AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / PizzaOnline.fi?

PizzaOnline.fi?

30 Vastausta 904 Lukukertaa
Kukaan Mikkelistä käyttänyt http://pizzaonline.fi/ palvelua? Iskender, MemoryDreams ja KotiPizza vaihtoehtoina, yllättävän vähän kun kivijalkaliikkeitä on reilusti enempi.

Onko tilaukset onnistuneet ja kotiinkuljetusten ajat olleet kohdallaan? Luulis väärinkäsitysten mahdollisuus pienevän, kun pizzeria saa koneellisesti tilauksen?

Memory Dreams näyttäis olevan ainakin kalliimpi kuin Iskender ja valinnanvaraa vähemmän. Tosin Iskender ei ilmeisesti halua myydä maitoa, 3e/litra??

Ei tässä vielä nälkä ole, mut jos laiskana jotain tilais...
Tuttu paikka on pizzaonline, sieltä tulee tilattua pitsat ja kebabit aina kun sille päälle sattuu. Iskender on oma suosikkini, vaikka satunnaisesti kebabin ranskalaiset ovatkin vähän vetiset. Juomiset tosiaan on suhteellisen kalliita, mutta niille on harvoin tarvetta.

Tilaukset ovat onnistuneet aina, eikä kotiinkuljetuksien ajoissa ole koskaan ollut mitään sanottavaa. Sivuilla luvataan kuljetus muistaakseni n. 100 minuutin kuluessa, ja päivästä riippuen on kuljetus saattanut tulla jopa puolessa tunnissa.

Iskenderin kotiinkuljetuksia hoitavasta miehestä minulla ei kuitenkaan ole paljoa hyvää sanottavaa. Ei tervehdi tai katso silmiin, eikä millään hyväksy kolikoita maksuksi. Tämä ei kuitenkaan maailmaa onneksi kaada.

Hyvänä lisänä on myös tilauksista kertyvät "plussapisteet", mitkä saa hyödynnettyä seuraavien tilauksien yhteydessä. Pari kertaa olen saanut pitsat ilmaiseksi, kun rahanarvoisia pisteitä on kertynyt tarpeeksi.

Suosittelen.
Tuntuu homma pelaavan, pizza oli hyvää, kanasalaatti turhan hinnakas siihen nähden mitä paketissa oli.

Kuskista sen verran, että parempi maksella etukäteen verkkopankissa ja toivoa että kaikki menee muutenkin hyvin, ei vaikuta ihmiseltä jonka kanssa ongelmista tai vastaavista viitsisi ruveta väittelemään. Ei varsinainen asiakaspalvelijan perikuva...
tämä suomalainen kuski on tuttu mies,omalaatuinen,mutta pääasia,että kuljettaa :)
hän on tosiaan jurohko,mutta ei ilkeä.
Jos tunnet, niin saisko sun kautta viestiä että ottaisivat Hartwallilta energiajuomat myyntiin. Ja oliskohan syytä tarkistaa toi maidon hinta.
Minkälainen on tämä suomalainen kuski? Omalaatuinen?
Meille tuli kerran miespuolinen suomalainen ruokalähetti väärään osoitteeseen.
Ei millään meinannu uskoa ettei mitään oltu tilattu. Ruutupaitis ja verkkarit(mitentyönanatja voi sallia noin rönttösen pukeutumisen asiakaspalvelu työssä?)
kehtasi vielä kysyä"Onko sulla jokin ongelma"kun yritin kolmannen kerran ystävällisesti kertoa tälle herralle,ettei tänne oltu tilattu mitään annoksia.
Onks se Iskenderissä töissä?
Pari kertaa Iskenderistä tilannut. Aina tullut ajallaan ja ruuat ollu sitä mitä tilattu.
juups,tuolta iskanderista on tullut tilattua pari kertaa ja aina on tullut perille ja hyvää ollut.ranskalaiset ei kovin hyvin,yleensä aika vetisiä=/.ite maksan suoraan netissä
Iskender! Memory Dreamsin valikoima jotenki pieni, eikä täytteitä saa vaihtaa. Missä muut Mikkelin kebabit??
Missä Angela? Olisi hieman erilaista valikoimaa. Tosin heilläkään ei oo läskihomoHamppareita.
21.9.12 kun tilasin 16€ arvosta ruokaa iskenderistä netin kautta, ja maksoin etukäteen, niin tilausta ei koskaan saapunut. En sit tiiä miten yleistä, mut toista kertaa ei viitti tilata.
Ei sitten tullut mieleen vaikka soittaa sinne ja kysyä selvitystä asiaan?
Tuskin ne tahallaan jättää ruokia toimittamatta. Ei toimis kovin pitkään sillä tavalla.
Itselleni kyllä aina tulleet tilaukset perille ja netissä olen maksanut valmiiksi.
elkää helvetissä mitään tilatko iskenderistä, pizzasta 90% suolaa ja muutenki saattaa tulla jotain ihan muuta kun tilattu on
"Saattaa tulla"? Toistakyt tilausta tehtynä, ei ongelmia. Eiköhän niitä inhimillisiä virheitä tapahdu joka paikassa.
Vielä 6min että saa tilattua kebabbia... Onneks on kotiinkuljetukset, ei näistä pikkujoulujen jälkeisistä aamuista muuten selviäis. http://iskender.pizza-online.fi/ vai http://memorydreams.pizza-online.fi/ , siinäpä pulma.
Vieläkö te syötte muuta kuin Puhdasta pizzaa?
Memory Deams vai Iskender?

No ei tarvitse miettiä edes pientä hetkeä. Kun teet Fantasia pizzan Iskenderissä, niin valittavissa on tuplajuusto, tuplasalami, tuplapepperoni, tuplakebab samaan hintaan kuin "yksittäin". Ei siihen montaa tilausta itselläni mennytkään ennenkuin hokasin.

Fantasian kun tekee tuplasalami/-juusto/-kebab/-pepperoni, niin on jo kohtuulliset täytteet...
Iskenderin suomalainen kuski on kyllä tosiaan yks asiakaspalvelun mahtitaitaja... :O Tilasin limun sapuskan lisäks ja ovella kyselin että mites se.. ni selitys oli että "siinä pöydällä kyllä oli limppari, mutta kun ei lapussa lukenu ni en ottanu mukaan.." Sitten pyys multa em. mainitun paikan puhelinnumeron ja soitti sinne siinä ovella, kinastelivat hetken että oliko pöydällä ja lukiko lapussa ja loppuviimeeks tokas vaan että "nyt kävi näin." Kaikenlisäks anto sitten vielä rahoista liikaa takasinkin. Sillon kyllä hetken olin ihmeissäni että mikä tää nyt on, mut hyvät nauruthan tästä on näin jälkikäteen saanu. Tilattu on toistekkin ja sujuvammin on menny. Ja tää nyt meni ihan ohi otsikon. :D :D
Memory Dreamsissä tapahtuu hämäriä
Omistajalla kuulemma käsi käyny lujaa vaimosa päälle, rovioon tommoset
menkööt sinne mistä tulevat
MD:stä olen tilannut. Harmi vaan että ruuat eivät ole tulleet ikinä lämpiminä perille.
Toivottavasti Iskenderin kuljetusauto on kunnossa, tänään saattaa hieman ajoja riittää. Ei tonne pakkaseen viitti lähteä laiskana ihmisenä, kotiin vaan kanasalaattia ja jotain pientä...
Mikähän on MD:n maidon "koko". Iskender ilmoittaa selvästi 1litran 3e:llä, MD:llä on vain "maito" listattu 1,50eurilla. Liekö 0,5l?
Memoryn kanasalaatille peukku pystyyn. Salaattirasia oli kukkurallaan tavaraa, Iskenderillä ei ihan aina niinkään..

Ammuuu: Memoryn maito on 0,5l, eli sama litrahinta.
http://anforapizzeria.pizza-online.fi/ Anforakin on liittynyt PO:n listoille. Kyl on salaatit niin hyvin hinnoiteltu muiden mukaan. Juomat (=Cokis) sit sikakallista ja pizzatkin kalliimpia mitä Iskenderissä. Ei näin.
Pizzojen hintaero syntyy täytteiden määrästä. En enää tilaa Iskenderistä kiitos ton tylyn kuskin.
http://bestandcomikkeli.p-o.fi/web/menu/show/bestandcomikkeli kannattaa myös muistaa. Ainakin jos pizzaa meinaa, mukavan makuisia. Burgerit unohtaisin, ovat niin surullisen pieniä ja olemattomilla täytteillä.
Lezzet, miten kukaan ei ole heitä mainnut? http://www.pizzanetti.com/pizzeria_kebab_house_lezzet/menu.html PizzaNetti ei vaan jostain käsittämättömästä syystä tue verkkopankkimaksuja :/
Lezzetistä saa hyvää sapuskaa, minä ainakin maksoin verkkopankin kautta ..
Onlineä testattu pari vuotta sitten hyvin kokemuksin. Tilasin iskenderistä pari kertaa ja tuli aika nopeasti perille molemmilla kerroilla kun tilasin. Tyyppi joka toi ovelle oli varmaan sama mistä täällä muutkin ovat puhuneet. Pizza oli kuitenkin ihan hyvä ja täytettä löytyi
 /   /  /  / PizzaOnline.fi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta