Gynekologin pöydällä

Bebé

Olin kesätöissä vieraalla paikkakunnalla ja tarvitsin uuden ehkäisypillerireseptin. Poikaystäväni oli lähtenyt puoleksi vuodeksi rauhanturvajoukkoihin Kosovoon ja vaikka seksielämäni oli sen takia melko olematonta, päätin kuitenkin varata ajan gynekologille reseptin uusimista varten.

Sain ajan seuraavaksi päiväksi yksityislääkäriasemalta joltain Niemiseltä. Ärsytti vähän mennä vieraan miesgynekologin vastaanotolle, mutta ajattelin homman hoituvan pikaisesti vain reseptin uusimisella.

Odottelin huoneeseen pääsyä lueskelemalla vastaanottohuoneessa naistenlehtiä ja mietin, että oli vähän tyhmää syödä pillereitä, kun seksielämä rajoittui oman käden apuun ja vessan bideesuihkun kylläkin ihanan voimakkaisiin orgasmeihin.

Tutkimushuoneen ovi avautui ja vanhempi mieslääkäri pyysi minut nimeltä sisään. Kättelin mukavan näköistä, joskin jo hieman mahakasta lääkäriä ja istuin hänen pöytänsä viereiselle tuolille. Gynekologi Nieminen istui pöydän taakse ja katsoi papereitansa. "Voit riisua vaatteesi ja kiivetä sitten tuonne tutkimuspöydälle", hän ilmoitti juurikaan minuun edes katsomatta.

Olin vähän hämmästynyt. "Tarvitsisin vain uuden reseptin noihin pillereihin. Olen syönyt niitä jo kolme vuotta, joten eikö sitä reseptiä voisi vain uusia", kysyin hieman kireästi. Ei todellakaan huvittanut mennä pöydälle makaamaan vieraan vanhemman mieslääkärin käpälöitäväksi. Sitä paitsi olin juuri omaksi huvikseni vahannut alapääni aika paljaaksi ja ajatus tuosta sedästä tutkimassa paljasta pilluani tuntui kiusalliselta.

Lääkäri Nieminen katsahti minuun hieman alentuvasti. "Ei niitä lääkereseptejä noin vain voi nuorille naisille jaella. Kyllä tässä on ensin suoritettava perusteellinen alapäätutkimus, jotta voidaan sulkea sairauksien ja tulehdusten mahdollisuus pois", hän sanoi ja nousi odottamaan, että olisin siirtynyt tutkimuspöydälle.

Huokaisin. Ei kai auttanut muu kuin riisua ja kestää tarkastus. En ollut varautunut riisuuntumaan, mutta onneksi päälläni oli vain lyhyt hame, stringit ja kesätoppi. Otin hameen ja stringit pois ja kiipesin tutkimuspöydälle. Lääkäri tuli seisomaan rintojeni kohdalle.

"Otetaanpa tämä yläosakin pois, että pääsen tutkimaan rintasi kunnolla. Rinnat on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin", hän totesi ja auttoi hieman liian omatoimisesti loputkin vaatteeni pois. Tiukan topin alla ei ollut rintaliivejä ja rintani nöpöttivät huoneen kylmästä ilmasta johtuen hieman liian terhakkoina minun maatessani siinä alastomana tutkimuspöydällä.

Lääkäri alkoi tarkastella rintojani pyöritellen ja painellen, mikä sai aikaan sen, että nännini alkoivat kovettua joko kylmän ilman tai pitkäaikaisen kosketuksen puutteesta. Olin vähän nolona, mutta yritin olla näyttämättä sitä.

"Aika nätit nämä sun pienet nännit", lääkäri sanoi yhtäkkiä ja kokeili kovettuneita nännejäni puristellen niitä kevyesti. Olin aika järkyttynyt, mutta jotenkin tutkimus alkoi tuntua ihan mukavalta, niin etten sanonut mitään. Lääkäri siveli vielä kerran rintoja. "Nämä on kyllä oikein hyvässä kunnossa ja reagoi niin kivasti kosketukseen. Katsotaanpas sitten sitä hymykuoppaa siellä jalkojen välissä", hän sanoi ja siirtyi vahauksesta sileää jalkoväliäni kohti.

Ajattelin, että tämä lääkäri oli kyllä aika omituinen, mutta jotenkin hauskalla tavalla sellainen setämäisen pervo.

Makasin jalat levällään tutkimuspöydällä kantapäät rautakannattimissa ja yritin rentoutua tulevaa alapäätarkastusta varten. Lääkärisetä levitti vielä jalkojani hieman ja laittoi sitten kätensä sisäreisilleni.

"No niin, katsotaanpas sitten tänne. Onpas sievä ja siisti pieni syvänne täällä. Hyvin hoidettu ja puhtaan näköinen. Saakos tätä vähän tutkiskella?" hän kysyi myhäillen ja aivan liian innostuneesti ollakseen lääkäri. Hymähdin jotain vastaukseksi ja tunsin paksut sormet pilluaukollani. Lääkäri levitti häpyhuuliani toisella kädellään ja työnsi kaksi sormea sisälleni.

"Tunnustellaanpa sitten vähän tätä kohtua. Miten on, saatko ihan normaalisti orgasmin?" lääkäri kysyi samalla, kun hinkkaili sormiaan pitkin pilluani. En todellakaan tajunnut, miten kysymys liittyi e-pillerireseptiini, mutta tokaisin vastaukseksi nopean "joon" ja yritin olla reagoimatta jo melko kiihottavan tuntuiseen kosketteluun.

"Kokeillaanpa vielä varmuuden vuoksi", lääkäri sanoi samalla, kun levitti häpyhuuliani ja alkoi hieroa klitoristani.

Siinä vaiheessa meinasin pompata pöydältä ylös, mutta lääkärisetäni vain hymyili ja jatkoi klitorikseni kiihottamista. "Rentoudu ja anna itsesi nauttia", hän kehotti aika härskisti hymyillen.

Lääkärisetä taisi nauttia paljaan pimppini hieromisesta ja työnsi sormiaan pillunseinämään ja G-pisteeseeni yhä tehokkaammin. Hän kumartui vielä hieman ja nuoli turvonnutta klitoristani paksulla kielellään. Se tuntui niin kiihottavalta, että en jaksanut välittää ja annoin siinä pöydällä lääkärin hieroa ja nuolla itseni ihanaan pulppuavaan orgasmiin.

Orgasmi oli mahtava enkä sen jälkinautinnossa huomannut, kuinka lääkärisetä oli kaatanut liukastevoidetta sormilleen ja alkoi nyt hipelöidä pyllyäni.

"Tarkistetaanpa vielä peräaukko. Vagina tuntuisi olevan todella hyvässä ja tiukassa kunnossa. Mitenkähän on pepun laita", hän sanoi ja työnsi voiteesta liukasta sormea pyllyyni. Aloin hieman hermostua, mutta en viitsinyt enää alkaa kyseenalaistaa epäammattimaista mutta aika mukavaksi osoittautunutta tutkimusta.

Lääkäri veteli jo paria sormea pyllyyni ja alkoi toisella kädellä availla housujensa nappeja. "Kyllä tämä vaatii nyt perinpohjaisen tupatarkastuksen", hän ähisi ja kaivoi housuista isoa kyrpää esille.

Lääkäri hipelöi edelleen kutkuttavasti peppuani toisella kädellä ja levitti häpyhuuliani toisella kädellään. "Katsotaanpa, miten tämä pillu pitää kunnon toiminnasta", hän myhäili ja työntyi kovana suoraan avoimena punottavaan pilluuni.

Tilanne oli todella kiihottava ja ihanan perverssi. Annoin lääkärisedän panna minua siinä tutkimuspöydällä jalat kannattimissa. Aloin nauttia tilanteesta yhä enemmän ja lääkäri Nieminen sen kun kiihdytti kyrpänsä survomista tykyttävään pilluuni. Hän alkoi kiihottaa klitoristani peukalollaan ja rynkytti samalla kyrpää sisääni uudelleen ja uudelleen. Huohotin kiihottuneena samalla, kun pimppini alkoi kouristella kihelmöivän orgasmin kourissa. Tämä lääkäri todella tunsi tutkimuskohteensa!

Juuri kun olin lauennut koko pillullani, lääkäri Nieminen veti kyrpänsä sykkivästä jalkovälistäni, hieraisi siihen juoksevaa liukastetta ja työnsi sen vielä voiteesta kiiltävään pyllynreikääni. Kiljaisin kivusta, kun iso kyrpä työntyi tarjolla olevaan peppuuni ja Nieminen alkoi nautinnosta ähisten työntyä peräreikääni. Yritin saada lääkärisetää irti itsestäni, mutta hän oli selvästikin löytänyt mieleiselleen aukolle eikä aikonut todellakaan lopettaa.

"Nyt saat, tyttö, vielä kunnon kyydit kireään peppuusi... Aaah, tämä se vasta on ihanaa!" pervolääkärini ähisi ja pani minua hillittömästi perseeseen. Hän työnsi itseään pari viimeistä kertaa mylvien ja laukesi vihdoin kireään peppuuni.

Kömmin äkkiä tutkimuspöydältä alas, kaappasin vaatteeni mukaan ja painuin käytävän vessaan pukemaan. En viitsinyt jäädä enää odottamaan reseptiäni, mutta ajattelin, että saattaisin tulla hakemaan sitä joku toinen päivä. Sen verran mukavaa lääkärisedän tutkimuspöydällä kuitenkin oli ollut.

29

93695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sopiva teksti

      tälle sivulle? Unet ei kuulu tänne.

      • tuo oli

        loistava teksti ja kuului juuri tänne!! Kiitos!


    • Sara

      Uskomatonta, että jollain on ihan samanlainen fantasia kuin minulla :) Lisää tällaisia.

      • Hani*

        Niinpä! Musta tuntui kans samalta, miten jollain voi olla just samanlainen fantasia!...tää oli tosi kiihottava. :)
        Tulin varmaan puolessa minuutissa tätä lukiessani.


      • 20vtyttönen

        Sama täällä! :) ihan uskomaton tarina, kumpa joskus kävis omalla kohdalla tollanen nautinto ;)


      • Minä voin tulla kanssasi leikkimään gynekologi leikkejä😘


    • jussipussi

      Kukapa ei haluaisi olla tuo lääkäri...nam

    • anna mulle

      ihan paras. parempi ois ollu vielä jos lääkäri ois ollu hottis. jatkoa toivotaan

      • gynejä

        Ois ihana mennä lääkäriin uusiin reseptiä, jos siellä ois tollasia lääkäreitä....


      • Normaali ihminen
        gynejä kirjoitti:

        Ois ihana mennä lääkäriin uusiin reseptiä, jos siellä ois tollasia lääkäreitä....

        En kyllä henkilökohtaisesti voisi kuvitella mitään kammottavampaa, kuin että lääkäri, jonka luottaa hoitavan sinua asiallisesti kävis tolla lailla lupaa kysymättä kävis käsiksi...


    • mikä lääkäri

      yövuorossa valvoneena luin ton juttus ja kiihotuis siitä ihan älyttömästi..huh..tollaselle lääkärille kun pääsis;)

    • Tyydytetty

      Kiitän. Toi iloa iltaan, setämies-tarinoita lisää! ;)

      • ihan...

        "Kyllä tämä vaatii nyt perinpohjaisen tupatarkastuksen"
        nuo lauseet ;=D mua nauratti koko tarina! heh heh heh heeeeeeeeeeeeee!!!!


    • matti g

      moi!

      Tämä oli hyvä. Vähän kuin se kyltymätön tyttöystävä-sarja. tykkään taarinoista, missä nainen on antaa kelle vaan kun haluaa munaa.

    • Nainen ja dildo

      Jotain humoristista tuossa suoraviivaisuudessa kyllä oli tupatarkastuksineen, mutta kiihotti kyllä kovasti, mua kiihottaa tarinoissa enemmän mahakkaat pervot setämiehet kuin hottikset.

    • -Nylkynen-

      Tosiaankin ihan luettava, mutta oudksutti, et panon. itse olisin tyytynyt varmaankin kaikkeen muuhun, mutta ei se pilaa ollenkaan tarinaa. Mielenkiintoisen värikäs. Loppua olisi voinut hioa, ihan kun kirjoittajalle olisi tullut lopussa kiire.

      "Kömmin äkkiä tutkimuspöydältä alas, kaappasin vaatteeni mukaan ja painuin käytävän vessaan pukemaan. En viitsinyt jäädä enää odottamaan reseptiäni, mutta ajattelin, että saattaisin tulla hakemaan sitä joku toinen päivä. Sen verran mukavaa lääkärisedän tutkimuspöydällä kuitenkin oli ollut."

      Paremmin, ikaankuin kiitoksena leku olisi antanut reseptin jne... Voi miettiä, miten muotoilisi tuon lopun uusiksi. Mutta muutoin ihan mukiinmenevä tarina.

      • pulumies

        jos se leku ois antanu sen reseptin jnejne sillon toi tarina ois nuukahtanu aika pahasti ja toi loppu minkä kirjottaja oli tehny sai sellase fiilikse aikaa et ''koska jatkoo tähä?'' (;


    • gynekammo

      Nyt en ainakaan mene ikinä gynelle!

    • tai ei

      tohtori tais unohtaa EHKÄISYN tai sit sitä ei mainittu tunnelman tappamiseksi...

    • sannii

      Pitääkin mennä varaamaan aika gynekologille: ) Mulla myös tällänen fantasia, kumpa tollasia ois oikeesti.

      • naisen klinik

        Hei

        klinikalla on tutkimuspöytä mistä löytyy nämä kaikki sekä myös instrumenttejä..., pääset nauttimaan myös täydellisestä tutkimuksesta luottamus.
        Mikä alkaa esim: riisut sermin takana puet yllesi tutkimuspaitdan korvien tutkimisesta, rintojen tutkiminen ja imulaitteen imu rintoihin siitä sirrytään alapäähän hitaasti ja rauhallisesti. esim: klitoris tarkastus testit, hupun venytys, ruiskeella peräruiske kaikki tutkimukset tehdään tutkimuspöydällä kädet ja jalat sidottuna telineisiin.
        Siihen vielä kiinnitys jalkojen ympäri, voit vain nauttia klinikan tutkimuksesta.

        Klinik luottamus 100%
        [email protected]


    • Ehkä uroligienkin pitäisi olla naisia.

    • Soili82

      Tuollaista tapahtuu, mutta siitä ei kerrota julkisesti. Naiset käy huoraamassa mieslääkäreillä. Ällöttäviä ovat tuollaiset perseenjakajat.

    • rakastunut-90

      huh minun piti naida kolmesti putkeen naistani sen lukiessa tätä ääneen

    • Nammmm

      Sain orgasmin kuin luin tuon:D olisipa tuollaisia lääkäreitä.

    • Anonyymi

      Iha mahtavaa tekstiä lisää tämmösiä tänne😍

    • Anonyymi

      Sairas raukka tämän kirjoittaja. Häpeä itseäsi jos osaat! Lääkkeet ei auta psykopatiaan.

      • Anonyymi

        Idiootti. Miksi luuhaat täällä??


    • Anonyymi

      Hyvä juttu ja hyvin kirjoitettu.

    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe