Marokko Matkatoimistojen listoille

hhenia

Kannattaisi nyt matkatoimistojen ottaa uudelleen Agadir listoille. Maa on paljon rauhallisempi ja erillaiset olotilat kun Egyptissä ja Tunisiassa. Agadiristä on helppo tehdä retkiä muihin kaupunkeihin ja kyliin.
Matkakuukausia kannaisi miettiä myös uudestaan.

13

985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuo listoille ottaminen ei käy kädenkäänteessä eikä myöskään auta tähän hätään.Kun suomalaiset matkanjärjestäjät lopettivat kaikki Agadirin matkat,niin uusien hotelli-ym sopimusten tekeminen vie oman aikansa.Tuntuu hieman siltä, että matkanjärjestäjät eivät ole tällä erää kiinnostuneita Marokosta.Marokon vasltion matkailutoimisto, joka oli jossain vaiheessa Tukholmassa,laiminlöi kokonaan Marokon matkojen mainostamisen. Samoin teki esim. Aurinkomatkat. Ehkä vuosien kuluttua matkanjärjestäjät huomaavat jälleen Marokonkin olemassaolo. Inshaa Allaah. Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa siitä, että Agadiristä on helppo tehdä retkia esim .Essaouiraan, Taroudanttiin. Tafraouteen, Tiznitin ja tietenkin Marrakechiin. Ehkäpä hyvät ystäväni Arja ja Ritvakin vieloä joskus ehtivät käymään Marrakechissa.

      • Pirkko3333

        Eilen haastateltiin aamulla ylen lähetyksessä ulkoministeri Stubbia, hän kertoi siinä marokossa oleva vahva suosio kuningaalla.Niinkuin Kalevi on kirjottanut ettei matkailu ala käden käänteessä. Mutta nyt olisi matkanjärjestäjillä tutkailun paikka tulevien kausien suunnittelussa jota parhaillaan tehdään. Monesti on vedottu siihen ettei Agadiriin ole kuin yksi lento viikossa talvi aikana. Usein käynneenä olenkin ihmetellyt sitä miksi kautta pitenetä vaikka syyskuusta - huhtikuuhun. Toki ymmärrän että etelä-europan loma kausi alkaa ja lennot ovat lyhyemät kuin marokkoon. Totuus on kuitenkin että turismi niin Egyptiin kuin Tunisiaan on loppu pitkäksi aikaa.


      • riitti 2 kertaa

        Olen käynyt agadirissä 2 kertaa, toinen oli kyllä viimeinen (2009). Huonoja puolia liikaa - tosin olimme "kylmään" aikaankin, vuodenvaihteen tienoilla molemmat kerrat.
        Rannalla on aina melko tuulista - hieno hiekka pöllyää. Todella paljon kerjäläisiä joka paikassa, jotkut heistä agressiivisia, jos ei anna rahaa (meitäkin kivitettiin perään). Ensimmäisenä kun menimme hotellille oli "mansikan myyjä",joka todellisuudessa kauppasi huumeita - näitä suuria ongelmia. Tuohon vuodenaikaan yöt melkoisen kylmiä,(hotellin lämmitys hyvä olla)
        Meille riitti tuo toinen kokeilu agadiriin, minun mielipiteeni on tuo - jokainen tekee omat ratkaisut. Aurinkolomana 2008 käymäni tunisia oli parempi - aurinkolomana ! Nyt levottomuuksien takia ei sinne kande mennä.


      • riitti 2 kertaa kirjoitti:

        Olen käynyt agadirissä 2 kertaa, toinen oli kyllä viimeinen (2009). Huonoja puolia liikaa - tosin olimme "kylmään" aikaankin, vuodenvaihteen tienoilla molemmat kerrat.
        Rannalla on aina melko tuulista - hieno hiekka pöllyää. Todella paljon kerjäläisiä joka paikassa, jotkut heistä agressiivisia, jos ei anna rahaa (meitäkin kivitettiin perään). Ensimmäisenä kun menimme hotellille oli "mansikan myyjä",joka todellisuudessa kauppasi huumeita - näitä suuria ongelmia. Tuohon vuodenaikaan yöt melkoisen kylmiä,(hotellin lämmitys hyvä olla)
        Meille riitti tuo toinen kokeilu agadiriin, minun mielipiteeni on tuo - jokainen tekee omat ratkaisut. Aurinkolomana 2008 käymäni tunisia oli parempi - aurinkolomana ! Nyt levottomuuksien takia ei sinne kande mennä.

        On ikävää', että kokemuksenne Marokosta ja lähinnä Agadirista olivat noin huonot. Osansa matkanne epäonnistumiseen oli tietysti säälläkin. Loppuvuodesta ja keväälläkin rannalla on yleensä tuulista. Myöskin illat ovat viileitä. Olen itse ollut Agadirissä silloisten kausien alussa eli loka-marraskuussa ja kauden päättyessä maalis-huhtikuussa. Vielä maaliskuussa illat ovat olleet viileähköja.Kerjäläisiä kieltämättä on, mutta itse olen ottanut sen kannan ettei turisti ratkaise kerjäläisten ongelmaa.HYvin harvoin olen antanut dirhamin ,mutta silloinkin kohde onb ollut invali tai vanhus. Muutoin en ole reagoinut kerjäläisiin.Alkuaikoina se vaivasi, mutta kai olen sitten pahasti jo paatunut. Pohjoismaalaisten ihmisten on vaikea tottua tyrkyttäviin kauppiaisiin. Ainakin suomalainen on tottunut tutustumaan rauhassa tavaroihin.Tämä tyrkyttäminen on ollut joskus vaivaksi ainakin basaareissa ja soukissa(torilla).Mutta tämänkin osalta voi paaduttaa itsensä eli ei kiinnitä huomiota eikä ota katsekontaktia.Kyllä niitä ostoksia voi tehdä.Useimmissa basaarikaupoissa myyjät ovat provisiopalkkaisia, joten kysymys on ansioista. Tämä sitten ilmentyy tyrkyttämisellä. Itse olen käynyt Marokossa useita kertoja. Vietän lomaa enkä vaivaa itseäni asioilla, jotka ovat toisin kuin kotimaassa.Minusta Marokko sinänsä on hyvä matkakohde,jonne valitettavasti ei tällä erää järjestetä charterlentoja. Inshaa Allaah! Vai mitä sanovat hyvät ystäväni Arja ja Ritva?


    • alaana

      Marokkoon tehdään matkoja. Finnmatkoilla on , mutta eivät juurikaan mainosta niitä eikä matkaa saa edes netistä ostettua.

      • Haloo!!!!!!!!

        Mitä ihmettä!
        Eikö netistä saa tosiaankaan Finnmatkojen matkoja Marokkoon? Mitä ihmeen touhua. Milloin matkatoimistot heräävät????


    • travelbag

      Ainoa kateva vaihtoehto nakyy olevan norwegian lennot Tukholman kautta.

    • travelbag

      agadir ei ole Marokko, aivankuin Helsinki ei ole Suomi. Se on ehka tunnetuin turisti paikka, jossa ei paljon historiaakaan jaljella, sehan rakennettiin melkein kokonaan uusiksi maanjaristyksen jalkeen.
      Kehoittaisin varaamaan vain matkaliput, sitten paikan paalla etsia kiva hotelli, ja hyva kartta ja matkaopas kourasssa loytaa todellinen Marokko.
      Myos paljon eri tarjouksia eri retkista, jotka voi hyvin tilata Marrakechista tai Casablancasta.

      • Agadirissa Sindibad on hyvä, joskin pienehkö ja kulahtanut, kahden tähden hotelli. Kaupungin ainoassa ns. "aidossa" paikallisten asuttamassa osassa. "Bussiasema" eli muutama pysäkki on 50 metrin päässä, sieltä pääsee joka puolelle Marokkoa, jopa uusilla ilmastoiduilla autoilla.


      • kurla
        ilari85 kirjoitti:

        Agadirissa Sindibad on hyvä, joskin pienehkö ja kulahtanut, kahden tähden hotelli. Kaupungin ainoassa ns. "aidossa" paikallisten asuttamassa osassa. "Bussiasema" eli muutama pysäkki on 50 metrin päässä, sieltä pääsee joka puolelle Marokkoa, jopa uusilla ilmastoiduilla autoilla.

        hehe.
        olitko ryyppäämässä Sindibadíssa!!


    • sara-sara77

      Nyt on Agadir taas Aurinkomatkojen listoilla reilun kolmen vuoden tauon jälkeen. Aloittavat matkat 16.10.2013. Hyvät hotellit valikoimissa. Ei enää mitään 2 tähden hotelleja vaan Agadirin parhaimmistoa. Eikä hintakaan mikään älytön ole. Normaalia Aurinkomatkojen hintatasoa. Toivottavasti myös muut firmat aloittavat matkat niin saataisiin vähän hintakilpailua. Lennot näköjään Finnairilla. Toivottavasti jatkossa onnistuu myös pelkkien lomalentojen varaaminen koska kaikki eivät hotellia välttämättä tarvitse (kuten itse majailen sukulaisten luona)

      • mallu_

        Varasin juuri matkan marraskuulle. Onko hyviä vinkkejä ostoksista, ruokapaikoista, nähtävyyksistä. Ilmeisesti suht turvallinen paikka yksin matkaavalle naiselle ja marraskuussa kelit ihan ok.


    • henia1

      Todella hyvältä näyttää hotellien valikoima :)
      Rannan tuntumassa on vuori jossa voi ratsastaa kamelilla. Muista tinkiä hinnasta :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe