Tähdet, tähdet

Musiiki

Olipas surkea ohjelma ja suorastaan onnettomia esityksiä? Pelkkää hiphop-höttöä.

41

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkdklfhksd

      no parempi toi oli kuin tuubi tai suuret setelit...

      • ei ykkösluokkaa

        Ehkä himpun verran oli parempi, mutta ei natsannut. Mikään noista. Saapi unohtaa ja käyttää ajan muuhun kuin noiden katsomisiin..


      • musiikki

        Joo, se tuubi oli taas niin tekohauskaa, että. Ja mukana oli kestokammotus Janne Kataja. Miten se voi olla joka halvatun ohjelmassa mukana. En ymmärrä.


    • Ei enää

      Jahas, minä en pitänyt. Skippaan jatkossa.

    • Ala-arvoinen ohjelma

      Kuka sitä edes katsoi loppuun?

      Hahah, haaa , sumen surkein klooni vain elämää sarjasta.
      Kaikki kovat julkkikset olivat tajunneet pysyä tuosta ohjelmasta erossa.
      Ainoastaan sillanpää ja Stig olivat lähtenee kovalla rahalla mukaan.

    • liplaplop

      Ja vicky jo itkee maikkarin sivulla että tippuu...eihän se oo muuta ku samoja ralleja rallatellut vuosikymmenet niin että ei itku tuu vaik tippuu ku ei toi veisu nyt oikein onnistunut. Kauheet pakkelit naamas et nuorelta näyttäis mut ikä tekee tehtävänsä silti.

    • Suht koht hyvä

      Eikä vain pakkelit. Virvelle tehtiin jo vuosia sitten kunnon kasvosilitys, suunnilleen samoihin aikoihin kuin Muskalle ja Freemanille. Kyl Rosti hyvä laulaja on, mut häneltä puuttuu kaikkinainen heittäytymiskyky, jota taas löytyy muilta ohjelmassa jatkaneilta.

      • köäkfösfkd

        Juu, tanssahteli kuin puunukke tuossa kasarijaksossa. Seurattiin, että pää ei juurikaan liikkunut paikaltaan, kädet ja jalat vain jonkun verran. Puppet-on-a-string -tyylillä meni koko biisin läpi :)


    • pitkästyttävää

      Rosti on hyvä laulaja tässäkin ohjelmassa. Minä annan sapiskaa ohjelmassa kehutulle orkesterille: laahaava komppi, aneemista säestystä. Hyvät laulajat joutuvat odottamaan, että orkesteri pysyy mukana. Kuin innotonta karaokea katsoisi.

    • No.

      parempi toi on ku "Voice of Finland"...

    • Hyvä ohjelma

      Minusta tuo on loistava sarja ja nostan hattua mukaan lähteneille, että uskaltavat hypätä tuollaiseen.

    • Pieni lava

      Stailaus on epäonnistunut: kilpailijat näyttävät ihan Putous-hahmoilta.

      Ja tanssijat voisivat mennä hevon kuuseen heilumasta!

    • ghbnngngn

      pelle hermanni ois saanu muoviakkoineen tippuuei sit yhtään onnannu se laulu..käyttävätköhän aamulla meikatessa samaa huulipunaa??

      • Nessun dorma

        Olli Herman oli tosiaan laulullisesti heikoin eilisessä oopperajaksossa. Hänellä taitaa olla enemmän faneja kuin Stigillä. Hauskannäköinen mies kerää ääniä ilman kalukukkaroakin.

        Parhaiten minusta selvisivät Diandra, Irina ja Jari Sillanpää. Laura Pyrröä ei nyt lasketa, koska hän oli omalla alueellaan.

        Diandra on ollut minulle suurin yllätys tässä sarjassa. Tytöllä on uskomattomat äänivarat, ja hän vaikuttaa muutenkin järkevältä ja mukavalta. Sillanpään monipuolisuuden tiesin ennestään, koska olen käynyt paljon hänen keikoillaan.


    • Ihan jees

      Ukot ei oikein innostanu eilen, Laura Pyrrö toki ylivoimainen, Diandralta onnistuu kaikki ja Irina oli tosi yllättävän hyvä.

      • Muamuija

        Rostikin viimeinkin heittäytyi! Ääni ei olis ihan kantanut, mutta peitti muulla esityksellä sen. Stigin muuntautuminenkin oli upeaa katsottavaa, mutta vaikeaa on viikossa oopperabassoksi muuttua. Ollilla tenorirooli istui muuten, vaan ei äänelle. Säälistä tai pikkutyttöjen äänillä jatkaa. Jospa vielä ehtisi räväyttää.


    • Hyvä ohjelma

      Irina on lyönyt minutkin ällikällä, tasaisen vahva kaikessa tähän asti. Liikkuminen ja laulaminen luontuvat samanaikaisesti ja laulu on tasokasta.

      Tämän olisi voinut toteuttaa niinkin, että kukaan ei putoa, vaan joka jaksossa annetaan ääniä ja viimeisen jakson jälkeen palkitaan äänikuningas/kuningatar. Siten olisi säilynyt mielenkiintoisempana loppuun asti. Stiginkin suorituksia olisi ollut hauska seurata loppuun asti.

      Minusta sarja on kiva, mukavan nopeatempoinen, pysytään asiassa eikä toisteta joka välissä äänestysohjeita. Yleisö ei möykkää koko ajan sekapäisenä niin kuin Tuubissa tai Voicessa. Sisäinen mummoni tykkää!

    • vanha kanttura

      Naiset ovat kuin autot: maalaa ja paklaa sitä vaikka kuinka paljon, niin muodot paljastavat vuosimallin.

      • Hyvä ohjelma

        Entä sitten?


    • ärsyttävä rastapää

      En ole facebookissa,mutta luin noita kommentteja Tähdet,tähdet-facebooksivuilta,ärsyttää kun siellä joku mummo- Neval...en .T, rastat päässä vit.....lee kateuksissaan Jarista jotain koko ajan.Uskomaton tapaus!!

    • starat

      tässä ohjelmassa pärjäävät ne ,joilla on huumoria ja heittäytymiskykyä.eli parhaat esitykset on ollu Sillanpäällä,yllättäen Irinalla ja Olli Hermannilla.muut ovat olleet joukon jatkona..Diandralla on hyvä lauluääni,mutta ei osaa heittäytyä,eikä laulaa kaikkia tyylilajeja.,Dianra on jotenkin jäykkä ja yllätyksetön,siis tylsä.kaksi vakiotuomaria ovat ihan hirveitä,varsinkin tuo Veitola.

      • Dijsoh

        Totta turiset. On ollut viihdyttävää katsoa Siltsun, Irinan ja Ollin heittäytymistä. Ovat olleet ihan tosissaan mukana joka esityksessä! Vaikka laulu ei olekaan välttämättä ihan joka kerta mennyt aivan putkeen, on rooliin kunnolla heittäytyminen korvannut puutteet, kuten Ollilla oopperajaksossa. Diandralla taas tuntuu olevan vähän toisin päin: laulu kyllä sujuu melkein genressä kuin genressä, mutta samanlaista heittäytymistä ei ole kuin noilla kolmella muulla vielä jäljellä olevalla.

        Harmi muuten, että Pyrrö jo putosi. Tosin se oli ehkä ihan ymmärrettävääkin sellaisen Paranoid-vedon jälkeen... Mutta olisi vain ollut mielenkiintoista nähdä, millaisia oopperalla höystettyjä esityksiä häneltä olisi ollut vielä luvassa. Pakko myöntää, että se tuomareiden euroviisuidea pari viikkoa sitten olisi oikeastikin ihan varteenotettava. Viisuihin voisi saada tosi näyttävän show'n juuri jollain soul-ooppera-sekoituksella. Se olisi outo mutta mielenkiintoinen esitys.

        Joka tapauksessa, tällä ohjelmalla on kyllä paljon hauskempia, viihdyttävämpiä ja kaikin puolin parempia livejaksoja kuin millään Idolseilla tai The Voice of Finlandeilla ikinä!


    • itku iikka

      ja tässä ohjelmassa ei oo sitä tekoitkun vääntämistä,niinkuin siinä hirveessä vain elämää ohjelmassa.

    • vbfbfb

      ennenvanhaan sanottiin transuiksi miehiäjotka käytti huulija poskipunaa ja jos vielä näytti enemmän naiselta kuin oma vaimo

    • no voi hitsi

      harmi kun tuo Irina putos.oli yksi parhaista.odotin ,että tuo Diandra putoaa,kun on ollut kokoajan huonoin,Diandra ei osaa yhtään heittäytyä,esittää kaikki samalla tavalla ja tuossa discobiisissä oli jäykkä pökkelö,tosi surkea ja köyhä esitys.tää ei ole laulukisa,vaan tässä tarvitaan heittäytymistä ja osaamista.

    • Pattink

      Uusi kausi tulossa syksyllä.
      -Ketä toivoisitte kilpailijoiksi? Itse tahtoisin nähdä iskelmälaulajista Eija Kantolan ja oopperalaulajista vaikkapa Mari Palon.

    • enylläty

      Sillähän ei ole mitään väliä, mitä haluttais nähdä, siellä kiertää ne samat vinkujat, mitkä kaikissa muissakin ohjelmissa. Olis kiva nähdä välillä vähän tuoreempiakin kasvoja tai muuten harvemmin nähtyjä. Viime kaudella Jarkko Ahola oli mieleinen yllätys.

    • esmesnämä

      Lauri Tähkä, Johanna Kurkela, Elli (Haloo Helsinki), Matti&Teppo, ...

      • eiikinä

        no just nämä huutajat, jotka on joka ohjelmassa, ei kiitos!


