AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Martina ja Stefan asuvat yhdessä edelleen!

Martina ja Stefan asuvat yhdessä edelleen!

31 Vastausta 2 577 Lukukertaa
Vastikään tulevan lapsensa isästä eronnut Martina ei halunnut enää kommentoida eroa.

– Odotetaan nyt rauhassa, että vauva syntyy, Aitolehti tyytyi toteamaan.

Ex-pari asuu Seiskan mukaan kuitenkin edelleen saman katon alla, sillä tulevan lapsen syntymän laskettuun aikaan on enää seitsemän viikkoa. Suhteen vastoinkäymisistä huolimatta Aitolehti vakuuttaa voivansa erinomaisesti.

Vaikeina hetkinä tärkeä tuki tahtonaiselle löytyy läheltä, omasta äidistä.

– Äidilleni voin jutella kaikesta ja voin luottaa siihen, että hän on turvanani, jos tarvitsen. Ei ole oikeastaan mitään, mitä en voisi kertoa äidilleni, Aitolehti kuvailee läheisiä välejä.
No ei varmasti asu.
Mara on kuin Fenix-lintu joka nousee tuhkasta voittaja, vaikka näyttääkin ransulta.
Käykö Stefu ja Esko tyhjentämässä kassinsa Maran luona?
Se oli vaan Seiskan juttu. Joku käänne piti saada, kun mielenkiinto alkoi hiipumaan?
Eskoa...! kolmekymppinen turhake ilman ammattia jne. Voi..voi.
"Odotetaan nyt rauhassa, että vauva syntyy". Heh. Eli Martina roikkuu Stefanissa edelleen ja luulee saavansa tefanin takaisin vauvan syntymän jälkeen. Ei tule onnistumaan! Uskoisi jo Martinakin, että ero on lopullinen.

Ja kuka mies tuohon uskaltaisi enää vauvan syntymän jälkeen koskeakaan, kun muija pamahtaa jatkuvasti paksuksi, eikä tunnu tietävän ehkäisystä mitään. Vakisuhteessa kondomin käyttö ei ole se miellyttävin vaihtoehto, eikä Martina näytä ymmärtävän ehkäisyvälineistä kuten e-pillereistä mitään.
Eronneet ovat kuten Martina itsekin kyseisessä haastattelussa myöntää, tämä Martina Fani pisti vain osan haastattelusta, nimenomaan Martina sanoi, erottu on mutta siihen asti osoite samaan kämppään, kun vauva syntyy näin pian.

Stefun virallinen osoite varmasti siellä onkin vielä, ei tosin asu siellä, vaan ihan muualla, eikä ole kuukausiin asunut.

Stefun kaveri on jo kertonut, milloin tulee muuttaa pois. Eli Martina saa olla siihen asti, kun vauva syntynyt ja vielä jonkin aikaa sen jälkeen.
Niin, missä mahtoi sanoa? Otin yhden kappaleen KOKO haastattelusta pois, joka ei liittynyt Martinaan ja Stefuun mitenkään ja se on tässä:

Toisen lapsen lähestyvä syntymä ei näytä hidastavan Martina Aitolehden vauhtia. Pyöreitä vuosia täyttänyt kohukaunotar matkusti viime perjantaina (13.7.) Amsterdamiin juhlimaan 30-vuotissyntymäpäiviään äitinsä ja lähimpien ystäviensä kanssa, kertoo Seitsemän päivää -lehti.

Niin, mitä sinä "ihan tiedoksi vaan" mahdat oikein tarkottaa, kun sanoit, että eronneet ovat (niin varmasti ovatkin) ja pistin osan haastattelusta?? Kun mitään keskeistä en jättänyt tänne erosta laittamatta? Ole hyvä ja vastaa! Ja tämä on otettu Metrolivestä! Seiskassa saattaa olla enemmän juttua asiasta?
Niin se Metron juttu on tehty käyttäen lähteenä Seiskaa... Käytät siis lähdettä, joka käyttää toista lähdettä ja se myös mainitaan siinä jutussa. Silloin voi ottaa huomioon sen, että jotain alkuperäisestä on luultavasti jätetty pois, vaikka kyseessä onkin "sama juttu". Ei siis tarvitse kimpaantua jos joku kyselee loppujutun perään... Mutta sähän olet vielä niin nuori, että et ehkä tajua lähdekritiikistä yhtään mitään. Kaikki mitä lehdessä lukee, ei myöskään välttämättä ole totta... :D
Mitä mun pitäis sulla typerys vastata? Ei kuule yhtään mitään, kakara. Osta Seiska kun noin kiinnostaa, siellä sun idolistasi on kuule vaikka mitä.
Oot niin säälittävä, että mua oikeasti oksettaa, lapsellinen, tyhmä, idiootti.
Samanlainen säälittävä pohjanoteeraus mitä Mara on.
Miksiitse luet seiskaa? ;)))) vtun typerys!
Eikö täällä pitänyt juoruta julkkiksista eikä haukkua kirjoittajia? Nyt haukun koska olet URPO!
kämppä missä martsu vielä majailee, näyttää olevan myyty... ainakin firman sivuilla lukee ko.kohteen kohdalla: "tarjous hyväksytty". nähtäväksi jää, koska muutto tapahtuu...
Höh, siis se kämppä, jota täällä on pidetty Martinan asutona on myyty, joka ei tosiaankaan ole hänen/heidän asuntonsa, jonka tarkkanäköisimmät täälläkin ovat tajunneet!
Ps. olen käynyt kyseisessä asuntoesittelyssä :D
No eihän ole!
Ei ole se asunto, missä M majailee, nyt vähän tarkkuutta peliin, Urpot.
Ja mistähän minä voin tietää, kuinka paljon Metroliven jutussa on Seiskan tietoja? Että turha minua siitä syyttää! Väärinkäsitys. Jos ei ole Seiskan netissä tuota juttua, ei voi minkään. Myönnän virheeni. Mutta silti sanon, että jos ei meillä Seiskaa ole kotona, niin en voinut muusta haastattelusta edes tietää. Ja tuskin alan mistään Seiskasta käsinkirjoittamaan tuollaista juttua!
montako miestä Maralla on ollut?
montako sulla? ;) onko yhtäkään?
Lukemattomia.....
Kateelliset hajoaa taas katkeruuteensa, jos Martina ja Stefan palaavat yhteen.

Toivottavasti palaavat ja tekevät vielä yhden tai kaksi kaunista lasta lisää. Martinan ei tarvitse tyytyä johonkin vanhaan Kurppa-Eskoon tai mihinkään muuhunkaan sekundaan.
Eivät varmasti palaa. Stefan on kokenut sellaisen Martina-shown, että pysyttelee mahdollisimman kaukana tässä littutakaraivosta.
Mutta entä sitten kun ihana kaunis pikkuinen syntyy. Stefan rakastuu pikkuiseen ja Martina ja Stefan löytävät uudelleen toisensa. Siinä saavat kitkerän katkerat naiset kadehtia lisää vähän kuin Tuhkimon rumat sisarpuolet.
Pikkuinen voi olla kaunis ja ihana, mutta Martsu ei ole.
ärsyttävä ja tyhmä ämmä se epäaitolehti ja onhan noita turhia julkkiksia vaikka millä mitalla sekä naisia että miehiä jotka kuvittelevat olevansa niin fiksuja,kauniita ja komeita...heh niin tyhmiä etteivät edes tajua kuinka kansa nauraa heille..
Ei tartte ei. Saa aina tanssijahomomiehiä kaverikseen
stefan esiintyyn muuten Housessa, tohtori chase on aikas look a like
Minä olen sitten pahoillani kun naapurin äijällä menee hyvin sen rikkaan lesken
kanssa. Tuli tossa vastaan ja sanoi olleensa konjakkia ostamassa. Ei tule enää
pyyteleen sahtia. No meen äitiäni auttaan matonkuteiden kanssa.
Hei_ tuo "SIRU" on Martina itse!!!! Tiedoksi vaan teille!!!!
Hohhoijaa, uskomattomia fantasioita ja harhaluuloja, ehkä olisi paikallaan hakeutua ammattiauttajalle!
ei asu,eikä tule asumaan.
ketä jaksaa kiinnostaa jotkut typerät pumpatut turhat julkkikset kuten aitolehti,tukiainen ..lukuisat muut jos eivät muuta ole saaneet aikaan kuin silikonirinnat ym botoxia ja täytteitä,kuvittelevat vielä olevansa kovin fiksuja ja kauniita!!
 /   /  /  / Martina ja Stefan asuvat yhdessä edelleen!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta