Koiran kakkojen siivous

Luin Iltalehden nettiversiota ja meinasin pudottaa silmäni. Uutisen mukaan jo kesäkuussa asuntoon muuttaneen tytön jäljiltä asunnon koko keittiön lattia on täynnä kuivunutta koirankakkaa. Tässä koko juttu: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901158920271_uu.shtml
Uteliaana siivoojana aloin miettimään miten siivoisin jos kohdalleni osuisi vastaavaa.
Lattiat pitäisi ainakin peruspestä. Veikkaanpa että lattianhoitokoneella lattia pitäisi käydä läpi monen monta kertaa.
Miten te siivoisitte ko. jäljet? Osaatteko arvioida kuvien perusteella miten kauan siivous kestäisi?
Voisin veikata että asuntoa pitäisi siivota useampana päivänä. Ehkä 2-4 päivänä. Ehkä koko lattiamatto pitäisi? Mielipiteitä?

22

5422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • porukkaa

      liikkeellä! Eniten säälin koiria! Eipä ole tyttönen viitsinyt koira paljoa ulkoiluttaa. Mitenkähän lienee yleensä pystynyt asumaan ko. hajussa ja lemussa! Tuskin on nainen itseäänkään kovin usein pessyt, kun on tuota löyhkää sietänyt kodissaan.

      MUTTA se siivous. Lastalla ensin vetelisin irtoavat paskat kasaan ja roskapussiin. Sitten levittäisin JYTY-liuoksen lattialle ja vetäisin lastalla kasaan ja vesi-imurilla imisin moskat pois. Tämän toistaisin niin monta kertaa, että lattia olisi siinä kunnossa, että lattiapyyhkeellä voisi jo lattiaa pyyhkiä. Sitten vaan pyyhitään aina puhtaalla veteen kastetulla kostealla pyyhkeellä niin monta kertaa, että tulee hyvä. Uloste on kyllä voinut imeytyä muovimattoon sisälle ja siitä jää silloin vaaleampia läiskiä mattoon. HAASTEELLINEN KOHDE, MUTTA OTTAISIN KEIKAN JOS SITÄ TARJOTTAISIIN.

      • Samaa mieltä. Minäkin ottaisin keikan jos olisi mahdollista.
        Tuollaisen lian suhteen saisi käyttää kaikkia niitä taitoja joita on oppinut tähän mennessä ja kokeilla kaikkea uutta ja opettavaista.
        Ihanaa olla siivooja.


      • W3qqul1
        Jari-75 kirjoitti:

        Samaa mieltä. Minäkin ottaisin keikan jos olisi mahdollista.
        Tuollaisen lian suhteen saisi käyttää kaikkia niitä taitoja joita on oppinut tähän mennessä ja kokeilla kaikkea uutta ja opettavaista.
        Ihanaa olla siivooja.

        Lattia näytti olevan halpaa muovimattoa, joten edullisempaa ja hygienisempaa on vaihtaa lattiamatto uuteen.


      • Paska palkka
        Jari-75 kirjoitti:

        Samaa mieltä. Minäkin ottaisin keikan jos olisi mahdollista.
        Tuollaisen lian suhteen saisi käyttää kaikkia niitä taitoja joita on oppinut tähän mennessä ja kokeilla kaikkea uutta ja opettavaista.
        Ihanaa olla siivooja.

        Heheh oo sä van siivoja tien mitän on olla siivoja eheheh,,paskaa luot iso palkka))) hei hakeudu muualle kannattaa palkkakin nousee 3kertaseksi,,nin mullekkin kävi ;; ei koskan siivousta sääliksi käy niitä immeisiä)),, on ihanaa olla siivoja,,


      • eheheheeh
        Paska palkka kirjoitti:

        Heheh oo sä van siivoja tien mitän on olla siivoja eheheh,,paskaa luot iso palkka))) hei hakeudu muualle kannattaa palkkakin nousee 3kertaseksi,,nin mullekkin kävi ;; ei koskan siivousta sääliksi käy niitä immeisiä)),, on ihanaa olla siivoja,,

        ehheheheh?


      • öllölä

        Kyllä tuo vaatii jo koko lattian uusimisen. On varmasti paska ja kusi imeytynyt lattiapäällysteeseen ja luultavasti sen allekkin ihan kunnolla. Hyvä ettei jo piikkaushommiksi mene. Samoin varmaan keittiökalusteistakin joutuu osan uusimaan. Toki pitää enimmät paskat siivota pois että remonnttihommat voidaan aloittaa.


    • huolettaa...

      Minä olisin enemmän kiinnostunut tytön henkisestä tilasta ja arvostelukyvystä.

      Onko hän mahdollisesti välittömän avun tarpeessa?

      Tuon ikäisellä voi olla elämä vielä ns "hakusessa". Tukea hän ainakin tarvitsee elämänsä saamiseksi tasapainoon, koska on näköjään kyvytön elämään itsekseen ilman tukea.

      Eläimiä hänelle ei saisi antaa ilman valvontaa sillä eihän kukaan tasapainoinen ihminen paskata koiriansa asuinhuoneistoon. Tytöllä ei ole lainkaan vastuuntuntoa. Ei eläimiä eikä asunnon omistajaa kohtaan. Minusta hän tarvitsee apua.

      Lattiamaton vaihtaisin kokonaan. Muovimatto ei paljoa maksa ja toisaalta imee jätösten hajut sisäänsä.

      • laitettava kuntouttavaan

        työtoimintaan ja kiireesti,


      • :)))
        laitettava kuntouttavaan kirjoitti:

        työtoimintaan ja kiireesti,

        ...


    • Harja ja moppi

      Kyllä tuolla on ollut sellainen löyhkä, että sitä ei taltuteta kuin pintojen uusimisella.

    • lattiat uusiksi

      Ulosteiden sisältämän ammoniakin vuoksi muovimatto ns. "palanut", joten siivouksesta huolimatta lattiaan jäisi "polttojälkiä".

      Kaapistoja ja päytätasoja tuskin uusivat mutta muovimatolle niin on kyllä tehtävä.

      Kalliiksi tulee..

    • Japi..

      Tyttö pitäisi itse laittaa siivoamaan koiran paskat ja sen jälkeen hänet pitäisi viedä mielenterveystoimistoon tutkittavaksi.

    • ............

      Tuollaiselle eläinrääkkääjälle tulisi kyllä antaa ikuinen eläintenpitokielto tai edes siihen asti, että tyttö on hoitanut itsensä kuntoon. Ei voi kyse olla terveestä ihmisestä. Onkohan neiti edes itse mahtanut asua tuolla? En ymmärrä, miten siellä hajussa voi edes olla. Kun meillä kissa käy potalla, niin kerään ulosteen heti. Siinä on aika kova haju. Entä sitten jos on talo paskaa täynnä?! Huh, huh. Kaiken lisäksi näyttää kuin sitä olisi tahalteen levitelty ihmisen toimesta ympäriinsä.

      Koiraraukat. Kaiken lisäksi suututtaa, kun nyt monet saattavat heti kuvitella, että jos jollain on lemmikki, niin sen annetaan vapaasti papanoida minne haluaa.

      Tuo kohde olisi kyllä mielenkiintoinen siivottava. Tuossa ainakin olisi haastetta. Haluaisin siivota tuon kohteen. Nenäsuojaimen kyllä ottaisin. Laittaisin lopulta varmaan uuden lattian kokonaan.

    • Valtion laikkari

      No mä en suostuisi todnäk edes siivoamaan tuollaista. Tai sitten ainakin helvetinmoisesta korvauksesta! Tekisi mieli vetästä turpaan kyseisien koirien omistajaa. Toivottavasti se akka saa kaipaamaansa psykiatrista hoitoa, täytyyhän sen olla pikkusen vajaa. Hyi hitto, et rupes oksettaan katseltuani nuo kuvat, ei sitä vaan voi käsittää miten jonkun asunnossa voi olla tuollaista...toivottavasti saa isot korvausmätkyt, eläintenpitokiellon, ja päälääkkeet...

      Mutta asiaan...eihän sitä jumalauta tiedä mistä edes alottaisi, kämppä on niin järkyttävä. Suurimpien paskojen poistamiseen ottaisin jotain kertakäyttöisiä ( tai vanhoja )siivousvehkeitä,lapiolla varmaan eka suurimmat paskat veke lattialta, sen jälkeen jollain vanhalla kuivaimen ropposella tai jollakin loput mitä lattialta irtoo. sen jälkeen tod näk vanha pesumoppi...nämä sais sitten heittää mäkelään käytön jälkeen. Ja en tiedä, kyllä pitäis varmaan olla matkassa hengityssuojain ja joku suojapuku päällä...ja vahvat kumihanskat...ja aineet...onneksi mulla on hepatiittirokotus...( mitähän kaikkia sairauksia voi saada tuollaisesta saastasta? )
      No en tiedä onko muilla parempia ideoita, mutta itse siivoisin suurimmat ensin käsipelein, en viitsisi siivouskoneita sotkea ulostelillinkiin....seinät ja kaapit jne pitäis varmana kaikki hangata jollai karhunkielellä/sienellä ja runsaalla vedellä ( paskat kaapeista jos eivät vedestä sattuisi pitämään )
      Itse pesisin kalusteet useaan kertaan,ja pyyhkeet olisivat kertakäyttöisiä, joita en todellakaan huljuttelisi missään ämpärissä vaan kun kerran tulisi paskaiseksi, eikun suoraan roskiin ja uusi tilalle. Niitä menisi paljon,mutta hällä väliä...samoin karhunkielet ja muut tarvittavat sienet ym roskiin vaan käytön jälkeen. Korkeintaan siinä vaiheessa kun kaapit on pariin kertaan jo pesty voisin ajatella käyttäväni pyyhkeitä jotka eivät ole kertakäyttöisiä(ym välineitä)...
      Niin joo lattian kun olisi saanut suurimmista paskoista lapion ja mopin jälkeen, voisin raaskita ottaa lattianhoitokoneen ja vesi-imurin esiin.Kotitalouksissa olevia muovimattoja ei normaalisti vahata, mutta voi olla että nyt sen tekisin, pitäisi kuitenkin tod näk olla aika vahva liuos millä lattia pestä,( ja sais muuten pestä useaan kertaan ), joten jos matosta kuluisi pintaa niin eikun vahaa 1 tai 2 kerrosta...en mä tiedä, ehkä muilla on parempia ideoita, en lukenut muiden vastauksia ennenkun kirjoitin oman vastaukseni...
      Niin joo kai tuohon pari päivää ainkin menisi aamusta iltaan.
      Toivottavasti kuitenkaan en koskaan tule näkemään livenä tuollaista, kun kuvinakin järkytti jo...

      • Valtion laikkari

        Niin luin muiden vastauksen ja olen kyllä samaa mieltä, että lattiamatto olisi viisainta vaihtaa kokonaan, mutta en ottanut sitä huomioon kirjoituksessani, koska mietin vaan että jos tuo todellakin olisi pakko siivota käyttökuntoon niin miten tekisin sen. Näin äkkiä mietittynä...


    • Jaako Vilponen

      En tajua miten sitä koirankakkaa pyyhditään. Meidän koira tiksu kakkasi hirviät ripulit lattialle niin kun yrittää pyyhkiä niin se ripuli alkaa levitä koko ajan. Yritettiin mopata niin onnistu jotenki. Sitten kun oltiin mopattu ne kaikki kakat pois lattialta niin tuli aivan hirveän paha haju. Melkein oksennettiin kun oli niin ällöttävän hajuista. Alkoi vähän heikottamaan sitten pistettiin koira ulos niin ei enään haissut pahalle.

    • 2koiraa3ihmistä

      kun koiraa käyttää säännöllisesti ulkona eli noin 6 kertaa päivässä niin sen pitäisi noin vuoden kuluttua oppia sisäsiistiksi ainakin meidän kahdelle koiralle kävi näin.
      Ei olla uskallettu millään laitta mattoja keittiö/oleskelu huoneeseen koska pelätään, että koirat alkaa tekee sisälle. Jos haluat kiintyneet koiran paskat pois helposti niin hanki sellanen vuokra-asunto jossa on todella hylkivä pinta ja käytä vaikka sitruunaa tai jotain hapanta jälkien kannalta.

    • Pikku-piika

      Aloittajalle, että tuollaiset on erityissiivouskeikkoja. Ja kaikkeahan sitä siivottava on... Ihan kaikkea inhimillisen kirjon sotkua.
      Ihan yhtä ikävää on lopulta teollisuudenkin siivouksissa. Hitsisotkuja, öljyjen putsausta, jne.
      Ei ala ole mitään "pölyhuiskapuuhaa"... Jos joku niin olettaa, paras tehdä muita töitä.

      • Ne erityissiivouksethan ovat juuri alan suola...
        Olen itsekin saanut joitain erikoiskeikkoja erääseen keikkaan kuului mm. se että piti pestä nokisia astioita... hankala homma mutta kieltämättä erikoinen homma.


      • yök
        Jari-75 kirjoitti:

        Ne erityissiivouksethan ovat juuri alan suola...
        Olen itsekin saanut joitain erikoiskeikkoja erääseen keikkaan kuului mm. se että piti pestä nokisia astioita... hankala homma mutta kieltämättä erikoinen homma.

        Erikoissiivousta tämäkin. Alkoholistin asunnon siivoaminen.

        Asunnon haltija on puukon kanssa vastassa ovella. Poliisi hakee pois.

