Tietääkös linuxpeelot mikä tämä on?

Marsalkka P Nelonen.

14

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onko tuleva

      alokas nelonen edes koskaan käyttänyt c-kasettia? Eipä taida olla edes nähnyt livenä.

    • Pentti on kakara

      Nyt pitää muistaa, että Pentti Nelonen ei ole koskaan nähnyt c-kasettia, saati sitten käyttänyt sellaista. Kerrottakoon Neloselle tässä vaiheessa, että aikanaan c-kasetti oli samalla lailla tallennusmedia kuin esimerkiksi dvd-levy on nykyisin. Commodore 64:ssa oli c-kasetti kovassa käytössä. Kyllä tuli pojat vingutettua sitä c-kasettia.

      Pentti ei ole ikinä kerennyt näkemään myöskään Commodore 64 konetta koska Penttihän ei ollut syntynytkään vielä sen valtakaudella. Itse pelasin sillä pelejä tyytyväisenä silloin aikanaan.

      Pentti ei varmaan tiennyt sitäkään, että kodeissa oli aikana ennen pc:tä lähes kaikilla c64 ja myöhemmin Amiga. Vallassa oli Amiga OS, joka oli vakaampi, luotettavampi ja paremmin koodattu kuin mikään Windowsin versio koskaan.

      Pentti sinun ei kannata tulla palstalle pätemään asioilla joista et ymmärrä yhtään mitään. Eikä varsinkaan asioilla joita et itse ole koskaan edes nähnyt.

      Käytin c64:ää aikana jona Pentti äitisi oli vielä pikkutyttö. Ei kannata tulla nettiin vittuilemaan itseäsi vuosikymmeniä vanhemmille ihmisille. Käy se vitun yläaste nyt ensin ja kasva muutama vuosi ja tule sitten puhumaan tietokoneista.

      Windows ei ole maailman ensimmäinen eikä paras käyttöjärjestelmä, mutta Pentille se on ainoa siksi, että Pentti ei ole koskaan nähnyt Windowsia edeltäneitä eikä edes Windowsin olemassaolon aikana markkinoille tulleita käyttöjärjestelmiä. Pentin yletön Windows-ylistys kertoo suoraan sen, että Pentti Nelonen on niin nuori, ettei kerennyt näkemään edes Amiga OS:n aikaa.

      Kaiken muun lisäksi Pentti Nelosen vanhemmilta on mennyt kasvatus pahasti vinoon kun lopputulos on netissä jenkki lällätyksiä lateleva poika. Jos Pentti olisi minun lapseni niin olisin antanut joka ainoasta Windows-lällättelystä selkään ja kovaa kunnes Pentti olisi oppinut tavoille. Valitettavasti nykyajan vanhemmat eivät myöskään osaa kasvattaa lapsiaan, kuten Nelosen Pentti todistaa. Ennen vanhaan annettiin selkään kurittomille kakaroille. Pentti Nelosen isän pitäisi huitaista Penttiä nyrkillä kunnolla turpaan ja ottaa Pentiltä se Windows-tietokone pois vähäksi aikaa niin oppii poika tavoille.

      Lastenkasvatuksessa ei suuria salaisuuksia ole. Se on osattava antaa remmiä perseelle kun syytä on ja lujaa silloin niin yleensä kerrasta oppii. Luunapit ja tukkapölly pitäisi palauttaa nekin kunniaan. Nykyvanhemmilla on se vanhemmuus hukassa kun tulee näitä Pentti Nelosia palstoille keulimaan asioilla joista nämä muksut eivät oikeasti ymmärrä yhtään mitään.

      • Frank N Stein

        puhut turhan yleistäen c64:sta ja amigasta. Niitä ei todellakaan ollut lähes kaikilla vaan löytyi Sinclair Spectrumia, Spectravideota (318/328), Oric Atmosta, Amstradia, yms. Amiga kylläkin oli sen ajan windows mikäli puhutaan viruksista.


      • Jaaha, Räyhää on mätetty lapsena kunnolla turpaan. Se selittääkin yhtä sun toista.


      • jotain tähän

        Joskus lapsena tuli käytttyä commodore64 nimistä laitetta. Siinä kylläkin oli lerppuasema c-aseman tilalla


      • Wind-Tiedottaja.

        64:lla aloitin ohjelmoinnin. Basicia sitten assembler. Amiga oli kuin nykyajan Windows. Vuosia edellä tekniikassa. Paula ja Agnus. Paulassa ennenkuulumattomat neljä kanavaa jotka vielä pystyttiin jakamaan kahdeksaan. Soundi tosin "hieman" puuroutui. Agnus oli nykyisten näytönohjainten esi-isä. Nykimätön ruudun vieritys ja ensimmäistä kertaa 3d-objektien pinnoitus tekstuurein ilman prosessorin apua. MC68000 prosessori. Väylä 16 bittinen mutta rekisterit 32 bit. Amigalle oli tosiaan viruksia. Oli myös virustorjuntaohjemia.


      • jep jep
        Wind-Tiedottaja. kirjoitti:

        64:lla aloitin ohjelmoinnin. Basicia sitten assembler. Amiga oli kuin nykyajan Windows. Vuosia edellä tekniikassa. Paula ja Agnus. Paulassa ennenkuulumattomat neljä kanavaa jotka vielä pystyttiin jakamaan kahdeksaan. Soundi tosin "hieman" puuroutui. Agnus oli nykyisten näytönohjainten esi-isä. Nykimätön ruudun vieritys ja ensimmäistä kertaa 3d-objektien pinnoitus tekstuurein ilman prosessorin apua. MC68000 prosessori. Väylä 16 bittinen mutta rekisterit 32 bit. Amigalle oli tosiaan viruksia. Oli myös virustorjuntaohjemia.

        "Amiga oli kuin nykyajan Windows"

        viruksia kuin windowsissa konsanaan.


      • Wind-Tiedottaja.
        jep jep kirjoitti:

        "Amiga oli kuin nykyajan Windows"

        viruksia kuin windowsissa konsanaan.

        Oli suosituin kone siihen aikaan... Siitä virukset.
        Mutta muistaakseni Atari ST musiikki ominaisuuksia pidettiin parempina. Lienee kuitenkin ollut sama äänipiiri? Ehkä kyse oli ohjelmistotarjonnasta.


    • Paremmalla laadulla äänelle Hi-Fi VHS nauhurilla pelkkää ääntä kasetille, mutta tokkopa tiesit tuotakaan! :-D
      Ja nauhat edelleen käytössä tiedontallennukseen...

    • Tuttu esine Commodore VIC 20:ssäni, mutta en Linuxin yhteydessä ole enää tarvinnut. On tuo VIC-20 kasettiasemineen vielä tallessa ja täydessä toimintakunnossa, Made in West Germany.

      On kone reilusti Penttiä vanhempi. : )

    • "marsalkka nelonen" ??

      Aika pahasti nyt kuppa tuntuu jo riivaavan penttiä, ihmisparka ;(

      • Tai siis "nimimerkkiparka, rekisteröitymätön".


      • Marakatti P Nelonen

        Yhyy... ei saa kiusata, tulee tippa silmään


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1733
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1350
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1148
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      969
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      77
      937
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      870
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe