Päivi Lipponen pakkoruotsin asiaoilla

Iljettävää...

Ruotsalaisen rahan (Rkp:n) rahoittama pakkoruotsitusohjelam alkaa tänään. Yle:ssä.
10-osainen Yle:n pakkoruotsitusohjelmasarja nimeltä "Suomi on ruotsalainen".

Missään Yle:ssä ei löydy tietoa sarjan maksajasta. Tänään alkavan sarja tekijät ja kustantajat pidetään piilossa suomenkieliseltä kohdeyleisöltä.
On syytä levittää tänään tietöa, että kyseessä on poliittinen ohjelma, jonka rahoittaja on Ruotsalainen kansanpuolue, rahastojensa ja ÅA:n kautta.
Aiemmin tänä vuonna ruotsinkielisen Yle:n Pixel-ohjelmasta kävi ilmi, että

""Suomi on ruotsalainen" -ohjelman rahoittajia ovat rahoittajia Svenska kulturfonden eli Rkp:n alainen rahasto, Åbo Akademi ja Suomalaisruotsalainen kulttuurisäätiö. Lisäksi lupamksuista poliittisin perustein saatu raha. (Ylen hallintoneuvosto on poliittinen.)
Pixelin mukaan suomalaiset on ohjelman avulla saatava ymmärtämään että heillä ei ole mitään jos eivät oivalla, että kaikki mitä heillä on nyt ja historiassa on ollut, on ruotsalaista.
Päivi Lipponen on Yle:n hallintoneuvostossa. Paavo Lipponenhan sanoi, että "Teillä ei ole mitään omaa identiteettiä, jos ette hyväksy ruotsalaisuutta".
Hän sanoi myös, että "Puhdas suomalaisuus on kauheaa".
Voiko ruotsalainen kulttuuri-imperialismi ja rasismi tästä vielä sairaammaksi mennä?
Meidän omilla rahoillamme Yle tekee Rkp:n rahoituksen avulla "asiaohjelman", jonka päämäärä on kokonaisen kansan asenteen muuttaminen positiiviseksi pakkoruotsia kohtaan."

Sarja on Rkp:n propagandaa.

26

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hahh8

      Oli hauska katsoa kun Paavo hirttäytyi pakkoruotsiin presidentinvaaleissa.

      • Liika on liikaa !

        Paavo on itse tiensä valinnut - ja vastaa seurauksista. Turha ulista jälkeenpäin,
        kun ei päässyt palkintosijoille Presidentivaaleissa, vaikka oli selvästi jo suunnitellut itselleen presidentinomaisen eläketulevaisuuden ensin Mäntyniemessä ja sitten valtion ylläpitämänä ex-presidenttinä.

        Onneksi Suomen kansa ei mennyt tuohon halpaan. ja olihan kansa joutunut jo siihen mennessä 30 vuotta sietämään demaritaustaisia pyrkyripresidenttejä, joten demariyliannostuksen, jopa myrkytyksen, vaara oli hyvin lähellä.

        Nyt meillä on kunnon tasavallan presidentti ja viehättävä presidentinrouva. Heistä voimme olla aidosti ylpeitä - koko kansakunta.


    • Pöö pöö pööööööö

      Pöö ei purrut kansaan.

    • hahhh

      Päiville jäi vaipat ja pakkoruotsiköysi käsiiin, samaan aikaan kun Jenni on linnassa.

    • SDP riittää

      Paavo Lipponen teki hyvän tilin pettämällä työväestön. Lisäksi hän sai mahdollisuuden "kostuttaa nokkaansa" kaasuputkihankkeessa, joka vaati Lipposen lobbausta poliittisissa piireissä.

      Ei voi kuin ihmetellä suomalaisten lammasmaisuutta ja pitkämielisyyttä. Ehkä suomenruotsalaiset ovat olleet oikeassa sanoessaan että suomenkieliset ovat hyväntahtoisia hölmöjä? Miten Liliuksen ja Lipposen tapaiset roistot voivat kulkea ympäriinsä pelkäämättä että joku potkaisee munille?! Tämä maa tai ainakin tämä puolue on ahneiden ja epäisänmaallisten roistojen kynsissä.

      • Paavo petturi

        Minä veikkaan, että Paavon piti aukaista rahahanaa ja toistakin, kun Helsingissä asuminen on varsin kallista.
        Erityisen kallista on asuminen Eduskuntatalon nurkilla Töölössä ja pitäähän se iso perhekin elättää. Siinä riittävästi syitä kumarrella niin lännen kuin idänkin suuntaan. Raha tekee kuulkaa notkeaksi, jos ette ole vielä huomanneet.

        Nyt Paavo viettää lokoisia eläkepäiviä, on pistänyt välitt poikki mediaan (melkein kaikkiin),mitä nyt välillä rykäsee omia jorinoitaan ruotsin kielen puolesta.
        Ja tämä mies on ollut joskus Suomen pääministeri. Jee jee.


    • SDP:n häpeä

      Laitapa Päivi, se Paavon mitali nyt heti tänään postiin, palauta Rkp:lle.
      ja mukaan se rahatukko, jonka Paavo sai.
      Sdp ei ole koskaan uskottava puolue, jos et tätä tee.
      Miten Sdp voisi hoitaa suomalaisten asioita samaan aikaan kun Lipponen pitää mitalia Freudenthalin muistoksi annettua, joka sanoi:
      "Suomalaiset ovat alempi rotu"

      Ovatko suomalaiset Lipposten mielestä alempi rotu?
      Ilmeisestikin.

      • Turhaa ja tarpeetont

        Näköjään Paavo on aivopessyt savolaissyntyisen Päivi-vaimonsa oman ruotsikielen kaahotuksensa taakse. Savonmaassa ei kyllä ruotsinkieltä kuule. Olen asunut siellä yhteensä useita vuosia, enkä koskaan kuullut ensimmäistäkään ruosinkielen sanaa tai lausetta - edes Kuopion torilla.
        Äkkiä ajatellen, voisin kuvitella, että ruotsinkieltä kuulee Savossa jollain (koulun) ruotsinkielen tunnilla, jossa opettajat yrittävät (epätoivon vimmalla) saada opiskelijoita motituvoimaan tähän meille niin tarpeetomaan ja turhaan kienopiskeluun.


      • huusianna.

        Me suomenkieliset olemme taistelleet satoja vuosia suomenkielisen koulutuksen puolesta, emmekä vieläkään ole päässeet tasa-arvoiseen asemaan ruotsinkielisten kanssa.

        Siitä huolimatta Päivi Lipponen on sitä mieltä että suomenkielisen pitäisi käydä koulunsa ruotsiksi. Hän ehdotti että suomenkieliset lapset valjastetaan ruotsinkielisen kouluverkon tukemiseen. Monet ruotsinkieliset koulut kärsivät oppilaspulasta ja sulkemisuhasta, niin suomenkieliset voisivat käydä ruotsinkielstä koulua ja vähitellen luokka kerrallaan siirtyä kokonaan ruotsinkielisiin luokkiin. Mistä tälläisiä poliitikkoja Suomeen oikein tulee??

        Suomessa on vain kaksikielisiä ja ruotsinkielisiä opinahjoja. Siksi juuri ruotsinkieliselle on turvattu paremmin opiskelu äidinkielellään kuin suomenkieliselle.

        Ruotsinkielinen voi hakea suomenkieliseen kouluun joutumatta suomen kielen kokeeseen, hän voi vaatia tenttikysymykset ruotsiksi, valmistua suomenkielisestä koulusta ruotsin kielellä, tehdä lopputyönsä ruotsiksi MISSÄ TAHANSA koulussa Suomessa.


        Näin ei voi tehdä suomenkielinen missään ruotsinkielisessä koulussa. Abo Akademissa eikä Hankenilla ei voi vaatia tenttikysymyksiä suomeksi, ei voi tehdä gradua suomeksi. Ruotsinkielinen saa tehdä lopputyönsä äidinkielellään kaikissa oppilaitoksissa Suomessa koska kaikki oppilaitokset ovat ruotsinkielisiä tai kaksikielisiä.

        Suomen kieli on myrkkyä ruotsin kielisessä ympäristössä. Kaksikielisyys on valheellinen hokema ruotsinkielisessä Suomessa.


    • Ei pakkoruotsitusta

      Onneksi tuollaista soopaa ei ole kenenkään ajattelevan suomalaisen pakko katsoa. Televisiossa on on-off -kytkin, joten toosan voi kätevästi sulkea tai ainakin vaihtaa fiksummalle kanavalle.
      Älkää antako RKP:n manipuloida itseänne ja maailmankuvaanne.

    • persu4

      On erittäin ikävää että Suomen ja Ruotsinkielisiä pannaan vastakkain. Suomelle on ollut hyötyä ruotsinkielestä. Tämä on yhteinen isänmaamme ja molempi kielisiä tarvitaan. Itä-Suomessa venäjänkielen osaaminen olisi kuitenkin kokonaisuuden kannalta tänäpäivänä parempi. RKP:tä en siedä sen edustajien kuten Thorsin ja Biudeen takia, tavalliset Suomenruotsalaiset avat OK .

    • Hyi kamala

      Päivi ja Paavo Lipponen ovat ruotsalaisten kätyreitä jotka ovat ottaneet asiakseen hoitaa ruotsin intressejä suomenmaassa.

      • Voi, mitä pyrkyryytt

        Näkyy olevan Päivi Lipponenkin ihan vietävissä. Ei omaa ajattelua nimeksikään, vaikka tohtori bruukaa olla. Veikkaan, että se nainen on vielä - lähempänä viittäkymmentä ikävuotta - aivan hupakko.
        Olihan Päivin mielestä hienoa heti naimisiin (Paavon kanssa mentyään) ottaa käytöön kaksoinimi: Hertzberg-Lipponen, koska tuo nimen alkuosa (Hertzberg) on hienolta kalskahtava ulkomaalainen nimi. Tämä oli aivan julkinen perustelu lehdessä.....
        Sittemmin on nimi pelkistynyt ehtasavolaiseksi Lipposeksi. Tai savolaisittain nainen on Lipposka, tietenkin.


    • +++

      Aina keskustelu käännetään siihen että on myös ruotsinkielisiä. Ei siitä ole kysymys vaan pienen miniatyyrikielen pakko-opettamisesta joka syrjäyttää tarpeellista suurten kielten osaamista.

      • Terveisiä ruotsinval

        Puhe on todellakin aidosti ja oikeutetusti mainiten mitä suurimmassa määrin miniatyyrikielestä.
        Manner-Suomessa ruotsinkielisten määrä on 3.5. % asukasmäärästä - ja heidän äidinkielensä on meillä pakollinen. Voi taivas varjele tätä loputonta tyhmyyttä ja hulluuutta.
        Ei Suomesta ainakaan rahaa puutu, vaikka valtio voimakkaasti velaksi elääkin, kun tällaiseen kielihullutukseen, joka on täysin ainutlaatuista maailmassa, on varaa hukata miljarditolkulla rahaa vuosittain.
        Opetelkoot svekot yksinkertaisesti maansa valtakielen suomen, niin tekevät maahanmuuttajat ja vähemmistökielten puhujat kaikkialla muualla maailmassa. Meillä vaan tanssitaan tätä loputonta kielipolskaa svekopillin tahdissa.


    • lisää nimiä

      Päivi on perheystävä Wallinin ja Wallinin ruotsalaistuneen vaimon kanssa.
      Savolaisista kun tämä suomenruotsalaisuus on niin hienoa.

      Niin tuli Jyrkistäkin pakkoruotsitta. Samoin kirjailija Kähkösestä ja monista muista.

      www.ruotsivapaaehtoiseksi.fi

    • uusnana

      "Suomi on ruotsalainen"-sarja on vihapuhetta ja sitä käytetään pakkoruotsin ja kaksikielisyyden perustelemiseen. Perusteluna se on kuitenkin täysin arvoton.

      Ohjelma 'Suomi on ruotsalainen' on seurausta suomenruotsalaisten huonosta ja vääristyneestä itsetunnosta ja identiteettikriisistä.

      Ohjelma osoittaa sen että suomenruotsalaisten väite että he ovat 'vain ruotsinkielisiä' suomalaisia, on suurta harhautusta. He ovat niin ruotsalaisia että haluavat kieltää suomalaisuuden meiltäkin ja käännyttää meidät ruotsalaisiksi. Vaikka pakolla, pakkoruotsilla ja virkamiesruotsilla.

      Ohjelman alussa kerrottiin Suomen vaakunan olevan ruotsalaista alkuperää jo ajalta kun suomalaisilta ei siitä kysytty. Onko suomalaisilta koskaan kysytty minkäläisen vaakunan haluatte? Onko suomalaisilta kysytty kenet haluatte ottaa kansallisrunoilijakseksenne? Suomenruotsalaiset tahot ovat kovasti tunkeneet ruotsiksi kirjoittanutta Runebergia.

      Kuinka jollekin tulee edes mieleen ruveta muistuttamaan Suomen ruotsalaisuudesta vain siksi että Suomen leijonavaakuna on alunperin jonkin ruotsalaisen ylimyssuvun vaakuna? Ruotsinkieliset ovat siitä päättäneet kysymättä suomalaisilta. Leijona on kyllä ihan alunperin Afrikasta jonka suomenruotsalaiset ovat omineet ruotsalaisille.

      Wikipedia:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_vaakuna

      Ohjelma on täynnä kummallisia väitteitä ruotsalaisten sivistävästä roolista suomalaisten historiassa vaikka muualta se sivistys on Ruotsiinkin tullut. Suomi Ruotsin osana ja Ruotsi kehittyivät molemmat Euroopasta tulleiden vaikutusten takia ei Ruotsi suomea sivistänyt, päinvastoin. Ruotsi ryöväsi ja siten esti Suomea kehittymästä.

      Oikeasti ruotsalaisten pitäisi olla nöyriä heille muiden tuomasta sivistykestä, kielestä lähtien. Ruotsi on saksan ja tanskan kielen sekoituksesta syntynyt kieli. Kuningas on ranskalaista sukua ym.

      Omien väitteidensä mukaan suomenruotsalaiset ovat olleet Suomessa vuosisatoja, kuitenkaan suomenruotsalaisille ei ole kehittynyt mitään omaa kulttuuria. Heidän on ollut tarve opetella Bellmanin ryyppylaulut ja tuoda Lucia-neidon perinne Ruotsista koska heillä ei ole mitään omaa. Heillä on kaikki samat ryyppylaulut, pyhäruuat, juhannussalot ja luciat kuin Ruotsissa.

      Totuus on aivan päinvastainen kuin Freudenthal väitti. Suomenruotsalaiset ovat ne jotka eivät ole vielä tähän päivään mennessä osoittaneet mitään kykyä kehittää omaa kulttuuriaan.

    • uusnnanna

      Seuraavaksi selvitetään ketkä SDPläiset kannattavat pakkoruotsia.

      Kannattaa allekirjoittaa uusi kansalaisaloite pakkoruotsia vastaan joka nykylain perusteella tullaan käsittelemään eduskunnassa jos se saa 50 000 allekirjoitusta.

      Vaikka kansalaisaloite pakkoruotsia vastaan ei menisi läpi, niin eduskuntaäänestyksessä pakkoruotsia puolustavat poliitikot joutuvat kepinnokkaan ja perustelemaan kantansa äänestäjilleen paremmin. Tai heille käy kuin Lippposelle.

      Suomen nuoriso on uhrattu pakkoruotsin alttarille. Nuoriso itse kärsii eniten pakkoruotsista tulevaisuuden globalisoituvassa maailmassa.

      Nuorison pitää herätä ja ottaa itse valta käsiinsä koska sitä ei kukaan heille anna.

      Käy allekirjoittamassa aloite 'ruotsivapaaehtoiseksi' ja osallistu nimien keräämiseen vaikka kadulla.

      Ruotsin kieli valinnaiseksi oppiaineeksi kaikilla kouluasteilla
      http://ruotsivapaaehtoiseksi.fi/

      suora linkki aloitteeseen
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/131

    • Roskaväkeä

      Lipposet ovat ihmisvihaajia ja huijareita molemmat. Näin rehti suomalainen heidät näkee.

    • orsi

      PÖÖ pakko pois. Vapaaehtoisuus kunniaan. Suurituloisille vain lisävero sillä pakko maksaa.

    • Korruptiolipposet

      Kuten kaikkiin korruption muotoihin, institutionaaliseen korruptioon liittyy toiminta, jossa vastuullista asemaa käytetään erityisen hyödyn saavuttamiseksi rajatulle joukolle. On kuitenkin huomattava, että institutionaalinen korruptio tulee erottaa yksilöön kohdistuvasta henkilökohtaisesta korruptiosta. Esimerkiksi yksittäinen poliitikko on korruptoitunut, mikäli hän ottaa vastaan lahjuksen edistääkseen lahjojille suotuisaa päätöstä. Tällöin puhutaan yksilöön kohdistuvasta korruptiosta (individual corruption). Mikäli taas joukko poliitikkoja ajaa poliittisten tukijoidensa, so. ulkopuolisen rahoituksenantajien asiaa, pyrkimällä vaikuttamaan lainsäädännön sisältöön ja ylittämällä tällöin valtuutensa, puhutaan institutionaalisesta korruptiosta (institutional corruption). Tällöin on oletettavaa, että poliitikot toimivat päätöksentekotilanteessa ennalta sovittujen taloudellisten etujen (ja niiden saannin) mukaisesti.

    • Sama rotta?

      Onko tuo sama päivi lipponen, joka syytti suomalaisia murhaajiksi, kun mamut tekivät vakuutuspetoksen ja polttivat pizzerian ja ihmisiä kuoli.

      • Missä miekkari ?

        Me suomalaiset vielä odotamme kovasti, että Päivi Lipponen järjestäisi sen lupaamansa mielenosoituksen, kun suomalaiset ovat niin ikäviä ihmisiä, että suhtautuvat rasistisesti muiden maiden (ihaniin) ihmisiin. Nyt vauhtia Päivi, vaalit ovat tulosssa. Äänestäjiä tarvitaan....


    • tässä kovat faktat

      On. Tyypillinen Lipponen. Perheellisen enemmistön viholinen ja solvaaja ja seksuaalisten pervovähemmistöjen, homojen ja pedofilien fanaattinen tukija. Tukee vähemmistöjä aina valheisiin saakka... siis Lippone on hullu. Mihinkään muuhun päätelmään ei voi lipposten aukomisten jälkeen tulla. Ryssän palkkaamilta vakoojilta vaikuttavat. Lipposilla myös alhainen älykkyysosamäärä. Eli se siitä. Mitä hyvää heiltä voisi edes odottaa...?

      • Putoaako Päivi ?

        Olisiko yllätys,jos Päivi ei valittaisikaan ensi keväänä kansanedustajaksi? Demareista nimittäin putoaa ensi keväänä edustajia pois aivan solkenaan, kun vaaleissa saadaan uudet kannatusluvut esiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe