AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Meikkisiveltimet

Meikkisiveltimet

4 Vastausta 160 Lukukertaa
Kokemuksia: mitkä ovat parhaita meikkisiveltimiä, joita saa ihan Suomesta? Entä mitä mieltä olette KICKS:in siveltimistä? Kiitos vastauksista! :)
Itse olen sitä mieltä että jos haluu hyvä laatusia siveltimiä kannattaa tilata netistä koska tulee niin paljon edullisemmaksi. Suomessa halvat siveltimet esim hm osat on jees osat iha kauheen karkeita ! Kicksin bb-voide sivellin on hyvä ja blending brush jos on pienet silmät:) muutenkin ihan positiivinen kokemus kicks siveltimistä. Seppälän puuterisivellinen on hyvä myös. Suosittelen suomesta eco tools siveltimiä mitä myydään sokoksella ja emotion myymälöissä ne on hyvä laatusia eikä maksa maltaita :) toivottavasti oli jotain hyötyä!
Oli hyötyä, kiitos! :)
Itselläni on Kicksin bb-voidesivellin, ja se on todella hyvä ja laadukas hintaansa nähden. Suosittelen The Body Shopin siveltimiä. Ne on tehty pehmeästä synteettisestä materiaalista ja ovat erittäin laadukkaita. TBS:n puuterisivellin on kestänyt minulla kohta kaksi vuotta ilman minkäänlaista kulumista. Jis siis haluaa laadukkaat ja kestävät suveltimet, kannattaa ehdottomasti panostaa niihin. Maksavat totisesti hintansa takaisin!
Itellä toimii hyvin GinaTricotin siveltimet. Ihanan pehmeitä :) Ja Iberolla on myös hyviä siveltimiä :)
 /   /  / Meikkisiveltimet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta