Synttärilahja

Tiina-1988

Hei

Kerron teille viikko sitten näkemästäni unesta, jonka jälkeen en ole pystynyt mitään muuta ajattelemaankaan. Olen täyttämässä 19 ja unessa poikakaverini antoi minulle todella odottamattoman lahjan.

Olin sopinut, että Jarkko hakee minut kolmelta juhlimaan synttäreitäni. Ohjelma jäi Jarkon mietittäväksi. Kun Jarkko sitten saapui viittä vaille, en ollut ihan vielä valmis. Jarkko sitoi silmäni ja sanoi, että olen tarpeeksi valmis. Hän talutti minut autoon istumaan ja matkalla kuiskasi korvaani ”Jos haluat että lahja loppuu, sano ”rakkaus”, muuten, nauti”. Istuin nyt takapenkillä side silmilläni, rintaliiveissä ja hameessa. Vatsaani nipisteli ja pulssini oli varmasti koholla. Autoon nousi matkalla muitakin ihmisiä. Pysähdyimme neljästi, mutta kukaan ei puhunut mitään.

Tunsin pian kuinka kaarroimme hiekkatielle ja nopeus laski. Hengitykseni kiihtyi ja tunsin olevani todella levoton. Sitten pysähdyimme ja auton ovi aukeni. Raikas ilma tunkeutui autoon ja siveli paljaita varpaitani. Sitten käteeni tartuttiin ja minut vietiin autosta ulos ja taas sisään rakennukseen, joka tuoksui puhtaalle pellavalle. Kuulin nyt Jarkon äänen ensimmäistä kertaa ainakin tuntiin. Hän käski minun seistä paikallani ja olla hiljaa. Kuului paljon askelia ympärilläni.

Jarkko talutti minut seuraavaksi toiseen huoneeseen. ”Edessäsi on sänky. Menet sille polvillesi ja riisut hameesi, liivisi ja pikkuhoususi. Me naimme sinua kaikki. Joskus naimme vuorotellen, joskus yhdessä, mutta aina sinulta kysymättä. Meillä ei ole kortsuja, kaikki kävivät testissä. Muista rakkaus ja nauti.” Jarkko riisui siteen silmiltäni ja lähti. Jäin alasti polvilleni peppu ovelle päin. Odotin joitakin minuutteja kunnes ovi aukeni. Sisään tuli kolme nuorta miestä. He olivat kaikki Jarkon kavereita, mutten tuntenut ketään erityisen hyvin.

Yksi heistä meni taakseni ja alkoi nuolla minua. Kieli liikkui vikkelästi pillullani ja pepullani. Se tuntui mielettömän kiihottavalta, koska tiesin, että tulen kokemaan jotakin aivan uskomatonta. Toinen miehistä tuli eteeni ja riisui housunsa. Hänen kalunsa oli jo lähes täysin kova kun hän työnsi sen suuhuni. Kolmas mies katseli meitä. Hän oli erittäin komea ja lihaksikas. Minua nuollut mies kaivoi kaluaan esiin ja kosketteli samalla minua sormillaan. Hän työntyi minuun rajusti yhdellä työnnöllä ja tarttui samalla lujasti hiuksiini. Silloin edessäni oleva mies jota olin kovasti imenyt tuli suuhuni. Minun suuni täyttyi spermasta ja mies käski minun niellä sen. Minua nainut mies alkoi tulla ja laukesi sisääni huutaen. Seuraavat saapuivat heti ja jo kovana ollut poikakaverini työntyi sisääni. Olin liukas spermasta ja omista eritteistäni. Jarkko nai lujaa ja läiski pakaroitani. Pilluni tuoksui ja maistui kuulemma hyvältä kun sinne on tultu. Ihmettelin silti kun Jarkko alkoi nuolla spermaista pilluani. Hän tuli sitten suutelemaan minua. Jarkon kieli maistui todellakin kiimalta. Korvissani humisi. Huomasin tarkkailijan riisuneen itsensä. Katsoin tietenkin heti hänen kaluaan. Se oli valtava. Vedin syvään henkeä. Halusin sitä niin.

Oli jo yö. Minua oli naitu tunteja tauotta ja tunsin oloni todella naiduksi, oikeastaan tunsin, että minut oli revitty kappaleiksi. Pilluni oli todella kipeä. Pojat päättivät järjestää kilpailun. Se joka tulee nopeimmin minun ottaessa suihin saa korkata peppuaukkoni. Vastustelin, mutta Jarkko hiljensi minut tunkemalla kalunsa suuhuni. Kun miehet olivat tehneet suorituksensa, oli jäljellä enää tarkkailija, joka ei ollut vielä koskenutkaan minuun. Hänen kalunsa oli juuri niin mahtava kuin olin kuvitellutkin: paksu, pitkä ja kova. Voitte kuvitella että tein parhaani, muttei lopulta ollut vaikeaakaan tehdä miehestä voittajaa, hänhän ei vielä ollut tullut. Jumalaton lasti täytti suuni ja valui suupielistänikin. Katsoin häntä anoen. Hän työnsi sormen suuhuni ja nappasi spermaa. Sitä hän sitten siveli peppureiälleni ja lisäksi kaatoi päälle vähän kasviöljyä. Se toimi, olin liukas.

Mies asettui sitten taakseni ja siveli myös kalulleen öljyä. Hiljalleen hän työnsi sen särkevään suoleeni. Ynisin hiljaa ja yritin kestää kipua. Onneksi siihen kuitenkin sisältyi järjetön määrä nautintoa, joka voitti kivun minä päivänä tahansa. Miehen kalusta tuli puolijumalani. Se takoi minua ennennäkemättömällä voimalla. Silmäni sumenivat, mutta näin edessäni puolentusinaa miestä huutamassa ja kannustamassa. He kaikki runkkasivat siinä edessäni. Imin yhtä kerrallaan ja kohta ensimmäiset alkoivatkin jo laueta. Jokainen joka laukesi, tunki kalunsa syvälle suuhuni nieluun asti ja sai minut yskimään ja yökkäilemään. Silmäni vuotivat ja toivoin jo kaiken loppuvan kunnes aistin miehen pepussani olevan lähellä. Hän tuli vielä hetkeksi eteeni ja työnsi kalunsa pepustani suuhuni. Se ei maistunut niin pahalta kuin olisin kuvitellut, ja kiihotuin entisestäni. Sitten mies palasi anukseni kimppuun ja porautui sisääni. Sitten hän laukesi huutaen sisääni. Sperma valui pepustani uloskin, ja hieroin sitä itseeni.

Miehet jättivät minut yksin sängylle ja menivät pesulle. Palattuaan Jarkko ilmoitti, että voisin nyt ottaa viiden tunnin unet. Aamulla saisin luvan vastustella. Otamme sinut väkisin. Muista ”rakkaus”.

Unen jälkeen olen ollut levoton 24/7. Pitäisiköhän kertoa Jarkolle unesta.

6

10288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on rakkautta

      Etpä tiedä lapsikulta maailmasta vielä mitään, jos tuo on haaveesi.

      • Tiina-1988

        Rakkaus oli turvasana. Rakkaus pelastaa, tiedäthän. En tietenkään yritä väittää että uneni kuvaisi rakkautta.

        Tiedän maailmasta paljonkin, ja tytöttely on ikiaikainen tapa väheksyä naista ja hänen unelmiaan. Pelkäätköhän sinä kaltaisiani seksuaalisesti avoimia ja vahvoja nuoria naisia.


      • Jokuukko
        Tiina-1988 kirjoitti:

        Rakkaus oli turvasana. Rakkaus pelastaa, tiedäthän. En tietenkään yritä väittää että uneni kuvaisi rakkautta.

        Tiedän maailmasta paljonkin, ja tytöttely on ikiaikainen tapa väheksyä naista ja hänen unelmiaan. Pelkäätköhän sinä kaltaisiani seksuaalisesti avoimia ja vahvoja nuoria naisia.

        ..on fantasioita :) Jokaisella niitä varmasti on ainakin joskus. Ja yleensä ne on kivoja vaan ajatusten tasolla. Mut en sinuna ehkä kertois sun miehelle. Saattaa olla et hän vaan turhaan ahdistuis ja tulis vainoharhaiseks :( Parempi ku haet vaan pornokaupast luvattoman ison dildon ja sit leikit et se on se lihaksikas, isovehkeinen mies... ;)


      • Tiina-1988 kirjoitti:

        Rakkaus oli turvasana. Rakkaus pelastaa, tiedäthän. En tietenkään yritä väittää että uneni kuvaisi rakkautta.

        Tiedän maailmasta paljonkin, ja tytöttely on ikiaikainen tapa väheksyä naista ja hänen unelmiaan. Pelkäätköhän sinä kaltaisiani seksuaalisesti avoimia ja vahvoja nuoria naisia.

        Sitä vaan ihmettelen, että miksi "seksuaalisesti avoimet, vahvat nuoret naiset" haluavat tulla raiskatuksi tai edes fantasioivat siitä?

        Näitä palstoja selaillessa törmää ihmeen usein nimenomaan nuorten naisten kirjoittamiin raiskausfantasioihin, mikä näin miehenä tuntuu jotenkin oudolta ja ristiriitaiselta.


    • tarina!

      Minusta tarinasi oli aivan erinomainen! Uskomattomia urpoja täällä liikkuu moralisoimassa. Menisivät kotiinsa sinne jehovien tai muiden hörhöjen sivuille vaihtamaan kaalisoppareseptejä. Täällä on turha vikistä.

      Kuten sanottu, fantasiat ovat fantasioita ja ainakin minun kullini sait todella kovaksi. Olet hyvä kirjoittamaan ja mielikuvituksesi on sinulle taatusti suureksi iloksi. Älä välitä valittajista; tattiotsaisia, ahdistuneita pikkusieluja.

      Fantasiat ovat fantasioita. Tietenkään naiset eivät oikeasti halua tulla raiskatuksi vaikka monet siitä fantasioivatkin.

      Otan pikkusen osan fantasiastasi ja liitän siihen vähän omaani. Tänä iltana mielikuvituksessani olen se viimeinen mies ja liukastan himokkaan sarveni vieraalla spermalla ja kasviöljyllä - jos sallit ;) Aamulla en ole mukana siinä väkisin otettaessa. Minä haluan naiseni vapaaehtoisena ja täydellisesti antautuvana, himokkaan alistuneena. Kipua ja nautintoa..

      • Jokuukko

        Ennen ku täällä haukut toisten kommentteja niin kandee ehkä lukea ne ;) Ku en mielestäni missään kohtaa haukkunu ko. kirjoitelmaa! Munkin mielestä se oli tän palstan tasoon nähden tosi hyvä :) Mä niinku lähinnä kommentoin tota "pitäiskö kertoo miehelle" -kohtaa. Anyway...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe