prime sales oulu

lauros

onko kellään kokemusta ilmapiiristä tuotteista palkasta ja pomoista? ajattelin hakee mutta mietin vielä kannattaako

158

31689

    Vastaukset

    • mikkor81

      haastattelussa kävin. haastattelun perusteella ainakin huumoria riitti pomoilla. palkkamalleja oli kaksi mistä olisi saanu valita, itse sain oman alan töitä niin jätin menemättä. myytäviä tuotteita oli paljon.

    • rixu91

      Tuloksentekijänä mua kiinnostaa eniten proviikat. Oliko hyvät muihin myyntifirmoihin verrattuna. Minkä lainen on niitten takuupalkka systeemi. Onko oikea takuupalkka jonka lupaa vai näitä perus kusetuksia. Vasta valmistuneena ei ole opiskelijakituutuksen jälkeen tehdä töitä nolla palkalla

    • exx1

      Kiltisti sanottuna pomot ovat osaamattomia. Eivät oikeen osaa myyntiohjata ja neuvoa. Intoa riitti mutta osaaminen puuttuu!

    • Ptri123

      Kesätöitä etsimässä, onko tämä millainen paikka opiskelijalle? Saako palkat kuten sovitaan vai onko ollu ongelmia palkkojen maksun kanssa?

      • nic1

        Paska palkka. Takuupalkka on ihan minimi. Palkka tulee sovitutusti. Jos pääsee provikoille voi jonkun verran tienata. Rikastumaan ei pääse. Työttömälle palkkatuki on suurempi kun heidän maksama peruspalkka. Opiskelijalle joka voi opintotuen päälle vähän tieanata voi olla ok. Ei täysin kusetusta kuitenkaan.


      • rellaa3
        nic1 kirjoitti:

        Paska palkka. Takuupalkka on ihan minimi. Palkka tulee sovitutusti. Jos pääsee provikoille voi jonkun verran tienata. Rikastumaan ei pääse. Työttömälle palkkatuki on suurempi kun heidän maksama peruspalkka. Opiskelijalle joka voi opintotuen päälle vähän tieanata voi olla ok. Ei täysin kusetusta kuitenkaan.

        eikös joka paikassa pidäkin provikoille päästä? sehän on koko myyntityön idea. järkevä myyntifirma ei edes palkkaa myyjää jolle takuupalkalla on suuri merkitys.


      • MIILTOO
        rellaa3 kirjoitti:

        eikös joka paikassa pidäkin provikoille päästä? sehän on koko myyntityön idea. järkevä myyntifirma ei edes palkkaa myyjää jolle takuupalkalla on suuri merkitys.

        MUT JOS LUVATAAN JOKU TAKUUPALKKA NIIN SE PITÄÄ MAKSAA!!! MUUTEN ON IHAN TÄYTTÄ KUSETUSTA!!!!


      • Asterixix

        Perseestä koko pulju ja liksa on laiton. Eivät noudata TES:iä vaikka puhelinmyyntiinkin on sellanen olemassa. Ettikää töitä muualta!


      • Anonyymi
        Asterixix kirjoitti:

        Perseestä koko pulju ja liksa on laiton. Eivät noudata TES:iä vaikka puhelinmyyntiinkin on sellanen olemassa. Ettikää töitä muualta!

        Ootko miettinyt että jos yritys ei kuulu työehtosopimusten piiriin niin tesin mukaista palkkaa ei yrityksen tarvitse maksaa.


    • 1+1

      Varmaan samanlainen paikka kuin muutkin. Eihän toi puhelinmyynti ikinä kivaa työtä ole

    • Sinivalas1

      Niin no tietenkin viisainta on käydä haastattelussa kysymässä ja kattomassa et mikä meininki on. Emmä usko että täältä löytää vastausta -

    • Flippiladuila

      Molempien entisenä työkaverina kehun ihmisiä, mutta johtamisesta ja palkanmaksusta en osaa sanoa.
      Tiedän tuotteita mitä myyvät ja ihan kelpo kamaa.

    • EeXx

      Olin alkuvuodesta kuukauden Prime Salesilla töissä. Puhelinmyynnistä on kokemusta kahdesta muustakin firmasta noin vuoden verran, joten en ole niitä, jotka haukkuvat firman, kun eivät osaa/pysty/halua puhelinmyyntityötä tehdä. Haluan kertoa Prime Salesista sen, että siellä on erittäin hyvä ilmapiiri ja mahtava työporukka sekä pomot. Tämä on iso plussa töissä jaksamisen kannalta. Tämä "ominaisuus" nimittäin puuttuu useimmista työpaikoista. Tai ainakin niistä, joissa itse olen ollut. Vaikka tämä asia olikin kunnossa, mikään muu ei tuntunut toimivan.

      Ensinnäkin soittojärjestelmä ei miellyttäny minua ollenkaan. Se oli hidas ja epäkäytännöllinen. Se ei todellakaan edistänyt kaupan tekemistä. Sieltä ei myöskään voinut nähdä omaa soittoaikaa, eikä muitakaan omia tietoja. Ei kuunnella jo soitettuja puheluita tms. Kaiken lisäksi soittojärjestelmä reistaili koko ajan ja sen joutui käynnistämään uudestaan monta kertaa päivässä. Nämä asiat saattoivat johtua myös siitä, että soittis oli otettu vasta vähän aikaa sitten käyttöön, eikä sitä ehkä oltu saatu vielä kunnolla toimimaan.

      Toinen huono puoli oli se, että toimistolla oli todella likaista. Uskon ettei siellä käy ollenkaan siivoojaa, koska toimiston siivouskopissa oli sellaisia vanhoja ja rähjäisiä siivousvälineitä, jotka eivät ikinä kelpaisi millekkään siivousfirmalle. Eikä niissä ollut minkään firman logojakaan. Joka päivä töissä tuli pää kipeäksi ja tukkoinen olo. Johtui varmaan siiitä pölyn määrästä ja tunkkaisesta ilmasta. Keittiön mikrokin oli niin kauhean näköinen sisältä (ja ulkoakin), etten halunnut lämmittää siellä ruokaa kertaakaan. Otin siis aina evääksi jotain kylmää ruokaa mielummin.

      Autopaikasta sen verran, että firmalla oli muutama autopaikka läheisellä parkkipaikalla. Yksi paikoista luvattiin minulle kun kävin sitä kysymässä, mutta silti joku muu ajoi lähes aina paikalleni. Kun kävin sanomassa asiasta pomoille, niin yhtäkkiä paikka olikin kaikkien käytössä. Eli siis se oli ensin luvattu minulle ja sitten se olikin kaikkien?! Okei, ymmärtäähän sen jos paikkoja on vain muutama, mutta ei pidä mennä lupaamaan paikkaa yhdelle jos tarkoitus kuitenkin on, että kaikki saavat paikkaa käyttää.

      Tauot oli myös todella huonosti järjestetty. Ruokatauko oli ihan normaali 30min, mutta muulloin taot olivat siten, että tunti soittoa, tupakin mittainen tauko (eli 5min), tunti soittoa, tupakkitauko, tunti soittoa, tupakkitauko... Entä jos ei polta tupakkia? Siinä viidessä minuutissa ei ehdi mitään kahvikupposta juoda, hyvä jos ehtii hakea sen. Eikä siinä ehdi muutenkaan "rentoutua" samalla tavalla, kuin normaalilla 15 minuutin tauolla.

      Palkkamalleja siellä todellakin oli kaksi, joista sai valita. Toinen on pelkkä provisio ja toinen 9e/h MUKA. Siinä nimittäin on jippo. Täytyy olla joka päivä vähintään 3h puheaikaa ja joku tietty määrä myyntiä kuukaudessa. Jos nämä ehdot eivät täyty, palkka onkin vain 7e/h!! He itse suosittelivat minulle aluksi tuota 9e/h -palkkaa ja myöhemmin sitten olisin voinut vaihtaa siihen pelkkään provisiomalliin. Palkkapäivänä sainkin sitten kuukauden työstä vaivaiset viitisensataa euroa ja siinä oli vielä lomarahatkin laskettu kaupan päälle. Olin siis ottanut jo lopputilin. Että semmoista palkanmaksua. Samoin kävi myös ystävälleni, joka oli samaan aikaan kanssani töissä. En sitten tiedä onko asia nyt korjaantunut, kun he selittelivät, että: "Meillä on nyt ollut tässä kuussa palkanmaksuissa häikkää.". Ja tosiaan, tuota puheajan täyttymistäkään en saanut itse mistään tarkistaa, koska soittojärjestelmissä ei siis näy oma soittoaika. Muutenkin tuo vaatimus on mielestäni epäreilu, koska soittis reistaili niin paljon ja useaan otteeseen se oli jopa 20min tai pitempään pois käytöstä. Miten siinä olisi ehtinyt kolmea tuntia puheaikaa saada täyteen? Vastaukseksi tähän sain, että YKSI henkilö töistä oli saanut sen 3h täyteen joka päivä...

      Päällisin puolin firma oli kuitenkin todella mukava ja työilmapiiri oli hyvä. Työntekijöille järjestettiin tuon yhden kuukaudenkin aikana kaksi tai kolme erilaista virkistys-/palkkiotapahtumaa. Olisin ollut todella tyytyväinen elleivät nämä muutamat asiat painaisi vaakakupissa niin paljon. Enkä tietenkään tiedä, onko näitä ongelmia enää, mutta minun aikanani oli.

    • suvituuli426

      itse olin työttömänä ja nyt 2kk ollu töissä täällä. En päässy provikoille ja sain 1080€ takuupalkkaa. ei se paljon ole, mutta en kyllä saanu työttömänä noinkaan paljoa rahaa. aika moni täällä on provikoilla. työilmapiiri on huippua verrattuna muutamaan muuhun, kokemusta melkein jokaisesta oulun tämän alan yrityksestä. ja vaikka en huippumyyjä ainakaan vielä ole niin tärkeintä on mulle se että palkka tulee oikeaan aikaan ja oikean suuruisena.

    • Nottaseonsiinä

      Huhut kaupungilla kertovat, että yritys taitaa olla lähes ainut telemarkkinointitalo joka tuotti viime tilikaudella positiivisen tuloksen. Eiköhän tämä kerro, että miten talossa hommat hoidetaan.
      Verrataan esimerkiksi Novia Finlandiin tai Salecaan jotka molemmat tuottivat tappiota.

      Kaikki kuitenkin tietävät kuinka hankalaa yritystoiminnan ensivuodet ovat.

    • älämölä

      Oulussa on 15 muutakin telemarkkinointiyritystä kuin Prime Sales, Saleca ja Novia Finland.

      Yritystoiminnan ensivuodet ovat hankalia. Se kyllä on totta.

      Se että tilikausi olisi plussa ei ole mitenkään tavatonta. Tosin järkevää olisi paukuttaa ensivuodet nolla tulosta ennakkoverojen minimoimiseksi.

      Mistä muuten Primen tunnusluvut viime tilikaudelta löysit? Ainakaan pojat niitä ei ole julkaisseet vaikka osakeyhtiö kyseessä.

      • 11+2

        Sama tuli minulla mieleen. Prime Salesin tunnuslukuja ei ole vielä julkaistu missään, joten ne ovat vain omistajien tiedossa.

        Siitä voi päätellä että täällä firman pomot mainostavat omaa putiikkiaan. Hiukan noloa. Ja niin läpinäkyvää ;-).


    • myyntitykki69

      Kävin tuolla haastattelussa ja soittosalin läpi kävellessä näkyi kyllä paljon ilossa suin töitä tekeviä ihmisiä, kauppaakin näytti tulevan hyvällä tahdilla. Jos vain pääsen niin tuonne kyllä menen! T. Ex-Novia

    • boyofsummer1

      Nämä jonkun mainitsemat POJAT tuntevana, en usko että POJILLA on halua mainostaa itseään täällä.. Kuka sellaast viitsis tehdä? Eikö jompikumpi ole joskus ollut jopa palstan valvojana täällä?

    • pallokala espanjasta

      Rakkaita terveisiä vaan pomo-pojille, keep up the good work ja antakee bisneksen pyöriä kuten tähänki asti ja paremminki.

      Mullehan saa lähettää myös ideapalkkioita jossai välis ;). Läppäri palakittis, Hihi. Ja molemmat tietää et täähä on sit vaa vitsi!

    • Cancun

      Firman nimen pitäisi olla huutamalla tai karjumalla tulosta. Törkeän agressiivisia puhelinmyyjiä. Olen varoittanut työkavereitani ko firman puheluista.

    • itis

      Tosiaan osamaatona porukkaa. Tuki ja palaute mitä olis tarvinut, ei ollut saatavilla.

      Aamupala mitä mainostavat nettisivuilla, nii tosiaan onhan siellä. Leipää ei vaa joka aamu ollu tai sit leivänpäällisiä ei ollut. Iha normaalia oli, et kahvimaito oli loppu.

      Sanaan ei voinu luottaa. Palkkanauhoja ei annettu, vaan piti käyä erikseen pyytämässä. Palkka maksettiin, mut en edelleenkään tiiä millä peruistein. Eivät vastaa puhelimeen, että vois kysyä.

      Tuki ja kannustus, mitä mainostavat nettisivuilla, ei todellakaan oo saatavilla. Yksin joutui tahkomaan töitä. Porukka tuli ja löhti töistä miten lystää, eikä esimiestä kiinnostanut pätkääkään.

      Todella likainen paikka, wc aiva ilettävän likainen. Mikrosta puhumattakaan. Omistajat joskus siivosivat, sillon ku huvitti. Työpisteiden roskiksia ei tyhjennetty lainkaan.. ilma ei ollut kehuttava hengitystiet tukissa usiammalla työntekijällä. Olo kuite helpottu kotona viikonloppuisin..
      Et semmosia kokemuksia...

    • worstworm

      MILLOIN PALKKA TILILLÄ!!!!!!!!! OIKEUTEEN MENEE TÄMÄ FIRMA!

    • lehtimyyja1

      :DDDDDDDDDDD älyn jättiläinen taas kyselee täällä palkkojaan. En yhtään ihmettele miksi puhelinmyynnissä vaihtuvuus on suurta, kun työntekijätkään ei osaa selvittää edes näin yksinkertasia asioita muualta, jos ei sitten tarkoitus ole mustamaalata. Käy maanantaina kysymässä pomoltasi asiasta, jos et ole talossa enää niin soitappa esimiehellesi asiasta. JA EI MUUTA KU TSEMPPIÄ ELÄMÄÄSI, SITÄ TUNNUT TARVITSEVAN! Firmasta en osaa mitään kommentoida, kun en tiedä mutta oli pakko autta yo. henkilöä eteenpäin elämässään.

    • Niksnaks123

      Tsemppiä worstworm, oikeesti! Täältä varmasti saat vastauksen :D

    • 13+13

      ihan kuukeli paikka lehtiä myymällä tienaa paremmin

    • urhiit

      Täytyy yhtyy edellisee eipä ooppi tullu oikean kokoista palkkatiliä

    • myyntiseppo

      Perus kitinää taas kun ei vissiin lapsilla ole kauppa käynyt.. Jos jotain epäselvää niin kysy esimieheltäsi eläkä vingu tällä palstalla itkemässä paskaa elämääsi..helvetti

    • Kaaleppii69

      Täytyyhän muiden tietää miten virma hoitaa hommansa

    • huippumyyjä

      aina viekää asiat eteen päin ei noi opi jos asia jää aina firman sisälle.aina yhteys liittoon tai viranomaisiin säästät omia hermojasi.

    • huippumyyjä

      No mihin liittoon ottaa yhteyttä kun toimija ei itse kuulu liittoon eikä allalla ole yleissitovaa tessia? ja mihin viranomaisiin työsuojeluun vai? Prime salesissa on moni asia lain vastaista aina palkoista lomarahoista työaikoihin enkä yhtään ihmettele sillä firma on perustettu 2012 eli vasta vuoden ollut toiminnassa

      • Huippupahyvinnii

        Ei sen työnantajan tartte olla liitossa tai olla sitovaa tessiä, että olisi oikeus palkkaan.

        Itse olen SMKJ:n jäsen. Ei se suoraan puhelinmyyjien liitto ole, mutta myyntialan kumminkin. Ja auttavat ja neuvovat.


    • ettearvaa

      Saapi tulla tutkimaan että mitä lainvastasta meiltä löytyy. Lomarahat on lomalain mukaiset, työajat klo 8-16, 9-17 tai 17-21, mitähä lainvastasta niissä on? Joo, neljä palkkaa on jäänyt toiminnan aikana maksamatta, sen verran on ollut työntekijöitä joita ei koulutuspäivän jälkeen ole enää nähty, joten tietoja maksamiseen ei myöskään ole. Palkkaa ei kuitenkaan laske meedio :)

      Työsuojelutarkastuksessa on käyty keväällä läpi kaikki työsopimuksista lähtien ja huomautettavaa ei löytynyt, eiköhän se jo kerro jonkun verran. Mutta sen verran systemaattista alkaa olemaan tämä herjailu, että taitaa tulla jonkun kilpailevan firman suunnalta, jossa esimerkiksi takuupalkkaa ei pysty maksamaan ja provisiot ei siltikään ole edes meidän tasolla. Meillähän mm. kokoaikainen tienaa aina vähintään 1080€/kk, vaikka kaivelee kuukauden munia.

      Täällä on niin helppoa mustamaalata yrityksiä, mutta tarttee kyllä aika huonon selkärangan että sille tielle lähtee. Tai sitten menee vaan huonosti. No me vähintään triplataan liikevaihto, tehdään jälleen plussatulos ja työllistetään tälläkin hetkellä n. 35 ammattilaista.

      Ja jos joku on todellakin sitä mieltä että on kokenut vääryyttä, niin ilmoita ihmeessä esimiehellesi tai katso sivuilta yhteystiedot ja ota yhteyttä. Tätä kautta en valitettavasti osaa sanoa kenenhän palkkalaskelma pitäisi tutkia.

      -Markus / Prime Sales Oy

    • kysymyskuuluu

      Tienaako tuon 1080€/kk jos on 2 viikkoa töissä kokoaikaisena ja saa potkut esim huonosta myynnistä saako silloin 540€? meinaa yleensä näissä takuupalkoissa jää nuolemaan näppejä siinä vaiheessa kun myynti ei ole sillä tasolla kun yritys on halunnut

      • JoonasPuurunen

        Terve!
        Vastaanpa nyt tähän viestiin, kun tämä on pitkästä aikaa asiallinen kysymys tällä palstalla. Mutta näinhän se voisikin olla että täällä voi kysyä ja vastata asiallisesti, mutta mahtaa olla vain toiveunta :)

        Mutta niin. Meillä on tarkoitus kouluttaa työntekijöistämme hyviä myyjiä ja siksi emme anna potkuja työsuhteen alkuaikoina huonoista myyntituloksista johtuen. Koulutamme ja annamme ihmiselle mahdollisuuden kehittyä myyjänä, koska se on myös meidän etu ettei meidän tarvitse jatkuvasti kouluttaa uusia tekijöitä taloon.

        Ja vaikka olet kaksi viikkoa tai vaikka kuukauden töissä ja et saa mitään aikaiseksi, niin maksamme silti sovitun palkan ilman mitään ehtoja. Koitamme rakentaa toiminnastamme kestävää ja siksi olemme ajatelleet tämän järkeväksi toimintatavaksi. Ja tähän asti se on palvellut kaikkia osapuolia oikeudenmukaisesti.

        Se työntekijä, josta tuntuu että ei ole saanut sopimuksena mukaista palkkaa Prime Salesilta on ystävällinen ja ottaa yhteyttä meihin, niin selvitetään tilanne yhdessä.

        Jatkossa toivomme, että kyselyt jotka koskevat yritystämme tehdään esim. internet-sivujemme ''ota yhteyttä''-lomakkeen kautta, niin voimme vastata suoraan kysyjälle. Kiitos.

        Ystävällisesti

        Joonas Puurunen/Prime Sales Oy
        joonas.puurunen(at)primesales.fi
        358 44 77 98 519


    • huippumyyjä

      tällä palstalla ensimmäinen johtaja joka laittaa itsensä peliin,nyt ollaan oikealla tiellä ja uskallan väittää että toimii paremmin kun mikään mainos.arvostan sitä ja toivon että rekry osasto on ammattitaitoista.

    • mis1

      saako takuupalkkaa ensimmäisestä työtunnista lähtien vai pitääkö saada ensin tietyn verran myytyä ennenkuin palkka alkaa juoksemaan? ja paljonko tuntipalkka on? Ja onko kokopäiväsen työntekijän ottaaa vaikka viikon lomaa? kyselen muutamia kysymyksiä ennenkuin haen töihin jotta tiedän vähän firman toiminnasta..

      • PrimeSalesOy

        Hei ja kiitos kysymyksistäsi.

        Käytetään tätä palstaa nyt viestintäpalstana, kun täällä on asiallinen kysymys.

        - Takuupalkka tulee ihan ensimmäisestä työtunnista lähtien ja se maksetaan myös koulutusajalta.
        - Tuntipalkka on kokemuksesta ja projektista riippuen 7,2-10 €/tunti
        - Lomat ovat sopimuskysymyksiä ja neuvoteltavissa. Lomathan kertyvät vuosilomalain mukaisesti, mutta hyvissä ajoin sovitut palkattomatkin lomat ovat yleensä järjestyneet

        Tervetuloa työhaastatteluun!


    • PrimeSaler

      ei kannata uskoa firma pitää sisällään ja potkii ennen takuupalkan ehtojen saamista ulos normaali käytäntö alalla

      • PrimeSalesOy

        PrimeSaler!
        Mitkä takuupalkan ehdot? Meillä Prime Salesilla ei ole ehtoja takuupalkassa.
        Meillä ei ole tarvetta ''normaaleihin käytäntöihin'' joista puhut. Jos kikkailisimme tai vedättäisimme joltakin muutaman kympin tai satasen emme voittaisi siinä yhtään mitään, koska imagotappiomme olisi tuollaisesta toiminnasta suuri.

        Ja tiedoksi: Kun meillä käyt työhaastattelussa voit vaikka käydä jutustelemassa työntekijöidemme kanssa ja kyselemässä heiltä kuulumisia.


        Ystävällisesti

        Joonas Puurunen/Prime Sales Oy
        joonas.puurunen(at)primesales.fi
        358 44 77 98 519


    • suomenkusetusoy

      vieläks siellä myyrään kusetussähköä??

      • sivustavaan

        Mullekkin soittivat ja olisivat halunneet myödä sähkösopimuksen.
        Onko tämä sama virma josta oli lehdissä sähköasioissa?


    • ullas2

      no mutta jos toiminta ei ole kusetusta ja saa sen 1080 euroa kuukaudessa vaikkei mitään tekisin niin miten firmalla on varaa ottaa työntekijöitä niin paljon mukaan?

      • ootkodorka

        Ei päälliköt tietty oo niin daijuja että pitkään katselee jos duunit ei hoidu. Mikä täälä palstalla vaivaa ihmisiä!!!!!!!!!!!


    • pöllötin

      kaikki takuupalkat on hölynpolyjä

    • lanaaja

      onpa kova pala eräille kun jossain hoidetaan asiat kunnolla.vastustavat palkan maksamista.taas on kateelliset pikku pääliköt asialla.hyvä prime sales.ps.moni noista muiosta firmoista on menettänyt imagonsa

    • neööspa12345

      Hakisin itsekin tuonne mutta kun työaika näköjään 9-17, niin en ehtis ikinä kouluun kun koulu alkaa 16.40 :(
      Harmi kun todella monessa paikassa työaika on viiteen asti.

      • Anonyymi

        ettearvaa

        23.11.2013 16:11

        ...työajat klo 8-16, 9-17 tai 17-21...

        Hyvinhän sie kouluun kerkeät jos teet tuota 8-16 työvuoroa. Etkö ole ollenkaan näitä kommentteja lukenut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ettearvaa

        23.11.2013 16:11

        ...työajat klo 8-16, 9-17 tai 17-21...

        Hyvinhän sie kouluun kerkeät jos teet tuota 8-16 työvuoroa. Etkö ole ollenkaan näitä kommentteja lukenut?

        Paskaa koko firma sun palkan määrittää firman monopoli nimeltä tuntiteho ja mainostaa että 2200 keskipalkka josta 1500 takuuta ja sitä se onkin ekat 2kk jolloin myyntiprovisiota ei makseta ellet myy yli takuupalkan summaa eli saat proviikkaa vaan jos myyt yli 1500 ja sitten tippuu takuupalkka n 6e/H ja ansiosi määräytyy tuntitehon mukaan . Palkkamallihan kerrotaan vasta kun töihin olet suostunut ja nimet paperissa ja silti riittää vanhoillekin työntekijöille ihmeteltävää paljonko se palkka sitten tulee
        Olemaan shady pulju muutenkin lahjotaan lounas eduilla ja lahjakorteilla mitä loppupeleissä miinustetaan työntekijän palkasta ruoka etuina


    • entinentekij2

      no eivät ole kyllä hoitaneet minulle mutta eipä kiinnosta kun yritysmyyntiä teen niin ei tarvii puhelinmyyjänä soitella kuluttajalle ja kuunella - haista paska - luuriin lyömistä päivästä toiseen

    • Ykköspyssy

      Kahdessa puhelinmyyntifirmassa olen työskennellyt. Toinen näistä oli Prime. Molemmista on pelkkää hyvää sanottavaa.

      Prime Salesilla pidin ennen kaikkea siitä, että sovituista asioista pidettiin kiinni. Palkat maksettiin oikeina päivämäärinä, hyvistä myyntituloksista palkittiin jokaisen onnistumisen jälkeen, bileitä järjestettiin sopivina ajankohtina ja niin edelleen. Luottamus heijasti vahvasti koko yrityksen toimintaa. Näin ei ole ollut kaikissa aiemmissa työpaikoissa.

      Ilmapiiri on Primellä myös todella hyvä, mikä tietysti on tärkeää menestyksekkäässä puhelinmyyntitoiminnassa. Jokaisena päivänä oli ilo tulla töihin, sillä työkaverit olivat lähes poikkeuksetta huumorintajuisia ja mukavia tyyppejä. Puhalsimme yhteen hiileen ja pyrimme yhdessä parempaan tulokseen. Pomot olivat myös asiallisia ja tehtäviensä tasalla. Tehokkuuteen pyrittiin tehtävien vaatima rentous ja ilmapiiri säilyttäen.


      Se täytyy kuitenkin sanoa, että puhelinmyynti ei ole aina mitään ruusuilla tanssimista. Välillä kaupan eteen saa tehdä kovastikin töitä, välillä taas kauppaa tulee ovista ja ikkunoista. Ei siis kannata heti luovuttaa, jos ei tulosta tulekkaan. Vasta parin viikon jälkeen huomaa onko itsestä puhelinmyyjäksi. Tärkeintä on halu tehdä kauppaa ja tahto kehittyä yhä paremmaksi myyjäksi. Jos nämä asiat on kunnossa, uskallan sanoa että pärjäät tässä ammatissa varsin pitkälle. :)

      • Jari22

        "Se täytyy kuitenkin sanoa, että puhelinmyynti ei ole aina mitään ruusuilla tanssimista. Välillä kaupan eteen saa tehdä kovastikin töitä, välillä taas kauppaa tulee ovista ja ikkunoista. "

        Näihä se menee. Ite myyn lehtiä eräässä toisessa firmassa. Ekana päivänä sain 0 kauppaa, seuraavana jo 6 :D. Välillä vit**taa kuin pientä apinaa, toisena päivänä taas kaikki on nii helppoo. Mut ihan ok duunia tää on, palkkaa tulee ja saa jutella erilaisten ihmisten kanssa. :)


    • star2

      viime vuoden puolella tuli piipahdettua aika perseestä koko homma mutta eipähän tarvitse enää tuollaiseen läjään mennä… Koulutus oli ihan ok mutta kaikki muu päin puuta

    • Todellakitodellaki

      Ootte pojat niiiin huippuja! Paskoilla pomoilla, ilman koulutusta ja kusetuksellahan me enkkapäiviä tehää ;) terveisin yks pelle paavolasta ;)

    • kiittivitusti

      Eipä ole itelleni jäänyt hirveesti käteen. Kuukauden työskentelystä pamahti reilu sata euroa.

    • Tommitrolli

      Takuupalkkana saa ton kahdessa päivässä, oliko hyviä lomia? :DDD
      Vai onko sun veroprosentti vähä turhan iso? Jos ei tajua että 7,2€/h on takuupalkka, eikä osaa palkkaansa arvioida niin kannattas harkita sitä kouluun palaamista tai vaikka sossun luukkua....

    • kiittivitusti2

      Oletko ''kiittivitusti'' vähän typerä? Trollaaminen kuuluu vaikka irc-galleriaan tai jonnekkin.

    • Nännimäinen

      Hei, olen homo.

      Kannatteko ajatusta?

    • eiollutkivaa

      paska työilmapiiri sitä voisitte vähän kehittää kun kerta luette näitä pomot!

    • blaa2

      Kiittivitusti: Sitä takuupalkkaa ei siis tule niiltä päiviltä jotka ollaan pois vaan ainoastaan työpäiviltä ;) pöljäääääääääääää

    • @primesales

      Takuupalkkaa ei myöskään saa jos myy huonosti

      • blaah3

        Ylhäällä on vastaus sun väitteeseen:
        "Mitkä takuupalkan ehdot? Meillä Prime Salesilla ei ole ehtoja takuupalkassa."

        siis pomojen mukaan ehtoja takuupalkkaan ei oo


    • Linssiintuli

      Saatana! Liksasta puuttui 2/3 osaa!!!! aika törkeetä touhua en todellakaan jää kesätöiksi lusimaan

    • 18+14

      Tuollahan maksetaan takuupalkka aina, eihän toi ole mahdollista!!!

    • terveisinJassu

      No eipä itseasiassa makseta vasta kun juristit laittaa soittamaan niin nitten saattaa irrota

    • taipalkkaturvaan

      Palkka tilile KIITOS!

    • valitettavasti

      Palkanmaksu on tökkinyt yrityksessä

    • Annarahani

      kusettavat palkoissa!

    • kesätyö

      puhelinmyyntiä tein tässä firmassa tänä keväänä ja palkasta tuli murto-osa tililleni. Yrityksen johto ei vastaa puheluihin ja selittävät minkä kerkiävät. Asianajajalle mars!

      • kesäyö

        Ei sulla niillä palkoilla varaa kunnon lakimieheen oo. Jos on toimineet sopparin mukaan niin ei oo edes juttuu


    • JÄIsaamatta

      yrityksessä on todella mukavat esimiehet valehtelevat minkä osaavat ja selittävät kun täyttä palkkaa eivät halua maksaa osaavat puhua maan ja taivaan väliltä ovat eräänlaisia maalivahteja mutta jos haluaa rahaa saada tekemästään työstä siis OIKEAN korvauksen on kuhuttava sen henkilön kanssa jolla on firman pankkitunnukset

    • PUUTTTUUUUU

      ILMAISTOINTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • marssssss

      Rannalle siis!

    • sheizze

      Kuukauden kesällä työskenteleenä voin kertoa että ei ollut kovinkaan mukavaa. Jatkuvasti painostettiin. Myyntiargumentit ja myyntitavat olivat jokseenkin harmaata aluetta. Uusia työntekijöitä lappasi ovesta sisään ja kukaan ei oikeastaan halunnut jäädä pidemmäksi aikaan. Tällä yrityksellä on kyllä paljon opittavaa ja tuskin uskon että pärjäävät kovin pitkään.

    • PUHALLA MUNIIN

      OOT ILMEISESTI NIELAISSUT PIKKUKALLEN VITSIKIRJAN... VEDÄT VARMAAN TUMPPUUN, KUN KIRJOITAT TÄNNE...
      OTA YHTEYTTÄ LÄÄKÄRIISI...

    • eiikinäenään

      KIERTÄKÄÄ KAUKAA TÄMÄ YRITYS! PUHELINMYYNTIÄ PASKALLA PALKALLA! JA KUSETUSTUOTTEITA!

    • Allien

      Paskaa

    • sairastatouhua

      No siis paskaa sähköä työntävät perseeseen että sattuu

    • rahatilille

      Yritys huijaa nuoria työntekijöitä palkkana on rästissä ja eivät mitenkään suostu maksamaan käräjäoiketeen siis menossa

      • Rahaatilillä

        Kerroppa meille kaikille että paljonko on rästissä(miljoona vai kaks) ja minkä nimiselle työntekijälle niin eiköhän firma maksa kaiken jos jutuissasi on perää? Ja tietenkin jos kirjoittelet runoja niinkuin monel tääl on tapana niin kannattaa vaihtaa sinne Suoli24:n runo-osastolle xD


    • dsdzv

      Vakavia syytöksiä. Jos on maksettu sopparin mukaan, turha vikistä

    • huipumpi myyjä

      Otanpa osaa tähän vanhaan keskusteluun, kun on niin älytöntä juttua. Onko kaikki unohtaneet, että myyntifirma elää myynnistä? Millä niitä palkkoja maksetaan, jos myyjät eivät tee tulosta? Ei firman kulut maksa itse itseään.. pitäis olla kaikille pakollinen jo peruskoulussa yrittäjyyskurssi, että tajuaisivat ajatella omaa työsuhdettaan myös työnantajan näkökulmasta.

      Mitä tulee kyseiseen firmaan, en osaa kommentoida. Etsin tietoa, kun harkitsin hakevani töihin.

    • Paskiaisiinkypsä

      Taas uusi "hertyskokemus" paskapuljusta joka EIOSAA OMAN ALANSA SÄÄNTÖJÄ/MÄÄRÄYKSIÄ, ainakaan mitä tulee PUHELINMARKKINOINTIKIELLON kunnioittamiseen. Estoon meni ja tulevat soittoyritykset ilmoitankin sitten viranomaisille. Surkeaa että joidenkin pitää tälläistäkin skeidaa tehdä työkseen.

    • herttainenpuhelinmyyjä

      Kyllä harmittaa lukea asenteista puhelinmyyjiä kohtaan:( Tehään vain työtämme ja munlaisia myyjiä on todella paljon,eli aidosti halutaan asiakkaille kertoa mahdollisista säästöistä tai muista eduista. Minkälainen on munlainen myyjä?
      1. Tajuaa hyvin nopeasti lopettaa,mikäli asiakas ei halua edes kuunnella. Tässä voi menettää myös asiakas omat etunsa-> kuunnelkaa mitä asia koskee
      2. Kunnioitus asiakasta sekä kollegoja kohtaan. Miksi tyrkyttää jos jo on kuunnellut asian,eikä edelleen ole kiinnostunu? Tyrkyttämisen kokenu asiakas ei kuuntele seuraavaa soittajaa,minun kollegaa
      3. Työskentelee takuupalkalla,eli ei omaa lehmää ojassa. Jos huomaan,ettei asiakas hyödy tarjouksesta,toivotan mukavaa loppupäivää ja kiitän sydämmellisesti käyttämästäni ajasta
      4. Eettisyys. Vanhuksille,tai muille jotka eivät selvästi kykene päättään omista asioistaan,en tarjoa mitään. Kysyn tyytyväisyyttä nykyisiin palveluihin ja toivotan mukavaa päivänjatkoa.
      5. Myykää huudot sivutan. Teen töitäni välittämättä ukaaseista,jos tiedän tekeväni oikein.

      En oo Prime Salesilla töissä,vaikka harkitsin kyllä. Ehdin saada työkutsun toisaalle ja siellä vieläkin. Näillä työperiaatteilla menestyn suhteellisen hyvin,ja harmittaa ihan vietävästi meidän mainetta pilaavat tyrkyttämiseen perustuvat myynnit. Se tyrkyttäminen ei auta. Ei vain auta.

      • Exautoduunari

        Jou. Hienoa tekstiä. Minäkö tuon kirjoitin? , Niin täysin sama "Filosofia" halussa erottua ja


    • xandia

      Joo, tuo oli hyvä kirjoitus, joskin tuosta, ettei tyrkyttäjämyyjän jälkeen saisi enää asiakasta kiinnostumaan ja tilamaan, olen hieman eri mieltä.
      Onnistuu sekin, vaatii vain rauhallista otetta ja asiakkaan kuuntelua. Sen jälkeen käydään asiat läpi selkeästi, kerrotaan tuotteen tai palvelun hyödyt, ja ehdotetaan kauppaa asiallisesti.
      Monasti olen nauranut aivan hervottomasti asiakkaan kuvaukselle moottoriturpatyrkyttäjästä, jolta ei ole voinut mitään kysyä, tai jos kysyy, niin ei vastaa vaan kiertää, ja yrittää clousata kaupan.
      En ole Prime Salesilla minäkään, en tiedä millainen myyntispiikki ja tyyli heillä on.

      • herttainenpuhelinmyyjä

        Oot oikeastaan oikeassa,tarkotin tyrkyttämisellä semmosta ammattitaidotonta epätoivosta tyrkyttämistä:) Ite "tyrkytän" jos oikeasti näen,ettei asiakas ymmärrä omaa etuaan. Oon siis itsekin välillä tyrkyttäjä:D


      • Langantoisestapäästä

        Kaikkein ärsyttävimpiä ovat puhelinmyyjät, jotka lukevat niitä hemmetin myyntispiikkejänsä suoraan paperista. Jos joku harva joskus aloittaa juttunsa muutoin kuin "mukavalla asialla suoraan kustantajalta soitan" tms imbesiilillä aloituksella saatan ehkä ostaakin. En ikinä näiltä valmiita myyntispiikkejä käyttäviltä.

        Kerran joku kysyi että "saanko lukea kuitenkin tarjouksen?" Lukea? Eikö hyvänen aika myynnin ammatti-ihmisillä ole sen verran järkeä ja aikaa, että opettelisivat rungon ja käyttäisivät omia sanoja.


    • Tunkekaanepuhelimetsinne

      Olkaa hiljaa ylikoulutetut köyhät..kannatttiko hä? Kannnattiko. Kannattiko käydä lukioo et pääs puhelinmyyjäks ei vittu.

    • weetuskaa

      Tämä firma kaupittelee sähkösopimuksia, ties mistä kaivelee tietonsa.

    • upppp

      ....

    • Silloinennen

      Oltiin pentuna toimarin kans kavereita.. en yhtään siis ihmettele hänen toimintaansa nykypäivänä..

    • suolahtelainen

      Lestalainen firma, pysy erossa.

    • Pettynyttoimintaan

      Hyvä että kaikki lähti menee sieltä samaan aikaan. Kaikella on rajansa.

    • hyvinpettynyt

      Olin siellä ja kadun syvästi..

    • maotse3

      vittu kaikki myyjät perseestä, ei usko puhetta

    • Jebajejej

      Siis ai miten niin kaikki lähteneet? Miksi ja milloin?

    • jippikajeii

      huhujen mukaan olisivat sulkemassa ainakin Tornion toimiston?

      • Kallejussi

        Sorry boy, eivät ole.


    • Lastentarha

      Omat kokemukset prime salesista ovat parin vuoden jälkeen tälläiset : tj ylimielinen, esimiehet hyvin ammattitaidottomia, meno kuin lastentarhassa. Plussaakin on: kilpailuja , palkka maksetaan ajallaan. Mutta jos ET jaksa nuolla pomon takapuolta niin älä mene tai vaihtoehtosesti "älä ole kukaan" toimistolla.

    • Vero2016

      Toimarilla on sen luokan tulot, että en yhtään ihmettele, ettei kaikille muille ole rahaa maksaa palkkoja....... Ja en tosiaankaan usko, että ovat niin kovia tuloksentekijöitä, että liksa olis kohtuullinen tulokseen nähden, vaan jostain se raha on pois.

      • VAROKAAPRIMEÄ

        Työstäsi maksamme toimialan parhaimman palkan, joka muodostuu pohjapalkasta (1300-2000€/kk) ja sen päälle kertyvistä tuntuvista provisioista. Sähkönmyyjä ansaitsee keskimäärin 2250€/kk ja huippumyyjät yltävät yli 5000 € tienesteihin!

        Vittu mitä kusetusta kirjotteleevat ilmotuksiinsa!!

        Ensinnäkin tuo pohjapalkka on takuupalkka ja sekin on 8€/h.

        Takuupalkka: Normaali provisiopalkkaus. Jos jäät provikoilla alle takuupalkan.
        Pohjapalkka: Provikat maksetaan kaikista kaupoista tuon pohjapalkan päälle.

        HIEMAN ERI ASIA. Ärsyttää tälläset huijarifirmat. Eikä noilla ole edes kovimmat provisiot sähkönmyynnissä.


      • EdelleenPrimelläTöissä

        Oot varmaan " varokaaprimeä " ollu aiemmin töissä, milloin täällä oli takuupalkka/provisiopalkka.
        Nykyään se on pohja provisio. Muuttu marraskuun alussa siihen.


    • naapuri999

      Mitäs tämän firman myyjät myy? Tämän firman puhelimesta oli soitettu muistisairaalle vanhukselle, joka kuulee puhelimessa huonosti. Vanhus ei itse muistanut koko puhelua, numero löytyi puhelimesta vastatuista puheluista.

    • StananTunarit

      Viddu: En ole antanut puhelinmarkkinointilupaa, en edes Prime salelle. Stana, lopettakaa se ihmisten kiusaaminen soitoillanne!!!!! PRKL!!!!

    • kysymysPrimeSalesille

      Mikäs Prime salesilla on pohjapalkka? Entä päivittäisten työtuntien määrä ja kaikkien myyjien palkoista lastettu keskiarvo kuukausipalkasta vuositasolla? Etsin tietoja yrityksestänne ihan työnhakutarkoituksessa, muutama vuosi puhelinmyyntityötä kohtuullisella menestyksellä toisessa firmassa takana. Parempipalkkaista duunia etsiskelen. Toki tälläkin hetkellä 30 viikkotunnilla tienaan huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi perus toimistotyössä tai kaupan kassalla kokoaikatyössä saisin.

      Olette noihin muihinkin kysymyksiin vastailleet niin odottelen tähänkin vastausta

    • Tyytyväinenprimeen

      Oulun prime salesista ei kokemusta mutta toiselta paikkakunnalta kyllä. Töihin oli kiva mennä joka päivä ja töistä lähti hyvällä fiiliksellä. Työporukka oli aivan huippu ja voisin sanoa että missään muualla työpaikalla ei tulla kohtelemaan ja kannustamaan yhtä hyvin kun primellä. Työkavereiden ja pomon kannustusta,kisoja ja naurua sai joka päivä kokea. Jos rohkeus riittää asiakkaan kanssa puhumiseen ja vastaväitteiden käsittelyyn (asiallisesti) kannattaa kyseiseen työpaikkaan hakea. Mitään pahaa sanottavaa primestä ei löydy. Ja oulun porukasta on kyllä kuulunu hyvää työkavereilta,joten ei sielläkään varmaan yhtään huonompi ilmapiiri ole.

    • Primellekkö

      Harkitsen töihin hakemista kyseiseen yritykseen. Onko täällä tietoa mitä kaikkea he myyvät? Ei innosta lehtien myynti todellakaan.

    • Anonyymi

      Minullekin soitettiin kyseisestä firmasta, enkä kyllä tiedä mitä asiaa heillä oli, kun en sattunut puhelimen ääreen.
      Kirjoituksista on kyllä selvinnyt millaisesta firmasta on kyse ja minusta kyllä saisivat sellaisen sepän, etteivät ennen ole nähneet.
      Minä en vaan jouda nyt tuollaisiin hommiin, kun on isoja kaloja kiikarissa ja miljoonia tulossa tilille

    • Anonyymi

      Tunti nettopalkka nykyään on 900e ( 6€/h), Riippuen veroprosentista paljonko jää käteen. Proviikat saat joka kaupasta. Provisio riippui tuntitehosta eli montako kauppaa per tunti. 12-22€ proviikat.

      Periaatteessa tienaat tuntipalkalla saman verran kuin olisit kotona ja loput on extraa. Tietenkin tyytyväisyyttä ruokkii luontaisedut, Eli ilmainen aamupala joka päivä ja pienet kisat mistä voi voittaa lounas seteleitä, lahjakortteja ja niin edelleen. 8kk oon nyt tehny töitä ja varmaan jään vielä pitkäksi aikaa. :)

      Tuotteena on sähkösopimukset Kotimaan Energialta ja muutamalla toimistolla Fortum. Suosittelen ehdottomasti tätä firmaa jos puhelinmyyntiin menee, Täällä ohjeistetaan ja koulutetaan työhön ja ilmapiiri on kannustava sekä työkaverit parhaita. Ei siis ole tulos tai ulos meininkiä vaan jokaista myyjää ohjataan ja autetaan henkilökohtaisesti tarpeen mukaan.

    • Anonyymi

      Kusetusfirma lyhyesti sanottuna.

      • Anonyymi

        Miten ne kusettaa? Kusettaako kahvilla vai juottavatko kaljaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ne kusettaa? Kusettaako kahvilla vai juottavatko kaljaa?

        Joka vitun kerta ainakin vituttaa, kun tuosta numerosta soitetaan!


    • Anonyymi

      En tiiä mutta Turussa on ainaki maailman paskinta olla töissä. Myyntipäällikkö on aivan kauhia ihmis jäte eikä osaa muuta kuin lukea paperista mitä pitäisi tehdä. Ei tajua mistään mitään ja kohtelee muita ko paskaa..

      • Anonyymi

        Ootko vielä siellä töissä? Itse ajattelin hakea tällä viikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko vielä siellä töissä? Itse ajattelin hakea tällä viikolla.

        En tiiä muistapaikoista mutta elä ainakaan Turkuun 😂


    • Anonyymi

      Nää on ainakin kovia soittelemaan

    • Anonyymi

      Olen kuullu pelkästään positiivista tästä yrityksestä ja kovasti on ooteltu että jossain vaiheessa nähtäs myös Iisalmessa tämän yrityksen toimisto. Täällä on kokemusta telemarkkinoinnista porukoilla

    • Anonyymi

      Äidilleni soitettiin tästä firmasta ja pakkomyytiin sopimus, sääli vaan teidän kannalta että äidin puhelimessa on automaattinen puheluitten nauhottaminen... Kotimaan energia lähtee meidän lähisuvulta nyt boikottiin

    • Anonyymi

      Tämä firma ei toki ainut ole joka tätä tekee eli soittelee jatkuvasti vaikka sopimukseni on määräaikanen vielä, ei toki ole myyjien vika koska en usko että he numeroita valitsee, mutta mikä siinä on jumalauta että jatkuvasti pitää soittaa eikö sitä saa mihinkää ylös että määräaikanen on sekä myös markkinointikielto jonka voimassaolo varmsitettu, lisäksi myös heitä pyytänyt monta kertaa poistamaan numeroni mutta eipä ole tämä tapahtunut

    • Anonyymi

      Voisivat ainakin opettaa myyjillensä käytöstapoja, ensin jauhavat turhaa paskaa sähkönhinnasta ties kuinka kauan ja sitte vaa jatkavat vaikka sanon kaks kertaa nätisti ei kiitos, kolmannel kerral usko ku korotin ääntäni

    • Anonyymi

      Onpa hyvä sopimus tuo pörssisähkö mitä myyvät. Vissin 1e per kilovmwattitunti tällähetkellä ja vielä määrä-aikainen. Vittu huhhuh

    • Anonyymi

      Jaahas siellä laitetaan toimistoja kiinni, Turku ja Tornio poistuneet nettisivuilta, taitaa firmalta rahat loppua vai mikä on ku toimistoi suljetaan? Ei taia mennäkkää nii hyvin mitä väittävät

      • Anonyymi

        missä vaiheessa meinasivat työntekijöitäkin infota? ei ole meidän kohta kartalta katoavalla toimistolla vielä katsottu tarpeelliseksi. onhan tämä jo pöyristyttävää työntekijöiden aliarviointia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        missä vaiheessa meinasivat työntekijöitäkin infota? ei ole meidän kohta kartalta katoavalla toimistolla vielä katsottu tarpeelliseksi. onhan tämä jo pöyristyttävää työntekijöiden aliarviointia.

        Joo eilen itsekkin huomasin ku sivuja selailin, ei ainakaan tänään katsottu tarpeelliseksi meille mitään infota, et toimisto lähtee alta, hienosti hoidettu taas nää asiat firmalta!


      • Anonyymi

        Tämä tulee tapahtumaan tässä kuussa ennenkuin vuosivaihtuu. Repivät vielä kaiken irti mitä myyjistä on repiä.


      • Anonyymi

        Kaupanteko loppuis koska myyjillä ei motivaatiota myydä kun tietää että työpaikka lähtee. Otetaan kaikki irti mitä otettavissa on.


      • Anonyymi

        TÄSSÄ ME OLEMME, TARJOAMASSA LEIPÄÄ JA KENKÄÄ


    • Anonyymi

      Huumori on hyvästä. Töitä löytää kyllä vaikka lähöt tuleeki. Kuhan nyt hoitaisivat sen niiku pitää ja avoimesti..

    • Anonyymi

      Itse työskentelen tälläki hetkellä kyseisessä firmassa ja meikäläine ei voi mitenkään allekirjoittaa kertomianne paskapuheita. Kuinkas moni teistä on ollut tässä firmassa oikeasti töissä ja kauemmin kun pari päivää koska pentti-liisan pää ei kestänyt puhelinmyyntiä ja otti ihan itse sitä lopputilin ja katkeroitui keksimällä keksityistä syistä? Vituttaa kun pitää kirjotella asioista mistä ei ole yhtään faktaperäisiä todisteita vaan ollaan oman elämän ulla taalasmaita ja luullaan omalla "oveluudellaan" saavuttavansa jotain suurempaa täällä anonyymipalstalla.

      Ei mulla muuta ku et haistakaa sitä itteää ja menkää TÖIHIN

      Ystävällisin terveisin
      Iloinen ja tyytyväinen 3000€ nettoaja

      • Anonyymi

        no siehän se melko miekkonen olet, kun kolmen myyjän edestä tienaat. vai vuosikvartaalista kyse?


    • Anonyymi

      Onpahan toi etämyyntikin sellainen asia ettei pitemmän päälle ole mukavata itekseen könöttää pirtissä. Firmalle varmaa lyhkäsellä tähtäimellä säästöä mutta ei tule toimiin pitkässä juoksussa. Puhelinmyynnissäkin työporukka ja yhteishenki on yllättävän tärkeää jaksamisen ja tuloksen kannalta. Mutta niinkuin muidenkin "ruuvauksien" ja uudistusten kansa kämmi huomataan yläällä vasta kun on kuumat housuissa ja sitten taas uusia ruuvauksia perään.

      • Anonyymi

        Siihen ei kai pakoteta hakemaan tai menemään, vai?


    • Anonyymi

      Siis ketuttaako jotain se että laiskottelulla ja muulla perseilyllä toimistojaan alaspäin vetävät luuserit pudotetaan pois ja kaupan tekijöitä aletaan palkitsemaan ruhtinaallisemmin!!??
      Eipä tule enää kotoa käsin töitä tehdessä riittämään tekosyyt naurettavan pienelle aktiivisuudelle!! Paljon olisi voinut pelastaa paremmalla kurilla ja johtamisella mutta käy se päitäkin pudottamalla!!
      Kaikesta saa ja pitää olla montaa mieltä mutta sen sanon että itselle ja varmasti muillekin on pojat aina makseneet kaiken sovitusti!!?? (Y)

    • Anonyymi

      Kyllähä ne palkat onki aina maksanu sinä päivänäkö pitää. Eihä täälä siitä ookkaa puhuttu.

    • Anonyymi

      Mikä boogie Torniosa ja Turusa

    • Anonyymi

      Aivan paskaa

    • Anonyymi

      Mikäse semmonen firma on jonka täytyy mainostaa sitä että heille haetaan töihin.

    • Anonyymi

      Mikä homma näillä o meneillää. Työpaikka ilmoituksessa kun lähetin hakemuksen oli 1500e pohjapalkka. Haastattelussa oliki 900e.... Enpä sitten ottanu vastaan paikkaa. Mutta mikä homma ?

    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe