Mikä teistä vaikeinta oksentaa? :(

123Sairas

itselläni suklaa, varsinkin tumma. oli se suklaa missä tahansa muodossa niin tuntuu ettei sitä saa millään keinolla pois :( jää vellomaan ja närästämään ja aiheuttaa pahaa oloa, niin fyysistä kuin psyykkistä. ja snickers pahin! varmaan ne pähkinät sun muut....

40

3909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsad

      suklaa niinpä ! Se ei ikinä tunnu tulevan kokonaan ulos...

    • oivoih

      jotku leivät, tuntuu ettei tuu kokonaan ulos ja joskus tulee sellasena isona könttinä että tekee melkein kipeää oksentaa

      • -----

        Todellakin joo suklaa ja leivät. Suklaa tuntuu pelkältä limalta ja leivät klöntteinä joihin meinaa tukehtua. Ja viinikumi maistuu ihan törkeen pahalta.


        (diagnoisoitujapainajaisia.blogspot.com)


    • mmm

      joo ja varsinkin ruisleipä ! silti se on yksi suurimmista herkuistani....

    • taas yksi sairas

      Peruna (ranskalaiset ym. pakasteperunavalmisteet) on aivan hirveää, se paakkuuntuu eikä meinaa millään tulla ulos.
      Rieskat on myös vaikeita samasta syystä.

      Pureskelkaa kunnolla niin lerva lentää helpommin 8(

    • Lyydiainennn

      pullat ja sämpylät varmaan pahimpia :-/ kyllä ne voi saada just sellasena isona könttinä ehkä jos vetäsee pohjalle jäätelöä ja litran maitoa ja limua.
      Karkkeja en kuitenkaan yleensä ikinä saa kokonaan ulos, ne jotenki jämähtää aina painavana vatsan pohjalle. Suklaatakaan en saa kokonaan.
      Yks hassu juttu on muuten tullu huomattua, nimittäin yleensä makaroonihan on parasta bulimiakohtaussafkaa, mutta keitin kerran täysjyväpastaa paremman puutteessa eikä tahtonutkaan tulla ylös? Onko muut huomannu samaa? :-O

    • rullle

      karkit ja erilaiset taikinat... välillä tekee ison kulhon jotain taikinaa :D :) nam. mutta hirveä ahdistus kun sitä ei vaan saakkaan tulemaan ylös, se on jotain aivan hirveää!

    • izziee

      mulla kyllä tulee kaikki ulos jos oikein jaksan yrittää

    • kakara

      Siitä on itseasiassa jo viikko tai pari kun viimeksi oksensin, mutta mitä nyt mulla tulee mieleen, niin erityisesti muidenkin mainitsemat pullat, leivät ynnämuut on ihan kamalia! Lisäksi vahvasti maustetut ruuat, koska sattuvat niin järjettömästi. Itkuhan siinä tulee joka kerta, oksensi mitä tahansa, vaikkapa vain jäätelöä... Se henkinen kipu tossa hommassa on kuitenkin pahinta. Ja pettymys itseensä.

      Mutta silloin kun on pahin olo ja kaduttaa eniten, ei oikein minkään oksentaminen ole kauhean vaikeaa. Se vaan on pakko saada ulos...

      Ja yleensä helpotan oksentamista juomalla ennen tai jälkeen ahmimista, tai sen aikana, jotain nestettä. Useimmiten kokista. Mutta helpottaa kovasti.

    • öpyy

      Mulla pizzat ja muut sellaset rasvaset tulee suht helposti ulos ja suklaa jäätelön kanssa, mutta sipsit ei tuu ikinä kaikki pihalle, ärsyttää kun ne on vielä niin rasvasia ja lihottavia enkä saa niitä ikinä kaikkia pihalle.

    • saatana

      pahinta kaikki hedelmä karkit ja joulutortut on jotai ihan järkyttävää. vittu mitä ruoan tuhlaamista, jos ei kaikki rahat menisi herkkuihin niin ei välttämättä olis aina peeaa.

    • kokemuksesta

      Salaatti jossa on kurkkua.

    • bulimikko

      Kaikki tulinen/mausteinen, sattuu aivan hirveästi... Mulla tulee oikeestaan kaikki aika helposti ylös, koska juon TOSI paljon vettä siinä syömisen yhteydessä, ja vähä ennen oksentamista hyppelen vähän et vesi sekottuu kunnolla sen ruoan kanssa. Suklaa on mulle tosi helppoa oksentaa, ainoa mikä joskus ongelmia aiheuttaa on vaalee leipä, kuten nää täs yläpuolellakin on maininnu nii se tulee sememosina isoina köntteinä ja yäk...

    • paniikkia

      suklaa ja karkit. uskomaton ahdistus tulee, jos aikoo oksentaa, muttei saa millään ulos.

    • lisdlinvissy

      suklaa, karkit, liha, tuore leipä

    • asdasdasd5

      Mulla on suklaa yks helpoimpia? Se sulaa niin hyvin silleen ,
      että tulee helposti ylös.

      Kysymykseen. Sipsit, karkit (etenkin hedelmäkarkit ja lakritsi), pullat, vaalea leipä. Sipsit on ehkä pahin, tulee jotenkin ylös dipin kanssa, mutta pelkiltään ei sitten ollenkaan. Ja sattuu vietävästi ne palaset :s

    • Karkkilakko?..

      Kumma, oonkohan jotenkin outo? Mulla nimittäin teidän mainitsemanne suklaa, leivät, pullat yms ovat juuri helppoja. Suklaa on itseasiassa jäätelön lisäksi suosikkini. Kaikesta saa vaikeaa jos ei pureskele kunnolla, mikä saattaa unohtua kun on oikein ahmimisen lumoissa.
      Oma viholliseni ovat karkit. Ei nin sitten millään halua tulla ulos

    • 500kg

      Minkä tahansa saan oksennettua kun vaan tahdonvoimaa riittää. Yleensä pyrin syömään vaan kaikkea, mikä on helposti oksennettavissa, karkkeihin en koske, ja joskus yritin oksentaa ranskalaisia, mutta ei onnistunut. Useat ruuat menevät vatsassa isoksi klimpiksi, jota on ihan hirveää yrittää saada ylös. Usein tähän auttaa se, että juo syömisen ja oksentamisen aikana.

      Kuitenkin monien mainitsemat ruuat, kuten leipä, suklaa, jopa sipsit. Tosin sipsejä syön usein dipin tai jäätelön kanssa, vähintään juon vettä/kokista siinä samalla.

    • dididiidi

      Liha, etenkin kana, voi hyi.. oon joskus oksenutanut tyyliin kanan filesuikaleita ulos lähes samassa muodossa mitä oon niitä aluksi syönyt. Enpä oo sen jälkeen kanaa syönytkään.
      Leipä, sipsit.. aina hirvee tappelu saada ne pihalle. Paljon nesteitä ja tarpeeksi kova itseinho auttaa tavaran parhaiten ulos.

    • mira7

      Kaikki mikä menee mahaan, tulee sieltä myös ylöskin. Yhdeksän vuotta bulimiaa takana eikä minkään ruoan oksentaminen enää tuota ongelmia. Alkuun leipä ja karkit olivat vaikeita, mutta kaikken oppii, jos harjoittelee paljon. Ruisleipä on kyllä ällöttävin oksennettava, kun hajoaa pieniksi muruiksi, vaikka miten nopeasti sen menisikin oksentamaan pois.

    • oksentelija

      no ekaks suklaa ja sitte jokku leivät, on niit muitaki. mut kyl nytte pystyn neki oksentaa iha helposti, vaik välil ottaa koville

    • yäk.

      mulle hedelmä aakkoset, ranskalaiset ja pasta on vaikeimmat

    • Blaahh

      Kaikki mahdolliset leivät, pullat..

    • Turska

      Mulla tulee suklaa helposti ulos. Kerranpa sit ostin Polly-karkkeja pari pussia, vetäsin ne ja oksensin niin... ne suklaat tuli ulos, mutta ne pollyjen sisällä olevat vaahtokarkit mitkä lie jämähti pohjalle, ei tullu ulos kuin muutama murunen suklaan mukana. :D Älkää siis ahmiko niitä.

    • SoSickAndTired

      tietyt leivät, suklaa ja ruoka joka on sulanut sellaiseksi happamaksi sitä on hirveä oksentaa.. mutta kyllä se sieltä tulee, jälkimaku hirvee

    • ffff

      Melkeinpä kaikki vehnäjauhoiset eli klönttiintyvät (leipä, pulla, raskaat leivonnaiset, jne) peruna kaikissa muodoissa, karkit... Mä ahmin ja oksennan vaan helppoja ruokia, joiden tiedän tulevan ylös.

    • anamia

      Itse yleensä ennen ahmimista "alle" syön jotain vähäkalorista maustamatonta jugurttia vähän. Ja just niinkun sanottiin niin jäätelöä ja sitten suklaata, niin tulee siinä mukana ulos ihan hyvin. Hiilihapotetut juomat boostaa ainakin itelläni jonkin verran sitä oksennusta, jotkut sanovat myös että haalea vesi johon laittaa suolaa (n.ruokalusikallinen) auttaa. Mutta sekin varmaan vähän yksilöllistä. Jos et vielä kauaa ole oksennellut niin kannattaa yrittää siitä päästä eroon, tai edes vähentää sitä oksentelua. Ja kannattaa pitää välipäiviä, niin itsellä ainakin tulee helpommin ylös sen jälkeen. Mä oon oksenteluu harrastanu muutama vuosi sitten, ja nyt taas vuoden ajan oon oksennellut epäsäännöllisen säännöllisesti. Pidempienkin taukojen jälkeen esim jätski tai vaahtokarkit tullut ihan parilla yökkäsyllä ulos helposti. Välillä jos pitkiä jaksoja oksentelee putkeen tai usieta kertoja päivässä, niin tuntuu ettei kaikki edes tule ulos. Pitäs yrittää vatsahapoille asti, mut aina ei vaan pysty ellei halua vessassa litkiä välissä vettä ja työntää sormia sataan kertaan kurkkuun, siihen pisteeseen asti että kurkku ihan paskana.
      Itse tupakoin, niin ennen oksentamista vedän nopeasti 2-4 röökiä putkeen niin tuntuu että laattakin lentää helpommin. Pitäs lopettaa mua aika koukuttavaahan toi homma on kun tietää että jos mieli tekee ahmia, niin ei silti liho jos suunnilleen kaiken sieltä saa yökättyä vessanpönttöön..

    • yesmadam

      vahvasti maustetut sipsit ja sweet chili dippi... oli kyllä kamala kokemus.
      vaikeimpia oksentaa ovat (hedelmä)karkit, tulinen ruoka ja kaikki tuorekasvikset/hedelmät, etenkin sitrushedelmät!
      muita ei tule mieleen.. lemppareitani ovat juuri jäätelö, kaikki laatikkoruoat, rahkat, murot ja leivokset.

      mutta nyt onneksi parempi jakso menossa ahmimisen ja oksentamisen suhteen.. ennen oksentelua oli ainakin vuoden ajan 3-12 kertaa päivässä, nyt pari kertaa viikossa.. ehkä se tästä..

    • Suklaa

      söin levyllisen suklaata enkä saanu juuri mitää ylös vaik vettäki join päälle. D: kamala olo, vihaan itteeni :'(

    • ano+

      Vittu te bulsut olette tyhmiä, tuliko aivotkin oksun mukana?

    • ööööh

      ööö en tajua miksi syödä paskaa jos sen kuitenki okenstaa?? ite syön tosi terveellisesti ja oksennan ne.. mua ainaki kuumottaa jos söisin esim suklaata nii siitä kerkeis imeytyä sun kroppaan kaikkee paskaa... että lihokaa vaan :D:D

      • nobul

        Oksentaminen stressaa elimistöä tosi paljon ja estää rasvan palamisen joten terveellisesti syöminenkään ei auta jos oksuilee.


    • Vitunläski

      Mausteinen ruoka ja suklaa ehdottomasti pahimpia. Ja hedelmäkarkit&kuivatut hedelmät sekä limut. Kaurapuuro ja muut kuitupitoiset on myös vaikeita sen liman takia.

    • Vihaankyllästynyt1989

      Eilen ahmin suuren määrän suklaa-banaani-muromysliä. Sitä en saanut kaikkea todellakaan ulos, vaikka veret silmissä vietin melkein tunnin pöntön ääressä. Ja hulluna vettä, maitoa ja kaakaota vedin kylkeen, mutta silti suurin osa niistä mysleistä sinne mahan pohjalle jäi.

      Myös suklaa on hankala, sitä koittelen välttää vaikka sitä aina tekis mieli ahmia.

      Myös karjalanpiirakat ja leipä on vaikeita. Ne vedän yleensä ensin pohjalle "muhimaan" ja päälle paljon limua ja vettä ja sen jälkeen "helpompaa" safkaa, eli pastasalaattia tms., että tulee vettyneinä klöntteinä helpommin ylös.

      Tikka masala ja riisi on sillee helppo, mutta tulisuus aiheuttaa tosi pahan olon ja närästyksen oksentamisen jälkeen. Monta litraa vettä vaan päälle, niin helpottaa vähän.

    • väsynyttt

      En pysty enää pullaa syömään, ku olin kerra iltapalan syöny ja kävin oksentaa kaikki. Ni sen jälkee tuli aivan järkyttävä ahmimiskohtaus ja vedin jotai pullaa ja sit oksensin neki pois ja teki nii kipeetä kurkussa ku se o hirveetä klimppiä ja kanelit tuli nenästä... Yäh, suklaa tuntuu ettei lähe millää pois ku semmosta ruskeeta litkua

    • Marsunnylonsukka

      Pizza... just söin pizzaa ja saanu melkeen millään ulos kun semmonen "tukos" tuli kurkkuun ,yritin vettä juua lisää ka koittaa uudestaan mut hotgo ei tuu ni ri tuu.. olkoot sielä sit. En viitu täs vierailulla koko aikaa viettääniiden vessas :D

    • luura1

      Sit kun ootte oksennelleet 13 vuotta putkeen, niin ei tarvii enää tulla kirjoittelemaan tälläisiin ketjuihin. Mikään ei ole enää vuosiin ollut vaikeaa, kaikki tulee ulos.

    • Läskiii

      Suklaa , jätski ja karkit on helppoi mut leivät, leivokset ja kaikki lämmin ruoka on vaikeeta enkä aina saa oksennettuu niit kaikkee:(

    • mikspitääahmia

      Karkki, etenkin kovat hedelmäkarkit. En saa niitä oksennettua ollenkaa ja sitten taas ahistaa vielä lisää. Kaiken kukkuraks ne on suurin heikkous.

    • hävisintälläkertaa

      Tapasin just voittajani: Runebergin tortut ei tule ulos vaikka mitä tekisi. Sinnepähän jäi 1000 kcal.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe