AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Martina vastaa erohuhuihin

Martina vastaa erohuhuihin

2 Vastausta 332 Lukukertaa
Martina Aitolehti on joutunut keväällä suhdemyllytyksen keskelle. Netissä kiertää huhuja, että Aitolehti olisi eronnut avomiehestään Stefan Thermanista.

Nainen kirjoitti toukokuun puolivälissä blogissaan, että hänen yhtiökumppaninsa, tanssija Alex Salo on ainoa mies, johon hän voi luottaa, mikä on entisestään lisännyt juoruilua.

– Alex on sydänystäväni, ja voin kertoa hänelle kaiken. Monissa asioissa ystävä ymmärtää jopa paremmin, kuin oma kumppani.

– Ei meillä ole ollut mitään parisuhdekriiisiä Stefanin kanssa. Se oli ihan… ei edes mikään riita. Parisuhteeni voi hyvin, ja luotan tietysti omaan mieheeni.
No nioinhän tuo Martina on aiemminkin valehdellut. Syksyllä, kun Stefan jätti Martinan, Martina ilmoitti lehdessä, että ei pidä paikkaansa ja heillä menee paremmin kuin koskaan. Kuinka huonosti siellä sitten meneekään, jos poikaystävän jätettyä sanoo, että menee paremmin kuin koskaan.

Martina antaa julkisuudessa ymmärtää, että kaikki olisi suhteessa ok. Tuo on vain sitä, että Martina haluaa Stefanin liehittelemille naisille antaa väärää kuvaa...
Voi Martina parka, vaikea näköjään tajuta että on entinen hoito.
 /   /  /  / Martina vastaa erohuhuihin

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta