Fiesta ST!

Heh

Juupijuu. Tässä kun nyt on Focus ST:täkin joku jo mainostanut, niin mainostetaan sitten tätäkin..

150hp liikuttaa varmasti mukavasti tuon kokoista autoa. Yllättävän nätiksi ne on tuon ST version saaneet. Hintakaan ei ole aivan kammottava. Jos Focus ST:hen vertaa, niin kyllähän tuo hinnanpuolesta menisi tuo Fiesta.

Tuo koko kylläkin vain harmittaa. Yksin tosin kyllä ajelen, enkä juuri siksi tarvisikaan isoa autoa. En tosin tiedä miten tuota turvallisuutta noin pienessä autossa on. Onko siinä juurikaan pelivaraa?

Oletteko Fiesta ST:n omistajat olleet tyytyväisiä? Kamppailen Fiesta ST:n, sekä Focus ST:n kanssa. Focus on kyllä sikamaisen kallis, mutta Fiesta ST:n koko taas ei juuri houkuttaisi...

Kumpaa suosittelisitte? :P

5

1382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fiestan omistaja

      Juu,

      vuosi takana Fiestalla ja nyt on focus tilattu. Täytyy sanoa että ei ollut huono peli fiestakaan mutta turbo koneen virityspotenttiaali alkoi polttelemaan siihen malliin että pakko oli tilata. Meinaan että kesällä ois tarkoitus penkittää 300hv siitä ulos.

      Mutta jos tarvit autoa joka liikkuu ripeästi ja on hinta laatusuhteeltaan kohdallaan niin silloin suosittelen Fiestaa mutta jos meinaat virittää ja haluat isomman auton tuntoa ja parempaa alustaa niin kannattaa panostaa Focukseen.

      Täytyy sanoa kyllä että viisaana olisin pitänyt Fiestan mutta ahdin määrää tahdin....

      • poppi

        minkä laiset poppivehkeet kyseisessä autossa on vakiona??


    • Nordicwind

      Fiesta ST on kertakaikkisen onnistunut tuote. Autolla melko paljon ajaneneena siitä on jäänyt todella hyvä maku joka ajokerran jälkeen.

      Hienot ajo-ominaisuudet yhdistettynä mukavaan tehoon ja siistiin ulkonäköön tekevät autosta todella maukkaan. Ketjuvetoinen konekin povaa pitkää käyttöikää ja Brittein saarilta taitaa löytyä mukava bolt-on virityssarja kyseiseen autoon, jolla tehot nousevat lähemmäksi 200hv, mikä on hyvin tällaiselle vapaastihengittävälle moottorille (harmi kyllä tämä virisarja nostaa tehoja niin, että suomen säänökset jäävät täyttymättä). Turvallisuus tosin on varmasti kunnossa, senverran tukevalta auton rakenteet vaikuttavat.

      Auton paras juttu on kuitenkin mitä todennäköisimmin hinta. Harvassa ovat ne autot jotka samaan hintaan antavat yhtä paljon vastinetta rahalle, jos puhutaan uusista pienistä urheilullisista autoista.

      Jos kysytään kumpaa suosittelisin vastaisin todennäköisesti että Focus ST, mutta vastakkainasettelu on vähän sama kun että pitäisi "valita" mersun Clk:n ja mersun SLR:n välillä. Tarkoitus tällä oli vaan valottaa tilannetta siltä osin, että autot kilpailevat aivan eri sarjoissa. Yksi juttu on tosin varma ja se on, että molemmissa tapauksissa saa vastinetta rahalle.

    • vai kampi

      Mulla on Fiesta ST, jos nyt pitäisi valita Focuksen ja Fiestan välillä, niin varmaan valitsisin Focuksen 2.0 onhan tehot 145hv lähellä Fiestaa ja hintaa vain muutaman tuhat euroa kalliimpi. Mutta pitkällä tähtäimellä Focus on miellyttävämpi ajettava ajatellen alustan toimintaa, Fiestan alusta on ns. maantieliikenteeseen ehkäpä liiankin kova josta johtuen ajosta tulee pompottavaa.

    • Juuh,itselläni kyseinen Fiesta St.
      Kyllä se ihan ripeä on, ns.tilavakin,vaikka ei oo tullut takapenkillä istuttua,mut kavereita on istunut ja ovat kehuneet kovasti,kuiten pieni auto,ni ns.tilavat takapenkit 2 henkilölle.

      Auton suorituskyky ihan "tarpeellinen" Kaupunki ajossa kulutus n.9.2 Litraa ja maantieajossa n.8litraa,perustuu siihen että autossa todella lyhyet vaihdevälit.

      Ja sit tästä "Kilpakumppanista" ST Focuksesta,itse kävin kyseistä autoa ajamassa 2kertaa "koeajo",en tykästynyt,jarrutuksissa meni kuin ajokoira kiimaisena pupun perässä.Mut suorituskyky kohillaan.

      Vastaan mielelläni Fiesta St:kysymyksiin,[email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe