Otetaan kaikki mukaan mikä kuuluu lomaan.Piruako sitä jotain kuollutta kissaa jyrsii kun voi pistellä kunnon pihviä.Eli ajatuksena pysyä terveenä koko loman,lisäks kunnon safkat,kun itse tekee omista värkeistä.Ne jotka haluaa järsiä paikallisia keksintöjä järsikööt ja huutakoot ,kyl oli härkä erikoisen makusta.ja hyvää.Kameliahan se pääosin on.
Näytetään suomalaista
15
769
Vastaukset
- asiaa se
nyt tuli asiaa kerrankin.
- 2007
En kyllä omia värkkejä lähtisi jyrsimään. Kamelikin käy jos muuta ei ole.
Aloittajakin on käynyt syömässä alkaneen uuden vuoden 2007 kunniaksi ihan pihvin.
- Hyvin maustettuna
Syötävää ja loppuviimeksi ihan hyvää.Afrikasta tuota varmaan tulee,olisko marokosta.Toivotaan ettei kylmä ketju ole katkennut montaa kertaa.
- höpö höpö
sillä rotan lihaa se on ja iekä tarvitse tuoda mistään...niitä on joka paikassa ja pataan vaan ja suomipoika syö ja maksaa ja juo....
- Sonneja ei näy
höpö höpö kirjoitti:
sillä rotan lihaa se on ja iekä tarvitse tuoda mistään...niitä on joka paikassa ja pataan vaan ja suomipoika syö ja maksaa ja juo....
Misään,eli sieltä ostetaan mistä halvimmalla jne.
- kannataa maistaa
Kanarian ravintoloissa tarjolla oleva liha on tietääkseni tuontilihaa, mutta ihan laadukasta.
Kalaruuat ovat taatusti paikallisia ja niitä kannattaa maistella. Rape, Lenguando, Sama ja niin edelleen. Samoin äyriäiset ovat paikallista herkkua. Kani- ja kanaruuat kanarialaisittain ihan parasta herkkua. Samoin kanarialaiset keitot ja pikkunälkään tapakset.
Mitä järkeä on siirtää kotikeittiö kanarialaiseen hotellihuoneeseen, jos voi mennä valmiiseen pöytään nauttimaan paikallisista antimista. Jos lihan syönti hirvittää, pakkoko sitä on popsia. Vaihtoehtoja löytyy. Minä nyt en punaista lihaa syö muutenkaan, että ongelma laatuasioiden kanssa ei ole ajankohtainen.
Kiinalaisten buffetit on laadukkaita ja edullisia, esim. Cruzin Dragon de Orossa hintaan 5,80 saa mahtavan aterian.
Hyvää matkaa hotellikeittiöön, siellä se loma menee mukavasti!- ookke-kara
Liha tuodaan pää-asiassa Etelä-Amerikasta, Argentiina on suurin ja kuuluisin lihankasvattaja, liha on hieman erilaista kuin suomalainen, kymmenen kertaa poikinut lehmänkanttura, sitä vaan mukaan kanarialle ja lenkkiä, on vihanneskin omasta takaa. Muutama jalostajan hernekeitto purkki vielä mukaan, niin avot siitä ei ruoka enää parane. Todellinen reissaaja ottaa vielä kilju värkitkin mukaan, kolmessa päivässä on "poika" jo juotavaa, pitäkööt paikalliset viinilitkunsa suomipoika ei niihin sorru. Onneksi joissakin lomakohteissa on näitä suomi-kuppiloita, saa ehtaa kotimaista keskiketterää. Parasta on kuitenkin pysytellä kotimaassa, voi istua tietsikan vieressä ja tehdä virtuaalimatkaa, HK-sinistä ja Turun sinappia on vieressä, ja pullo Karhua(olen porilainen), vaimo rakas käy välillä hakemassa täydennystä, ettei eväs lopu kesken "matkaa".
- edellinen kirjoittaja
ookke-kara kirjoitti:
Liha tuodaan pää-asiassa Etelä-Amerikasta, Argentiina on suurin ja kuuluisin lihankasvattaja, liha on hieman erilaista kuin suomalainen, kymmenen kertaa poikinut lehmänkanttura, sitä vaan mukaan kanarialle ja lenkkiä, on vihanneskin omasta takaa. Muutama jalostajan hernekeitto purkki vielä mukaan, niin avot siitä ei ruoka enää parane. Todellinen reissaaja ottaa vielä kilju värkitkin mukaan, kolmessa päivässä on "poika" jo juotavaa, pitäkööt paikalliset viinilitkunsa suomipoika ei niihin sorru. Onneksi joissakin lomakohteissa on näitä suomi-kuppiloita, saa ehtaa kotimaista keskiketterää. Parasta on kuitenkin pysytellä kotimaassa, voi istua tietsikan vieressä ja tehdä virtuaalimatkaa, HK-sinistä ja Turun sinappia on vieressä, ja pullo Karhua(olen porilainen), vaimo rakas käy välillä hakemassa täydennystä, ettei eväs lopu kesken "matkaa".
Sinne on taas tarkoitus suunnistaa kesäkauden aloitukseen viimeistään Vapun tienoilla. Ollaan kesäasukkaina Preiviikissä ja ikävä tiluksille on jo kova. Meren tuoksu tuntuu jo nenässä tätä kirjoittaessa..
- luineen pataan
Voi näyttää suomalaisesta epäilyttävältä, kun täällä syödään kariniemen valmiita fileitä.
Lihaa tosin näissä kaneissa ei paljoa ole.
Espanjahan on pihvi maa. Olen saanut hyvää härän filettä siellä ja porsaanliha on mielestäni parempaa kuin Suomessa, pitää olla tietenkin ihan kypsää.- viimeinen.asiakas
Kyllä kanariallakin lihaa tuotetaan ja ihan samanlainen sika se siellä kasvaa kuin suomessakin. Paikallisia ravintoloita kannattaa suosia suomalaisten ökypaikkojen sijaan. Olimme kerran kuparipannussa syömässä ja vasta jälkeenpäin tajusimme että liharuoat maksoivat kuparipannussa viisi kertaa sen mitä paikallisten herkullisissa liharavintoloissa. Lisäksi juomat olivat noin 5 kertaa kalliimpia kuin paikallisten viihtyisissä ravintoloissa
- vai.pihvimaa20
Kyllä suomalainen ruoka vaan on hyvää!
- Toluca
Juu ja vanhat ketjut paljastaa monta asiaa!
Missähän lienee kovasanainen ookke-karakin?
Aallonmurtajassa??
- VirallinenValvoja
Ja taas...2007...
- SuomalainenKameli
Kamelin liha on tosi hyvää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Uskallatko katsoa pitkään silmiin
kaivattuasi, jos olette samassa tilassa? Alkaako sydän jyskyttää, jos katseet jumittuvat? Pelkäätkö ulkopuolisten huomaa712705- 552657
Uskallanko vielä kaivata sinua?
Siitä on niin kauan aikaa. Harmi, kun kaikki meni niin kuin meni. Elämässä oli aika raskasta silloin, ja näen sen sinun162066- 401999
- 491974
Jani Mäkelä ihmettelee työministeri Satosen matkaa Aasiaan hoitajia rektyroimiseksi sieltä Suomeen.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfba6abc-f871-4ce2-b327-41aa5819934c Kokoomus on lähtenyt omin päin ilman hallitus2751944Hymyilyttää
Kun mietin, että kun vielä kohdataan, niin nauretaan tälle meidän palstasuhteelle 😅. Ihanaa päivää sulle mies. Olet mi211261- 371076
Missä meetwursti on keksitty?
Tapasin hiljattain erikoisen rouvan Prisman leikkelehyllyjen välissä pälyilemässä. Kun tulin kohdalle, rouva alkoi raivo01010Aamun Trump
"DR: Trumpin väki lahjoi kodittomia grönlantilaisia esittämään Trump-faneja" Sillä lailla.95966