Kokemuksia Easycarista

Varasimme auton Evuokrauksen kautta Fiumicinon lentokentältä. Olimme vuokranneet Renault Megane farmarin koska meitä oli viisi henkeä ja myös viisi laukkua, mutta kun viimein pääsimme auton luovutukseen asti olikin se muuttunut Renault Sceniciksi jossa tavaratila on farmariin verrattuna melkoisesti pienempi. Sanoin asiasta virkailijalle joka tuiskaisi että jos ei auto kelpaa niin hän palauttaa takuusumman ja voitte etsiä auton muualta. Eipä siinä auttanut kun tukkia laukut tavaratilaan vaikka osa laukuista oli vaarallisesti takapenkin päällä.Auto oli todella kolhuinen ja pyytämällä saimme virkailijan katsomaan auton kunto ja tekemään" kolhukartta" lisäksi tankki oli lähes tyhjä. No, auto toimi kuitenkin moitteetomasti ja viikon kuluttua ajelimme kentälle palauttamaan sitä. Easycarin toimisto oli kiinni vaikka kaikissa muissa vuokraamoissa oli täysi kuhina päällä. Ulkopuolella odotteli pari perhettä ja ihmetteli että missä mahtaa henkilökunta olla? Soittelimme ovessa olevaan numeroon lukuisia kertoja ja vimein lähes tunnin odottelun jälkeen paikalle tuli mieshenkilö jolla oli avaimet toimistoon mutta muuten hän oli täysin ulkona koko touhusta. Hän sanoi meille että jättäkää vaan avaimet pöydälle mutta me halusimme että hän tarkastaa auton kunnon ettemme joudu makselemaan toisten tekemiä kolhuja. Viimein ja vihdoin hän raahautui auton luokse ja kierteli sitä hetken ja saimme ok. leiman paperiin. Aikaa tässä touhussa meni n. puolitoista tuntia..onneksi lennon lähtöön oli aikaa. Otin kotimaahan päästyämme yhteyttä suomen Evuokraamoon ja kerroin kokemukseni, he pahoittelivat asiaa ja lupasivat selvittä asiaa ja ottaa yhteyttä 28.vrk kuluessa. Eipä ole mitään kuulunut..Eli kun vuokraat autoa niin unohda Easycar vaikka olisikin muita edullisempi. Ennemmin muutama kymppi lisää ja kunnon palvelua.

9

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saitakin oppii josku

      niin ja opetus oli; piheillaja saidoilla ihmisilla on ongelmia. kait nyt tuon asian tietää muutenkin. Jos pihistää kaikesta viimesen päälle niin tuon siitä saa.

      • Näin puhuu kateelinen jolla ei ole varaa matkustaa ilmeisesti edes suomessa kun pitää olla noin LAPSELLINEN ja KADE !!!!!!!!! kyllä sinne pääse, netistä löytyy useampi osoiteita(esim. gaija travels, mistä huviloita voi vuokrata( ps mitä tarkoittaa piheillaja en ole kuullutkaa tuollaista sanaa ennemmin) Vai kuinka tuttuja sinulle on omatoimi matkat?


    • jukkak18

      Itse olen Espanjassa ja easycar otti prepayed autosta, jonka sitten vuokraaja tuplasi auton ottamisen yhteydessä. Ihan tuottava toimintamalli

      • Easycar myi autovuokraukseen, rentalcars laittoi laskun, Interrent toimitti auton. Piti olla kokonaan maksettu etukäteen, mutta joku varmaan unohti ilmoittaa Interrentille maksuista. Muutenkin ihan sekopäitä touhua...


      • dsfsdaffdsfds

        SPAMmaaja jatkaa linkkiensa levittelyä


    • Käynyt

      Hertzin kanssa ei koskaan ole ollut ongelmia.

    • Interrent on melko varmasti sellaisella ohjeistuksella liikkeellä, että poislähtevillä ihmisillä on usein kiire lennolle ja virkailijoiden vetkuttelu tarkoittaa vähemmän reklamaatioita ja mahdollisuutta kirjoittaa lasku olemattomista naarmuista tms.
      Itselläni oli omaa hälmöyttäni merkattu lisäoptioita sopimukseen avaintiskillä autoa noudettaessa. Vaikka aivan selkeästi ilmaisin, että en halua mitään lisäkustannuksia alkuperäiseen, oli lappuun merkattu n. 2x alkuperäisen arvoiset lisävalinnat. Eli kustannus oli 3x alkuperäiseen verrattuna. Olisi oikein mielenkiintoista tutkia asiaa, onko kyseessä petollinen toiminta ja kuinka laajaa se on. Olen valmis auttamaan ihmisiä, joille tulee ongelmia kyseisen firman kanssa. Myös syntyneet piilokustannukset voivat olla EU-suuntaviivojen vastaisia, mutta espanjalaiset varmaan pyyhkivät niillä vaan hikisiä niskojaan. Sen mitä paikan päällä seurasin naapureita (odotusajat olivat todella pitkiä= ehtii tarkkailemaan myös muita), niin ongelmat olivat kaikilla! muilla samoista asioista kuin minullakin.
      Koska sain kovan väittelyn jälkeen blokattua lisävakuutuksen, niin minulle sanottiin tiskiltä, että en saa ajaa autolla pimeällä, kun siinä ei ole lisävakuutusta! Tankkausmaksu on sikamainen, sillä nähtävästi koostuu kahdesta osasta: polttoaineesta ehkä n. 40€ ja polttoaineen täyttömaksu myös n. 40€, joista toinen tai molemmat laskutetaan riippumatta siitä tarviiko autoa tankata palutuksen jälkeen.

    • Tiiiliiii

      Huonoja kokemuksia.

    • ursuliina

      Ostan uuden auton joka kohteessa, halvimmat Ladat maksaa vain 200e ja joka kerta lomatalolle päästy niin tai näin mutta aina jotenkin! Suosimme netin kierrätysauto sivuja. Mutta kerran jäimme tielle 5 lapsen ja 3 koiran kanssa, mutta ystävällinen ohi ajanut papparainen auttoi meitä! tosin sitä en sano mitä sai vastineeksi mutta matkaan ja perille päästiin mikä tärkeintä. Autovuokraamoihin kun ei näytä voivan enää luottaa niin meittin perhe ostaa aina uuden auton jolla huristelemme. Olemme käyneet useita kertoja myös Sisiliassa ja laittaneet auton "lauttaan" calabriasta, jouluna taas mennään eikä meinata! ja koiratkin tykkää. Pois lähtiessä myymme auton aina 50-100e hintaan paikallisille köyhille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe