TV1 Aamuteeveen Matti Virtanen

vaihdoin jo kanavaa

Miksi ihmeestä tuollainen "juontaja" on suosittuun aamutelkkariin nyt oikein hankittu ?
Kyseinen mies sopii ehkä urheiluselostajaksi johonkin koripallo-otteluun, mutta tuollaisen leppoisan aamuohjelman juontajaksi hänellä ei ole oikeita avuja. Kireä naama, kireä puhetyyli.

Hänen puheensa on epämiellyttävää seurattavaa, varsinkin kun ko.ohjelmassa on tähän asti ollut todella miellyttäviä miesjuontajia, hyvistä naisjuontajista puhumattakaan.

Tähän asti TV1 aamuteevee on ollut ylivoimainen MTV3 aamutelkkariin verrattuna, mutta nyt pitää sitten jatkossa katsella Laurin yli-innokasta esiintymistä ?

69

3209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jopjepjep

      niimpä

    • Huomioita.

      Olisko siirtynyt radion puolelta kun ääni on jotenkin tuttu.Kun oli parina sen sen tärkeän Annikan kanssa niin rauhallisuus voi näkyä miinuksena.

    • Tarkkailija

      Matti V. on mainio juontaja. Viime viikolla saimme ihailla hänen tiukkoja kysymyksiään haastateltaville. Hän palautti poliitikko-haastateltavat ruotuun tivaamalla, että " ei tuo ollut vastaus kysymykseeni". Ja minä koen hänet hieman ilkikurisena toimittajana. Puhuu "löysiä" vakavalla naamalla. Hyvä tyyppi. Ei mikään standarditoimittaja vaan paljon enemmän.

      • nainen 66 v

        Olen kanssasi täysin eri mieltä ko. juontajan tyylistä. Aamu-TV ei ole mikään MOT -ohjelma, vaan rauhallinen ja asiallinen aamuohjelma. Matti Virtasen olemus ja tyyli on kovin hermostunut, ei osaa edes kuunnella haastateltavaa, vaan puhu ja puhuu päälle. Katsojakin hermostuu tuollaiseen tyyliin ja odottaa koko ajan milloin Matin vuoro päättyy ja rauhallinen/asiallinen juontaja astuu vuoroon. Tämän "vanhan herran" voisi siirtää heti muualle, pois mukavasta aamuohjelmasta ärsyttämästä katsojia.


      • eijaaaa

        Todella hyvä toimittaja televisioon nimenomaan on Matti Virtanen.Minusta on tullut hänen faninsa.


      • ilkimä

        IHANA MATTI takaisin aamuihin heti,minä niin tykkäsin hänestä. Mahtavaa osaamista. Ei mikään turhan tärkeä. Mysös sopivasti erilainen kuin muut.


      • Kaatjusha

        Ihan samaa mieltä Talouselämä vei kerman Yleltä. Pisteet heille. Onneksi voi lukea Matin juttuja!


    • Kysyvä ssuomalainen

      Missäs muuten Late on? Velihän on jo jättänyt Mainarin.

      • Ei Hietsu, Jakke, ?

        Kuka on Late? Joku yle-aamu-tv.n juontaja, vai mikä?


      • Asiat selvillä
        Ei Hietsu, Jakke, ? kirjoitti:

        Kuka on Late? Joku yle-aamu-tv.n juontaja, vai mikä?

        Tuolta ylempää selviää, toivottavasti.


      • Ei selviä, ei katso
        Asiat selvillä kirjoitti:

        Tuolta ylempää selviää, toivottavasti.

        Siis kolmoskanavan aamujuontajia? Eipä ole tuota tullut seurattuakaan muutamaan vuoteen.Kovaääniset ylihuudetut mainokset ärsyttävät, joten yksi aamu.tv riittää.


    • Lätty Lapista

      Late Lapista esiintyy ahkeraan tuolla muilla sivuilla . Ainakin maailmanmenoa-palstalla jne.

    • Radioon, kiitos

      Matti Virtanen sopisi paremmin radioon, koska vääntelee naamaansa ja istua röhnöttää huonoryhtisenä sohvan reunalla. Radiossa tämä ei häiritse kuin ehkä haastateltavaa.

    • ratioon vaikka

      Tänä aamuna vitsaili vähemmistövaltuuteun agenteista alatyyliin ja toivoi stand-up-koomikoiksi NUORIA naisia yms. yms. Puhuu epäselvästi, kohtelee tylysti haastateltaviaan yms. yms. Ei jaksa aina katsoa. Harmittaa, kun yleensä ylellä on niin paljon parempia juontajia kuin kolmosella = siirtäkää ihmeessä Matti jonnekin muualle.

    • aikuinen nainen

      Oletteko aamutv:n johtoporras kuuroja ja sokeita, vai ettekö vaivaudu katsomaan toimittajanne juontamaa ohjelmaa. Tosi ärsyttävä tyyppi tuo Matti Virtanen. Puheesta ei kunnolla saa selvää, aliarvioi haastateltavia, jotka ovat asiallisia ja pukeutuvat ja käyttäytyvät asiallisesti. Itse hän retkottaa milloin missäkin asennossa sohvalla.
      Tämän juontajan ansiosta menetätte paljon katsojia MTV3 aamuohjelmaan.
      Yle on ollut suosikkiaamuni, mutta nyt on harkittava vakaasti muutosta kanavan vaihtoon.
      Asialliakin toimittajia varmaan löytyisi ylelle?

      • Yksi katsoja

        Kyllä nyt on mies väärässä tehtävässä. Vaihdan kanvaa minäkin.


      • Toinen katsoja
        Yksi katsoja kirjoitti:

        Kyllä nyt on mies väärässä tehtävässä. Vaihdan kanvaa minäkin.

        Nopeampi vaihto tulee heti kun ylimielinen huutaja Annika Damström on vuorossa.Myös ne kovaääniset huokaukset ärsyttävät.Eikö sille löydy toista työtä. missä ei ärsyttäisi katsojia.


      • vakituinen katsoja
        Yksi katsoja kirjoitti:

        Kyllä nyt on mies väärässä tehtävässä. Vaihdan kanvaa minäkin.

        Taas aamu pilalla, kun Matti Virtanen on aamu-tv:ssa juontamassa. Onko ylellä varaa tähän katsojien ärsyttämiseen?
        Miten ko. tyyppi on niin hermostuneen ja rauhattoman oloinen, ettei puheestakaan saa kunnolla selvää ja kehonkieli on samaa luokkaa. Oikein säälittää niitä henkilöitä, jotka joutuvat hänen haastatteluunsa.
        Antakaa meille uskollisille katsojille parempaa, please.


    • tenho1

      olen täysin samaa mieltä

    • Marjaliisa1

      Tykkään kovasti tästä Matista. Vähän rosoisuutta ja terävyyttä. Miksi aamulla pitäisi olla vain pehmoa ja lällyä? Ehkä pieni aggressio herättää paremmin nämä, jotka eivät pidä Matista. Nähkääpä asian positiivinen puoli!
      Marjaliisa

      • ...

        Minäkin tykkään Matista. Myönnän, että aluksi vähän oudoksuin, mutta en enää. Kiva, että on vähän särmää, ja hänellä on kumminkin pilkettä silmäkulmassa.


      • Seurattu on..
        ... kirjoitti:

        Minäkin tykkään Matista. Myönnän, että aluksi vähän oudoksuin, mutta en enää. Kiva, että on vähän särmää, ja hänellä on kumminkin pilkettä silmäkulmassa.

        Tänään oli parempi kuin parinsa, tosin välillä puhuu nopeasti ja epäselvästi.Annika taas huusi haastateltavien päälle, jotka katsoivat touhua pitkään mutta poliitikon kestävyydellä.


    • yksvirtanen

      Olen seurannut lähes joka aamu sekä Ylen että MTV:n aamuohjelmia nyt noin neljä vuotta, joten minulla on perspektiiviä jo kertynyt.

      Monta uutta on tänä aikana ilmestynyt ruutuun kokeilemaan, olisiko heistä AamuTV:n juontajiksi. Vain pari henkilöä on aika nopeasti osoittautunut ilmiselvästi kaikin puolin sopimattomiksi juuri aamuohjelmaan.

      Edellenin epäonnistuja oli myös YLE:n puolella noin vuosi sitten.




      Ja nyt tämä Matti Virtanen. Tietääkseni hän on ollut HS:n toimittajana, mutta kun potkut uhkasivat, halusi uusi naispäätoimittaja järjestää kovapalkkaisen suojatyöpaikan että Virtanen pysyisi tyytyväisenä eikä paljastaisi tulenarkoja tai kiusallisia tietojaan.

      Ja luullakseni YLE:n AamuTV:n ylin pomo on nainen, jonka kanssa kai HS:n pää sopi Virtasen asian.

      Noinhan se menee.

      Ei matti Virtanen todellakaan sovi aamu- eikä yleensäkään TV:hen. Itse olen yrittänyt tottua uuteen kasvoon, mutta en voi sille mitään, että heti nähtyäni Virtasen naaman ja kuultuani hänen juttujaan, tulen huonelle tuulelle. Ja silloin viihdyn paljon paremmin MTV:n seurassa...

      • METELÖIJÄ pois

        Virtanen sentään tänään osasi melko hyvi, mutta miksi siihen jälkihikiosuuteen tarvittiin toinen YLE.n toimittaja huutamaan ja päälle päsmäröimään niin ettei vieraiden ääni kuulunut.Vaihtakaa nyt se Kunnas jonnekin kauas hyvää ohjelmapätkää polaamasta.


      • jälkihik(ka)
        METELÖIJÄ pois kirjoitti:

        Virtanen sentään tänään osasi melko hyvi, mutta miksi siihen jälkihikiosuuteen tarvittiin toinen YLE.n toimittaja huutamaan ja päälle päsmäröimään niin ettei vieraiden ääni kuulunut.Vaihtakaa nyt se Kunnas jonnekin kauas hyvää ohjelmapätkää polaamasta.

        Kai Kunnas todellakin osaa olla ärsyttävä, oikein äklö tyyppi! Ja puhuukin aivan sekavia ja tylsiä juttuja.

        Muut jälkihikiläiset ovat ihan ok.


      • öoh685vo
        jälkihik(ka) kirjoitti:

        Kai Kunnas todellakin osaa olla ärsyttävä, oikein äklö tyyppi! Ja puhuukin aivan sekavia ja tylsiä juttuja.

        Muut jälkihikiläiset ovat ihan ok.

        Varsinkin Saku Tuominen on loistava, älykäs, sanavalmis ja asiantuntija lajissa kuin lajissa.


      • hyvä
        öoh685vo kirjoitti:

        Varsinkin Saku Tuominen on loistava, älykäs, sanavalmis ja asiantuntija lajissa kuin lajissa.

        Aki Riihilahti on toinen ja sopivasti edustaa urheilijanäkökulmaa.


    • uninen

      Laittakaa se Joonas Turunen sinne aamutv:hen.
      Eikös siinä olisi sopiva naama aamuisin haukotellessa?

      • Kertokaa se muilleki

        Kuka on Joonas Turunen?


      • yksvirtanen

        Meidän katsojien on aivan turha heitellä mitään mahdollisia uusien aamutoimittajien nimiä ilmaan, koska YLE on tai luulee olevansa niin varmalla pohjalla, ettei heidän tarvitse välittää katsojien mielipiteistä tuon taivaallista. Me veronmaksajathan sen "lystin" maksamme; YLE on nyt menoautomaatti, mikä saa rahoitusta niin paljon kuin he haluavat. Sehän rahoitetaan nykyisin suoraan budjetista, eikä enää ktv-luvilla.

        Vaikka Matti Virtanen on saanut raskasta ja aivan aiheellista kritiikkiä, on hän edelleen ruudussa pahoittamassa loppujenkin kanavan katsojien mielen ja pilaamassa meidän aamumme. Varmaan pysyy suojatyöpaikasssaan niin kauan kuin itse suvaitsee siellä olla, ellei saa palkkioksi pikkupomon paikkaa toisaalta YLE:stä. Kuuluu olleen/olevan nytkin toimituspäällikkö titteliltään.

        Mainosrahoitteisella kanavalla ei olisi varaa pitkään sietää niin täydellisesti työssään epäonnistunutta juontajaa. Vaikka me asiallisesti ottaen edelleenkin maksamme kaikkien YLE:läisten palkat, niin me myös teemme välillisesti myös MTV:n suhteen.

        Mutta yhteenvetona: Jos toimittajan työtä seuratessa joutuu kärsimään myötähäpeää, voi aina siirtyä toiselle kanavalle parempien juontajien pariin!


    • Hyvä Matti !

      Minä pidän toimittaja Virtasesta. Katsoin tänään kun hän haastatteli filosofi Pekka Himasta ja Matti Virtanen oli hyvä. Kuka muu olisi pistänyt tälle huuhaa jätkälle jauhot suuhun kuin Matti. Tarvitsemme hänen kaltaisiaan. Ei kaikki toimittajat voi olla mielistelijöitä ja nuoleskelijoita, jotka myötäilevät haastateltavia.

      • Yes Masa

        Komppaan!


    • Pertti 2

      Matti Virtasen tapainen salamapuhuja, joka katsoo kulmiensa alta ei saa luontevaa kontaktia katsojiin eikä päinvastoin. Missä on sympaattinen Jakke Holvas? Naista Annika on paras, joukossa on joitakin tekopirteitä väkisinnaurajia. Kyllästyttää.

      • Tarkkaan seuraava

        Annikaa nyt viimeiseksi kehuisin.Meuhkaava tyyli ja oman mielipiteen tyrkytys ärsyttää.Saisivat vaihtaa sen taustahommiin.Jakke Holvas ollut pitkään poissa.Kirsi Heikel tuli mammalomalta takaisin ja on hyvin perehtynyt haastateltavien aiheeseen.Hän on paras.


    • Osaavalle pointsit

      Kahviporukkamme naisten mielestä Matti V on seksikäs pakkaus. Ilmeikkyyttä riittää. Ja ne pelaavat silmät ja suu kuulemma vasta seksikyyttä tihkuvatkin. Onhan Matti tuonut uneliaaseen aamu-tv:hen aivan uutta draivia. Kyseenalaistaa haastateltavan vastaukset ja sanoo päin näköä, että " vastaa kysymykseen". Lällätitoimittajia on jo ihan tarpeeksi. Totuus pitää pusertaa esiin. Haastatteluissa haastaleltavaa suojaavaa käytöstä ei tarvita. Hömppää on jo aivan tarpeeksi.

      • Aiaan keskittynyt

        Täytyy sanoa että hän laittoi yhtenä aamuna Kevan toimarin tiukille.Ei antanut periksi ennenkuin vastattiin kysymykseen.Oientä kiertelyä kun haastateltavalla oli.


      • ...
        Aiaan keskittynyt kirjoitti:

        Täytyy sanoa että hän laittoi yhtenä aamuna Kevan toimarin tiukille.Ei antanut periksi ennenkuin vastattiin kysymykseen.Oientä kiertelyä kun haastateltavalla oli.

        Hyvä Matti, pidä linjasi!


    • mikorossi1

      Täysin samaa mieltä yllä kommentoivan kanssa! Ylen aamutv on edelleenkin suosikkini, mutta jos tuo Matti Virtanen on vuorossa, niin vaihdan maikkarille heti.

    • Hilkka Marjatta

      Toimittajien on oltava aika taulussa minuutilleen.
      Matti on siinä hyvä. Katsopa kolmosen Markku Veijalaisen esiintymistä aamulla- mies ei meinaa pysyä välillä tuolissaan hyppii ylös ja alas ja jalat kuin oire yhtymän levottomat jalat .Minkähän takia uutiset ja sää täytyy olla joka puolen tunnin välein?

      • Harri Anita

        " Hilkka Marjatta"

        Mutta Veijalainen on eläkkeellä,jonka hän muistaa aina joskus mainita.
        Lääkäritkin ovat vaihtuneet,eikä kirjailijanaistakaan enää näy.


    • Hyvin selviytyjät

      Aamu TV elää ja voi hyvin kokonaisuudellaan, josta voi tunnistaa paineettoman ja asiantuntevan ilmapiirin. Onnistuneessa kokonaisuudessa ei ole vähäisintäkään sitä kuluttavaa tekijää. Jokainen ohjelman tekijä täydentää kukin toistaan omilla vahvuuksillaan. Matti Virtanen on tässä yksi hyvistä; persoonallinen ja sopivasti erilainen! Kiitos kaikille jo 15 vuoden ajalta ja edelleen!

    • HKI

      sairas epävarma tyyppi joka jolla ei ole mitään uutta annettavaa. Tunnen myötähäpea kun näen tämän pujoparran joka ei edes katso silmiin!!!!! Hyi helvetti että tekee pahaa, ja tämä Suomen ykkös aamu lähetys?

    • Ruuben Tattinen

      Saattaahan tuo Matti V. olla hyväkin haastattelija, mutta kun puheensa on enimmäkseen sellaista epäselvää sokeltamista. Eikö vaikka Nicholas Wancke voisi noin "talon sisällä" vähän sparrata tätä harmaapartaa selkeän puhumisen jalossa taidossa?

    • sinä+te+sinä+te

      Virtanen sekoilee haastatteluissaan. Ensin lämpiössä sinuttelee tulevaa vierasta, sitten varsinaisessa haastattelussa teitittelee, kunnes livahtaa taas sinuttelu. Toteaa sitten, että ovat sopineet sinuttelusta ja teitittelee taas vaihteeksi. Matti, Matti, päätä nyt, miten puhuttelet vierastasi! Tosin et ole ainut. Samaan lankeavat nykyään monet muutkin toimittajat. Nuorimmat eivät edes ymmärrä, mitä teitittely tarkoittaa. Luulevat sitä tylyttämiseksi, vaikka kyseessä on kunnioitus toista ihmistä kohtaan.

      • yksvirtanen

        Matti Virtanen todellaKIN sekoilee ja takeltelee jatkuvasti. Ehkä se johtuu hänen nopeasta puhetyylistään.

        Eikä siinä sinänsä mitään vikaa, jos vaan ajatus edes välttävästi pysyisi puheen rytmissä ja nopeudessa, mutta kun ei!

        Äskenkin Matti Virtanen sai rauhallisen fiksusti puhuvan Annika Damströmin sekoileman sanoissaan, mikä on hänelle harvinaista.

        Ja Virtanen haluaa "loistaa" yksin juontajakaverin kustannuksella. Äskenkin kun Filmikellaria juonnettiin sisään, ehti Annika sanoa vain F, kun Virtanen vei häneltä sananmukaisesti sanat suusta ja kertoi YKSIN, mitä Filmikellarissa tänä aamuna nähdään.

        Eli toimittaja Virtaselta ei suju ollenkaan yhteispeli juontajakollegan kanssa, kuten kaikilla muilla Aamu-TV:n juontajilla.

        Yleensähän se menee niin, että toinen aloittaa juonnon ja toinen siitä joustavasti jatkaa. Se on oikein hyvä käytäntö, mutta Virtanen näyttää luovan omat sääntönsä, mitkä tulevat kulloisellekin kollegalle yllätyksenä, jolloin koko juonto menee tavalla tai toisella pipariksi.


      • Niin kyllästynyt
        yksvirtanen kirjoitti:

        Matti Virtanen todellaKIN sekoilee ja takeltelee jatkuvasti. Ehkä se johtuu hänen nopeasta puhetyylistään.

        Eikä siinä sinänsä mitään vikaa, jos vaan ajatus edes välttävästi pysyisi puheen rytmissä ja nopeudessa, mutta kun ei!

        Äskenkin Matti Virtanen sai rauhallisen fiksusti puhuvan Annika Damströmin sekoileman sanoissaan, mikä on hänelle harvinaista.

        Ja Virtanen haluaa "loistaa" yksin juontajakaverin kustannuksella. Äskenkin kun Filmikellaria juonnettiin sisään, ehti Annika sanoa vain F, kun Virtanen vei häneltä sananmukaisesti sanat suusta ja kertoi YKSIN, mitä Filmikellarissa tänä aamuna nähdään.

        Eli toimittaja Virtaselta ei suju ollenkaan yhteispeli juontajakollegan kanssa, kuten kaikilla muilla Aamu-TV:n juontajilla.

        Yleensähän se menee niin, että toinen aloittaa juonnon ja toinen siitä joustavasti jatkaa. Se on oikein hyvä käytäntö, mutta Virtanen näyttää luovan omat sääntönsä, mitkä tulevat kulloisellekin kollegalle yllätyksenä, jolloin koko juonto menee tavalla tai toisella pipariksi.

        "rauhallisen fiksusti puhuvan"? Ja kattia kanssa! Toisten päälle huutava ei ole fiksusti puhuva.Damström keskeyttää muiden puheita ja esim. Kirsi Heikel joutuu usein keskeytetyksi.


    • yksvirtanen

      Matti Virtanen lopettaa Aamu-TV:ssä, tänään oli hänen viimeinen lähetyksensä ohjelman juontajana!

      Uutista ei voi pitää valitettavana ainakaan katsojan kannalta, pikemminkin päinvastoin.

      Virtasen juontajapari Annika Damström kertoi jatkavansa ensi vuonnakin, mikä taas on mukava uutinen, onhan suloinen Annika ohjelman parasta A-luokkaa!

      • kaksvirtanen

        Eihän Virtanen sanonut mihinkään katoavansa telkkarista, vaan palaavansa ajankohtaistoimitukseen vai mihin se nyt oli, sinne jonnekin, mistä oli tullutkin.


      • yksvirtanen
        kaksvirtanen kirjoitti:

        Eihän Virtanen sanonut mihinkään katoavansa telkkarista, vaan palaavansa ajankohtaistoimitukseen vai mihin se nyt oli, sinne jonnekin, mistä oli tullutkin.

        Matti Virtanen palaa entiseen virkaansa A-Studion toimituspäälliköksi.


      • Niin kyllästynyt

        Olis saanu se Damströnkin siirtyä taustajoukkoihin.Aamu-tv .n ärsyttävin juontaja.Perjantain jälkiviisaat osuudessakin huusi kuin palosireeni muiden puhujien puheiden päälle.Miksei sitä saada pois toisiin tehtäviin?


    • lapsellinen

      Pateettinen Marja Sannikka voisi myös siirtyä jonnekin muualle kimittämään. Puhetapa ärsyttää ja vie pohjan sanomalta. Tänäänkin meni hermo, kun katselin sympaattisen piispa Irja Askolan haastattelua, jossa tämä Marja käyttäytyi kuin joku ääliö kysyessään joulun vietoista. Ihmettelee silmät suurina "että voiko joulua pelätä"... tuskin tuntee yhtään yksinäistä tai masentunutta.

      • yksvirtanen

        Toimittajan tehtävänä on mm. kysyä ne ns. tyhmät kysymykset, mikä ei tarkoita, että toimittaja olisi tyhmä tai tietämätön. Toimittaja kysyy kysymyksiä, jotka hän arvelee tavallisen katsojan haluavan tietää. Ja meitä katsojia kun on moneksi, joten hyvinkin useille itsestäänselvyyksiä toimittaja joutuu kyselemään.


    • Mattia fanittava

      Olen tykännyt Matista aivan älyttömästi , olen alkanut katsoa aamuisin televisiota hänen vuokseen , todella mainio tyyppi , hyvä haastattelija , pilkettä silmäkulmassa ja seksikäskin . Sääli , että poistuu aamu - televisiosta.

      • Ottaa pattiin

        Matin poistivat mutta kaameasti kälättävä ja muita keskeyttävä Damström jäi.Nyt jo kahtena aamuna kiusannut katsojia päällepäsmäröinnillään, eikä kanavaa vaihtamalla helpota kun pelkkää sääruutua pukkaa.


      • iluutb
        Ottaa pattiin kirjoitti:

        Matin poistivat mutta kaameasti kälättävä ja muita keskeyttävä Damström jäi.Nyt jo kahtena aamuna kiusannut katsojia päällepäsmäröinnillään, eikä kanavaa vaihtamalla helpota kun pelkkää sääruutua pukkaa.

        Vuosi alkoi hyvin aamu-tv:llä, kun Annika Damström oli ensimmäisen lähetyksen juontajana.

        Siinä on ammattitaitoista ja kiinnostavaa naista jokainen sentti!


      • Myös siirtoon
        iluutb kirjoitti:

        Vuosi alkoi hyvin aamu-tv:llä, kun Annika Damström oli ensimmäisen lähetyksen juontajana.

        Siinä on ammattitaitoista ja kiinnostavaa naista jokainen sentti!

        Kas kun ei euro.Kaamea kälättäjä.Jos viitsisit olla provoilematta.


    • 222

      On kyllä ärsyttävä öykkäri. Jos johonkin ohjelmaan pakko laittaa niin vaikka "Piinapenkki" jossa pistää poliitikot ja muut loiset esim pankinjohtajat kovaan tenttiin.

      • oijiu76

        Miksi tähän ketjuun laitoit tuon, kun ei ole ollut aikoihin Aamu-tv:ssä?


    • Varis1

      Näistä aamuteevee ohjelmista,aivan tyhjänaikaisia,nyt kun , YLE taas joutuu säästämään tässä hyvä kohde ja ohjelma Puoli seitsämän on jonnenjoutavaa höpötystä,myös uutislähetysten määrää voi vähentää,olisi mukava tietää mitä tämä uutisointi YLELLE maksaa?

      • kuhiuh

        Miksi tähän ketjuun laitoit tuon, kun ei Matti Virtanen ole ollut aikoihin Aamu-tv:ssä? Tämä ketju on Matti Virtanen, tajuutko?
        Ei Aamu-tv, ei puoli seitsemän, ei uutislähetykset.


    • Ohimennen nähtyä

      Matti Virtanen vetää joitain A-studion ohjelmia. Voittaa asiantuntijuudellaan monen muun toimittajan.

    • lasti lentää

      Annika damström sukkiksineen hakkaa jonkun Matti Virtasen 6-0

      • lentää lasti

        Maija lehmusvirta uutisten alussa sukkissääret hakkaa kans Matti Virtasen 6-0


      • uutistoimisto sukkis
        lentää lasti kirjoitti:

        Maija lehmusvirta uutisten alussa sukkissääret hakkaa kans Matti Virtasen 6-0

        Marjo reinkin hakkaa sukkisshäärineen Matti Virtasen sukkissääret


    • kiusaantunutkatsoja

      Aamuteeveessä viime lauantaina oli uusi mies naama jolla manbuubsit näkyi. Esiintyminen hakusessa muutenkin opettelua paperista lukua.

    • ...
    • hävettää

      Ihmettelen suuresti 30.10 olevassa aamutv:ssä Matin kommenttia lestadiolaisista.
      Mitä vikaa heissä on? Yrittelijäitä ,fiksuja ihmisiä.Aika rasistinen kommentti !!!

    • åpoirglk

      Virtanen on joku aika sitten nimitellyt psyykkisesti sairaiksi matujen vastustajia tms. Lahden huppumiehestäkin sanoi noin. Virtasta vastaan pitäisi nostaa kunnianloukkaus syyte. Ja antaa potkut viimein YLeltä

      • Parhaat.lähtee

        Ei ole enään ylellä töissä. Siirtyi jo aikaa sitten lehdistön leipiin. Taisi olla Talouselämä lehti. On välillä kommentaattorina mm. Pressiklubi ohjelmassa ja aivan edukseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe