Elänten ja Luonnon puolesta!

JakeSuomi

On erittäin surullista, järkyttävää ja idioottimaista ihmisten luonnon tuhoamisvimma ja eläinten jatkuva tappaminen! Salametsästäjä ja eläinrääkkääjät kuuluisi vankilaan pitkäksi aikaa. Nykytilanteessa, jossa eläimiä salaa metsästetään aivan järkyttäviä määriä kaikkialla maailmassa, ei tulisi jakaa metsästyslupia eikä metsästää ollenkaan! Luontoa tuhotaan muutenkin niin järkyttävää tahtia ihmisen piittaamattomuuden, itsekkyyden, ahneuden ja vallan himon tähden! Metsät eivät ehdi uusiutua, kun hakkuita tehdään niin usein ja soraa sekä turvetta kaivetaan kovempaa tahtia kuin koskaan ja uusia kaivoksia puuhataan koko ajan lisää vaikka nykyisetkin ovat järkyttävän suuria ympäristönsaastuttajia sekä tuhoajia!

Toivon vaan että yhä enemmän ja enemmän luontoa sekä eläimiä jätettäisiin rauhaan ja kukoistamaan omillaan ja puhtaana, koska se olisi myös ihmisten etu! Jake from @ http://jake.suntuubi.com/

9

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nykyinen elämä

      Niin että siirretään kelloa takaisin kivikauteen ?
      Tulisi aloittajallekin ikävä nykyaikaa, jos vaikka sähkön käyttö lopetettaisiin.
      Nykyinen elämä vaatii aina talouskasvua ja siihen tarvitaan luontoa hyödykkeeksi.
      Salametsästys ja metsästys on kaksi eri asiaa. ihan vain tiedoksi.

      • ösdfösdf

        "Salametsästys ja metsästys on kaksi eri asiaa."

        Onko joku väittänyt ettei olisi?

        Kuka?

        Milloin?


      • vapaa matkustajat

        Hyvä kirjoitus, nämä luonnon puolesta vinkujat, eivät tajua matkustavansa siinä junassa, jonka nykyaikainen elämänmalli mahdollistaa. He eivät pystyisi elämään niissä olosuhteissa, mitkä olisivat vallitsevia, mikäli talouskasvu pysäytettäisiin.
        Siinä elämässä tässä maassa ei kykenisi elämään enää vegaanin elämää, koska kuolisivat puutostauteihin, kun ei olisi ulkomaan tuontia. Ei olisi sosiaaliturvaa, eikä paljon muutakaan.
        Sitäkö kaivataan ?


      • Moderni vegaani
        vapaa matkustajat kirjoitti:

        Hyvä kirjoitus, nämä luonnon puolesta vinkujat, eivät tajua matkustavansa siinä junassa, jonka nykyaikainen elämänmalli mahdollistaa. He eivät pystyisi elämään niissä olosuhteissa, mitkä olisivat vallitsevia, mikäli talouskasvu pysäytettäisiin.
        Siinä elämässä tässä maassa ei kykenisi elämään enää vegaanin elämää, koska kuolisivat puutostauteihin, kun ei olisi ulkomaan tuontia. Ei olisi sosiaaliturvaa, eikä paljon muutakaan.
        Sitäkö kaivataan ?

        Onpa taas mustavalkoista ajattelua... Ei luonnon- ja eläintensuojelu tarkoita sitä, että palataan "takaisin kivikauteen" tai "lopetetaan sähkön käyttö". Suurin osa aloittajan mainitsemista ongelmista johtuu ihmisen nykyisestä kulutuskäyttäytymisestä. Pelkästään näitä tapoja muuttamalla voitaisiin lopettaa luonnon tuhoaminen.

        Otetaan esimerkiksi lihansyönti. Lihantuotanto on esim. Brasiliassa tärkein syy hakata Amazonin sademetsiä maatalousmaaksi, joko laitumeksi tai rehuntuotantoon. Jos suurin osa maapallon ihmisistä olisi vegaaneja, sademetsiä ei tarvitsisi kaataa.

        Mitä tulee luonnon tuhoamiseen esim. arktisen öljynporauksen muodossa, sitäkään ihmisen ei olisi "nykyisen elämänmallin" nimissä välttämätöntä tehdä. Uusiutuvia energiamuotoja on olemassa, jos ihminen niitä vain viitsisi hyödyntää.

        Pieni hyppy ajassa taakse päin ei kyllä tekisi pahaa ihmiskunnalle. Voisi ottaa mallia niistä piheistä isoisistä ja -äideistä, jotka käyttivät samaa villapaitaa 40 vuotta. Ja sen sijaan että olisivat ostaneet uudet farkut he laittoivat paikkalapun farkkuun, jos siihen tuli reikä.


    • täyttä roskaa

      ei ole sinunkaan ajatuksen juoksu kovin korkealentoista.

    • Ihmiset tietävät, että eivät voi tulla toimeen maapallolla, jossa he ovat ainoa eläinlaji, mutta silti monet heistä kieltäytyvät suojelemasta uhanalaisia eläinlajeja. Sellaiset ihmiset ovat hyvin itsekkäitä, ehkä itse sitä ymmärtämättä.
      .

    • luonto käyttöön

      Ei pysynyt mopo viherhörhön käsissä. Kukaan puhunut eläinten hävittämisestä, niitä käytetään hyväksi, koska ne ovat ihmisten ruokaa. Niitä käytetään kestävän käytön periaatteella.
      Luonnonvarat ovat käyttöä varten muutenkin. Meidän kulttuuri on luotu talouskasvun varaan, niin kuin tuossa ylenpänä joku totesi, ei voida kääntää kelloa taaksepäin, siinä loppuisi viherhörhönkin mätinät, kun nälkä ajaisi ruokaa etsimään.

    • Jagdpanther

      Itelläni ei ole tarvetta tappaa mitään elukkaa sukupuuttoon mutta tuo ikuinen talouskasvu on pelkkää utopiaa mikä väistämättä tulee romahtamaan. Lisäksi se on syyllinen Afrikan ja monien Aasianmaiden ahdinkoon.

    • realismia pöytään

      Sen varaan tässä on eletty kyllä jo aika pitkään. Totta kaikki tulee loppumaan aikanaan, mutta nykyistä elintasoa ei voida ylläpitää, ilman talouden kasvua.
      Eikä sen jälkeinen aika tule olemaan mikään onnela luonnolle, tai eläimille, päinvastoin. Jos elintaso romahtaa, niin sitten luonnosta kyllä puristetaan se viimeinenkin pisara mitä irti saadaan.
      Nykyisin tuo globalisaation aikaansaama rakennemuutos kyllä pelaa Aasian ja Afrikan maiden eduksi, sinnehän ne työpaikat nykyisin valuu.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe