Näytetään suomalaista

Elintasoo

Otetaan kaikki mukaan mikä kuuluu lomaan.Piruako sitä jotain kuollutta kissaa jyrsii kun voi pistellä kunnon pihviä.Eli ajatuksena pysyä terveenä koko loman,lisäks kunnon safkat,kun itse tekee omista värkeistä.Ne jotka haluaa järsiä paikallisia keksintöjä järsikööt ja huutakoot ,kyl oli härkä erikoisen makusta.ja hyvää.Kameliahan se pääosin on.

15

785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiaa se

      nyt tuli asiaa kerrankin.

      • 2007

        En kyllä omia värkkejä lähtisi jyrsimään. Kamelikin käy jos muuta ei ole.
        Aloittajakin on käynyt syömässä alkaneen uuden vuoden 2007 kunniaksi ihan pihvin.


    • Hyvin maustettuna

      Syötävää ja loppuviimeksi ihan hyvää.Afrikasta tuota varmaan tulee,olisko marokosta.Toivotaan ettei kylmä ketju ole katkennut montaa kertaa.

      • höpö höpö

        sillä rotan lihaa se on ja iekä tarvitse tuoda mistään...niitä on joka paikassa ja pataan vaan ja suomipoika syö ja maksaa ja juo....


      • Sonneja ei näy
        höpö höpö kirjoitti:

        sillä rotan lihaa se on ja iekä tarvitse tuoda mistään...niitä on joka paikassa ja pataan vaan ja suomipoika syö ja maksaa ja juo....

        Misään,eli sieltä ostetaan mistä halvimmalla jne.


    • kannataa maistaa

      Kanarian ravintoloissa tarjolla oleva liha on tietääkseni tuontilihaa, mutta ihan laadukasta.
      Kalaruuat ovat taatusti paikallisia ja niitä kannattaa maistella. Rape, Lenguando, Sama ja niin edelleen. Samoin äyriäiset ovat paikallista herkkua. Kani- ja kanaruuat kanarialaisittain ihan parasta herkkua. Samoin kanarialaiset keitot ja pikkunälkään tapakset.

      Mitä järkeä on siirtää kotikeittiö kanarialaiseen hotellihuoneeseen, jos voi mennä valmiiseen pöytään nauttimaan paikallisista antimista. Jos lihan syönti hirvittää, pakkoko sitä on popsia. Vaihtoehtoja löytyy. Minä nyt en punaista lihaa syö muutenkaan, että ongelma laatuasioiden kanssa ei ole ajankohtainen.

      Kiinalaisten buffetit on laadukkaita ja edullisia, esim. Cruzin Dragon de Orossa hintaan 5,80 saa mahtavan aterian.

      Hyvää matkaa hotellikeittiöön, siellä se loma menee mukavasti!

      • ookke-kara

        Liha tuodaan pää-asiassa Etelä-Amerikasta, Argentiina on suurin ja kuuluisin lihankasvattaja, liha on hieman erilaista kuin suomalainen, kymmenen kertaa poikinut lehmänkanttura, sitä vaan mukaan kanarialle ja lenkkiä, on vihanneskin omasta takaa. Muutama jalostajan hernekeitto purkki vielä mukaan, niin avot siitä ei ruoka enää parane. Todellinen reissaaja ottaa vielä kilju värkitkin mukaan, kolmessa päivässä on "poika" jo juotavaa, pitäkööt paikalliset viinilitkunsa suomipoika ei niihin sorru. Onneksi joissakin lomakohteissa on näitä suomi-kuppiloita, saa ehtaa kotimaista keskiketterää. Parasta on kuitenkin pysytellä kotimaassa, voi istua tietsikan vieressä ja tehdä virtuaalimatkaa, HK-sinistä ja Turun sinappia on vieressä, ja pullo Karhua(olen porilainen), vaimo rakas käy välillä hakemassa täydennystä, ettei eväs lopu kesken "matkaa".


      • edellinen kirjoittaja
        ookke-kara kirjoitti:

        Liha tuodaan pää-asiassa Etelä-Amerikasta, Argentiina on suurin ja kuuluisin lihankasvattaja, liha on hieman erilaista kuin suomalainen, kymmenen kertaa poikinut lehmänkanttura, sitä vaan mukaan kanarialle ja lenkkiä, on vihanneskin omasta takaa. Muutama jalostajan hernekeitto purkki vielä mukaan, niin avot siitä ei ruoka enää parane. Todellinen reissaaja ottaa vielä kilju värkitkin mukaan, kolmessa päivässä on "poika" jo juotavaa, pitäkööt paikalliset viinilitkunsa suomipoika ei niihin sorru. Onneksi joissakin lomakohteissa on näitä suomi-kuppiloita, saa ehtaa kotimaista keskiketterää. Parasta on kuitenkin pysytellä kotimaassa, voi istua tietsikan vieressä ja tehdä virtuaalimatkaa, HK-sinistä ja Turun sinappia on vieressä, ja pullo Karhua(olen porilainen), vaimo rakas käy välillä hakemassa täydennystä, ettei eväs lopu kesken "matkaa".

        Sinne on taas tarkoitus suunnistaa kesäkauden aloitukseen viimeistään Vapun tienoilla. Ollaan kesäasukkaina Preiviikissä ja ikävä tiluksille on jo kova. Meren tuoksu tuntuu jo nenässä tätä kirjoittaessa..


    • luineen pataan

      Voi näyttää suomalaisesta epäilyttävältä, kun täällä syödään kariniemen valmiita fileitä.
      Lihaa tosin näissä kaneissa ei paljoa ole.
      Espanjahan on pihvi maa. Olen saanut hyvää härän filettä siellä ja porsaanliha on mielestäni parempaa kuin Suomessa, pitää olla tietenkin ihan kypsää.

      • viimeinen.asiakas

        Kyllä kanariallakin lihaa tuotetaan ja ihan samanlainen sika se siellä kasvaa kuin suomessakin. Paikallisia ravintoloita kannattaa suosia suomalaisten ökypaikkojen sijaan. Olimme kerran kuparipannussa syömässä ja vasta jälkeenpäin tajusimme että liharuoat maksoivat kuparipannussa viisi kertaa sen mitä paikallisten herkullisissa liharavintoloissa. Lisäksi juomat olivat noin 5 kertaa kalliimpia kuin paikallisten viihtyisissä ravintoloissa


    • vai.pihvimaa20

      Kyllä suomalainen ruoka vaan on hyvää!

      • Toluca

        Juu ja vanhat ketjut paljastaa monta asiaa!
        Missähän lienee kovasanainen ookke-karakin?


    • Aallonmurtajassa??

    • VirallinenValvoja

      Ja taas...2007...

    • SuomalainenKameli

      Kamelin liha on tosi hyvää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Näin kun katsoit salaa ja

      Hymyilit sieltä kaukaa 😍☺️ mutta hämmennyin ja tilanne oli niin nopeaa ohi etten oikeen kerennyt mukaan 😢 säteilit ku
      Ikävä
      63
      5032
    2. Katu täyttyy...

      Hei, oli pakko laittaa vielä tää. Huomaan että olet suuttunut. Minähän sanoin että poistun, olit paikalla. Olin pettynyt
      Ikävä
      36
      2289
    3. Povipommi, ex-Playboy-malli Susanna Penttilä avoimena - Paljastaa suhteestaan miehiin: "Olen..."

      No nyt! Susanna Penttilä on OnlyFans-vaikuttaja ja yrittäjä sekä yksi uuden Petolliset-kauden kisaajista. Onpa 53-vuoti
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      2190
    4. Kuvaa yhdellä sanalla meidän välejä tällä hetkellä

      Vastaa kuin vastaisit Hänelle.
      Ikävä
      222
      2163
    5. Ympäristötuhoministeri Multala: "Olin humalassa"

      Ruisrockin rokkimimmi myöntää: https://www.is.fi/politiikka/art-2000011407835.html Nämä ministerikuvatukset saavat ilm
      Maailman menoa
      218
      1383
    6. Korjaa toki jos...

      Koet että ymmärsin sinut kuitenkin aivan väärin. Jännittäminen on täyttä puppua kun et muitakaan miehiä näköjään jännitä
      Ikävä
      19
      1324
    7. Joko luovutat

      Mun suhteen?
      Ikävä
      89
      976
    8. Taas joku junan alle

      Piltolan tasoristeyksessä: https://www.tilannehuone.fi/ Uutinen Iltalehdessä, Iltasanomissa, MTV:llä, Ylellä jne. Jossai
      Loimaa
      47
      953
    9. Jalat alta

      Multa kun veit 😎 👘 🦵🦵🤏
      Ikävä
      66
      897
    10. Harmittaa...Lampsiinjoen sillat

      Tulva vei toisen ja toinenkin hajosi. Mielellään korjaisin molemmat, mutta ei ole resursseja siihen hommaan. Ikää jo 72v
      Imatra
      12
      879
    Aihe