AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Saimaan kylpylä

Saimaan kylpylä

58 Vastausta 3 916 Lukukertaa
meikäläinen satutti ittensä sielä vesiliukumäessä, onnettomuudn ei luulisi olevan edes mahd. Ei anteeksipyyntöä ei rataa kiinni ei siis mitään. Todella törkeetä, huomenissa kuitenkin lääkäriin!!
Minä ja mieheni loukkasimme myös siinä liukumäessä. Eli kannattaa varoa!
Uskaltaako siihen sitten mennä tutustumaan ja miten henkilökunta perusteli tuon etteivät olleet tilanteessa korvausvelvollisia?
Ap:ltä ottivat vain yhteystiedot, pyysivät soittamaan, jos tulee jotain ongelmaa. Siinähän se, Toiv. ei kukaan lapsi koe samaa kuin minä, saattaisi käydä tosi pahasti. Ei ne mistään korvauksista mitään puhuneet.
Okei...Kiitos kun kerroit tästä asiasta niin tiedän nyt itse olla asioimatta ko.paikassa

Voisi kyllä kuvitella, että asiakkaille hengenvaaralliset laitteet suljettaisiin tai otettaisiin pois käytöstä
Juu, niin minäkin ajattelin, sanoin valvojalle, että mielestäni mäki ei ole turvallinen. Eipä ottanut asiaan kantaa, ja useampi asiakas sanoi lonkkiin sattuvan, kun mäkeä laski. En olisi uskonut, että olankohautuksella onnettomuuset sielä hoidettaisiin!! Eipä tarvi toista kertaa sinne mennä.
Olen perheeni kanssa suunnitellut meneväni tuonne kylpylään? Kertokaa lisää miten liukumäki on vaarallinen. Haluan tietää enemmän ehdottomasti. Alastulo, reunat putken sisällä vai mitä?
kylpylä missä EI pääse uimaan!!! Allas osasto on auki 10-22. Jopa normihotellissa pääset aamu-uinille/saunaan. Sisään voi kirjautua vasta 16:00. Normaalistihan voi kirjautua kahden jälkeen. Kaikki lisä aktiviteetit/palvelut maksaa älyttömiä. Osa henkilökunnasta ei puhu suomea. Kiva kansainvälinen tunnelma aamupalalla, kun hovimestari toivottaa good morning sir topra utra ja kå mårgån .

Pahin puute opasteet puuttuu joka paikasta. Kylpylän toiminnasta, hinnat millon aukeaa missä sijaitsee mihin voi parkeerata auton yms.

Erikois varoitus loma-osakeita yritettään tuputtaa myyntitilaisuudessa ennen kylpylä loman alkua,jos erehdyt puhelin myyjälle menemään tilaisuuteen.

Ensi kerralla mennään nokian Eedeniin saa nauttia kylpylälomasta aamusta iltaan
. Itse arvostan sitä että voi uida vuorokauden kylpylä lomalla kuusi tuntia enemmän.

No saimaa kylpylä nyt on käyty kaksi kertaa ,ensimmäisen ja viimeisen kerran.
yhdyn edelliseen.pettymys vaikka hieno paikka onkin.palvelu ei pelannut saunaosastolla, valkoviinilasillista odotin puoli tuntia ja muutenkin tökki.ja loma osakkeista:pakkomyyntiä!kuuntelin tunnin ja lopulta valehtelin et auto pitää uusia ei nyt ole varaa moiseen...
No, reunatkin kuulemma sattuvat ainakin aikuisten lonkkiin esim. Mutta minulle kävi semmoinen juttu, kun laskin mäestä ulko"kaistaa" pitkin, niin vauhti oli niin kova, että lensin keskimmäiselle "kaistalle" ja vielä oman lapseni päälle!! järkytyin kyllä aikas pahasti. Näinkin voi näköjään käydä!! Olkaa vaan varovaisia sielä
Usko Eevertti: Just näin, meillä eka ja vika kerta! Rahat pois kylpylä!
Ihme narinaa!

Olin lasten kanssa alkuviikosta kaksi yötä kylpylässä ja meillä oli tosi kivaa. Englanti toi kansainvälistä tunnelmaa. Liukumäet oli mukavan vauhdikkaita, ja kun kehonhallinta on kunnossa niin ei mitään ongelmia. Pakkoko sitä on mennä niihin liukumäkiin jos ei tasapaino riitä tai jos ei ole minkäänlaisia lihaksia, läskiä vaan? Sama kuin jos menee ekaa kertaa laskettelemaan keski-ikäisenä, teloo itsensä ja syyttää rinteenpitäjää tai välinevuokraajaa vahingosta.

Ainoa ikävä asia minilomalla olivat vanhemmat mitkä purkivat lapsiinsa pahaa oloaan, eräskin amazoni keilahallissa sätti lapsiaan joka toisessa lauseessa. Minunkin lapseni kiinnittivät huomionsa siihen, että miksi tuo valittaa koko ajan lapsilleen. Sama läski teloi itsensä toivottavasti siellä liukumäessä.

Ja se vielä että joku ihmetteli että lisäpalvelut maksavat? Kyllä ne voisivat olla myös all-inclusive mutta silloin yö maksaisi 500 e, menisitkö?
Tosi törkeetä kielenkäyttöä sinulta!! läskiksi kehtaat täälä ihmisiä haukkua! tommosen ei pitäisi lapsia saada, kun on itsekin ihan pentu!! Ja juu, en ollut keilaamassa, mutta muilta kuulin, jotta joku ylimielinen nirppanokka oli sielä oollut kaakattamassa!!!
Miten sä jaksat ? Ihan oikeesti menkää ihmiset kylpylään mikä on laadukas ja jättäkää liukkumäet ja menkää vaikka pihalle valittamaan! Jos henkilökuntaa ei kiinnosta niin valittakaa paikan pomolle, jos on pakko valittaa. Itse en käy usein kylpylöissä , koska ulkona vaeltaminen on kivempaa. Jos tuntuu että täytyy mennä uimaan niin menkää järveen tai sitten vaan muuten kylpylään uimaan (ei tartte silloin hinnasta valittaa) liikuntaa lisäämällä pysyy JÄRKEVÄNÄKIN niin onnistuu kirjoittamaan fiksusti. Itse en ole mikään yli suuri enkä yli laiha vaan normaali kokoinen suurin piirtein enkä ole siksi loukannut itseäni kulpylöissä jossa on mäki mikä on tarkoitettu suurimmaksi osaksi lapsille !! d:
Juu, kyllä tuosta tavastasi kertoa asioita, voi jo päätellä monta asiaa.
Ensinnä tulee mieleen tyhmyys ja tämä siksi, että vain tyhmä ihminen maksaa B-luokasta, A-luokan hinnan ja ennenkaikkea on vielä tyytyväinen tästä kaikesta.

"Ostin vaimo helvetin kiikkerän purjejollan huvipurren hinnalla, mutta onneksi on kehonhallinta kunnossa"
Hei muikunruoto!

Lihaksia ja kehon hallintaa on sinullekin jakaa, mutta fysiikan lakia kumoavaa ylimielisyyttä vähemmän. Ne mäet eivät sovellu yli 175cm pitkille ihmiselle kunnolla, liian tiukkojen mutkien takia.
Paikka on jotenkin halvan tuntuinen koska mikään ei oikeasti toimi ja kaikesta laskutetaan kuin Venäjällä.
Ei liukumäessä satu, jos ymmärtää noudattaa ohjeita.
Ei niitä kolareitakaan satu, jos noudattaa liikennesääntöjä!!! Kyllä minä oikeaoppisesti sen mäjen laskin, silminnäkijätkin ihmettelivät, jotta miten noin voi käydä!!!
ap:lle. Ei siellä oikeesti voi mitään sattua jos hallitsee vähän kehoaan. Laskettiin monta kertaa molempia liukumäkiä, minä ja kaksi lastani eikä kenellekään tullut edes kolhuja. Näin muutaman ketkä olivat kaatuneet siinä rengasliukumäessä, mutta en yhtään lasta tai nuorta enkä suht hyväkuntoista aikuistakaan. Hylkeitä ne oli ketkä ei kestäneet siinä renkaassa pystyssä.

Mikä minusta tekee nirppanokan? Sekö että arvostan lapsiani niin paljon että en lomallakaan lyttää heitä?
Se tekee siusta nirppanokan, että haukut ihmisiä että eivät "hallitse kehoaan" - tietämättä ja näkemättä kyseistä kirjoittajaa - Mistä tiedät vaikka kys. kommentoija olisi "tankotaiteilija/sirkusakrobaatti"- ja taipuisi sellaisiin mutkiin, että moisesta et osaisi uneksiakaan.
SE tekee sinusta nirppanokan.
Huoh. Jokainen edellisistä kirjoittajista ylireagoi, ap voisi harjoitella kirjoittamaan kypsemmin ennen kuin valittaa muiden sanavalinnoista. Kirjoitustyylisi kun ei nyt tee mitään hirvittävän viisasta vaikutelmaa, anteeksi nyt vain.

Fakta on se, että liukumäessäkin voi sattua vahinkoja vaikka kaikkia turvaohjeita ja sääntöjä noudattaisikin. Ruumiinrakenne ja ennen kaikkea asento vaikuttavat asiaan hyvinkin paljon. Eli jos punkero olet ja asento on hieman vinksallaan ja vaikka turvaohjeita olisi noudatettu, saattaa vahinko käydä. Eikä siinä välttämättä mikään punkerokaan tarvitse olla.
Ja ei niihin liukumäkiin mikään pakko ole mennä jos siitä pitää jälkikäteen tulla tänne urputtamaan vahingon satuttua.

Just deal whit it.
olet siis täysi idiooti.kyllähän ne laitteet pitää olla turvallisia niin että kuka tahansa niistä voi laskea ja nauttia..kuvitteletko kenties että ne on rakennettu sinne jotain pientä extreme ryhmää varten...fakta on se että maailmaan mahtuu idiootteja kuin sinä.
Ihan kävi silmään tuo siun englanninkieli, jos sitä pitää reteesti kirjoitella niin ehkä se kannattaisi ensin opetella kunnolla?
Ihan kävi silmään tuo teidän lause rakenne. Mietippä nyt päälausetta ja sivulausetta koskeva kielioppi. Kannattaako opetella ensin suomenkielen lause rakenne, ennekuin elostelee omalla engulla?
Ihan kävi silmään tuo sinun yhdyssanavirheesi.
Tuota, jospa opettelisit ihan aluksi vaikka yhdyssanat?
Totaa..... pitäisiköhän aina valittaa jo ennen onnettomuutta?? jaa,a. Mitähän vakuutusyhtiöt siitä tykkäisi.. jajajaja
hyvääpäiväälle laitettiin jauhot suuhun kurkkua myöten.hieno juttu.
Huono paikka, ainakin hintaansa nähden. Opasteet puuttuu, eikä henkilökuntakaan pikku vinkkejään ihan innolla jakele. Ruoka oli keskinkertaista, eli vähän sinnepäin on toteutettu koko lomakeskus...
No tulipahan käytyä ja ensikerralla johonkin muualle.
Ap on samaa mieltä "puolustajan kanssa!!;)
Kyllä tuo kylpylä venakoille kelpaa!
En kyllä ymmärrä tätä porukkaa Etelä-Karjalassa.. valivalinarinari... maailman suurin rikos on jos joku uskaltaa sanoa että syy on itsessä. Ja ai että jos joku tekee kirjoitusvirheen. Se se vasta rikos on!

Hei aurinko paistaa! Nauttikaa siitä, mutta kannattaa pysyä sisällä kuitenkin. Jos ulos lähdette niin on heti sata vaaraa vaanimassa, voi vaikka liukastua ja kyllä silloin pitää estareihin kirjoittaa huonosta hiekoituksesta. Naapuri voi jättää sanomatta huomenta. Lumet voi olla aurattu tieltä pihalle. Venäläinen voi etuilla kassajonossa..

Oletteko koskaan ajatelleet miten paljon energiaa tuo negatiivisuus syö? Kannattaisi joskus ajatella, ja iloita kaikesta mieluummin kuin valittaa ja surra. Siinä voi näet käydä niin että jää se koko elämä elämättä siinä sivussa. Just dingle about it!

Ja aurinkoista kevättä kaikille, myös kaikille mielensäpahoittajille!
Eihyvääpäiväälle: Oletko huomannut, että itse kirjoitat todella negatiivisesti? Puhut hylkeistä ja muutenkin todella epäkunnioittavaan sävyyn ihmisistä, joita et edes tunne. Tämä viimeinen kirjoituksesi oikein huokuu negatiivisuutta ja mielensäpahoittamista. Ihmisillä on oikeus myös pahoittaa mielensä, jos siihen on aihetta. Pahempaa on padota tunteet sisälleen eikä näyttää niitä muille. Tietenkään turhista ei pidä narista, mutta mielestäni alkuperäinen kirjoittaja ei edes mistään turhasta asiasta narissut. Kyseessä vaikuttaisi olevan ihan oikeasti vakava puute turvallisuudessa.

Kannattaa katsoa ensin peiliin, ennen kuin alkaa toisia moittimaan. Sieltä voi katsella samanmoinen mielensäpahoittaja, tai jutuistasi päätellen toisten mielten pahoittaja. Onko sinulla jotenkin erityinen lupa loukata toisia ihmisiä? Huomaatko ympärilläsi erityisen paljon mielensäpahoittajia? Onkohan heillä ihan syytäkin siihen? Olen oikeassa elämässä huomannut, että ihmiset, jotka eniten saarnaavat negatiivisuuden haitallisuudesta, ovat itse pahimpia negoja ja toisten tuomitsijoita. Toisissa ihmisissä valivalin huomaa helpommin kuin omassa itsessään. Kokeileppa suhtautua ihmisiin vähän ystävällisemmin, niin ehkä sitten myös huomaat kauneutta ja positiivisuutta ympärilläsi enemmän. Omaan käytökseemme voimme vaikuttaa ja sitä muuttamalla saamme aikaan muutoksen myös ympärillämme.
Myönnän että hieman provosoin ;) Narisijat ärsyttää. En ole yhtään negatiivinen ihminen, täällä saa helposti heitettyä pienellä huumorilla höystettynä herneitä neksujen nenään. Osittain tarkoituksella, osittain ei.

En lähde mukaan tuohon arvausleikkiin.

Aurinkoista kevättä sinulle ja kaikille muillekin, olkaa varovaisia ja iloitkaa =)
Ap ei ollut narisija! kertoi asiallisesti omasta onnettomuudestaan, kaikki muu tuli jatkona tähän ketjuun!!!
Hylje mikä hylje. Go train yourself! Eli mee junalla!
Kannataako mennä???
Kivaa,kun tänne rakennetaan paikkoja turisteille,mutta laatuun ja palveluun voisi HITUSEN satsata!!! Henkilöstöpolitiikka on suoraan sanottuna hanurista... Moni sai lähteä koeajan päätyttyä. Työt on nyt osittain ulkoistettu. Alkuun otettiin väkeä töihin,niinsanotusti paikan avaukseen. Työntekijät nuoria ja kokemattomia,palvelualttius on sitä ja tätä... Avasivat paikan liian nopeasti,olisi pitänyt "vähän" harjoitella... Ja ruoka on keskinkertaista,jota joutuu usein odottamaan turhan pitkään... Selvyydeksi sanon,että en ole kyseisessä paikassa ollut töissä,ENKÄ MENE!!! Kohta joutuu joku lähtemään takaisin Pietariin opiskelemaan hotellin pitoa... Toki ei se kannata sielläkään!!!
Olipa nasevasti sanottu ! Voisitko tarkentaa !
Vaimoni loukkasi liukumäessä viikolla 12 päänsä. Rengas pyörähti viimeisessä mutkassa ylösalaisin ja löi päänsä. Muutama tikki ommeltiin Imatran sairaalassa. Liukumäen muotoa olisi korjattava loppupäästä. Henkilökunta hoiti tilanteen hyvin, mutta ikävä maku jäi. Varoitan liukumäestä.
Niin Varoitan minäkin!!!
Liukumäen alkuosassa on tai ainakin oli keskushermostoa ärsyttävä välkkyvalaistus. En suosittele epilepsiasta tai migreenistä kärsiville.
rannassa kytkettynä olevat porot vaikuttavat elottomilta ,sarvet kaluttuina. ei teehnyt mieli lähteä poroajelulle
Eli: ei kannata mennä ko.paikkaan...
Tämä viesti on kirjoitettu ko. paikasta paikan päällä. Ollaan vaan ohi ajo matkalla enkä ole esim: paikan ravintoloita testannut.

Mutta itse kylpylä oli suuri pettymys. Suuri ja pimeä teollisuushalli johon oli sitten kyhätty jos jonkin moista led lamppua. Jos vertaa esim: Naantalin niin ihan eri sorttia. Tosin Naantalia on jo ajan hammas syönyt mutta kuitenkin. Erilliseen sauna osastoon en tutustunut periaatteen vuoksi. Ensin maksat itsesi kipeeksi (yli 100€) yöstä johon kuuluu kylpylä ja sitten kylpylässä vielä tuosta sauna jutusta erillinen maksu. Savuihin pääsen kotonakin.

Jeppe72
Juu, se saunamaailman maksu myös ihmetytti, eipä tullut käytyä!!!
Kyllä minun mielestä jokaisen pitää ottaa myös omaa vastuuta noista loukkaantumisista, vaikka ne ikäviä onkii. Mielestäni vesiliukumäki pitää ottaa samalla tavalla kun laskettelukeskuksien rinteet eli ei mennä jos epäilyttää ja ei ole aina rinteen vika jos sattuu nurin menemää.
Itse tykkäsin kylpylästä ja aion käyttää jatkossakii, parempi näin, lyhyempi matka muksujen kanssa. Eikä tuo saunamaailman vitonenkaa paha ole, ei ollu tungosta ja se höyrysauna on paras höyrysauna missä muistan olleeni. Lisäksi hyvä että saunamaailmassa k18, on vähä rauhallisempi paikka rauhottua aikuisten kesken.

Jatkakaa te muut valittamista, minä kuitenkiintykkään
Koittakaa nyt perkele ottaa asiakaspalaute vastaan ja uusi ne liukumäet sieltä....Miten voi olla noin VÄLINPITÄMÄTÖNTÄ toimintaa ettei reagoida maksavien asiakkaiden palautteisiin...
JOs tuntuu ettei kyvyt riitä niin älä mee sinne !

Jos tuntuu siltä ettei sun resurssit riitä laskea tuota naurettavaa mäkea niin elä HELV.....ä mene sinne !!

Tää Suomi on sellanen maa että kun 9 tajuaa mistä on kyse ja yksi ei niin sen yhden takia sitten suljetaan se, toivottavasti ei vaan pidetään nämä "laskukyvyttömät" poissa sieltä kun eivät itse rajallisuuttaan tajua !!!
Liukumäki oli käyttökiellossa ekat viikot. Henkilökunta oli testilaskenut sen ja loukannut itsensä. Sen jälkeen tehtiin muutoksia mutta silti se ulostulo on turhan ahdas ja vaarallinen. Jos tuut vahingossa väärässä asennossa niin voit lyödä pääsi kaakeleihin. Liian matalaakin eli jos tiput renkaasta niin voit lyödä itsesi pohjaan. Kyse siis pitkästä mäestä.

Toinen mikä kiukuttaa on ettei kassalla kerrota saunojen aukioloista. Alkuvaiheessa kävin kerran ja vasta paikanpäällä selvisi että saunamaailma ei ollutkaan vielä valmis. Myöhemmin saunamaailma aukesi mutta kattosauna oli suljettu.
Eräänä maanantaina kävin hiihtolenkillä Imatralla ja sen päätteeksi ajattelin mennä rentoutumaan saunamaailmaan (oletin että maanantai on hiljainen päivä ja saan makoilla suolasaunassa tai höyrysaunassa vapaasti vaikka monta tuntia) niin saunamaailma olikin kiinni. Kassalla sanoivat että siellä tehdään huoltotöitä. Hiukan v-tutti saunoa siinä normaalissa ja liian kylmässä saunassa - jossa on kiviä ämpärillinen eikä löylyä saa millään.
Semmoinen se on henkilökunta kun on johtajakin. Kirja kantensa valitsee. Hotelin pitoa sitä kuulemma jotkut harjoitelleet rajan takana ja harjoittelevat edelleenkin...
Joo tulipahan käytyä ja toisten ei tarvitse mennä. Tuli aika selväksi että eipä sinne paljon paikallisia kansalaisia edes halutakkaan. Ryssiltä rahat pois meininki!
Minä kävin myös siellä, laskin kahdesti tämän paljon puhetta aiheuttaneen liukumäen, oli paljon helpompi ja pienempi mitä maailmalla on vastaan tullut, vain suomalainen onnistuu telomaan itsensä noin naurettavassa mäessä.
Palvelu oli hyvää, kaikki muut puhuivat suomea paitsi baarimikko, ei aiheuttanut ongelmia ainakaan minulle, kun menen ulkomaille niin sielläkin kommunikoin englannilla, toki etelä-karjalaiselle
juntille nämä on vaikeita asioita nieltäväksi mutta siitä se voi syyttää vaan omaa typeryyttään.
Tulihan käytyä... huh huh, eikä trvihte toiste mennä!!!
"buffet"
"majoitus sisältää loppusiivouksen"
Kylpylän savusauna :D
Tämä kylpylähän on ihan rakennusvaiheessa vielä.
Hirveellä kiireellä avattu paikka. Ymmärrän, että venäläisturistien takia tämä on auki.
Allaspuoli käytännössä lapsille tarkoitettu kokonaan.
Hyvä ilma oli onneksi ja omat ruuat mukana! =)
Hyvää juhannusta! En suosittele millään osa-alueella tätä keidasta.
Juu, täysin samaa mieltä!!
Syysterveiset kylpylästä. Itse tykkäsin kovastikin ja tyttöäni odottelin baarin puolella useita tunteja. Voe että, mitä kaunokaisia hääri baaritiskin takana, cola ja jäätelö maistui normaalia enemmän... "I'll be back".
NYT on ko. liukumäkeen tullut korotus.. on tainnut joku muukin siinä itsensä loukata!! Ja mitä hotellihuoneeseen tulee, niin oli kyllä pölyä täynnä, että huhhuh!! ton tasoinen kylpylä ja ottavat täyden hinnan pölynpeitossa olevasta huoneesta!! Kiitti vaan
Ei kannata valittaa!! Koko paikka tehty rusakkoja varten.Jos niillä pää hieman sattuu johonkin,,ei ne sen hölmömmiksi mee...
 /   /  /  / Saimaan kylpylä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta