Lännen palkkasotilaiden osuus Ukrainassa

näin on

Lännen palkkasotilaat Ukrainan vallankaappauksen kärjessä

Ei ole lainkaan uutta tietoa, että länsimaiden rahoituksella toimineet joukkiot kaappasivat vallan Ukrainassa, mutta Israelin ja Venäjän mediat esittelevät nyt yksityiskohtaista tietoa Kiovan tapahtumista ja lännen palkkasotilaista kypärien, univormujen, maskien sekä aseistuksen takana.

Venäjän televisio on esitellyt sunnuntaina haastattelun Kiovan ääriryhmien toimintaan osallistuneesta venäläismiehestä, joka kertoo länsimedian visusti vaikeneman puolen Kiovan mellakoista ja Oikeisto Sektorin väkivaltaisuuksista. Israelin valtamedia esitteli puolestaan entisen israelilaissotilaan, joka on johtanut joukkuetta väkivaltaisuuksissa.

Kymmenet palkkasotilaat Yhdysvalloista, Saksasta, Turkista, Puolasta ja muista maista muodostivat huomattavan osan Ukrainassa väkivaltaisuuksiin osallistuneista mellakoitsijoista, kertoo Oikeisto Sektotin toimiin osallistunut aktivisti, joka pidätettiin Venäjän rajalla Bryanskin alueella. Venäjän televisiossa, Russia-24-kanavalla, haastateltu nuori mies kertoi nimekseen Vladislav.


Hän kertoi ulkomaalaisten taistelijoiden saapuvan Kiovan Itsenäisyys-aukiolle kantaen sotilasunivormuja, jotkin heistä ovat myös aseistettuja.


"He tulivat käyttäen samanlaisia sotilasunivormuja. Näin heidäm usein olevan yhteydessä turvajoukkojen kapteenien kanssa ja allekirjoittavan papereita. Voin myös kertoa arviot heidän lukumäärästään. Siellä oli noin 60 amerikkalaista. Saksalaisia oli 30, 40 tai 50. Siellä oli myös puolalaisia, turkkilaisia ja monia muita", hän kertoi haastattelussa.

Kun kysyttiin mikä on tämänhetkinen tilanne Itsenäisyys-aukiolla, hän kertoo että "ihmiset aukiolla ovat kyllästyneitä, huumeissa tai humalassa... heillä ei ole tekemistä."

6

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avohoito

      Ja ne lääkkeet...

    • Jacobson-Schwartz

      Toimintaa koordinoidaan Washingtonista, josta toimintaa myös rahoitetaan. Washingtonissa toimijoita ovat sekä oikeistolaiset juutalaistaustaiset säätiöt että liittovaltio. Toimijoilla on lista kaapattavista valtioista, vastaavat tavoitteet lähi-idässä on jo miltei saavutettu.

      Euroopan unionin komissio on myös selvästi mukana, samoin alueella oleva julkinen ja yhtiömuotoinen tiedonvälitys. Todennäköisesti myös alueella toimivia säätiöitä on sekaantunut asiaan, esimerkkinä unkarinjuutalaisen György Schwartzin Open Society Fund.

      Kansainvälisen valuuttarahaston IMFn mukana oleminen osoittaa myös YKn sekaantuneen asiaan. Se on varautunut myöntämään Ukrainan kaappareille taloudellista ns. apua, joka sisältää myös puuttumisen maan sisäpolitiikkaan.

    • ghgfjhgjghf

      http://www.youtube.com/watch?v=1z6_5Vd8R5M

      USA suunnitteli tämän vallankaappauksen ja nyt syyttää Venäjää, joka yrittää hillitä tilannetta. USA haluaa tuon Venäjän vieressä olevan maan omiin käsiinsä, niin kuin otti aikoinaan Iranin. Kuunnelkaa John Perkinsiä, joka selittää, miten tämä toimii: http://www.youtube.com/watch?v=7fVAifnnlg0 Milloin on vuorossa Suomi? Olemmehan mekin lähellä Venäjää ja voisimme olla USA:lle sopiva tukikohdan paikka. Onko johtajat jo lahjottu? Jos on yritetty ja epäonnistuttu, milloin lähetetään seuraava porukka? Kuunnelkaa miestä, joka ennen teki työkseen tuota maiden alistamista USA:n korporaatioiden alle.

    • ikikiukio8ukol

      Miksei tutkittu USA:n lähetystön tiloja ja siellä toimivaa yksityistä BW turvafirmaa (sama, joka teki Irakissa tuhansien siviilien joukkotappoja)??

      Kysy Tuomioja sitä seuraavassa haukottelukokouksissanne!

      • Koroljov

        Palkatut provokaattorit, joita länsi ja sen tukema Kiovan juntta ovat soluttaneet Krimille, ovat yrittäneet järjestää ampumavälikohtauksia Krimin niemimaan pohjoisrajalla. Venäjä kun turvasi Krimin aseman ilman mitään verenvuodatusta, ja sekös Venäjän länsimaisia ja ukrainalaisia vihollisia harmittaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe