Ihmeellistä (S/M, G, jatkoa!)

Sinipiika

Title: Ihmeellistä (toinen osa)
Author: Sinipiika
Rating: G
Pairing: Sibylla/Minerva
Warnings: Femslash
Disclaimer: Minä en omista mitään... paitsi oudon mielikuvituksen. Hahmot ja maailma ovat J.K. Rowlingin.
Summary: Sibylla muistelee lisää.
A/N: En näköjään osaa kirjoittaa Sibyllasta ja Minervasta kuin Sibyllan muistelemisen kautta. Suuret kiitokset Ophiurelle, joka beta-luki tämänkin! Jatko syntyi Celepornin ansiosta (Kiitos!), joka haastoi minut:

Minerva/Sibylla

mainitse:
-sormus
-Severus Kalkaros
-kissankarvat
-tee

kiellettyjä ovat:
-ylenkatse
-suuri sali
-horoskooppi

pakkolauseet:
-Oletko kadottanut jotakin?
-Älä kuvittele itsestäsi liikoja!

--------------------------

Sibylla Punurmio katsahti väsyneesti ympärilleen saavuttuaan asuntoonsa raskaan työpäivän jälkeen. Minerva ei ollut vieläkään kotona. Hän huokaisi heittäessään kasan pergamentteja viereiselle pöydälle ja käveli ikkunan luo. Hymyillen Sibylla nyppäisi persikanvärisistä verhoista pari vaaleaa kissankarvaa. Ilma oli tunkkainen ja ulkona kaunis kevätsää, ja pian hän löysi itsensä tuijottamasta ulos avonaisesta ikkunasta. Pihalla oli muutamia pikkutyttöjä, jotka suunnistivat kiireesti kohti linnan pääovea. Lasten iloinen nauru kantautui hänen tarkkoihin korviinsa. Yhdellä tytöistä oli pitkät, lainehtivat, ruskeat hiukset ja hän toi Sibyllan mieleen elävästi erään pikkutytön menneiltä ajoilta...

***

Hän käveli hajamielisesti ympäri Tylypahkan pihaa, tarkoituksenaan vain kuluttaa loppumattomalta tuntuva välitunti loppuun ulkoilmassa, johon professori oli hänet ajanut. Vähän matkan päässä joukko ensiluokkalaisia hyppi narua. He nauroivat iloisesti toisilleen ja itselleen, suloisen lapsellisesti ja avoimesti. Tahtomattaan Sibylla hidasti askeliaan ja lopulta pysähtyi katselemaan tuota pientä joukkoa. He näyttivät niin yhteenkuuluvilta ja käyttäytyivät niin ystävällisesti toisiaan kohtaan, että hän melkein kadehti heitä. Milloinkohan hän oli viimeksi nauranut muiden kanssa, ei vain ollut naurunkohteena?

”Ja mitäs sinä täällä seisot?” tuttuakin tutumpi ivallinen ääni kuului yhtäkkiä Sibyllan vierestä. Hän ei jaksanut vaivautua vastaamaan, toinen vain kääntäisi hänen sanansa häntä itseään vastaan tai matkisi pisteliäästi.
”Jaa, vai et sinä viitsi edes vastata. Älä kuvittele itsestäsi liikoja! Tuollainen käytös on ylimielistä. Vai eikö äly riitä vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen: Mitä sinä täällä seisot? Tuollainen Korpinkynnessä...” tytön kimeä ääni oli niin kuuluva, että lähes kaikki pihalla olijat kääntyivät katsomaan heitä.
”Mykäksikö sitä sitten ruvettiin? Etkö haluaisi ennustaa minulle? Sinä olet niin hirvittävän hyvä ennustaja, olen kuullut. Professori Potterkin vallan kehui sinua. No, ei sitten, en minä tuollaiselle jaksa koko päivää puhua,” tyttö jatkoi, kun Sibylla ei vieläkään vastannut. Sibyllan suureksi iloksi tämä kääntyi pois ja lähti kävelemään kasvihuoneita kohti katsomatta enää taakseen. Ihmiset menettivät mielenkiintonsa, eikä kukaan enää katsonut Korpinkynsityttöä, joka puristi kätensä nyrkkiin pureskeltujen kynsien painautuessa ihoon.

Sibylla sulki silmänsä hetkeksi ja laski ranskaksi kahteenkymmeneen, se auttoi pitämään ajatukset koossa. Numerot muistuivat helposti, mutta hän ei olisi halunnut avata silmiään ja kohdata todellisuutta taas. Aivan kuin joku taas tuijottaisi, eivätkö ne saa ikinä tarpeekseen? Sibylla avasi silmänsä ja kääntyi tuijottajaa kohti. Se oli yksi niistä narua hyppivistä pikkutytöistä. Mutta katse ei ollut halveksiva tai vahingoniloinen, se oli täynnä sääliä. Tytöllä oli pitkät, ruskeat hiukset, Rohkelikon tunnukset ja suuret silmät, jotka katsoivat Sibyllaa. He katsoivat toisiaan muutaman sekunnin, kunnes tytön ystävät huusivat häntä ja hän palasi takaisin heidän nauravaan maailmaansa. Hetken tuo pikkutyttö oli nähnyt Sibyllan sisälle, nähnyt tuskan ja häpeän.

***

Sibylla siirtyi kuvitelmissaan vuosia eteenpäin, lähemmäs tätä päivää. Oli kesä. Ruoho jalkojen alla oli pehmeää ja viileää, aurinko paistoi kirkkaasti ja häikäisi välillä ihailijansa loisteellaan. He seisoivat pienen kukkulan huipulla, Minerva ja hän. Sievästä pikkutytöstä oli kasvanut huikaisevan kaunis ja älykäs nuori nainen. Hänellä oli päällään kermanvärinen pitkä kesämekko, joka liehui lempeässä kesätuulessa. Tuuli leikki kevyesti hänen pitkillä hiuksillaan, joissa riippui muutama kukkanen ja hänen sormessaan oli hopeasormus.

Sibylla katsoi kättään ja ihaili samanlaista sormusta, yhtä sileää ja kiiltävää. Minerva astui lähemmäs ja kuiskasi muutaman hellän sanan hänen korvaansa. Sibylla naurahti ja pujotti kätensä toisen käteen. Yhdessä he kävelivät kukkulan rinnettä alas, käsi kädessä.

***

Minerva ryntäsi sisälle huoneeseen ja alkoi kuumeisesti penkoa pergamenttikasaa pöydällä. Lähes tyhjä muki lennähti lattialle ja muutama pisara teetä tipahti valkoiselle matolle.
”Hitto!” Minerva kaivoi taikasauvansa taskustaan ja lausui välinpitämättömästi pienen puhdistusloitsun. Tahrat katosivat heti.
”Oletko kadottanut jotakin?”
” Olen, paljonkin asioita, mutta tärkeintä olisi nyt löytää se pergamentti, jonka lainasin Severukselta. Lupasin palauttaa sen tänään.”
”Älä turhaan pengo sitä kasaa, siellä on vain viidesluokkalaisten kuukarttoja. Minä autan sinua etsimään sen.”
”Kiitos, kulta.” Minerva uhrasi hetken kallisarvoisesta ajastaan suudellakseen hellästi toista ja ryntäsi sitten makuuhuoneeseen jatkamaan etsintöjään.

Sibylla katsoi hetken naisen perään ja alkoi sitten järjestelmällisesti tutkia olohuoneen pergamenttikasoja. Minervasta löytyi vielä, kiireisen kuoren alta, sekä se narua hyppinyt pikkutyttö että se juuri kihloihin mennyt nuori nainen.

A/N: Kommentteja rukoillaan! Ja jos joku osaa kertoa, miten Suomi24:n keskustelupalstalla saa kursivoitua tekstiä, niin olen kiitollinen. [i] [/i] eivät ainakaan toimi.

4

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Slasher

      Tää oli aivan mahtava! Hei, jatkuuko vielä? Jos pakottamatta jatkuu, niin täällä on ainakin yksi innokas lukija! :)

      Mä en siitä kursivoinnista tiedä. Nimittäin kun ei näit viestei voi muutenkaan editoida. Vai olenko mä taas missannu jotain?

      Hmm...

      • Sinipiika

        Oi, kiitoksia! Jatkosta en tiedä, ehkä joskus, jos saan idean. Tätäkään ei todellakaan olisi syntynyt ilman Celepornin haastetta...
        Minen ainakaan osaa täällä mitenkään editoida, noi hakasulut toimii kaikkialla muualla...


    • Wanna Be 69

      Hei1jotain rajaa.Kuka hullu tollast jaksaa lukee.kirjottakaa mielipiteitänne!!!!!

      • Sinipiika

        Oletkin muistaakseni ensimmäinen, jolta on flamea saanut... Kokemus sekin. Ja jos mielestäsi kukaan ei jaksa tällaista lukea, niin mietipä, kuka jaksaa tällaista kirjoittaa! Hanki elämä, jooko, kultaseni?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe