Miksi media on hiljaa

Anonyymi-ap

Ryhmä japanilaisia ​​tutkijoita analysoi verensiirrot henkilöiltä, ​​jotka oli aiemmin rokotettu covid-19-rokotteella. Tutkijat havaitsivat, että kokeelliset covid-19-rokotteet tuhoavat ihmisveren jatkuvuuden ja biokemian kuudella avainalueella. Rokotevauriot ovat niin merkittäviä, että saastunut veri voi edelleen vahingoittaa rokottamattomia ja rokotettuja, jotka saavat rokotetuilta verensiirtoja tai elinsiirtoja. Tutkijat julkaisivat lehdistötiedotteen löydöstään ja ehdottavat erityisiä testejä, testausmenetelmiä ja määräyksiä näiden riskien hallitsemiseksi.
Nyt tutkijat hälyttävät vakavista riskeistä, jotka liittyvät covid-19-rokotteella rokotettujen ihmisten veren käyttöön. He vaativat maailmanlaajuista lääketieteellistä yhteisöä lopettamaan nämä tuotteet.
"Geenirokotusten aiheuttamat terveysvahingot ovat jo nyt erittäin vakavia, ja on korkea aika, että maat ja asiaankuuluvat organisaatiot ryhtyvät yhdessä konkreettisiin toimiin riskien tunnistamiseksi sekä niiden hallitsemiseksi ja ratkaisemiseksi", tutkijat kirjoittivat. Kuusi COVID-19-rokotteen aiheuttamaa veren kontaminaatioaluetta.
Tutkijat ovat huolissaan kuudesta rokotetusta verestä peräisin olevan veren saastumisen avainalueesta:
1.Piikkiproteiinikontaminaatio
Kaikki covid-19-rokotteet on suunniteltu kaappaamaan solun normaali proteiinisynteesi ja transkriptoimaan vieraita piikkiproteiineja alkuperäisen SARS-CoV-2-bioaseen mallin mukaisesti. Rokotteen valmistajat lupasivat alun perin, että piikkiproteiini neutraloituisi nopeasti hartialihaksissa; tutkijat ovat kuitenkin dokumentoineet, että piikkiproteiinit säilyvät veressä ja kerääntyvät kaukaisiin elimiin. Siksi näillä piikkiproteiineilla on ollut erilaisia ​​toksisuuksia, mukaan lukien kardiotoksiset vaikutukset punasoluihin, verihiutaleiden aggregaatio ja amyloidin muodostuminen. Näistä rokotteista saadut verituotteet tulee puhdistaa piikkiproteiinien kardiotoksiinien poistamiseksi.
2.Piikkiproteiinien muodostamat amyloidiaggregaatit ja mikrotrombit.
Joissakin tapauksissa ihmisen immuunijärjestelmä ei neutraloi covid-19-rokotteiden tuottamia piikkiproteiineja. Tämä mahdollistaa piikkiproteiinin säilymisen ja aiheuttaa lisää haittavaikutuksia. Näihin reaktioihin voi sisältyä amyloidiaggregaattien ja mikrotrombien muodostuminen. Kun nämä amyloidiaggregaatit ovat muodostuneet, ne eivät puhdistu helposti ja aiheuttavat ylimääräisiä terveysongelmia koko kehossa. Verituotteiden ja elinsiirtojen turvallisuuden varmistamiseksi nämä amyloidiaggregaatit on myös puhdistettava saastuneesta verestä.
3.Alhaiset immunoglobuliinitasot
Useat annokset covid-19-rokotteita valmistavat ihmisen immuunijärjestelmän epäonnistumiselle vasta-aineriippuvaisen tehostuksen avulla. Voimakkaasti rokotetuilta henkilöiltä luovutettu veri saattaa tarjota riittämättömän immuniteetin tavallisille infektioille johtuen immuunijäljityksestä tai IgG4:n luokasta. Näissä tapauksissa verenluovuttaja, jonka immuunijärjestelmä on heikentynyt, voi levittää subkliinisiä tartuntatauteja veren vastaanottajalle. Terveydenhuollon ammattilaisten on nyt oltava varovaisia ​​estämään tartunnat ja lisävauriot immuunipuutteisille henkilöille, jotka johtuvat saastuneesta verensiirrosta ja rokotetuista henkilöistä peräisin olevista elimistä.
4.Lipidinanohiukkaset ja pseudourinoitu mRNA
mRNA-rokotteet käyttävät lipidinanohiukkasia (LNP) ja pseudourinoitua mRNA:ta, jotka voivat pysyä veressä pitkään injektion jälkeen. Terveydenhuollon ammattilaisten on noudatettava varovaisuutta käyttäessään äskettäin rokotettujen henkilöiden verta. Rokotuksen jälkeen tulee noudattaa riittävää taukoa sen varmistamiseksi, että veren vastaanottajat eivät saa verensiirtoja, jotka sisältävät vielä lipidinanohiukkasia. LNP:t ovat tulehduksellisia ja voivat aiheuttaa trombogeenisia reaktioita. Lisäksi pseudouridinoitunut mRNA, jonka LNP:t kapseloivat, voi aiheuttaa hallitsemattoman piikkiproteiinisynteesin satunnaisissa kehon osissa.
5.Aggregoituneet punasolut
Saastunut verituote voi sisältää aggregoituneita punasoluja tai verihiutaleita. Tämä on yksi piikkiproteiinin sivuvaikutuksista. Jos niitä ei poisteta ennen verensiirtoa, veren tai elimen vastaanottaja voi kärsiä verihyytymistä ja muista kardiovaskulaarisista tapahtumista.
6.Muisti B-solut, jotka tuottavat IgG4:ää
Pitkäaikainen altistuminen tietyille antigeeneille (rokotteen piikkiproteiini) voi saada immunoglobuliineista muodostumaan IgG4-vasta-aineiksi. Lisäksi tämä liiallinen altistuminen identtiselle antigeenille voi pakottaa jotkin B-solut erilaistumaan muisti-B-soluiksi, jotka kiertävät kehossa pitkään. IgG4-positiivisten plasmasolujen sisäänvirtaus voi aiheuttaa kroonisen tulehduksen. Tämä voi johtaa immuunijärjestelmän toimintahäiriöön pidemmän ajan kuluessa.
Covid-19-rokotteet eivät vain vahingoita vastaanottajaa, vaan ne voivat myös välittää ongelmia veren ja elinten vastaanottajille.

4

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiesitkö et kaikissa lääkkeissä on kokeilu vaihe jotkut läpäisee testit toiset eivöt.
      Tiesitkö,et suomessakin on lääkkeitä.myynnissä joita,ei ole Suomessa testattu..
      Tiesitkö,et e pillerin on yksi iso ryhmä.joka oireista kärsii äidit ja vauvat vielä vuosien käytön loputtua.
      Tiesitkö,et vankilassa on väkivaltaista naisia sivuvaikutuksia joka johtaa työkyvyttömyyteen masennus yksi ongelma.
      Heitän työterveydenhoitoon,et katsokaan masentunut diagnoosi takana voi olla lääke jota työntekijä käyttää...lukekaa sivuvaikutukset kohta ha kohta harvinaiset kohta......

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­­y­­­m­f­o­­­m­­a­­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍒 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­­m­a­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Palstan aloittajan kysymykseen miksi media on hiljaa. Eihän media ole hiljaa, iltapäivälehti jauhaa joka päivä presidentin vaimon pukeutumista, todella tärkeä asia, varsinkin nyt kun Suomi on joutumassa EU n tarkkailuluokalle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1508
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe