Hokki konkurssiin?

kassamanageri

Kausi loppuun ja kesällä alkaa selvitys taloudellisesta tilasta ja mahdollisuudesta jatkaa Mestiksessä?

88

1646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Emil Von Axe

      Olipas höpö aloitus tämä.
      Mitään faktaa ei ollut avaajalla laittaa esille.

    • SlutÖwerKaputt

      Aloittaja oikeassa. Se oli siinä.

    • Veijo Wahlgren

      Hokki voisi tarjota väkisin makuu palveluita hotellissa konkurssin välttämiseksi

      • paikallinen

        Kannattaa ottaa asioista pikkaisen selvää ennenkun alkaa avautumaan täällä, taitaa sulla olla köntsät, kohta sinun omassa konkassa. makaile ihna kuule oman käden kanssa vaikka siellä missä kukkoilet hevonen. Taitaa hokki vaan olla niitä harvoja Mestiksessä jotka jotenkuten pärjää taloudellisesti puhumattakaan tästä Sportin velka paskasta... hellurei Liigaan ja hupsista vuodenpäästä suomisarjaan. hah ei voi muuta sanoa.


    • Wihlgrenin Walle

      Kylläpä Veijoo näköjään ahistaa syyttömäksi todetun menneisyys. No, kateellisia, varsinkin kainuussa tulee aina olemaan, mutta loukkaus häpäisee lausujansa.

    • Vaasan Sport

      Se vaan ahistaa toisia tämä hokin menestys.
      Kainuussa ei saisi menestyä kukaan eikä mikään niin hyvä olisi olla.

      Haista kaavittu.

    • Asioista tietävä

      Hokin talous on todella heikossa hapessa. Se on silkkaa puhdasta faktaa. En kuitenkaan usko paikan Mestiksessä olevan uhattuna (vielä), mutta tällä tahdilla seura ei voi jatkaa kauaa. Kädestä suuhun eläminen kassa tyhjänä ei ole pitkäjänteinen tapa toimia.

    • Tietäjätoinen

      Ikävä kyllä, näin se kuuluu tilanne talouden kanssa olevan.

      • Hetopluk Svarman

        Kädestä suuhun ollaan eletty koko mestis historian, joten eiköhän porskuteta samaan malliin jatkossakin.


    • Viera9

      Jaa

      • voittamaton

        Eihän yhdistys saa tuottaakaan voittoa?


    • artis

      Hokki pystyssä kaupungille useamman vuoden jäämaksut, eikö kaupungilla ole talousahdinko? Kyllä kyläkouluja lakkautetaan muutamien kymmenien tuhansien todellisiin säästöihin vedoten mutta Hokki kyllä voi jättää usean vuoden jäämaksut maksamatta ilman että valtuusto edes käsittelee asiaa. Eikö Kajaanin kaupungin pitäisi jo viheltää peli poikki.

    • montikka 77

      Hokki jättää kaikki velkansa maksamatta, jäämaksut, linja-auto kyydit, ruoat, jne.. Ja jopa selostajien palkat.. Kuinkakohan kauan voi näin pienessä kylässä poltella siltoja tällä tahdilla? Ei pidä ihmetellä kun matseissa ei käy porukkaa. Hyvä kello kauas kuuluu.. huono kello maakunnan rajoille asti..

    • rannelämy

      Valtuustossa istuu vain vellihousuja, eikä niistä kukaan uskalla nostaa tällaista asiaa esille. Alkaa heti se sönköttäminen kaupungille tulevasta imagohyödystä kun Hokki pelaa Mestiksessä.

      Samalle viivalle vaan kaikki seurat! Jos joku jättää maksunsa maksamatta, niin käyttövuorot sellaisille, joilla on millä maksaa. JÄÄHALLI ON KAJAANIN KAUPUNGIN LIIKUNTAPAIKKA ja sen ylläpitoa kustannetaan verovaroin.

    • M. Tikka

      "Selostajien palkat", anna mun kaikki kestää. Onko Hokki palkannut selostajia A- katsomoon? Siltä se ainakin kuulostaa. Ottanevatko lisätienestejä Hokilta?

    • Entiset katsojat

      Velkojen maksamatta jättäminen on kauas kantoista toimintaa. Myös napamiehen ylimielinen ja vähättelevä sekä "omia" suosiva toiminta sai aikaan että lahjakkaat junuorit meni muualle ja osa vaihtoi lajia. Samalla hävisi katsojia, talkoolaisi, tukijoita jne. Kaupungin tulisi periä maksut tai antaa jääaika maksukykyisille.

    • Kalliit paikatkin

      ei ihme jos ei oo tuloja, ketä semmoinen lämiminen kiinnostaa?

    • suotta valittaa

      Puheenjohtaja valittaa: Talous kuralla, kaupungin syy, kun seura joutuu maksamaan hallivuokria hallin omistajalle, vaikka seura tuo näkyvyyttä kajaanille HEH.
      Mitä ihmeen näkyvyyttä ? Mitä tuloja kaupunki saa ? Eihän sillä ole katsojiakaan.
      Edelleen, seura tekee halliin lisätiloja. Totta hitossa täytyy maksaa käytöstä, niin muutkin maksavat, hokin maksut on vain maksamatta. Lisäksi kaupunki on myöntänyt seuralle paljon avustuksia. Lisätiloja ei rakenna seura vaan ne tehdään näköjään oppilastyönä ja rakennustarvikkeet on no joo ... HEH. Täällä Kuhmossa pelaillaan kainuuseen kuuluvalla tasolla , tyylillä ja pelaajilla. Hyvin pyyhkii.

      • indy

        Juurikin näin! Karjalainen valittaa että kaupunki ei tue Hokkia! Miksi pitäisi kun heidän velvoitteensa mm. kaupunkia kohtaan on hoitamatta usealta vuodelta. Kajaanin kaupunki on pääyhteistyökumppani ja mihinkä Hokki rakennuttaisi uusia tiloja jos kaupunki ei antaisi tiloja käyttöön? Varmaan hiihtomajalle ja jättäisivät sinnekin sitten vuokrat rästiin uudelle omistajalle. Pikkaisen nöyryyttä Hokille yhteistyökumppaneita kohtaan. Vahtimestaritkin kuulemma syö eväänsä öljykattilahuoneessa kun Hokki oli vienyt heiltä vaivihkaa sosiaalitilat. Ja mitä on se näkyvyys mitä Hokki tuo? Se on sitä kun koijjataan ja jätetään velat maksamatta, tämä on se kuva tuosta instanssista, EPÄREHELLISYYS on se kuva.


    • ei ikävä

      Kyllä tuntee myötä häpeää ko toimintaa kohtaan. Junioreidenkin vanmemmat velvoitetaan vaikka mihin ja peli aikaa saavat tietyt juniorit. Samat veivarit koittivat kyykyttää aina. Meidän juniorit lähtivät muualle, missä kohtelu tasapuolista ja osaavaa. Ei tarvitse olla enää maksumiehenä. Todella hävetti. Nyt nauttivat kaikki harrastusten parissa.

      • herää jo

        Höpö höpö. Junioreiden vanhemmat ovat maksumiehinä aina ja kaikkialla. Kerro minulle mikä on ilmainen harrastus lapsille. Varsinkin Pohjois-Suomessa jo pelkien pitkien etäisyyksien vuoksi seuratoiminta maksaa vai pitäisikö talkoilla toimivan seuran sinun mielestäsi maksaa esim. pelimatka kulut.

        Paljastat kyllä tietämättömyytesi jutuillasi. Satutko muuten tietämään, että junnuhokki ja edustushokki ovat kaksi eri seuraa. Varmaan tietäisit, jos sinulla olisi oikeasti seurassa pelanneita lapsia.

        Mutta kiva juttu sinulla kun lapsesi ovat nyt ammattilaisia, eikä sinun enää tarvitse harrastuksesta maksaa.

        Minä tunnen myötähäpeää sinun satuilujasi kohtaan.


    • jutta urpilainen

      Hokin manageriksi takaisin atleettisella vartalolla ja ultimaattisella rakastelutaidolla varustettu Olli-Pekka Hakkarainen

    • kamina "pukukopissa"

      Onko tämä Hokki nykyään ainut jääkiekko seura Kajaanissa ? Ennen kaukalo oli ( nykyään ) entisen uimahallin paikalla, pelattiin ulkojäillä. Katsojia oli paljon kun pelailtiin muita kainuulais joukkueita vastaan. Oli kortteli turnaukset ym. Kun näitä viestejä lukee niin on mennyt totiseksi touhut. Pääasia että harrastetaan liikuntaa. Ei kaikilla ole varaa maksaa (nm. herää jo ) , täytyy olla halvempi harrastus , onhan valintaa. Ja O-P pelaili muistaakseni Teppanan porukoissa. Jokainen tyylillään, suotta nuista kitisee.

    • ei varaa

      Hyvä HERÄÄ JO. Kahden juniori iässä olevana yksinhuoltajana näen että kustannukset karkasivat osaltani. On maksuja, itse kyllä tiedät, en viitsi tässä niitä rueta luettelemaan mutta minulle liikaa. Vanhemmille tuli mm. "kioski" vuorot. Ei yksin kertaisesti meidän juttu. No lapsistani EI tule ainakaan lätkä ammattilaisia, toisin kuin toivottavasti sinun lapsestasi, sinulla on varaa satsata, minulla EI. Siirryttiin joukkue lajista yksilö lajiin. Hyvin on otettu vastaan.

      • notpoor

        Joo, yksilölajit ovat mukavia kun ne ovat ilmaisia ja seurat niin rikkaita, että voivat kyyditellä lapsia pitkin maakuntia pelimatkoilla. Varsinkin kävely, järvi uinti ja saappaanheitto ovat hyviä harrastuksia joista lapsetkin tykkää.
        Mutta eikö juurikin kioskivuorot yms. ole juuri sitä varten ettei tarvi niin paljon laittaa omaa rahaa harrastukseen. Tulee mukaan vähän sosiaalista elämääkin ja ehkä uusia tuttuja, mutta onhan se mukavaa katella kotona salkkareita, kun lapset heittää pihalla saapasta.

        Elämä on omasta asenteesta kiinni, minutkin on otettu hyvin vastaan. En vain ymmärrä miksi sinun pitää haukkua Hokkia jos sinulla ei rahat riitä harrastukseen, ei se varmaan hokin syy ole. Kiva kun olet löytänyt itsellesi ja perheellesi hyvän harrastuksen.


    • väärin pelattu

      No ei ole ihme, että junnut ei pärjää enää millään tasolla. Raha ratkaisee, eli tarkoittaa sitä, että monet junnut vaihtaa muihin lajeihin tai lopettaa kokonaan.

    • suunnistajat

      Varsinkin kävely, järvi uinti ja saappaanheitto ovat hyviä harrastuksia joista lapsetkin tykkää ( notpoor ). On sinulla huumoria hokkilainen. Eihän hän sinun seuraasi haukkunut, lue uudestaan . " Ei yksin kertaisesti meidän juttu " . harrastus mahdollisuuksia on vaikka millä mitalla, ei tarvitse olla lätkää. näsäviisaalle hokkilaiselle: järvi uinti on varmasti hyvä, mutta oletko huomannut että talvella pakkaa järvet jäätymään, onhan täällä uimahallejakin ja uimaseuroissa voi harrastaa läpi vuoden. Saappaanheitto voi voi, keihästäkin voi seura tasolla heittää. Jos ei ole liikunnallinen, heillekin löytyy "paikkansa" .

    • Jereppas

      Ne pakkovuorot kioskissa on kyllä perseestä! Jos se hyöty tulisikin omalle tiimille, mutta kun ei se vaan niin mene. Vanhempien talkootyöllä kioskissa rahoitetaan kaikkea muuta eikä se siksi innosta. Seuraan on palkattu vaikka minkälaisia päälliköitä päsmäröimään. Jääkiekon harrastamisen kustannuksia Kajaanissa voitaisiin alentaa vähän älykkäämmällä toiminnalla. Hokki on ominut jäähallin omakseen ja on ihmeellistä, että kaupunki hyväksyy tuollaisen toiminnan.

      • hErra vapaa

        Miksi et vaihda harrastusta kun tuntuu olevan niin ikävää. Oletko töissäsikin tuollainen marisija, siellä on varmaan ne "herrat" jotka on kaiken pahan takana. Kuulostat oikealta ihanne työparilta. Yksilölaji ainesta.


      • Salohokki

    • Emil Von Axe

      Pelaajien ja valmentajan lisäksi kuinka moni saa palkkaa?
      Ei kovinkaan moni. Esimerkiksi puheenjohtaja Esko Karjalainen ei saa.

    • spåra71

      Kuten sanottua, kukin valitsee itse lajinsa. Mielenkiintonsa tai maksutasonsa mukaan. Valinnanvaraa on paljon, halvoista harrastuksista kalliisiin. Halvan harrastuksen kun valitsee, niin ei joudu talkoisiin tai laittamaan omaa rahaa. Jääkiekko on kallis harrastus joka seurassa.
      Ja kyllä suomesta löytyy edustusseuroja, joidenka pelitapahtumissa ei junnujen vanhemmat pääse myymään, vaan kaikki raha menee tapahtuman järjestäjälle.

    • Junamenijo18

      Olisiko aika nyt lopettaa ihan suosiolla.

    • Amil van Exel

      Jäähalliin pitää saada lisää vuoroja harrasteporukoille. Hokkilaiset voi käydä pelaamassa ulkokaukalossa tai opettelemassa luistelemaan isolla jäällä. Eihän Kajaani-halliakaan ole pyhitetty Papasille tai lentopalloilijoille, vaikka sekin on Kajaanin kaupungin omistama liikuntatila.

      Jäähallissa kaikki parhaat vuorot on annettu Hokille ja muut joutuvat tyytymään lepakkovuoroihin. Miksi? Jos Hokilla on pystyssä hallimaksut, niin jonkun pitäisi kaupungilla ryhtyä toimiin asian korjaamiseksi. Tällainen perseily ei kuulu enää tälle vuosituhannelle.

      Hokilla ei ole mitään todellista merkitystä Kajaanin imagon kannalta. Tänne ei investoida tai muuteta Hokin takia. Paitsi tietysti pelaajat, joille Hokki maksaa palkan ja jättää muut maksut maksamatta (jos kommentit pitävät paikkansa). Nollasummatouhua siis. Ovatkohan muuten pelaajat saaneet palkkansa?

    • osmoscosmo

      Kaupungilla on niin saamattomat virkamiehet että tilanne on karannut käsistä Hokin velkojen suhteen. Milloinkohan joku kertoo kuinka paljon kaupunkifestarit maksaa kaupungille.? Hokki elää kuin omistaisi koko hallin vaikka se on vaan vuokralainen kaupungin tiloissa. Pelaajat perseilee jäällä ja kun jääaika on loppu niin kiekot lentelee ja huttua keitellään vielä monta minuuttia yli treeniajan päätyttyä. Seuraava porukka menee sitten äkkiä sutaistulle märälle jäälle. Eikö edustusjoukkue ole edustusjoukkue ja esimerkki junnuhokin junnuille käyttäytymisellään. Asennevammaista sakkia sanon minä. Ja johtokunta jos koostuu eläköityneistä kapiaisista joilla on porttikielto jopa Taneliin niin tuskin voidaan puhua kehittyvästä toiminnasta ja hyvästä imagosta. Nuoremmat markkinointiin panostavat jampat ovat niin vauhtisokeita että polttelevat ihan urakalla siltoja sponsoreiden suuntaan ja ego on kuin miljoonabisnestä pyörittävillä. Vielä suunnitellaan halliosakeyhtiötä, saattaisi jää sulaa alta aikayksikön kun vuokralaisenakin ollessa raha-asiat on tuolla mallilla =)

      • velat maksuun

        Se on juuri näin mitä "osmo" kirjoittaa.


      • entinen tukija
        velat maksuun kirjoitti:

        Se on juuri näin mitä "osmo" kirjoittaa.

        Jokuhan ne hallimaksut maksaa, viime kädessä veronmaksajat. Ylimielistä sakkia,


    • Ei noin hoideta

      Tappiota tuottava yhdistys pitää lopettaa ja myydä kaikki omistukset velkojen maksua varten, jos jotan jää niin sen voi lahjoittaa vaikka toisen yhdistyksen toimintaa tulemaan.
      Komiahon kalja-kiekkoilijat ottaisi mielellään rahaa vastaan että saisivat uuden television jääkiekkoharrastukseensa.

    • velat maksuun

      Kaupungin perittävä maksamattomat halli vuokrat HETI . Määtä kasvaa kaiken aikaa. Joku roti se pitää hokillakin olla. Yhteis kunnan elättejä. Mitähän sieltä vielä löytyy.

    • oppositio

      Mitään ei ole opittu vuosien saatossa. Poruka jakautunut kahtia.

    • ruplalla valtaa

      Eikö joku venäläinen oligarkki voisi ostaa Hokin, ne kun ei oo ihan presuaukisia poikia, sano

    • ruplalla saa

      Siinäpä Karjalaiselle ja kumppaneille homma, vai onko jo ottaneet yhteyttä ? Näin saataisiin pöytä puhtaaksi velkojen osalta. Velat kun jää muutenkin veronmaksajien maksettavaksi.

    • Titan maila

      Samaa mieltä kuin Exel

      Jäähalliin pitää saada lisää vuoroja harrasteporukoille. Hokkilaiset voi käydä pelaamassa ulkokaukalossa tai opettelemassa luistelemaan isolla jäällä. Eihän Kajaani-halliakaan ole pyhitetty Papasille tai lentopalloilijoille, vaikka sekin on Kajaanin kaupungin omistama liikuntatila.

      Jäähallissa kaikki parhaat vuorot on annettu Hokille ja muut joutuvat tyytymään lepakkovuoroihin. Miksi? Jos Hokilla on pystyssä hallimaksut, niin jonkun pitäisi kaupungilla ryhtyä toimiin asian korjaamiseksi. Tällainen perseily ei kuulu enää tälle vuosituhannelle.

      Hokilla ei ole mitään todellista merkitystä Kajaanin imagon kannalta. Tänne ei investoida tai muuteta Hokin takia. Paitsi tietysti pelaajat, joille Hokki maksaa palkan ja jättää muut maksut maksamatta (jos kommentit pitävät paikkansa). Nollasummatouhua siis. Ovatkohan muuten pelaajat saaneet palkkansa

    • huonohomma

      Kohta selvitys tilassa ??

    • Hokkipub

      Hokki vie ja kaupunki vikisee ja vetää koko ajan höplästä näitä saamattomia hiiriä tiilisestä ilotalosta. Taas menty pahasti vipuun kun vuokranmaksut kuitataan makkaranpaistosessiolla Kaukavedellä.

    • haastemies

      Eikö tähän saada mitään tolkkua. Saamatonta ja halutonta porukkaa kaupungin taholta. Velat PERINTÄÄN.

    • paikka 234

      Lainaus: "Taitaa hokki vaan olla niitä harvoja Mestiksessä jotka jotenkuten pärjää taloudellisesti ". Mitenkähän lie ?? Jos asia on näin, miksi ei makseta velkoja ?

    • eläinystävä

      Myydään vaan itään ja kotiottelut pelataan Krimillä.

    • mie romahan

      Lyökää jumaliste faktoja pöytään, velkoja.. kenelle.?? kannattasi vaikka miettiä vaikka jalkapallon tilannetta täällä, siltä löytyy matoja ja toukkia..onneksi kiekko ihmiset jotka todella kulkevat kiekko matseissa täällä, niin tietävät edes pikkuisen tilanteen oikeellisuuden, vai onko todella "futis" vetelät niin kateellisia jääkiekon suhteen kun halliin tulee yleisöä aika paljon otteluihin, mutta pallin potkintaan hyvä jos kourallinen. playoffit alkaa kaikki hallille kattoon kun siellä ei potkita pallie.. luojan kiitos.

    • hä mitä

      hä, mikä tää juttu on kuka ja missä on tietoja vuotanut yleiseen tietoon seuran taloudesta, luulenpa tietojen olevan kaljaukkojen rapula hörinää. Seuran taloudesta tietää kirjoittelijan mielestä ehkä seura itse..

      • Fanclub

        Parhaitenhan se seura toki tietää mutta hyvin on perillä myös ne joille kyseinen taho on velkaa. Lyökää faktoja pöytään absolutisti kiekkofanit että Hokki ei olisi hurjasti velkaa? Sen mitä itse olen viimeiset kolme vuotta Hokkia seurannut niin kannattajajoukko koostuu vuodesta toiseen niistä kolmestasadasta "ikifanista". Uusia naamoja ei katsomossa näy, ei vaikka olisi ilmaisottelu. Ne luvut mitä seura ilmoittaa katsojamääriksi on tuplasti liioiteltuja eli taitaapa pikkuhiljaa jalkapallo kuroa kiinni katsojamäärissä nämä Hokkifanit. Tuskinpa tästä kuitenkaan kannattaa lajien välistä suolaamista aloittaa koska futisfani on futisfani ja lätkäfani on lätkäfani. Ihmetyttää vain suuresti se että Kajaanissa ei mikään muu seura saa olla jatkuvalla ja enenemissä määrin velkaa kaupungille mutta Hokki kyllä voi olla. Niin, ja jos kerran A-juniorit ovat laittaneet Edustuksen alla olemiselle pisteen niin voiko kysymys olla muusta kuin siitä että Edustus söi Aaltakin rahat? Markkinointipäällikkö on itse toitottanut seuran olevan todella vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, onko mies nähnyt unta maatessaan rahakirstun päällä vai olisiko hänen suustaan päässyt sammakko? Jokainen mestisseura elää varmaankin kädestä suuhun mutta onko Kajaanin kaupungilla karannut kenties mopo käsistä hallimaksujen suhteen ja miten voi olla mahdollista että tällainen sallitaan? Kyllä kaupungin eräs silmäätekevä on myöntänyt että kukaan muu seura tuskin voisi saada näin paljoa siimaa ja makkaroita paistelemalla kuittailla velkojaan. Lieneekö tämä yksipuolista synergiaetua? Nauraakohan Hokinkin väki kaupungin herroille? Taitaa nämä kaupunhallituksessa istuvat kiekkoihmiset joilla on omaa pelaaja/valmentajauraa, ja nämä valtuutetut joiden lapset pelaa junnuhokin puolella, hyssytellä ja lakaista asiaa maton alle sen minkä kerkiävät hyvässä "Hokkihengessä". Ihailtavaa antaumuksellista työtä heiltä oma hyöty mielessä mutta minä ainakin nauran teille saamattomille "Meidän Kajaanin" kiekkoihmisille.


    • voitolla yöhön

      Hokki mihinkään konkurssiin mene. Tänä vuonna mennään päätyyn asti!

    • SM-liiga 2014

      Pelaako Guttig ja DaCosta SM-liigassa 2014???

    • samat naamat

      konkurssiin menee

    • oikea laita

      Nykyiset " katsojat " ovat pejaajien ja järjestäjien lähiomaisia. Muita se ei kiinnosta .
      Pelaisivat alemmalla tasolla " oman " kylän porukalla, kiinnostus olisi parempaa ja touhu halvempaa.

    • makkaraa 4

      Parhaitenhan se seura toki tietää mutta hyvin on perillä myös ne joille kyseinen taho on velkaa. Lyökää faktoja pöytään absolutisti kiekkofanit että Hokki ei olisi hurjasti velkaa? Sen mitä itse olen viimeiset kolme vuotta Hokkia seurannut niin kannattajajoukko koostuu vuodesta toiseen niistä kolmestasadasta "ikifanista". Uusia naamoja ei katsomossa näy, ei vaikka olisi ilmaisottelu. Ne luvut mitä seura ilmoittaa katsojamääriksi on tuplasti liioiteltuja eli taitaapa pikkuhiljaa jalkapallo kuroa kiinni katsojamäärissä nämä Hokkifanit. Tuskinpa tästä kuitenkaan kannattaa lajien välistä suolaamista aloittaa koska futisfani on futisfani ja lätkäfani on lätkäfani. Ihmetyttää vain suuresti se että Kajaanissa ei mikään muu seura saa olla jatkuvalla ja enenemissä määrin velkaa kaupungille mutta Hokki kyllä voi olla. Niin, ja jos kerran A-juniorit ovat laittaneet Edustuksen alla olemiselle pisteen niin voiko kysymys olla muusta kuin siitä että Edustus söi Aaltakin rahat? Markkinointipäällikkö on itse toitottanut seuran olevan todella vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, onko mies nähnyt unta maatessaan rahakirstun päällä vai olisiko hänen suustaan päässyt sammakko? Jokainen mestisseura elää varmaankin kädestä suuhun mutta onko Kajaanin kaupungilla karannut kenties mopo käsistä hallimaksujen suhteen ja miten voi olla mahdollista että tällainen sallitaan? Kyllä kaupungin eräs silmäätekevä on myöntänyt että kukaan muu seura tuskin voisi saada näin paljoa siimaa ja makkaroita paistelemalla kuittailla velkojaan. Lieneekö tämä yksipuolista synergiaetua? Nauraakohan Hokinkin väki kaupungin herroille? Taitaa nämä kaupunhallituksessa istuvat kiekkoihmiset joilla on omaa pelaaja/valmentajauraa, ja nämä valtuutetut joiden lapset pelaa junnuhokin puolella, hyssytellä ja lakaista asiaa maton alle sen minkä kerkiävät hyvässä "Hokkihengessä". Ihailtavaa antaumuksellista työtä heiltä oma hyöty mielessä mutta minä ainakin nauran teille saamattomille "Meidän Kajaanin" kiekkoihmisille.

    • Kendofakta

      Hokin jäämaksut ovat maltilliset moneen muuhun Mestiksen seuraan. Silti se on pystyssä kaupungille merkittäviä summia. Tämä on puhdasta ja sataprosenttista faktaa. Seuran puheenjohtaja on myöntänyt vaikean taloudellisen tilanteen julkisestikin. Hokin toiminta ei ole enää kestävällä pohjalla ja pahimmassa tapauksessa lappu laitetaan luukulle jo tämän kauden jälkeen. Vielä pelattavien pudotuspelien yleisömäärälläkään ei ole merkitystä pelastumisen kannalta sillä eivät ne rahat Hokille jää vaan menevät kaupungille velan lyhentämiseen. Samaan aikaan Hokin leirissä valitellaan oman pukukopin vuokraa joka on reilun tonnin kuussa. Totta kai siitä pitää vuokraa maksaa kun se on pelkästään Hokin edustusjoukkueen käytössä 24/7. Seura on halunnut oman kopin ja kaupunki rakensi erillisen pukukoppirakennuksen. Tietysti omasta pitää maksaa vuokraa. Sama itku ja poru alkaa ensi syksynä (jos silloin pelataan) siitä että kaupunki perii Hokilta vuokraa vip-aitioista. No totta kai perii sillä Hokki on tilojen ainoa käyttäjä ja tekee niillä tiloilla omaa bisnestään. Ei kaupunki voi suosia yhden seuran edustusjoukkuetta antamalla sille erivapauksia vaikka tämä ylimielinen Hokki-perhe kuvitteleekin olevansa kaiken kritiikin yläpuolella. Ne vip-tilatkin tehdään ammattiopiston opiskelijoiden oppilastyönä eli kaupunki rakentaakin kaiken valmiiksi Hokille ja sitten seura kehtaa nurista kun joutuu maksamaan vuokraa. Ajatelkaa nyt miten päätön tämä tilanne on! Jos kaupunki ja muut velkojat kohtelisivat Hokkia tasavertaisena niin tuon seuran pullistelu päättyisi ihan oikeasti jo tänä keväänä. Ehkä olisi parempikin luopua paikasta Mestiksessä ja anoa siirtoa Suomi-sarjaan. Katsojia pyörii ne samat 300-500 kuitenkin mutta joukkueen pyörittämisen kulut ovat murto-osa siitä mitä Mestiksessä. Joukkue olisi halvempi, sarjataso silti ihan viihdyttävä ja seuralla menisi taloudellisesti paremmin. Tuollainen tekohengitys sarjassa jonka voitolla ei ole pelillistä merkitystä millään tavalla on naurettavaa. Kovaa hintaa maksetaan, että voidaan tavoitella viiriä kattoon. Yhteistyökumppanien parissahan tämä on jo nähty eikä Hokki herätä enää kiinnostusta. Se yrittää olla liian yksipuolinen hyötyjä kaikissa sponsorisopimuksissaan. Vastikkeena tarjotaan jotain ilmaislippua tai makkaranpaistoa yrityksen pihalla eli ihan täyttä amatööritoimintaa. Seura on silti kaupungin silmissä eräänlainen pyhä lehmä joka saa elää miten elää ja jättää maksut maksamatta.

    • Junnujen puolesta

      Hyviä näkökulmia näissä kirjoituksissa. Mutta oletteko ajatelleet millaista porukkaa on noiden junnujen valmentajat. Osa on niin kajaanilaista, niin kajaanilaista, leuhkaa ylimielistä porukkaa eikä osaa ottaa lapsia "haltuun". Isot ukot on kuin pahaset kakarat. En näe mitää mahdollisuutta nuorilla nousta Kajaanissa Suomen mestaruustasolle. Yksinkertaisesti valmennuksessa ei taso riitä. Olisi parempi kun jäävuorot annettaisiin yleisön käyttöön ja tulisi myös "tyttöaikaa" jossain vaiheessa.
      Hokin pitää maksaa velkansa, jos niitä on niin paljon kuin kirjoituksissa annetaan ymmärtää. Uskon, että veronmaksajat eivät halua, että verovaroin pidetään hallit kunnossa ja vuokralaiset eivät maksa omia velvoitteitaan. En usko, että onnistuisi tällainen missään oikeassa kaupungissa.

    • LapsitukkaJuha

      Älkää hyvät ihmiset sekoittako Junnuhokkia ja Edustushokkia toisiinsa!! Junnuhokki hoitaa hommansa hienosti, EdustusHokki todella huonosti! Junnuhokin valmentajien leuhkuuteen en ota kantaa ja mitä leuhkimista Kajaanilaisuudesta olisi?..Alkukaudesta oli maaleissa Sihti mainokset, ei ole enää kun Juntunen näkyi niitä repivän pois ennen erästä peliä tammikuussa kun olivat riekaleina. Bauerin mainoksesta puuttuu puolet jäänsisältä jo toista kuukautta. Hokin tyyliä, kun kerran on mainostajilta ja sponsoreilta rahat saatu niin paskaaks tuota mainoksista enää huolta pitämään ja uusimaan.

    • ..mukavan tuntuinen

      Minua ainakin henkilökohtaisesti risoo kun Juntunen tulee kinuamaan minulta, köyhältä yrittäjältä, tavarapalkintoa tai rahallista apua, siitäkin huolimatta että heillä on omat laskut maksamatta minulle jo vuoden takaa. En kyllä jatkossa ole näin sinisilmäinen millekään seuralle. Tälle seuralle kyllä lopetan hyväntekeväisyyden tämän kiekkokauden jälkeen. Kaikkea hyvää teille Koijjarit!

      • Hokki alas

        Samanlaista viestiä on tullut tietoon muiltakin yrittäjiltä. Hokilla on otsaa kerjätä vielä lisää vaikka vanhatkin velvoitteet ovat hoitamatta. Ei siinä auta ulkopuolisten pelaajien turvin pelattu hyvä kausikaan kun seura on itsessään läpimätä. Ja tätä ei tietenkään saisi sanoa ääneen kun Hokki on pyhä lehmä ja sillä on siksi oikeus jättää velvoitteet hoitamatta.


      • Veli Velkapoika
        Hokki alas kirjoitti:

        Samanlaista viestiä on tullut tietoon muiltakin yrittäjiltä. Hokilla on otsaa kerjätä vielä lisää vaikka vanhatkin velvoitteet ovat hoitamatta. Ei siinä auta ulkopuolisten pelaajien turvin pelattu hyvä kausikaan kun seura on itsessään läpimätä. Ja tätä ei tietenkään saisi sanoa ääneen kun Hokki on pyhä lehmä ja sillä on siksi oikeus jättää velvoitteet hoitamatta.

        Normi velallisen-tavallisen ihmisen siis-velat laitetaan perintätoimiston hoidettavaksi, jos ne jäävät maksamatta! Sieltä ne sitten menevät ajan oloon ulosottoon, kun jäävät edelleen maksamatta. Sitten jossain vaiheessa seuraa maksukyvyttömyys, selvitystila, konkurssi jne...

        Mitä ihmeelistä Hokissa on? Jos haluatte rahanne, niin laittakaa toimeksi!! Täällä veloista on turha vinkua!


    • Keskari

      Miksihän kajaanlaiset valtuutetut, jotka muutoin pitävät älämölöä tekemisistään, eivät puutu tähän monia kajaanilaisia urheiluihmisiä ihmetyttävään Hokin hyysäämiseen?

      Mikäli kommentit Hokin hoitamattomista hallimaksuista pitävät paikkansa, niin valtuutettujen tehtävänä on nostaa esille maksuja valvovien viranhaltijoiden leväperäisyys.

      Kaupungin asioita ja etuuksia ei voi ostaa kausikortilla. On tämä kyllä outoa kaupunginhallintoa, kun yhdelle joukkueelle rakennetaan pukukopit ja esimerkiksi keskuskentän käyttäjille ei ole edes kunnollisia suihkuja tarjolla!

      Jos Hokki on jättänyt maksunsa maksamatta kaupungille, niin halli kiinni edustuksen osalta kunnes maksut hoidettu!

    • sepalusaukivalhetta

      Voisivatko nämä huhujen levittäjät tulla julkisuuteen omilla nimillään?

    • Veijo Kompa

      Oon Kompan Veijo tuo toinen kirjoittaja on Billu Ari

    • hommat hakusessa

      Olisikohan tämä nuori poikanen -juntunen vielä vähän turhan suurissa saappaissa?

    • vippironkainen

      Nyt hymyilyttää.

    • ihmettelen vaan

      Luulisi Hokilla rahaa olevan. Viisi playoffpeliä kovilla yleisömäärillä.

      • Tyhjä kassa

        Ja rahat niistä suoraan kaupungille vanhojen velkojen lyhennykseen... Ei tuosta Hokille jää käteen mitään.


    • talakooukko

      Eiköstä päätyyn asti pitänynnä männä, hä?

    • Rahaton velkaseura

      Nyt myös Hokki myöntää nämä täälläkin jo kauan sitten tiedetyt asiat. Väistyvä puheenjohtaja Esko Karjalainen kertoilee tämän päivän Kainuun Sanomissa (11.4.2014) seuraavaa:

      - Taloustilanne on vaikea. Taantuma vienyt isoja sponsorisopimuksia.
      - Viime vuonna jouduttu syömään etukäteen tämän vuoden budjettia.
      - Jää- ja pukukoppimaksut olivat jo viisi vuotta sitten reilun vuoden jäljessä.
      - Tilanne jää- ja pukukoppimaksujen suhteen on edelleen sama eli rästejä kaupungin suuntaan riittää.
      - Kulut paisuvat jatkuvasti.
      - Homma ei jatkossa pyöri pelkkien yhteistyökumppanisopimusten varassa.

      Ei ole kovin terveellä pohjalla toiminta kun maksut kaupungille laahaavat reilun vuoden perässä. Karjalaisen mukaan Hokki maksaa kaupungille 60000 euroa vuodessa eli hieman yli tuon verran on velkaa pelkästään kaupungille. Muitakin tahoja riittää ihan liikaa, että tuo touhu olisi edes hieman järkevissä mitoissa.

      Liigaan Hokki ei tule nousemaan ikinä. Mitä järkeä pelata noin pahasti velkaantuneena Mestistä kun palkintona siinä sarjassa on pelkkä viiri kattoon? Eiköhän olisi aika tervehdyttää toiminta ihan kunnolla ja hakea vauhtia vaikka Suomi-sarjasta? Ne samat vakionaamat kävisivät kuitenkin katsomossa mutta kulut olisivat murto-osa nykyisestä.

      • Emil Von Axe

        Valehtelet!

        Esko Karjalainen kertoi näin:

        – Saamme kaupungilta rahallista tukea noin 30 000 euroa kaudessa ja maksamme sinne samassa ajassa 60 000. Tämä kestää päivänvalon.


      • Lukutaidoton Emil
        Emil Von Axe kirjoitti:

        Valehtelet!

        Esko Karjalainen kertoi näin:

        – Saamme kaupungilta rahallista tukea noin 30 000 euroa kaudessa ja maksamme sinne samassa ajassa 60 000. Tämä kestää päivänvalon.

        Mitähän valetta tuossa on? Hokin pitää maksaa 60 kiloa vuodessa ja maksut ovat rästissä yli vuoden ajalta = velkaa kaupungille on yli tuon verran.


    • aabeli

      Hyväksyykö kaupunki muille maksuilleen samanlaisen viiveen? Ei hyväksy. Todellakaan, todellakaan, todellakaan ei hyväksy. Kyllä Hokki on erityisasemassa ja hölmöt hokkilaiset jaksavat vielä kitistä.

    • katsomon vajakki

      voesi se hokki saaha enämpi katsojia jos erätauolla tungettaisiin siellä jäällä jollekkin suurta dildoa perseeseen. empä tiijä...

      • money talks

        Hokin pojista salibandyjoukkue SM-tasolle.


      • PApassi
        money talks kirjoitti:

        Hokin pojista salibandyjoukkue SM-tasolle.

        Kuulostaa samalta kuin: "onko armeija käymättä? Hankipa maiharit! On sekin eteenpäin"(Jope Ruonansuu).


    • kuurupiiloa.. TAAS

      HOKIN KOTISIVUILLA KERROTTIIN VUOSIKOKOUKSESTA......

      johtokuntaan valittiin...

      MIKSI EI KOSKAAN KERROTA ESIM TODELLISTA OIKEAA TALOUSTILANNETTA ????????????????????????????????

      ei anna todellakaan luotettavaa kuvaa, vaikka velkaa onkin
      PITÄISI OLLA AVOIN JA REHELLINEN
      ei tuollainen paranna ainakaan hokki-kuvaa eil
      ei edelleenkään hallille !!!!!

    • kiitos tievosta !

      kiinnostas mitäpäPussinen kovan luokan jutulla tarkoittaa
      kun ei tuo ks kerro kuin maksullisen sivun kautta ...

    • turha paska

      jonnijoutava oaska koko hokki ja miten typeriä faneja. aivan kainuulaista paskaa. ette te vaan osaa mitää..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe