Catty Garden

Reissusta palanneita?

Varasimme matkan em.hotelliin elokuun lopulle.Olisi kiva tietää hotellista etukäteen,risut ja ruusut.
Kiitos kaikille kirjoittamaan vaivautuneille!

5

868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Askim

      Samoin :D Siellä nähdään...

      • -Citylady-

        Samoin, just varattu matka samaan hotelliin ;)


    • Nea*

      Juuri varattu kanssa viikon matka samaan hotelliin 22.8 ja olisi kiva tietää etukäteen, että millaisia kokoonpanoja on silloin tonteilla :)?

    • mielettömän mukavaa henkilökuntaa, hyvää ruokaa ravintolassa ja edullista.kissoja paljon, tosi ihania mutta EI SAA ruokkia ! siivous päivittäin sis lakanat ja pyyhkeet aina puhtaisiin, rauhallinen ja miellyttävä ympäristö, puutarha-alue ja allas-alue tilava. aurinkotuolit vaan menee heti aamusta eli pyyhettä vaan varaukseen. keittövarustus minimaalinen, pari kannua, kattila ja paistinpannu, muutama lusikka,haarukka, veitsi, laseja just 3 tai 4, kahvikuppeja samoin hlömäärän mukaan. meillä oli kaksia, ilmastointi toimi moitteetta kaukosäätimellä. keskustaan ja rantaa helteellä hikinen kävelymatka, taksi tai dolmus ei kauheita maksa. Apollo (erittäin hyvää ja edullista ruokaa, hyvät pihvit mm syötiin) ja live-musaa iltaisin, ja Red Lion britti-tyyppinen pub, ilmainen netti sisällä ja ilmastointi, ison tien toisella puolella, suosittelemme lämpöisesti kokeilemaan. Parturi maksoi 10 TL eli vitosen. Hotellilla myyvät todella aktiivisesti ja välillä yli-innokkaastikin hierontaa ja hamam-palvelua. hirveetä tinkaamista ja vääntöä oli hinnasta, joiltain oli suurinpiirtein paitaa revitty päältä että hierontaan vaan yms mitä kuultiin juttua suomalaisilta. itse ostettiin 3 hierontaa ja tosi tyytyväisiä olimme, asiallista ja hyvää hoitoa. kipeähköt selkälihakset tykkäs kovasti. hamamia ei kokeiltu, kyliltä saattaa muuten saada samaisia palveluita edullisemminkin, kannattaa vähän kysellä. esim 3 hierontaa JA sauna luvattiin lipputangon läheltä matkamyyjältä 90 TL, hotellilla 110 TL ilman saunaa. Kokonaisuutena aivan mielettömän tunnelmallinen, mukava ja lämminhenkinen hotelli. erittäin hyvän valinnan olette tehneet, Sidessä riittää paljon näkemistä ja kokemista. meillä 2 vkoa meinasi loppua kesken, ei ehditty kuin jokiretki tehdä Manavgatiin. oli kyllä sitäkin rentouttavampi sitten, kuumuus siellä on ihan hurja eli vesipulloa vaan jatkuvsti mukana!! OIKEIN MUKAVAA LOMAA!! Toivottavasti tästä oli jotain apua.

    • Turkıssa :)

      Ihan kiva hotelli. Henkılokunta ok. Olımme turkkılaısessa ıllassa ja mexıcan ıllassa. Yrıttıvat saada meıta vıela barbecue-ıltaan, mutta se olı turhan kallıs. Suuttuıvat vahan kun emme menneet. Huonesııvous on hotellıssa todella hyva. Rannalle hıeman pıtka matka, mutta saımme ılmaısen kuljetuksen. Suosıttelen Dolphın beach rantaa. Se on ılmaınen ja sınne lahtee ılmaınen kuljetus hotellın edesta. Hotellin lahella (vııstostı vastapaata) on todella hyva matkatoımısto! Voin lampımastı suositella. Kavımme jeeppisafarilla ja laivaretkella. Edullıset hınnat ja todella hyva palvelu. Toimıstoa pyorıttava Yavuz veı meidat ılmaıseksı joka paıkkaan. Nayttı esım. rantoja, baareja jne. Hınnat ovat edullısıa ja taalla toımistolla voı kayttaa nettıa ılmaıseksı. Han myos tarjoaa juomıa yms. ılmaıseksı. Meıdan seurueesta ja Yavuzısta tulı oıkeastı ystavıa. Seuraavan kerran majoıtus onkın meılle ılmaınen hanen huvilallaan. Meıta olı sııs reıssussa kaksı naısta ja kaksı mıesta. (Etteı kukaan luule, etta tassa on kyse jostaın turkkılaısesta poıkaystavasta) :).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2055
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      170
      1487
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1455
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1189
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1159
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      894
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      765
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      277
      724
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      695
    Aihe