      • oikeitalaulajia

        Miten tuo Elli on muuntautumiskykyinen ja osais esittää muiden gengrejen musiikkia, kun ei ole minkäänlaisia laulunlahjoja suotu, huutamallako läpi ohjelman, kaikkea sitä kehdataan vielä toivoa, jotain rajaa!


      • eitarviikatsoo

        Noin tylsää porukkaa ei oo sitten äskettäin ollu, ei ketään mielenkiintoista. Miks tuota Pete Parkkostakin hyysätään joka ohjelmaan, kun ei ole mistään kotoisin. Onneks ei sentään ollu Anna Abreu tai Anna Puu. Viime vuonna oli monta hyvää.


      • Rock-Kari

        Essi Luttista lukuunottamatta kaikki ovat pop- tai iskelmälaulajia; rock-osastoa ei edusta tänä vuonna kukaan.


      • jepjepjepulistaas

        Parkkonen on se rock - pitkä letti nääs *lol*. On muutoin melkosen nevahööd- tai läääst siison osastoa, mutta voihan tuon vilkaista sillä mukana ei ole ketään ehdotonta inhokkia kuten edellisen Vain Elämää-kauden kohdalla, koska ei ole juurikaan kaikkien biisejä edes kuullut tai muista.
        Veikkaan, että ihan leppoisa Tähdet, Tähdet kausi tuosta muodostuu, samoin kuin tämän syksyn Vain Elämää-kausikin, jossa tällä kertaa ihan houkutteleva tiimi.


      • hgbjnki
        eitarviikatsoo kirjoitti:

        Noin tylsää porukkaa ei oo sitten äskettäin ollu, ei ketään mielenkiintoista. Miks tuota Pete Parkkostakin hyysätään joka ohjelmaan, kun ei ole mistään kotoisin. Onneks ei sentään ollu Anna Abreu tai Anna Puu. Viime vuonna oli monta hyvää.

        Anna Puuhan on jo kahdessa ohjelmassa tänä syksynä eli Vain elämää ja VOF. Eiköhän se hänen osaltaan riitä. Vauvaäänellä laulava aikuinen....


    • enookuullukkaan

      Essi L uttinen vois jäädä, kaikki muut vaihtoon. Kuka on Evelina ja kuka on tuo Benjamin Peltonen, ovatko ihan laulajia.

      • Ei.ei.ja.vielä.kerran.ei

        Benjamin Peltonen leikkii olevansa suurikin stara. Luulee olevansa ihku ja hyvännäköinen. En tykkää sen leveästä nenästä. Mieluummin sitä kuitenkin katselen kuin plösöä Wiskaria, joka haluaisi kans kovast olla kaikkien "starojen" kaveri.
        Pitäähän joka viihdeohjelmassa olla aina yks Ruonansuuta muistuttava tyyppi.
        Mutta mitä helv... se Alatalo tekee tuolla?! On tosin aina ollut ahne julkisuudelle ja rahalle. Kaikki on ollut kaupan; niin ilot kuin surut. Löysää hommaa se kansanedustajan työ, kun joutavat kaikkiin pelleohjelmiin...
        Surkea kattaus tänä vuonna. Joko todellakin menneen talven lumia tai näitä wannabe-julkkistyrkkyjä ilman mitään lahjoja.
        Luulen, että kaudesta tulee lyhyt eikä kukaan pääse jatkoon.
        Siitä olen iloinen, että Amerikan valloittaja Leppilammelle vielä riittää töitä. Junttien luvatussa maassa on hienoo, kun on kerran juontanut jotkut laulukilpailut jollain rallienkun tapaisella tunnistamattomalla kielellä. Ei osaa näytellä, ei osaa juontaa, habituskin on ällöttävän limanuljaskan. Vielä puuttuu, että sen ex-akka ilmestyy taas lehtien kansiin.


    • samattylsät

      Miksi ei tuomareita ja juontajaa vaihtoon.

    • tympeeyä

      Penjamiini piti ottaa siksi kun rkp fondit maksaa siitä .Täytyy olla mukana kiintiösuomenruotsalainen.

    • Huono taso tänä vuonna. Petyin. Surkein taso tällä 3 kaudella. Junttilaulajia jotka ei osaa edes laulaa: Benjamin, Pete,Evelina, Mikko, Eini. Essi on neverhöörd,voi olla hyvä ? Johanna ja Antti parhaat. Hyyrr tulee jo kylmät väreet kun kuvittelen Wiskarin monotonisen äänen tai raakkuvan Einin laulamassa oopperaa tai heviä, laulais Eini edes suomeksi, Eini enkku samanlaista kuin Korisevalla, rallienkkua. Eini muutenkin ollu aina karaoketason laulaja,laulaa nuotin vierestä ja ääni särkyy , kroppa sillä on kyllä timanttia. Taitaa mennä kropalla ja seksillä pitkälle.

    • muuthuonoja

      Tuo Essi Luttinen vois olla kiinnostava , on oopperalaulaja ja oli mukana euroviisukarsinnoissa, minusta jo silloin mielenkiintoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe