Sairas valittajaeukko, kerrostalokyttääjä

Se v*tunkantoteline!

Viereisen rapun asunnossa kerrostalossa jossa asumme, asustaa keski-ikäinen, mielenterveysongelmainen vuorotyötä tekevä hyvin ikävä ja ilkeä nainen.

Hän katsoo asiakseen kytätä ja valittaa kaikista päiväsaikaan kuuluvista äänistä, eli kun hän on yövuorossa hänen näkemyksensä mukaan päivällä ei saisi mistään kuulua mitään. Käy joka äänestä valittamassa hallituksen PJ:lle ja vaatii toimenpiteitä. Ihme että eukko on ollut niin tyhmä että mennyt kerrostaloon asumaan, jos kerran tekee vuorotyötä ja jos on vaikeuksia nukkua päivisin.

En tiedä onko tämä eukko koskaan kuullutkaan mitään esim. korvatulpista. Itse tein lähes kymmenen vuotta keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, ja aina nukuin päiväsaikaan korvatulpat korvissa. Ja hyvin nukuinkin !!!

Mitä kivaa tuota eukkoa varten voisi keksiä? Jotain pikkujäynää tekis mieli tehdä.

14

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joutais kuolla pois

      Joo, ei sitä kusen määrää siellä valittajan yliskamarissa voi käsittää.

    • saman kokenut

      kuulostaa kyllä aikamoiselta vi tunkantotelineeltä koko muija. älkää antako sen päsmäröidä, valittakaa te siitä isännöitsijälle tai poliisille

    • Kirsi.

      Törkeää nimitellä naista .......... telineeksi, häpeä itse.

      • oikein sanottu oli.

        Samanlaisia rakopers eitä ne kaikki kerrostalokyttääjä akat on.... ja telineitä. Ihan sopiva nimitys hulluille valittajaeukoille.


      • Kirsi.
        oikein sanottu oli. kirjoitti:

        Samanlaisia rakopers eitä ne kaikki kerrostalokyttääjä akat on.... ja telineitä. Ihan sopiva nimitys hulluille valittajaeukoille.

        Sinä et naisista mitään tiedä, kun nimittelet halventavasti, taidat olla puutteessa.


    • jepjep3

      lähettelet rakkauskirjeitä salaiselta ihailijalta ;D

    • Pää kiinni

      Oletpahan paska ihminen. Korvatulpat eivät estä ääniä, päinvastoin. Oletko kotona päivisin? Ryyppäätkö, tai resuat? Normaalit äänet ovat normaaleja ääniä, mutta rajoituskyltti pitäisi olla omassatunnossa. Jos häiriköit työssäkäyvää ihmistä, et ole järjissäsi. Ketään ei häiritä "jäynä" mielessä. Päivälläkin on tietynlainen kurinalaisuus aivan ok, koska asunnoissa asuu tahtoivatpa tai eivät, muita ihmisiä. Yöstä nyt puhumattakaan.

      • äläs ny

        Aloittaja puhui normaaleista elämisen äänistä. En ainakaan itse alkaisi jonkun yövuoroa tekevän takia hyssyttelemään omassa kodissani päivisin.

        toisaalta en tietysti ketään tahallaan häiritsisi. Mutta päivällä saa kuulua asunnosta: lapsen itkua, koiran haukuntaa, kissan naukunaa, pyykinepesukoneen jyskettä, veden laskemista, lasten rääkymistä, leikkimistä, pienten ja vähän isompienkin jalkojen töminää, yskimistä, aivastelua, vessan vetoa, remontoinnin ääniä, seinään poraamista, musiikkia ja puhetta radiosta, mattojen hakkausta, siivouksen ääniä, pianonsoittoa, jne jne.

        Jos ei ymmärrä että yövuorolainen on se joka joutuu elämään muiden normaalityötä tekevien rytmiin eikä toisinpäin, kannattaisi tutkituttaa päänsä sisältö.


      • edellinen

        Niin ja korvatulpat laskee melun tasoa tulpista riippuen 5-8 dB että otapa selvää asioista. Oletkos vähän tyhmä jos luulet että korvatulpat lisää ääniä?? Pöllö.


    • Se on puutteessa

      Anna sille akalle pusu poskelle. Tai ota hellästi tissistä kiinni.

    • vajakki

      Ne on kaikki lapsellisia.. henkisesti jälkeenjääneitä, ei kasvanut aikuiseksi.

    • jonain päivänä

      Näitä kyttääjiä on varmaan joka talossa. Samanlainen hullu lehmä asuu tässäkin talossa, ja kaikenlisäksi hallituksen puheenjohtajan asunnossa. Kusta päässä, aivan vajakki tapaus, sairas kerrostalokyttääjä.

    • Ei mitään kostoa

      Hankalat vaihdevuosi vaivat kun alkavat tulla niin on hankalaa käydä töissä jos ei pysty kunnolla nukkumaan. Nuorenahan sitä nukkuu kuin porsas vaikka minkälaisessa metelissä.

      Nykyään näkyy noita korvatulppia olevan joka lähtöön niin ihmettelen miksi vuorotyöläinen ei niitä käytä. Johan on sairasta jos ei päiväsaikaan saa normaalin elämän ääniä kuulua.

      Pitäisi muuttaa muualle, vaihtaa työtä tai käyttää korvatulppia ennen kuin alkaa täysi hiljaisuutta päiväsaikaan vaatimaan.

      Kerätkää kolehti ja laittakaa postilaatikosta korvatulppia ja esitteitä niistä.

    • sitten kun

      En suosittele tekemään jäynää. Villiintyy vaan. Meillä on taloyhtiössä sivutoimisena isännöitsijänä vastaavanlainen reppana ja se varmaan kuolisi, jos ei pääsisi kyttäämään ja olemaan mieltä asioista. Pysyy kaukana, jos komentaa pysymään, mutta kun ei se mikään ruudinkeksijä ole saati osaisi pusertaa mitään järjellistä suustaan, sille pitää kaikki selittää yksinkertaisella kielellä vähän kuin apinalle. Joten mitä enemmän pysyttelet siitä erossa, sen mukavampi elämä sinulla on. Jos mietit, että sen ongelmistahan on kyse, ei sinun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe