Epävarma miehestä. Mitä hän minulta haluaa?

mira4

Mies kiinnostui ja oli oma-aloitteisempi osapuoli ennen kun tavattiin. Kävimme treffeillä ja harrastimme lopulta seksiä. No mies kertoi kuitenkin olevansa niin sekaisin vielä exästään, että sanoi haluavansa katsella joskus myöhemmin uudestaan. Hän kyllä kehui paljon ja arvosti minua.
No siinä välissä sitten tuli draamaa, mikä saatiin lopulta sovittua. Sen jälkeen hänestä ei kuulunut kunnes otin myöhemmin yhteyttä. En pystynyt vastustamaan kiusausta. Flirttailimme jne. mitä hän varmasti tekee muidenkin naisten kanssa, sillä tiedän, etten ole ainut tai kuvittelen tietäväni niin.

Kului taas pari viikkoa ja miehestä ei kuulunut mitään. Ei kysellyt kuulumisia edes ym. No nyt ehdotin näkemistä (flirttiä oli taas pelissä) ja hän haluaa tavata jos vain saa akataulunsa sopimaan. No jälkeenpäin hän kyseli kuulumisia, mikä johti meillä taas flirttiin ja kaipasi silloin seuraani, mutta nyt en ole taaskaan viikkoon kuullut hänestä mitään.

Musta henk.koht tuntuu siltä, että olen korkeintaan pelkkä kiva pano hänelle jos sattuu huvittaan. Voin olla väärässä, mutta siltä musta tuntuu. Järkevintä olis varmaankin luovuttaa ja haistella uusia tuulia, mutta haluaisin pelata tämän pelin loppuun ja ottaa selvää onko hän yhtään kinnostunut vai ei? sitä en kehtaa enkä halua suoraan häneltä kysyä, koska silloin viimeistään juoksee karkuun ja haluan itsekkin katsella rauhassa mihin kaikki johtaa.

Tarvitsen kipeästi teidän neuvojanne. Treffit on 1kk päästä, jos mies saa vapaata silloin töistä. Huom. JOS! Odottelenko siihen asti vai heitänkö hanskat tiskiin, jatkan matkaani ja yritän sulkea tämän miehen pois ajatuksistani? Kipeintä on odotella sitä yhteydenottoa..

11

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mira4

      Miehellä on avioliitto siis juuri päättynyt, joten en ihmettele hänen outoa käyttäytymistä, mutta harmittaa kun minulle käy aina näin.. ei hän kuitenkaan tätä naista kaipaa. Vaikuttaa vain, että hän on vähän muuten hukassa elämänsä kanssa. Miksi hänen pitää siis vielä flirttailla jos ei kiinnostaisi, kun antoi jo periaatteessa pakitkin? Tuntuu, että olen varastossa hänellä. Siltä, että hän pitää kiinni kuitenkin jollaintavalla minut itsessään ja pitää minua itsestäänselvyytenä.

      • eikannata

        Itse olen ollut joskus vuoden verran tollaisessa suhteessa. Sairastuin sinä aikana mm masennukseen ja paniikkihäiriöön. Se oli psyykkisesti niin raskasta kun toinen toistuvasti hylkää. Jos hän on oikeesti kiinnostunut häneltä löytyy kyllä aikaa sinulle. Suosittelisin häipymistä kuvioista ihan sun oman terveyden kannalta!


    • On kokemusta

      Kuulostaa pahalta. Jos neuvoja kaipaat, minun neuvoni on, että jatka matkaa. Vasta eronneet on yleensä sekaisin kuin seinäkellot.

    • Täälläkin

      Kokemusta täälläkin. Selvästi haluat itse enemmän kuin mies pystyy sulle antamaan. Älä jää odottamaan, vaikka tekisikin mieli. Itse vietin juuri vuoden vastaavassa 'suhteessa', ihan liian kauan. Erosta toipuminen vie aikansa, eikä siihen kannata lähteä laastariksi. Kyllä mies voi ollakin susta kiinnostunut, mutta se ei vaan riitä, jos elämätilanne on muuten ihan sekaisin.

    • xxxx1

      jos sulle tulee pienikin ajatus että "kerjäät" tapaamista - juokse!
      mä juoksin, mutta liian myöhään, nyt korjataan "tätä risukasaa"

    • .....

      RUN! Ennenkuin rakastut. Nimim. sydän särkynyt ja elämänhalu mennyt.

    • Yhtä tyhmä aikoinaan

      Kuulostaa kyllä ihan varatulta mieheltä! Saako muijaltaan vapaata!
      Nähnyt ja kokenut tän homman.Unohda ja siirry seuraavaan.

    • Voimaannuin itse

      Voi...tiedän tunteen.
      Päästä hänestä irti. Älä valehtele itsellesi. Uskottele ja toivo turhia. Vaikka erosta olisi pitkä tai lyhyt aika mies ei ajattele sinua tarpeeksi, rakasta sinua. Nyt voit olla laastari, terapeutti, hoivaaja jne...varahenkilö kunnes hän nousee siivilleen ja jaksaa todella kohdata mahdollisen rakkautensa. Tuosta asemasta ei muuksi pääse enää.
      Haluat katsoa pelin loppuun. Kiusaa vain itseäsi ja kuluta arvokasta aikaasi. Koska kirjoitit aloituksen noin, tiedostat sen oikeasti missä mennään. Ole rakastava itsellesi. Kieltäydy seksistä vaikka tapaisitte. Varo ystävä ansaa jota helposti tarjotaan. Ei toimi.
      Jatka matkaa ja unohda. Et ole yksin. Yksipuolinen rakkaus on kiduttavaa.

      • Nainen3

        Miehet on ikäviä. ja ei luotettavia. En luota enää miehiin. Ne käyttää vaan hyväkseen.N


    • Hän on juuri eronnut ja tulee nyt kyllä mieleen että et taida olla ainoa nainen hänen elämässään. Hakee laastarisuhteita, kieputuksessa todennäköisesti jokunen muukin nainen joita ei taida ottaa tosissaan yhtäkään. Mut pysäytti tuo sanomasi että treffit on kuukauden päästä JOS mies saa vapaata töistään.

      Aikuisten oikeesti, laita peli poikki ennen kuin poltat näppisi!

    • Toinen mira

      Jatka matkaa. Mies kuulostaa siltä että tulee aina soutamaan ja huopaamaan. Ja muista ettei rakkaus ole peliä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe