AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuntavaalit Varkaudessa 2012

Kuntavaalit Varkaudessa 2012

56 Vastausta 802 Lukukertaa
Warkauden lehti uutisoi 16.6.2012.
" Demarit avasivat kuntavaalipelin "

Täytyy kyllä ihmetellä, miten demarit ovat saaneet jo näin aikaisessa vaiheessa noin paljon ehdokkaita. Ja jos ymmärsin oikein, on heillä vielä jonkun verran nimiä lisää listoilla. On lehden mukaan viitteitä jopa reilusta viidestäkymmenestä ehdokkaasta.
Yllättynyt olen tästä, koska Kristilliset, Kokoomus sekä Keskusta tekivät vaaliliiton viime vaalien jälkeen ja näin murskasivat Varkauden pitkäaikaisen "punaisen vallan". Olipa jopa paikallislehden etusivulla, kokoomuslainen kuntavaali-ääniharava, nyrkkiojossa julistamassa porvari mantraa.
No, se miten nyt näyttää käyneen, eli tämä liittouma on saanut siipeensä kristillisten sisäisten riitojen ja poliittisen ponnettomuuden myötä.

Odotan innolla, miten muut puolueet vastaavat tähän avaukseen. Toivon muiltakin puolueilta runsasta ehdokas - asettelua, koska tämähän takaa parhaiten Varkautelaisten mahdollisuuden valita heidän mielestään parhaat päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Nyt näyttää heikolta heidän kannaltaan.
Vertauskuvallisesti voin siteerata Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtajan lausuntoa lehdessä " Syksyyn asti on aikaa katsoa, ja nämä Espanjat ja Nokiat auttavat tässä meitä "

Aika järkyttävää. Eli Perussuomalaisten kampanja perustuu talousahdinkoon ja irtisanomisiin.

Peli on avattu ja kuten Warkauden lehden toimittaja toteaa : "Sosiaalidemokraatit ovat valmistautuneet Varkauden poliittisista ryhmistä parhaiten ensi syksyn kuntavaaleihin".
Mielenkiintoista ja yllättävää !
Perussuomalaisilla ei ole mitään annettavaa tavalliselle äänestäjälle. Juuri kuten ilmenee, he vetoavat johonkin Kreikkaan tai Espanjaan. Jopa Nokiaan. On sentään lapsellista puhua asiosta, joihin PerSsut ei pysty eikä halua vaikuttaa, vaaliaseena. Letkut irti! Se on PerSujen poliittinen ohjelma. Täytetty pingviini sopii paremmin, sanoisin minä. Varkauden persuthan ei pysty itse tuottamaan minkäänlaista ajatusta vaan kaikki on kopiota Pääpersun ja työmiehen iskulauseista.
Varkaudessa ei ole tarvetta mihinkään protesteihin, vaan jatkettakoon jo hyvin alkanutta eheyttämistä ja työtä yhteisten tavotteiden mukaan. Ainoa ryhmä tällä hetkellä joka näyttää yhteistyökyvyttömältä ovat itsekeskeiset PerSut. Heistä on turha hakea yhteistyökykyä.
Olkoon syksyn teema: Yhteistyökykyinen valtuusto! IKL ei ole nykypäivää.
"Varkaudessa ei ole tarvetta mihinkään protesteihin, vaan jatkettakoon jo hyvin alkanutta eheyttämistä ja työtä yhteisten tavotteiden mukaan. "

Akkutehdas, Karelian Kaviaari. Bua haha haa hahahaha hahaha ahahahaa haa haha hahah . Jatketaan vaan, mutta mistäs rahat? Bua hahaha ahaha aha aaha
Nii, unohtu se kaikkien hankkeiden äiti: Navitas Kehitys.

Ha ahhaha bua haha ha aha hahaha ahaaa ahah. Joko siellä on 30 projektipäällikköä? Enää ei naurata kun rupes tarkemmin miettimään...
WL. 16.6.12.Totta tosiaan! Jo on aikoihin eletty! Pekka Keto hakee Espanjasta ja Nokian työttömistä vaaliveturia Varkauden kunnallisvaaleihin! Eli tanssii työttömien pöydillä! Nyt taisi sattua ratatunkki vika kohtaan. Hävettää!
Etkö ymmärrä asioita, vai esitätkö vain tyhmää? Suomella on samanlainen tie kuin noilla eteläeuroopan mailla, jos jatketaan tätä tukemista. Ei englanti tai edes virokaan euromaana anna rahojaan sinne. Tuo on demarien ja kokoomuksen vika, katainen heiluttaa tahtipuikkoa ja urpilainen siinä vierellä hokee -jes, wii can.
Nokia ei ole kenenkään vika, korkeintaan Elopin ja niiden jotka haluavat ajaa firman myyntikuntoon. Noita etelän vetelille jaettavie rahoja voisi käyttää nokian lopputilin saaneiden kouluttamiseen ja työllistymiseen.

Sitä ei toinna tulla sanomaan, että on huonompi vaihtoehto olla tukematta noita maita, koska suomelle käy huonommin. Just joo. Kertokaa se myös näille muille maille jotka ei rahojaan lapioi muille. Suomessakin olisi käyttöä tälle rahalla, mutta ei kun annetaan karvaranteille jotta saavat jatkaa samaa menoaan.

Minusta ei toinna sotkea euroopan velkakriisiä suomen kunnallisvaaleihin. Onneksi on muitakin kuin peku
Pekka selvästikkin herättää Varkautelaista vaalikarjaa huomioimaan demareiden valheet vaakuudet olivat sanahelinää.
Pekka on ainoana valtuutettuna ollut aidosti huolissaan, niin vammaisista kuin muistakin kuntalaisista ja heidän lakisääteisistä palveluistaan.
Taatusti ymmärrän. Ymmärrän myös niitä työttömiä jotka tämä Pärsu on uhraamassa politiikan alttariille. Nimenomaan pitäisi puhua Varkauden kunnallispolitiikasta. Lehtilausunto Pödyltä osoitti suurta typeryyttä. Tosin kertoi totuuden Persujen poliitiikasta. Noista tarpeettomista projekteista on kyllä päästävä eroon ja se ei onnistu jotain yhteistyökyvytöntä protestiliikettä äänestämällä. Kertoisitko mihinkohtaan karttaa Nokia sijoittuu. Onko se siinä työmaan vieressä?

Keto kertoi odottavansa vaaliapua Espanjalta ja Nokialta.

Etkö ymmärrä asioita, vai esitätkö vain tyhmää? Suomella on samanlainen tie kuin noilla eteläeuroopan mailla, jos jatketaan tätä tukemista.
ehdokkaana Buaaaaahhhhhaaaaa!!!!! on yhtä viisas ku vasemman jalan saapas Buahhhhahahahahaaaaaööööhhöh!
sinä tekstistä päätellen helevetin fiksu?!
huh huh, sairas olet !
Jokaiselle ehdokkaalle on nostettava hattua! Puolueesta riippumatta. Näitä Buaaaaahhhhhaaaaita kyllä riittää. Valitettavasti.
Kylläpäs taas on haalineet kaikki vastaantulijat.Keulassa jatkuvasti lehtiin kirjoittava kun "VUALIT" lähestyy!Urpilaiskat..
tä,kettee sinä hyvä veliii tarkoiiitaaat (mustalaisslangilla) koska sehän sinää hyvää velii oleeet !! :)
Huomaatteko, ei yhtään persulinkkiä. Pääpersu on Kajaanissa puhaltamassa torilla ilmapalloja. Saa palkinnoksi puristaa tuulimyllyn kättä. Kävin nimittäi Kajaanissa ja mies kehui siellä torilla olevansa johtavassa asemassa oleva varkautelainen kunnallispoliitikko.


Hyppää vaikka suoraan n. 10min kohdalle. Niin se demarin takki viuhuu...

Mitäs paikallisdemarit lupaavat? Lissee henkilöitä navitas kehitykseen, akku- ja sampitehtaan laajennukset?? Mitäh häh?
Demarien vakuudettomuudet selvinevät tyhmemmällekin Varkautelaiselle ennen vaaleja. Siihen peku tähtää pelimies ja kova hermoinen tyyppi, ei ottanut IL:n uutisointiakaan pitkänäperjantaina milläskään, vaan teki tutkintapyynnön välittömästi, eli pisti muut työhön persujen puolesta.
onnistutaanko salaamaan sampitehtaan kaatuminen 2012 ennen vaaleja ???

http://www.varkaudenseudunps.net/vastaesitys270910.php
Pötykö korjaa Nokia tilanteen?
Huomaatteko. Persu torso on palannut Kajaanista kotiin. Alkoi järjettömät linkit lentää.
Persut ovat kuin vakuutuksen myyjät. Nekin kehuvat että vakuutus on hyvä kuollessasi. Jos joku yritys kaatuisi niin ei PötyPekalle mitään hyötyä olisi.
Valitettava totuus on että PerSut ovat ryhtyneet ratsastamaan jopa kuolleilla.
Muuten, tarpeettomat tutkintapyynnöt ovat PerSujen toimesta lisääntyneet valtavasti.
Kansa maksaa, kuten Kajaanin juhlatkin.
juuri näin tarpeettomat oikeudenkäynnit ovat lisääntyneet heidän toimestaan...
Kyllähän on yksi peku saanut palstan hyökkäämään persujen kimppuun vähän liian myöhään kuitenkin ;)
Kyllähän tunteet kuumenee kylällä kuin kylällä kun kunnallisvaalit lähestyy. Asioista jotka monet eivät liikuta monia pätkänä ja mitkä liikuttaa, niin ei kunnallispoliitikko pysty vaikuttamaan. Kuten siihen, että Applen insinöörit miljoona kertaa parempia ohjelmoimaan kuin Nokian. Se tuli esille kun puhelinten ohjelmat monimutkaistui. Siinä painimaan asioiden kanssa joiden ei pitäisi kuulua mitenkään kunnallispolitiikkaan.
Enkä usko että sairaseläkeläinen rautatieläinen pääsee vaikuttamaan Espanjan talouteen. Sanovat suuruudenhulluksi jos niin kuvittelee.
Tässä kuntien velkatilanne keskustelun pohjaksi meille Varkauden asioissa pysyville.

http://yle.fi/uutiset/katso_osuutesi_oman_kunnan_velasta/6185142
Tässä ei ole huomioitu vesilaitoksen silmänkääntötemppua.
Lisäksi olisi huomioitava valtaisat takausvelat ja kohta lankeavat
"yrityskuplat" lopettavat yritykset.
Voisitko paikantaa noita takausvelkoja. Velka ja velan takaus ovat vähän eri.Tänään taas päätetään 800 000 € takauksesta Wartalokodeille. Onko järkevää kun kaupungissa on yksityisrahotteisia asuntoja pilvin pimein.
Voitko kertoa tarkemmin kuinka vesilaitoksen pitäisi näkyä tuossa tilastossa? Kuten on useaan otteeseen pyydetty, voisitko laittaa summan niistä takausveloista. Samaten listan niistä yrityskuplista. Saattaa olla jopa itse yritykset kiitollisia tiedoistasi. Olisi kiva mennä vaaleihin jos olisi muuta tietoa kuin kielikuvien luomat arviot. Esim." Kohta lankeavat yrityskuplat" " valtaisat takausvelat" Onko ne kuvat samaa luokkaa " Espanja ja Nokia kaatuvat syliimme" Tarkoitan Nokialla yritystä, en paikkakuntaa.
Ihan totuuttahan nuo eivät kerro. Varsinkin isoilla kaupungeilla on paljon velkaa niiden omistamien liikelaitosten kautta, mutta ne ovat puhtaasti investointivelkaa ja rahoitetaan liiketoiminnalla. Eli useimmiten kuntalaisilta kerättävillä maksuilla. Velan määrä ei sinällään ole kuntataloudessa ratkaiseva, vaan sen velan hoitokyky.
olet oikeassa asuntoja riittää aivan hyvin vapailta markkinoilta ja ovat vielä halvempia kuin kaupunkin vuokra-asunnot....järki käteen päättäjät
Kylläpä taas demarit lupailee maat ja mannut,mutta ei kotimaasta vaan "TAKUUMAISTA".Kun rahatkin on jo siellä!
Just, takuumaat kuten Nokia ja Työmaa. Niihin suunnistetaan merikortilla. Kunnallisvaaliehdokkaat asetetaan vaan noiden maiden kansalaisista. Maukka kauan maltoit ola menemättä mielikuvitukseen. Tai sanoisko PerSujen eeppokseen. Gulliverin matkat. Jos nyt kuitenkin pysyttäis Varkaudessa.
ei varkaus erillinen saareke ole yhtä lailla meitä koskee valtionosuuksien väheneminen ja muuttotappio veromenetyksineen. Kun demarit aikoinaan Kalliomäen toimesta myi Enson Storalle tilanne on nyt tämä.


Persu kuvausryhmä vaadimme koko kokouksen youtubeen olimmehan aktiivisesti pöntössä Rami Koikkalainen en esitä mitään kunhan kuvautan itseäni :D
Kokoomuksen Haapala aloitti jo oman kampanjansa tyhmällä kirjoituksella vahvoista naisista! Niitähän olikin jo eduskuntavaalien aikaan....ei vaan äijällä enää ole mitään annettavaa! Paitsi typerä venehirvitys Jurgenin kanssa!


Yksi meistä monesta persuaktiivista vastaa pyyntöösi.
ton mitä katsoin niin Suhonen puhui asiaa. Paanasen kanssa olivat samoilla linjoilla ? Ja tässähän se kuului että Navitas Kehitys lakkautettava,hyvä että kantti riittää. Miksi Pekka ei ollut samaa mieltä, onneksi Paananen ymmärti yskän!
tosiasiassa peku oli lopettamassa jo 2011 talousarviokokouksessa NK:n toimintaa, mutta paanis sai puhuttua yhteistyöhön demareiden kanssa jotka pettivät täysin ;)
Just joo, nyt on kyllä taas älykkö liikkeellä.
Katsoin valtuuston kokouksen.HYVÄ PERSUT!!!! Peku aina hyvä. Vapise kokoomus-häviä Kuopioon Haapala!
Ja joukko kasvaa!!

Täytyy sanoa: Neljä vuotta tyhjän panttina.
ei paanis oo lintupönttö?hyvä tyyppi mä oon jutskannu sen kaa!
ei saa haukkua nii
mikäs ite oot,pelle!
tarkoitin TS
ahaa,no enpä olis susta sitä kyllä uskonu,kaveri on ollu kuitenkin aika aktiivinen ,monessa mukana ja torilla puheissa arvostaavat ketkä olleet tään kanssa tekemisissä!
nyt kyllä provoa oli "tyhjän panttina" ho ho,katoppa vaikka aloitteita ja esityksiä mitä on tehny!
(TS=Tahtoo Suuremman) linnunpöntön. Voi kutsua vaikka vieraita.
NK on kuin vanha kapinen h.or.a

Rahat kelpaa vastinetta ei saa, vain väljehtynyttä tavaraa hankeisiin kuten vene Hertunrannassa.
Ja taas viisaat valtuutetut keskustelee.Asiat pitää selvittä kokouksessa eikä täällä.On se kumma tämä "Työväenpuolue".
hei varkautelaiset herätkää jo täällä on perseeleen terveys palvelut tehtaalta lomautettu ihmisiä vieläkö te uskotte sdb -rajamäki jengiin eikö tää ole jo nähty mitä ne on saanut aikaa
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/politiikka/tulospalvelu/varkaus/

Yli 8 000 äänestäjää nukkui onnensa ohi, kun olisivat voineet tehdä todellisen jytkyn ja hajoittaa hyvävelijärjestön Varkaudessa.
Hei, demarit demarit demarit, demareiden ylivaltaa! Punainen Varkaus?

Navitas Kehitys, Teollisuuskylä, ai kuinka puljut porskuttaakaan ja mikään ei mihinkään muutu eli meno pysyy samanlaisena. Varkautelaiset veronmaksajat herätys, ette halua muutosta? No, kunnallisvero kylllä nousee, siinä sitä muutosta on!

Käppärin päiväkoti kiinni vaan. Harjoitusjäähalli, mitä sillä tekee? Kaupungintalon voisi laittaa kiinni, lappu luukulle. Varkauden luukulle lappu? Sillä nyt alkoi lopullinen alamäki. Kauan ei mene kun Varkauden väkiluku putoaa alle kahdenkymmenen tuhannen, sitten onkin hätä kädessä ja liittolaisia on löydettävä!!!

Lupsakkaa Joulun odotusta varkautelaisille täältä Lepuskin rauhasta :o))
Otahan aamulääkkeet ja sitten sossuun.
http://192.49.229.35/K2012/s/tulos/ehdaluetulos_915010.html

Husuun ei luoteta Kangaslammellakaan ????
Niin siinä kävi että uhoominen ja touhotus oli aivan turhaa. Ei sillä taida saada mitään muuta aikaan kuin munata itsensä.
 /   /  /  / Kuntavaalit Varkaudessa 2012

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta