Nätyn pääsykokeet

natylle123

Kokemuksia pääsykokeista?

Aikooko joku haeka tänä vuonna?

Millaiset ennakkotehtävät aiotte tehdä(tanssi ja yleisön osaston kirjoitus)?

23

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinne vie tie. Pääsykoekirje tuli tänään ja viikon päästä meijämannen pitäis olla Tampereella :)

      tanssista tulee vähän herkempää ja toi yleisönosaston kirjoitus on vähän, no, on mikä on.

    • nätynätynäty

      Itse en ole kerennyt vielä tarkemmin tarkasteleen yleisönosastokirjoituksia saati tanssia. Kyllähän sitä tietysti vois ruveta pikkuhiljaa keksimään jonkin sortin tansseja. Itselläni siis on pääsykokeet La 9.4 :)) itse suhtaudun omiin mahdollisuuksiin melko skeptisesti, mutta uusi kokemus on nyt ainakin varmasti tulossa ja sitä lähden hakemaankin. Kaikki muu mikä tulee eteen on vain plussaa.

    • Area8590

      Sama on suunta!
      Yleisönosastokirjoitus tuotti suurta tuskaa - miljoonan lehden selailun jälkeen löytyi minuuttiin mahtuva kokonaisuus, joka on vielä täysin raaka...

      Tanssista nyt puhumattakaan.. Meikäläinen kun saa letkajenkankin näyttämään vitsiltä :)

      Olen siis vahvasti putoamassa ensimmäisessä välikarsinnassa, mutta täältä tullaan!

    • Mulla menee niin, että joka toisena päivänä on fiilis että jei, nyt onnistaa! Ja joka toisena taas että "VITTUUUUU! Mun tanssi on ihan paska" :D

      Tanssikokemusta on lähinnä vain vanhojen tansseista ja siksipä valssia heitinkin pari askelta tanssiini. Heh.

      Teksti on vielä ihan opettelematta. Säälittää kun se kestää vain puoli minuuttia. Alunperin valitsemani oli liian pitkä :

    • Area8590

      Eikös muuten olekin virhe opaskartassa?
      Saatekirjeessä lukee, että näty kohdassa 12, mutta oikeastihan se on kohdassa 13. Eikös?

    • Apua, nyt kun sanoit niin mä en kyllä oo ihan varma :o
      pisteessä 12 on joitain teattereita, mutta onks toi 13 sitte kirkko vai ei?
      Kaveri, joka opiskelee Voionmaan opistossa niin kyllä tunnisti paikan kartasta.
      Sanoi, että rautikselta nätyyn löytää kun kulkee vaan pääkatua pitkin ja sitten kääntyy vasemmalle risteyksestä. Eli periaatteessa tuo 12 ois ihan oikea paikka. Kun kattoo, että rautikselta tulis hämeenkatua ja sitte kääntyis sinne hämeenpuistoon.
      Hmm. Milloin muuten olet menossa pääsykokeisiin?

    • Area8590

      On virhe kartassa, soitin tuonne sihteerille. Eli oikea paikka on siellä kohdassa 13. Kuulemma Nätyn nettisivuilla on joku tiedote asiasta, ja jos ihmiset menee sinne kohtaan 12, niin sielläkin on joku "oikeaan paikkaan ohjaus" sitten.
      Pakko oli varmistaa, kun lähden täältä monen sadan kilometrin päästä harhailemaan...

      Pääsykokeet on 6.4. :)

    • Aa, okei. Mullakin tosiaan useampi satakilometriä. Oisko joku 200-300. Tampereella viimeks käyny viidennellä luokalla ja silloinkin vaan Särkänniemessä. Heh :D

      Juniakaan täältä ei mee niin, että ehtisin ajoissa. Hetken jo aattelin, että menisin itte autolla, mutta ei siitä mitään tulis ku en o turkuunkaan koskaan ajanu vielä... Ei noin pitkää matkaa vaan kykenis tekeen yksikseen ratissa vuoden ajokokemuksen jälkeen.
      Onneks pari kaveria asuu hesassa, lähen täältä 29.3 ja oon hesassa yötä. Sieltä sitte seiskan junalla Tampereelle.

    • Area..

      Jep :) Minä jo edellisenä päivänä rantaudun, eikä kyllä ole tuttu kaupunki minullekaan. :)

      Tsemppiä meille!

    • -Ansku-

      Mulla on koe jo 2.4!! iik iik iik!
      just tänään vasta tulin reisussa ja mitään en ole suunitellut! :/ että tosi hyvin menee!! onneks tanssia nyt osaan jos siihe asti edes pääsen!! :DD mut se et pitää opetella joku kirjotus ulkoo niin tuskaaa!!!
      onneks kerkeen tulla junalla samana päivänä ettei tarvii mitään viikonlopun reissuu tehä! tosin onhan siinä vaihto välissä mutta enköhän selviydy!!
      Tsemppii kaikille!!
      Näkyillään tampereella jos satutaan kohdille tai päästään jatkoon!! :))

    • -Ansku- Mulla samanlainen "iiik" -fiilis. Uskomatonta, että ylihuomenna oon tampereella! Toivotaan, ettei väsymys kukista mua ihan, Helsingistä kun pitää lähteä jo kuudelta perskele. Pitää herätä joskus puol viis, että ehin ensin kaverilta Rautatieasemalle x_x

      ehkä väsymys on vaa hyväks ni oon semmonen "ylipirtee" ja väääähän sekasin... :D

      Kirjotus oli mulla iisi ja tanssiinki oon nyt eilisen takaiskun jälkeen tyytyväinen.
      Tsemppiä kaikille! Kyllä me osataan! ;D

    • ArethaF

      Ei vitsit, onpa siistiä lukea, että täältäkin löytyy innokkaita näyttelijäkandidaatteja!:D Itse tuun Jyväskylästä, niin onneksi ei ole turhan pitkä matka..
      Sinä joka kyselit pääsykokeista, niin niistä on itellä kokemusta, että menkää rennoilla mielin ja siellä on hyvä meininki:))) Ite oon tulossa 8.4. Ja aloitin jo tammikuussa treenaamaan noita tehtäviä. Toivottavasti pääsis nyt edes aamusta jatkoon tuolla vaivalla niin olisin tyytyväinen:D Itse ootan lähinnä sitä fiilistä miten kaikki tsemppaa ja on iloisia ja hengessä mukana ryhmänä. Jatkoon pääsy riippuu monesta asiasta. Että turha stressata turhia!

    • Area..

      Oletko, Aretha, monesti pääsykokeissa jo vieraillut? :)

      Minulla tuo monologiteksti on vahvempana kuin tanssi, ja yritänkin pitää molemmissa semmoisen pienen "hengittämisen varan", että ei näytä liian tarkkaan opetellulta...

      Jotenkin vaikuttaa, että suuri joukko hakijoista on tosi nuoria. Kuten myös minä. Odotan mielenkiinnolla myös, että näkyykö se miten selkeästi hakijajoukon habituksessa ja fiiliksessä. (Panikoidaanko baskerit päässä :D)

    • ArethaF

      Hha:D Oon hakenut useampaan teatterialan hommaan ja opiskellutkin näyttelemistä tässä välissä sitten muualla. Pääsykokeet eri paikoissa on melko saman tyyppiset, pikkuisen eroja. Itse olen parikymppinen.:) Se on periaatteessa hyvä että on tietty jännitysdraivi päällä, koska se saa parhaansa yrittämään, mutta liikaa ei pidä miettiä, miten tässä käy. Hakijoita on monesta ikäluokasta, niin selkeästi ite en oo huomannu, muuta kuin että ehkä saman ikäiset hakeutuu porukoihin odottaessa.
      Mut tosiaan sen sanon, että jo pelkän kokemuksen takia, ne pääsykokeet on ihan mahtavat. Saa uusia kavereita ja on jääny itelle kyl ikimuistoisina kokemuksina mieleen!
      Btw, kuulostaa aika hyvältä toi sun suunnitelma. Älä kuitenkaan jätä liian impron varaan, koska ite oon senkin tehnyt:D selviydyin siitä just ja just huumorin avulla, mutta ne odottaa sitä, että oot opetellut sen mitä on pyydetty.

    • Area..

      Jep! Itselläni onkin semmoinen tarkoitus, että nyt lähinnä käyn oppimassa noissa korkeakoulujen pääsykokeissa, toki tietysti kaikki tähtää pääsemiseen.. Mutta olen jo varautunut realistisesti siihen, että vuoden koulutuksista näin ensialkuun joku tärppäisi. :)

      Juu! En tietenkään aio niin rajusti improta, että menen sinne ennakkotehtäviä lukematta tai muuta sellaista :D Lähinnä niin, että opettelen pyydettävän, mutta en suunnittele jokaista hengenvetoa sekuntikellon kanssa. :)
      Tosin mistäs sitä tietää vaikka totaalinen unohdus sattuisi iskemään juuri sillä hetkellä kun pitäisi saada suunsa auki... :D

    • ArethaF

      Tieks minä tein juuri sillein:DDD Harjoittelin edellisenä yönä Teakiin tehtävät ja ainoa johon olin panostanut oli tanssi/laulu ja senkin vaihdoin yhtäkkiä matkalla hesaan ja sanoitin uuden biisin ja keksin tanssin.. Se jäätyminen sit tapahtu, mut sain sen näyttään siltä et raati ei ollu varma kuuluko jäätyminen esitykseen vai ei:D Ja syvällä kokemuksen rintaäänellä, älkää kokeilko samaa:DD
      Mut tommosista jutuista tulee kyl ne parhaat muistotkin, sinänsä yllätyin kun pärjäsin niin hyvin pelkällä randomitoiminnalla.
      Muistakaa muuten ettette vertaa itseänne muihin, että kilpailette vain itsenne kanssa. Koska noissa paikoissa ja tilanteissa on talo täynnä lahjakkuutta, ja jokaisella on joku oma juttu niin kannattaa pitää kiinni siitä omasta ja sit vaan pelata yhteen hiileen.

    • Area..

      Jep! Itselleni voi kostautua se, että tästä tavallaan mennään "ensi-iltaan" ilman harjoituskautta, mutta sitäkään ei nyt kannata tietysti pelätä. :D

      Parasta lienee, kun ei pidä itseään tai muita "yli-ihmisinä", jokainen taaplaa tyylillään. ;)

    • reisndees

      Hei!

      Pitääkö se yleisönosasto-kirjoitus olla jollaion tietyllä tavalla esitetty? Vai riittääkö että osaa sanat..? Näyttää että moni hioo ja viilaa jotain tiettyä kaavaa esitykselleensä, onko sellainen käsketty tehdä? :o Kääks..

      Ja toinen mietityttää, jos maksimiksi kirjoituksen puhumiseen on annettu 60sek, mikä on minimi..? Eikös periaatteessa noilla ohjeilla teksti voi olla muutaman lauseen mittainen, esim tekstiviesti -osastolta jokin: ''Minusta Kallion baarit on likaisia'' -tyyppinen tokaisu.

    • Area...

      Itse olen ainakin hionut toki siihen tunnelmaa, että ei nyt ole ihan "lompotilompotiOstintänäänvessapaperiajakäytinkaikkipiste", mutta eihän sitä koskaan tiedä että mikä ylläripylläri tulee vastaan, eli vaikka joku tunnelmanvaihto lennosta... :) Kaikkeen kannattanee varautua!

      Jep, tekstissä ei suoraan annettu minimirajaa, mutta koska tehtävänannossa puhutaan kuitenkin "kirjoituksesta" niin itse olen ainakin tulkinnut sen niin, että parempi se minuuttia hipova kuin yksi lause..

    • ILLUUSIAAA

      reisndees, yleisöosastokirjoituksen on tarkoitus olla monologi, joten päätteleppäs siitä :)

      miten oletteko kuinka valmistautuneet fyysiseen, tanssi ja laulu juttuihin? oma uutiskuva tanssini on enemmän sellasta luovaa nykytanssin omaista fiilistelyä, saa nähdä mitä siitä tulee :D Lisäksi oon kuullut että nätyssä vaikuttaa laulutaito todella paljon? Jostain luin, että näillä testataan enemmän sitä että osaako näytellä ja heittäytyä, mutta itse uskon, että tuhannen hakijan joukosta on varaa karsia ihan jo noilla laulu ja tanssi perusteilla ja että aika "valmista pakettia" haetaan :)

      pakko kysyä vielä, että millaiset liikunta vaatteet laitatte? (heh, kuka miettii vaan vaatteita)

    • Area...

      Tanssini on aivan onneton, ja tässä onkin puolitoista vuorokautta aikaa saada edes jotakin aikaan...

      Musikaalisuus on varmasti hyvin suuressa arvossa, etenin kun lukee nyt Nätyllä opiskelevien juttuja, niin kaikilla erikoisosaamisena jotakin lauluun / tanssiin / muuhun musikaalisuuteen viittaavaa...

      Varmasti on vara karsia. :) En uskokaan että on olemassa mitään "Ehkä" - nappia..


      En nyt ole mitenkään erityisesti vaatetusta miettinyt. Normaalia joustavuutta. :D

      • perhosiavatsassa...

        Hei,

        Pitäisikö yleisönosasto/mielipidekirjoitus esittää kokonaisuudessaan mielipidekirjoituksena otsikosta aina nimimerkkiin asti vai pelkästään itse asiaosio ilman otsikkoa ja nimimerkkiä? Pahoittelen viestini hieman yksioikoista sävyä :)

        Tsemppiä kaikille!!!


    • 09e.

      Asiaosasto riittää :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe