Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomitolloja ja koko eurooppaa on kusetettu rankasti

Anonyymi-ap

Elkää jumalauta enään lähettäkö Ukrainaan pennin jeesusta. Hakkaatte päätä seinään. Ukrainan sota on hävitty sota. Yhdysvallat on kiero, salakavala, petollinen LOISVALTIO. Venäjä olisi ollut valmis rauhaan jo ajat sitten mutta yhdysvallat ei siihen suostu sillä hyötyy sodasta se on ollut cia:n tarkoituskin ja te pässinpäät ja koko eu olette joutuneet huijatuksi! ette saa rahojanne koskaan takaisin mitä Stubidot Ukrainaan korruptoituneiden cia:n loisten taskuihin Zelensky kokaiinipelle cia:n nukke. Ukraina on lähempänä venäjää kuin yhdysvaltoja tajuatkaa se jo Ukrainan sota on hävitty sota ette koskaan voita yhdinasevaltiota joten rauhaa venäjän kanssa!

https://gotohellfuckingyankees.tumblr.com

Yhdysvallat härnää nyt Irania täysin järjenvastaist tuomita Irania kun syyllinen on Israel ja yhdysvallat! Kansainvälisen oikeuden vastaista toimintaa! Yhdysvllat ei koskaan noudata kansainvälisiä lakeja miksi sitten muiden niitä täytyisi noudattaa ?!!!

66

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pietarin trolli palaa vain sinne vodkalasinsa ääreen täältä kiukuttelemasta.

      • Anonyymi

        Tottakai KANNATTAA LÄHETRTÄÄ APUA! Nazi-Venäjän hyökkäyksen torjuminen ON TÄRKEÄÄ!


      • Tuo oppivammainen oli selvästi kotoisia höpötiltujamme. Pietarissa pitää olla peruskoulu käytynä vähintään vitosen keskiarvolla.


      • Anonyymi

        Aloitus on niin "sitä ihteensä", kuin vain olla voi.

        -44.Div.-


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/hot2024

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Tiltukin tietää, että jos Venäjä haluaisi rauhaa, se saisi sen jo tänään. Mutta se ei halua, vaan se haluaa vallata Ukrainan välivaiheena sotansa ja valloitustensa laajentamiselle muuallekin Eurooppaan. siksi meidän kannattaa auttaa Ukrainaa nyt, jotta emme itsekin joudu sotaan.

      • Lähes virheetöntä suomea taas Pietarin trollikeskuksesta. Kiva. 👌🏼


      • "Lapsikin sen käsittää, että jos Venäjä antautuu, sota loppuu."

        Venäjän ei edes tarviytse antautua, vaan luopua ryöstöretkestään, palata pois Ukrainasta omien kansainvälisesti tunnustettujen rajojensa taakse.

        "Lapsikin käsittää, että Venäjä ei tule antautumaan ennen kuin Ukraina on demilitarisoitu eli riisuttu aseista."

        Sellainen onnistuisi vain, jos Venäjä kykenisi valtaamaan koko Ukrainan, koska Ukrainalla ei ole mitään syytä tai aikeita luottaa Venäjän lupauksiiin rauhansopimuksista, joissa Ukraina luopuisi aseistaan, koska Venäjä on valheen valtakunta, jonka sanaan ja lupauksiin ei voi lainkaan luottaa.. Kaikki ymmärtävät, että Venäjä pettäisi sopimuksen, jossa Ukraina demilitarisoitaisiin ja joka tapauksessa valtaisi Ukrainan.

        "Venäjä ei myöskään hyväksy natoa omille rajoilleen, tämän saa Suomikin vielä karvaasti kokea."

        Sitä ei Venäjältä edes kysytä. Jokainen maa on täysin vapaa itse päättämään omat turvallisuuspoliittiset ratkaisunsa.

        "Kun nato ei pysty voittamaan ukrainalaisia tapattamalla eikä se halua omia sotilaitaan venäläisten teurastettaviksi niin aika vähissä ovat molojen mahdollisuudet."

        NATO ei edes sodi Ukrainassa. Jos se sotisi, niin Venäjä ei siellä kaun sotisi.

        "Minä en vastustele lainkaan, mikäli molot ja samanmieliset sotahullut päättävät astua sotilassaappaisiin ja mennä Ukrainaan ajamaan venäläiset omalle maalleen ja palauttamaan Ukrainalle sen ikiaikaiset ja kansainvälisesti hyväksytyt rajat.
        Sinne vain jos on miestä puheiden ja uhojen katteeksi.
        Vaan epäilen, että halla-aholaisia ovat nämä uhoajat, toisten selän takaa huudellaan ja ammusterveisiä lähetellään kun ei itse tiedetä edes miten päin rynkyllä ammutaan.
        Tulee reikä omaan otsalohkoon jos sattuisi pääsemään eturintamalle saakka. Vahinkoahan siinä ei synny eikä yksi rynkyn paukku paljon maksa."

        Kun olet niin innokas lähettämään muita sotaan, niin miksi et mene itse venäläisten joukkojen mukaan tappamaan, ryöstämään, kiduttamaan ja raiskaamaan ukrainalaisia siviilejä?


      • Anonyymi

        "Kun nato ei pysty voittamaan ukrainalaisia tapattamalla eikä se halua omia sotilaitaan venäläisten teurastettaviksi niin aika vähissä ovat molojen mahdollisuudet."

        Jos Nato on ollut joku sotilasliitto niin Venäläisille olisi pitänyt laittaa kova vasdus ja sotilaat ja kalusto heti estämään Putinin hyökkäys, mutta sitä rohkeutta ei löytynyt Naton herroilta.
        Nato on pelkästään petturien liitto joka ei anna mitään turvaa missään eikä ainakaan täällä hölmölässämme.


      • "Heh,
        ei Venäjä tartte apuja."

        Eikö, vaikka se on menettänyt jo noin 400 000 sotilastaan?

        "Nato tässä on almujen varassa, 100 miljaaaardia pitäisi kerätä kolehtia, jotta voisi jatkaa ukrainalaisten joukkomurhaamista vielä viisikään vuotta."

        Venäjä joukkomurhaa ukrainalaisia, ei länsi. Ja rahat Ukrainan puolustautumiseen noilta fasistisilta joukkomurhaajilta öytyvät kyllä.

        "Aika paskahousuja ovat nuo natourhot, kokoustetaan ja diskuteerataan, akat etukenossa kaakattavat sotakotkotuksiaan, miespuoliset cheerleaderit keikistelevät kameroiden edessä leveä hymy naamoillaan."

        Entäpä bunkkerissaan piileskelevä Putin Kalsarimyrkyttäjä? Tai Gerasimov?

        "Ja kaikki jo tiedostavat totuuden, turpiin tulee ja rankasti."

        Sodassa kaikki saavat turpiin. Venäjäkin on menettänyt tulevaiuutensa vähintään kymmeniksi vuosiksi.

        "Olen rauhan mies, luotan enemmän neuvotteluihin kuin sotimiseen viattomia ihmisiä tapattamalla.
        On parempi neuvotella 10 vuotta kuin sotia 1 päivä, on joku viisas sanonut.
        Meidän vähemmän viisas, etten sanoisi täysi tollukka, ex-TP naureskenteli ivallisesti kun Putin esitti Euroopalle neuvotteluja, joilla Venäjänkin turvallisuushuolet saataisiin ratkaistua.
        "Saahan sitä kaikkea esittää", virnuili ivallisesti lehmäkauppias.

        "Siinä sitä on diplomatian oppia seuraajalle."

        Kun Venäjän tiedetään lähes sadan prosentin varmuudella pettävän sopimuksensa ja lupauksensa, jopa Putin Kalsarimyrkyttäjä itse on tunnustanut, ettei Venäjä pidä sopimuksistaan kiinni, jos kokee ne itselleen epäedullisiksi, niin silti aina löytyy joku idiootti, joka kertoo, että nyt Venäjän kanssa pitäisi sopia. Ukrainalaiset tietävät, että sopimalla rauhan nyt Venäjän kanssa, venäjä muutaman vuoden sisällä koottuaan armeijansa, valtaa koko ukrainan ja tekee siellä kansanmurhan.


      • Olen tutustunut niihin niin hyvin, että sinun on turha yrittää valehdella siitä, mitä he oikeasti sanoivat. Haluatko kuitenkin kokeilla?


    • Anonyymi

      Tyypillinen mv-provokaattori trollin aloitus.

    • Anonyymi

      Johtava Pierupääkö käski kirjoittaa tuonkin potaskan, Pietarin trolli?

    • Kuinkahan moni 40 tuhannesta Naton vastustajia äänestäneestä oli koulupudokkaita?

    • Anonyymi

      Niin, kyllähän teitä putlerin👽 kusettamia tolloja Suomestakin löytyy.

    • Tästä tuli kallis savotta, kun "sivistyneet" länsimaat eivät ajoissa avustaneet Ukrainaa lähellekään tarpeeksi tämän taistellessa Venäjän fasistien valloitushaluja vastaan.

      Ukrainan menettämisestä Venäjän sortohallinnolle uhkaa tulla myös länsimaiden päättämättömyyden symboli ja fasismin riemuvoitto.

      Luuletteko ehkä, että Venäjän laajentumispyrkimykset jäisivät siihen? Miettikääs uudelleen...

      • Onko pakko olla idiootti, että pääsee Kalsarinmyrkyttäjän kannatusjoukkoihin? Siltä kovasti näyttää.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Onko pakko olla idiootti, että pääsee Kalsarinmyrkyttäjän kannatusjoukkoihin? Siltä kovasti näyttää.

        Taitaa olla ehdoton pääsyvaatimus .... . :-)

        -44.Div.-


    • Anonyymi

      Aloittajan kannattaa erota elämästä vapaaehtoisesti .... ennen kuin joku tulee "auttamaan".

    • Anonyymi

      Valtio vaatii minua maksamaan 56 000 euroa Vauhkalan oikeudenkäyntikuluja, koska minun olisi kuulemma pitänyt ymmärtää, että Suomen valtio ei ole loukannut Euroopan ihmisoikeussopimusta estäessään Vauhkalan pääsyn ravintolaan ja siksi minun olisi tullut luopua auttamasta Vauhkalaa kanteessa, kirjoittaa lakimies Aki Nummelin X-alustalla.

      Näyte Suomen oikeuslaitoksen tilasta.

      • Anonyymi

        Mika Vauhkalan oikeudenkäynnissä Suomen valtiota ja Fazeria vastaan on absurdeja piirteitä, joista saisi monta väitöskirjan aihetta, kertoo Vauhkalan oikeudenkäyntiavustaja Aki Nummelin, Vantaan Sanomien mukaan. Valtion alkuperäinen korvausvaatimus oli vielä vaatimusten esittämisen määräajan jälkeen paisunut 45 000 eurosta jo 56 000 euroon.

        “Siihen lisättiin arvonlisävero. Määräaika vaatimuksille umpeutui maanantaina 16.4. klo 23.59 ja lisävaatimus esitettiin tiistaina“, Nummelin kertoi puhelimitse Vastaan Sanomille.


      • Anonyymi

        Vauhkala syyttää valtiota ja Fazeria ihmisoikeuksien rikkomisesta koronapassiin liittyvän syrjinnän johdosta. Oikeusjuttu, jossa yksityishenkilö haastaa valtiota asiassa, on tiettävästi ainutlaatuinen maailmassa.


      • No johan on! Yhdestä jokseenkin käsittämättömästä tviitistä pitäisi päätellä koko oikeuslaitoksen tila, vaikka tietomme tästä ilmeisesti eräiltä hengen salpaavasta tapauksesta on paljon alle promillen siitä minkä tuomioistuin tietää. 🙄

        Siltä varalta että uskovan koulu sujui pääasiassa ostarilla, kerron että promille tarkoittaa tuhannesosaa.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        No johan on! Yhdestä jokseenkin käsittämättömästä tviitistä pitäisi päätellä koko oikeuslaitoksen tila, vaikka tietomme tästä ilmeisesti eräiltä hengen salpaavasta tapauksesta on paljon alle promillen siitä minkä tuomioistuin tietää. 🙄

        Siltä varalta että uskovan koulu sujui pääasiassa ostarilla, kerron että promille tarkoittaa tuhannesosaa.

        Oikeuslaitoksen uskottavuus ja tuomarien moraali punnitaan nyt, valta...eli roskamedia on ollut hyvin vaitonainen.
        Tapaus tulee julkiseksi jenkkilää myöden.

        On hankalaa tunnustaa tosiasiat, rikokseen syyllisiä on tosi paljon jo Suomessa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oikeuslaitoksen uskottavuus ja tuomarien moraali punnitaan nyt, valta...eli roskamedia on ollut hyvin vaitonainen.
        Tapaus tulee julkiseksi jenkkilää myöden.

        On hankalaa tunnustaa tosiasiat, rikokseen syyllisiä on tosi paljon jo Suomessa.

        Venäjää palvelevat sivustot tekevät tosiaan tiivistä yhteistyötä yli rajojen.

        >rikokseen syyllisiä on tosi paljon jo Suomessa.

        No mitäpä meinaat tälle ongelmallesi tehdä? Istua käsiesi päällä?


      • Anonyymi

        Oikeuslaitos toimii. Asianajajan olisi pitänyt pystyä kertomaan tuo asiakkaalle jo ensi istumalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vauhkala syyttää valtiota ja Fazeria ihmisoikeuksien rikkomisesta koronapassiin liittyvän syrjinnän johdosta. Oikeusjuttu, jossa yksityishenkilö haastaa valtiota asiassa, on tiettävästi ainutlaatuinen maailmassa.

        Ainutlaatuisen idioottimainen. Suomen tartuntatautilain noudattaminen yleisvaaralliseksi luokitellun pandemian aikana ei ole ihmisoikeusrikkomus, vaan perustuslain mukainen toimenpide. Perustuslaissa nimenomaan todetaan, että kansalaisvapauksia on mahdollista rajoittaa poikkeustilanteissa. Asianajajan olisi pitänyt kertoa tämä asiakkaalle välittömästi.


    • Anonyymi

      Afrikka kusee Nato-suomea silmään.

    • Anonyymi

      Liberaali oikeuksia kaikkia mitä voi tehdä niin saa tehdä, kun sovitaan.
      Ihmiset on taloutta varten vaihdettavia muttereita.

      Kanadassa ajetaan uutta ”liberaalia” sananvapauslakia – jopa elinkautinen ”vihapuheesta”! Termin alle on niputettu kaikki sellainen puhe, joka ei erikseen juhlista LGBTQIA+-aatetta sekä monikulttuurisuutta. Irstailu ja häpeälliset teot vapauttaa synnin häpeästä ja paaduttaa mielen psykopaatin tasolle. Se ei ole mielisairautta, vaan yksilöllinen vapautunut persoona tekemään mitä mielipuolisimpia tekoja. BDSM - sopimus - peniksen irti leikkaamista.

      Cancel-kulttuuri (engl. cancel culture) tarkoittaa Internet-aktivismia, jossa tavoitteena on eristää väärinä pidettyjä mielipiteitä esittävä ihminen, asettaa hänet boikottiin ja saada hänet esimerkiksi menettämään työpaikkansa. Tämä tehdään nostamalla henkilö kielteisen huomion kohteeksi puheistaan tai eleistään, jotka määritellään äärimmäisen sopimattomiksi, vaikka kyse ei ole rikoksista. Teot voivat myös olla vuosikymmeniä vanhoja.

    • Anonyymi

      Aloittaja täysin oikeassa. Suomelta oli virhe mennä natoon. Itse asiassa ei ukrainakaan halua natoon , vaan suurin osa ukrainan kansasta haluaa liittyä äiti - venäjään. Ukrainalaiset voivat vain uneksia samoista eduista ja oikeuksista kuin venäjän kansa ; venäjällä on täysin vapaa ja puolueeton media . Venäjällä toimittajan työ on vapaata , media - työntekijä voi venäjällä ilman pelkoa seuraamuksista kertoa mistä tahansa epäkohdista mitä vain havaitsee yhteiskunnassa. Ukrainassa tämä ei ole mahdollista , eikä oikeastaan koko läntisessä maailmassa. Täällä meillä suomessakin joutuu vaikeuksiin jos julkisesti arvostelee vaikkapa nyky hallintoa tai ministereitä.
      Ukrainan kansa on myös todella kyllästynyt jatkuviin poliittisiin tuomiohin heidän eri oikeusasteissa. Se on yksi suuri syy miksi ukrainan kansa ei halua minkään huuhaa- naton jäseneksi, vaan liittyä taas äiti- venäjän syliin , koska ukrainalaiset tietävät että venäjällä ei poliittisia tuomioita anneta koskaan.

      • Anonyymi

        vitsiniekka vauhdissa tuon lajin huumori on täällä jo kaluttu loppuun 😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vitsiniekka vauhdissa tuon lajin huumori on täällä jo kaluttu loppuun 😉

        Mitä sinä tarkoitat !? En laittaisi silkkoja tosiasioita mihinkään vitsi laariin !


      • Anonyymi kirjoitti:

        vitsiniekka vauhdissa tuon lajin huumori on täällä jo kaluttu loppuun 😉

        No ainakin minua jaksoi yhä nakrattaa.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        No ainakin minua jaksoi yhä nakrattaa.

        Melkein ymmärrettävää Suomea ulostat, mutta koitahan pietarin trolli uudelleen👍


    • Anonyymi

      Hävitty on , se on jo selvä asia mutta jokainen "poistettu" örkki on voitto sinällänsä ihmiskunnalle , ja kun joku muu sen hoitaa niin ei väliä mitä maksaa .

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe