poliisi pahoinpiteli

oikeusvaltio?

Haluan kertoa oman kokemukseni poliisista. Meillä oli riitaa mieheni kanssa (ei väkivaltaa), mutta pyysin kuitenkin miestä soittamaan poliisit, koska koin tilanteen uhkaavana. Partio saapui aikanaan paikalle, ja alkoi painostaa minua (mies oli töistä tultuaan puku päällä ja muutenkinn "arvovaltaisen" näköisen, itse olin pihatöiden jälkeen kotivaatteissa),. Toinen konstaapeleista tarttui minua ranteista, mistä hermostuin, ja yritin huitaista takaisin. Siitä hermostuneena tämä poliisi heitti minut kasvoilleni kivilattiaan, jonka seurauksena nenä osui laattasaumaan ja aukesi täysin, ja ilmeisesti myös menetin tajuntani hetkeksi, koska heräsin verilammikossa siihen, että mies yritti antaa ensiapua (verta tuntui tulevan litrakaupalla) ja poliisit kuuluivat keskustelevan taustalla, pitääkö soittaa ambulanssi. Ambulanssi tuli ja Jorvin ensiavussa laitettiin nenän varteen tikit. Poliisit seisoivat koko ajan vieressä ja kun hoitotoimet oli saatu tehtyä, minut kuskattiin putkaan käyttäen täysin tarpeetonta väkivaltaa koko ajan: mm kädet väännettiin selän taakse, puristettiin jkäsistä yms. Yritin kertoa. että olen mielenterveyspotilas (yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, vakava masennus, epäily kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä). En saanut soittaa omaisilleni, en saanut tarvittavia lääkkeitä, vaan minua pidetttiin putkassa yhtäjaksoisesti 12h ilman että kukaan olisi käynyt katsomassa. Koko tuon ajan istuin lattialla oveen nojaten,Olin todella ahdistunut ja menin paniikkiin, huusin. Aamulla minut raahattiin kuulusteltavaksi syytettynä "poliisin pahoinpitelystä" (olen 160 cm/50 kg, 50v nainen, vastapuoli 190 ccm/100 kg)", otettiin sormenjäljet, valokuvattiin, kaikkea muuta hirveää. Lätkäistiin käteen sakkolappu 30 päiväsakkoa, kun sanoin kiistäväni syytteen, alettiin uhkailla käräjille menosta, jolloin suostuin pakon edessä allekirjoittamaan sakkovaateen.
Putkasta ulospäästyäni menin välittömästi tekemään rikosilmoituksen poliisin väkivaltaisesta toiminnasta (liiallinen voimanbkäyttö, vamman tuottamus), ja päästyäni kotiin menin yksityiselle lääkäriasemalle näyttämään vammat. Siellä traumalääkäri oli kauhuissaan, kun totesi mm. seuraavaa: kyynärpää murtunut, olkapää venähtänyt, mustelmia ranteista kainaloihin sitten jo tuo aiemmin kuvailemani nenävamma.Sanoi, että täysin objektiivisesti nämä vammat ulkoisen väkivallan seurausta ja lupasi tulla oikeuteen todistamaan.
Nyt poden kolmatta päivää näitä vammoja kotona, kivut ovat helvetilliset, ja koko tämän viikon päiväohjelma mennyt piloille (olen joutunut perumaan sovittuja tapaamisia, en saa nukutuksi yms.).
Jos jollain muulla on vastaavanlaisia kokemuksia, niin kirjoittakaa!!

185

3060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oiekusvaltioko

      haluan vielä lisätä oheiseen viestiin pari asiaa:
      - lääkäri arveli, että pahoinpitelystä jää pysyvänä haittana ainakin se, että nenän varteen jää näkyvä arpi
      - ja että kyynärpää ei koskaan enää taivu suoraksi

      Koen, että rikossyyte poliisia vastaan on ainoa oikea tapa toimia, mutta samalla pelkään, että kun tuo ko.poliisi tietää, missä asun, niin saan jatkossa kärsiä uhkailsuta

      • mömmömyyrä

        tuohon vielä lisänä, että kun kävin tänään poistattamassa tikit nenästä, niin hoitaja totesi, että myös nenäluu on murtunut.

        Olen yrittänyt käydä keskustelua "yhteiskunta - laki ja oikeus" -palstalla, mutta saanut pelkkiä herjauksia osaksenj; palsta lieneekin poliisien hallussa, ja hehän tunnetusti suojelevat aina omiaan.
        Onko jollain tämän palstan lukijallam yhä karmeita kokemuksia kuin minulla. Olisinn kiitollinehnn kaikista kommenteista.


    • 8

      Asia ratkaistaan tietysti aikanaan Espoon käräjäoikeudessa. Sammasi sakko virkamiehen vastustamisesta mitätöidään. Oikeudessa voi käydä miten vaan, joko voitat tai häviät ja saat tuomion.
      Poliisi ei pakota ketään allekirjoittamaan sakkoa, sillä se on pätevä ilman allekirjoitustakin, kunhan se annetaan tiedoksi kuten kirjallinen haaste.
      Poliisi rekisteröi normaalisti rikoksentekijät, siinä ei ole mitään kummallista. Tuo 12 tunnin putkassaoloaika viittaa siihen, että olit siellä kiinnotettuna rikoksesta epäiltynä.

      • hohhoijaa

        Ps.turha uhkailla - olen ihan hjärkityyppi, eli tiedän voivani myös hävitä oikeudessa, mutta näyttöjen perusteella pidän sitä epätodennäköisenä. Pätevät todistajat...


    • näin meillä

      vastauksen "8" kirjoittaja lienee itse poliisi tai muun virkavallan edustaja.
      Pari oikaisua:
      - syyte menee HELSINGIN käräjäoikeuteen, koska Espoo ei voi tutkia "omiaan".
      - ja olin rikoksesta epäiltynä= poliisin pahoinpitely )))
      Vieläkin jaksan uskoa Suomen olevan oikeusvaltio, eli uskon, että tuo pahoinpidellyt
      poliisi tuomitaan joko sakkoihin tai virasta pidättämiseen

      • 8

        Olet tietysti osaksi oikeassa. Asia tutkitaan muualla, kuin Espoossa, mutta se kyllä käsitellään Espoon käräjäoikeudessa.
        Veikkaan, että vuoden kahden kuluttua tiedämme enemmän, kun koko prosessi on käyty ja asiasta on laivoimainen tuomio, kuka voitti ja kuka hävisi.


      • Silminnäkijä

        Joskus 80-luvulla TV:stä piti tulla ajankohtaisohjelmaa poliisiväkivallasta. Ohjelma hyllytettiin eikä sitä saanut näyttää. Asia jäi mieleeni sillä olin lähiaikoina ollut tekemisissä kahden eri poliisiväkivaltatapauksen kanssa. Toisessa silminnäkijänä ja toisessa vain kuuntelin mustelmilla olevan kaverin juttuja.


    • oikeusvaltioko

      joopa joo, minkähän takia tämäkin keskustelu on poliisin hallussa - no tietenkin siksi, että poliisin väärinkäytökset eivät tulisi ilmi. Ja kukaan puolueeton kansalainen ei ilmeisesti´uskalla poliisin väkivallan pelossa kómmentoida. Sinu´lle "8" haluan todeta, että saat tutkittavaksesi taas yhden epäselvän kuolemantapauksen. Ilm. sinulla onkin työpula

      • 8

        *****joopa joo, minkähän takia tämäkin keskustelu on poliisin hallussa - no tietenkin siksi, että poliisin väärinkäytökset eivät tulisi ilmi.*****

        Täh, nythän ne poliisin väärinkäytökset juuri tulevat ilmi, kun tämäkin asia käsitellään aikanaan julkisesti Espoon käräjäoikeudessa, sana on siellä vapaa. Sinne vaan sitten oikeudenkäyntiä seuraamaan !!


    • herranpelko

      näiden "kasin kommenttien perusteella lienee selvää, että tämä foorumi on poliisin hallussa, eli ei tänne kukaan herranpelkoinen kansalainen uskalla kirjoittaa. Nostan hattua palstan aloittajalle, että uskalsi nostaa kissan pöydälle. Hyvä!

      • 4+7

        Älä nyt naurata.
        Suomi on siitä erittäin kurja ja inhottava maa, että oikeudessa annetaan poliisinkin kertoa oma versionsa tapahtuneesta. Vasta tämän jälkeen oikeus ratkaisee, kumman suuntaan vaaka kallistuu. On se niin väärin, niin väärin.


    • älä luovuta

      Suomi on myös kurja ja inhottava maa sen vuoksi, että täällä poliisit, sossut, psyk.hoitajat ym.viranomaistahot saavat harjoittaa täyttä mielivaltaa. Viranomaiset suojelevat omiaan aina ja kaikkialla, eikä tavallisten kansalaisten, siis niiden uhrien, mielipide tule koskaan huomioitua. Elämme viranomaisten täydellisen anarkian varjossa.
      Palstan aloittaja on ollut rohkea aloittaessaan keskustelun arasta aiheesta. Toivon ja uskon, että hän jaksaa taistella taistelunsa loppuun asti, ja olen varma hänen voittavan tämän "casen".

    • pelokkaat

      älkää naurattako. yritin ottaa yhteyttä poliisiin tästä pahoinpitelytapauksesta.Ko.poliisin lähin esimies oli kuinka ollakaan jäänyt sairaslomalle tästä aamusta alkaen, ja ylin esimies pitää viikon lomaa. sihteeriltä lipsahti, että tätä tapausta tutkitaan heillä, ja asia on arkaluontoinen.

    • 25

      No mitäs sekoilet kotona ja huidot poliisia? Jos et niitä temppuja olisi tehnyt, ei sinulle olisi mitään tapahtunut.

      • pyöreä nolla

        yritätkö selittää, että sekoilen huvikseni???
        Mutta eipä mitään, ymmärrän nyt, ketkä näitä palstoja ratsaa=poliisit itse.
        Kuten tuo numeroita käyttävä nimim.on täällä selitellyt, niin asia tosiaan
        ratkaistaan oikeudessa (onneksi minulle on tutkinnanjohtajaksi nimetty NAINEN)
        ja toiv.tuomarilla on järkeä päässä.
        Muut kansalaiset,unohtakaa ajatus siitä, että tällä palstalla voisi esittää
        kritiikkiä virkavallasta - kuten näette - se ei ole mahdollista.


      • 14
        pyöreä nolla kirjoitti:

        yritätkö selittää, että sekoilen huvikseni???
        Mutta eipä mitään, ymmärrän nyt, ketkä näitä palstoja ratsaa=poliisit itse.
        Kuten tuo numeroita käyttävä nimim.on täällä selitellyt, niin asia tosiaan
        ratkaistaan oikeudessa (onneksi minulle on tutkinnanjohtajaksi nimetty NAINEN)
        ja toiv.tuomarilla on järkeä päässä.
        Muut kansalaiset,unohtakaa ajatus siitä, että tällä palstalla voisi esittää
        kritiikkiä virkavallasta - kuten näette - se ei ole mahdollista.

        ****kansalaiset,unohtakaa ajatus siitä, että tällä palstalla voisi esittää
        kritiikkiä virkavallasta - kuten näette - se ei ole mahdollista.******

        Kuka sen kritiikin on kieltänyt ?

        Tässä tapauksessa tuskin poliisi tuli paikalle huvikseen. Ellei tullut, niin se pyydettiin. Sen jälkeen poliisi määrää mitä tehdään, eivät muut. Jos määräyksiä ei tottele, syyllistyy rikokseen, sillä poliisilla on virkatehtävässään ehdoton käskyvalta. Tästä poliisin antama 30 päiväsakon sakko virkamiehen vastustamisesta/niskoittelusta.
        Vasta jälkeen päin selvitetään käräjillä toimiko poliisi lakien mukaan, ei tapahtumapaikalla.


      • etovaa
        14 kirjoitti:

        ****kansalaiset,unohtakaa ajatus siitä, että tällä palstalla voisi esittää
        kritiikkiä virkavallasta - kuten näette - se ei ole mahdollista.******

        Kuka sen kritiikin on kieltänyt ?

        Tässä tapauksessa tuskin poliisi tuli paikalle huvikseen. Ellei tullut, niin se pyydettiin. Sen jälkeen poliisi määrää mitä tehdään, eivät muut. Jos määräyksiä ei tottele, syyllistyy rikokseen, sillä poliisilla on virkatehtävässään ehdoton käskyvalta. Tästä poliisin antama 30 päiväsakon sakko virkamiehen vastustamisesta/niskoittelusta.
        Vasta jälkeen päin selvitetään käräjillä toimiko poliisi lakien mukaan, ei tapahtumapaikalla.

        niinpä niin, "poliisi määrää mitä tehdään ja poliisilla on ehdoton käskyvalta" Kuka tämän jälkeen enää uskaltaa koskaan soittaa poliisia, vaikka kai kansalaisten
        oletus on se, että poliisi suojelee ELÄMÄÄ.


      • ABC kissa kävelee
        14 kirjoitti:

        ****kansalaiset,unohtakaa ajatus siitä, että tällä palstalla voisi esittää
        kritiikkiä virkavallasta - kuten näette - se ei ole mahdollista.******

        Kuka sen kritiikin on kieltänyt ?

        Tässä tapauksessa tuskin poliisi tuli paikalle huvikseen. Ellei tullut, niin se pyydettiin. Sen jälkeen poliisi määrää mitä tehdään, eivät muut. Jos määräyksiä ei tottele, syyllistyy rikokseen, sillä poliisilla on virkatehtävässään ehdoton käskyvalta. Tästä poliisin antama 30 päiväsakon sakko virkamiehen vastustamisesta/niskoittelusta.
        Vasta jälkeen päin selvitetään käräjillä toimiko poliisi lakien mukaan, ei tapahtumapaikalla.

        opettele ensin lukemaan, ennen kuin tulet kommentoimaan asioita, joita et ymmärrä. Onhan se selvää, että poliisikoulutukseen pääsee ilman luku- ja kirjoitustaitoa, koska resurssipula on niin kova..


      • Anonyymi

        Juurikin näin. Hän ei kerro kaikkea ja se mitä kertoo niin tulee väärässä järjestyksessä. Silloin kun olin vankilakierteessä niin silloin pystyi kuuntelemaan poliisiradiota aivan täysin ja ajelimme autolla tapahtumapaikan lähelle ettei meitä huomattaisi mutta scannerista kuului partiokanavalla (niitä kanavia käytetään kun halutaan jutella patioiden kesken ja lähetysteho oli alhaisempi), että meillä on radio-ohjattava auto. Auton perässä oli 262cm pitkä LA-puhelimen antenni jolla sillon -80 ja -90 luvuilla pidettiin yhteyttä myös kotona ollessa koska minullakin oli 5 metrin alumiiniputken päässä 7 metrinen kallein ympärisäteilevä antenni. Esim. Tv antenni on suunta-antenni yleensä. Eli olen kuunnellut tehtävillä käytettäviä käskytyksiä kun toinen poliisi puhui radioon kun toinen käskytti eli suomeksi komenti asiakasta. Käskytys tapahtuu yleensä kauempaa jos pelätään että asiakkaalla on joku ase tai muu millä voisi poliisia satuttaa. Sinun kertomusta ovat lääkäri ja muut myötäilleet koska olet mielenterveyspotilas. Tiedän tuon koska olen itsekkin ja olen ollut pidätyksessä 20 putkan kiinnioton eli 8 tunnin jälkeen. Jokaisen ihmisen voi juurikin ottaa kiinni ilman rikosta. Huono käytös julkisella paikalla riittää, riippuu poliiseista. Kävelin siihen aikaan kepeillä eikä sekään antanut armoa. Poliisi saa ja pitää käyttää väkivaltaa estääkseen heitä tai muita kohtaan pelättävän väkivaltaa. En ole koskaan itkenyt poliisien tekoja ja sinun mustelmat ovat lääkäreille tuttuja siitä kun asiakas pistää hanttiin tai sanallisesti uhkailee poliisia. Se että olet joutunut naama edellä asunnon lattialle (missä asunnoissa on paljaat betonilattiat?) on johtunut väkivallasta poliisia tai muita ihmisiä kohtaan. Mitä enemmän pistää hanttiin sitä enemmän sinuun sattuu. Eli olet valehdellut monista yksityiskohdista ja kertonut asian jääkiekkotermillä sinivalkoisilla laseilla katsotusta kulmasta. En jaksa enempää mutta tähän mennessä asia on ollut jo oikeudessa (ei mennyt oikeuteen ellei sinua syytetty jostain). Olisi kiva nähdä kuva päätöksestä käräjiltä. Kiitti ja kuitti!


    • en oikeen usko

      Epäilen, että aloittaja on trolli. Jos jollekulle olisi oikeasti noin tapahtunut, ei olisi levittelemässä asiaansa julkisella nettiforumilla.

      "Jos jollain muulla on vastaavanlaisia kokemuksia, niin kirjoittakaa!! "

      No mitä väliä on, vaikka jollain olisi "vastaavanlaisia kokemuksia". Ei muiden kokemukset sun juttuasi mihinkään muuta.

      • ympyriäinen

        Mitä tarkoitat sanalla "trolli", ei kuulu minun sanavarastooni?? Entä tuo "jos olisi oikeasti tapahtunut, et olisi kirjoittamassa"? Tarkoitatko, että olisi jo kuollut vai
        mitä ihmettä? Olisiko tässä konstaapeli Martin asialla...


      • en oikeen usko
        ympyriäinen kirjoitti:

        Mitä tarkoitat sanalla "trolli", ei kuulu minun sanavarastooni?? Entä tuo "jos olisi oikeasti tapahtunut, et olisi kirjoittamassa"? Tarkoitatko, että olisi jo kuollut vai
        mitä ihmettä? Olisiko tässä konstaapeli Martin asialla...

        *huokaus* Siis, jos aloittajalle olisi tapahtunut niin kuin hän kertoo, en usko, että hän haluaisi kertoilla asiaa jollain suoli24:n tapaisella nettiforumilla. Hänellä olisi tärkeämpääkin tekemistä kuin jutella täällä.


        "Mitä tarkoitat sanalla "trolli", ei kuulu minun sanavarastooni??"

        Pahoitteluni, en tiennyt että internet ei ole tuttu paikka.


      • kohtalotoverit

        Kas osasinkin käyttää internetiä, ja sain selville tuon sanan "trolli" merkityksen - pieleen meni tässä tapauksessa, kun tapaus on ihan elävää elämää.
        Syy, miksi pyysin muita kommentoimaan, oli se, että en tahdo enkä jaksa uskoa, että olisin suomen ensimmäinenn kansalainen, johon poliisi on kohdistanut tarpeetonta väkivaltaa.


      • öö aapisen laidassa
        kohtalotoverit kirjoitti:

        Kas osasinkin käyttää internetiä, ja sain selville tuon sanan "trolli" merkityksen - pieleen meni tässä tapauksessa, kun tapaus on ihan elävää elämää.
        Syy, miksi pyysin muita kommentoimaan, oli se, että en tahdo enkä jaksa uskoa, että olisin suomen ensimmäinenn kansalainen, johon poliisi on kohdistanut tarpeetonta väkivaltaa.

        Mutta mitä väliä sillä on, oletko ensimmäinen vai 17048.


      • miukutti
        öö aapisen laidassa kirjoitti:

        Mutta mitä väliä sillä on, oletko ensimmäinen vai 17048.

        halloo? merkitystähän on vain sillä onko joku muu kokenut samaa kohtelua


      • en tajuu oon tyhmä
        miukutti kirjoitti:

        halloo? merkitystähän on vain sillä onko joku muu kokenut samaa kohtelua

        No mitä merkitystä sillä on? En edelleenkään ymmärrä.


      • KISSA KÄVELEE
        en tajuu oon tyhmä kirjoitti:

        No mitä merkitystä sillä on? En edelleenkään ymmärrä.

        pOLIISITHAN OVATKIN TUNNETUSTI TYHMIÄ, NIITÄ TARVITAAN AINA KAKSI.


      • marttiinin poika
        en oikeen usko kirjoitti:

        *huokaus* Siis, jos aloittajalle olisi tapahtunut niin kuin hän kertoo, en usko, että hän haluaisi kertoilla asiaa jollain suoli24:n tapaisella nettiforumilla. Hänellä olisi tärkeämpääkin tekemistä kuin jutella täällä.


        "Mitä tarkoitat sanalla "trolli", ei kuulu minun sanavarastooni??"

        Pahoitteluni, en tiennyt että internet ei ole tuttu paikka.

        voisitko vielä kertoa, mitä tarkoitit "olisi tärkeämpääkin tekemistä kuin jutella täällä"? Eipä minulla nyt ole "tähdellisempää" tekemsitä", koska:
        -käsivamma estää kaiken fyysisen toiminnan
        - kasvovamma estää sosiaalisenn kanssakäymisen

        Revipä siitä!


      • blondieen
        en tajuu oon tyhmä kirjoitti:

        No mitä merkitystä sillä on? En edelleenkään ymmärrä.

        tosi tyhmä oon minäkin kun en ymmärrä miksen saa oikeutta


      • Psykologin silmää

        Jos joutuu vääryyden uhriksi, niin siitä on tarve huutaa koko maailmalle, myös keskustelupalstojen kautta. Sitähän pakahtuu jos tuollaisen asian pitää vain sisällään.

        Sinun uskomisilla ei ole väliä varsinkaan kun näkemyksellesi ei ole mitään perustetta. Se kertoo vain että haluat ummistaa silmäsi asioilta jotka ovat vastoin omaa idealistista käsitystäsi.


      • oiekusvaltioko
        Psykologin silmää kirjoitti:

        Jos joutuu vääryyden uhriksi, niin siitä on tarve huutaa koko maailmalle, myös keskustelupalstojen kautta. Sitähän pakahtuu jos tuollaisen asian pitää vain sisällään.

        Sinun uskomisilla ei ole väliä varsinkaan kun näkemyksellesi ei ole mitään perustetta. Se kertoo vain että haluat ummistaa silmäsi asioilta jotka ovat vastoin omaa idealistista käsitystäsi.

        Kun ottaa huomioon, mitä soopaa näillä palstoilla noin yleisesti ottaen kirjoitetaan,
        niin ei tämä minun aiheeni suinkaan ollut hulluimmasta päästä.
        Sen sijaan sinun kirjoituksesi todistaa siitä, että et ole "tässä maailmassa".


    • poliisivaltio

      Voi meitä raukkoja! Elämme poliisivaltiossa nimeltä Suomi.Kuvaavana esimerkkinä tämän palstan aloittaja, joka ei ennen tätä ole saanutnyhtään asiallista vastausta.
      Tässä maassa on hampaaton poliisi, joka ei pysty estämään tai ratkaisemaan todellisia rikoksia, vaan suuntaa vihansa viattomiin kansalaisiin.
      Eikö kenelläkään minun lisäkseni ole rohkeutta ryhtyä uhmaamaan tätä mielivaltaa?

    • hampaita vailla

      Hampaattomat poliisit suuntaa vihansa viattomiin kansalaisiin, koska he eivät pysty ratkaisemaan oikeita rikoksia. Ämmät saa ajaa lasten yli, sekot saavat ampua sivullisia, huumeita saa kaupata niin paljon kuin sielu sietää. Kaikki nämä rikokset jäävät selvittämättä, joten poliisin on pakkom päteä hakkaamalla naisia ja lapsia.

    • 5+6

      Meillä oli riitaa mieheni kanssa (ei väkivaltaa), mutta pyysin kuitenkin miestä soittamaan poliisit, koska koin tilanteen uhkaavana.

      Tuo oli ap:n aloituksessa. Ap ei itse soittanut poliiseja paikalle, miksi? Kuka soitti, mieskö todellakin? Ja kertoi, että uhkailee naista, joka haluaa poliisit paikalle, tuskin. Miksi mies olisi soittanut poliisit, jos syyllistyi naisen uhkailuun?

      Eikä ap poliisien tullessa (hänen pyynnöstään) ollutkaan helpottunut, vaan alkoi huitoa poliiseja? Miten poliisit painostivat?

      • Ei ihan seko

        Todellakin mies soitti, ja minun pyynnöstäni. Uskoi kai, että sitä kautta saa vaimonsa hoitoon. Sitttemmin täältä jo poistetuissa viesteissä ihmeteltiin, etteikö minulla, poliisien uhrilla ole parempaa tekemistä. No ei ole, koska kasvovammojen ja kivun takia olen kotini vanki, enkä pysty muuta kautta oikeutta hakemaan.
        Paitsi, kun kävin tänään poistattamasssa tikkejä, n iin sairaanhoitaja totesi, etttä nenäluu murtunut, joten nyt vaan kirurgin vastaanotolle. Samassa yhteydessä tapaamani lääkäri kertoi, että tästä seuraa pysyvä haitta ja sen mukaiset korvasu-vaateet. Mitähän tähän kommentoi se nettipoliisi, joka on nuo tietyt kommentit virkansa puolesta kirjoittanut-..--.


      • ??????
        Ei ihan seko kirjoitti:

        Todellakin mies soitti, ja minun pyynnöstäni. Uskoi kai, että sitä kautta saa vaimonsa hoitoon. Sitttemmin täältä jo poistetuissa viesteissä ihmeteltiin, etteikö minulla, poliisien uhrilla ole parempaa tekemistä. No ei ole, koska kasvovammojen ja kivun takia olen kotini vanki, enkä pysty muuta kautta oikeutta hakemaan.
        Paitsi, kun kävin tänään poistattamasssa tikkejä, n iin sairaanhoitaja totesi, etttä nenäluu murtunut, joten nyt vaan kirurgin vastaanotolle. Samassa yhteydessä tapaamani lääkäri kertoi, että tästä seuraa pysyvä haitta ja sen mukaiset korvasu-vaateet. Mitähän tähän kommentoi se nettipoliisi, joka on nuo tietyt kommentit virkansa puolesta kirjoittanut-..--.

        Internetin kautta haet oikeutta?


      • voi teitä raukkoja
        ?????? kirjoitti:

        Internetin kautta haet oikeutta?

        En todellakaan, hain läjhinnä vertaistukea. Mutt
        a näemmä ei kukaan uskalla kirjoittaa - poliisin pelossa. Muutenhan näillä palstoilla haetaan mielipiteitä ihan mihin vaan, mutta nyt sattui kipeään kohtaan.
        Minun asiani etenee kyllä virkateitse - rikosilmoitus tehty, menee käsittelyyn, ja tukijoukkojakin löytyy niin lääkäreistä (tulevat todistamaan vammojen laadusta)kuin poliisista (pressan turvamiehet). Revi siitä. Kuten muyuan poliisin hlö-kuntaan kuuluva totesi: Hyvinkään tapauksen jälkeen poliisit ovat "ärtsyjä" ja mielellään hakkaaavat viattomiakin..


      • erkki
        voi teitä raukkoja kirjoitti:

        En todellakaan, hain läjhinnä vertaistukea. Mutt
        a näemmä ei kukaan uskalla kirjoittaa - poliisin pelossa. Muutenhan näillä palstoilla haetaan mielipiteitä ihan mihin vaan, mutta nyt sattui kipeään kohtaan.
        Minun asiani etenee kyllä virkateitse - rikosilmoitus tehty, menee käsittelyyn, ja tukijoukkojakin löytyy niin lääkäreistä (tulevat todistamaan vammojen laadusta)kuin poliisista (pressan turvamiehet). Revi siitä. Kuten muyuan poliisin hlö-kuntaan kuuluva totesi: Hyvinkään tapauksen jälkeen poliisit ovat "ärtsyjä" ja mielellään hakkaaavat viattomiakin..

        >>Mutta näemmä ei kukaan uskalla kirjoittaa - poliisin pelossa.


      • omenapuu
        erkki kirjoitti:

        >>Mutta näemmä ei kukaan uskalla kirjoittaa - poliisin pelossa.

        HALLOO "Erkki", minäkö täällä olen solvannut poliisia"? Millä tavalla? Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja. Nyt ei kukaan uskalla vastaata. Kun itse olen tehnyt poliisista rikosilmoituksen, niiin tiedän myös pelätä - kas kun se psykopaatti konstaapeli, joka minut hakkasi, tietää, missä asun. Tietää myös sen, että rikosilmoitus on tehty, ja todistajia on liian monta...


      • erkki
        omenapuu kirjoitti:

        HALLOO "Erkki", minäkö täällä olen solvannut poliisia"? Millä tavalla? Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja. Nyt ei kukaan uskalla vastaata. Kun itse olen tehnyt poliisista rikosilmoituksen, niiin tiedän myös pelätä - kas kun se psykopaatti konstaapeli, joka minut hakkasi, tietää, missä asun. Tietää myös sen, että rikosilmoitus on tehty, ja todistajia on liian monta...

        >>minäkö täällä olen solvannut poliisia"?


      • äppyy
        ?????? kirjoitti:

        Internetin kautta haet oikeutta?

        haen ihan virallista kautta - ja saankin, todistaji riittävästi - mutta mikä sinbä olet estämään mua kirjoittamaan palstalle?


      • Ole nyt jo hiljaa
        omenapuu kirjoitti:

        HALLOO "Erkki", minäkö täällä olen solvannut poliisia"? Millä tavalla? Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja. Nyt ei kukaan uskalla vastaata. Kun itse olen tehnyt poliisista rikosilmoituksen, niiin tiedän myös pelätä - kas kun se psykopaatti konstaapeli, joka minut hakkasi, tietää, missä asun. Tietää myös sen, että rikosilmoitus on tehty, ja todistajia on liian monta...

        "Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja."

        Voi herranjumala!! Kyllä sinun täytyy lisätä tähän mielenterveyshäiriölistaasi "(yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, vakava masennus, epäily kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä)" myös erittäin vakava paranoia.

        Jos tosissasi luulet että ihmiset eivät täällä vastaa sinulle positiivisillla viesteillä siksi, että pelkäävät täällä (ANONYYMILLÄ keskustelupalstalla!) että poliisi lukee näitä juttuja ja jäljittää heidät, niin olet vielä hullumpi kuin on tähän asti vaikuttanut.

        Minä en ole vastannut sinulle myönteisesti siksi että vituttaa lukea siitä miten poliisin aikaa tuhlataan tuollaisiin juttuihin kuin sinunkin ja äijäsi tapaus. Muutenkin on puutetta poliiseista, ja alimiehitys, niin sitten nekin vähät laitetaan selvittämään jotain varttihullun ja ukkonsa kiistaa.

        Minäkin olisin lyönyt sinut lattiaan jos olisin siinä ollut.


      • pudonneet munat
        Ole nyt jo hiljaa kirjoitti:

        "Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja."

        Voi herranjumala!! Kyllä sinun täytyy lisätä tähän mielenterveyshäiriölistaasi "(yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, vakava masennus, epäily kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä)" myös erittäin vakava paranoia.

        Jos tosissasi luulet että ihmiset eivät täällä vastaa sinulle positiivisillla viesteillä siksi, että pelkäävät täällä (ANONYYMILLÄ keskustelupalstalla!) että poliisi lukee näitä juttuja ja jäljittää heidät, niin olet vielä hullumpi kuin on tähän asti vaikuttanut.

        Minä en ole vastannut sinulle myönteisesti siksi että vituttaa lukea siitä miten poliisin aikaa tuhlataan tuollaisiin juttuihin kuin sinunkin ja äijäsi tapaus. Muutenkin on puutetta poliiseista, ja alimiehitys, niin sitten nekin vähät laitetaan selvittämään jotain varttihullun ja ukkonsa kiistaa.

        Minäkin olisin lyönyt sinut lattiaan jos olisin siinä ollut.

        no terve vaan poliisi: kyllä se skitsofreniakin on mun tautilistalla. Jos sinua vituttaa lukea, niin miksi käyt näillä palstoila. Poliisesista ei liene puutetta, jos he ehtivät hakata viattomia kotiäitejä, mutta sen sijaan on puute AMMATTITAITOISISTA poliiseista, kun
        tässä yhteiskunnassa saa heilua hullut pedofillit, yliajajat ja poliisin tappajat ilman
        seurauksia. Joten olepa itse hiljaa, munaton poliisi.


      • 7
        voi teitä raukkoja kirjoitti:

        En todellakaan, hain läjhinnä vertaistukea. Mutt
        a näemmä ei kukaan uskalla kirjoittaa - poliisin pelossa. Muutenhan näillä palstoilla haetaan mielipiteitä ihan mihin vaan, mutta nyt sattui kipeään kohtaan.
        Minun asiani etenee kyllä virkateitse - rikosilmoitus tehty, menee käsittelyyn, ja tukijoukkojakin löytyy niin lääkäreistä (tulevat todistamaan vammojen laadusta)kuin poliisista (pressan turvamiehet). Revi siitä. Kuten muyuan poliisin hlö-kuntaan kuuluva totesi: Hyvinkään tapauksen jälkeen poliisit ovat "ärtsyjä" ja mielellään hakkaaavat viattomiakin..

        No epäilen erittäin syvästi, että lääkäri olisi suoraan luvannut tulla oikeuteen todistamaan. Normaalisti lausunto riittää, ja paikalle ei kyllä moni lähde vapaaehtoisesti. Tulee ihan helvetin kalliiksi.


      • Ole nyt jo hiljaa
        pudonneet munat kirjoitti:

        no terve vaan poliisi: kyllä se skitsofreniakin on mun tautilistalla. Jos sinua vituttaa lukea, niin miksi käyt näillä palstoila. Poliisesista ei liene puutetta, jos he ehtivät hakata viattomia kotiäitejä, mutta sen sijaan on puute AMMATTITAITOISISTA poliiseista, kun
        tässä yhteiskunnassa saa heilua hullut pedofillit, yliajajat ja poliisin tappajat ilman
        seurauksia. Joten olepa itse hiljaa, munaton poliisi.

        Kyllä sinä olet sekaisin kuin seinäkello. Tiedoksesi: en ole poliisi, suvussani ei ole poliiseja, en edes TUNNE yhtään poliisia henkilökohtaisesti. Yli 40 vuoden elämäni aikana en ole joutunut poliisin kanssa tekemisiin muuta kuin muutamassa puhallusratsiassa.

        Olen tavallinen veronmaksaja jonka verot kustantavat myös poliisin toimintaa. Ja veronmaksajan ominaisuudessa on äärimmäisen ärsyttävää kuulla näitä sekoboltsitarinoita joissa poliisin aikaa tuhlataan 100 % turhaan täyteen paskaan. Seuraavan kerran kun sinä ja äijäsi taas alatte riidellä ja koet tilanteen uhkaavana niin mene päivystykseen tarkistamaan lääkityksesi taso äläkä soittele poliiseja setvimään asioita jotka eivät heille kuulu millään lailla.

        Suomessa mielenterveyspotilaita pitäisi saada enemmän pakkohoitoon lukkojen taakse.


      • kukkuluuruu
        Ole nyt jo hiljaa kirjoitti:

        Kyllä sinä olet sekaisin kuin seinäkello. Tiedoksesi: en ole poliisi, suvussani ei ole poliiseja, en edes TUNNE yhtään poliisia henkilökohtaisesti. Yli 40 vuoden elämäni aikana en ole joutunut poliisin kanssa tekemisiin muuta kuin muutamassa puhallusratsiassa.

        Olen tavallinen veronmaksaja jonka verot kustantavat myös poliisin toimintaa. Ja veronmaksajan ominaisuudessa on äärimmäisen ärsyttävää kuulla näitä sekoboltsitarinoita joissa poliisin aikaa tuhlataan 100 % turhaan täyteen paskaan. Seuraavan kerran kun sinä ja äijäsi taas alatte riidellä ja koet tilanteen uhkaavana niin mene päivystykseen tarkistamaan lääkityksesi taso äläkä soittele poliiseja setvimään asioita jotka eivät heille kuulu millään lailla.

        Suomessa mielenterveyspotilaita pitäisi saada enemmän pakkohoitoon lukkojen taakse.

        Voipi, olla että olen seinäkello, mutta minusta tuntuu, että sinä olet se kellon sisällä oleva käki, joka tyhmänä kukkuu ymmärtämättä itsekään sanomaansa!

        Mielenkiintoinen näkökulma sinulla, että OIKEIDEN rikosten selvittäminen ei mielestäsi ole poliisin resurssien tuhlaamista; eiköhän nää pedofillit, yliajajat, ampujat, rahanpesijät, huumekauppiaat ole yhtä lailla ITSE syypäitä?!

        Vielä yksi täsmennys: tosiaan olen ENSISIJAISESTI yrittänyt hakea apua psykiatrian päivystyksestä, mutta ainakin HUS:in sairaanhoitopiirin alueella se on täysin mahdotonta - joko Jorvissa ei kukaan vastaa tai sitten vastaa niin huonosti suomenkieltä taitava päivystävä psykiatri, että ei mitään tolkkua.

        Tuon pakkohoitokommenttisi jätän ihan omaan arvoonsa, se on huonosti asioita ymmärtävän ja muutenkin katkeran yksilön mielipide. Sama koskee verojen maksua; kaikkihan me veroja maksamme, ja minäkin voin näinollen todeta maksavani sinun kulujasi.


      • 2580
        7 kirjoitti:

        No epäilen erittäin syvästi, että lääkäri olisi suoraan luvannut tulla oikeuteen todistamaan. Normaalisti lausunto riittää, ja paikalle ei kyllä moni lähde vapaaehtoisesti. Tulee ihan helvetin kalliiksi.

        No kylläpäs vaan lupasi! Riskihän on molemminpuolinen - jos minä häviän, niin maksan, jos saan vastapuolen tuomituksia, niin hän maksaa. As simple as that..


      • Psykologin silmää
        ?????? kirjoitti:

        Internetin kautta haet oikeutta?

        Oletko vähä-älyinen?


      • Anonyymi
        äppyy kirjoitti:

        haen ihan virallista kautta - ja saankin, todistaji riittävästi - mutta mikä sinbä olet estämään mua kirjoittamaan palstalle?

        Sinun kotonasi käynyt poliisi tietää missä asut. Jos tuo pitää paikkansa niin olet ollut jossain muun ihmisen asunnossa ja mies on kertonut että olet mielenterveyspotilas. Ja edelleen jos soitetaan poliisit, niin sitä ei voi tapahtua ellei soita julkisiin Rikospoliisien numeroon josta ei nyt ollut kyse. Trolli tai olet itse aloittanut väkivallan, niinhän itsekkin kerrot. Poliisi ei ota ranteista kiinni muuta kuin uhkaavassa tilanteessa ja sellaisia mustelmia mitä kuvailit, tulee juurikin kun poliisi pitää käsistä kiinni väkivaltaista asiakasta.


    • sisupussi

      Mitä sitten yrität täällä selitttää? Minä avaamallani keskustelulla yritin hakea vertaistukea ts. etsiä muita, jotka ovat joutuneet yhtä karmean ja kohtuuttoman kohtelun uhriksi. Niitä vaan ei tältä palstalta tunnu löytyvän.
      Siispä haluan keskustelun aloittajan, että tämä palsta suljetaan (sheriffi!), ja jatkan taistelua oikeuksistani ihan muualla.

      Pettynyt kieltämättä olen, että kukaan muu ei uskaltanut nostaa"kissaa pöydälle", koska varmasti tässä oikeusvaltiossa nimeltä suomi on muitakin poliisin pahoinpitelemiä;

      Aion jatkaa tätä taistelua katkeraan loppuun saakka; minulla on monta pätevää todistajaa, ja uskon, että paha=poliisi, saa viimein palkkansa

      • OMENAPUU

        JEP. oIKEUTTTA EI SAA KUKA SITÄ EI HAE, JA HARVA USKALTAA - NÄEMMÄ.
        PALAAN, KUN OLEN SAANUT OIKEUDEN PÄÄTÖKSEN, JOKA EITTÄMÄTTÄ TULEE OLEMAAN SE, ETTÄ PAHOINPIDELLYT POLIISI TUOMITAAN.


      • PURKKI
        OMENAPUU kirjoitti:

        JEP. oIKEUTTTA EI SAA KUKA SITÄ EI HAE, JA HARVA USKALTAA - NÄEMMÄ.
        PALAAN, KUN OLEN SAANUT OIKEUDEN PÄÄTÖKSEN, JOKA EITTÄMÄTTÄ TULEE OLEMAAN SE, ETTÄ PAHOINPIDELLYT POLIISI TUOMITAAN.

        NO AINAKIN TÄMÄN PALSTAN TARKOITUS ON KÄYNYT SELOVÄKSI, ELI:
        - SUN PITÄÄ OLLA TAPPAJA
        - SUN PITÄÄ OLLA PEDOFIILI

        - SUN PITÄÄ OLLA HUUMEKAUPPIAS
        - SUN PITÄÄ OLLA RAHANPESIJÄ
        - SUN PITÄÄ OLLA VAIMONHAKKAAJA

        SE, ETTÄ POLIISI HAKKAA VIATTOMAN KOTIÄIDIN, EI KIINNOSTA KETÄÄN. TE JANOATTE VERTA JA TOIMINTAA


      • 20

        Jos vastustelee poliisia ja saa nenilleen, niin syyllinen on tasan tarkkaan itse.


      • miuku
        20 kirjoitti:

        Jos vastustelee poliisia ja saa nenilleen, niin syyllinen on tasan tarkkaan itse.

        Ihanko totta? Onko mielestäsi "nenilleen saaminen" sitä, että murretaan nenä, väännetään olkapää sijoiltaan, murretaan kyynärpää , aiheutetaan muita ruhjeita? Minkäköhän alan ammattilainen olet?


      • 20 kirjoitti:

        Jos vastustelee poliisia ja saa nenilleen, niin syyllinen on tasan tarkkaan itse.

        Taitaa olla fakta tietoa. Minut saatettiin asiallisesti putkan ovelle liiallisen humalatilan vuoksi, ok saavuttiin ovelle raudat käsiin seläntaa.... jalka poikki ja kuljin kyynärsauvoja käyttäen jotkaviskattiin ovesta pihalle... hieno heitto keskelle putkan lattiaa naama vasten lattiaa ja polvella takaraivoon muutamaan otteeseen, poskiluun murtuma,ranteet verillä raudoista kun vaistomaisesti alkaa rimpuilee tollasessa tilanteessa. Asia etenee! Ja n.20 jos on epäselvyyksiä mulkkujen poliisien toimista seinien sisällä niin googlaappa vähän ja jos et itse kykene voin toki historiaa sulle opettaa!


    • kv

      kun luin tätä palstaa laajemmalti, niin totesin, että ihan väärällä foorumilla olen ollut; täällähän jyllääm oikeat rikolliset - ja ne ei kiinnostakaan poliisia, kun ne ei mahda niille mitään. helpompi siis heille päteä hakkaamalla ´puolustuskyvyttöm iä..

    • from russia with lov

      VAROITUS KAIKILLE: ÄLKÄÄ KIRJOITTAKO TÄLLE PALSTALLE, JOS ASIANNE KOSKEE POLIISIN VÄÄRINKÄYTÖKSIÄ, SILLÄ TÄLLÄ PALSTALLA SUOJELLAAN:
      - TALOUSRIKOLLISIA¨
      - PEDOFIILEJÄ
      - TAPPAJIA
      - HUUMERIKOLLISIA

      YM.

      He kaikki ovat poliisin suojeluksessa, koska:
      - poliisi ei ole kykenevä ratkaisemaan näitä rikoksia
      - poliisi ei ole halukas -"- -"- -"- = saa SUOJELURAHAA

    • kunnia ja omatunto

      Jos tälläkin palstalla on ns.sheriffi, niin kuuluuko hänen tehtäviinsä sulkea kesksutelu aloittajan pyynnöstä? Minjä olen nyt saanut tarpeekseni, kun en ole saanut yhtään asiallista vastausta, ainoastaan näitä poliisin kätyrien kirjoittamia, jotka syyttävät ja kannustavat siihen, että juuri näin pitääkin kotiäitejä kohdella.

      Jatkan oiekusprosessia ja uskon tällä hetkellä voittavani sen, eli minut pahoinpidellyt poliisi tuomitaan sakkoihin, mahd.menettämään virkansa, ja ainakin maksamaan minunn oikeudenkäyntikulut sis.todistajien lausunnot. Jos jostain syystä sattuisin häviämään tämnän "keissin", niin teen senkin pystyssä päin, kun tiedän, että olen saanut herätetyksi keskustelua poliisin mielivallasta, ja minut hakannut poliisi on "merkitty" loppuikänsä.

    • järki toimii

      Kun olen lukienut, mitä paskaa näillä palstoilla yleisesti ottaen kirjoitetaan, niin nhuomaan olleeni ihan väärillä foorumeilal. Ja kukaan ei kontrolloi..
      Poistun nyt, ja palaan sitten aikanaan ilmoittamaan rikosjutun tuloksesta - voitinpa tai hävisin. Jauhakaa te sillä aikaa p..tä.

    • sun suomineitos

      Hyi helvetti mitä täällä, palstoilla pyöritetään -olem itse ollutihan väärällä foorumilla kun hain oikeutta kotiäidin pahoinpitelyyn poliisin taholta. täällähän pyörii näemmä vain ammattirikolliset

      • regfergerhg

        Hait foorumilta oikeutta? No sehän on juuri oikea paikka hakea sitä. No, nyt sitä saat, en minä edes tarvitse tähän toisenpuolen näkemystä, se on vain niille jota oikeasti kiinnostaa mitä tapahtui.

        Määrään täten, foorumioikeuden toimivallalla, poliisien kollektiivisesti maksamaan sinulle biljoona dollaria korvauksia. Hienoa eikö? Näin se foorumioikeus toimii.


    • sanjuha

      voi vitsi! ihanko totta?! Mä en tarviii niitä sun biljoonia dollareita, mutta haluan sen väkivaltaisen poliisin vastuuseen ja pois virastaan, ennen kuin hän ehtii hakata muita viattomia.

      • wwgwgj

        Jaa? Sinähän kirjoitit lyöneesi poliisia, jonka jälkeen nämä veivät sinut maahan... Sanoisin että viaton on ehkä hieman väärä termi ja foorumioikeuden ulkopuolella mahdollisuudet saada yhtään mitään aika pienet. No, otan biljoonani sitten takaisin, jos ei kelpaa.


    • 50/50

      Tasapuolisuuden nimissä olisi kiva kuulla myös vastapuolen selonteko tapahtumista.

    • suu supussa

      no vitsi, ettei taas olisi poliisi foorumilla? jännä palsta sikäli, että täällä kommentoivat vain virkavallan edustajaty. Eipä mitään, mpalaan sitten, kun oikeuden päätös on tullut - ja tód.näk.minun edukseni.. Meneekö sitten tämän palstan äiiltä suut suppuunn))))

      • saagfveh

        Jep, siellä oikeudessahan ne eivät halua kuulla kummankin osapuolen selontekoa asiasta. Ja sehän on heti sen merkki että kaikki täällä ovat virkavallan edustajia ja suuressa salaliitossa sinua vastaan, kun peräänkuuluttavat toisen osapuolen versiota asiasta. Onpa hölmöä porukkaa...

        Sanotaan nyt näin, jos poliisit sinut aiheetta hakkasivat, tai käyttivät kohtuuttomia voimakeinoja, niin toivottavasti oikeus heidät tuomitsee, oma perstuntumani asiaan kuitenkin on, juttujasi lueskeltuani, että oma versiosi on vähintäänkin värittynyt ja mitään laitonta ei välttämättä tapahtunut. Mutta oikeus asian aikoinaan ratkaisee, muista palata asiaan silloin.


    • vimpeli

      No kuule ihan varmasti palaan, ja ainakin tässä vaiheessa uskon voittavani tämän "keissin ". Mihinköhän perustat mielipiteesi, että juttuni ovat " värittyneitä" ? Mulla ehkä on tapana käyttää värikästä kieltä, mutta kaikki tapahtunut on faktaa - ja todistajiakin useampi.

      Miksiköhän muuten naiset loistavat poissaolollaan tämän palstan keskustelussa? Eivätkö he uskalla vastata väklivallan pelossa vai onko jo pelkästään otsikko "laki ja rikos" sellainen, että se karkottaa heidät tältä palstalta?

      • Tööt tööt

        Minäkin uskon että sinä uskot voittavasi jutun.

        Sitävastoin en usko sinun voittavan juttua. Sekavaa söhellystä nuo juttusi ja keskenään ristiriitaisia. Ensimmäisen viestisi mukaan yritit lyödä poliisia. Sitten poliisi kaatoi sinut lattiaan ja siinä sattui vahinko. Myöhemmin väität tätä pahoinpitelyksi ...

        Ihan sivuhuomautuksena: selväjärkinen ymmärtää että kun asia ei ole vielä edes mennyt oikeuteen on ihan turha sössöttää mitään oikeusvaltiosta. Sitten kun olet hävinnyt juttusi voit sen tehdä mutta et vielä.

        "Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja."

        Tämä kommentti kertookin jo riittävästi. H***u mikä h***u.


      • Mammotska
        Tööt tööt kirjoitti:

        Minäkin uskon että sinä uskot voittavasi jutun.

        Sitävastoin en usko sinun voittavan juttua. Sekavaa söhellystä nuo juttusi ja keskenään ristiriitaisia. Ensimmäisen viestisi mukaan yritit lyödä poliisia. Sitten poliisi kaatoi sinut lattiaan ja siinä sattui vahinko. Myöhemmin väität tätä pahoinpitelyksi ...

        Ihan sivuhuomautuksena: selväjärkinen ymmärtää että kun asia ei ole vielä edes mennyt oikeuteen on ihan turha sössöttää mitään oikeusvaltiosta. Sitten kun olet hävinnyt juttusi voit sen tehdä mutta et vielä.

        "Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja."

        Tämä kommentti kertookin jo riittävästi. H***u mikä h***u.

        ps.harmittaako sua, erkki, kun tämä tutkinta meni Helsinginn poliisille, ja siellä on tutkinnanjohtajana NAINEN, jonka kanssa juuri äsken juttelin, ja jolla on täysin syy ja halu pistää Espoon kenttäpoliisit vastuuseen))))) Näin se vaan on, että OIKEUSKIN joskus voittaa.


      • emmu
        Tööt tööt kirjoitti:

        Minäkin uskon että sinä uskot voittavasi jutun.

        Sitävastoin en usko sinun voittavan juttua. Sekavaa söhellystä nuo juttusi ja keskenään ristiriitaisia. Ensimmäisen viestisi mukaan yritit lyödä poliisia. Sitten poliisi kaatoi sinut lattiaan ja siinä sattui vahinko. Myöhemmin väität tätä pahoinpitelyksi ...

        Ihan sivuhuomautuksena: selväjärkinen ymmärtää että kun asia ei ole vielä edes mennyt oikeuteen on ihan turha sössöttää mitään oikeusvaltiosta. Sitten kun olet hävinnyt juttusi voit sen tehdä mutta et vielä.

        "Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja."

        Tämä kommentti kertookin jo riittävästi. H***u mikä h***u.

        Hyi helvetti! eksyin tänne palstalle, ja uskomatonta tekstiä, mitä nuo "erkit" suoltaa. Ihmettelen, että voiko mitä tahansa paskaa kirjoittaa ilman seurauksia.


      • clit..emantis
        Tööt tööt kirjoitti:

        Minäkin uskon että sinä uskot voittavasi jutun.

        Sitävastoin en usko sinun voittavan juttua. Sekavaa söhellystä nuo juttusi ja keskenään ristiriitaisia. Ensimmäisen viestisi mukaan yritit lyödä poliisia. Sitten poliisi kaatoi sinut lattiaan ja siinä sattui vahinko. Myöhemmin väität tätä pahoinpitelyksi ...

        Ihan sivuhuomautuksena: selväjärkinen ymmärtää että kun asia ei ole vielä edes mennyt oikeuteen on ihan turha sössöttää mitään oikeusvaltiosta. Sitten kun olet hävinnyt juttusi voit sen tehdä mutta et vielä.

        "Jos poliisi ei lukisi näitäpalstoja, niin olisinpa minäkin saanut varmaan ihan toisenlaisia kommentteja."

        Tämä kommentti kertookin jo riittävästi. H***u mikä h***u.

        Hulluja näkyy riittävän - oletko poliisi vai peräti katkeroitunut peräkammarin poika)))


      • ei omaa nimimerkkiä

        "Miksiköhän muuten naiset loistavat poissaolollaan tämän palstan keskustelussa?"

        Mistä moinen johtopäätös? Olen kommentoinut ainakin pari kertaa tässäkin ketjussa ja muutoinkiin palstoilla, ja ainakin just äsken vessassa käydessäni havaitsin, että vagina näyttää edelleen jalkojeni välissä olevan. Ei nimimerkistä tai kirjoitustyylistä voi tehdä varmoja johtopäätöksiä kirjoittajan sukupuolesta.

        Miksi otsikko "laki ja rikos" karkoittaisi naisia? Oikiksen opiskelijoistakin nykyisin yli puolet on naisia.

        "Eivätkö he uskalla vastata väklivallan pelossa"

        Miksi nimettömällä internetpalstalla pitäisi pelätä väkivaltaa?


      • femmuli
        ei omaa nimimerkkiä kirjoitti:

        "Miksiköhän muuten naiset loistavat poissaolollaan tämän palstan keskustelussa?"

        Mistä moinen johtopäätös? Olen kommentoinut ainakin pari kertaa tässäkin ketjussa ja muutoinkiin palstoilla, ja ainakin just äsken vessassa käydessäni havaitsin, että vagina näyttää edelleen jalkojeni välissä olevan. Ei nimimerkistä tai kirjoitustyylistä voi tehdä varmoja johtopäätöksiä kirjoittajan sukupuolesta.

        Miksi otsikko "laki ja rikos" karkoittaisi naisia? Oikiksen opiskelijoistakin nykyisin yli puolet on naisia.

        "Eivätkö he uskalla vastata väklivallan pelossa"

        Miksi nimettömällä internetpalstalla pitäisi pelätä väkivaltaa?

        Oliko sinulla jotain varsinaista asiaa tuon joutavanpäiväisen löpinän lisäksi?Ainakaan minä en tutki vaginaani wc-reissuilla - tiedän sukupuoleni muutenkin)O


      • *thuddio*
        femmuli kirjoitti:

        Oliko sinulla jotain varsinaista asiaa tuon joutavanpäiväisen löpinän lisäksi?Ainakaan minä en tutki vaginaani wc-reissuilla - tiedän sukupuoleni muutenkin)O

        AWOOGA AWOOGA AWOOGA

        *sense of humour failure klaxon*


    • Huuhuuhuhuu

      HU-HUAA, PøLLØt huhuaa
      yhtä sekavaa tuo sinun kommenttisi. Näin meillä suomessa, mutta silti uskon oikeusvaltion olemassaoloon; revi siitä)))..Ps. taitaa olla "erkki" asialla!"

    • myötämäessä

      Voi pyhä erkkii! Näitä erkkejä tuntuu riittävän tällä palstalla - itse olen kyllä täydestä sydämestäni tuon pahoinpidellyn naisen puolella!!!

      • Vastamäessä

        Olet täydestä sydämestäsi jonkun puolella joka itse myöntää olevansa hullu, myöntää lyöneensä poliisia eikä muutenkaan kirjoittele järkeviä?


      • vago
        Vastamäessä kirjoitti:

        Olet täydestä sydämestäsi jonkun puolella joka itse myöntää olevansa hullu, myöntää lyöneensä poliisia eikä muutenkaan kirjoittele järkeviä?

        Jep,jep! Tahdon olla pahoinpidellyn naisen puolella, aina!! Jos olisiit lukutaitoinen, niin osaisit myös sisäistää tilanteen; kyseessä NAINEN, jonka poliisi onn hakannut ja jka ennen sitä on sitkeästi yrittänyt hakea apua MIELENTERVEYSongelmiinsa.

        Minä ainakin vilpittömästi hänen puolellaan.


      • Kaikki mahdollista
        vago kirjoitti:

        Jep,jep! Tahdon olla pahoinpidellyn naisen puolella, aina!! Jos olisiit lukutaitoinen, niin osaisit myös sisäistää tilanteen; kyseessä NAINEN, jonka poliisi onn hakannut ja jka ennen sitä on sitkeästi yrittänyt hakea apua MIELENTERVEYSongelmiinsa.

        Minä ainakin vilpittömästi hänen puolellaan.

        Tässä keskustelussa ei ole mitään muuta kuin tämän naisen oma näkökulma asiasta (täysin ymmärrettävääkin, koska ei poliisi todellakaan käy kertomassa omaa käsitystään tapahtumista jollain keskustelupalstalla).

        Naisen näkökulma on täysin värittynyt ja yksipuolinen. Kukaan meistä ei näiden juttujen perusteella voi tietää, mitä OIKEASTI on tapahtunut.

        Tuollainen sekoboltsi voi aivan hyvin ITSE syöksyä kasvoilleen kivilattiaan aivan ilman apua. Tai sitten tasapaino petti kun yritti huitaista poliisia, ja poliisi väisti.

        Oikeus ratkaisee mitä todella on tapahtunut ja kenen kertomus tapahtumien kulusta on uskottavin.


      • sekoboltsi
        Kaikki mahdollista kirjoitti:

        Tässä keskustelussa ei ole mitään muuta kuin tämän naisen oma näkökulma asiasta (täysin ymmärrettävääkin, koska ei poliisi todellakaan käy kertomassa omaa käsitystään tapahtumista jollain keskustelupalstalla).

        Naisen näkökulma on täysin värittynyt ja yksipuolinen. Kukaan meistä ei näiden juttujen perusteella voi tietää, mitä OIKEASTI on tapahtunut.

        Tuollainen sekoboltsi voi aivan hyvin ITSE syöksyä kasvoilleen kivilattiaan aivan ilman apua. Tai sitten tasapaino petti kun yritti huitaista poliisia, ja poliisi väisti.

        Oikeus ratkaisee mitä todella on tapahtunut ja kenen kertomus tapahtumien kulusta on uskottavin.

        Varmaan mielellään demonstroit kaikille, miten "syöksytään" niin, että luut murtuu?
        Sekoboltsilta saattaa onnistua, mutta tuskin tältä kiusaltulta naiselta.
        Ymmärtääkseni tämä henkilö on sanonutkin palaavansa, kun oikeuden päätös selvä, ja toivon tosiaan, että se on hänelle myönteinen. Ei poliisin mielivalta(=väkivalta) voi Suomessa jatkua loputtomiin.


    • jepet jyrää

      joopa joo, oikeus tosiaan ratkaisee; jos olisit lukutaitoinen, niin tietäisit mm.lääkärin mielipiteen, että ei ole voinut itselleen aiheuttanut noita vammoja - kyynärpää ei murru eikä olkapää venähdä, vaikka kuinka huono tasapaino olisi. Mutta uskon ja toivon, että tämä POLIISIN PAHOINPITELEMÄ NAINEN tuleem tälle palstalle uudelleen.!

      • Kaikki mahdollista

        Miksi ihmeessä puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa?

        Luuletko tosiaan, että ihmiset eivät huomaa että 95 % tämän ketjun sinua puolustavista viesteistä on lähtöisin sinulta itseltäsi?

        Lisäksi, miksi ihmeessä vaihdat nimimerkkiä jokaisen viestin jälkeen, vaikka kirjoitat omana itsenäsi (siis myönnät että viestit ovat sinulta)? Onko tämä merkki sinun jakomielisyydestäsi?


      • oikeusvaltioko
        Kaikki mahdollista kirjoitti:

        Miksi ihmeessä puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa?

        Luuletko tosiaan, että ihmiset eivät huomaa että 95 % tämän ketjun sinua puolustavista viesteistä on lähtöisin sinulta itseltäsi?

        Lisäksi, miksi ihmeessä vaihdat nimimerkkiä jokaisen viestin jälkeen, vaikka kirjoitat omana itsenäsi (siis myönnät että viestit ovat sinulta)? Onko tämä merkki sinun jakomielisyydestäsi?

        Kyllä kyllä, kaikki on mahdollista, myös se, että olen saanut puolustavia kommentteja - muilta kuin itseltäni.

        Oikeaan osuit sen sijaan diagnoosissasi: tosin jakomielisyyttä kutsutaan nykyisin nimellä SKITSOFRENIA.

        Jos ei Sinulla ole mitään sisällöllistä sanottavaa asiaan, niin älä viitsi viedä palstatilaa.


    • oikeus voittaa

      Hei, tässä palstan aloittaja! Surullista luettavaa kaiken kaikkiaan...
      Sain juuri tietää jutun käsittelypäivän=7.8. ja tutkinnanjohtajana NAINEN. Joten hyvällä syyllä uskonn oikeuteen ja siihen, että "Martinin Poika" tuomitaan pahoinpitelystä!
      Sen sijaan uskomattomia ovat olleet nuo kommenttinne, miehiä, poliisinpelkoa, kateutta, vai mitå???

      • Turha toivo

        Tarkoitatko että nainen on puolueellinen? Epäilenpä sitä. Turha toivo.


      • Jojobar

        Hetkinen. Hetkinen. Lähden siitä, että jotain on tapahtunut (ottamatta kantaa siihen, että mitä). Aloittajan viestistä päätellen tapahtuma on aivan tuore, toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa tapahtunut. Nyt kerrot, että käsittelypäivä on 7.8. Miten tämä voi olla mahdollista, että tutkinta olisi jo ehditty suorittaa loppuun, syyttäjä olisi jo ehtinyt tehdä syyteharkinnan ja nostaa syytteen, ja käräjäoikeus asettaa istuntopäivän? Oikeuslaitos ei noin nopeasti pyöri edes vangittijen vastaajien jutuissa, joten nyt jossain on virheellistä tietoa.


      • potut pottuina
        Turha toivo kirjoitti:

        Tarkoitatko että nainen on puolueellinen? Epäilenpä sitä. Turha toivo.

        Mahtaa potuttaa..


      • oikeusvaltioko
        Turha toivo kirjoitti:

        Tarkoitatko että nainen on puolueellinen? Epäilenpä sitä. Turha toivo.

        ihanko totta? nainen ehkä puolustaa naista.. Mistä tuo suunnaton viha ja vastustus minun tapaustani kohtaan, noin ylipäätään? Kun kaikki vastanneet tuntuvat olevan sitä mieltä, että olen itse syyllinen? Empatia on kyllä näköj'ään Suomessa katoava luonnonvara:-))))


    • Uhri2

      Myös minä olen joutunut poliisin pahoinpitelyn uhriksi. Minä en totellut käskyä lähteä, vaan heittäydyin veltoksi, jolloin poliisit joutuivat kantamaan minut. Sain siinä yhteydessä kunnolla turpaani ja oikeudessa väitettiin minä muka olin lyönyt poliisia. Todistajana oli toinen poliisi. Ihan selvä oikeusmurha.

      Myös poliisi tiesi käyttäytyneensä väärin, sillä myöhemmin kotiini tuli haastattelija joka teki tutkimusta poliisiväkivallasta - poliisilaitoksen laskuun.

      Pahoinpitelystä oli lääkärintodistus, mutta se mitätöitiin muotoseikkojen takia. Minä sain sakot, poliisi ei.

      • oikeusvaltioko

        Uhri2: Kiitos kommenteista, vaikkeivat kovin lohdullisilta kuulostaneet. Silti auttaa tieto siitä, että joku muukin on joutunut kokemaan poliisin mielivaltaa!
        Onko sulla antaa miytään vinkkiä siitä, miten lääkärin lausunto pitäisi olla muotoiltu?


      • Uhri2
        oikeusvaltioko kirjoitti:

        Uhri2: Kiitos kommenteista, vaikkeivat kovin lohdullisilta kuulostaneet. Silti auttaa tieto siitä, että joku muukin on joutunut kokemaan poliisin mielivaltaa!
        Onko sulla antaa miytään vinkkiä siitä, miten lääkärin lausunto pitäisi olla muotoiltu?

        Olin nuorena totaalikieltäytyjä. En lähtenyt armeijaan, vaan poliisit tulivat hakemaan minua kotoa. Heittäydyin veltoksi ja sanoin että kantakaa. Yksi poliisi rupesi pamputtamaan minua. Naisystäväni yritti estää, jolloin poliisi työnsi hänet toiseen huoneeseen, ja laittoi oven väkisin kiinni. Hänen jalkansa jäi oven väliin ja siihen tuli pahoja ruhjeita. Minä puolestani sain erittäin kipeitä mustelmia jotka särkivät kauan.

        (Ennen tätä poliisit olivat pilkanneet minua että mikä luuseri olen ja asun naisystäväni luona. Oikeasti asunto oli minun nimissä ja naisystäväni ja hänen pieni tytär asuivat minun luonani.)

        Paikalla oli kaksi poliisia. Toinen roteva oli se joka hakkasi. Toinen yritti enemmänkin hillitä tilannetta. Minut pantiin käsirautoihin ja raahattiin poliisiautoon. Raudat olivat niin kireällä että sattui kovasti. Vaalea rauhallinen poliisi löysti niitä hiukan, ilmeisesti vähän likaa. Kun minua vietiin poliisiasemalle poliisiautosta, niin sain toisen käteni irti ja lähdin paniikissa juoksemaan karkuun minkä ehdin. Poliisit olivat nopeampia ja saivat minut kiinni. Sen jälkeen sain lisää pamppua poliisiaseman penkillä, tosin jalkapohjiin, joihin ei tule mustelmia.

        Naisystäväni aikoi nostaa syytteen pahoinpitelystä. Poliisi sanoi että jos hän sen tekee, niin saamme syytteen poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta. Naisystäväni sanoi nostavansa syytteen, joten saimme syytteen poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.

        Ainoa todistaja oli se vaalea poliisi. (Ja pieni lapsi joka itki väkivaltatilanteessa, mutta häntä ei tietenkään kelpuuteta todistajaksi.) Kun asiaa käsiteltiin, niin tämä vaalea poliisi oli oikeussalissa. Kun hänet kutsuttiin todistajaksi, niin tuomari huomasi että hän oli ollut koko ajan läsnä. Sen takia häntä ei enää kelpuutettu todistajaksi. Sen sijaan se roteva poliisi joka hakkasi, todisti meitä vastaan kuinka väkivaltaisa olimme olleet. Todellisuudessa minä en käyttänyt minkäänlaista väkivaltaa. Sen sijaan pieni ja hento naisystäväni läpsi tätä varmaan yli satakiloista rotevaa poliisia. Ei varmaan sattunut, ehkä häntä vähän kutitti.

        Poliisi puhui täyttä palturia. Ja miksi ei olisi puhunut, kun kyseessä on oma maine.
        Lääkärintodistukset puhuivat puolestaan omaa kieltään. Naisystäväni lääkärinlausunto hylättiin sillä perusteella, että siitä puuttui sanat "kunnian ja omantunnon kautta" tms vakuutus. (Tarkkaa sanamuotoa en enää muista.) Minun lääkärinlausuntoni puolestaan hylättiin sen perusteella, että se oli kopio josta puuttui oikeaksi todistaminen. Se oli asianajajan vika, sillä itse istuin siinä vaiheessa vankilassa kieltäydyttyäni aseista. Jossain vaiheessa sain vankilomaa asianajajalla käynnin vuoksi. Odotushuoneessa oli pöydällä "kansa taisteli" lehtiä. Ehkäpä minua varten esiin laitettuja, mutta ainakin niistä kävi ilmi juristini asenne meitä "paskiaisia" kohtaan. (Silloinen vakaumukseni oli aito, ei lusmuilua. Nyt aikuisena se tietysti tuntuu naiivilta.)

        Laki on niin kuin se luetaan. Jos meidän lääkärinlausuntomme haluttiin hylätä, niin sille löytyy aina jokin tekosyy. Jos ne olisi haluttu hyväksyä, niin ne olisi voitu hyväksyä tai olisi voitu pyytää alkuperäinen lääkärintodistus.


      • Uhri2
        Uhri2 kirjoitti:

        Olin nuorena totaalikieltäytyjä. En lähtenyt armeijaan, vaan poliisit tulivat hakemaan minua kotoa. Heittäydyin veltoksi ja sanoin että kantakaa. Yksi poliisi rupesi pamputtamaan minua. Naisystäväni yritti estää, jolloin poliisi työnsi hänet toiseen huoneeseen, ja laittoi oven väkisin kiinni. Hänen jalkansa jäi oven väliin ja siihen tuli pahoja ruhjeita. Minä puolestani sain erittäin kipeitä mustelmia jotka särkivät kauan.

        (Ennen tätä poliisit olivat pilkanneet minua että mikä luuseri olen ja asun naisystäväni luona. Oikeasti asunto oli minun nimissä ja naisystäväni ja hänen pieni tytär asuivat minun luonani.)

        Paikalla oli kaksi poliisia. Toinen roteva oli se joka hakkasi. Toinen yritti enemmänkin hillitä tilannetta. Minut pantiin käsirautoihin ja raahattiin poliisiautoon. Raudat olivat niin kireällä että sattui kovasti. Vaalea rauhallinen poliisi löysti niitä hiukan, ilmeisesti vähän likaa. Kun minua vietiin poliisiasemalle poliisiautosta, niin sain toisen käteni irti ja lähdin paniikissa juoksemaan karkuun minkä ehdin. Poliisit olivat nopeampia ja saivat minut kiinni. Sen jälkeen sain lisää pamppua poliisiaseman penkillä, tosin jalkapohjiin, joihin ei tule mustelmia.

        Naisystäväni aikoi nostaa syytteen pahoinpitelystä. Poliisi sanoi että jos hän sen tekee, niin saamme syytteen poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta. Naisystäväni sanoi nostavansa syytteen, joten saimme syytteen poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.

        Ainoa todistaja oli se vaalea poliisi. (Ja pieni lapsi joka itki väkivaltatilanteessa, mutta häntä ei tietenkään kelpuuteta todistajaksi.) Kun asiaa käsiteltiin, niin tämä vaalea poliisi oli oikeussalissa. Kun hänet kutsuttiin todistajaksi, niin tuomari huomasi että hän oli ollut koko ajan läsnä. Sen takia häntä ei enää kelpuutettu todistajaksi. Sen sijaan se roteva poliisi joka hakkasi, todisti meitä vastaan kuinka väkivaltaisa olimme olleet. Todellisuudessa minä en käyttänyt minkäänlaista väkivaltaa. Sen sijaan pieni ja hento naisystäväni läpsi tätä varmaan yli satakiloista rotevaa poliisia. Ei varmaan sattunut, ehkä häntä vähän kutitti.

        Poliisi puhui täyttä palturia. Ja miksi ei olisi puhunut, kun kyseessä on oma maine.
        Lääkärintodistukset puhuivat puolestaan omaa kieltään. Naisystäväni lääkärinlausunto hylättiin sillä perusteella, että siitä puuttui sanat "kunnian ja omantunnon kautta" tms vakuutus. (Tarkkaa sanamuotoa en enää muista.) Minun lääkärinlausuntoni puolestaan hylättiin sen perusteella, että se oli kopio josta puuttui oikeaksi todistaminen. Se oli asianajajan vika, sillä itse istuin siinä vaiheessa vankilassa kieltäydyttyäni aseista. Jossain vaiheessa sain vankilomaa asianajajalla käynnin vuoksi. Odotushuoneessa oli pöydällä "kansa taisteli" lehtiä. Ehkäpä minua varten esiin laitettuja, mutta ainakin niistä kävi ilmi juristini asenne meitä "paskiaisia" kohtaan. (Silloinen vakaumukseni oli aito, ei lusmuilua. Nyt aikuisena se tietysti tuntuu naiivilta.)

        Laki on niin kuin se luetaan. Jos meidän lääkärinlausuntomme haluttiin hylätä, niin sille löytyy aina jokin tekosyy. Jos ne olisi haluttu hyväksyä, niin ne olisi voitu hyväksyä tai olisi voitu pyytää alkuperäinen lääkärintodistus.

        Lisään vielä, että poliisin hakkaamisesta tulleet arvet paranivat aika pian. Mutta oikeusmurhasta saadut traumat eivät ole parantuneet kokonaan koskaan. Luottamus järjestelmään on kadonnut ikiajoiksi.


      • oikeusvaltioko
        Uhri2 kirjoitti:

        Olin nuorena totaalikieltäytyjä. En lähtenyt armeijaan, vaan poliisit tulivat hakemaan minua kotoa. Heittäydyin veltoksi ja sanoin että kantakaa. Yksi poliisi rupesi pamputtamaan minua. Naisystäväni yritti estää, jolloin poliisi työnsi hänet toiseen huoneeseen, ja laittoi oven väkisin kiinni. Hänen jalkansa jäi oven väliin ja siihen tuli pahoja ruhjeita. Minä puolestani sain erittäin kipeitä mustelmia jotka särkivät kauan.

        (Ennen tätä poliisit olivat pilkanneet minua että mikä luuseri olen ja asun naisystäväni luona. Oikeasti asunto oli minun nimissä ja naisystäväni ja hänen pieni tytär asuivat minun luonani.)

        Paikalla oli kaksi poliisia. Toinen roteva oli se joka hakkasi. Toinen yritti enemmänkin hillitä tilannetta. Minut pantiin käsirautoihin ja raahattiin poliisiautoon. Raudat olivat niin kireällä että sattui kovasti. Vaalea rauhallinen poliisi löysti niitä hiukan, ilmeisesti vähän likaa. Kun minua vietiin poliisiasemalle poliisiautosta, niin sain toisen käteni irti ja lähdin paniikissa juoksemaan karkuun minkä ehdin. Poliisit olivat nopeampia ja saivat minut kiinni. Sen jälkeen sain lisää pamppua poliisiaseman penkillä, tosin jalkapohjiin, joihin ei tule mustelmia.

        Naisystäväni aikoi nostaa syytteen pahoinpitelystä. Poliisi sanoi että jos hän sen tekee, niin saamme syytteen poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta. Naisystäväni sanoi nostavansa syytteen, joten saimme syytteen poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.

        Ainoa todistaja oli se vaalea poliisi. (Ja pieni lapsi joka itki väkivaltatilanteessa, mutta häntä ei tietenkään kelpuuteta todistajaksi.) Kun asiaa käsiteltiin, niin tämä vaalea poliisi oli oikeussalissa. Kun hänet kutsuttiin todistajaksi, niin tuomari huomasi että hän oli ollut koko ajan läsnä. Sen takia häntä ei enää kelpuutettu todistajaksi. Sen sijaan se roteva poliisi joka hakkasi, todisti meitä vastaan kuinka väkivaltaisa olimme olleet. Todellisuudessa minä en käyttänyt minkäänlaista väkivaltaa. Sen sijaan pieni ja hento naisystäväni läpsi tätä varmaan yli satakiloista rotevaa poliisia. Ei varmaan sattunut, ehkä häntä vähän kutitti.

        Poliisi puhui täyttä palturia. Ja miksi ei olisi puhunut, kun kyseessä on oma maine.
        Lääkärintodistukset puhuivat puolestaan omaa kieltään. Naisystäväni lääkärinlausunto hylättiin sillä perusteella, että siitä puuttui sanat "kunnian ja omantunnon kautta" tms vakuutus. (Tarkkaa sanamuotoa en enää muista.) Minun lääkärinlausuntoni puolestaan hylättiin sen perusteella, että se oli kopio josta puuttui oikeaksi todistaminen. Se oli asianajajan vika, sillä itse istuin siinä vaiheessa vankilassa kieltäydyttyäni aseista. Jossain vaiheessa sain vankilomaa asianajajalla käynnin vuoksi. Odotushuoneessa oli pöydällä "kansa taisteli" lehtiä. Ehkäpä minua varten esiin laitettuja, mutta ainakin niistä kävi ilmi juristini asenne meitä "paskiaisia" kohtaan. (Silloinen vakaumukseni oli aito, ei lusmuilua. Nyt aikuisena se tietysti tuntuu naiivilta.)

        Laki on niin kuin se luetaan. Jos meidän lääkärinlausuntomme haluttiin hylätä, niin sille löytyy aina jokin tekosyy. Jos ne olisi haluttu hyväksyä, niin ne olisi voitu hyväksyä tai olisi voitu pyytää alkuperäinen lääkärintodistus.

        Voi että, kuin tutulta kuulostaa! Ja nimenomaan niin, että "laki on kuin se luetaan"; eli ilmeisesti aina poliisin puolella. Sinun keissisi on totta kai vakavampi, minähän olen vain kotiäiti, joka yritti puolustautua, muttajuuri" se hento ja avuton", jonka huitaisu ei voinut poliisia kutitusta enempää tuntua. Silti siis minullakin syyte "poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta" ja 30 päiväsakkoa.

        Kiitos vinkeistä sanamuotojen suhteen, joten voin ohjeistaa lääkäriä. Aion taistella tämän taistelun loppuun saakka minäkin, vaikka tulos epävarma - meillä mm. naapurina poliisi, joka kadehtii meitä ja kulkee takakenossa ajatellen, että kaikki pelkäävät häntä (on muuten Pohojanmaalta kotoisin)...


    • Hah....

      Mitä vtun hyötyä noiden partiopellejen otteista on kun sopiva ukko osuu paikalle niin ei mahda pikkupojat mitään.
      Olisit vedellyt kunnolla turpaan, saahan sitä itseään puolustaa.

      • oikeusvaltioko

        Nyt mulle jäi epäselväksi, kenen puolella olet..
        Mkitenköhän 160 cm/50 kg nainen "vetelee turpaan" 190 cm/100 kg poliisia?


      • oikeusvaltioko
        oikeusvaltioko kirjoitti:

        Nyt mulle jäi epäselväksi, kenen puolella olet..
        Mkitenköhän 160 cm/50 kg nainen "vetelee turpaan" 190 cm/100 kg poliisia?

        no just sitä, että oikeasti en ole voinut "vedellä turpaan" sitä poliisia. Yritin huitaista, ja eiköhän se jäänyt poliisipuvun pintaan. Mutta totta kai poliisin kunniaa on loukattu..


      • Tööt tööt
        oikeusvaltioko kirjoitti:

        no just sitä, että oikeasti en ole voinut "vedellä turpaan" sitä poliisia. Yritin huitaista, ja eiköhän se jäänyt poliisipuvun pintaan. Mutta totta kai poliisin kunniaa on loukattu..

        Siis ihan oman kirjoituksesi mukaan olet syyllistynyt poliisin väkivaltaiseen vastustamiseen. Silloin poliisilla on oikeus käyttää voimakeinoja sinun rauhoittamiseksesi ja jos siinä saat vammoja niin voi voi.

        Mutta onnea vaan oikeuteen. Tuomio tulee poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.


      • Voi Voi
        Tööt tööt kirjoitti:

        Siis ihan oman kirjoituksesi mukaan olet syyllistynyt poliisin väkivaltaiseen vastustamiseen. Silloin poliisilla on oikeus käyttää voimakeinoja sinun rauhoittamiseksesi ja jos siinä saat vammoja niin voi voi.

        Mutta onnea vaan oikeuteen. Tuomio tulee poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.

        Oliko kommentissasi joku suurikin viisaus? Olisit voinut jättää kirjoittamatta, jos et pysty tuottamaan mitään sisältöä.


      • oikeusvaltioko
        Tööt tööt kirjoitti:

        Siis ihan oman kirjoituksesi mukaan olet syyllistynyt poliisin väkivaltaiseen vastustamiseen. Silloin poliisilla on oikeus käyttää voimakeinoja sinun rauhoittamiseksesi ja jos siinä saat vammoja niin voi voi.

        Mutta onnea vaan oikeuteen. Tuomio tulee poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.

        Anteeksi, mutta oletko ammatiltasi juristi? Vai millä "muskeleilla" täällä langetat tuomioita? Huom! Tässä "keississä" minä olen asianomistaja, joten tuomiota ei haeta minulle, vaan sille minut hakanneelle poliisille. Minähän olen jo saanut tuomion
        virkavallan vastustamisesta 30 päiväsakon muodossa.


      • Tööt tööt
        Voi Voi kirjoitti:

        Oliko kommentissasi joku suurikin viisaus? Olisit voinut jättää kirjoittamatta, jos et pysty tuottamaan mitään sisältöä.

        Olihan tuossa sitä viisautta. Lue kaksi ensimmäistä lausetta ja koeta ymmärtää ne. Kyllä se siitä.

        Oma kommenttisi sopii kyllä erinomaisesti itsellesi. Missä aiheeseen liittyvä sisältö?


      • Tööt tööt
        oikeusvaltioko kirjoitti:

        Anteeksi, mutta oletko ammatiltasi juristi? Vai millä "muskeleilla" täällä langetat tuomioita? Huom! Tässä "keississä" minä olen asianomistaja, joten tuomiota ei haeta minulle, vaan sille minut hakanneelle poliisille. Minähän olen jo saanut tuomion
        virkavallan vastustamisesta 30 päiväsakon muodossa.

        Jaa että olin oikeassa saamastasi tuomiosta? Mistähän arvasinkin ...

        Katsotaanpa, oikeassa olen varmaan siinäkin miten "hyvin" keissisi käy ;)


      • oikeusvaltioko
        Tööt tööt kirjoitti:

        Olihan tuossa sitä viisautta. Lue kaksi ensimmäistä lausetta ja koeta ymmärtää ne. Kyllä se siitä.

        Oma kommenttisi sopii kyllä erinomaisesti itsellesi. Missä aiheeseen liittyvä sisältö?

        kyllä se siitä sinullekin amatöörijuristi aikoinaan aukeaa.
        jos ei ole luku- eikä laskutaitoitoinen, niin ei kannattaisi näille palstoille hakeutua.
        varmaan täältä löytyy myös "tööteille" sopiva foorumi.


      • oikeusvaltioko
        Tööt tööt kirjoitti:

        Jaa että olin oikeassa saamastasi tuomiosta? Mistähän arvasinkin ...

        Katsotaanpa, oikeassa olen varmaan siinäkin miten "hyvin" keissisi käy ;)

        Tööttöötti! E¤iköhän vaan Marttiinin poika asialla. Mutta sisältö puuttui????


      • Sisältöä?
        oikeusvaltioko kirjoitti:

        Tööttöötti! E¤iköhän vaan Marttiinin poika asialla. Mutta sisältö puuttui????

        Missä viestisi sisältö?

        Kuka on Marttiini?


      • oikeusvaltioko
        Sisältöä? kirjoitti:

        Missä viestisi sisältö?

        Kuka on Marttiini?

        =Martin=minut pahoinpidellyt poliisi=lue palstan aloitus


      • Anonyymi
        oikeusvaltioko kirjoitti:

        no just sitä, että oikeasti en ole voinut "vedellä turpaan" sitä poliisia. Yritin huitaista, ja eiköhän se jäänyt poliisipuvun pintaan. Mutta totta kai poliisin kunniaa on loukattu..

        Yritit huitaista ja sitten se yritys on kuitenkin osunut poliisiin eli ei ollut mikään yritys vaan sinä löit poliisia!! Tietenkään se sinun eikä toisenkaan "uhrin" lyönti ei sattunut koska tuohon aikaan heillä on ollut nykyliiveihin verrattuna suhteellisen paksu kevlar liivi. Nykyään heidän liivit ovat kankaan paksuisia. Joo kankaita on eri paksuisia mutta näin minulle kertoi se vartija jonka kanssa keskustelin kun minun luona piti olla vartija mukana kun kotihoidon henkilöt kävivät. Reilu 3 vuotta niitä mun ruusuja ja leikkausarpeen tulleita onkaloita hoitivat ja alusta asti vartija mukana ihan koska kerroin miksi ikkunani oltiin särjetty. Olin vielä narkkari silloin ja väkivaltainen olen ollut ja tulen olemaan aina. Olen käynyt pari kertaa kännissä poliisin kimppuun mutta ei ole tullut kuin kerran se päiväsakko minkä revin aamulla poliisien nähden. Minun rikosrekisteri oli yksillä käräjillä tuomarin kertoman mukaan 4 sivua pitkä. En todellakaan ole poliisien puolella mutta lääkkeiden käyttäjät tunnistan kirjoituksen perusteella. Joissain viesteissäsi on puhtaampaa suomen kieltä(suomen kieli aloitetaan pienellä kirjaimella mutta jos kirjoitan Englannin kielestä esim. niin se aloitetaan isolla niinkuin kaikki muutkin kielet. Näin minua on eräs viranomainen kertonut. Olen kuitenkin ilman viinaa hyvä puhuttaa ihmisiä ja olen saanut monien ammattilaisten kertomaan enemmän kuin he saisivat, myös poliisien. -97 vuonna sain poliiseilta ja vieläpä huumepoliiseilta vajaan gramman piriä eli amfetamiinia takaisin vaikka he ajoivat meitä takaa, tai oikeestaan etsivät ja lopulta löysivät meidät kaverin talon pihasta ja vetivät auton ojaan(poliisin oma n. 15 v vanha auto) että pysähtyivät nopeammin kun vissiin luulivat että me olemme myyjiä vaikka olimme "vain" käyttäjiä. Poliisi näki minun ajavan autoa ja löysivät piriä sekä käytetyn ruiskun piikkeineen. Päästimme heidät lopulta taloon sisälle koska meillä ei ollut mitään salattavaa kun pirin käyttö jo todettiin ja sain ne takaisin, aineen ja ruiskunkin. Puolen vuoden päästä huumepoliisit yrittivät saada minulta myyjien nimiä ja rupesin nauramaan ja silloin olin 8 tuntia kiinniotettuna selvinpäin ja sitten kun pidätettiin niin silloin saa koppiin patjan ja tyynyn linnoineen ja lakanoineen. Nykyään pidätysaika on max 3 vrk jonka jälkeen pitää vangita tai päästää pois. Silloin kun olin pidätyksessä ensimmäisiä kertoja niin se aika oli joko 16 tai 17 vrk. Itse en ollut kuin 2 vrk 15 vuotiaana ja vähän vanhempana ja lopulta 19 v vankilaan ja viimeinen tähän mennessä 2003. Kerroin nuo siksi että olen tietoinen asioista enkä ole poliisien puolella mutta tunnistan myös valheet...


    • Tuli vain mieleen
      • oikeusvaltioko

        No vähän pieleen meni tuo videosi, jos minua tarkoitit:-),. Mutta onpahan tuo nyt käynyt selväksi, että tällä palstalla ei poliisin pahoinpitelemä nainen oikeutta saa.Jatkan ihan muilla foorumeilla.


      • naisjuristi

        Nimim.Oikeusvaltio: Edelläolevasta voit halutessasi nostaa kanteen herjauksesta - täysin asiaton viesti


      • Oikeutta ...
        oikeusvaltioko kirjoitti:

        No vähän pieleen meni tuo videosi, jos minua tarkoitit:-),. Mutta onpahan tuo nyt käynyt selväksi, että tällä palstalla ei poliisin pahoinpitelemä nainen oikeutta saa.Jatkan ihan muilla foorumeilla.

        "tällä palstalla ei poliisin pahoinpitelemä nainen oikeutta saa"

        Olet vihdoin viimein aivan oikeassakin. Hienoa! Tämä palsta ei todellakaan ole se paikka jossa oikeutta haetaan. Se oikea paikka löytyy oikeudesta. Tervemenoa sinne!


      • Tuntematon nimimerkk
        naisjuristi kirjoitti:

        Nimim.Oikeusvaltio: Edelläolevasta voit halutessasi nostaa kanteen herjauksesta - täysin asiaton viesti

        Ai että oikein "naisjuristi"? Heh heh! Ihan tavallinen maallikkokin tietää ettei tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata. Että "kanteen nosto" ...


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        naisjuristi kirjoitti:

        Nimim.Oikeusvaltio: Edelläolevasta voit halutessasi nostaa kanteen herjauksesta - täysin asiaton viesti

        Jos sinä todellakin olet juristi niin paperit niin ainoa keino jolla olet voinut tutkintosi saada on professoreita ja muita nussimalla. Ei kukaan täysijärkinen MAALLIKKOKAAN kuvittelisi että jonkun täysin nimettömän ja kasvottoman NIMIMERKIN herjaamisesta keskustepalstalla voisi nostaa minkäänlaista kannetta - saati sitten oikea juristi.


      • naisjuristi
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Jos sinä todellakin olet juristi niin paperit niin ainoa keino jolla olet voinut tutkintosi saada on professoreita ja muita nussimalla. Ei kukaan täysijärkinen MAALLIKKOKAAN kuvittelisi että jonkun täysin nimettömän ja kasvottoman NIMIMERKIN herjaamisesta keskustepalstalla voisi nostaa minkäänlaista kannetta - saati sitten oikea juristi.

        kommenttini oli vain OHJE JA SUOSITUS - jatkamme herjatun kanssa keskustelua henkilökohtaisesti, ja hän saa minulta toimintaohjeet.


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        naisjuristi kirjoitti:

        kommenttini oli vain OHJE JA SUOSITUS - jatkamme herjatun kanssa keskustelua henkilökohtaisesti, ja hän saa minulta toimintaohjeet.

        Eikö sinusta ole moraalisesti arveluttavaa lyödä tälle omien sanojensa mukaankin rajuista mielenterveyden häiriöistä kärsivälle naiselle lisää pökköä pesään antamalla täysin järjettömiä "ohjeita ja suosituksia", jotka eivät perustu mihinkään lakiin, tapauksessa jossa ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia nostaa kannetta herjauksesta?

        Muuten, millä yhteystiedoilla te kaksi jatkatte keskustelua henkilökohtaisesti? Astraalitasollako te olette vaihtaneet esim. sähköpostiosoitteita?

        Itse asiassa ainoa, joka tässä ketjussa todellakin VOISI saada syytteen herjauksesta, on tämä ketjussa kirjoittanut "pahoinpidelty perheenäiti" itse. Hän esiintyy täällä täysin nimettömänä, ja hänen kertomansa perusteella häntä ei voi mitenkään tunnistaa eikä hänen oikeaa henkilöllisyyttään saada selville.

        Sen sijaan hän on useammassakin viestissä törkeästi vihjaillut tämän kyseessä olevan poliisin nimeä ja työpaikkaa.


    • naisjuristti

      No niin. Kirjoitan nyt ihan virkatyöni ulkopuolella, silti ammattiini tukeutuen. Hän on ollut minuun yhteydessä liittýen ko.tapaukseen, joten minulla on oikeus ja velvollisuus häntä puolustaa - ja teen sen mielelläni. Mainitsemasi "mielenterveyshäiriö" ei ole raskauttava, vaan pikemminkin lieventävä asianhaara. On ymmärrettävää,, että ko.henkilö esiintyy täällä nimettömänä, kuten kaikki muutkin. Me olemme hänen kanssaan sopineet viestinnästä ihan muuta kautta.
      Mitä tulee hänen henkilöimäänsä syylliseen, voidaan selvittää virkateitse.

      • Heh heh hehhhhhh!!!

        Nyt olet sitten "naisjuristti". Teksti vaikuttaa kyllä enemmän siltä että kyseessä on "jurristi".

        Vai että sellainen tapaus. Siis tämä nainen on ottanut sinuun yhteyttä, kertonut että hänellä on tällainen juttu meneillään, ja kertonut myös että hän keskustelee asiasta Suomi 24:ssä (tai sitten ihan vahingossa törmäsit tähän viestiin). Ja kun näet ketjussa jotakin, joka sinusta voisi olla asiakkaallesi eduksi (vaikka jokainen täysijärkinen ymmärtää edelleen että netin nimimerkkiä, jonka henkilöllisyys ei ole lainkaan yleisessä tiedossa, EI VOI HERJATA), niin vinkkaat siitä asiakkaallesi SIINÄ SAMASSA KETJUSSA!

        Todella mielenkiintoista, että lakimies kommunikoi asiakkaansa kanssa yleisen keskustelupalstan välityksellä. Näin maallikolle tulisi ensimmäisenä mieleen tarttua kännykkään ja pirauttaa tai laittaa tekstari.

        Sano sille asiakkaallesi että nämä vainoharhaiset, mielisairaat jutut täällä eivät ainakaan paranna hänen asemaansa.


      • naisjuristi
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Nyt olet sitten "naisjuristti". Teksti vaikuttaa kyllä enemmän siltä että kyseessä on "jurristi".

        Vai että sellainen tapaus. Siis tämä nainen on ottanut sinuun yhteyttä, kertonut että hänellä on tällainen juttu meneillään, ja kertonut myös että hän keskustelee asiasta Suomi 24:ssä (tai sitten ihan vahingossa törmäsit tähän viestiin). Ja kun näet ketjussa jotakin, joka sinusta voisi olla asiakkaallesi eduksi (vaikka jokainen täysijärkinen ymmärtää edelleen että netin nimimerkkiä, jonka henkilöllisyys ei ole lainkaan yleisessä tiedossa, EI VOI HERJATA), niin vinkkaat siitä asiakkaallesi SIINÄ SAMASSA KETJUSSA!

        Todella mielenkiintoista, että lakimies kommunikoi asiakkaansa kanssa yleisen keskustelupalstan välityksellä. Näin maallikolle tulisi ensimmäisenä mieleen tarttua kännykkään ja pirauttaa tai laittaa tekstari.

        Sano sille asiakkaallesi että nämä vainoharhaiset, mielisairaat jutut täällä eivät ainakaan paranna hänen asemaansa.

        Nimimerkille "heh heh..jne.": Kirjoituksesi alkavat saada vihapuheen piirteitä. Olen ilmoittanut asiattomista viesteistä palstan pitäjälle ja suositan asiakkaalleni, että pitäytyy jatkossa kirjoittamasta, vaikka kohtaisi miten törkeitä viestejä tahansa. Ne kaikki menevät jatkotutkintaan, ja seuraamukset asianomaisille ovat sen mukaisia.


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        naisjuristi kirjoitti:

        Nimimerkille "heh heh..jne.": Kirjoituksesi alkavat saada vihapuheen piirteitä. Olen ilmoittanut asiattomista viesteistä palstan pitäjälle ja suositan asiakkaalleni, että pitäytyy jatkossa kirjoittamasta, vaikka kohtaisi miten törkeitä viestejä tahansa. Ne kaikki menevät jatkotutkintaan, ja seuraamukset asianomaisille ovat sen mukaisia.

        Eiköhän ole kaikille selvää että tämä "Naisjuristi" on ketjun aloittajan skitsofrenian yksi uusi ilmentymä. Mutta niinhän se tietysti on että kun kysyy ja itse itselleen vastaa, niin saa takuulla mieleisiä neuvoja. Niinkuin sen, että on mitenkään laillisesti mahdollista nostaa syyte nimimerkin herjauksesta.


    • naisjuristi

      Vaikuttaa siltä, että sinä olet se, joka on laittanut ko.videon tälle palstalle, ja nyt olet aika tavalla peloissasi; muuten on vaikea ymmärtää viestiesi aggressiivista sävyä.
      Asia etenee virkateitse.

      • Heh heh hehhhhhh!!!

        Enpä itse asiassa ollut, kun en tiennyt koko videon enää julkisuudessa edes olevan. Näin sen kyllä muutama vuosi sitten kun se oli tuore, ja ihan hupaisahan se on. Mutta olin ollut siinä käsityksessä että videon "tähti" oli onnistunut poistattamaan sen useimmista jakopalveluista. Tässä tosiaan näkee että kun jotain nettiin laittaa, niin siellä se sitten on ja pysyy.

        Viestini eivät ole aggressiivisia, vaan kyllästyneitä. Onhan se nyt todella typerää että joku lakipalstalla jakelee täysin mieltä vailla olevia "ohjeita ja suosituksia". Kun tämä ei näytä sinun paksuun kalloosi menevän, niin sanon jälleen kerran että anonyymin, tuntemattoman nimimerkin herjaamisesta keskustelupalstalla ei voi saada ei niin minkäänlaista tuomiota.

        Sinä et näytä tajuavan edes tuollaista yksinkertaista perusasiaa. Kyllä, Suomessa on tuomittu nettiherjaamisesta silloin kun se on kohdistunut julkisuuden henkilöihin (tapaus Susan Kuronen).

        Onpa joku saanut tuomion jopa nimimerkin herjaamisesta täällä Suomi24:ssä. Mutta tuossa tapauksessa nimimerkin takana olevan henkilön oikea nimi ja henkilöllisyys oli kyseisellä palstalla hyvin laajassa tiedossa. Kyseessä oli Suomi 24:ään rekisteröinyt nimimerkki, jonka profiilissa oli hänen kuvansa.

        Tämä tähän ketjuun itseään purkanut sekopää ei kuulu kumpaankaan näistä ryhmistä. Häntä saa aivan rauhassa herjata vapaasti.

        Mutta laita ihmeessä asia "etenemään virkateitse", odotan innolla poliisin yhteydenottoa!!

        Muuten, jos etsit uusia asiakkaita (noin surkealla "jurristilla" niitä ei varmasti liikaa ole) niin tuo videon nainen voisi olla sellainen. Hänellä ihan oikeasti olisikin mahdollisuuksia nostaa juttu herjauksesta.


      • naisjuristi
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Enpä itse asiassa ollut, kun en tiennyt koko videon enää julkisuudessa edes olevan. Näin sen kyllä muutama vuosi sitten kun se oli tuore, ja ihan hupaisahan se on. Mutta olin ollut siinä käsityksessä että videon "tähti" oli onnistunut poistattamaan sen useimmista jakopalveluista. Tässä tosiaan näkee että kun jotain nettiin laittaa, niin siellä se sitten on ja pysyy.

        Viestini eivät ole aggressiivisia, vaan kyllästyneitä. Onhan se nyt todella typerää että joku lakipalstalla jakelee täysin mieltä vailla olevia "ohjeita ja suosituksia". Kun tämä ei näytä sinun paksuun kalloosi menevän, niin sanon jälleen kerran että anonyymin, tuntemattoman nimimerkin herjaamisesta keskustelupalstalla ei voi saada ei niin minkäänlaista tuomiota.

        Sinä et näytä tajuavan edes tuollaista yksinkertaista perusasiaa. Kyllä, Suomessa on tuomittu nettiherjaamisesta silloin kun se on kohdistunut julkisuuden henkilöihin (tapaus Susan Kuronen).

        Onpa joku saanut tuomion jopa nimimerkin herjaamisesta täällä Suomi24:ssä. Mutta tuossa tapauksessa nimimerkin takana olevan henkilön oikea nimi ja henkilöllisyys oli kyseisellä palstalla hyvin laajassa tiedossa. Kyseessä oli Suomi 24:ään rekisteröinyt nimimerkki, jonka profiilissa oli hänen kuvansa.

        Tämä tähän ketjuun itseään purkanut sekopää ei kuulu kumpaankaan näistä ryhmistä. Häntä saa aivan rauhassa herjata vapaasti.

        Mutta laita ihmeessä asia "etenemään virkateitse", odotan innolla poliisin yhteydenottoa!!

        Muuten, jos etsit uusia asiakkaita (noin surkealla "jurristilla" niitä ei varmasti liikaa ole) niin tuo videon nainen voisi olla sellainen. Hänellä ihan oikeasti olisikin mahdollisuuksia nostaa juttu herjauksesta.

        Toivon, että nyt kerta kaikkiaan lopetat päämieheni herjaamisen tällä palstalla. On täysin epäasiallista ja loukkaavaa nimitellä mielenterveysongelmista kärsivää henkilöä "sekopääksi, skitsoksi yms. Ilmeisesti itse kärsit samoista ongelmista, sen verran epätasapainoisia ja aggressivisia nuo viestisi ovat.
        Itse asiassahan tunnustit syyllisyytesi mainitsemalla, että "odotat innolla poliisin yhteydenottoa.


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        naisjuristi kirjoitti:

        Toivon, että nyt kerta kaikkiaan lopetat päämieheni herjaamisen tällä palstalla. On täysin epäasiallista ja loukkaavaa nimitellä mielenterveysongelmista kärsivää henkilöä "sekopääksi, skitsoksi yms. Ilmeisesti itse kärsit samoista ongelmista, sen verran epätasapainoisia ja aggressivisia nuo viestisi ovat.
        Itse asiassahan tunnustit syyllisyytesi mainitsemalla, että "odotat innolla poliisin yhteydenottoa.

        Odotan innolla poliisin yhteydenottoa, jota ei koskaan tule, sillä mitään rikosta ei ole tapahtunut.

        Minä puolestani toivon, että sinä lopetat juristin leikkimisen tällä palstalla. On täysin selvää että sinä et ole saanut minkäänlaista oikeustieteellistä koulutusta.


      • naisjuristi
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Odotan innolla poliisin yhteydenottoa, jota ei koskaan tule, sillä mitään rikosta ei ole tapahtunut.

        Minä puolestani toivon, että sinä lopetat juristin leikkimisen tällä palstalla. On täysin selvää että sinä et ole saanut minkäänlaista oikeustieteellistä koulutusta.

        No niin, minä puolestani toivon, että hakeudut psykiatriseen hoitoon, koska kirjoitustesi sisältö on sen laatuinen, että kärsit jostain vakavasta mielenterveysongelmasta.


      • Jurrissako?
        naisjuristi kirjoitti:

        No niin, minä puolestani toivon, että hakeudut psykiatriseen hoitoon, koska kirjoitustesi sisältö on sen laatuinen, että kärsit jostain vakavasta mielenterveysongelmasta.

        Kerro meille miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti.

        On siinä meillä "juristi".


      • naisjuristi
        Jurrissako? kirjoitti:

        Kerro meille miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti.

        On siinä meillä "juristi".

        Viittaan edelliseen, eli hakeudu psykiatriseen hoitoon,sinulla tuntuu olevan vakavia mielenterveydellisiä häiriöitä, koska olet tod.näk.samainen "hehheh..." -nimimerkki.


      • Miten se tehdään?
        naisjuristi kirjoitti:

        Viittaan edelliseen, eli hakeudu psykiatriseen hoitoon,sinulla tuntuu olevan vakavia mielenterveydellisiä häiriöitä, koska olet tod.näk.samainen "hehheh..." -nimimerkki.

        Olet väärässä, en ole "hehheh". Mutta kerropa jo sinä jurristi miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti. Jurustillehan tuo on helppo kysymys ;)
        Sitä se on myös kaikille vähänkin tolkuissaan oleville.


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        Olet väärässä, en ole "hehheh". Mutta kerropa jo sinä jurristi miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti. Jurustillehan tuo on helppo kysymys ;)
        Sitä se on myös kaikille vähänkin tolkuissaan oleville.

        Suljetaan tämä palsta, koska keskustelu on mennyt täysin ala-arvoiselle tasolle.


      • Miten se tehdään?
        naisjuristi kirjoitti:

        Suljetaan tämä palsta, koska keskustelu on mennyt täysin ala-arvoiselle tasolle.

        Et siis pysty kertomaan miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti.

        Niinpä niin.


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        Et siis pysty kertomaan miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti.

        Niinpä niin.

        En viitsi tuhlata kallista aikaani sinun tasoiseen keskusteluun. Asia etenee virkateitse.


      • Miten se tehdään?
        naisjuristi kirjoitti:

        En viitsi tuhlata kallista aikaani sinun tasoiseen keskusteluun. Asia etenee virkateitse.

        Et siis pysty edelleenkään kertomaan miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti.

        Mikä asia etenee virkateitse? Tarkoitatko tätä aloittajan tarinaa? Se on siis vielä poliisitutkinnassa? Vai missä vaiheessa?


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        Et siis pysty edelleenkään kertomaan miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata lainvastaisesti.

        Mikä asia etenee virkateitse? Tarkoitatko tätä aloittajan tarinaa? Se on siis vielä poliisitutkinnassa? Vai missä vaiheessa?

        Edustamani naishenkilön asia on tosiaan tutkinnassa ja tulee käsittelyyn lomien jälkeen. Siinä yhteydessä otetaan kantaa myös näihin herjausasioihin.


      • Miten se tehdään?
        naisjuristi kirjoitti:

        Edustamani naishenkilön asia on tosiaan tutkinnassa ja tulee käsittelyyn lomien jälkeen. Siinä yhteydessä otetaan kantaa myös näihin herjausasioihin.

        Höpö höpö. Poliisi tietää sekin paremmin kuin "jurristi" joka uskoo että tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata.

        Mitä tuohon väitettyyn pahoinpitelyyn tulee niin miksi ihmeessä uhoat täällä? Palaa asiaan kun tutkinta on päättynyt ja kerro mikä oli tulos.


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        Höpö höpö. Poliisi tietää sekin paremmin kuin "jurristi" joka uskoo että tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi loukata.

        Mitä tuohon väitettyyn pahoinpitelyyn tulee niin miksi ihmeessä uhoat täällä? Palaa asiaan kun tutkinta on päättynyt ja kerro mikä oli tulos.

        Tunnustitko juuri olevasi poliisi - ehkäpä juuri se päämieheni pahoinpidellyt henkilö? Auttaa henkilöllisyytesi selvittämisessä, vaikka saamme sen selville muutenkin viranomaisten avulla.

        Palaamme asiaan kun tutkinta on valmis ja tuomio annettu. Toivottavasti se aikanaan toimii ennakkotapauksena, ettei poliisi voi käyttää aiheetonta väkivaltaa.


      • Miten se tehdään?
        naisjuristi kirjoitti:

        Tunnustitko juuri olevasi poliisi - ehkäpä juuri se päämieheni pahoinpidellyt henkilö? Auttaa henkilöllisyytesi selvittämisessä, vaikka saamme sen selville muutenkin viranomaisten avulla.

        Palaamme asiaan kun tutkinta on valmis ja tuomio annettu. Toivottavasti se aikanaan toimii ennakkotapauksena, ettei poliisi voi käyttää aiheetonta väkivaltaa.

        "Tunnustitko juuri olevasi poliisi"

        Millähän "logiikalla" tähän johtopäätökseen päädyit? Siitäkö kun kerroin poliisin tuntevan lain paremmin kuin "jurristi"?

        "saamme sen selville muutenkin viranomaisten avulla."

        Ette saa sillä henkilöllisyyttäni ei edes ryhdytä selvittämään. Eihän ole tapahtunut mitään rikosta. Tuntemattoman nettikirjoittajan kunniaa ei edelleenkään voi loukata.

        "Palaamme asiaan kun tutkinta on valmis ja tuomio annettu."

        Mutta katsos kun tutkinta ei johda edes syytteeseen eikä asia siten mene edes oikeuteen. Ymmärtäähän tuon nyt sokea reettakin.

        "Toivottavasti se aikanaan toimii ennakkotapauksena, ettei poliisi voi käyttää aiheetonta väkivaltaa."

        Poliisi on tässäkin tapauksessa käyttänyt aiheellista väkivaltaa. Näin oman kertomuksesi mukaan.


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        "Tunnustitko juuri olevasi poliisi"

        Millähän "logiikalla" tähän johtopäätökseen päädyit? Siitäkö kun kerroin poliisin tuntevan lain paremmin kuin "jurristi"?

        "saamme sen selville muutenkin viranomaisten avulla."

        Ette saa sillä henkilöllisyyttäni ei edes ryhdytä selvittämään. Eihän ole tapahtunut mitään rikosta. Tuntemattoman nettikirjoittajan kunniaa ei edelleenkään voi loukata.

        "Palaamme asiaan kun tutkinta on valmis ja tuomio annettu."

        Mutta katsos kun tutkinta ei johda edes syytteeseen eikä asia siten mene edes oikeuteen. Ymmärtäähän tuon nyt sokea reettakin.

        "Toivottavasti se aikanaan toimii ennakkotapauksena, ettei poliisi voi käyttää aiheetonta väkivaltaa."

        Poliisi on tässäkin tapauksessa käyttänyt aiheellista väkivaltaa. Näin oman kertomuksesi mukaan.

        Voi voi sinua onnetonta. >Henkilöllisyytesi on osaksi jo selvitetty ja pahoinpitelyasian käsittely on elokuussa. Eli tutkinta etenee ja ao.poliisi saa syytteen 1) aiheettomasta voimankäytöstä 2) vamman tuottamuksesta. Päämieheni luvalla ilmoitan oikeuden päätöksen tällä palstalla, jos päämieheni ei sitä vastusta.


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        "Tunnustitko juuri olevasi poliisi"

        Millähän "logiikalla" tähän johtopäätökseen päädyit? Siitäkö kun kerroin poliisin tuntevan lain paremmin kuin "jurristi"?

        "saamme sen selville muutenkin viranomaisten avulla."

        Ette saa sillä henkilöllisyyttäni ei edes ryhdytä selvittämään. Eihän ole tapahtunut mitään rikosta. Tuntemattoman nettikirjoittajan kunniaa ei edelleenkään voi loukata.

        "Palaamme asiaan kun tutkinta on valmis ja tuomio annettu."

        Mutta katsos kun tutkinta ei johda edes syytteeseen eikä asia siten mene edes oikeuteen. Ymmärtäähän tuon nyt sokea reettakin.

        "Toivottavasti se aikanaan toimii ennakkotapauksena, ettei poliisi voi käyttää aiheetonta väkivaltaa."

        Poliisi on tässäkin tapauksessa käyttänyt aiheellista väkivaltaa. Näin oman kertomuksesi mukaan.

        ps. ymmärrän, että sinulla on nyt kauhea hätä ja pelko asiattomista viesteistäsi...
        Tutkintaan ne kaikki menbevät kumminkin.


      • Miten se tehdään?
        naisjuristi kirjoitti:

        ps. ymmärrän, että sinulla on nyt kauhea hätä ja pelko asiattomista viesteistäsi...
        Tutkintaan ne kaikki menbevät kumminkin.

        No eipä ole pelkoa asiattomista viesteistä kun en ole yhtään kirjoittanut.

        Eipä silti, asiattoman viestin kirjoittaminen ei ole rikos joten sinäkin voit olla ihan levollinen. Sen suhteen.

        Miten henkilöllisyys voi olla osaksi selvitetty? Joko se on selvillä kokonaan tai sitten ei ollenkaan. Sekopäistä juttua mutta sehän ei ketään yllätä.

        Katsotaan vaan miten käy mutta suuresti epäilen ettei tule syytettä (poliisille, sinulle varmaankin niitä tulee vastakin).


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        No eipä ole pelkoa asiattomista viesteistä kun en ole yhtään kirjoittanut.

        Eipä silti, asiattoman viestin kirjoittaminen ei ole rikos joten sinäkin voit olla ihan levollinen. Sen suhteen.

        Miten henkilöllisyys voi olla osaksi selvitetty? Joko se on selvillä kokonaan tai sitten ei ollenkaan. Sekopäistä juttua mutta sehän ei ketään yllätä.

        Katsotaan vaan miten käy mutta suuresti epäilen ettei tule syytettä (poliisille, sinulle varmaankin niitä tulee vastakin).

        Anteeksi, nyt en ihan ymmärtänyt viestisi sisältöä. Mutta siis todellakin hen kilöllisyytesi on selvityksen alla.Eli voit odottaa "lappua" haastemieheltä. Tässä vaiheessa näyttää, että tulee x-määrä päiväsakkoa..




        Päämieheni luvalla julkaisen täällä aikanaan oikeuden päätöksen, joka oman kokemukseni perusteella tulee olemaan hänen kannaltaan myönteinen.


      • Miten se tehdään?
        naisjuristi kirjoitti:

        Anteeksi, nyt en ihan ymmärtänyt viestisi sisältöä. Mutta siis todellakin hen kilöllisyytesi on selvityksen alla.Eli voit odottaa "lappua" haastemieheltä. Tässä vaiheessa näyttää, että tulee x-määrä päiväsakkoa..




        Päämieheni luvalla julkaisen täällä aikanaan oikeuden päätöksen, joka oman kokemukseni perusteella tulee olemaan hänen kannaltaan myönteinen.

        No sehän nyt on selvä ettet ymmärrä. Onhan se sentään tullut selväksi jo kauan sitten.

        Kerrohan nyt vihdoin viimein meille muille miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa loukataan laittomasti :)


      • naisjuristi
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        No sehän nyt on selvä ettet ymmärrä. Onhan se sentään tullut selväksi jo kauan sitten.

        Kerrohan nyt vihdoin viimein meille muille miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa loukataan laittomasti :)

        En haaskaa aikaani sinunlaistesi kysymysten selvittelyyn. Viranomaisten tehtävä on hoitaa ne.
        Palaan asiaan oikeuden päätöksen tultua.


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        Miten se tehdään? kirjoitti:

        No sehän nyt on selvä ettet ymmärrä. Onhan se sentään tullut selväksi jo kauan sitten.

        Kerrohan nyt vihdoin viimein meille muille miten tuntemattoman nimimerkin kunniaa loukataan laittomasti :)

        Älä turhaan tuhlaa aikaasi tuohon mielipuoleen "naisjuristiin" (joka ei ole minkään korkeakoulun tai yliopiston ovea avannut kuin korkeintaan siivoojana työskennellessään). Minä selvitin hänelle jo viestissäni 4. elokuuta miten järjetön hänen väitteensä siitä, että anonyymin nettikirjoittelijan kunniaa voisi mitenkään loukata, on, mutta ei vaan mene perille. Umpityhmä ämmänketale vaan jankuttaa viranomaistiestä ja haastemiehestä.

        Tiedoksesi, "naisjuristi", että minulla ei todellakaan ole minkäänlaista hätää ja pelkoa yhtään mistään. Haastemiehen pelkääminen tässä tapauksessa olisi ihan sama kuin pelkäisi sängyn alla olevaa mörköä, yhtä järkevää. Nuo älyttömyydet lopetin jo pikkulapsena.


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Älä turhaan tuhlaa aikaasi tuohon mielipuoleen "naisjuristiin" (joka ei ole minkään korkeakoulun tai yliopiston ovea avannut kuin korkeintaan siivoojana työskennellessään). Minä selvitin hänelle jo viestissäni 4. elokuuta miten järjetön hänen väitteensä siitä, että anonyymin nettikirjoittelijan kunniaa voisi mitenkään loukata, on, mutta ei vaan mene perille. Umpityhmä ämmänketale vaan jankuttaa viranomaistiestä ja haastemiehestä.

        Tiedoksesi, "naisjuristi", että minulla ei todellakaan ole minkäänlaista hätää ja pelkoa yhtään mistään. Haastemiehen pelkääminen tässä tapauksessa olisi ihan sama kuin pelkäisi sängyn alla olevaa mörköä, yhtä järkevää. Nuo älyttömyydet lopetin jo pikkulapsena.

        Tässähän menee itsekin sekaisin kun joutuu pipipäiden kanssa tekemisissä olemaan. Siis tietystikin 4. HEINÄkuuta oli tuo viestini, jossa tarkasti selitin miten ja millä perusteella netissä tapahtuneista kunnianloukkauksista on tuomioita tullut. Tämä tapaus ei todellakaan sellainen ole.


      • Miten se tehdään?
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Älä turhaan tuhlaa aikaasi tuohon mielipuoleen "naisjuristiin" (joka ei ole minkään korkeakoulun tai yliopiston ovea avannut kuin korkeintaan siivoojana työskennellessään). Minä selvitin hänelle jo viestissäni 4. elokuuta miten järjetön hänen väitteensä siitä, että anonyymin nettikirjoittelijan kunniaa voisi mitenkään loukata, on, mutta ei vaan mene perille. Umpityhmä ämmänketale vaan jankuttaa viranomaistiestä ja haastemiehestä.

        Tiedoksesi, "naisjuristi", että minulla ei todellakaan ole minkäänlaista hätää ja pelkoa yhtään mistään. Haastemiehen pelkääminen tässä tapauksessa olisi ihan sama kuin pelkäisi sängyn alla olevaa mörköä, yhtä järkevää. Nuo älyttömyydet lopetin jo pikkulapsena.

        Olet tietysti aivan oikeassa. Mutta ajankuluahan tämä vaan on.

        Aloittajaa neuvon hankkimaan itselleen lakimiehen ettei homma mene turhan kalliiksi.


      • naisjuristi
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Älä turhaan tuhlaa aikaasi tuohon mielipuoleen "naisjuristiin" (joka ei ole minkään korkeakoulun tai yliopiston ovea avannut kuin korkeintaan siivoojana työskennellessään). Minä selvitin hänelle jo viestissäni 4. elokuuta miten järjetön hänen väitteensä siitä, että anonyymin nettikirjoittelijan kunniaa voisi mitenkään loukata, on, mutta ei vaan mene perille. Umpityhmä ämmänketale vaan jankuttaa viranomaistiestä ja haastemiehestä.

        Tiedoksesi, "naisjuristi", että minulla ei todellakaan ole minkäänlaista hätää ja pelkoa yhtään mistään. Haastemiehen pelkääminen tässä tapauksessa olisi ihan sama kuin pelkäisi sängyn alla olevaa mörköä, yhtä järkevää. Nuo älyttömyydet lopetin jo pikkulapsena.

        No niin. Tämän palstan kirjoittelu on näemmä täysin ala-arvoista. Kun ei itselläni ole näistä aiempaa kokemusta, niin en voi kuin ihmetellä, miksei palstan "vartija" ole tähän puuttunut. Sinulle on tosiaan tulossa se rangaistusvaatimus, tod.näk.päiväsakkoa, ellëi päämieheni kovempaa rangaistusta vaadi.


        Ps.suosittelen opettelemaan edes kalenterin lukemisen, ja selvennän, että tänään elämme Suomessa HEINÄKUUN 13.PÄIVÄÄ.

        .


      • Jurrissa? Jurristi?
        naisjuristi kirjoitti:

        No niin. Tämän palstan kirjoittelu on näemmä täysin ala-arvoista. Kun ei itselläni ole näistä aiempaa kokemusta, niin en voi kuin ihmetellä, miksei palstan "vartija" ole tähän puuttunut. Sinulle on tosiaan tulossa se rangaistusvaatimus, tod.näk.päiväsakkoa, ellëi päämieheni kovempaa rangaistusta vaadi.


        Ps.suosittelen opettelemaan edes kalenterin lukemisen, ja selvennän, että tänään elämme Suomessa HEINÄKUUN 13.PÄIVÄÄ.

        .

        Palstan vartioja katsoo että sinunkin pitää saada äänesi kuuluville. Siinä hän on oikeassa vaikka kirjoittelusi onkin tosiaan ala-arvoista. Omaa hölmöyttämmehän se vaan on että luemme roskaasi ja vielä vastaammekin. Mutta kuten sanottua niin ajankuluahan tämä on ...


      • naisjuristi
        Jurrissa? Jurristi? kirjoitti:

        Palstan vartioja katsoo että sinunkin pitää saada äänesi kuuluville. Siinä hän on oikeassa vaikka kirjoittelusi onkin tosiaan ala-arvoista. Omaa hölmöyttämmehän se vaan on että luemme roskaasi ja vielä vastaammekin. Mutta kuten sanottua niin ajankuluahan tämä on ...

        Näin se varmaan menee. Että on ihmisiä, joilla ei muuta ajankulua ole. Peräkammarin poikia?
        Itse yritän jäädä tässä kesälomalle, vaikka monta "keissiä" meneillään. Halusin silti ottaa tämän nykyisen päämieheni asian käsittelyyn, koska se on niin edustava tapaus naisen pahoinpitelystä.Palaan seuraavan kerran palstalle, kun päätös tässä asiassa tehty. Sillä välin te, sekavat henkilöt, voitte jatkaa viestittelyä keskenänne. Vinkiksi teille, että vierailkaa myös tuolla "poliisi" -palstallla, siellä paljon karuja kertomuksia poliisina aiheettomasta voimankäytöstä


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        naisjuristi kirjoitti:

        No niin. Tämän palstan kirjoittelu on näemmä täysin ala-arvoista. Kun ei itselläni ole näistä aiempaa kokemusta, niin en voi kuin ihmetellä, miksei palstan "vartija" ole tähän puuttunut. Sinulle on tosiaan tulossa se rangaistusvaatimus, tod.näk.päiväsakkoa, ellëi päämieheni kovempaa rangaistusta vaadi.


        Ps.suosittelen opettelemaan edes kalenterin lukemisen, ja selvennän, että tänään elämme Suomessa HEINÄKUUN 13.PÄIVÄÄ.

        .

        Niin, tein todellakin virheen päivämäärän kanssa, minkä myös ITSE korjasin alle varttitunnin kuluttua (sinulle puolestani suosittelen että opettelet lukemaan ja seuraamaan keskustelun kulkua, niin että et kommentoi asioita jotka on jo selvitetty).

        Minä tein pikkuvirheen jonka itse huomasin; sinä sen sijaan jauhat täällä päivästä toiseen silkkaa sontaa jossa ei ole järjen hiventäkään. Kummankohan virhe on isompi?

        Fantasioi aivan rauhassa rangaistusvaatimuksista yms, ehkä se tekee surkeasta elämästäsi hieman helpompaa kestää.

        Olen niin täysin varma siitä että olen tässä asiassa oikeassa, että voin luvata että jos todellakin jonkin rangaistusvaatimuksen tms. saan, niin lahjoitan välittömästi 1000 euroa sinun valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen. Veikkaan että se on joku mielenterveystyöhön liittyvä.


      • naisjuristi
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Niin, tein todellakin virheen päivämäärän kanssa, minkä myös ITSE korjasin alle varttitunnin kuluttua (sinulle puolestani suosittelen että opettelet lukemaan ja seuraamaan keskustelun kulkua, niin että et kommentoi asioita jotka on jo selvitetty).

        Minä tein pikkuvirheen jonka itse huomasin; sinä sen sijaan jauhat täällä päivästä toiseen silkkaa sontaa jossa ei ole järjen hiventäkään. Kummankohan virhe on isompi?

        Fantasioi aivan rauhassa rangaistusvaatimuksista yms, ehkä se tekee surkeasta elämästäsi hieman helpompaa kestää.

        Olen niin täysin varma siitä että olen tässä asiassa oikeassa, että voin luvata että jos todellakin jonkin rangaistusvaatimuksen tms. saan, niin lahjoitan välittömästi 1000 euroa sinun valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen. Veikkaan että se on joku mielenterveystyöhön liittyvä.

        En viitsi lähemmin kirjoitustasi kommentoida. Totean vain , että tuollainen vihan ja katkeruuden määrä ei ole hyväksi kenellekään. Suosittelen ammattiavun hakemista.
        Toivottavasti silti pystyt nauttimaan kesästäsi.


      • Mitä kuuluu :)
        naisjuristi kirjoitti:

        Edustamani naishenkilön asia on tosiaan tutkinnassa ja tulee käsittelyyn lomien jälkeen. Siinä yhteydessä otetaan kantaa myös näihin herjausasioihin.

        No niin, lomista on jo aikaa.

        Ei ole kuulunut mitään poliisista ... eivät sitten olekaan saaneet selville koko henkilöllisyyttäni :)

        Vai ovatkohan todenneet ettei tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi todellakaan loukata?

        Joten kerrohan meille: mitä tutkinnalle kuuluu? Minkälainen kanta otettiin herjausasioihin?

        Odotan innolla vastauksia :)


      • Jurristi jurrissa
        Mitä kuuluu :) kirjoitti:

        No niin, lomista on jo aikaa.

        Ei ole kuulunut mitään poliisista ... eivät sitten olekaan saaneet selville koko henkilöllisyyttäni :)

        Vai ovatkohan todenneet ettei tuntemattoman nimimerkin kunniaa voi todellakaan loukata?

        Joten kerrohan meille: mitä tutkinnalle kuuluu? Minkälainen kanta otettiin herjausasioihin?

        Odotan innolla vastauksia :)

        Tänäänkään ei kuulunut mitään poliisista.

        Eikö jurristi olekaan hoitanut asiaa?


      • oikeusvaltio?
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Tänäänkään ei kuulunut mitään poliisista.

        Eikö jurristi olekaan hoitanut asiaa?

        Näköjään sinullakin monia eri "henkilöllisyyksiä", joista se oikea hyvin selvillä. Viimeksi tänään puhuin valtakunnan syyttäjän kanssa, joten asia etenee..


      • Jurristi jurrissa
        oikeusvaltio? kirjoitti:

        Näköjään sinullakin monia eri "henkilöllisyyksiä", joista se oikea hyvin selvillä. Viimeksi tänään puhuin valtakunnan syyttäjän kanssa, joten asia etenee..

        Niinkö? En olekaan tiennyt että minulla on muitakin henkilöllisyyksiä.

        Mielenkiintoista että olet jo tekemisissä oikein valtakunnansyyttäjän (se on muuten yhdyssana mutta jurristinahan tietysti tiedät senkin) kanssa. Joku voisi kuvitella että kun asia on vasta käräjäoikeusvaiheessa niin joutuisit tyytymään ihan vaan poliisiin ja tavalliseen syyttäjään. Mutta jurristilla on nuo suhteet kunnossa :)


      • oikeusvaltio1
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Niinkö? En olekaan tiennyt että minulla on muitakin henkilöllisyyksiä.

        Mielenkiintoista että olet jo tekemisissä oikein valtakunnansyyttäjän (se on muuten yhdyssana mutta jurristinahan tietysti tiedät senkin) kanssa. Joku voisi kuvitella että kun asia on vasta käräjäoikeusvaiheessa niin joutuisit tyytymään ihan vaan poliisiin ja tavalliseen syyttäjään. Mutta jurristilla on nuo suhteet kunnossa :)

        Juu, suhteet on kunnossa, moneen suuntaan. Ja tosiaan valtakunnansyyttäjä (kiitos oikeinkirjoituksen oikaisusta) tutkii asiaa. On pyytänyt toimittamaan lisätodsiteita, jotka lähteneet osoitteeseensa tänään.


      • Jurristi jurrissa
        oikeusvaltio1 kirjoitti:

        Juu, suhteet on kunnossa, moneen suuntaan. Ja tosiaan valtakunnansyyttäjä (kiitos oikeinkirjoituksen oikaisusta) tutkii asiaa. On pyytänyt toimittamaan lisätodsiteita, jotka lähteneet osoitteeseensa tänään.

        Mutta tottahan nyt sentään jurristikin tietää että vaikka kuinka suhteet on kunnossa ei valtakunnansyyttäjä voi vielä puuttua asiaan. Tietäähän?

        Ei muuten ole vieläkään kuulunut mitään poliisista. Missä ne oikein viipyy? Piinaavaa, piiinaavaa :)


      • juristi jurrissa
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Mutta tottahan nyt sentään jurristikin tietää että vaikka kuinka suhteet on kunnossa ei valtakunnansyyttäjä voi vielä puuttua asiaan. Tietäähän?

        Ei muuten ole vieläkään kuulunut mitään poliisista. Missä ne oikein viipyy? Piinaavaa, piiinaavaa :)

        Maltahan vaan odotella, niin kyllä se haastemies ovellesi aikanaan saapuu..


      • Jurristi jurrissa
        juristi jurrissa kirjoitti:

        Maltahan vaan odotella, niin kyllä se haastemies ovellesi aikanaan saapuu..

        No kun ei tänäänkään näkynyt eikä kuulunut ...

        Vaikka kai ensin tulevat ne polliisit? Vai tuleeko vallan valtakunnansyyttäjä? Ehkä peräti presidentti?


      • Jurristi jurrissa
        oikeusvaltio? kirjoitti:

        Näköjään sinullakin monia eri "henkilöllisyyksiä", joista se oikea hyvin selvillä. Viimeksi tänään puhuin valtakunnan syyttäjän kanssa, joten asia etenee..

        Ei näkynyt polliisia tänäänkään. Oletko ihan varma että se oikea henkilöllisyyteni on hyvin selvillä :)


      • Jurristi jurrissa
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Ei näkynyt polliisia tänäänkään. Oletko ihan varma että se oikea henkilöllisyyteni on hyvin selvillä :)

        Tänäänkin olen ihan turhaan odottanut :(
        Kesä on ohi ja ensi lumetkin tulleet vaan ei ole voutia tai polliisia näkynyt, ei kuulunut.

        Voi harmi.

        Mitenkähän itse asiassa on käynyt? Taidanpa arvata kun ei ole tullut voitonriemuista kirjoitusta :)


      • naisjuristi
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Tänäänkin olen ihan turhaan odottanut :(
        Kesä on ohi ja ensi lumetkin tulleet vaan ei ole voutia tai polliisia näkynyt, ei kuulunut.

        Voi harmi.

        Mitenkähän itse asiassa on käynyt? Taidanpa arvata kun ei ole tullut voitonriemuista kirjoitusta :)

        Hirveä hätä sinulla kuitenkin tuntuu olevan, että joudut vastaamaan seuraamuksista, kun lähes joka päivä kyselet..


      • Jurristi jurrissa
        naisjuristi kirjoitti:

        Hirveä hätä sinulla kuitenkin tuntuu olevan, että joudut vastaamaan seuraamuksista, kun lähes joka päivä kyselet..

        Juuri niin, kauhea hätä! Kun vaan pääsisi tästä odottelusta ... mutta ei, ei tänäänkään ole vouti käynyt :)

        Mitäs itse asialle kuuluu? Polliisit ovat saaneet tuomionsa? Harmi kun en ole huomannut Hesarin uutista asiasta. Voi voi.


      • naisjuristi
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Juuri niin, kauhea hätä! Kun vaan pääsisi tästä odottelusta ... mutta ei, ei tänäänkään ole vouti käynyt :)

        Mitäs itse asialle kuuluu? Polliisit ovat saaneet tuomionsa? Harmi kun en ole huomannut Hesarin uutista asiasta. Voi voi.

        Voin helpottaa tuskaasi: poliisit ovat saaneet tuomionsa todellakin:-/
        Harmi, ettei ylittänyt uutiskynnystä. Sinun osaltasi tutkinta etenee....


      • Heh heh hehhhhhh!!!
        naisjuristi kirjoitti:

        Voin helpottaa tuskaasi: poliisit ovat saaneet tuomionsa todellakin:-/
        Harmi, ettei ylittänyt uutiskynnystä. Sinun osaltasi tutkinta etenee....

        Entäpä sitten minun osaltani? Sinullahan oli jo kuukausia sitten, omien sanojesi mukaan, henkilöllisyyteni tiedossa. Eipä vaan ole haastetta näkynyt eikä mitään yhteydenottoja viranomaisilta tullut.

        "poliisit ovat saaneet tuomionsa todellakin"

        Ja VITUT. Jos todellakin olisi noin käynyt, se ensinnäkin olisi 100 % varmasti ylittänyt useammankin lehden uutiskynnyksen. Jos _virkatehtävissä_ oleva 100-kiloinen poliisi lyö 50-kiloisen naisen maahan ja saa siitä tuomion, niin ei ole mitenkään mahdollista että se ei vuoda julkisuuteen. Eri tiedotusvälineiden edustajat nimenomaan kyttäävää tuollaisia tapauksia; tuohan olisi todellinen skandaali!

        Jos väitteesi pitää paikkansa, niin laita tänne tieto siitä missä Käräjäoikeudessa asia on käsitelty ja minä päivänä. Halukkaat voivat sitten hankkia oikeuden pöytäkirjat itselleen jotta nähdään mikä tässä todella oli totuus.

        Tuollaista tietoahan sinulla ei ole antaa, koska on selvääkin selvempää että koko tämä "naisjuristi" on mielikuvitushahmo ja ketjun aloittajan sairaassa mielessään luoma.


      • Jurristi jurrissa
        naisjuristi kirjoitti:

        Voin helpottaa tuskaasi: poliisit ovat saaneet tuomionsa todellakin:-/
        Harmi, ettei ylittänyt uutiskynnystä. Sinun osaltasi tutkinta etenee....

        Ai että tutkinta etenee kohdallani ... mutta mitä vielä tutkitaan? Henkilöllisyytenihän oli jo tiedossa.

        Ai että poliisiin tuomio ei ylittänyt uutiskynnystä? Heh heh!

        Mitenkäs hoitosi etenee? Onko toiveita päästä kohta avohoitoon?


      • Jurristi jurrissa
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Ei näkynyt polliisia tänäänkään. Oletko ihan varma että se oikea henkilöllisyyteni on hyvin selvillä :)

        Ei näkynyt polliisia tänäänkään. Oletko ihan varma että se oikea henkilöllisyyteni on hyvin selvillä :)

        Kun kerran tapaus on saanut ratkaisunsa oikeudessa ja vieläpä poliisit saaneet tuomionsa niin voit varmaan kertoa missä oikeudessa asia käsiteltiin ja mikän on tuomion diaarinumero?


      • naisjurristi
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Ei näkynyt polliisia tänäänkään. Oletko ihan varma että se oikea henkilöllisyyteni on hyvin selvillä :)

        Kun kerran tapaus on saanut ratkaisunsa oikeudessa ja vieläpä poliisit saaneet tuomionsa niin voit varmaan kertoa missä oikeudessa asia käsiteltiin ja mikän on tuomion diaarinumero?

        Helsingin käräjäoikeudessa - revi siitä


      • Jurristi jurrissa
        naisjurristi kirjoitti:

        Helsingin käräjäoikeudessa - revi siitä

        Ja diaarinumero on? Tiedämme kysellä oikeudesta ...

        Ei ole muuten vieläkään näkynyt niitä poliiseja. Missä ihmeessä ne viipyy? Johan niitten piti olla täällä syksyllä :)


      • Jurristi jurrissa
        naisjurristi kirjoitti:

        Helsingin käräjäoikeudessa - revi siitä

        Ai tuomio tuli Helsingin käräjäoikeudesta. Hassu juttu kun käsittelypaikan piti olla Espoo :)

        Voi voi, pääsi tuo käsittelypaikka jurristilta unohtumaan. No sitä sattuu :)


      • kurre3
        Heh heh hehhhhhh!!! kirjoitti:

        Entäpä sitten minun osaltani? Sinullahan oli jo kuukausia sitten, omien sanojesi mukaan, henkilöllisyyteni tiedossa. Eipä vaan ole haastetta näkynyt eikä mitään yhteydenottoja viranomaisilta tullut.

        "poliisit ovat saaneet tuomionsa todellakin"

        Ja VITUT. Jos todellakin olisi noin käynyt, se ensinnäkin olisi 100 % varmasti ylittänyt useammankin lehden uutiskynnyksen. Jos _virkatehtävissä_ oleva 100-kiloinen poliisi lyö 50-kiloisen naisen maahan ja saa siitä tuomion, niin ei ole mitenkään mahdollista että se ei vuoda julkisuuteen. Eri tiedotusvälineiden edustajat nimenomaan kyttäävää tuollaisia tapauksia; tuohan olisi todellinen skandaali!

        Jos väitteesi pitää paikkansa, niin laita tänne tieto siitä missä Käräjäoikeudessa asia on käsitelty ja minä päivänä. Halukkaat voivat sitten hankkia oikeuden pöytäkirjat itselleen jotta nähdään mikä tässä todella oli totuus.

        Tuollaista tietoahan sinulla ei ole antaa, koska on selvääkin selvempää että koko tämä "naisjuristi" on mielikuvitushahmo ja ketjun aloittajan sairaassa mielessään luoma.

        Pelkäätkö, vai onko sinulla ainoastaan "ongelma"?2


      • pikkupiru
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Ai tuomio tuli Helsingin käräjäoikeudesta. Hassu juttu kun käsittelypaikan piti olla Espoo :)

        Voi voi, pääsi tuo käsittelypaikka jurristilta unohtumaan. No sitä sattuu :)

        Taitaa olla kirjoittajlla luki-häiriö, tai muuta vikaa ymmärryksessä: Tosiaankin asian käsittely tapahtui H:gin käräjäoikeudessa - kas kun Espoo ei voi tuomita omiaan..


      • tasapainoinen3
        Jurristi jurrissa kirjoitti:

        Ai että tutkinta etenee kohdallani ... mutta mitä vielä tutkitaan? Henkilöllisyytenihän oli jo tiedossa.

        Ai että poliisiin tuomio ei ylittänyt uutiskynnystä? Heh heh!

        Mitenkäs hoitosi etenee? Onko toiveita päästä kohta avohoitoon?

        Henkilöllisyytesi tosiaankin tiedossa, ja olisikohan itsesi aika mennä psykan puheille..


    • qwerttiz

      Ikävä asia kyllä...kyl asia ois pitäny hoituu ilman murtumia,ehdottomasti rikosilotus.itsellä ei ole onneksi huonoja kokemuksia poliisista lähinnä ollut mua kohtaan reiluja mut muita viranomasia inhoan johtuen erittäi huonosta kohtelusta.

      • tämä nähty

        No kun poliisi heittäytyy seuraavaksi poikkiteloin sinua vastaan niin inhoat sitten muiden viranomaisten ohella heitäkin. Niihän se menee.


    • asojgsdgj

      taas yks kilipää ämmä kirjottelee joutuneensa pahoinpidellyksi, "mä en oo mitään tehny" just joo!!! olist tehnyt niin kun poliisi sanoo! En usko pätkääkään sitä että olisit ollut vaan hiljaa. Niin, olen itse nainen, ja olen sun kaltaisiasi kilipää mielenterveyskahjoja katellut baaritiskin takaa se 15 vuotta. Ei tipu sympatiaa! Ei naisia turhan takia putkaan raahata, ihan varmasti sut sinne on ihan syytä viety.

      • Bääbää

        Ihan käsittämätön kommentti - ilmeisesti tässä työhönsä turhautunut katkera "kaljankaataja" purkaa sydäntään - valitettavasti vain väärällä foorumilla. Varmasti tuollaisille luusereille löytyy omakin palsta.


    • Ihankahjoo

      " Meillä oli riitaa mieheni kanssa (ei väkivaltaa), mutta pyysin kuitenkin miestä soittamaan poliisit, koska koin tilanteen uhkaavana."

      Tuossa suoraan sanoen ei näytä olevan mitään järjen häivää. Siis riitelit miehesi kanssa (väkivallatta), koit tilanteen "uhkaavana", mutta pyysit miestäsi, tuon "uhkaavuuden" aiheuttajaa soittamaan poliisit.

      Mitä varten tuonne yleenä poliisit tarvittiin tuollaiseen tavalliseen riitaan. Joskus ehkä niiden kahjojen kanssa on oltava tekemisissä mutta kuka täysjärkinen niiden kanssa rupeaa asioimaan ellei ole pakko.

    • Justjoooooo

      AIka vaikeaa uskoa että poliisi veisi naisen ihan huvikseen putkaan. Narsismista lienee tässä kyse kirjoittajan kohdalla.

      • mäen

        Oletko ihan psykologi, kun osaat tuollaisia "diagnooseja" tehdä"?


    • Selcuk

      mullakin on tapahtunut viime viikolla lahdessa, poliisi väkivaltainen alkoholitaekastuksen jälken en koskennu heidän puseronsaki en käyttäny käsiäni..en hyökkänyt.. vain puhalsin eivät uskosi että heidän mielissä " älä pelleilee kunnon puhalla" komentoi mulle puhalsin 4kerta.. sanoin lähetä vaan veri kokeeisiin. mutta toinen otti kädestäni murtui melkein toinen otti kurkuni puristi en voinu hengittää..perkelet.. laittoivat maahaan kelloni meni rikki.. ottivat poliisilaitoksella .. sieltäkin nauroivat .. pyysivät uudelleen puhaltamaan alkoholi tarkastuksen ..puhalsin.. he katsoivat toisensa.. he eivät uskoi promilli on vaan 3. ok. join pieni 2 olut.. pyysin terveys asemalta henkilöt tarkastavat verikokeeisiin.. annettu verta.. ja he ottivat minut selliin.. aamuasti tosi kylmä huonessa... aamu aati yritin nukkua ei onnistui.. illala sanoin valitan asian oikeudeen.. aamulla multa otettu 6 yli kuvat.. sormen jälket... ja sanoivat saa lähtee ulos. 5 päivä yli he eivät soitti eivät lähetti kirjeet.. tänään soitin kyselin.. yks idiotti kuunteli minua yritin kerto poliisin virheistä ja hän sanoi.. " älä turha selitä" ..mulla kysymys.. haluan valita se henkilöt poliisista oikeuteen.. mistä aloitan valittamaan? rikos ilmoitus mihin haen? tiedääkö ketän?

      • Kuli

        Kirjoituksestasi päätellen olet joko ulkomaalainen tai edelleen kännissä kuin käki.

        Jos olet ulkomaalainen, opettele maan tavoille. Jos olet kännissä, selvitä pääsi, ja mieti vasta sitten mitä tekisit seuraavaksi.

        Saat muuten järkevämpiä vastauksia, jos avaat uutta asiaa varten oman ketjun, etkä laita kertomustasi kaksi vuotta vanhan melkein 200 viestiä pitkän ketjun perään.


    • Suomionvapaamaa......xD

      Näin se vaan on täällä suomesssa. Paska maa tätä nykyä.... Myös minut poliisi pahoinpiteli tänä vikkonloppuna ja itse myös kärsin muunmuassa vakavasta masennuksesta mielialahäiriöstä jne.... HYVÄ SUOMI!!!! Osa poliiseista on vaan katkeria koulukiusattuja hermoheikkoja kaljupäitä :D Onneksi rentojakin poliiseja löytyy jotka ei väärinkäytä asemaansa :)

      • ennakkopäätökset

        Mitä merkitystä sinun sairauksillasi on asiassa? Ei mitään.


      • jfjeizkek

        Mistä näitä ihmisiä sikiää, jotka kaivavat monta vuotta vanhoja ketjuja arkistosta, ja jatkavat niitä nollavastauksilla?

        Mutta kun nyt asiaan palattiin, niin olisi kyllä mielenkiintoista kuulla aloittajasta ja naisjurristista. Onko "poliisiväkivalta-" tai "kunnianloukkaus"juttu edennyt ollenkaan? Aikaa ainakin on kulunut niin kauan, että hovikin rupeaa olemaan jo katsottu.


      • Heh-heh-hehhhhhh

        Juu olisi tosiaan mielenkiintoista tietää miten tässä kävi.. Minullekin piti tulla poliisin yhteydenotto ja tuomio nettiherjauksesta ja ties mistä muusta mutta eipä vaan mitään kuulunut.


    • Anonyymi

      Se että yritit huitaista poliisia, tunnut laskelmoidusti vähättelemään omaa tekoasi ja mistä tiedät poliisin painon ja pituuden esim, on poliisin pahoinpitelyn yritys ja ihme että selvisit sakoilla. Jos mies tekisi saman niin voisi mennä. Huitaista takaisin, sehän onkin viisasta poliisia kohtaan. Ja miten olet voinut huitaista jos poliisi piti ranteista kiinni. Poliisi ei helposti koske kehenkään saati sitten ranteista kiinni. Taisit yrittää huitaista ensin... En ole poliisien puolella vaan olen entinen linnanhörhö (20 v viime kerrasta joita oli 9 kpl) ja osaan lukea kun joku kirjoittaa paskaa ja se vaan pahentaa siviilien ja poliisien välejä koska suurin osa ihmisistä ei ole joutunut poliisin kuristamisen uhriksi, tajuttomaksi asti. Syy oli minussa ja aamulla sain sakon kouraan "virkamiehen väkivaltainen vastustaminen" ja revin sen poliisin nähden koska poliisin antama sakko menee lopulta ulosottoon koska päiväsakkoja ei muuteta vankeudeksi.

    • Anonyymi

      No mikä oli tuomio? Sakko pysyi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe