Jos jättää Windows XP:ssä DC :n lataamaan jotain, ja kirjautuu ulos siihen käyttäjä valikkoon, ja siinä mun käyttäjänimen alla lukee yksi ohjelma käynnissä. Niin lataako se silti siellä, vaikka olen kirjautunut ulos?
Entä jos joku muu kirjautuu silloin kun minun dc on käynnissä? lataako se siellä taustallakin sitten minun käyttäjässäni?
Entä jos joku muu kirjautuu silloin kun minun dc on käynnissä? lataako se siellä taustallakin sitten minun käyttäjässäni?
Vastaukset 2
Vanhimmat
et oo kirjautunu kokonaan ulos...eli jos siel lukee just 1 ohjelma käynnissä ni sillon se lataa...ja jos joku kirjautuu jollekki muulle käyttäjällä ni sillonkin se lataa.
lataa jos et kirjaudu kokonaan pois eli vaihat käyttäjaa eli juuri siten, että siinä lukee se yksi ohjelma käynissä. jos siinä ei ei lue sitä niin silloin se ei lataa.