Bittiraha

pitcoin

Tein bittirahasta eli bitcoinista tällaisen esittelysivun. Lähteenä on bittiraha. Bitcoinia hyväksyviä kauppoja alkaa olemaan jo Suomessakin ja bitcoinin kurssi on noussut jo yli 20 euron. Tulevaisuuden valuutta mielestäni.

http://bittiraha.webs.com/

82

1981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kitkeräkahvi

      Tuo " mikä on bitcoin " -video on todella hyvä. Ja niin on myös itse bitcoin. Miksi ihmeessä pitäisi olla pankkeja välissä turhaa työtä tekemässä, kun voi käyttää sellaista valuuttaa jota voi siirtää itse. Eurojakin voi siirtää, mutta bitcoineissa kaikki sen käyttäjät päättävät sen arvon yhdessä eikä jokin ulkopuolinen taho.

    • pitcoin

      Eroaeurosta.fi on avattu! Sivusto esittelee Bitcoinia eurokriittisellä asenteella ja huumorilla höystettynä. Suosittelen tutustumaan!

      www.eroaeurosta.fi

    • pitcoin

      Täältä on muuten hyvä seurailla koko Bitcoin-verkon siirtoja:
      www.blockchain.info/

      AIka lailla niitä Bitcoineja jo liikkuu...

      • BTCexpert

    • pitcoin

      Tässä vielä Bitcoin tietoutta Bittirahan sivuilta lainattuna:

      Tulevaisuuden raha


      Ihmiskunta on kautta historian käyttänyt monenlaisia vaihdonvälineitä. Oravannahkoja, kultakolikoita, kultaan pohjautuvaa setelirahaa ja modernia rahaa kuten euroja, jotka pohjautuvat vain luottamukseen. Useimpia näistä yhdistää se, että niiden liikkeellelaskua, säilytystä ja siirtämistä hallitaan keskitetysti, aikoinaan kultaseppien ja nykyään pankkiirien toimesta.

      Vuonna 2009 syntyi uudenlainen vaihtoehto. Bitcoin on ensimmäinen hajautettu digitaalinen raha, jota ei pysty väärentämään ja jonka käyttöön ei tarvita sen enempää valtioita kuin pankkejakaan.

      Mikä on Bitcoin ja miten se toimii?


      Bitcoin on hajautettu rahajärjestelmä, eli se on käyttäjien yhdessä ylläpitämä. Sen takana ei ole mikään yritys vaan kyse on avoimesta yhteisöstä, joka kehittää sitä yhteisvoimin. Bitcoinit luodaan käyttäjien tietokoneiden laskentatehon avulla, jota käytetään Bitcoin-verkon turvaamiseen, ja siitä käyttäjät saavat vastineeksi bitcoineja. Tätä kutsutaan louhimiseksi.

      Bitcoineja luodaan ennaltamäärätyn kaavan mukaisesti. 50 uutta bitcoinia syntyy 10:n minuutin välein. Neljän vuoden välein uusien bitcoinien määrä puolittuu automaattisesti ja siten ennen pitkää saavutaan bitcoinien maksimimäärä, joka on 21 miljoonaa.

      Bitcoinia käytetään yleisimmin niin, että käyttäjä lataa tietokoneelleen tai kännykkäänsä Bitcoin-lompakon, jonka jälkeen hän voi lähettää ja vastaanottaa bitcoineja. Lähettääkseen bitcoineja hänen tarvitsee ensin hankkia niitä, joka onnistuu mm. ostamalla tai louhimalla.

      Mitä hyötyä Bitcoinista on?


      Bitcoin tuo käyttäjälleen suuren määrän etuja. Maksamisesta tulee yhtä helppoa kuin sähköpostin lähettämisestä, eikä Bitcoin-taloudessa ole riskiä identiteettivarkaudesta. Se myös säästää rahaa, sillä Bitcoin-taloudessa ei ole perinteisen talouden välikäsiä ottamassa osuuksiaan.

      Myös kauppiaan näkökulmasta Bitcoinin hyödyt ovat valtavat. Kauppiasta on vaikea huijata, koska Bitcoin-siirrot ovat peruuttamattomia. Rahan käsittelykulut ovat myös pienemmät kuin millään muulla maksutavalla. Tämä kaikki heijastuu hintoihin.

      Bitcoinin suurin hyöty tulee kuitenkin siitä, että sillä voi siirtää rahaa ihmiseltä toiselle missä päin maailmaa tahansa ja se onnistuu nopeasti, yksityisesti ja lähes ilmaiseksi. Koska se on globaali raha, voi sillä maksaa yhtälailla Suomessa kuin Ruotsissakin. Bitcoin toimii missä tahansa missä on Internet.

      Bitcoin on myös raha jota voi säästää, sillä bitcoinien arvoa ei voi heikentää luomalla niitä tyhjästä. Bitcoineja on olemassa vain rajattu määrä, mikä tekee siitä hyvän arvonsäilyttäjän.

      Lähde: Bittiraha.fi

    • pitcoin

      Kyllästyttääkö euro? Osta muutama Bitcoin ja kokeile ;)

    • pitcoin

      Joko ostit?

    • pittimaakari

      Kurssi on muuten ollut jo pitkään yli 30 euron :)

    • pittinikkari

      Bitcoinin kurssi huitelee yli 40 euron! Jokohan kohta pääsisi teelle tai kahville Bitcoineilla maksamalla kotipaikkakuntani kahvilassa (paitsi ettei kotipaikkakunnallani, eikä edes sitä lähellä olevassa suuremmassa kaupungissa ilmeisesti tarjoilla hyvää teetä tai kahvia. Onko käsikäyttöinen espressokone ja kahvilaadun valitseminen tai laadukkaan teen oikeaoppinen lehdistä hauduttaminen liikaa pyydetty?) :)

    • pittimikki

      Bitcoinin kurssi on jo pysytellyt yli 50 eurossa! Ne jotka ostivat Bitcoineja esim. 0,1€ kappale ovat rikastuneet "valuuttakeinottelulla" paljon, mikäli eivät ole myyneet Bitcoinejaan varhaisessa vaiheessa.

    • pittieinari

      Radio Rockissa oli tänään vähän asiaa Bitcoineista. Siellä puhuttiin euroista eroamisesta henkilökohtaisella tasolla.

      Lupaan siirtää seuraavalle joka laittaa tänne Bitcoin-osoitteen jonkun pienen Bitcoin-summan. Sen kun säästät niin voit rikastua valuuttakeinottelulla paljonkin. Vaikka siirrettävä summa olisi euroissa tällä hetkellä pieni voi se kasvaa suuriin summiin sillä Bitcoinin arvo voi helposti nousta 10 000 -kertaiseksi nykyarvoon verrattuna. Tällöin yhden eurosentin arvoinen määrä olisi tonni. Työmiehen kuukauden palkka.

    • bitcoin100

      1AJws5AGjXMMQNzjxbARx2BLcXqyQJA53Y Tuonne otetaan lahjoituksia vastaan :)

    • pitfooni

      Summa siirretty osoitteeseen 1AJws5AGjXMMQNzjxbARx2BLcXqyQJA53Y .

      Ihmeiden aika ei ole ohi! Tämä kyseinen osoite on oleva osoite, jota rahoitamme säännöllisesti ilman mitään velvoituksia tai toivoteta Bitcoinien käytön suhteen.

      Muistetaan siis osoite 1AJws5AGjXMMQNzjxbARx2BLcXqyQJA53Y .

      Sinne voi kohdistaa myös minulle, pitsoinille, osoitetut lahjoitukset.

      1AJws5AGjXMMQNzjxbARx2BLcXqyQJA53Y

    • bitcoin101

      Kiitos! Jos suoraan sanon niin epäilin vahvasti,mutta näköjään turhaan.

      • pittiorava

        Ole hyvä vain!

        Nyt on muuten Bitcoinin arvo käväissyt ensimmäisen kerran yli sadassa dollarissa.

        Kukahan möisi laadukkaita hinkseleitä Bitcoineja vastaan?


    • bitcoin102

      Juu niin on tosiaan mennyt satanen rikki ja näkyy nousu jatkuvan.

      En tiedä,möisin jos omistaisin :D

      Kannattaisihan bitcoineja käyttää maksuvälineenä kun kerran näin hieno valuutta on olemassa.

    • pitnit

      Tämä on näppärä palvelu hankkia ensimmäistä Bitcoinvaluuttaa esim. testailua ajatellen: http://bitvisitor.com/

      Bitvisitor maksaa Sinulle palkkaa Sinun katsellessa verkkosivuja.

      Annat vain Bitcoin-osoitteesi ja alat katselemaan sivustoja.

    • bitcoin103

      Kävin kokeilemassa kyseistä palvelua.

      Jos haluaa kokeilla Bitcoinin käyttöä ilman pelkoa rahojensa menettämisestä niin näkyy olevan varsin pätevä tapa hankkia pieni summa.

      Mikähän olisi hyvä lompakko? Itse olen käyttänyt EasyWalletia näin alkuun.

    • pitpot

      Android-alustalla BitcoinSpinner on parempi. Itsekin käytän easywallettia matkapuhelimessa. Tietokoneella pyörii Bitcoin Qt, joka ei siis ole kolmannen osapuolen verkkolompakko vaan omalla tietokoneella oleva lompuuki. Näin ollen rahani ovat aina kotonani.

      • pittiharha

        Säilytyspalvelu oli toteutettu näennäisen turvallisesti, kuten artikkelissa lukee. Tuossa säilytyspalvelussa jokainen lompakko on verkko-osoite jossa oleviin Bitcoineihin pääsee käsiksi vain menemällä tähän verkko-osoitteeseen. Voi olla, että haittaohjelmalla on päästy sivuhistoriaan käsiksi tai palvelussa on käytetty verkko-osotteita joista joku on löytänyt jonkun toistuvan kuvion ja on voinut arvata toisten lompakkojen osoitteita jollain tavalla omien lompakkojen verkko-osotteiden perusteella.

        Tätä kirjoittaessa 1 Bitcoin on 170 euroa. Aika huikea summa, kun helmikuussa kivuttiin yli 20 euron. Puolikas Bitcoin on nyt paras ja edullisin tapa tehdä todella kustannustehokas kertaluonteinen eläkesäästö.


    • bittituohi

      Tätä kirjoittaessa 47...Aika huima lasku parissa päivässä,mutta eiköhän tuo vielä ylös kipua.

    • bittinahka

      Kyllä se tästä ajan kanssa tasaantuu. Heittely syntyy keinottelusta ja paniikkimyynneistä. Kun käyttää normaalisti on ainoana riskinä tämän hetkisen suuremman heittelyn takia menettää hetkellisesti ostovoimaansa reilustikin. Toisaalta ostovoima taas voi kasvaa paljonkin.

      Itse olen tämän riskin valmis ottamaan hienon valuutan vuoksi ja hankin vain sen verran Bitcoineja kuin järkevässä ajassa voin käyttää ja mitä minulla on vara säästää muutamaksi kuukaudeksi hankintoja varten. En hanki niitä sijoitus mielessä. Mitä enemmän voin Bitcoineilla hankintoja tehdä ja laskuja maksaa sitä enemmän niitä on kerralla lompakossani.

      Bitcoinissa kuitenkin säilyy arvo kokonaisuudessaan paremmin kun näissä inflaation omaavissa rahoissa ja sitä luottamuksella tukevat voivat saada aikaisin ostamalla palkaksi lisää ostovoimaa. Onhan siinä pieni uhkapelimomentti mutta se on vähän sama kuin vakuutuksien jättämättä ottaminen ja myöhemmin tämä heiluntaongelma poistuu eikä tarvitse inflaation kautta valutella rahaa joillekin pankkitoiminnasta hyötyville.

      Voihan sitä välillä ottaa palkan euroina tilille ja tehdä verkkopankista maksuja virtuaalieuroilla Suomen sisällä ilman kuluja, ellei ole kyse esimerkiksi sellaisesta yrityspankkitilistä jossa virtuaalieurosiirrot maksavat tai jos ylipäätään jossain vaiheessa minunkaan tarvitsee pankkitiliä pitää ja siitä kuukausimaksuja maksella.

      Kauppiaille Bitcoin tuo paljon säästöjä korttimaksuihin ja eurokäteiseen verrattuna ellei maksa käteisellä kaikkia palkkoja ja muita kuluja :)

    • BitcoinYrittäjä

      Esimerkiksi pienyrittäjälle verkkomaksupainikkeet voivat olla iso kuluerä jos kuukausittainen myynti on vähäistä. Bitcoinin käyttöönottaminen ei maksaisi kauppiaalle yhtään mitään (paitsi siihen käytetty aika) ja sen saisi käyttöön nopeasti ilman mitään monimutkaista byrokratiaa tai sopimuksien allekirjoittamista.

      Tämän vuoksi uskon että jokainen pienyrittäjä tulee ennenpitkään huomaamaan Bitcoinin suunnattoman potentiaalin.

    • Liteorava

      Litecoin saattaa nousta lähiaikoina Bitcoinin rinnalle vaihtoehtoiseksi vaihtoehtovaluutaksi.

    • Litemarsu

      Esimerkiksi pienyrittäjälle verkkomaksupainikkeet voivat olla iso kuluerä jos kuukausittainen myynti on vähäistä. Litecoinin käyttöönottaminen ei maksaisi kauppiaalle yhtään mitään (paitsi siihen käytetty aika) ja sen saisi käyttöön nopeasti ilman mitään monimutkaista byrokratiaa tai sopimuksien allekirjoittamista.

      Tämän vuoksi uskon että jokainen pienyrittäjä tulee ennenpitkään huomaamaan Litecoinin suunnattoman potentiaalin.

    • bittisaurus
    • bittirauha
    • bittimarkka

      Bitcoineilla voimme perustaa aivan uuden talousjärjestelmän joka on reilu. Vakauskin on jo nurkan takana.

    • Bitconi

      Talouden tahtipuikkoja heiluttavat kohta virtuaalinörtit. Oletko valmis nettirahan vallankumoukseen? Pankkien palvelumaksut nousevat pilviin kun suurimmat pankkikulut aletaan välttää Bitcoineilla. Pankkien on saatava voittonsa tavalla tai toisella. Palvelumaksujen nostamiset ovat taas aivan nurkan takana. Nousevat palvelumaksut kiihdyttävät Bitcoinin suosiota joka ennestään lisää pankkien tarvetta nostaa palvelumaksuja. Jossain vaiheessa täytyy lomauttaa rankalla kädellä. Bitcoin alkaa olemaan yhä hyödyllisempi tavalliseksi käyttörahaksi.

    • Nettimarkka

      Bittiraha.fi portaalin verkkokaupasta on nyt saatavilla uusia 0,5 Bitcoinin Casascius-kolikoita!

      Bitcoin-kolikoita voit valmistaa myös itse!
      Bitcoin-kolikoiden tekoon tarvitset:

      - kartonkia (ei kiiltävää vaan karheaa)
      - kynän
      - sakset
      - vahvaa liimaa

      1. Leikkaa kartongista kaksi pientä samankokoista, kolikon kokoista ympyrää.

      2. Kirjoita yhden Bitcoin-lompakkosi privaattiavain toisen kartongin keskelle siten, että reunoille jää mukavasti tilaa joka puolelle. Piirrä tämän kartongin toiselle puolelle haluamasi kuvitus. Piirrä myös toisen kartongin yhdelle puolelle haluamasi kolikon kuvitus.

      3. Levitä tämän kartongin reunoille vahvaa liimaa, joka tarttuu tehokkaasti kartonkiin. Varo levittämästä liimaa tekstin päälle. Varo myös levittämästä niin paljon liimaa, että se voisi levitä tekstin päälle.

      4. Liimaa toinen kartonki toista vasten. Tekstin tulisi nyt jäädä sisäpuolelle piiloon ja liiman ei tulisi levitä tekstin päälle kartonkeja yhteen painettaessa. Tätä helpottaa reilun leviämisvaran jättäminen. Myös kolikon kuvitusten tulisi luonnollisesti jäädä näkyviin molemmin puolin.


      Kolikko on nyt valmis käytettäväksi! Jos olet varma, että kolikko on tehty oikein ja olet varma että sen voi turvallisesti avata esim. leikkaamalla reunaa pitkin spiraalin muodossa kunnes liima on leikattu irti, voit nyt hävittää lompakon koneeltasi.

      Vinkki: Tee hienoja kolikoita itse ja tarjoa kuvia eroaeurosta.fi -sivustolle materiaaliksi. Esim. Nettimarkka Timo Soinin kuvalla herättäisi varmasti keskustelua.

      Huom!: Liimasta riippuen joku voi onnistua avaamaan ja sulkemaan kolikkosi jälkiä jättämättä tai lukemaan privaattiavaimen läpi. Kolikkoon on helppo kehitellä parannuksia, kuten privaattiavain erilliselle paperille folion sisään ja tämä kolikon sisälle tai parempi liima tai muu sinetöintimekanismi. Kuitenkin aina on olemassa riski, että joku sinua taitavampi, asiaan erikoistunut, onnistuu avaamaan ja sulkemaan kolikon siten ettei sitä voi kolikosta ulkoapäin havaita. Siksi nämä soveltuvatkin vain sellaisten henkilöiden keskinäiseen käyttöön jotka luottavat toisiinsa. Jos luotat vain itseesi ja kuudestilaukeavaasi, voit säästää näillä kolikoilla Bitcoineja pöytälaatikkoon tai holviin.

    • Satoshi Nakamoto

      Satoshi Nakamoton henkilöllisyys paljastui!

      Bitcoinin kehittäjästä on tiedetty tähän mennessä vain nimimerkki Satoshi Nakamoto. Nyt on selvinnyt, kuka nimimerkin takana on piileskelly kaikki nämä vuodet!

      Henkilö Satoshi Nakamoton takana on todella innostunut luomastaan valuutasta, Bitcoinista. Hän myy Bitcoin aiheisia tuotteita, kuten Bitcoin-logolla varustettuja kalvosinnappeja ja solmioneuloja: http://btctrinkets.com/presta2/index.php?

      Satoshi Nakamoto on rekisteröitynyt Bittiraha.fi Bitcoin-portaalin keskustelupalstalle nimimerkillä Isokivi. Tässä linkki hänen profiiliinsa: https://forum.bittiraha.fi/index.php?action=profile;u=30

      Tällä hetkellä hänen allekirjoituksessaan lukee: "I am Satoshi Nakamoto. " , eli Suomeksi: "Minä olen Satoshi Nakamoto." Voiko tämän selvemmin enää myöntää?

    • bitmit

      Eero Tulppala on Satoshi Nakamoto. Satoshi Nakamoto on Eero Tulppala.

    • Mie456

      Bitcoin on mukavaa rahaa :) Kiva käyttää rahaa jossa ei ole kenenkään säätämää inflaatiota! Ei voi kyllä muuta kuin suositella ottamaan rinnalle käyttöön euron kanssa. Tosi hienoa, että tällainen uusi raha on keksitty.

    • lordandmaster
    • bittib

      Yksistään kolikon sisältämien Bitcoinien arvo on tällä hetkellä euroilla mitattuna noin 450 €. Kolikosta on tarjottu nyt 350,10 €. Aika paljon ostovoimaa yhdellä kolikolla.

    • keroriruro

      Kolikolla on keräilyarvoa joille kuille, jotka uskovat harvinaisuuden nostavan sen arvoa kuten bitcoinien arvoa, ja siihen kirjoitettuun osoitteeseen voi kyllä lähettää niin paljon bitcoineja kuin omistaa mutta itse kolikolla on vain tuo keräilyarvo.

    • Cryptomaajussi

      Bitcoinit voisivat tulla maalle käyttöön pieniin kyliin ja yhteisöihin. Vaikka joku alue josta voisi ostaa Bitcoineilla rakennusoikeuden ja rakentaa oman talon ja viljellä porkkanoita ja lypsää lehmiä. Sinne voisi monella olla kiinnostusta muuttaa kauempaakin. En ole varma onko itsellä mahdollisuutta toteuttaa, mutta harkintaan menee. Mahtuuhan näitä useampiakin Suomeen.

    • maitoparta3

      Tilamaito olisi kiva maksaa Bitcoineilla!

    • urni

      Bitpay-maksujärjestelmällä on jo 7000 rekisteröitynyttä kauppiasta.

      Bitpay tarjoaa maksujärjestelmää, jonka avulla niin verkossa kuin toimipisteissä toimivat kauppiaat voivat ottaa Bitcoineja vastaan helposti. Kauppias saa halutessaan Bitcoinit tililleen euroina, joten riskiä ei ole. Kauppias voi myös halutessaan ottaa osan tai kaikki Bitcoineina. Ihan sen mukaan, kummalle valuutalle kauppiaalla on enemmän käyttöä ja kumpaan enemmän luottaa sillä hetkellä. Kulu on tällä hetkellä 0,99% riippumatta siitä saako kauppias euroja vai bitcoineja.

      • bittimartti

        Kauppiaita on nykyään BitPaylla jo yli 20 000. Kulu on tasan 1 %. Jos on vähän enemmän myyntiä niin kiinteillä kuukausimaksuilla voi laskea tuota prosenttia alemmas. Edelleen voi ottaa tilitykset halutessaan suoraan euroina.

        Kyllä tällä moni suomalainen kauppa saisi lisää tyytyväisiä asiakkaita.


    • nettimaksaja
    • yegdgdgdsggsgdshs1221322

      Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!

      >> Minecraftcodes.info

    • perhoslaboratorio

      Uudet Bitcoin-louhijat ovat saapuneet Bitcoin-harrastajille ja -ammattilaisille. Verkon laskentateho on moninkertaistunut hetkessä. Verkon vakaus on uudella tasolla ja turvallisuuden taso on jo käytännössä turhankin korkea. Bitcoin on nyt virallisesti oikea valuutta.

      Bittirahakin uutisoi aiheesta:
      https://bittiraha.fi/content/asic-louhinta-ja-butterfly-labs

    • Bitcoin

      Bitcoin on hypestään huolimatta monille tuntematon

      https://bittiraha.fi/content/bitcoin-hypestään-huolimatta-monille-tuntematon

      Oletko Sinä sinut Bitcoinin kanssa? Oletko ostanut jotain Bitcoineilla? Bitcoineilla voi kohta maksaa laskujakin Bittirahan laskujenmaksupalvelun avulla. Palvelu julkaistaneen pian, koska sitä on Bittiraha.fi-sivustolla lupailtu.

      Minä ainakin olen käyttänyt Bitcoineja ja ostanut niillä monenlaista. Laskujenmaksupalvelun avauduttua aion maksaa lähes kaikki laskuni Bitcoineilla. Toivottavasti yritykset alkavat enenevissä määrin hyväksymään Bitcoineja. Ne jotka alkavat, saavat ainakin minun osaltani kilpailuedun koska suosin heitä.

    • Bitcoin

      Bittiraha.fi etusivulla on tällä kirjoitushetkellä kysely Bitcoinin kurssiin liittyen. Yksi Bitcoin on nyt vaihdantapalvelu Bitstampin mukaan noin 71 euroa. Mihin suuntaan sinä uskot Bitcoinin kurssin nyt suunnistavan?

    • Bitcoin

      Suurin osa uskoi edellisen kurssin mukaan joko tasaiseen nousuun tai paikallaan pysymiseen. Vaihdantapalvelu Bitstampin mukaan kurssi on juuri nyt 66.68€/Bitcoin. Kurssi on ollut melko tasainen, tasaantumaan päin. Vielä kuitenkin viimeisen puolen vuoden aikana kurssi on ehtinyt olla alimmillaan 13 euron tuntumassa ja suurimmillaan yli 200 eurossa ainakin vaihdantapalvelu Mt. Goxissa. Hurjia heittoja, mutta pikkuhiljaa tuo puolen vuoden aikainen matalimman ja korkeimman kurssin ero kapenee, ellei nyt hujauteta mennä reilusti yli tuon entisen maksimin. Esimerkiksi 5% muutos puolen vuoden aikana ei ole esteenä kiinteille Bitcoin-hinnoille esimerkiksi päivittäistavarakaupassa, jossa hintoja korjaillaan joskus euroja käytettäessäkin.

      • Bitcoin

        "Suurin osa uskoi edellisen kurssin mukaan" pitäisi kuulua "Suurin osa uskoi edellisessä viestissä mainitun kyselyn mukaan".


    • Bitcoin

      Nyt voit maksaa laskusi Bitcoineilla!

      Uusi suomalainen Bitcoin-portaali Bittimania.fi julkaisi laskunmaksupalvelun, jolla tavallisia euromääräisiä laskuja voi maksaa kätevästi Bitcoineilla. Kulut ovat varsin kohtuulliset ja palvelu toimii käytännössä hyvin. Jos saat palkkasi Bitcoineina niin voit periaatteessa katkaista kaikki pankkitilisi, koska saat hoidettua euromääräiset laskusi tällä.

    • tyytyväinen asiakas

      Ensimmäinen lasku maksettu tuolla Bittimanian Bittilaskulla ja hyvin se toimii! :) Lisää vaan näitä niin saadaan rehellistä kilpailua ja lisää kapasiteettia. Nimittäin tässä on 1000€ päiväraja niin voisi käyttää sitten jotain toista ja voihan yksi palvelu olla hetkellisesti alhaallakin syystä jos toisesta.

      Kiitos palvelusta!!!

    • Bitcoin

      Bitcoin halpa, Visa kallis. Hylkää nyt jo PayPallis. Bitcoin tähtää reiluun uuteen, maksutapojen kuninkuuteen. Vallan ahneus rahan kautta, ei ole viisautta. Dollari tai euro on pahan alkujuuri, niillä mahdollinen on maksumuuri. Bitcoineja voit siirtää kenelle vain, siirtoon et tarvitse lupia lain. Laki on hyvä jos oikeus tapahtuu, mutta missä on oikeus jos sen hakija rikolliseksi muuttuu? Vapaus valita valuutta, se se vasta on oikeutta.

    • pittidemokratiaa

      Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola on huolissaan vaihtoehtoisten valuuttojen verotuskohtelusta. Verohallinnon ohjeistuksen mukaan niin sanotuilla "virtuaalivaluutoilla" tehdyt valuuttakauppavoitot eivät ole verovähennyskelpoisia.

      Vaihtoehtovaluuttoja tulee Eerolan mielestä kohdella verotuksessa samanarvoisesti keskuspankkivaluuttojen kanssa. Eerola katsoo epäreilun verotuskäytännön kannustavan vaihtoehtovaluutoilla tapahtuvasta valuuttakaupasta saatujen voittojen salaamiseen verottajalta.

      Eerola kehottaa harkitsemaan vaihtoehtovaluuttojen hyväksymistä verojen maksussa.

      - Mikäli saan palkkani bitcoineina sekä ostan kaikki tarvitsemani palvelut ja tuotteet bitcoineilla, niin eikö olisi luonnollista että maksaisin myös veroni bitcoineina?

      Eerola jätti asiasta hallitukselle kirjallisen kysymyksen.

      Lähde: demari.fi

      Nyt tulee Bitcoin varmaankin tutuksi kaikille edustajillemme. Toivottavasti pitävät niidenkin puolia, jotka eivät halua euroa käyttää pankkikytkösten takia.

    • eurosetä

      Suomeen on tulossa ensimmäinen Bitcoin-automaatti. Bittiraha.fi tuo sen Helsinkiin, ja siitä voi ostaa bitcoineja euroseteleillä.

      Kuinkahan kauan menee, että saadaan Suomeen ensimmäinen Bitcoin-automaatti, josta voi myös ostaa euroja Bitcoineilla? Entä milloinkahan yksisuuntaisten ja kaksisuuntaisten Bitcoin-automaattien määrä ylittää nykyisten Otto-automaattien tms. määrän? Eikös niitäkin ole vähennetty?

    • Digibitti

      Bitcoinin kurssi alkaa vakiintua ja käyttäjämäärä kasvaa. Bitcoin saa lisää käyttäjiä koska se on niin hyvä valuutta. Ei se muuten yleistyisi.

    • nape

      Yhdellä Bitcoinilla saa jo käytetyn auton :)

    • voitabitcoineja

      Voita 0,39 Bitcoinia!

      http://voitabitcoineja.web1337.net

      Bittiraha on uusi asia internetissä. Tai ainakin meille suomalaisille. Bitcoineilla voimme suorittaa verkko-ostoksia internetissä kuin myös sijoittaa siihen sitä ns. kahisevaa. Bitoinin arvon uskotaan nousevan tulevina vuosina huimasti, mikset siis nyt kerryttäisi Bitcoin lompakkosi saldoa ottamalla osaa arvontaan ja sitä myöten kerryttää kukkarosi arvoa?

      • bitbit

        Sivustolta tuli ainakin nyt kokeiltuna virhe: "Error establishing a database connection".


    • Yrittäjä

      Tänne voi laittaa uudelle yrittäjälle sponsorirahaa 1FyG9P6WeKL3pT1ZXjaUVf7yQyszUNQdfk

      • Seppä

        Yritys on sepän töitä tekevä.


      • bittimer
        Seppä kirjoitti:

        Yritys on sepän töitä tekevä.

        Laitan jossain vaiheessa. Toivottavasti hyväksyt Bitcoinin maksuvälineenä töistäsi :) Voisit muuten kysyä, voisiko Bittiraha.fi lisätä yrityksesi karttapalveluunsa. Yrityksesi saisi näkyvyyttä ja Bitcoin-käyttäjät löytäisivät sen helpommin.


      • bittinikkari3

        Laitoin juuri pienen summan. Koitahan saada yritys pyörimään. Sepällä olisi sielläkin kylällä tarvetta missä oma yritykseni sijaitsee. Maksaisimme bitcoineilla.


    • bittipronssi

      Tällä hetkellä yksi Bitcoin on työmiehen viikon palkka. Moni suomalainen yritys eri aloilta on ttanut Bitcoinin maksuvälineeksi, ja mikäli tahti jatkuu samaan tapaan hieman kiihtyvänä, näemme pian Bitcoin accepted here -tekstejä lähes jatkuvasti.

      Bitcoin-säästäminen on helpottunut entisestään Suomessa. BTCStore.eu myy bitcoineja paperilompakoina, jotka voi säilöä miten haluaa. Nyt on siis Bitcoinien ostaminen postimyyntinä todella helppoa. Bitcoineja voi oikeasti säästää niiden niukkuuden vuoksi. Säästöjä olisi mukava hieman hajauttaa Litecoineihin, mutta ne täytyy ostaa vaikkapa BTC-E pörssistä. Niitä ei ole yleisesti myynnissä paperilompakoina.

      Nyt Bitcoinin arvo on juuri hiljattain laskenut hieman virheellisen uutisen vuoksi, jonka mukaan Kiina olisi kieltänyt Bitcoinin. Tämä ei tosiaan pidä paikkaansa, joten kurssi elpynee pian.

      Ravintola Kynsilaukka Helsingissä on ottanut bitcoinit käyttöön. Kukahan alkaisi myymään voiteluöljyjä ja saranoita bitcoineja vastaan, kun näiden bitcoineja vastaanottavien yritysten ovet alkavat käymään niin tiuhaan tahtiin?

    • bitboing

      Bitcoinin uuden version myötä siirtopalkkiota ollaan pudottamassa kymmenesosaan nykyisestä. Silloin se tulee olemaan 0,00001 BTC. Siirtopalkkiota ei toki ole aina pakko maksaa ollenkaan, esim. jos bitcoinit ovat olleet jonkin aikaa lompakossa paikoillaan tai siirto ei ole alle 0,01 BTC. Tuonkin rajan soisi viimeistään seuraavassa versiossa muuttuvan 0,001 bitcoiniksi, jotta pienempien siirtojen lähettäminen ilman siirtopalkkiota onnistuisi myös arvon kasvaessa.

      Bitcoinin uusia versioita ei ole kenenkään pakko alkaa käyttämään. Demokratiaa.

    • p2bit

      Onko kukaan kokeillut coinmotionia ( http://coinmotion.com )? Ilmeisesti uusi suomalainen bitcoin lafka. Muutama bitcoini meni kaatuneiden ulkomaalaisten firmojen myötä. Olisi kiva löytää joku turvallinen kotimainen.

    • UnlimitedCoins
    • Nakkekoni

      Tarvitseeko joku Bitcoineja? Voisin laittaa jollekin pienen summan joka on todella vähävarainen ja heikossa taloudellisessa tilanteessa, työpaikkaa ei löydy yms..

      • Giga Coiner

        Niin, ja sitten kun olet saanut kerättyä varallisuutta kannattaa sitä pyöräyttää Giga Coiner palvelussa http://bit.ly/1nSNwrC ja saada näin kuussa 120-210% tuoton sijoitukselleen. Tämä toimii juurikin bitcoineilla.


      • Markkinapaikka
        Giga Coiner kirjoitti:

        Niin, ja sitten kun olet saanut kerättyä varallisuutta kannattaa sitä pyöräyttää Giga Coiner palvelussa http://bit.ly/1nSNwrC ja saada näin kuussa 120-210% tuoton sijoitukselleen. Tämä toimii juurikin bitcoineilla.

        Tällaisiin palveluihin jos lähettää bitcoineja, voi olla ettei saa mitään takaisin. Nämä tuottoja lupaavat sivustot voivat kadota koska vain ja tilalle tulee taas uusia. Jonkun aikaa voi saada maksuja ja rahoilleen korkoa, mutta kovat riskit näissä on, kun näihin palveluihin ei yksinkertaisesti voi luottaa.

        Lainaaminen ja koron antaminen on muutenkin melko kyseenalaista toimintaa. Toki siinä ei sinänsä mitään ihmeellistä ja pahaa tässä nykyisessä talousjärjestelmässä ole, mutta mietitäänpä asiaa ilman ennakko-olettamuksia. Keksitään pieni mukava tarina, jossa toinen henkilö pitää korkoa itsestäänselvänä ja toinen ei ymmärrä sitä ollenkaan.

        Henkilö, kutsutaan häntä vaikkapa Arnoksi, antaa, eli lainaa, kilon kultaa Villelle. Ville lupaa säilyttää Arnon kultaa ja lupaa antaa sen takaisin vuoden kuluttua. Vuosi vierähtää ja Arno huomaa kalenteristaan laina-ajan umpeutuneen. Lainan ehtoihin on kuulunut, että nimen omaan kyseistä samaa fyysistä kultaa ei tarvitse antaa takaisin, vaan riittää että takaisin annetaan samanlaista kultaa sama määrä.

        Arno matkustaa tapaamaan Villeä ja kahvikupin ääressä he keskustelevat, mitä arno on kullalla tehnyt. Hän on pilkkonut sen moniin osasiin, ja maksanut pienillä palasilla palkkaa omistamansa sahan työntekijöille. Käy ilmi, että Arnon puoli vuotta sitten ostama lipasto on valmistettu Villen sahan tuottamasta puutavarasta ja miehet ovat molemmat tyytyväisiä sahan toimintaan, sillä aiemmin puutavara tuotiin kauempaa ja lipastojen hinnat ovat Villen sahan ansiosta laskeneet.

        Kahvihetken jälkeen miehet nousevat rattaisiin ja ajavat kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan pankkiin. Arno istuu odottamaan, kun Ville menee pankin alakerrassa sijaitsevaan holviin noutamaan kultaa takaisin maksua varten. Arno odottaa hyvän ystävänsä maksavan muhkeat korot, joista ei toki ole puhuttu mitään - sopimatontahan sellainen olisi. Tokihan Ville liikemiehenä varmasti tietäisi varsin hyvin, ettei Arno voisi lainata tällaista määrää kultaa ilmaiseksi. Vaikka hän oli itse tarjoutunut lainaamaan kullan auttaakseen Villen liiketoiminnan alkuun, Ville oli varmasti suostuessaan ollut tietoinen tästä yleisestä tavasta - koron maksamisesta.

        Pankki, johon Ville oli tallettanut kullan, tarjosi korkoa kullalle mikäli talletettu kulta olisi pankin käytettävissä. Ville oli suostunut siihen sillä ehdolla, että kulta olisi noudettavissa varmasti milloin vain ja myös osittain. Pankki oli luvannut antaa Villelle alennusta tallelokerosta sen mukaan, paljonko kultaa siellä oli, koska Ville ei ollut ymmärtänyt korkoa. Korkoa, tässä tapauksessa alennusta, ei toki voitu antaa paljoa koska Ville oli halunnut käyttää kultaa milloin vain. Pankilla oli kuitenkin mahdollisuus antaa alennusta, sillä oli saatu sovittua, ettei Ville hakisi kultaa viikonloppuisin, ja että hän ilmoittaisi tulostaan päivää ennen.

        Arno oli juuri saanut luettua loppuun mielenkiintoisen Bitcoiniin liittyvän artikkelin pankin omasta lehdestä, kun Ville saapui holvista kultapussi mukanaan. Ville ojensi kullan Arnolle, joka oli jo valmistautunut kuinka kysyä tahdikkaasti paljonko korkoa summa sisälsi. Niinpä hän mainitsi, että tuntuu vähän painavammalta tämä pussi kuin sinulle antaessani. Tähän hän vielä lisäsi onnittelut menestyksekkäästä liiketoiminnasta. Arnon kummastukseksi Ville kertoi pussissa olevan yhden gramman enemmän - ihan muuten vaan jottei ainakaan ole vähempää ja ihan kiitoksenakin lainasta - ja ihmetteli vielä ääneen Arnon tarkkaa arviointikykyä pussin painon suhteen. Arno oli kuvitellut, että pussissa olisi vähintään puolitoista kiloa.

        Viha täytti Arnon sydämen ja hän muuttui suorasanaiseksi. Arno oli mukavan miehen maineessa, ja Villekin oli kaukana hänen vihamiehestään - josko sellaisia Arnolla edes oli - mutta kun oli kyse rahasta ja hänen saamisistaan, hän oli kova ja ankara mies. Suuttumusta aiheutti myös se, miten korosta ei oltu sovittu. Arno purki lähinnä itseään kohtaan tuntemaansa suuttumusta sanomalla tiukkaan sävyyn että vähintään 200 grammaa olisi vielä saatava. Arno ei tiennyt, ettei Ville ymmärtänyt koron maksamisen tavasta mitään.

        Ville ihmetteli Arnon tiukkaa sävyä ja huolestui. Ehkä Arnolla oli taloudellisesti vaikeaa. Arno ei yleensä puhunut omista ongelmistaan - ei ainakaan Villelle. Ville mietti hetken, ja lähti sitten Arnon helpotukseksi sanaakaan sanomatta uudelleen holville. Palattuaan Ville ojensi Arnolle uuden pussin - tällä kertaa paljon kevyemmän - ja sanoi: Tässä on 400 grammaa - maksat sitten vuoden päästä.

        Tarinan henkiöt tunsivat toisensa, mutta tuntemattomiinkin tämä sopii yhtä hyvin: jos lainaa jollekulle, miten se toinen voi maksaa enemmän takaisin jos on alun perin tarvinnut lainaa? Mistä se ylimääräinen kulta tulee?

        Tarinasta kerrottakoon vielä, että vuoden kuluttua Arno maksoi lainansa bitcoineina ja ei enää koskaan pyytänyt korkoa keneltäkään, vaan jätti ennemmin lainaamatta.


    • korko3

      Korko on nykyisten valtiollisten rahojen ongelma. Pankit luovat suurimman osan rahasta lainana, josta on maksettava takaisin lainasumman lisäksi korko. Rahaa pitää painaa lisää, jotta korko voidaan maksaa, ja lisääntynyt rahan määrä pakottaa nostamaan tuotteiden hintoja. Ne joilla on paljon rahaa, tienaavat korkotuloina sen mitä vähempituloiset työllään. Joku on arvioinut Saksassa, että ainakin siellä 45 % kaikista tuotteiden hinnoista on korkojen aiheuttamaa.

      Lainoja ei voida koskaan maksaa takaisin.

      Haluatko sinä olla osa tällaista järjestelmää, vai olisiko aika alkaa siirtymään kohti Bitcoin-taloutta? Miksi käyttää rahaa jolle on säännelty inflaatio korollisen velkarahan luonnin kautta? Miksi?

    • pera75_turku

      Onko kukaan kokeillu bitcoinkasinoita? Löyty muutama ylimääräinen millibitcoin eikä jaksaisi euroiksikaan tuollaista summaa vaihtaa niin aattelin että voisi kokeilla jos ovat suht luotettavia? Tällaiselta sivulta löysin ainakin jotain bitcoinkasinoita http://www.bitcoinpalvelu.com/bitcoincasinot

    • koinari1

      On ollut aika tasainen tämä Btcoinin kurssi nyt kolmisen viikkoa:
      http://bitcoinity.org/markets


      Taitaa käytön myötä tulla yllättävänkin pian vakautta, ja käyttöä ainakin BitPay:n CTO lupaili kun vihjaili että olisi uusia suuria nimiä hyväksymässä Bitcoinin maksuvälineenä.

      Toivottavasti pian käy Suomessa kaikkialla ja saa alennusta kun maksaa Bitcoinilla!

    • bitsoini

      1 Bitcoin = 475 € Bitstamp-pörssin mukaan, juuri nyt.

      Hyvin on toiminut tämä Bitcoin rahana, jatkossa vielä paremmin? :)

    • Nukletoni

      Mikähän matkapuhelinoperaattori mahtaa hyväksyä ensimmäisenä Bitcoin-maksuja?

      Entä mikä sähköyhtiö?

      Minä ainakin vaihtaisin mielelläni molemmat Bitcoin-maksuja hyväksyviin, jos ensimmäisiä olisivat ne yhtiöt jotka eivät olisi minulla tällä hetkellä jo palveluntarjoajina.

    • Zäpster

      Ois kyllä hienoa saada palkka kokonaan bitcoineina! Eurot on mun mielestä shitcoineja.

    • nuputin

      Hinkseleitä kaipaillaan, housut tippuu housut tippuu.
      Junallakin matkustan, ilman lippuu ilman lippuu.

      Miksei käy Bitcoini paikassa kuin paikassa?
      Täytyykö vain odottaa vai joko huomenna?

    • Elephantrunner

      Ei taida kaupat olla tietoisia näistä hemmoista jotka tekee ostoksia sen perusteella missä voi maksaa jollain coineilla.

      Vai pelätäänkö negatiivista julkisuutta ja esim. Bitcoinin toimivuutta?

      Vai miksei ole enempää vielä kauppoja jossa tämä tai muut kryptot käy?

      • Hyvänmielenkolikoita

        Niin, miksei ole? Kun Bitcoinit käyvät maksuvälineenä bittikukkaroni diginyörit heltiävät ja käytän niitä paljon vapaammin. Kai siksi, että tahdon tukea tahoa joka tekee niin hyvää työtä että ottaa niitä vastaan maksuna ja tulee siitä niin hyvä mielikin. Hyvän mielen Bitcoin-ostoksilla kävisi mielellään useamminkin :)


      • Uusi bitcoinmaailma
        Hyvänmielenkolikoita kirjoitti:

        Niin, miksei ole? Kun Bitcoinit käyvät maksuvälineenä bittikukkaroni diginyörit heltiävät ja käytän niitä paljon vapaammin. Kai siksi, että tahdon tukea tahoa joka tekee niin hyvää työtä että ottaa niitä vastaan maksuna ja tulee siitä niin hyvä mielikin. Hyvän mielen Bitcoin-ostoksilla kävisi mielellään useamminkin :)

        Ketä kiinnostaa ilmaiset virtuaalicoinssit niin rekisteröitykää ao. linkistä jotta saan ite bonarit kotiin ;)
        ilmaisten coinssien arvo on sentin kymmenyksissä mutta eihän sitä koskaan tiedä vaik niistä joku ponnahtais.
        Uusi sivusto vielä beta-vaiheessa mutta kokeilemisen arvoinen!
        https://qoinpro.com/8392bdcdaa5020ddd5d7c8eae51e2cb7


    • vuokralainen2

      Maksaisin vuokran bitcoineilla, mutta en ole viitsinyt edes ehdottaa moista. Toivottavasti vuokranantajani ehdottaa.

    • Bittaajamies1

      Ite oon ostellu Bitcoineja, Litecoineja ja Ethereumia Coinbasen kautta, ja hyvin on kyl toiminut varsinkin kun nyt joskus tuossa keväällä puljuun lisättiin lisää työntekijöitä. Suht helppoo on siirtää rahaa sinne tai maksaa kortilla ja noin pois päin.

      Jos jotain kiinnostaa, niin tällä linkillä saa 10 dollarin tai reilun 8 euron alotusbonuksen, jos ostaa vähintään satasella: https://www.coinbase.com/join/5971fba831abfb00c6e5cb25

    • Anonyymi

      Ripple, xrp rLrbZMJDdL8eQd7HsW314bCtvE16LTLYkM. 69137
      Bitcoin. bc1qxxx8zjd6hh6gpcutyf9wg0vft95d7lawu4smg6

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe