Brutaali murha ja yksin jääminen

Macrath

Seison rivissä ns. Neuvoston kanssa. Näkymä on talvinen, ja maisemaan kuuluu mestauslava sekä kivetty tie, joka vie johtamamme kaupungin porteille. Kaupunkia ympäröi muuri. Neuvosto seisoo katetussa katoksessa.
Olemme hävinneet sodan, ja vihollisten kymmentuhatpäinen joukko marssii kaupungin muurien porteille. Neuvosto on katkerana vastaanottamassa heitä.
Yhtäkkiä, kun viholliset kävelevät sisälle porteista, joukkiosta irtaantuu vihollinen, joka pitelee panttivankinaan erästä minulle todella tärkeää ystävää. Neuvoston sääntöihin kuuluu, että ei saa näyttää tunteitaan, mutta kun vihollinen retuuttaa ystäväni mestauslavalle, alan hengittää raskaammin. Sitten vihollinen asettaa ystäväni mahalleen lavalle ja pään katkaisemisen sijasta alkaa valtavalla miekalla murskata ystävääni ristiselän kohdalta kahtia. Silloin en pysty enää pidättelemään tunteitani, vaan ryntään pois Neuvoston rivistä ja koetan estää jo tapahtunutta murhaa. Itken holtittomasti, kun valkea lumi tahraantuu vereen ja ystäväni lämmin, eloton ruumis höyryää kahdessa osassa mestauslavalla. Silloin toinen Neuvoston jäsen hakee minut takaisin Neuvoston riveihin. Hän istuttaa minut Neuvoston takana oleville penkeille pois kaikkien näkyvistä ja jättää minut itkemään, palelemaan ja hyperventiloimaan täysin yksin.

Olen lukion 3.vuotta käyvä 18v, kohta 19v tyttö.Tästä unesta on jo aikaa, ja olen aina ollut hieman epävarma itsestäni. Perheeseen kuuluvat vanhemmat ja pikkuveli.

Siinä hieman taustatietoa itsestäni. Tämä uni on häirinnyt minua todella kauan! Jos joku osaisi edes hieman selittää, tai haluaa lisätietoja, olen valmis vastaamaan!

3

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Historiallinen uni? Kuulostaa todella epäilyttävästi entiseltä elämältä. Samanlaisia näytöksiä ovat viimeisen viidentuhannen vuoden aikana valloittavat armeijat järjestäneet näyttääkseen kansalle kuka on uusi pomo. Mahdollisten kapinajohtajien eliminointi jo etukäteen oli myös aina halvempaa kuin kapinan tukahduttaminen.

      Uskotko sielunvaellukseen? No, nyt on syytä uskoa, sillä mielestäni näin historiallisen tarkkoja unia on harvassa ja paras selitys useimmille tällaisille on entinen elämä. Se, että uni on vaivannut sinua jo pitkään, takoittaa sen luultavasti herättäneen vuosisatoja sitten tukahdutettuja tunteita, joita sielusi ei ole kyennyt unohtamaan. Nyt olisi hyvä tilaisuus käsitellä se, mitä silloin et voinut, saanut, uskaltanut tai ehtinyt käsitellä. Jos jossakin vaiheessa törmäät jotenkin tutunoloiseen ihmiseen, joka jollain ihmeellisellä tavalla muistuttaa teloitettua ystävääsi, älä ihmettele, sillä niin kuuluukin käydä kun Pluto on kauriissa ja Saturnus on skorpionissa. Unesi ei siis ole mitenkään paha asia, vaan ennemminkin mahdollisuus. Entisten elämien tarjoama perspektiivi antaa hyviä vinkkejä siitä kuinka sinusta tuli Sinä. Voit myös varautua uusiin uniin entisistä elämistä.

      Jos muuten olet kauris, olet nimenomaisesti ja kirjaimellisesti entisten elämiesi tuote ja summa, joten historiallisten unien näkeminen kuuluu asiaan. Miten niin? No kun kaurista hallitsee Saturnus, joka taas hallitsee sekä aikaa, historiaa, entisiä elämiä että karmaa. Vuodesta 2008 on jälleensyntymistä hallitseva Pluto ollut kauriissa, joten mikä on todennäköisyys varsinkin kauriiden nähdä unia entisistä elämistä juuri nyt? Lähes 100%.

    • Sinisimpukka

      Onko sinullla pelkoja koulunkäynnin onnistumisesta?

    • Olet Neuvoston riveissä eli kuulut heihin. Olette hävinneet sodan. Koet siis avuttomuutta ja neuvottomuutta.

      Ystävääsi kohdistunut julmuus, johon et voi vaikuttaa, korostaa avuttomuuden tunnetta ja neuvottomuutta.

      Itket, olet yksin ja koet hengenahdistusta. Et saisi näyttää sitä muille.

      Perhe-elämään liittyvät seikat voisivat selittää nämä mielikuvat.

      Olet saattanut kokea vanhempasi ahdistavina ja olet kokenut syyllisyyttä, koska et ole kyennyt auttamaan veljeäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe