pössyttely pattajalla

kirroosi

eli olis tarkotus lähtee lämpöön lomille eikä enää jaksa kauheesti ryypiskellä.olen joskus 20 v sitten käyny paikanpäällä varmaan meno muuttunu.eli onko systeemit menny mihin suuntaan.

21

1426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tipaton

      Pattayalla on suomenkielinen AA-kerho.
      Muista aineista saa turisti joko elinkautisen tai kuolemantuomion.

      • tosii on

        ihanpa saa höpöheinästä tommoset tuomiot?! etpä ole perillä asioista.


    • Suomalainen perkele

      Suosittelen pössyttelemistä thaimaassa ja etenkin yaban käyttöä.
      Saadaan kaltaisesi narkit pois suomesta kun olette thaimaalaisessa vankilassa
      loppuikänne vitun pellet. Jollei teitä tapeta ensin huumeliigojen toimesta!

      • talvisota

        sinä päästään eroon pitää tehdä paljon töitä


      • koh phangan

        Mee koh phanganille. Siellä pajauttelua ei katota pahalla


      • ehkälähdössä
        koh phangan kirjoitti:

        Mee koh phanganille. Siellä pajauttelua ei katota pahalla

        ja ? missä lähin kenttä sielä päässä


      • tiedoksi vaan

        ei pössyttelijät ole narkkareita.


      • traveller x
        ehkälähdössä kirjoitti:

        ja ? missä lähin kenttä sielä päässä

        jos lähintä lentokenttää tarkoitat, niin se on Koh samui josta 30-60min merimatka veneestä riippuen. Lennot aika kalliita samuille vaikka mistä lentäisi, (pattajan kentältäkin pääsee)
        Mantereen puolelta surat thanista pääsee myös phanganille 2-3 tunnissa satamasta ja laivasta riippuen useita kertoja päivässä. Phanganilla ja Taolla kyllä meininki aika sallivaa hampun suhteen, silloin tällöin ratsaavat kyllä jonkun ja laittavat maksamaan n100-1000€ lunnaat että pääset vapaaksi. Kyllä se lähinnä on kaupunki legendaa että muutamasta jounista ketään lusimaan lähtee.
        Kyllä se paukku palaa silti muillakin saarilla(phiphi,lanta,phayam varsinkin yms...)


      • pankreaatti
        traveller x kirjoitti:

        jos lähintä lentokenttää tarkoitat, niin se on Koh samui josta 30-60min merimatka veneestä riippuen. Lennot aika kalliita samuille vaikka mistä lentäisi, (pattajan kentältäkin pääsee)
        Mantereen puolelta surat thanista pääsee myös phanganille 2-3 tunnissa satamasta ja laivasta riippuen useita kertoja päivässä. Phanganilla ja Taolla kyllä meininki aika sallivaa hampun suhteen, silloin tällöin ratsaavat kyllä jonkun ja laittavat maksamaan n100-1000€ lunnaat että pääset vapaaksi. Kyllä se lähinnä on kaupunki legendaa että muutamasta jounista ketään lusimaan lähtee.
        Kyllä se paukku palaa silti muillakin saarilla(phiphi,lanta,phayam varsinkin yms...)

        niin että missä leppoisinta pössy ja tussu


      • älä viitsi
        tiedoksi vaan kirjoitti:

        ei pössyttelijät ole narkkareita.

        Eikö ole?


    • ganza....

      kysele käveleviltä kauppiailta. thb/pussi

    • varoituksen sanat

      Pattayalla vaarallista koska se on iso bisnes korruptoituneille poliiseille. Kun ostat kadun varresta niin minuutin päästä myyjän kaveripoliisi tulee kysymään että mitäs täällä puuhataan ja se on 700 euroa heti kouraan poliisille tai tuli lähtö koppiin.

      Saarilla on mestoja joissa poliisit ei rahasta.

    • vihje.

      Tytöt tietää.

    • 28x...

      Omaan monikymmenvuotisen amatöörihistorian pössyttelystä ja olen niistä usein palstalla höpötellytkin. 80- ja vielä 90- luvullakin se oli vielä aivan tavallista. Jopa baaripöydissä polteltiin aivankuin Damissa. Ei sen puoleen kyllä silloin oli sama meno suomessakin kun eivät älynneet mikä täällä haisee...Tietysti nyt kapakoita piti hieman valita.
      Niin sitä riehakasta nuoruusaikaa. Silloin pistettiin opastyttö lava- autoon ja maalle heinää hakemaan. En muista että yksikään olisi meiltä kysellyt että mistä sitä saa?
      Satsi oli aina min. 100 g. Sitä säilytettiin sitten piilossa hotellihuoneen pöytälaatikossa.
      Nyt on tilanne aivan toinen. Rantakadultakin sitä haluava saa kun kyselee tarpeeksi luihun näköiseltä tyypiltä. Tätä hankintatapaa en kuitenkaan suosittele. Joku voi todellakin olla kyttien kätyri, joille homma on liiketoimi muiden ohessa.
      Tuollaisesta alle 10 g:n satsista selviää parin päivän putkalla ja viidellä tonnilla euroja. Sitten on kusessa jollei rahaa ole. Tuomio voi olla aivan mikä tahansa.

      Hra nimim. vihje puhui lyhyesti, ytimekkäästi ja asiaa. Juurikin näin tulee toimia.
      Tytöt hakevat, käärivät ja tuhkakupit tyhjentävät sekä silittelevät päätä jos matkamies euforiamatkalle lähtee...
      On syytä sitten sovussa erota tuojaoppaasta, muutoin kytät ovelle kolkuttavat hetken päästä.
      Kuitenkin riskit turistikohteissa ovat nykyisin melkoiset. Erilaisia kemikaaleja euforian saavuttamiseksi saa aivan laillisesti lääkärin kirjoittamilla resepteillä.
      Kirjoittavat aivan minkä lääkkeen reseptin hyvänsä mitä älyät pyytää. Tietoisuus näistä kamoista on kuitenkin vielä pientä. Opiskelkaa veljet; silloin tulette saavuttamaan autuuden ja aivan laillisesti.

      • Viinamäen mies

        Poliisin kanssa tekemisiin joutuessa olen kuullut juttua että pitää koettaa lahjoa se ensimmäinen poliisi pyysi se sitten ihan mitä vaan koska seuraava poliisi pyytää varmasti enemmän jos et ole maksanut sille ensimmäiselle ja sen jälkeen kukaan ei pyydäkään enää mitään vaan sitten pääsee nauttimaan tropiikin auringosta kaltereiden välistä.

        Pössyttelyhän on tieteellisestikin terveellisempää kuin jatkuva ryyppääminen niin näissä asioissa kaksinaismoralismi ja valtioiden verotulojen imurointi on ainoita asioita jotka puhuvat sitä vastaan.

        Viinahan on todettu vaarallisemmaksi huumeeksi ihmiskunnalle kuin heroiini mutta kun sen ympärille on rakennettu helpommin kontrolloitu verobisnes valtioille niin surprise surprise sitäpä ei kielletäkään.


    • 28x...

      Joo tässä vielä höpöttelen kun olen juonut litran viinaa eikä Uni- Jukka tule. Se on Viron vastine Nukku- Matille.
      Viinamäen mies aivan oikein totesi että käryn käydessä on parasta tarjota kytille heti mitä päällä on. Pari kaveriani tarjosi 3000 patia ja heinät mitä oli. Kytät tuumasivat että no jollei enempää ole niin he tästä sitten lähtevät. Toivottelivat hyviä lomanjatkoja. Kundit tärisivät siinä siitten vielä pari tuntia. Tämä johtui siitä kun olivat riidelleet taksikuskin kanssa ja tämä oli pojat haistanut ja soitti kytät hotellille.
      Että varovaisuutta pojat sitten siellä ulkomailla.
      Olen samaa mieltä nimim. kanssa että viina on maailman vaarallisin huume. Mutta koska se on helposti verotettavaa niin se sallittakoon.

      Ei vitsi tästä uhkaa tulla liian pitkä höpinä.
      Suomessakin eduskunta äänesti kannabiksen laillistamisesta 196?. Yhdellä äänellä se kiellettiin. Harva tämän tietää.

      Nykyisin rikokseksi luetaan itsensä päihdyttäminen laittomilla kamoilla. Laiton on se aine mitä valtio ei verota. Sieniä saa kerätä jä säilöä vapaasti. Mutta huumaavia sieniä ei saa syödä. Mistä Matti Meikäläinen tietää mitkä ovat myrkyllisiä; mitkä aiheuttavat hallusinaatioita tai euforiaa. Kaikki inkkari- ja viikinkipäälliköt sieniä söivät ja he olivat kylänsä arvostetuimpia henkiöitä.

      Valtion pitäisi "sienilaissaan" määritellä mitkä sienet ovat laittomia. Muutoin voi syyllistyä rikokseen tietämättään. Nyt mä oon iha sekaisin; ihan valtion verottamasta viinasta, et sit näkymisiin, mää meen nukkumaan...
      Sen verran vielä että jos valtio julistaisi sienilaissaan kielletyt sienet niin punkkarit olisivat pylly pystyssä ja lakikirja kädessä sieniä noukkimassa. Nyt on Hallujen yöööööö....

    • mahasarakham1

      Tässä kylässä eräs vanha Thai ukkeli jäi kiinni heinän kasvatuksesta,(kateellinen naapuri käräytti)
      Selvisi siitä 20 000 Bahtin maksulla poliisille.
      Oli n,50 kasvia kypsää satoa ja samanverran taimia tulossa.
      Monet kyläläiset karttelee nyt sitä käräyttäjää.Täällä maaseudulla ei ole tapane viranomaisten kanssa veljeillä.
      Iso rangaistus täällä tuo 20 000 bahtia.
      Ukot kyllä kasvattelee vieläkin ,mutta on tosi salaperäistä ja viety riisi ja cassava peltojen keskelle ne kasvit.

    • 28x...

      Kivaa kuulla päivitettyä tarinaa maaseudun nykyoloista! Noinhan se varmaankin on.
      Minä joka en muista kuin vanhoja hyviä aikoja kerrottakoon pieni tarina:
      Oppaani oli kotoisin Pattiksen lähikylästä; oisko ollut 20 km. Kävin pari x heillä kylässä. Ukolla oli heinäpelto siinä talon takana. En ollut silmiäni uskoa. En nyt laskenut montako vartta oli mutta kyllä kai nyt sata. Ukon kanssa istuttiin siinä pellon laidalla, aurinko oli laskemassa ja kaikki oli niin söpön rauhallista. Löysimme äijän kanssa yhteisen kielen, käsiä puristeltiin ja yskiä köhittiin.
      Opastyttö kertoili että pappa joutuu maksamaan poliisille ettei se löydä peltoa.
      Tiedän että tätäkään tarinaa ei moni nuorempi usko mutta tiedän että hra mahasarakham tietää että näin on ollut. Tämä tapahtui n. 30 v. sitten...
      Kerran heinää myytäväksi asti on niin täytyyhän sitä toki jossain kasvattaakin. Poliiseille se on kaivattua lisätuloa ja kaikki ovat tyytyväisisä...

    • Olen tarinoinut vanhojen pappojen kanssa heinätöistä täällä.Monet on sitä mieltä,kun turistit tuli siitä tuli enemmän businestä.Ja poliisit ja oikeuslaitos alkoi jahdata kasvattajia.
      Ennen se oli kai "luvallista"
      Nytkin moni kasvattaa mausteeksi.Olen syönyt joitakin ruokia jotka on heinällä maustettuja,ihan hyviä siihen pari olutta niin johan on leppoista istua iltaa.
      Tässä kylässä vanhat miehet polttelee melko vakituisesti,mutta nuoriso on kai peloteltu niin hyvin,ettei sitä ainakaan nää,jos he polttelee.Ukot ei enää muuta tapojaan,vaikka lait on koventuneet.

    • 28x...

      Tulee mieleeni että Sihanoukvillessä syötiin aivan laillisesti paikallisessa kuppilassa pizzaa joka oli aivan listalla olevaa. Pizzan nimeä en muista. Huomauttivat kuitenkin että ei kannata tilata strongia jollei ole aivan varma omasta kestävyydestään. Oli niin hyvin maustettua ettei heinän makua edes maistanut. Olivat ripotellet siihen lätyn päälle ne heinät, eli niitä ei paistettu.
      Noh söimme ne ja jumantsukka kun oli taas kiva paikka se kylä! Kun itse oli hyvällä tuulella niin olivat kaikki muutkin kenen kanssa häpötteli.
      Joo tuosta Pattiksen lähellä olevista heinäpellosta vielä sen verran että nyt ne ovat kaikonneet kauemmaksi asutuskeskuksista.
      Päihteinä ovat nykyisin muuntohuumeet joiden tietämys on thaikuilla pidemmällä kuin täällä pohjan perukoilla. Vaarana tietysti ettei tiedä mitä nappaa. En suosittele.
      Kyllä se vanha kunnon heinä on parasta viihdykettä ihmiselle ja toivoisin että se nyt vihdoinkin laillistettaisiin ympäri pallon.

      • Siistii!

        Kaikilla saarilla Siaminlahdella missä olen käynyt, ehkä 5-6 saarta, on omat pössyttelyrantansa edelleen joissa on usein privaattibeachillä pikkuinen koju / baari josta myydään avoimesti tiskin alta ja saat ne myös majoituslaskuun.

        Päivitin nuo tiedot viime talvena.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      200
      5138
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      124
      3170
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      142
      2417
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2374
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1992
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1566
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      116
      1510
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1403
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe