyttävät.


    • Anonyymi

      Revon romukeräyksen tarkoitus oli Hyttikallion koulun oppilaiden avustaminen. Siitä oli uutinen paikallislehdessä. Oppilaat saivat älytaulun ja muuta tavaraa. Sometörkykirjoitusten jälkeen Repo sai potkut ja kävi hakemassa osan oppilaiden tavaroista pois, mutta älytaulu jäi paikallislehden mukaan koululle. Repo ei siis ole varastanut älytaulua.

      • Anonyymi

        Mitä sinä olet tehnyt oppilaiden tai kenenkään muun eteen. Tuo romunkerääminen on ollut vapaaehtoista omalla ajalla tehtyä työtä. Koulu ja oppilaat ei siiihen ole millään tavalla osallistuneet. Se että romuista ssaduilla varoilla on kertonut tukevansa koulua ja koululaisia, ei tee keräyksestä koulun omaisuutta. Koululaisia on kuljetettu kymmeniä reissuja lähelle ja kauas. Koululaiset saivat paljon muuta opiskelua hyödyntäviä etuja kuten ipadit käyttöönsä. Kymmeniä tuhansia meni lasten opintomatkoihin ja se elävöitti paitsi oppimista myös oppimisintoa. Tavarat joita on jäänyt viran lopettamisen jälkeen eivät kuulu koululle vaan niiden hankkijalle. Koululla ei ole mitään oikeutta noihin tavaroihin. Sinun kateutesi työn tekijää kohtaan on jo mennyt sairauteen asti. Vuosia olet nimitellyt varkaaksi ja homotellut sadoilla ja taas sadoilla viestelläsi täällä. Nyt varmaan pelottaa, kun poliisitutkinta kirjoitteluistasi on tulossa. Siellähän saat sitten selitellä ja tarkistuttaa nuo väitteesi. Ihmettelen miksi et ole jo tehnyt sitä poliisitutkintaa vittämistäsi varkauksista vaan täällä panettelet. Eiköhän se sinun nimesikin tule sitä myöten selville, niin pääset sitten omalla nimelläsi kertomaan julkisuuteen hyvistä tavoistasi. Olet tuomitsemassa toista törkykirjoittelusta kirjoittelemalla itse lukuisia törkypostauksia. Teet sen kuitenkin raukkamaisesti nimettömänä, mutta eiköhän sekin saada selville.


      • Anonyymi

        "haki osan Oppilaiden tavaroista pois" eikö tämä jo ole asiatonta käytöstä opettajalta, vaikka töllöttimen jätti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinä olet tehnyt oppilaiden tai kenenkään muun eteen. Tuo romunkerääminen on ollut vapaaehtoista omalla ajalla tehtyä työtä. Koulu ja oppilaat ei siiihen ole millään tavalla osallistuneet. Se että romuista ssaduilla varoilla on kertonut tukevansa koulua ja koululaisia, ei tee keräyksestä koulun omaisuutta. Koululaisia on kuljetettu kymmeniä reissuja lähelle ja kauas. Koululaiset saivat paljon muuta opiskelua hyödyntäviä etuja kuten ipadit käyttöönsä. Kymmeniä tuhansia meni lasten opintomatkoihin ja se elävöitti paitsi oppimista myös oppimisintoa. Tavarat joita on jäänyt viran lopettamisen jälkeen eivät kuulu koululle vaan niiden hankkijalle. Koululla ei ole mitään oikeutta noihin tavaroihin. Sinun kateutesi työn tekijää kohtaan on jo mennyt sairauteen asti. Vuosia olet nimitellyt varkaaksi ja homotellut sadoilla ja taas sadoilla viestelläsi täällä. Nyt varmaan pelottaa, kun poliisitutkinta kirjoitteluistasi on tulossa. Siellähän saat sitten selitellä ja tarkistuttaa nuo väitteesi. Ihmettelen miksi et ole jo tehnyt sitä poliisitutkintaa vittämistäsi varkauksista vaan täällä panettelet. Eiköhän se sinun nimesikin tule sitä myöten selville, niin pääset sitten omalla nimelläsi kertomaan julkisuuteen hyvistä tavoistasi. Olet tuomitsemassa toista törkykirjoittelusta kirjoittelemalla itse lukuisia törkypostauksia. Teet sen kuitenkin raukkamaisesti nimettömänä, mutta eiköhän sekin saada selville.

        Selkeintä olisi viranomaisten tutkia ja avata tuo romujenkeräys kaikkine kulunkeineen kuin myös tilityksinensä.
        Yksityisen ihmisen on näet hyvin hankalaa saada rahankeräyslupaa.

        Mikäli keräysvaroja on käytetty poliittiseen työhön myös se tulisi reilusti ilmetä alkuperäisessä keräysluvassa ja silloinhan kyseessä onkin jo poliittinen rahankeräys joka tulisi ilmetä keräysluvan ehdoissa???

        Suotta tästä somessa kiistelemään vaan reilusti faktat pöytään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "haki osan Oppilaiden tavaroista pois" eikö tämä jo ole asiatonta käytöstä opettajalta, vaikka töllöttimen jätti?

        Jos joku kerää omalla ajallaan ja omalla tontillaan romurautaa tai mitä tahansa ja sitten hän päättääkin käyttää keräämiänsä varoja hyväntekeväisyyteen, on pelkästään hieno ele ja osoitus hyvästä tahdosta. Yhtä hyvin olisi voinut pitää kaikki keräysvarat itsellään ja sekin olisi ollut oikein. Oulaistentien varrella harrasti toinen romujen keräämistä vuosikymmeniä ja puhtaasti itseään varten. Täysin asiallista käytöstä oli sekin että haki osan tavaroistaan pois. Olisi voinut hakea kaiken tavaran pois ja sekin olisi oikein. Kuka tahansa voi aloittaa vaikka heti vastaavan keräämisen ja mm. Vatjusjärvellä sitä on tehty myös ja Mieluskylällä. Koko tuoton olisi voinut pitää itsellään, mutta omasta halustaan on lahjoittanut koulutoimintaan. Eiköhän me saada motiivi tuolle kirjoittelullesi kunhan saadaan nimesi tietoon. Todennäköisesti sieltä löytyy joku katkera politiikan henkilö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku kerää omalla ajallaan ja omalla tontillaan romurautaa tai mitä tahansa ja sitten hän päättääkin käyttää keräämiänsä varoja hyväntekeväisyyteen, on pelkästään hieno ele ja osoitus hyvästä tahdosta. Yhtä hyvin olisi voinut pitää kaikki keräysvarat itsellään ja sekin olisi ollut oikein. Oulaistentien varrella harrasti toinen romujen keräämistä vuosikymmeniä ja puhtaasti itseään varten. Täysin asiallista käytöstä oli sekin että haki osan tavaroistaan pois. Olisi voinut hakea kaiken tavaran pois ja sekin olisi oikein. Kuka tahansa voi aloittaa vaikka heti vastaavan keräämisen ja mm. Vatjusjärvellä sitä on tehty myös ja Mieluskylällä. Koko tuoton olisi voinut pitää itsellään, mutta omasta halustaan on lahjoittanut koulutoimintaan. Eiköhän me saada motiivi tuolle kirjoittelullesi kunhan saadaan nimesi tietoon. Todennäköisesti sieltä löytyy joku katkera politiikan henkilö.

        Miksi käyttää Muumiluokkaa hyväksi tässä asiassa, kun romunkeräys oli kesken. Siinä sai kuntalainen sen käsityksen, että jokaisen tuomat romut menee luokan hyväksi. Romun keräyksen alkuperäinen tarkoitusko oli kuitenkin Ilkan oman talouden tukeminen?

        Tämä sinun puolustuspuhe puoltaa sitä, että ainakin osa rahoista on mennyt omaan taskuun, koska muutkin tekevät niin .. Mieluskylällä, Jeppasissa ja siinä Oulaistentien varressa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku kerää omalla ajallaan ja omalla tontillaan romurautaa tai mitä tahansa ja sitten hän päättääkin käyttää keräämiänsä varoja hyväntekeväisyyteen, on pelkästään hieno ele ja osoitus hyvästä tahdosta. Yhtä hyvin olisi voinut pitää kaikki keräysvarat itsellään ja sekin olisi ollut oikein. Oulaistentien varrella harrasti toinen romujen keräämistä vuosikymmeniä ja puhtaasti itseään varten. Täysin asiallista käytöstä oli sekin että haki osan tavaroistaan pois. Olisi voinut hakea kaiken tavaran pois ja sekin olisi oikein. Kuka tahansa voi aloittaa vaikka heti vastaavan keräämisen ja mm. Vatjusjärvellä sitä on tehty myös ja Mieluskylällä. Koko tuoton olisi voinut pitää itsellään, mutta omasta halustaan on lahjoittanut koulutoimintaan. Eiköhän me saada motiivi tuolle kirjoittelullesi kunhan saadaan nimesi tietoon. Todennäköisesti sieltä löytyy joku katkera politiikan henkilö.

        Suomen laissa sanotaan rahankeräyksestä seuraavasti:

        6§ Keräystarkoitus

        Rahankeräys saadaan järjestää varojen hankkimiseksi yksinomaan yleishyödylliseen toimintaan.

        1) Rahankeräys saadaan järjestää pienkeräyksenä myös muuhun kuin yleishyödylliseen tarkoitukseen ei kuitenkaan elinkeinotoiminnan tukemiseen eikä oikeushenkilön varallisuuden kartuttamiseen.


        Kielletyt järjestämistavat:
        4)
        antaa yleisölle rahankeräystä järjestäessään merkityksellisiä totuudenvastaisia tai harhaanjohtavia tietoja keräystarkoituksesta tai keräyksen järjestäjästä ja sen toiminnan tarkoituksesta

        10§
        Päätös lupa-asiassa ja lupanumero

        Poliisihallitus myöntää rahankeräysluvan.
        Rahankeräyslupaan tulee liittää luvan yksilöivä lupanumero


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku kerää omalla ajallaan ja omalla tontillaan romurautaa tai mitä tahansa ja sitten hän päättääkin käyttää keräämiänsä varoja hyväntekeväisyyteen, on pelkästään hieno ele ja osoitus hyvästä tahdosta. Yhtä hyvin olisi voinut pitää kaikki keräysvarat itsellään ja sekin olisi ollut oikein. Oulaistentien varrella harrasti toinen romujen keräämistä vuosikymmeniä ja puhtaasti itseään varten. Täysin asiallista käytöstä oli sekin että haki osan tavaroistaan pois. Olisi voinut hakea kaiken tavaran pois ja sekin olisi oikein. Kuka tahansa voi aloittaa vaikka heti vastaavan keräämisen ja mm. Vatjusjärvellä sitä on tehty myös ja Mieluskylällä. Koko tuoton olisi voinut pitää itsellään, mutta omasta halustaan on lahjoittanut koulutoimintaan. Eiköhän me saada motiivi tuolle kirjoittelullesi kunhan saadaan nimesi tietoon. Todennäköisesti sieltä löytyy joku katkera politiikan henkilö.

        Jos väittää keräävänsä koululaisten hyväksi ja sitten omiin varoja itselleen on varas. MOT


      • Anonyymi

        Paikallislehti siis uutisoi romunkeräyksen olevan käynnissä Hyttikallion koulun oppilaiden hyväksi??

        Miten yleishyödyllinen keräys muuttuu tuottoineen ja niillä tuotoilla hankittujen esineiden osalta yksityisomaisuudeksi on yhä hämärän peitossa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen laissa sanotaan rahankeräyksestä seuraavasti:

        6§ Keräystarkoitus

        Rahankeräys saadaan järjestää varojen hankkimiseksi yksinomaan yleishyödylliseen toimintaan.

        1) Rahankeräys saadaan järjestää pienkeräyksenä myös muuhun kuin yleishyödylliseen tarkoitukseen ei kuitenkaan elinkeinotoiminnan tukemiseen eikä oikeushenkilön varallisuuden kartuttamiseen.


        Kielletyt järjestämistavat:
        4)
        antaa yleisölle rahankeräystä järjestäessään merkityksellisiä totuudenvastaisia tai harhaanjohtavia tietoja keräystarkoituksesta tai keräyksen järjestäjästä ja sen toiminnan tarkoituksesta

        10§
        Päätös lupa-asiassa ja lupanumero

        Poliisihallitus myöntää rahankeräysluvan.
        Rahankeräyslupaan tulee liittää luvan yksilöivä lupanumero

        Joo, ja se lupa muuten maksaa nykyään 300 €.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi käyttää Muumiluokkaa hyväksi tässä asiassa, kun romunkeräys oli kesken. Siinä sai kuntalainen sen käsityksen, että jokaisen tuomat romut menee luokan hyväksi. Romun keräyksen alkuperäinen tarkoitusko oli kuitenkin Ilkan oman talouden tukeminen?

        Tämä sinun puolustuspuhe puoltaa sitä, että ainakin osa rahoista on mennyt omaan taskuun, koska muutkin tekevät niin .. Mieluskylällä, Jeppasissa ja siinä Oulaistentien varressa.

        No, mihinkäs ne jeppasissa romunkeräysvarat ovat sitten joutuneet. vuosia oli Rauhamäellä peräkärry, jonnekka vietiin metallia, mihin meni niistä tulleet rahat ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos väittää keräävänsä koululaisten hyväksi ja sitten omiin varoja itselleen on varas. MOT

        Joo, Kylmäkoski kutsuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paikallislehti siis uutisoi romunkeräyksen olevan käynnissä Hyttikallion koulun oppilaiden hyväksi??

        Miten yleishyödyllinen keräys muuttuu tuottoineen ja niillä tuotoilla hankittujen esineiden osalta yksityisomaisuudeksi on yhä hämärän peitossa!!

        Haapavesi-lehti vuonna 2012:

        Hyttikallion koulun opettajat Ilkka Repo ja Riikka Sirkko olivat puuhanneet Humalojan vanhan kaupan pihaan romumetallikeräyksen luokkaretkirahaston kartuttamiseksi. Ongelmaksi olivat koituneet romurosvot, jotka hakivat keräyspisteestä tavaraa pois sitä mukaa kuin lahjoittajat sitä toivat. "Voi sanoa, että viedään tikkari lapsen suusta", Ilkka Repo harmitteli.

        Tuosta voi jokainen päätellä, oliko romukeräys oppilaita vai Ilkkaa varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haapavesi-lehti vuonna 2012:

        Hyttikallion koulun opettajat Ilkka Repo ja Riikka Sirkko olivat puuhanneet Humalojan vanhan kaupan pihaan romumetallikeräyksen luokkaretkirahaston kartuttamiseksi. Ongelmaksi olivat koituneet romurosvot, jotka hakivat keräyspisteestä tavaraa pois sitä mukaa kuin lahjoittajat sitä toivat. "Voi sanoa, että viedään tikkari lapsen suusta", Ilkka Repo harmitteli.

        Tuosta voi jokainen päätellä, oliko romukeräys oppilaita vai Ilkkaa varten.

        Missä tuossa kerrotaan, että keräys KUULUU koululle tai koululaisille? Siinä todetaan, että he tekevät keräystä lasten eteen, mutta se onkin sitä vapaaehtoisuutta. Koulu ei ole millään tavalla asiassa mukana, vaan keräys tapahtui ja tapahtuu omalla tontilla omana työnä. Se että lahjoitti niin valtavasti rahaa koululle on heidän omaa vapaaehtoisuuttaan, ei pakkoa. Kovin on vaikea kateellisen asia ymmärtää. Mutta joudutpahan vastaamaan lain edessä syytöksiisi ja herjauksiisi. Eiköhän asia sinullekin siellä valkene. Vuosien varrella siinä on tehty satoja ja taas satoja työtunteja keräyksen eteen ja puhtaasti omalla ajalla ilman minkäänlaista korvausta. Koetappa tehä sama itse sen sijaan, että solvaat hyväntekijää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä tuossa kerrotaan, että keräys KUULUU koululle tai koululaisille? Siinä todetaan, että he tekevät keräystä lasten eteen, mutta se onkin sitä vapaaehtoisuutta. Koulu ei ole millään tavalla asiassa mukana, vaan keräys tapahtui ja tapahtuu omalla tontilla omana työnä. Se että lahjoitti niin valtavasti rahaa koululle on heidän omaa vapaaehtoisuuttaan, ei pakkoa. Kovin on vaikea kateellisen asia ymmärtää. Mutta joudutpahan vastaamaan lain edessä syytöksiisi ja herjauksiisi. Eiköhän asia sinullekin siellä valkene. Vuosien varrella siinä on tehty satoja ja taas satoja työtunteja keräyksen eteen ja puhtaasti omalla ajalla ilman minkäänlaista korvausta. Koetappa tehä sama itse sen sijaan, että solvaat hyväntekijää.

        Tulihan siinä mukava korvaus, kun haki läppärit koululta pois. Ei tarvinnut ihan ilman romua kerätä.


    • Anonyymi

      Kovin on tällä homottelijall nyt hätä selitellä. Nyt puhutaankin sinun kirjoituksistasi. Esität fiksua ja hyvää mutta kirjoittelet päivittäin solvauksia ja törkyviestejä. Onkohan sinulla vara arvostella toisten tekemisiä?

      • Onko sinulla joku erivapaus nimitellä ?


      • Anonyymi
        Chinchillan kirjoitti:

        Onko sinulla joku erivapaus nimitellä ?

        olisi hauska tietää ketä tässä nimitellään?


    • Anonyymi

      ei niihin ip-osoitteiden selvittämisiin tarvitse kansanedustajiin tms yhteydenottoa siihen riittää kun kritisoi suolessa hyväveljiä paikkakunnasta riippumatta.

      • Anonyymi

        En enää edes muista miten monta vuotta siitä on, kun erään nimeltä mainitsemattoman puolueen edustajat teki selvityksiä kuka heitä s24 palstoilla maalittaa ip-koodien selvityksineen? Jotka kyttää tälläkin hetkellä s24 palstoja elämää hallitsevana pakkomielteenä. Kielsivät kauan sitten omiltaan kirjoittelun s24 palstoille ettei tule sanomista..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En enää edes muista miten monta vuotta siitä on, kun erään nimeltä mainitsemattoman puolueen edustajat teki selvityksiä kuka heitä s24 palstoilla maalittaa ip-koodien selvityksineen? Jotka kyttää tälläkin hetkellä s24 palstoja elämää hallitsevana pakkomielteenä. Kielsivät kauan sitten omiltaan kirjoittelun s24 palstoille ettei tule sanomista..

        Keskustan ja vasemmiston kanavahan tämä onkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustan ja vasemmiston kanavahan tämä onkin

        Persujen maalittamiseen valjastettu mm. persuista pihalle potkitun kremlin natsitrollin, hoitokokoustajien ja vihervasurien vihapuhepoliisien toimesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En enää edes muista miten monta vuotta siitä on, kun erään nimeltä mainitsemattoman puolueen edustajat teki selvityksiä kuka heitä s24 palstoilla maalittaa ip-koodien selvityksineen? Jotka kyttää tälläkin hetkellä s24 palstoja elämää hallitsevana pakkomielteenä. Kielsivät kauan sitten omiltaan kirjoittelun s24 palstoille ettei tule sanomista..

        ehtivät kuvakaapattavaa materiaalia kaikkialta somesta noloimmat jopa persujen facebook sivuja kyttäävät kun persuvaino on "hiukan" karannut käsistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persujen maalittamiseen valjastettu mm. persuista pihalle potkitun kremlin natsitrollin, hoitokokoustajien ja vihervasurien vihapuhepoliisien toimesta.

        Ylläpidon edustajia valtaosa.


      • Anonyymi

        Noloimpien jäädessä siitä kiinni.


      • Anonyymi

        ...millä (sensuurilla) sinä todistat, kuinka Repoa maalittaa ja vainoaa luotsi. Ja kun ei järki päätä pakota sensuurisi jälkeen sinä jatkat Ilkan maalittamista luotsinpstin suojista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persujen maalittamiseen valjastettu mm. persuista pihalle potkitun kremlin natsitrollin, hoitokokoustajien ja vihervasurien vihapuhepoliisien toimesta.

        nämä vihapuheen kriminalisoivat ovat huvittavia tapauksia siinä mielessä että pimeimmät niistä kyttää tälläkin hetkellä persuja eri somealustoilla etsien "graalin maljaa" eli viestiä mistä aikaansaada rasismikohu tms. Minkä lisäksi vihapuhepoliiseina pitävät enemmän kuin hyvän huolen esim. keskustelupalstojen luotseina siitä, ettei persuihin kohdistuvaa vihapuhetta häiritä missään nimessä tai muotoa. Mikä on rikos persujen siihen syyllistyessä mutta suoranainen kansalaisvelvollisuus persujen ollessa sen samaisen vihapuheen kohteena.


    • Anonyymi

      Pullero törkyturpa alkaa olla hemostunut, kun porukka lähtee hänen vuokseen muihin ryhmiin.

      • Anonyymi

        Aattele ite miltä tuntuisi jos olisit ite kuin joulupossu ulkomuodoltasi???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aattele ite miltä tuntuisi jos olisit ite kuin joulupossu ulkomuodoltasi???

        aivan kamalaa persuilua nimitellä nyt naisia joulupossuiksi.


    • Anonyymi

      Menisittä vaikka vanhalle abc pihalle tappeleen ettekä anonyyminä täällä jauha. Ainii,ei teillä velliperseillä oo munaa siihen hommaan. Ilmottakaa vaan aika ja paikka ni minä kyllä saavun paikalle poppareitten kanssa ku te toisia halailette ja itkette

      • Sinne vaan emakot ja karjut toisiaan "halailemaan"


      • Anonyymi

        Eikä saa edes miestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä saa edes miestä.

        Sinä olet juurikin se kohteena oleva ja odotahan kun nimesi tulee kaikkien tietoon...


      • Anonyymi

        Repo on niin mitätön pullero, että tuskin kukaan häntä viitsii edes mainta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Repo on niin mitätön pullero, että tuskin kukaan häntä viitsii edes mainta.

        Varmoista putoajista mainittakoon Martinmäki tuo kelvotonta politiikkaa löysänlaiskasti vetävä poliittinen perässähiihtäjä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Repo on niin mitätön pullero, että tuskin kukaan häntä viitsii edes mainta.

        Aika irvokasta kuinka sinä jatkat luotsinpestin suojista Ilkan maalittamista sensuroiden järjestelmällisesti viestit joissa se todetaan..


    • Anonyymi

      Onko Ilkka käynyt koululla joululahjavarkaissa?

      • Anonyymi

        Lataamoonko sinä pyrit pääsemään trollaamisellasi käräjäsalin kautta tuomarin päätöksellä?


    • Anonyymi

      Ja tämän homottelija- maalittajan nimi tulee kyllä sitten kaikkien tietoon.

      • Anonyymi

        Anonyymi
        25.12.2023 18:32

        Mitä iloa on kiikuttaa syyntakeeton käräjille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi
        25.12.2023 18:32

        Mitä iloa on kiikuttaa syyntakeeton käräjille?

        yksi niistä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        yksi niistä...

        no ihan vaan vinkkinä että kun käräjöinti alkaa niin taitava asianajaja kaivaa esille valtion piikkiin myös tuon romurautakeräyksen luvat ja tilitykset..
        Sen myötä saadaan lopullinen selvyys siittä että oliko vai eikö epäselvyyksiä siinnä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no ihan vaan vinkkinä että kun käräjöinti alkaa niin taitava asianajaja kaivaa esille valtion piikkiin myös tuon romurautakeräyksen luvat ja tilitykset..
        Sen myötä saadaan lopullinen selvyys siittä että oliko vai eikö epäselvyyksiä siinnä..

        Uhkaile nyt vielä???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no ihan vaan vinkkinä että kun käräjöinti alkaa niin taitava asianajaja kaivaa esille valtion piikkiin myös tuon romurautakeräyksen luvat ja tilitykset..
        Sen myötä saadaan lopullinen selvyys siittä että oliko vai eikö epäselvyyksiä siinnä..

        Kovin sinulla on heikot eväät jos kunnianloukkaussyytteisiin tms. aiot vastata asioilla joilla ei ole niiden kanssa mitään tekemistä? Lycka till jos osaaminen on tuolla tasolla. Ja äo..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no ihan vaan vinkkinä että kun käräjöinti alkaa niin taitava asianajaja kaivaa esille valtion piikkiin myös tuon romurautakeräyksen luvat ja tilitykset..
        Sen myötä saadaan lopullinen selvyys siittä että oliko vai eikö epäselvyyksiä siinnä..

        Eikö tuo riitä että kirjoitit aiheesta varmaan sata avausta aikoinaan?? Pahat on pakkomielteet..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhkaile nyt vielä???

        jännä juttu että pidät epäselvien asioiden selvittämistä uhkailuna?
        Tämä ei siis päde lainkaan niihin valituksiin ja tutkimuspyyntöihin joita persut itse suoltavat vaikka tässä Haapa-asuntojen valituksessa?

        Onko nyt näin että tutkintapyyntöjen ja valitusten katsotaan olevan yksinomaan persujen oikeus ja niiden pyytäminen on uhkailua???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jännä juttu että pidät epäselvien asioiden selvittämistä uhkailuna?
        Tämä ei siis päde lainkaan niihin valituksiin ja tutkimuspyyntöihin joita persut itse suoltavat vaikka tässä Haapa-asuntojen valituksessa?

        Onko nyt näin että tutkintapyyntöjen ja valitusten katsotaan olevan yksinomaan persujen oikeus ja niiden pyytäminen on uhkailua???

        Mitäs sitä ****lle muuta? Sen lisäksi että vttuilet tavoillesi uskollisena luotsinpestin suojista ihmisille jotka vastaavat sinun provoihisi joilla niitä vastauksia kalastelet saaden raivarit niitä saadessasi..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jännä juttu että pidät epäselvien asioiden selvittämistä uhkailuna?
        Tämä ei siis päde lainkaan niihin valituksiin ja tutkimuspyyntöihin joita persut itse suoltavat vaikka tässä Haapa-asuntojen valituksessa?

        Onko nyt näin että tutkintapyyntöjen ja valitusten katsotaan olevan yksinomaan persujen oikeus ja niiden pyytäminen on uhkailua???

        Mistä kertoo että täällä nimettömänä uskalletaan solvata pitkin päiviä? Eikö ole rohkeutta esiintyä omalla nimellä? Älä huolehdi. Kohta se selviää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä kertoo että täällä nimettömänä uskalletaan solvata pitkin päiviä? Eikö ole rohkeutta esiintyä omalla nimellä? Älä huolehdi. Kohta se selviää.

        Nämä ne ovat parhaita ap eli viestisi missä sinä uhkailet itseäsi.


      • Anonyymi

        Sensuurissa taas viivettä kun sinimustien somesaastevastaa itkee persujen perään niin usealla palstalla samanaikaisesti...🤭

        Taas joulunpyhät tauotta vietti edellisen parissa juhlien uutta vuottakin itkemällä luotsinpestin suojista persujen perään suoli24 palstoilla..😂😂


    • Anonyymi

      Nyt minulle selvisi mitä lyhenne PS tarkoittaa (PoskiSolisti)

      • Anonyymi

        Rautanaulaaja..eräs aktiivisimmista valittajista jolla on hyvin läheiset välit persujehuun


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rautanaulaaja..eräs aktiivisimmista valittajista jolla on hyvin läheiset välit persujehuun

        puuppaako kimmiä, kohiseeko koski pyhäjärven trolli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        puuppaako kimmiä, kohiseeko koski pyhäjärven trolli?

        Mikä ihmeen Pyhäjärven trolli?
        Rautanaulaaja pääsi hädintuskin amiksen läpi..
        Et taida edes tietää mistä tuo rautanaulaaja tulee??


    • Anonyymi

      Yksi asia minusa hämmentää kaikkea liikkuvaa asiattomasti haukkunut itkee, kun häntä ja hänen puoluettaan arvostellaan?

      Toinen sanakari on Halla-ahom joka on tehnyt tutkimuspyynnön, kun joku on uskaltanut kutsua hänät fasistiksi.

      Näillä persuilla tuntuu olevan venäläinen käsitys sananvapaudesta. He saavat louskuttaa, mutta heitä vasta ei saa sanoa...

      • Anonyymi

        On aina yhtä koomista kun sinä pyhäjärven trolli puhut sananvapaudesta sinun sensuurisi rinnalla Pohjois Koreankin jäädessä toiseksi...🤣🤣🤣


      • Anonyymi

        niin mikä siis lienee tuon tutkintapyynnön todellinen tarkoitus ja ydin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On aina yhtä koomista kun sinä pyhäjärven trolli puhut sananvapaudesta sinun sensuurisi rinnalla Pohjois Koreankin jäädessä toiseksi...🤣🤣🤣

        Ps. = Poskisolisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ps. = Poskisolisti.

        "Mies" ilman merkitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin mikä siis lienee tuon tutkintapyynnön todellinen tarkoitus ja ydin?

        Mietippä sitä ap ethän tuosta ole vielä viittäkäänkymmentä avausta vttuile persuille ylläpidon suojeluksessa persupalstalla kirjoittanut kuten pakkomielteisillä tapana on? Jäsityksesi joulunvietosta 🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietippä sitä ap ethän tuosta ole vielä viittäkäänkymmentä avausta vttuile persuille ylläpidon suojeluksessa persupalstalla kirjoittanut kuten pakkomielteisillä tapana on? Jäsityksesi joulunvietosta 🤣🤣

        Minä en jäsitä, minä vietän joulua


    • Anonyymi

      Minä en keskustele, minä puhun

    • Anonyymi

      Kepulaiset saa oppinsa venäläisiltä ystävyysseuroissaan

      • Anonyymi

        Halla-aho vei persut venäjämielisten ryhmään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halla-aho vei persut venäjämielisten ryhmään.

        Halla-aho on ainut presidenttiehdokas ja poliitikko, joka on rohjennut jo kauan sitten lähettää ja lisäksi itse kustantaen, omalla nimellään varustetun ohjuksen Ukrainasta venäjälle Putinille osoitettuna. Sisältönä tietyysti suuri määrä räjähteitä!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halla-aho vei persut venäjämielisten ryhmään.

        Mistähän löytyisi s24 palsta missä sinä et harhaisia hokemisiasi toistelisi luotsinpestin suojista vuoden jokaisena päivänä? Sinun pyhäjärven trollin turvautuessa jokaisella niistä sensuuriin kun harhasi korvataan faktoilla.


      • Anonyymi

        ps

        Eikö ole mielenkiintoista vttuile persuille ylläpidon suojeluksessa palstan natsikorttia persujen suuntaan heiluttava rotuoppia julistava antipersuluotsi kuinka SUOMI24 PALSTOILTA KATOAA KAIKKI VIESTIT JOISSA JAUHOTETAAN PERSUISTA PIHALLE POTKITTU KREMLIN NATSITROLLI?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ps

        Eikö ole mielenkiintoista vttuile persuille ylläpidon suojeluksessa palstan natsikorttia persujen suuntaan heiluttava rotuoppia julistava antipersuluotsi kuinka SUOMI24 PALSTOILTA KATOAA KAIKKI VIESTIT JOISSA JAUHOTETAAN PERSUISTA PIHALLE POTKITTU KREMLIN NATSITROLLI?

        Tämäkin ketju paljastaa paikkakunnan henkisen ja hengellisen ilmapiirin, persujen ja lestojen koiratappelun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäkin ketju paljastaa paikkakunnan henkisen ja hengellisen ilmapiirin, persujen ja lestojen koiratappelun.

        eiköhän kaupungilta joku kohta puutu kaupungin nimissä tehtäviin rikosilmoitusuhkailuihin??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäkin ketju paljastaa paikkakunnan henkisen ja hengellisen ilmapiirin, persujen ja lestojen koiratappelun.

        Ei tämä ketju paljasta mitään muuta kuin sen, että sinä pyhäjärven trolli häiriköit vuoden jokaisena päivänä haapavesi palstaa luotsinpestin suojista. Varmistaen sensuurillasi ettei sinun trollaamista ja persujen maalittamista häiritä.


    Ketjusta on poistettu 53 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1739
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1708
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1229
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1057
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1011
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    10. 10
      980
    Aihe