aisaa mökillä

emmanuel

Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, olin vielä silloin naimisissa. Olimme mökillä vaimoni kanssa, Keski-Suomessa. Mökki on pieni, pari huonetta ja keittiö, ulkohuussi pihan perällä ja pieni saunamökki sitten muutaman kymmenen metrin matkan päässä järven rannassa. Pari viikkoa pienessä mökissä saa ainakin minut hiukan klaustrofobiseksi, kaikki vanhat viikkolehdet 70-luvun puolivälistä oli jo tultu luettua useampaan kertaan, saunapuut oli pilkottu ja nurmikko leikattu.

Vaimoni Elina marmatti sitä sun tätä, seisoi takapuoli pystyssä kasvimaalla ja yritti saada retiisejä tekemään muutakin kuin pitkää suikulaa. Ehdotin että hän laittaisi jotain jarrua maahan jotta ne pysähtyisivät ja alkaisivat pyöristymään. ”Jarrua, se on sinä joka tarvitsisit jarrua!”, hän laukoi. Itse asiassa hänen pyöreä takapuolensa kireissä bikineissä oli jo saanut hormoonit hyrräämään minussa. Astelin hänen luokseen, vedin nopeasti hänen bikinihousunsa nilkkoihin ja koitin sormella.

Elina huudahti kauhuissaan. ” Mitä sinä nyt, senkin sika?! Ajattele jos joku näkee!”. Vilkaisin ympärilleni. Pelkkää metsää ympärillä, näköalan rantaan peitti muutama puu. ”Eihän meitä kukaan näe!”. ”Mutta jos joku tulee?”, hän sopotti. ”Lähimpään naapuriin on matkaa satoja metrejä!”, vakuuttelin hänelle ja vedin samalla shortsini alas.

Elina katsahti seisiööni ja nuolaisi huuliaan. ”No, hyvä on, tee se sitten, nopeasti!”. Hän asettui polvilleen kasvimaahan ja pyllisti minua kohti. Se oli aika makea näky, ruskeat reidet ja selkä, vitivalkoinen pyöreä takapuoli avoinna edessäni. Hyväilin sormillani karvaisessa raossa kunnes tunsin että sormeni kostuivat. Tartuin häntä kiinni lanteista ja painuin sisään, hän oli liukas, ehkä hiukan outo tilanne sai hänet kiihtymään.

Liuin hänessä sisään ja ulos, tartuin hänen hiuksistaan kiinni, tiesin että hiukan kovat otteet saivat hänet valmiiksi nopeasti. Elina kouristeli laueten, pää nyökkyi porkkananvarsien joukossa. Pumppasin itseni tyhjiin häneen muutamalla kovalla työnnöllä. ”Rontti, ajattele jos joku olisi nähnyt!”, Elina marmatti.

Huohotimme kasvimaalla auringon paisteessa hetken, kunnes tartuin häntä kädestä ja vedin hänet mukanani rantaan ja uimaan.

Illalla tuli vieraita. Naapurimökin suunnasta asteli mies, avoin ruutupaita ja shortsit päällään. Hän oli hyvin lihava, ruutupaidan liepeitten välistä työntyi esiin valtava ruskettunut vatsa. Hän oli suuri muutenkin,varmaan kaksimetrinen korsto. Vaalea pörröinen tukka ja pyöreät kasvot, supisuomalainen mies.

Hän asteli pihamaalle hyräillen, nauraen, kantaen pientä muovista kassiaan…niinkuin Fredi konsanaan. Hän esitteli itsensä Jaskaksi, kertoi vuokranneensa naapurimökin viikoksi. Kättelin häntä, hän oli todella iso mies, kädet olivat kuin lapiot. ”Olo mökillä kävi vähän tylsäksi,joten ajattelin että täältä varmaan löytyy seuraa!”, hän toitotti kilistellen muovikassiaan. Kehotin vierasta peremmälle ja huusin Elinan paikalle. Hän kätteli kohteliaasti, toivotti tervetulleeksi, sai vieraan kassin huostaansa ja alkoi sitten touhottaa syötävää pöytään.

Minä lähdin vieraan kanssa laittamaan saunaa kylpykuntoon. Jaska kertoi olevansa rakennusinsinööri, lomilla pari viikkoa työmaalta ulkomailla. Rahaa tuli mukavasti, mutta kotimaahan oli tullut ikävä. Hän oli päättänyt vuokrata mökin ja nauttia Suomen kesästä, mutta oli kuulemma ollut liian rauhallista!

Siinä rupatellassamme avasimme oluet. Hän siemaisi omansa yhdellä pulputuksella, lämmin ilma tuntui tekevän janoiseksi. Vaikka eipä silti, moisella ruumiinmassalla sitä varmaan kesti aika paljon myös.

Tullessamme saunalta oli Elina jo kattanut pöydän ulos. Vähän silliä ja suolapalaa, olutta ja kirkasta pienissä annoslaseissa… Istuimme siinä iltaauringon kilossa muutaman tunnin, minä kävin välillä täyttämässä puita saunan pesään. Siinä jutellessa sitten unohtui koko sauna, illan pimetessä sytytimme kynttilöitä ja jatkoimme juttelua. Elina oli varsin hyvällä tuulella, kuunteli kiinnostuneena juttuja ulkomailta, tarjosi pilsneriä ja napanteria auliisti sekä vieraalle että minulle.

Minulle alkoi jo väsymys hiipiä päähän, ylenpalttinen aurinko ja alkoholi saivat minut uupuneeksi. Puolen yön pintaan alkoi pääni jo nuokkua, Elina kehotti minua menemään sänkyyn. ”Eihän sitä nyt kesken kaiken,vieraitakin on…”,yritin estellä. ”Kyllä me täällä pärjätään,” Jaska nauroi. ”Vai mitä, Elina?” Vaimoni nauroi heleästi taluttaessaan minua makuukammarin puolelle.

Nukahdin melkein heti, kuuntelin ulkoa kuuluvaa puheen hyrinää, huone pyörähti kerran ja laskeutui päälleni. Heräsin ehkä tunnin kuluttua, makuuhuoneen ovi sulkeutui juuri Elinan perästä. Hän oli käynyt tarkistamssa että nukuin, luulisin. Nesteen paljous sisälläni lähetti minut hiipaillen takaovelle helpotukselle. Oven kahvaan tarttuessani huomasin että ulkona oli tullut hyvin hiljaista. Kävelin ikkunan luo ja näin kuinka Jaska ja Elina istuivat vierekkäin pöydän ääressä ja supisivat jotain hiljaa. Aamuaurinko oli jo vähän matkaa päässyt horisontin yläpuolelle jossain metsän takana, vaalea taivas valaisi pariskunnan. Kävin nopeasti heittämässä putkellisen takaovesta, vedin aamutakkini päälleni, ja palasin ikkunan luokse.

Heidän hiljaisuutensa oli saanut minut uteliaaksi. Mitähän he oikein supattivat siellä? Katsoessani tarkemmin näin että Elinan vaatteet olivat epäjärjestyksessä, tukka pörrössä ja paitapuseron napit olivat auki. ”Ei saatana! Nyt saa rittää!” ,puuskutin, olin jo lähdössä syöksymään ulos kunnes tulin toisiin ajatuksiin. Miltähän se tuntuisi ja näyttäisi…ajattelin…kuinka pitkälle on Elina valmis menemään? Ulkona pariskunta olivat kiinni toisissaan, Elinan hame oli noussut vyötärölle. Suuri lapiomainen käsi liikkui hänen haaroissaan. Elina nosti kasvonsa suudeltaviksi, näkyi että kielet pelasivat peliään pitkään. Elina sanoi jotain, viitaten kädellään mökkiin päin ja nousi seisomaan. Kuulin Elinan puheesta että hän oli hyvässä vauhdissa, ässät suhisivat ja hän puhui nopeasti sössöttäen…Juoksin nopeasti makuuhuoneeseen, revin aamutakin yltäni ja vedin peiton päälleni.

”Huhuu! Nukutko shinä?”, Elina huuteli ovelta. Muutaman huudon jälkeen hän oli vakuuttunut että olin tajuton. Hänen suljettuaan ulko-oven perässään menin ikkunan luokse. He olivat matkalla saunalle, alas polkua. Heidän poistuttuaan kulman taakse livahdin ulos takaovesta ja seurasin hiljaa kävellen. Saunalla ei ollut ikkunaa mökille, vain suuri näköalaikkuna järvelle, melkein lattiasta kattoon. Kurkkasin kulman takaa, Kaksi hahmoa seisoi vastakkain pukuhuoneessa, aamuauringon valaisemina.

Jaska nosti Elinan hameen yhdellä nykäyksellä tämän pään yli. Elinan pikkuhousut olivat jo pitkän matkaa alhaalla, oli nähtävästi ehditty lämmitellä sormipelillä jo aikaisemmin. Elina riipaisi nopeasti pikkuhousunsa jalasta ja tarttui sitten kiihkein sormin Jaskan housunvyötäröön, aukaisi napin ja vetoketjun. Jaska samalla repi paitaa päältään.

Elinan huudahdus:” Ohohhoh!” kuului ulos asti kun Jaskan kalu ponkaisi esiin hänen housuistaan. Ensin näytti siltä että hän oli piilottanut pesäpallomailan housuihinsa. Jaska nauroi Elinan reaktiolle, suuren pyöreän mahan alta törrötti oikea mahtimela. Pari painautui tiiviisti yhteen, Jaskan kädet leipoivat Elinan takapuolta, Elinan käsi tarrasi himokkaasti kaluun. Hänen kätensä ei yltänyt sen varren ympäri, hän hieroi sitä silmät ummessa edestaas.

He suutelivat pitkään, huojuen vaastakkain. Elina painoi alaruumistaan rytmikkäästi Jaskaa vasten, tämän lapiomaiset kädet nostivat Elinaa häntä kohti. Jaska sanoi jotain katsoen Elinaa silmiin ja vetäytyi hänestä. Tämä katsahti kookkaaseen paaluun kädessään ja pudisti päätään epäröiden. Jaska tarttui päättäväisesti häntä päästä ja painoi Elinan polvilleen eteensä. Elina katseli epäröiden turpeaa kalua kädessään, hieroi sitä edestaas ja huudahti silmät pyöreinä kun se kasvoi entisestään hänen silmiensä edessä. Hän hymyili sitten, kumartui eteenpäin ja nuolaisi kuin kokeillen sen melkein violettia pyöreää päätä, suuteli sitä sitten useaan kertaan. Jaska sanoi jotain, ummisti silmänsä ja Elinan hiuksista tukevasti kiinni ottaen painoi kaluaan tämän huulien väliin. Elina aukaisi suunsa ammolleen, nuoli suurta omenamuotoista moloa, yrittäen liukastaa sitä.

Jaska liutti kaluaan vaimoni suuhun hitaasti, Elina hengitti kiivaasti nenän kautta, yritti nyökkien saada mahtimelaa syvemmälle. Jaska heivasi lantioilaan ja liukui syvälle, Elina kukoi, yritti vetää päätään pois, mutta oli hiuksista Jaskan tukevassa otteessa. Tämä liukui hetken matkaa ulos jotta Elina saisi hengitettyä, liukui sitten taas sisään,entistä syvemmälle. Elinan silmät olivat pullistua päästä. Kovaa nenän kautta hengittäen hän sitten liukui alas pitkin suonikasta kalunvartta. Jaska veteli hänen päätään edestaas, sormet tiukasti Elinan hiuksissa, silmät nautinnosta kiinni.

Jaska tattui Elinan olkapäihin, nosti hänet kevyesti kuin höyhenen käsissään ja laski tämän sitten selälleen pukuhuoneen haalistuneelle räsymatolle. Elina levitti jalkojaan kiihottuneesti nauraen, kädet reisien sisäpinnalla, häpy leviten auki. Vaaleiden karvojen peittämä häpy aukesi hampaattomaan hymyyn.

Mies ujutti valtavat kätensä hänen takapuolensa alle ja veti hänet suulleen. Elina huusi ja valitti suureen ääneen miehen kielen nuollessa märkää turvonnutta häpyä antaumuksella. Vaimoni lantiot keinuivat tahdottomasti, nytkyivät kohti Jaskan lipovaa kieltä. Näin että Jaska levitti Elinan häpyä peukaloillaan, päästäkseen syvemmälle.

Elinan kädet irtautuivat reisiltä, hän nosti sormensa rinnoilleen ja puristi pystyssä törröttävät kovat nännit sormien väliin, sormet hieroivat kivikovia pitkiä nännejä rytmikkäästi. Hän alkoi nyökkiä katkonaisesti, menetti viimeisenkin kontrollin ruumiistaan, hän laukesi huutaen ja takoen häpyään kerta toisensa jälkeen vasten Jaskan suuta. Elina jäykistyi kaarelle ja herpaantui sitten silmät kiinni.

Jaska vetäytyi hymyillen vaimostani, levitti tämän jalat levälleen edessään. Hänen kookas kalunsa seisoi tanassa nytkähdellen suuren pyöreän vatsan alla. Elina ojensi kätensä jalkojensa välistä ja tarttui nauraen suureen omenankokoiseen moloon. Hän levitti häpyhuuliaan sormillaan ja veti Jaskan ylleen polviaan nautinnollisesti koukistaen. Miehen valtava pyöreä molo painautui vaimoni häpyhuulien väliin, pakottaen ne äärimmilleen, hävystä pursuava liukkaus sai kalun liukumaan sisään sentti sentiltä. Elina heitteli päätään puolelta toiselle, nostaen lantioitaan kantapäittensä varassa kohti Jaskaa. Elina runttasi lantionsa ylös silmät tiukasti kiinni, mies oli hänessä kahvaa myöden.

Jaska painui alas vaimoni päälle, pari suuteli kiihkoissaan pitkään. Mies antoi kalunsa liukua lantioita liikuttaen sisään ja ulos, vauhdin kiihtyessä litinä märästä hävystä kuului ulos asti, sekoittuen vaimoni huohotukseen painavan vatsan alla. Jaska runttasi itseään sisään voimalla, Elinan kasvot olivat pioninpunaiset, hän näytti litistyvän kerta kerran jälkeen räsymattoa vasten. Mies nousi käsiensä varaan ja takoi paaluaan litisevään, äärimmilleen pingoittuneeseen häpyyn. Elinan huohotus nousi ulvonnaksi, hän huusi ääneen: ”Nai,nai,nai…!”

Mies hänen päällään survoi mahtavaa kaluaan huutavaan naiseen, hän makasi Elinan päällä litistäen hänet alleen suurella vatsallaan. Lantiot pumppasivat edestaas nopeaan tahtiin, kunnes hän muristen näytti saapuvan nautintonsa huipulle. Takapuoltaan heivaten hän tyhjensi itsensä vaimooni syvälle. Pariskunta saunan matolla herpautui huohottavaksi kasaksi, aamuaurinko valaisi punertaen alastomat ihmiset hyörystyneen lasiseinän takana.

Hetken kuluttua pariskunta nousi huojuville jaloilleen, Elinan hävystä valui siemen noroina. He kävelivät käsitysten saunaan. Sieltä kuului veden loisketta ja Elinan kimeää naurua. Vähän ajan päästä meteli sisällä hiljeni, tuli aivan hiljaista. Ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä Jaska ja Elina tulivat saunasta pukuhuoneeseen, vaimoni veti miestä ulos, pitäen kiinni Jaskan uudestaan seisovasta kalusta! Elina hymyili silmät himosta sumeina, asettui povilleen lattialle ja pyllisti takapuoli pystyssä miestä kohti. Jaska asettui hänen taaksensa, tarttui käsillään vaimoani lantioista ja työntyi häneen yhdellä työnnöllä. Elinan huudahdus ”Uuuuuhhh!” kuului ulos asti.

Vaimoni tarttui käsillään kiinni räsymaton reunasta ja painoi päätään alas lattiaan. Hän huohotti ”Kovaa,kovaa,suurta kullia!” Jaska teki työtä käskettyä, kädet Elinan lantioilla hän takoi kaluaan pitkin raskain työnnöin sisään. Mies tarttui sormillaan kiinni vaimoni hiuksiin ja piti tukevasti kiinni. Elina tuntui hullaantuvan kovasta käsittelystä täysin, hän painoi selkäänsä kaarelle alas ja ynisi posket punaisena. ”Jaaa, ota minut kovaa!” Jaska läimäisi kämmenellään Elinaa pyllynposkelle, tämä painui väristen alas, koko hänen kehonsa nytkähteli. Hän laukesi Jaskan käsittelyssä! Mies huomasi mistä oli kyse, kiihdytti tahtiaan. Valtava kalu pumppasi sisään ja ulos lotisevassa hävyssä, Elina ulisi velttona miehen käsittelyssä. Jaska veti vaimoni hiuksista pitäen ylös rintaansa vasten ja puhui hiljaa tämän korvaan. Elina puisteli päätään silmät pyöreinä: ”Ei , en minä voi!”, hän huohotti, Jaskan kiristäessä otettaan hänen hiuksistaan hän värisi, taas laukeamisen rajoilla. Mies puristi suurilla sormillaan hänen pystyssä sojottavia nännejään, nuoli kielellään hänen korvaansa. Elina ummisti silmänsä nautinnosta, nytkähteli koko ruumiillaan.

Mies kysyi jälleen jotain hiljaa hänen korvaansa, vaimoni empi huultaan purren. ”Se on niin iso, se ei ikinä onnistu!”, hän sopotti. Jaska käänsi Elinan sanaakaan sanomatta selälleen eteensä ja työnsi tämän jalat rintoja vasten,levittäen ne kovakouraissesti suurilla käsillään. Mies veti suonikkaan kalunsa liisteisestä hävystä ja painoi sen heti vaimoni peräaukolle. Herra jumala, hän aikoi naida vaimoani takapuoleen, itsekään en ollut koskaan sinne päässyt!

Elina tarrasi kiinni polvistaan, levitti jalkojaan entisestään ja aukaisi itsensä miehelle tulla. Jaska hieroi kaluaan liisteisessä hävyssä, liukastaen sitä ja painoi sitten päätäväisesti kalunsa hitaasti sisään vaimoni sykkivään suoleen. Elina heitteli päätään puolelta toiselle, hieroi häpyään raivokkaaseen tahtiin, huusi: ”Jaa, tule,pane,pane!” Mies lipui sisään kahvaa myöten, pingottaen peräaukon äärimmilleen. Elina nytki hänen allaan. Kädet vaimoni polvitaipeissa hän alkoi rytkyttää itseään sisään ja ulos, yhä kiihtyvään tahtiin. Elina vatkasi keskittyneesti sormillaan hävyssään, huohotti silmät kiinni. Jaska takoi itseään sisään vaimooni, tämä liukui lattialla räsymaton päällä kohti seinää, pysähtyi sitten pää saunan sivuseinässä kiinni. Miehen työnnöt saivat uutta vauhtia kun liukuminen pysähtyi, hän upposi Elinaan kerta kerran jälkeen.

Miehen laukeminen oli lähellä, hän survoi kaluaan vaimooni raivokkaasti kuin pajavasara, huusi kovaan ääneen, ”Nyt,nyt!”, veti sykkivän kalunsa Elinasta ja ruiskutti siemenensä kaaressa tämän päälle, rinnoille ja kasvoille. Elina makasi huohottaen selällään, peräaukko supistellen. Sitten hän nuoli hymyillen huulilleen roiskuneet pisarat ja nauroi.

17

54172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jee

      tapoitko sen lihavan sian ja huoran sitt kirveellä ja upotit järveen...möit mökin ja erosit muka eukostas...jos et niin olet luuseri tuhkamuna

      • moose

        Nii just!


      • fucking
        moose kirjoitti:

        Nii just!

        pakko sun on jatkaa tätä tarinaa ku se jää liian kesken....!??


      • emmanuel
        fucking kirjoitti:

        pakko sun on jatkaa tätä tarinaa ku se jää liian kesken....!??

        kunhan keritään..


    • hyväjuttu

      hyvä juttu vuosien takaa!!

    • tommi_j

      Hieno tarina!

    • nainennn1

      Tää oli kiihottava!

    • emmanuel

      Tarinaan jatkoa:

      Aikani tilannetta tarkkailtuani, vitukseni nousi sellaisiin sfääreihin että päätin puuttua tilanteenkehitykseen! vaimoni Elina makasi pppu pystyssä räsymatolla Jaskan jo hieman veltostunut mulkku pyllyssään. Hain autosta sinne aiemmin varaamani Hilti-naulapyssyn ja nippusiteitä. Avasin mökin oven hiljaa ja hiivin parin taakse. Karjaisin täysiä: "saatanan siat" ja mosautin Jaskaa nyrkillä täysiä niskaan. Kuului ikävä rusahdus ja Jaska tipasti kirkuvan vaimoni päälle. Losautin vaimoa avaralla lujaa kasvoille ja totesin: "nyt huora paikka ja seuraat" Pujotin nippusiteen vaimoni nilkkoihin ja kiristin sopivasti. Jaskan kädet sidoin nippusiteillä niinikään ja levitin hänen jalat levälleen ja ammuin hiltillä jalkaterän kiinni lattiaan, samoin tein toiselle jalalle. Jaska heräsi tähän ulvoen tuskasta! Vaimo aneli lopettamaan ja nyyhkytti alla. Otin taskustani käsirasva tuubin ja pursotin sitä Jaskan peräreiälle. Työnsin seisovan kaluni yhdellä survaisulla Jaskan perseeseeen!! Aloin nussia Jaskaa kiihtyvällä tahdilla perseeseeen ja Jaska valitti ja itki..

      • Sait sitten Jaskaa sinäkin. Kahden kauppa ja kolmannen nautinto...


    • Vaihtoehtolopetus

      No onhan tuokin. Tässä vaihtoehto:


      MInulta pääsi kiihtynyt ähkäisy samalla kun tuo lihatiinu päästi juomalasillisen kokoisen lastin pitkin vaimoani, sitä lensi tukkaan asti ja valui kylkiä pitkin...Olin ymmärrettävästi tyrmistynyt, raivoissani ja outoa kyllä myös äärimmilleen kiihottunut.

      Jaska kääntyi yllättyneenä minuun päin. Katsoin tyrmistuneenä hänen valtavaa melaansa joka nytkähteli ja ruikki vieläkin. "Kappas vaan, isäntärenki saapuu kekkereihin" En oikein osannut ruveta mätkimään tätä valtavaa kolossia.valtavan mahan alla roikkuva mela lepotilassakin oli isompi kuin minulla jäykkänä. Jaska sen sijaan tarttui minuun rinnuksista ja keroi että " tein tässä vähän kotitöitä. Tehdäänkö jatkossakin niin että sä tiskaat ja leikkaat nurmikot ja kitket rikkaruohot ja mä hoitelen tän sun vaimon?" Yritin voimattomasti heilauttaa kättä tuota sikaa kothi mutta en ylettänyt. Jaska ei lyönyt takaisin, vaan katseli ihmiessään: "kyllä se mies on, se yrittää nyrkkeillä ja sillä seisoo. Haluaako se tapella vai nussia?"

      VAimo ei sanonut mitään. Eipä sanonut sittenkään kun Jaska pyörytti minut saunan kaiteelle ja veti housut kinttuun, ja pyysi emäntää ojentamaan kuistilla olleen kosteusuvoiteen. Huusin niin että kaiku vastasi järjveltä kun Jaska ruikki voidetta peräreikääni rupesi vähitellen tökkimään valtavaksi paisunutta kaluaan neitseelliseen peräreikääni. Huusin tuskasta ja nyyhkytin kun Jaskan valtava mela rikkoi paikkoja edetessään sisääni, sitten menetin tajuntani.

      Heräsin vasta seuraavan päivän iltana, pystyin juuri ja juuri kävelemään. Se viikko meni kuin unessa. Tiskasin, leikkasin nurmikkoa ja kitkin rikkaruohoja, söin yksin. Jaska nukkui ja pani vaimoani. Eräänä iltana hain ruohonleikkurin bensat ja valuttelin ne mökin sokkeliin. Tärisevin käsin raavin tulitikkuja kun Jaska tuli aamukuselle ja otti ne kädestäni. Jaska talutti minut aviovuoteeseeni ja löi oven perässään kiinni. Kuulin kun hän siirsi piirongin oven eteen.

      Vaimo nukkui tahraisilla lakanoillaan autuaan unta, hymynkare suloisilla kasvoillaan. En välittänyt enää mistään mitään.

      • Paskajuttutäätoinen

        Tää pilas koko hyvän alun.


      • Pidin kovasti Tulitte siis naiduksi kumpikin, sinä ja sun muijas. Tosin muija taisi saada enemmän.


    • Parwmpi

      Eikäkö toi toinen oli vielä parempi.

    • Paremmastapäästä

      Molemmat loput ihan OK mutta alku varsinkin oli ihan kiinnostava. Jatka ihmeessä tarinointia täällä.

    • julmajaska

      oli kyllä hyvä pano tää elina... t.jaska

    • kooysi

      Kiihottavaa luettavaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      64
      2464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      182
      1793
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      18
      1516
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1333
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      165
      1268
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      81
      1118
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      979
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      780
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      750
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      54
      695
    Aihe