Mitä mulle tapahtuu?

äiti-vaimo

Olen naimisissa oleva, mielestäni hyvin naisellinen kolmeakymppiä lähentelevä pienen lapsen äiti. Äitiyslomani jälkeen palasin työelämään uuteen työpaikkaan. Sain uusia tuttavuuksia ja muutaman hyvän työtoverinkin, joista yksi on ylitse muiden. Löysin aidon persoonan, mukavan, rennon ja hauskan, kerta kaikkiaan huippuihmisen, naisen. Nyt olen huomannut ihailuni ja ystävyyteni muuttuneen ihastumiseksi, uskallan hiljaa sanoa rakastumiseksi. Ajattelen häntä töissä, kotona, kaikkialla. Elättelen aika ajoin jopa toiveita, että hän olisi bi tai lesbo (ulkoisesti ja ajatuksiltaan hän vaikuttaa siltä ja on hyvin ihana miesmäinen). Viihdymme työn lomassa paljon yhdessä. En halua kuitenkaan käyttää hänen vilpittömyyttään ja ystävällisyyttään väärin, koska arvostan häntä suuresti! Enkä halua ahdistaa häntä omalla käyttäytymiselläni, kun en tiedä mitä hän siitä ajattelisi! Tuntuu kamalalta ja niin ihanalta! Kotona on ollut paljon vaikeuksia ja viimeisen vuoden aikana mieheni on saanut minut muuttamaan suhtautumistani ja halukkuuttani miehiä kohtaan aika radikaalisti. Olen myös aina ihastellut naisia ja pidän naisia monesti viehättävämpinä kuin miehiä. Onko tässä minussa menossa jokin kriisi-vaihe vai voisiko tässä olla jotain merkkiä jostain pysyvämmästä bi-seksuaalisuudesta ettei jopa lesboidesta? Ajatukset ovat hyvin ristiriitaiset ja lapseni puolesta hirvittää jos tässä joudun miettimään uudestaan suuntautumistani! Kiitos asiallisista kommenteista ja kiitos =)

8

3137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bi-vaimo-äiti

      tapahtua? Siitä on kyse. Itse olen miettinyt samaa jo monta vuotta - en uskalla. Ristiriitoja riittää ja olen aika väsynyt, mutta en osaa ratkaista ongelmiani. Pakenen niitä :-(

      Toivottavasti sinä osaat elää.

    • huolestuttaa

      tuo: "mieheni on saanut minut muuttamaan suhtautumistani ja halukkuuttani miehiä kohtaan aika radikaalisti."

      Jos miehesi on ollut sinulle epäreilun ilkeä tai painostava, niin sen on loputtava. Ja jos kyse on vain väärinkäsityksestä, niin sinun on oikaistava se ja kerrottava miehellesi ettet pidä niistä asioista mitä tarkoitit.

      Bisseys sinällään ei liittoanne kaada, eikä niin tee myöskään mikään ohimenevä platoninen ihastus, mutta suhteenne keskinäiset ongelmat ovat niitä mihin kannattaa puuttua. Ei kannata kuitenkaan liikaa hätäillä, vaan selvitä asioita myös rauhassa omassa mielessäsi niin voit aidosti päättää millaista elämää haluat itsellesi ja lapsellesi rakentaa.

    • Character

      Olen tavallaan vastaavanlaisessa tilanteessa ja olen joutunut pohtimaan uudestaan seksuaalista identiteettiäni. Olenko Bi- vai vain Bi- curious? Asian tiimoilta ei tuntunut löytyvän oikein mitään "faktatietoa" tai vertaistukea, joten päätin luoda blogin, jossa pohdin näihin asioihin liittyviä kysymyksiä. En tiedä onko olemassa oikeita vastauksia, mutta tervetuloa sivulleni: www.character.vuodatus.net Otetaan asioista selvää!

      • Uni6

        ..siulla. Ja upeesti pohdit noita merkillisiä seksuaalisen identiteetin kiemuroita. Taidan jäädä seuraamaan keskusteluja. Kiitti linkistä! ;-)


    • Hmmmmmmmm

      "Elättelen aika ajoin jopa toiveita, että hän olisi bi tai lesbo (ulkoisesti ja ajatuksiltaan hän vaikuttaa siltä ja on hyvin ihana miesmäinen)."

      Hmmm...Itselleni on hieman epäselvää millainen lesbo tai bi on "ulkoisesti tai ajatuksiltaan"? Kaikki tapaamani bi/lesbonaiset kun ovat olleet aikalailla toisistaan erilaisia... niin ulkoisesti kuin ajatuksiltaankin. No joo, ei pahalla, mutta nuo suoraviivaiset yleistykset ja oletukset vaan välillä kyllästyttää.

      • -ei välttämättä uskois

        jos jollakulla on lyhyt letti ja rokkimaiset kuteet, läväreitä, tatskoja yms. Hän on iha saletti bisse/lesbo!???
        no way! jos joku on hieman poikamainen ulkoisuudeltaan ja käyttäytymisellään, onko hän ihan tasan lepakko??!! no ei. ihmiset hyvin paljon erilaisia, eikä bisseydessä tai lesboudessa ole mitään tiettyjä merkkejä. kokonaisuus sen tekee. toisaalta. nykyään kun itse kattelen naisia ja analysoin niitä mielessäni, käy paljon mielessä poikamaisista tytöistä, ettei toi voi olla "bisse"..
        siis mun tutka nykyään niiiiiiin heikko, etten voi enää uskoa kenestäkään. baarissa ajattelen heti tyypeistä että he vain pelleilevät, hakevat huomiota tms. minustakaan ei monesti uskota että olisin bi. naisellinen mutta kuitenki huokuu tiettyä poikamaisuutta..ristiriitainen. pukeutumistyyli josta pitävät molemmat ;) sporttisen rokahtava, joskus hienosteleva..(harvemmin) mut pointti siinä et ulkonäön ja ulkoisen olemuksen perusteella nyt voi mennä ketään miksikään leimaamaan. ja sit se et ku ollaan ihastuneita johonki, aletaan heti analysoimaan ja miettimään et josko hän olisi bi....okei merkit voi sanoa että on, mutta vaikka kuin olis lesbo/bi ei se tarkota sitä et se olis heti ihastunu myös. sama juttu ku hetskuilla...hetero tai ei, ei tunne oo aina molemminpuolinen... ;)


    • Peppitossu

      sitä että olet oikeasti heräämässä.
      Joko bi- seksuaaliksi tai sitten Lesboksi.Onko sillä väliä oikeasti?
      Lapset kyllä pitävät sinut äitinään eikä koskaan hylkää sinua.
      älä jää huonoon mies suhteeseen vaan elä elämääsi itsenäisenä ja ajattelevana bi tai lepakkonaisena.
      (Ajatukset ovat hyvin ristiriitaiset ja lapseni puolesta hirvittää jos tässä joudun miettimään uudestaan suuntautumistani)
      Miksi sua lapsien puolesta hirvittää?luuletko että he rupeavat kivittämään sinua?

      • Kyllä kai me ollaan velkaa ittellemme sen verran, että annamme itsemme kasvaa suuntaan, joka on omien edellytystemme mukainen. Eikä kukaan oikeestaan pysty tässä asiassa meitä neuvomaan, vaan ainoastaan "riskin" ottamalla voi päästä asiassa eteenpäin. Vai voidaanko edes puhua riskistä, tietoisesta valinnasta..? Ei kannata hermostua, asiat kulkee omalla painollaan, uskoisin niin...


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe