Öljylämmittäjää koijataan.

Poltinmies

Juuri kun olen saanut osan asiakkaistani uskomaan että kannattaa ehdottomasti tilata moottoripolttoöljyä myös lämmityskäyttöön, ilmeni että ainakin muutamat öljyntoimittajat suostuvat tuomaan sitä vain farmarisäiliöön. Mitä helvetin pelleilyä tämä oikein on. Luulisi että vapaassa maassa jokainen saa tilata säiliöönsä sitä laatua mitä haluaa. Voisikos joku öljykuski kertoa, minkälaiset ohjeet on annettu öljyntoimituksista ja miten ne on perusteltu. Lisäksi on syksyn ja tämän talven aikana käynyt ilmi että lämmityslaatuinen öljy on vieläkin paskempaa kuin on tähän saakka luultu. Älkää siis ihmetelkö mikäli poltin temppuilee, syyllinen on tiedossa. Kasvirasva kun nyt vaan ei sovellu näköjään poltettavaksi Suomen ilmastossa. Jotainhan on pielessä kun uudehkon muovisen sisäsäiliön pohjalla on kymmenen sentin limainen öljykerros joka ei suostu palamaan.
Asiasta kannattaa alkaa pitämään meteliä ja etsimään pikkuhiljaa maksumiehiä ylimääräisille poltin- ja säiliöhuolloille. Veikkaan kuitenkin että Neste yrittää perinteisesti väistää vastuutaan loppuun saakka vaikka sieltähän se taas löytyy koko ongelman aiheuttaja.

7

595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mpö:tä

      enää tilattua lämmityskäyttöön. Meininkihän on sitten samanlaista kuin suomalaisen autoveron kanssa. Paikataan, persitaan, tulkitaan ja silti on pallo hukassa oikein totaalisesti. Nyt on pakko kysyä että mihin lakiin tai asetukseen moottoripolttoöljyn tuontikielto lämmitysöljysäiliöön oikein perustuu? Joudunko hankkimaan farmarisäiliön öljyn täyttöputken viereen. Vastatkoon joku herra joka tietää. Tietääkseni saan tilata lämmityssäiliööni vaikka dieseliä jos haluan ja kukaan ei voi estää. On tämä Suomi tosiaankin oikea sarvikuonojen maa. Kukahan ottaisi asiakseen koko öljypelleilyn järkiinnyttämisen vanhaan malliin. Silloin selvittiin sentään paljon vähemmillä harmeilla ja pelleilyllä lämmityksen kanssa. Nykymenolla ja terveellä järjellä ei ole enää mitään tekemistä toistensa kanssa. NESTE ESIIN SIELTÄ!!!!!!!!!!!

      • 43+32

        Huijausta kaikki!

        Lämpöpumppu ja siihen vesi tai ydinvoima sähkö, niin johan toimii.


    • ernuojv

      Mikään laki tai asetus ei kiellä polttamasta asuinrakennuksessa moottoripolttoäljyä, uskokaa nyt, taas on joillakin totaalisen väärää tietoa, ja sitä edesvastuuttomasti levittävät nettipalstoilla, tilatkaa sellaisesta paikasta, joka suostuu tuomaa eikä kysele, että mihin tulee.

      Kaikkein järkevintä olisis silti päästä eroon koko öljylämmityksestä, kosak on järjetöntä lihottaa Kataisen kasssaa ja maksaa öljystö 1 euro/litra.

      • öljyllä

        lämmittämään sillä järjestelmän vaihto ei ole ihan halpaa eikä yksinkertaistakaan. Mutta eihän siinä tietysti mitään järkeä ole jos lämmitykseen tarkoitettu öljy on niin huonoa ettei se edes toimi kunnolla. Eikös sellaisesta puhuttu että vuodenvaihteesta lähtien ei enää eriteltäisi lämmitys- ja moottoripolttoöljyä vaan sama tavara kävisi kaikkialle, ihan niinkuin ennen vanhaan.


    • > öljyntoimittajat suostuvat tuomaan sitä vain farmarisäiliöön

      tämäpäs outo valhe. Kantsuu lukea Neste Oy:n sivuilta että viime joulun ajoista alkaen tarjolla on ollut VAIN moottoripolttoöljyä lämmitystarkoituksiin. Itse tilasin sitä jo aikaisemminkin taloni lämmitykseen

    • juu se meni

      sillein päin että lämmitysöljyä ei toimitettu moottorikäyttöön. nyt ei tarvitse enää murehtia kun on vain sitä moottoripolttoöljyä jonka nimi muuttui nesteellä nestepolttoöljyksi.

      • Eihän viime

        vuosina lämmitysöljyä ole voinut käyttääkään missään moottoreissa koska se oli niin huonolaatuista. Ei sitä silloin tietenkään mihinkään farmarisäiliöön ja moottoripolttoaineeksi kukaan tuonutkaan. Vaan ketjun aloittajahan taisi ihmetellä ettei moottorilaatua saanut omakotitalon lämmitykseen tilattua. Siinä olet kyllä oikeassa että tuo lämmityslaatu on tainnut poistua markkinoilta. Kuinkahan saataisiin Neste korvaamaan asiakkaille aiheutuneet ongelmat. Niitä oli nimittäin paljon ja kalliita katastrofeja. Tässä olisi selkeä ryhmäkanteen paikka jos sellaista Suomessa olisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      425
      9288
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2436
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      43
      1836
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1649
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      89
      1418
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1349
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      365
      1239
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      141
      1169
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1123
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1042
    Aihe