        Eläviä toukkia tiskialtaan alla olevassa kaapissa. Ihmisen ulosteita, virtsaa ja oksennusta kaikkialla, myös sohvilla ja patjoilla. Sängyn alla varsinainen sekamelska. Siellä sanomalehtiä ja patjan läpi tullutta virtsaa. Lehdet liimaantuneet toisiinsa ja lattiaan. Onneksi autossani on lapio.
        Tupakin tumppeja kaikkialla ja niiden polttamia reikiä ja tuhkan tahroja.

        Kaikkia tahroja ei saanut pois, mutta asunnon asuttavuus nousi ainakin hieman. Haju oli vaikein poistaa. Arvelin jo mennessäni keikalle, että haju olisi ongelma. Otin mukaani ainetta, jota käytetään jätekatosten yms. hajunpoistoon. Aine tepsi ainakin siivouspaikasta lähtööni asti ja toimii tuoteselosteen mukaan hieman kauemminkin.

        Paras ratkaisu siivoukseen olisi ollut paikan polttaminen.

        Kaikki siivouksessa käyttämäni rätit, siivouskäsineet ja mopit laitoin heti jätesäiliöön. Ei niitä olisi voinut enää muualla käyttää.

        Kunta maksoi homman mukisematta. Olivat jopa tyytyväisiä lopputulokseen.

        Jos nyt tarjottaisiin vastaavaa keikkaa, niin en huolisi. Sen verran sotkuista homma oli. Missään muussa paikassa en ole käyttänyt kaksia käsineitä päällekkäin enkä hengityssuojainta.

        Tuohon koiran ripuliin. Pätee sama kuin oksennukseen. Kylmällä vedellä.
        Kaavitan sisäänpäin. Ei leviä enempää. Kaupoista saa hajunpoistoon sumutteita. Käyttöohjetta kannattaa noudattaa.


      • oi ihanuus
        yök kirjoitti:

        Erikoissiivousta tämäkin. Alkoholistin asunnon siivoaminen.

        Asunnon haltija on puukon kanssa vastassa ovella. Poliisi hakee pois.

        Eläviä toukkia tiskialtaan alla olevassa kaapissa. Ihmisen ulosteita, virtsaa ja oksennusta kaikkialla, myös sohvilla ja patjoilla. Sängyn alla varsinainen sekamelska. Siellä sanomalehtiä ja patjan läpi tullutta virtsaa. Lehdet liimaantuneet toisiinsa ja lattiaan. Onneksi autossani on lapio.
        Tupakin tumppeja kaikkialla ja niiden polttamia reikiä ja tuhkan tahroja.

        Kaikkia tahroja ei saanut pois, mutta asunnon asuttavuus nousi ainakin hieman. Haju oli vaikein poistaa. Arvelin jo mennessäni keikalle, että haju olisi ongelma. Otin mukaani ainetta, jota käytetään jätekatosten yms. hajunpoistoon. Aine tepsi ainakin siivouspaikasta lähtööni asti ja toimii tuoteselosteen mukaan hieman kauemminkin.

        Paras ratkaisu siivoukseen olisi ollut paikan polttaminen.

        Kaikki siivouksessa käyttämäni rätit, siivouskäsineet ja mopit laitoin heti jätesäiliöön. Ei niitä olisi voinut enää muualla käyttää.

        Kunta maksoi homman mukisematta. Olivat jopa tyytyväisiä lopputulokseen.

        Jos nyt tarjottaisiin vastaavaa keikkaa, niin en huolisi. Sen verran sotkuista homma oli. Missään muussa paikassa en ole käyttänyt kaksia käsineitä päällekkäin enkä hengityssuojainta.

        Tuohon koiran ripuliin. Pätee sama kuin oksennukseen. Kylmällä vedellä.
        Kaavitan sisäänpäin. Ei leviä enempää. Kaupoista saa hajunpoistoon sumutteita. Käyttöohjetta kannattaa noudattaa.

        Juu, vertakin, teräasehommien jäljiltä, asukas shokissa, viranom. siivouslupa. Ja noita toukka-, epämääräiset kudosnesteet, keikkoja on ja joskus ollut...K... ja p, nyt on ihan normilikoja. Oli ne sitten eläimen tai ihmisen. suojautua on se sana... Mrsa, jne kukkuu ja se yksi ikävä rantautui jo suomeen.
        Erityisssiiv. aina omansa, tai vika keikka päivästä.
        Toisekseen se kumma kun joku laskuttaa tuplat, tt saa yksinkertaisena...


    • järkyttynyt

      olen kotisiivooja,en suostuisi siivoamaan!tuo nainen pitäisi pakottaa siivoamaan jälkensä mitä hänelle ei näköjään koskaan ole opetettu nii ehkä jatkossa oppisi siivoamaan useimmin että asunto ei menisi noin huonoon kuntoon.eläinkielto ja kunnon sakot vaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe