Pankeista ja ulosmittauksista

Anonyymi-ap

"Revolut on Ulosotto suojattu pankki, noihin pankkeihin eivät mittari pääse käsiksi, miksi et suomalaisena käytä suomalaista pankkia, näillä herroilla on firmat virossa ja pankkitilit lontoossa, eu alueella mittari voi määrätä rahaliikenteen seis, noissa venäläisomisteisissa ei voi, koska ne eivät kuulu eu:n pankkijärjestelmään"

Sanoi hän.

Revolut on liettualainen pankki ja sen osoite on siellä. Liettua on EU maa. Pääkonttori on Lontoossa. Perustajat ovat Britannian kansalaisia, toinen syntynyt Venäjällä ja toisella on ukrainalaiset vanhemmat, mutta täysbritti.

Revolut on valittu vuoden kasvuyritykseksi ja sitä kutsutaan nimillä "digipankki" ja "kännykkäpankki". Pienellä kustannusrakenteellaan ja robotiikalla ilman konttoreita se kykenee tarjoamaan parempia kursseja, etuja, bonuksia ja palkkioita.

Liettuan keskuspankki on myöntänyt Revolutille toimiluvan.
Revolut ei ole venäläisomisteinen, vaan täysin eurooppalainen digipankki.

"Mittari" ei määrää kenenkään maksuliikennettä seis. Sen voi tehdä vain viranomaiset kuten ulosotto. Suomalainen ulosotto ei voi mennä kurkkimaan ulkomaalaisia tilejä.

"Suomen ulosottoviranomaisten toiminta rajoittuu Suomen sisälle ja se rajoittuu omaisuuteen ja tuloon, joka on Suomessa. Ulosottoviranomainen ei siis voi tulla vaatimaan ulkomaille ovesi taakse ko. maassa ansaittujen tulojen ulosmittausta eikä hän myöskään voi vaatia ulkomailla olevan omaisuutesi ulosmittausta"

Asia on eri jos joku on kansainvälisesti etsintäkuulutettu raskaista rikoksista ja hänen epäillään piilottelevan rikoshyötyä ulkomaalaisessa pankissa. Silloin kyseessä täytyy olla todella raskaat syytteet josta luvassa olisi vähintään vuosien vankeustuomio.

Tästä ei ole kyse jos Joensuun Jarmo on jättänyt pikavippinsä ja autonsa maksamatta ja piilottanut rahansa ulkomaiselle tilille.

Pankit eivät myöskään suorita ulosottoa, vaan se tehtävä jää ulosottomiehelle, joka lähettää maksukiellon niille suomalaisille tahoille, jotka maksavat palkkatuloja velallisen tilille.

Ulosmittaus koskee vain palkkaa tai korvausta, jotka on ilmoitettu. Eka kerta on ilmainen, sitten maksukielto astuu voimaan. Jos joku haluaa ilmoittamatta laittaa Jarmolle viisi tonnia hänen Liettuan tilille, kukaan ei voi tätä estää eikä ulosmitata.

Ulosotossa Suomessa oleva voi ostaa asunnon Pattayalta ja kukaan ei sitä voi häneltä Suomessa ulosmitata, vaikka hän olisi sadoille tahoille velkaa Suomessa.

Mutta jos on jäänyt yksityishenkilöille suuria summia velkaa, Thaimaa on väärä maa paeta velkoja. Pattayalle ei voi piiloutua, varsinkaan jos et edes yritä.
https://www.youtube.com/watch?v=amyaPXhQGnw

2010

PS: Minä en ole ulosotossa, tiedän vain yhden tapauksen jossa suomipoika on haettu Pattayalta talousrikoksen takia kotiin. Silloin kyse oli kahdesta miljoonasta eurosta käteistä, jotka tollo oli tallettamassa oman asuntonsa uusiin kassakaappeihin... Ei voi syyttää kuin itseään.

PPS: Minulla oli aikoinaan pimeää käteistä jokunen satatonnia, jotka käytettiin pääasiassa pimeisiin palkkoihin ja loput nopeisiin naisiin ja hitaisiin hevosiin.

Ne on vain rikka rokassa siitä mitä olen veroja maksanut. Ei edes prosenttia.

1

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerron yhden hauskan esimerkin ulosottomiehen ja verottajan kiertämisestä.

      Eräs huutokauppameklari tienasi miljoonia 80-90- luvuilla Suomessa. Eipä tainnut koskaan maksaa markkaakaan veroja.

      Siirsi yrityksensä poikansa nimiin, kun ei itse saanut enää toimia. Touhu jatkui samanlaisena. No sitten poikakin asetettiin harkintaverotuksen piiriin.

      Se ei tahtia hidastanut, verot jätettiin edelleen maksamatta. Meklarilla oli käteistä suuria summia, joista osa piti saada laillisesti tilille kotoa kuleksimasta.

      Hän piti suuret juhlat, kun poika täytti vuosia. Kutsui 200 vierasta kylään joille kaikille oli antanut muistaakseni 9990 markkaa käteistä, joka taisi olla verottoman lahjoituksen yläraja.

      Vieraat taasen olivat kirjoittaneet pojalle vastaavansuuruisen shekin. Näin poika sitten sai laillisina lahjoituksina verovapaana melkein kaksi miljoonaa markkaa.

      Tarina ei päättynyt kuitenkaan kauniisti, sillä poika menehtyi suht pian tämän jälkeen auto-onnettomuudessa Heinolassa, ajettuaan päissään kahtasataa viissatasella S- Mersulla.

      2010

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe